Go to Top

BSR TV: Jelle ten Rouwelaar na Willem II-NAC (3-1)

BSR TV: Jelle ten Rouwelaar na Willem II-NAC (3-1)

De uitwedstrijd bij Willem II had een mooi einde aan een prachtige carrière moeten worden. Promoveren in je laatste wedstrijd was het droomscenario. Helaas verloor NAC en dus kwam er een treurig einde aan de loopbaan van Jelle ten Rouwelaar. 

Bron: B-Side Rats

21 Reacties op "BSR TV: Jelle ten Rouwelaar na Willem II-NAC (3-1)"

 • vak e1
  23 mei, 2016 - 08:23

  Ten rouwelaar een echte naccer,daar kan eric falkenburg nog een puntje aan zuigen.
  Vorig jaar nog vertellen dat hij het wel ziet zitten om nac naar de eredivisie te helpen en kampioen te worden !!
  Wat een miezerig ventje ben jij , nu nac een schop na geven.
  Eric volgend jaar we meet again, prutser

  0

  1
 • ennoajseejer
  23 mei, 2016 - 08:41

  Jelle bedankt….. Iedereen zijn best gedaan.
  Jammer dat er angstig gespeeld werd. Er is gewoon geen leider in het team, en ook niet op de bank. Iemand moet de boel tijdens de wedstrijd aansturen en bijsturen en op sleeptouw nemen als het niet goed gaat, en dat gaat moeilijk vanuit de goal (Jelle) of de spits (Ars). Dingsdag kon het ook niet. Dan blijft de trainer over, en die kan het ook niet…..

  0

  0
 • Emarino
  23 mei, 2016 - 09:00

  NAC oh NAC,waar om wordt er nu nooit eens naar de supporters geluisterd.
  Grote meerderheid voor Hans de Koning
  Nee hoor, Bestuur weer lekker tegendraads
  We halen MARINUS DIJKHUIZEN.
  PROFICIAT weer een seizoen maar de kloten.

  0

  0
 • Rattata
  23 mei, 2016 - 09:05

  @ennoajseejer

  Kevin van Diermen kon dat goed. Eigenlijk zou er van de zomer op het middenveld een nieuwe leider moeten komen. En dan van City de volgende huurspelers:

  -Nieuwe rechtsbuiten (voor Seuntjens)
  -Nieuwe keeper (voor Jelle)
  -Unal moet opnieuw worden gehuurd
  -Die boomlange verdediger waar laatst over gesproken werd (dan kan Kenny evt. linksachter spelen)

  En voor de rest Smulders zijn gang laten gaan van het overige transferbudget. Ik vertrouw er op dat we volgend jaar een team hebben dat goed bij elkaar past. Dat is jarenlang niet het geval namelijk!!

  0

  0
 • de kamps fan
  23 mei, 2016 - 09:07

  Over heel het seizoen hadden we niks te zoeken in de eredivisie. Heel het seizoen lopen prullen waardoor je uiteindelijk de slechte mogelijke tegenstander treft in de play-OffS. Uithuilen nu en volgend seizoen wel een elftal dat volle bak wil gaan. Al komt fc Twente in de juup zijn we niet kansloos voor de titel. We hebben allemaal kunnen zien dat je niks aan de beste spelers heb. Vechten voor elke cm en een grote lompe spits die ballen vanaf de flanken krijgt.
  In de juup valt niet te voetballen er lopen spelers rond die niet eens weten dat een bal rond of vierkant is. Maar die lopen blind in fe weg

  0

  0
 • Kinderkaartje
  23 mei, 2016 - 09:08

  Jelle topheld!

  Mijn jongste was gisteren in het stadion. Ging na afloop het veld op. Omdat hij niets te vieren had als NAC-cer stond hij er maar een beetje bij.en heeft hij het handoekje van Ten Rouwelaar meegenomen.

  Jelle, je hanbdoek is in goede handen en in het trotse bezit van een echte NAC supporter. Handdoek wordt ingelijst en ophangen.op zijn slaapkamer.

  Bedankt voor alles en succes in je verdere loopbaan. Ik hoop je nog heel lang aan NAC verbonden blijft!

  0

  0
 • Wanny
  23 mei, 2016 - 09:19

  Wie zegt dat Hans de Koning met dit elftal wel gepromoveerd was? Uiteindelijk is het gewoon een kwaliteitskwestie. De titel was al weg toen Dijkhuizen het over nam. Daarna hebben we wel meer punten gepakt, maar je ziet gewoon dat er van alles mist aan dit team. Wie je er ook voor zet.

  En zelfs met al die gebreken zijn we bijna gepromoveerd. Een kopballetje 10 cm naar rechts en we hadden nu heel anders gesproken. Dan was Dijkhuizen de held.

  0

  0
 • SjorsNAC
  23 mei, 2016 - 09:21

  Uithuilen weer doorgaan verder laat ik het daarbij.

  Onee wacht hulde voor die mensen die dat vliegtuig met spandoek hebben geregeld!! Briljant!!!

