Go to Top

BSR TV: Joey Suk na Go Ahead Eagles-NAC (4-1)

BSR TV: Joey Suk na Go Ahead Eagles-NAC (4-1)

Joey Suk keerde vanavond terug op de plek waar het voor hem allemaal begon. Wij spraken hem na afloop over zijn liefde voor Go Ahead, de wedstrijd en de kansen in de play-offs.

Bron: B-Side Rats

47 Reacties op "BSR TV: Joey Suk na Go Ahead Eagles-NAC (4-1)"

 • wolfmanjack
  29 april, 2016 - 23:09

  Dit wordt nog een jaartje Jupiler League. Met zo’n verdediging gaan we het niet redden. Gorter is de eerste verdediger die nog nooit een duel gewonnen heeft, die niet kan dekken en niet kan tacklen. De rest is al niet veel beter.

  0

  0
 • Peer11
  29 april, 2016 - 23:27

  Hoogtepunt was het applaus voor Jelle. Groot respect voor zulke acties! Laatste oefenpotje zit erop, vanaf nu voor het echie. Geen excuses meer, geen herkansingen meer. Laat maar zien dat dit toch een selectie met ballen is. eindhoven moet het eerste slachtoffer worden van de dadendrang van een herrezen en ontketend NAC.

  0

  0
 • Bredafun
  29 april, 2016 - 23:32

  verre van goed vanavond, op deze manier spelen wordt een blamage!
  sorry, maar zo totaal niet Eredivisie waardig, en totaal te verwijten aan (wederom) t samenspel wat echt verre van zoek was vanavond.
  Nu ook duidelijk zichtbaar dat we geen echte spits hebben! hij heeft er nu ook een aantal niet in t net gekregen :(
  ik mag het niet hopen, maar volgend jaar weer Juup spelen.

  0

  0
 • Fred
  30 april, 2016 - 00:07

  ” Misschien moeten we in de na competitie anders verdedigen en meer vanuit de counter spelen en meer inzakken ” wat een bull shit citaat zeg , niet te geloven .
  Hoe durf je dat in deze fase te zeggen !
  Na de wedstrijd weten ze het allemaal heel goed maar tijdens de wedstrijd schoppen ze geen deuk in een pakje boter .
  En dan Suk : Er staat een kerel van bijna 2 meter , van zijn oren tot zijn tenen getatoeëerd , waarvoor je in het donker een blokje omloopt in het dagelijkse leven .
  Maar o wee in het veld , dan zie je haast geen groter watje , verliest bijna elk persoonlijk duel , valt om als je er maar even tegenaan loopt, wint geen kopduels , heeft geen snelheid en de een actieradius van een walvis in een visvijvertje .
  Nogmaals met spelers als Suk, Gorter, Lazic , Seuntjens , Pedro , Verbeek kun je de na competitie niet in .
  En dan heb je ook nog een paar grote twijfelgevallen , ik ben blij dat de na competitie niet volgende week begint .
  We zullen héél veel geluk moeten hebben en er zullen wonderen moeten gebeuren .
  Ik heb heel wat na competities meegemaakt maar me nog nooit zo kansloos gevoeld als nu .

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2016 - 00:12

  Hallo ben ik nou dom of is sukkie nou niet goed bij zijn hoofd, als je defensief behoorlijk kwetsbaar bent dan moet je ene ding dus niet gaan doen dan is het vragen om problemen !!!
  Leg nou eens gvd je zwakheden niet zomaar bloot !! Is dat nou zo moelijk ?
  Het wordt hoog tijd misschien dat Tim met zijn intelligentie er meer mee gaat bemoeien !!
  Een kut weekend en een hard hoofd erin, maar gelukkig zijn we NAC BREDA en weet je het nooit !

  0

  0
 • Mafkees
  30 april, 2016 - 00:29

  Suk 2 meter? 1.70 denk.

