Go to Top

BSR TV: Fabian Sporkslede na NAC – VVV (0-2)

BSR TV: Fabian Sporkslede na NAC – VVV (0-2)

Fabian Sporkslede maakt een prima seizoen door bij NAC. In zijn eerste weken is hij een betrouwbare back speler gebleken, maar kon zich helaas niet onderscheiden in de misère dat NAC in thuiswedstrijden heet. Vanavond was toch wel de definitieve ondergrens, waar de spelers het niet hadden verwacht omdat er op Maandag nog prima goed en scherp getraind was. Kuipvrees in eigen stadion lijkt daarom ook een term wat we vaker gaan horen als het in thuisduels zo door blijft gaan. Fabian wil voor BSR TV zijn welgemeende excuses maken naar de supporters en trekt het boetekleed dan ook zelf aan. Zijn reactie na de wedstrijd:

 

12 Reacties op "BSR TV: Fabian Sporkslede na NAC – VVV (0-2)"

 • Dutchbird
  21 september, 2016 - 01:41

  Waar is Dijkhuizen? Had graag gezien dat hij kwam uitleggen hoe het komt dat hij zijn team vandaag niet kon motiveren. Was Excelsior een toevalstreffer en hebben die Engelsen het na korte tijd al meteen goed gezien? Straalt teveel uit: “zoek het allemaal zelf uit jongens, ik kan me er niet druk om maken”. Waarom zouden die jongens voor hem gaan knokken?

  0

  0
 • HK
  21 september, 2016 - 02:14

  Zo te zien en horen zit hij er echt mee dat t vreselijk waardeloos was. Excuus is niet nodig. Laat t maar zien vrijdag.
  Ik vond Sporkslede wel 1 van de betere.

  0

  0
 • Lee
  21 september, 2016 - 07:08

  Wat is die interviewer verrassend positief zeg.. zowel met sporkslede als met als met dijkhuizen. Mag best een tandje kritischer. Maar weer een net interview

  0

  0
 • Halve Liter
  21 september, 2016 - 07:22

  Vind Sporkslede dit seizoen tot nu toe de enige veldspeler die altijd een voldoende haalt, is geruisloos in het elftal gekomen, je hoort er verder niks over en dat is in zijn geval een goed teken. Gewoon een zeer degelijke rechtsback voor dit elftal

  0

  0
 • Badeend
  21 september, 2016 - 07:42

  Ik vraag me de hele tijd af wat de voertaal is tijdens trainingen en wedstrijdbesprekingen. Met Barker, Smith-Brown, Adarabioyo, Agyepong, Faupala, O’Neill en Ekangamene heb je zo 7 spelers die geen woord NL spreken (vermoed ik). Maar het Engels van al die andere gasten (incl staf) zal wellicht ook niet voldoende zijn om precies de juiste snaren te raken en de goede boodschappen over te brengen. Of overschat ik nu het belang van verbale coaching en training?

  En hoe zit het met de begeleiding van al die jonge buitenlandse gasten buiten het voetbal om? Hoe wordt daarmee om gegaan?

  Overigens, Matthias, als je dit leest – moet Borahsasar niet van NAC.nl af?

  0

  0
 • De zware
  21 september, 2016 - 09:10

  @badeend,

  Ik denk niet dat voertaal een probleeem is. MD heeft in engeland gewerkt en vandaag de dag spreekt zowat de hele jongere generatie een aardig woordje engels. Zeker in het topvoetbal waar in elke prof selectie in nederland een buiteblandstalige bijzit.

  0

  0
 • Toets
  21 september, 2016 - 10:44

  Sympathieke vent is die Sporkslede! Hij is realistisch over wat er gisteravond is gebeurd. Vond hem ook als enige gretig overkomen, zeker toen hij als back bijna over Faupala heen kwam en hem ook nog eens naar voren schreeuwde. Hoop dat iedereen dat een keer zou kunnen brengen!

  0

  0
 • ibio
  21 september, 2016 - 10:49

  nette reactie van sporkslede

  0

  0
 • kiske
  21 september, 2016 - 12:27

  Wees nou eerlijk ,voor zo,n trainer als Dijkhuizen
  die je na elke wedstrijd afvalt om er zelf goed uit te komen
  ga je toch niet door het vuur
  Als jezelf zo een baas hebt doe je dat toch ook niet

  0

  0
 • Marti
  21 september, 2016 - 13:01

  Dit is een prof voetballer , praat vanuit zijn hart

  0

  0
 • scheppioni
  21 september, 2016 - 21:14

  Alweer een gelaten NAC speler en over de onderlinge communicatie, is er dan geen ene die zegt vanwege de eneco tour, gezamenlijke eerder samenkomst was logisch geweest, maar ook in die simpele dingen faalt de staf !! Deze Sporkslede biedt zijn excuses aan en komt overtuigend over, maar ik denk dat er ook een aantal bij lopen bij NAC die het ze geen moer interesseert, anders kan het niet wat we gisteren zagen inclusief de staf en het toneelstukje van Marinus !
  We waren ons gezicht al verloren, maar het lijkt wel voorgoed ! Dat is zwaar kut !

  0

  0
 • NAC4EVER!
  21 september, 2016 - 21:40

  Het was verschrikkelijk slecht.
  Maar na vrijdag kan de Bredase zon weer gaan stralen!

  P.s.
  Noppert vond ik het nog wel prima doen.

  0

  0