  0

  0
 • F4
  23 mei, 2016 - 09:32

  Feit blijft dat sinds de aanstelling van Smulders en Dijkhuizen de rust binnen de club sinds jaren is teruggekeerd. Daarnaast is dit nog steeds de groep van Maaskant. Stom, slap en onnozel geouwehoer altijd gelijk over koppen die moeten rollen. Als Brands die bal binnen schiet, staat iedereen vooraan om Dijkhuizen te kussen. Juist dat opportunistische beleid en gedrag heeft NAC de laatste jaren richting een sportieve slop gedreven. Ben blij dat dat er binnen de leiding eindelijk uit is.

  Daarbij waren zowel Seuntjens als Stam als echte Bredanaars al door iedereen met pek en veren de stad uitgeleidt en laten die juist nu hebben aangetoond in de play-offs de sterkste jongens te zijn. Het zit ook diep bij mij, maar tel tot drie en besef dan dat de groep over het hele seizoen tekort kwam. Dat de rust binnen de club sinds jaren terug is en dat met zo’n achterban er toekomst in NAC zit.

  0

  0
 • G00ser
  23 mei, 2016 - 09:32

  @BSR,

  verstandig besluit om gisteren even de reacties uit te zetten.

  @ iedereen,

  Ondanks de nederlaag ben ik wel trots op de club als ik heel de sfeer zag rondom het stadion, van het uitzwaaien tot het kijken op het veld…prachtig. Aan de supporters heeft het niet gelegen en dat is een compliment naar ons allemaal.

  Verder heb ik er alle vertrouwen in dat Smulders en Dijkhuizen een team gaan samenstellen dat kampioenswaardig is. We hebben nu 1 seizoen de Jupiler kunnen proeven en zijn er achter gekomen wat we nodig hebben. Laten we nu deze lering gebruiken om vol te gaan voor het kampioensschap…gek genoeg heb ik er na gisteren vertouwen in.

  0

  0
 • Breda
  23 mei, 2016 - 09:36

  Wat ben ik trots op onze club en achterban!
  Nac zal nooit verloren gaan!

  0

  0
 • Ed
  23 mei, 2016 - 09:52

  Mooi gesproken F4. Hoop dat we nu vooruit kunnen kijken met een gezonde spanning. Hoop wel dat Brands blijft. De rest zal wel verkassen. Seuntjes naar Heerenveen las ik net.
  Op naar volgend seizoen, al is de dag van gisteren nog niet uit m’n geheugen.

  0

  0
 • buurman
  23 mei, 2016 - 10:10

  Even los van deze topic (Jelle bedank) !

  Ik snap er geen zak van. Even los van de case of NAC nu wel of niet goed genoeg is voor de ere, is er een finale gespeeld die is beïnvloed door de organisator (knvb) van deze finale.

  Hoe kun je nu een finale laten spelen en op voorhand zeggen dat een finalist niet kan degraderen? Je legt zodoende alle druk bij de andere finalist en die moet het dan maar waar zien te maken.

  Ik heb met eigen ogen in tilburg gezien dat willem2 vanuit een zetel kon voetballen.
  Die gasten wisten; ” als we NAC een oor aan kunnen naaien is dat prachtig en we zijn de helden. Lukt het niet dan is er nog niks aan de hand. Begin nieuwe seizoen staan we weer in de ere en zijn alle supporters het vergeten”
  Spelers en supporters van Willem2 hebben me ook eerlijk gezegd na de wedstrijd ” wij zijn flink bevoordeeld….”
  Willem2 hoeft nergens trots op te zijn. Dit is een finale onwaardig.

  Ik denk dat een rechter in zou zien dat deze finale ongeldig moet worden verklaard.

  Verder walg ik van heel de regeling die de knvb heeft getroffen. Twente pleegt fraude. willem2 wordt bevoordeeld , NAC wordt zwaar benadeeld en twente krijgt een ” straf”
  Met hetzelfde spelersbudget mag twente een jaartje vakantie gaan houden in de Juup. Die worden met twee vingers in de neus kampioen en gaan weer lachend naar de ere.
  Wie wordt benadeeld? Juist ja NAC. Met een gehalveerd spelersbudget worden wij dus volgend seizoen zeker geen kampioen.

  Heb me gisteren ook nog kapot geërgerd aan het gebeuren dat de supporters van w2 direct het veld op mochten. Levensgevaarlijk want de NAC spelers zaten en lagen nog op het veld.
  Als dat bij NAC was gebeurd hadden we direct een forse boete aan ons broek en misschien wel erger. Wedden dat Makkelie of de vierde official er niets van in zijn rapport vermeld !

  Ik vind dat NAC moet zorgen dat deze finale voor de knvb een staart krijgt. Risico lopen we niet want we kunnen de knvb niet meer tegen ons krijgen dan we ze nu al tegen ons hebben.
  Als we dit laten passeren dan vrees ik dat ze ons voor altijd als de pispaal van het betaalde voetbal blijven gebruiken. AKTIE !!!