  0

  0
 • Bredafun
  30 april, 2016 - 00:34

  @Scheppioni, ik begrijp je helemaal, snap jij nou die negatieve handjes bij mn opmerking? t is toch zo? als ze zo spelen als vanavond dan spelen we gewoon volgend seizoen weer JUUP. en dat mag inderdaad NIET gebeuren.
  (soms moeilijk om je gedachten positief op papier te vermelden)

  0

  0
 • Jan
  30 april, 2016 - 00:35

  Dat bedoelde ik nu de vorige keer,dat ik die Dijkhuizen spotte bij diverse eredivisie clubs,want die zou hij wel eens tegen kunnen komen in de NC,
  Beter zou zijn om NAC te prepareren om de eerstvolgende horde te nemen,en dat is een 1e divisieclub.
  Dat gaat een enorme hobbel worden,als je ziet dat de club al twee keer van GEA verloren heeft,en ook de komende tegenstander FC Eindhoven ook al een keer heeft gewonnen van NAC nota-benen in Breda! dan geeft dat weinig houvast.
  Gelukkig hebben we op deze site fans die niet verder komen als:come on NAC,maar of je daar verder mee komt?

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2016 - 00:35

  @ Mafkees
  Misschien als ie een stijve heeft en h’m op zunne kop zet zal Fredje bedoelen !
  By the way, onze Elson scoort wel weer !
  Tsja, NAC en keuzes, ook niet altijd gelukkig geweest, destijds werd v. nistelrooij ook te licht bevonden door ons NAC !

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2016 - 00:38

  @ Bredafun
  Ik snap dat ook niet, maar kijk meer naar de nuttige NAC reacties dan die duimpkes !

  0

  0
 • Van "taajlaand
  30 april, 2016 - 01:15

  Hoi Schepp. en Bredafun,

  Die duimpjes naar beneden zijn vaak onverklaarbaar.
  Eigenlijk niet op letten want onbelangrijk, maar het zou velen van die ‘duimen naar beneden klikkers’ sieren als ze eens aan zouden geven waarom.
  Een mening mag iedereen hier hebben, daarom zijn we ook allemaal begaan met de club, maar o wee als je de ‘waarheid’ hier schrijft over het vertoonde spel, inzet of het verlies van de spelers.
  Je mag bij enkelen ook niet aan sommige spelers komen, want “die lopen rond in een geel-zwart” shirtje, maakt niet uit wat ze daar mee in het veld presteren.

  Ik zag net ook al weer zo’n soort reactie van ome Cor.
  Kom dan niet aan NAC hè, want “geen ,,,,of Real Madrid, we moeten allemaal zijn: fucking proud of it”.
  Ik zelf ben al een jaartje niet zo erg trots op mijn club en heb denk nog nooit zo weinig affiniteit met de spelers gehad als dit seizoen. ( kan ook oorzaak zijn dat ik ze te weinig gezien heb, geef ik ook toe)
  Desalniettemin blijf ik nog steeds, net als zo veel jaren lang….. hopen op een onverklaarbare ommekeer en de promotie naar de ére!
  Man man, wat zou deze supporter, die volgens enkelen ook wel eens wat ‘azijn zeikt’, gelukkig zijn mocht dat bewerkstelligd worden.

  0

  0
 • H.K.
  30 april, 2016 - 01:19

  Scheit aan ‘duimpjes’ schaap gedrag. Geef gewoon je mening en boeiuh of iemand het ermee eens is. Het is jou mening en dus zouden er geen ‘duimen’ omlaag mogen gaan.

  0

  0
 • Lamington
  30 april, 2016 - 07:38

  Hoe je het wendt of keert: Ars heeft 21x gescoord en heeft de eerste twee wedstrijden gemist. Sjoerd had er zeker meer ingelegd als de aanvoer beter was geweest, seizoensbreed. Maar ja….
  Dijkhuizen kwam behoorlijk nerveus over in zijn interview, bij Suk bespeur ik weinig interesse zo komt het op me over. Dat kan de manier van praten zijn of het interesseert hem echt geen fuck..

  Al met al weinig vertrouwen gekweekt gisteren. Goed gedaan en bedankt…..

  0

  0
 • Bertus
  30 april, 2016 - 07:56

  De wedstrijd van gisteren was tekenend voor het hele seizoen. Wij NAC supporters werken strijd en passie, dit hebben wij helaas ook dit seizoen, op enkele momenten na, niet gezien. Ook gisteren liepen er een aantal spelers bij alsof ze het allemaal niks uitmaakt. Daarnaast had NAC ook gewoon pech in de afronding, ook dat is dit seizoen niks nieuws. Waar Sparta het geluk van de kampioen aan zijn zijde had, had NAC de pech. Of dit echt pech is… Daar valt natuurlijk over te discussiëren. Dijkhuizen mogen we volgens sommige niks aanrekenen. Het is immers zijn selectie niet, maar gvd hij kan zijn spelers toch wel motiveren voor een potje voetbal. Ik hoop dat we het gaan zien in de nacompetitie, maar ik verlies de realiteit niet uit het oog en vrees met grote vrezen dat we nog een seizoen Jupiler League spelen.

  0

  0
 • Jamie
  30 april, 2016 - 08:34

  ‘We weten waar het aan lag.’ Ja beste Joey, dat weten we allemaal al vanaf onze eerste nederlaag tegen Eindhoven. Maar wat is er sindsdien nou veranderd dan? Niks! We weten al 36 wedstrijden waar het aan ligt, maar niemand heeft de oplossing.

  Hopelijk is het tijdens de NACompetitie anders en valt ‘ineens’ na 8 maanden alles wel op zijn plek. Het zal mij benieuwen..

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  30 april, 2016 - 08:51

  Slechtste man van het veld. Rent als een blind paard over het veld. Ik snap echt niet waarom deze meneer nog word opgesteld wat een drama. Klinkt bot maar het is niet anders deze man kan er echt helemaal niks van.

  0

  0
 • Kipiani
  30 april, 2016 - 08:57

  Het aanstaande kampioenschap van Leicester in de PL is een prachtig wonder van de bovenste plank en dat tussen al die kapitaal verslinders. Een promotie van NAC met dit team zou ook een wondertje zijn, maar niet zo verdiend als Leicester na zoveel schandalige wanprestaties in een seizoen in de JL in Nederland. Maar even een of meer jaartjes wachten…..?????

  0

  0
 • jvt
  30 april, 2016 - 09:26

  Onze nieuwe trainer kan er maar geen spirit en tact in krijgen, stelletje blindevinken over het veld en waar blijven de sluwe overtredingen, steekpasjes, mooie passeerbewegingen en prachtig veldspel… oja, dan horen we een stelletje zeggen “Ga dan naar Barcelona, we zijn maar Nac” Tja daar spreekt ook veel ambitie in uit in zulke gasten. De excuses dat we het niet halen liggen al klaar, ligt aan de voorganger, verkeerd beleid. Goetzee en die hele trainersstaf mogen zich diep, diep schamen.

  Totale onkunde, we zijn er amper op vooruit gegaan met deze onervaren trainer. Maar daar is Nac goed in, die heeft na Brands alleen maar onervaren trainers aangesteld op blaaskaak Maaskant na. Daar wist iedereen behalve het management, dat het een bluffer is die alleen nog even teert op wat voorgangers hebben weggezet. Maar het was weer even het publiek koest houden, zoals nu met onze geweeeeeldige trainer.

  Na geen promotie wordt het onderhand wel eens geen tijd dat de verantwoordelijken voor dit verval verdwijnen van dit toneel, zonder afkoopsom wel te verstaan.

  0

  0
 • Barry
  30 april, 2016 - 09:36

  Als je over het hele veld druk zet zoals NAC gister probeerde wordt je weggespeeld met deze achterhoede. Het is dan ook veel wijzer om in de nacompetitie wat meer achterover te hangen. Kijk maar naar Sparta uit, daar vond ik NAC stabiel en volwassen spelen. En kregen we op het laatst ook nog de beste kansen. Ik zie het ondanks deze nederlaag niet zo zwart in. Het zijn maar 2 tegenstanders. 4 wedstrijdjes, nu moet het gaan gebeuren!!!!

  0

  0
 • Kipiani
  30 april, 2016 - 09:54

  Eens met Barry, zoals NAC uit bij SPARTA speelde is er wel enig perspectief.