  0

  0
 • ikke
  23 mei, 2016 - 10:46

  @buurman ik was gisteren ook in het stadion en had niet het idee dat de spelers ook maar enig risico liepen, en van een bevoordeling heb ik weinig gezien. Verliezen is moeilijk dat begrijp ik, je opmerkingen doen me een beetje denken aan Twente dat zich ook benadeeld voelt ondanks het feit dat ze de boel besodemietert hebben.

  De druk lag niet bij NAC omdat zij wisten dat ze moesten winnen en dat stond los van de Twente perikelen, de druk lag bij Willem II maar die gingen daar goed mee om. Helaas voor NAC maar dat is niet anders, succes!

  0

  0
 • Fred
  23 mei, 2016 - 12:07

  @ ikke, het was een groot risico , mensen die niet schromen kinderen , vrouwen en bejaarden te molesteren zie ik er dan ook voor in staat om spelers van het alom gehaate NAC te molesteren .
  Kan ook niet zeggen dat we Makkelie mee hebben , meer dan eens floot hij ern vrije trap tegen voor ern simpele sliding .
  Ook dat toneelspel van die smerige Griekse tuinkabouter had hij moeten bestraffen en een doorgebroken speler zonder iemand er achter is rood , ook dat liet de vuilak na te weinig tijd bijtrekken achterwege .
  Tel dat maar eens op bij het gebrek aan karakter van NAC en de KNVB spelletjes , dan ben je in alle opzichten kansloos en zit er helemaal niks mee .

  0

  0
 • buurman
  23 mei, 2016 - 12:26

  Beste ikke,

  De supporters die rond mij heen stonden, en dat waren meest tilburgers, vonden het schandalig dat de supporters het veld op mochten terwijl NAC spelers er nog liepen. Natuurlijk loop je risico als zo’n niet te controleren meute het veld opkomt. Heb je de graafschap – eagles gezien?

  En je vergelijking met twente slaat werkelijk nergens op. Overigens is twente stiekem best tevreden hoor met deze ” straf” waar wij vooral de dupe van zijn.

  Willem2 zou never degraderen en dat noem jij geen voordeel ?

  Ik kan je reactie wel begrijpen als je willem2-er bent !

  0

  0
 • scheppioni
  23 mei, 2016 - 12:39

  Jelle is een top mens en een echte gevoels NaCCer, maar toch wel even gezien gisteren de eerste goal een klein puntje, ik ben dan geen keeper maar zet hij een stapje naar voren ipv stijf op de lijn te staan, dan had Jelle wel vol kunnen duiken om niet met de paal in aanraking te komen, al mag die stilburger met reuzen als Suk, Pedro en Kenny die bal nooit koppen natuurlijk !! Jelle bedankt en we zien je nog altijd bij onze mooie wereldclub NAC BREDA !!! Met Jelle moeten we er altijd in alle opzichten op vooruit kunnen gaan ipv zijn voorganger die gelukkig nu wiebert ! HUP NAC, HUP JELLE !

  0

  0
 • 013,
  23 mei, 2016 - 13:38

  Het was een voordeel geweest wanneer Twente niet in beroep kon gaan ,er is echt nog niets zeker. Tuurlijk speelt het mee in kopjes bij beide teams, en wellicht heeft Willem II daar iets minder last van gehad.

  Grootste nederlaag is wel die voor de supporters aan beide kanten, hier hadden supporters bij moeten zijn.

  Jelle heeft zelfs nog applaus gehad toen hij naar binnen liep, maar dat zal hij niet gezien hebben.

  ”@ ikke, het was een groot risico , mensen die niet schromen kinderen , vrouwen en bejaarden te molesteren zie ik er dan ook voor in staat om spelers van het alom gehaate NAC te molesteren .”

  Willem II staat er niet om bekend vrouwen,kinderen en bejaarden te molesteren, ik denk dat je eerder de ME bedoeld. Supporters op het veld gebeurd hier al jaren de laatste wedstrijd, we hebben nog een wedstrijd zonder publiek open staan dus dat zal de 1e van volgend seizoen wel worden.

  Succes volgend jaar , dan hebben we over 2 jaar de derby in de Eredvisie.

  0

  0
 • Tricolores
  23 mei, 2016 - 16:49

  Gisteren een heerlijke wedstrijd gezien met alles erop en eraan.
  Helaas een leeg uitvak dat wel.
  Twente in de eerste die worden met 2 vingers in de neus kampioen.
  Succes naccers hopelijk tot snel terug in de ere want zo een derby vergoed alles zelfs een kutseizoen

  0

  0
 • Peer11
  23 mei, 2016 - 18:04

  Jelle, held, bedankt voor de mooie jaren. Een echte NACCER en inmiddels ook supporter.

  0

  0
 • Marti
  23 mei, 2016 - 21:30

  Jelle als sportsman en als burger ,je bent een top vent , ik heb het gelukkig van beide kanten mogen ervaren ,
  Ik wens je Dan ook het allerbeste in je Andere functie bij Nac Breda als keeper trainer ,het ga je goed, en hope lijk, kun je de Jorge spelers nog beter motiveren hier is denk ik nu meer ruimte voor Dan voor heen,Jelle bedankt

  0

  0