  0

  0
 • Pleeeof
  30 april, 2016 - 10:28

  Jongens volgens mij vergeten jullie dat dit een plichtmatige wedstrijd was waar niemand een kaart wilt pakken of geblesseerd wilt raken!
  Donderdag hebben de jongens nog in de bus gezeten naar Groningen en weer terug Breda en vrijdag van Breda naar deventer en dat zal natuurlijk ook niet echt hebben geholpen.
  De aanval is zo statisch als het maar kan man wat slecht ars en unal gaan nooit kruizen maar blijven gewoon recht voor hun uitlopen en spelen volgens mij voor hun zelf dan voor elkaar!
  Er moet nog veel gebeuren willen wij wat betekenen in de play ofss maar aan de andere kant er is geen geld om nieuwe spelers aan te trekken dus we hebben niks te zoeken in de eredivisie en als we zouden promoveren verliezen we alles dan kies ik liever voor een jaar Jupiler om verder te bouwen aan een nieuw selectie.

  0

  0
 • Pleeeof
  30 april, 2016 - 10:29

  @barry
  Volgens mij probeerde Joey Suk dit ook te vertellen.

  0

  0
 • Wouter
  30 april, 2016 - 10:57

  Bij elke amateurclub zie je spelers als Suk en beter rondlopen , inderdaad hij loopt rond als een kip zonder kop , verliest vrijwel elk persoonlijk duel door er nooit vol in te gaan en pootje terug te trekken .
  Wint geen kopduel en kan niet omschakelen , kortom ongeschikt !

  0

  0
 • willem 4,5
  30 april, 2016 - 11:15

  Met voetbal kan het natuurlijk altijd alle kanten op maar waarom zouden we in de nacompetitie nu ineens wél goed gaan spelen? Het hele seizoen is op een paar uitzonderingen na héél matig geweest. Er lopen best een paar goede voetballers rond, maar het is in de verste verte géén team, nooit geweest dit seizoen!Dus hopen op beter, maar ben zéér pessimistisch gestemd. Je moet ook een beetje geluk hebben maar geluk dwing je af!!!

  0

  0
 • NAC4EVER!
  30 april, 2016 - 11:24

  @Jan
  Eindhoven won dit seizoen niet in Breda hoor.
  Eindhoven-NAC was 2-1voor hun.
  En hier werd het 3-1 voor ons.

  Ik hoop weer op dezelfde uitslagen, want dan gaan we door naar de finale!

  0

  0
 • ome cor
  30 april, 2016 - 11:25

  Pleeeof is hier de enige met een nuchtere kijk op de wedstrijd van gisteren.

  Dat lompe gezeur over de trainer die niet goed genoeg zou zijn, spelers die niet goed zouden zijn (Suk heeft er als middenvelder gewoon 8 in liggen hoor).
  Deze wedstrijd heeft niks met de play offs te maken en de huidige basis 11 zal heus wel veranderen mocht NAC er in slagen te promoveren.
  Het punt is dat veel kindertjes hier graag een scenario hadden gezien van een promovendus die een heel jaar lang alles wint en kunnen niet verkroppen dat het niet zo is gelopen. Maar om dan alles maar af te zeiken…..

  0

  0
 • Wanny
  30 april, 2016 - 11:38

  De verwachtingen zijn bij veel supporters te hoog gespannen. Uiteraard heeft NAC dit over zichzelf afgeroepen aan het begin van het seizoen, door uit te dragen dat we met z’n allen naar de Grote Markt gingen.

  Al snel is gebleken dat de selectie nogal onevenwichtig is samengesteld en op een aantal plekken kwaliteit ontbeert. Dat had Dijkhuizen ook al snel gezien en volgens mij heeft ie heel realistisch aangegeven dat promotie best mogelijk is, maar absoluut geen zekerheidje.

  Dit betekent echter niet dat we niet zouden kunnen promoveren. Eindhoven is zeker niet beter dan NAC en Willem II en Excelsior maken ook niet de beste fase door. Waarbij die clubs ook nog flink onder druk staan om 15e te worden. Degene die 16e wordt zal met een flinke tik aan de play offs beginnen. Dus dat worden ook gewoon weer 50/50 wedstrijden.

  Ik zou dan ook niet teveel ophangen aan wat teleurstellende potten in deze fase van de competitie. Die wedstrijden gaan allemaal nergens meer om en dan kun je wel prof zijn, maar bewust of onbewust ga je er toch anders in, dan in de finale van de play offs.

  0

  0
 • J
  30 april, 2016 - 11:39

  @ Ome cor

  ” Deze wedstrijd heeft niks met de play offs te maken” ?

  Is het niet dat we al ontzettend veel wedstrijden dit seizoen hebben gehad dat we 10 kansen nodig hadden voor 1 doelpunt en dat we verdedigend doelpunten veel te maken weggaven?

  Gister was geen incident hoor, dit heeft al heel vaak plaatsgevonden. Is iets structureels, ook met de 3/4 spelers die we gister misten.

  0

  0
 • Bagger
  30 april, 2016 - 12:29

  De laatste miskoop van JvA. Strik er om en gratis naar GAE sturen

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  30 april, 2016 - 12:30

  Jongens en meisjes, even pas op de plaats. Zoals jullie allemaal wel weten, kan NAC er natuurlijk helemaal niks van. Echt helemaal niks. Dat is niet erg, dat weet je, dat calculeer je in. En dan kan zo’n 4-1 tegen GAE weleens gebeuren, want die beginnen te draaien, met HDK aan het roer, die, zoals ik een half jaar geleden al riep, hier in Breda had moeten staan. Soit, dat is niet gebeurd, maar vraag mij inmiddels wel serieus af of Hans het zoveel beter had gedaan dan MDK. Ik word regelmatig als negatief bestempeld hier over ons NAC, maar geloof mij, ik vind het net zo erg als jullie om onze mooie club zo te zien afzakken. Desondanks, blijf ik NAC en houd ik van mijn club. Ondanks dat de binding steeds minder wordt.

  Afin, deze negatieveling heeft nog wel een klein lichtpuntje en daar kan iedereen zich aan vasthouden. Komt ie….

  DE NACOMPETITIE IS EEN LOTERIJ!

  het kan echt alle kanten op. En met een beetje geluk, valt het kwartje eens onze kant op. Voetballend komen we te kort, op elk vlak. Maar geluk is niet op te trainen. Wij kunnen die gelukszoeker zijn jongens.

  Hup NAC!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  30 april, 2016 - 12:43

  waar was brands gister ? Waarom lees ik dat nergens

  0

  0
 • Fred
  30 april, 2016 - 12:50

  @ Pleeoff dat gold ook voor Goahead hoor , maar die deden wel wat ze moesten doen , namelijk vertrouwen tanken , en die gaan met een stuk geruster gevoel die loterij in .
  En je kunt alles wel bagatelliseren net als ome Cor , maar dat Suk er 8 maakt en Ars zelfs 21 in een ronduit bedroevend en zéér zwakke competitie is geen verdienste maar volgens mij met de dubbele en vaak driedubbele begroting die ze hebben niet meer dan normaal .
  Het is zoals hierboven al is gezegd soms te belachelijk voor woorden hoe er wordt gereageerd als er maar iets over een falende speler gezegd durft te worden .
  Zodra ze inderdaad maar een NAC shirt dragen zijn ze voor sommigen onschendbaar en bijna god elke realiteit wordt dan uit het oog verloren .
  Het is erg verontrustend als gelouterde spelers als Gorter die notabene van AZ komt langs alle kanten voorbij wordt gelopen dan is er iets goed mis .
  Stel dat je met deze mensen in deze vorm tegen de kruiken moet , sterker nog dan kom je niet eens voorbij Eindhoven .
  Suk is trouwens 1,85 mtr , toch niet echt klein dacht ik .

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2016 - 13:10

  @ Barry
  Niet met je eens, dan heeft het puur te maken met de linies niet goed aansluiten, met achterover leunen haal je helemaal het voetballen uit je ploeg, dat svp nooit meer !!!
  Tegen sparta werd er ook niet echt geleund maar beter gegroepeerd gevoetbald om wel te willen winnen en gisteren kwamen er een stuk of drie goals vanaf onze linksback kant, dat zegt ondertussen toch wel genoeg mag ik aannemen, Gorter op een andere plaats maar niet meer daar !!
  Gaan we leunen in de nacompetitie dan gaat het tegen e’hoven al volledig mis, dat verzeker ik je !

  0

  0
 • NAC4EVER!
  30 april, 2016 - 13:40

  Sorry, doelde op een bericht wat ik bij het interview met Dijkhuizen heb gezegt.

  0

  0
 • piet
  30 april, 2016 - 14:55

  @ sjef

  Brands is of was ziek vandaag gelezen plaatselijk dagblad

  0

  0
 • H.V.M.
  30 april, 2016 - 17:32

  Laten we nu eens stoppen met Hans de Koning op te hemelen.
  Het lijkt mij overigens geen slechte trainer, maar tot op heden heeft hij toch ook niet veel ‘gewonnen’
  Hoeveel Jupilerclubs heeft hij naar de Eredivisie gebracht…………….?
  Waarom zit niemand in de Eredivisie op hem te wachten?
  Van deze onevenwichtige selectie weet waarschijnlijk geen enkele trainer een behoorlijkteam te maken!
  Ze kunnen gewoon niet beter!!!
  Spelers zoals o.a.Suk kun je simpelweg niet beter maken. Al zet je er tien toptrainers op.
  Verloren tijd!

  0

  0
 • buurman
  30 april, 2016 - 17:48

  Klinkt misschien gek , maar wat mij betreft komt deze nederlaag precies op tijd. Wat ik begin seizoen wel goed zag maar de laatste weken weigerde te zien is dat NAC een heel matig elftal heeft. Tegen eindhoven zal alles uit de kast moeten worden gehaald om de finale te halen. Maar het kan als alles en iedereen, ook de supporters, er tweehonderd procent in kleunen. En na de partij van gisteren is iedereen wel wakker geschrokken denk ik, dat is een voordeel of beter gezegd dat kan een voordeel zijn.
  In de finale , als we die halen, zijn we zwaar underdog , maar de nacompetitie wordt dikwijls niet gewonnen door de beste ploeg. Ook dan hebben we dus een kans, maar alles zal een keer mee moeten zitten.
  Ben super benieuwd wie nummer 16 wordt, willem2 of excelsior. Morgen weten we heel wat meer.

  Wat me wel opvalt is dat Dijkhuizen er geen lijn in krijgt. Althans ik zie het niet. Ik snap er geen zak van dat hij, met de nacompetitie al weken in het vooruitzicht, niet kiest voor een vaste ploeg (en dan moet je voor enkele plaatsen kiezen voor de minst slechte optie !) met vaste dubbele bezetting. Het is onnavolgbaar en dat tot heden helaas in negatieve zin.

  Nu de focus op een goede voorbereiding in manchester op de wedstrijden tegen eindhoven ; van gisteren alleen onthouden wat we geen moment meer mogen verslappen. Ik hoop dat de spelers laten zien dat ze tanden hebben en een afgang voorkomen.

  0

  0
 • bsidegekte
  30 april, 2016 - 18:35

  iemand enig idee hoe ik mijn seizoenskaart nummer kan invullen als ik mijn seizoenskaart wil verlengen?

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2016 - 18:49

  @buurman
  Ik ben het deze keer wel grotendeels met je eens, wanneer we gisteren met 1-4 gewonnen hadden, had er bij ons NAC weer gemakzucht kunnen ontstaan gezien het verleden, dus idd maar te hopen dat ieder scherp is, maar van de andere kant komt Dijkhuizen bij mij nu echt over dat hij maar wat doet, terwijl hij wel wijze woorden uitspreekt maar dat op het veld gezien bij omschakeling bij balverlies zo’n enorme ruimtes ontstaan, een heel onzekere ploegje staat te dwarrelen, gelukkig creeeren we nog wel de kansen, maar er zit allemaal weinig vernuft bij en ja dan zie je Gorter als linksback en Dijkhuizen laat hem maar vrolijk aanmodderen, dan komt Dijkhuizen echt bij mij over van ‘ach ik doe maar wat, misschien pakt het goed uit’, ik geloof niet dat een weekje m.c. zo’n wonderen gaat doen of zij moeten daar een Jomanda hebben die onze NAC ploeg vertrouwen instraalt, al weet je het met ons NAC nooit, nu over twee weken weten we meer !! HUP NAC, NAC is de glorie !

  0

  0
 • De Lange
  30 april, 2016 - 20:55

  @bsidegekte, nummer hoef je niet in te vullen dacht ik,gewoon – ik wil verlengen aanklikken – wel vtv account aanmaken.

  0

  0
 • De Lange
  30 april, 2016 - 21:03

  Of het er nu toe doet of niet eigenlijk had je vorige week en gisteren gewoon moeten winnen. De komende tegenstanders zijn niet achterlijk natuurlijk en weten nu precies wat de zwakke punten zijn .Gisteren 7 . 100% kansen gehad waarvan er slechts 1 in ging. Geluk zal een belangrijke factor moeten zijn,maar vliegen ze weer tegen de pAal of lat, heb je weer een pipo van een scheids zal het weer heel moeilijk worden. Heb dit seizoen weer genoeg goede keepers gezien , spitsen die een halve kans nodig hebben , of een tegenstander die wel 80 minuten een 1-0 voorsprong kan verdedigen , alleen niet bij ons,dat is jammer. Toch is de nacompetitie inderdaad een nieuwe andere finale, die ik ondanks alles hoopvol ga beleven.

  0

  0
 • scheppioni
  30 april, 2016 - 21:18

  Zo is’t De Lange !!
  Alleen een waardig NAC maakt zeker kans, meteen compact bij bal verlies en niet zoals gisteren met name op de linksbackplaats mega ruimte weggeven !! Hoop doet leven in alles ! HUP NAC

  0

  0
 • @bredabside
  30 april, 2016 - 21:22

  Is Eindhoven al uitverkocht of hebben gewonen seizoenskaart houders morgen ook nog een kans?

  0

  0
 • bsidegekte
  30 april, 2016 - 21:59

  Dankje!

  @bredabside
  Ben ik mede ook benieuwd naar!

  0

  0
 • Jan
  30 april, 2016 - 22:21

  Het is voor de club echt te hopen dat Willem II morgen Feyenoord verslaat.Indien zo dan is Excelsior het haasje,en dat is naar mijn mening een betere tegenstander dan Willem II.Daar zullen veel supporters het niet mee eens zijn,want die zien een confrontatie met de Kruiken als het ultieme hoogtepunt om de terugkeer in de eredivisie te vieren.Ik benader het liever rationeel,want het is nu geen tijd voor emoties maar voor reality.Feit blijft dat eerst FC Eindhoven opzij moet worden geschoven,en aangezien NAC statistisch gezien niet twee keer achter elkaar een goede wedstrijd heeft gespeeld,zal dat obstakel al moeilijk genoeg worden.Ook een nadeel is dat de NC voor de club uit Breda pas over een kleine twee weken begint,dat vinden spelers niet prettig.Overigens kunnen er ook meevallers op de weg naar promotie voorkomen.Wat te denken als bijvoorbeeld een club als Almere City FC en/of Volendam een eredivisieclub uitschakelt,dan stijgen de kansen weer.
  We gaan het zien,maar niets is zeker

  0

  0
 • scheppioni
  1 mei, 2016 - 14:01

  Een heel eind waarheid Jan, maar mocht Volendam of almere een eredivisieclub uitschakelen dan schuilt er voor ons NAC ook weer meteen een groot gevaar !!
  de grootste tegenstander van ons NAC blijft NAC zelf, vrijdag was de omschakeling bij balverlies van pupillen niveau, er werden zoveel ruimtes wegegeven met name links achter was het een drama, alles zal moeten kloppen voor ons NAC, 360 minuten lang !!

  0

  0