Go to Top

BSR TV: Joey Suk na NAC – Go Ahead Eagles (0-1)

BSR TV: Joey Suk na NAC – Go Ahead Eagles (0-1)

De club waar hij van houdt viert feest, maar Joey Suk is op dit moment een Naccer en is daarom ook doodziek van deze nederlaag. Waar NAC had moeten winnen in eigen huis, verliest NAC door een lullig doelpuntje van Leon de Kogel. De wil, de strijd en de werklust was gelukkig aanwezig waardoor NAC niets aan te rekenen is…. behalve dat ze niet 4 keer gescoord hebben dan. Er werd nog gegrapt dat Joey Suk aan het feesten was in de kleedkamer van Go Ahead, maar niets is minder waar. Joey zat net zo stuk als zijn ploeggenoten. Dat siert deze inmiddels echte NAC man wel. Hier zijn reactie na de wedstrijd:

92 Reacties op "BSR TV: Joey Suk na NAC – Go Ahead Eagles (0-1)"

 • Lamington
  12 december, 2015 - 02:08

  Boos en verdrietig zijn…. uitslapen…… morgen opnieuw relativeren….

  0

  0
 • RaRa
  12 december, 2015 - 07:13

  Uitgeslapen……ongeloof…….kutgevoel……
  niks relativeren…..

  0

  0
 • RaRa
  12 december, 2015 - 07:29

  Ps. Jeroen Sanders is een lul!!

  0

  0
 • H.K.
  12 december, 2015 - 07:56

  Je zal maar Deventer op je arm hebben staan. Dan ga je tegen ze toch niet scoren wel.

  0

  0
 • trico lores
  12 december, 2015 - 08:06

  Kom op.de volgende periode titel is voor jullie.nac hoort in de ere.kampioen worden net als wij zit er niet in maar wie weet via de nacompetitie wel.wat hebben wij eraan punten pakken tegen oa psv en twente wij willen die “homoos” uit breda voetballes geven.dus doe jullie best …

  0

  0
 • NacMan
  12 december, 2015 - 09:20

  Kampioen zullen we niet worden, want een potentieel kampioen scoort meer, dan dat ie aan kansen krijgt. In ieder geval is er de nacompetitie. Als we daar nu voor gaan, dan hebben we in ieder geval een kans om volgend seizoen weer in de Eredivisie te spelen.

  0

  0
 • Waddinxveen
  12 december, 2015 - 09:26

  Net de samenvatting op SBS gekeken. Onbegrijpelijk dat NAC verloor. Bijna de hele wedstrijd GA volledig de baas, maar talloze kansen niet benut door pure pech, een goede keeper en scherp verdedigen in de 16 van GA. En natuurlijk nog één factor: een persiflage op een arbitrage: Afgekeurde goal van Ars was geen buitenspel, Duits had meteen rood moeten krijgen toen hij Seuntjes vol op zijn enkel schopte, en een wedstrijd die van de kant van GA meer op judo dan voetbal leek, hetgeen pas 10 minuten voor tijd eindelijk eens bestraft werd.

  Het voelde na afloop vreemd om te applaudisseren voor de spelers, maar ze hebben het echt verdiend! Kampioenschap zie ik er niet zomaar meer van komen, maar met dit team moet je gewoon van alle juupliek ploegen kunnen winnen. Aan Dijkhuizen de schone taak om de koppies weer leeg te krijgen en in Almere orde op zaken te stellen…

  0

  0
 • Sp1
  12 december, 2015 - 09:51

  Kampioenschap kun je na gisteravond vergeten, NAC is te wisselvallig en daarom is het gat van 9 punten TE groot.
  Wat een KUTWEDSTRIJD!!!

  0

  0
 • ome cor
  12 december, 2015 - 10:02

  Als je dit een kutwedstrijd noemt dan snap je er niks van. Speelde NAC wekelijks op deze manier dan zou het verlies van gisteren een incident zijn.

  Het resultaat is inderdaad enorm kut, maar als de huidige trainer het elftal wat vaker zo kan laten spelen dan is alles nog mogelijk.

  Dat kinderlijke hoopvolle geschreeuw om het kampioenschap is aandoenlijk, maar het gaat er om wie er na de laatste speeldag bovenaan staat.

  Een club die een periode pakt en daarna onzichtbaar wordt voor de rest van het seizoen maakt in de nacompetitie ook geen kans.

  Nu ff uithuilen en de inzet en passie van gisteren als huisstijl maken. Een gat van 9 punten is zeker nog te doen.

  0

  0
 • Willemf5
  12 december, 2015 - 10:10

  Auw, dit doet nog pijn. Gat van 9 punten is niet onoverbrugbaar, er moeten echter wel stappen worden gezet in de winterstop zodat blamages als RKC en eindhoven uit niet meer gebeuren…

  0

  0
 • Tygo
  12 december, 2015 - 10:12

  Ongelooflijk dat bij dit soort belangrijke wedstrijden nog steeds zo slecht gefloten word door wat zich noemt ” een proffesioneel arbitrage duo” !!! Schande, Schande, Schande. Al vanaf minuut een werd duidelijk welke kant het op ging en zie hier het resultaat. KUT KNVB!!! En dat die verlepte eagles nog durven juichen in het stadion na een zware onterechte 0-1 getuigt al helemaal van totaal geen zelfreflectie. FORZA NAC

  0

  0
 • Achter NAC
  12 december, 2015 - 10:31

  @ SP1

  Jij had teveel bier op zeker?

  0

  0
 • buurman
  12 december, 2015 - 10:37

  NAC heeft zonder meer pech gehad en onterecht werd een goal afgekeurd. Maar ik probeer wat verder te kijken dan mijn neus lang is als dat mag?
  Bij vlagen speelde NAC in de eerste helft redelijk goed maar het werd op een gegeven moment erg stil in het stadion. Dat had te maken met de wisselwerking tussen supporters en wat op het veld afspeelde. NAC blafte wel, gooide met zijn krachten, maar…………. NAC beet niet. En ons NAC beet zeker niet door.
  Op dat moment vroeg ik me ook hardop af of het wel goed ging aflopen. En het liep dus inderdaad niet goed af tegen een zeer matige tegenstander die we steeds beter in de wedstrijd lieten komen.

  Wat als een deken over deze club hangt is , sommigen noemen het een warme deken maar ik vind hem af en toe verrekte benauwd, dat het allemaal te gemakkelijk wordt opgepakt.
  Voor de wedstrijd dacht men in alle echelons bij NAC dat er niets fout kon gaan; het feest was al besproken. En na de wedstrijd geven we dan maar snel de scheids de schuld en wijten we alles aan pech. Het komt dus allemaal wel goed.

  Maar de waarheid is dat het, zoals het nu loopt, helemaal niet goed gaat en niet goed komt.. Het ziet er eerder naar uit dat we nog wat jaren in deze zwakke competitie blijven ronddobberen in plaats van dat we kampioen worden. Met alle negatieve gevolgen vandien.

  Of Dijkhuizen de juiste trainer is weet ik niet, ik hoop van wel, maar de resultaten vallen tegen. Ik heb geen trainersdiploma, maar gisteren had ik veel eerder Brands ingebracht. Die jongen voetbalt met overzicht en dat werd gisteren heel erg gemist. Dat NAC niet scoorde was beslist niet alleen pech.

  Ander verontrustend punt; je ziet aan bepaalde situaties dat de selectie nog steeds geen eenheid is. Een ploeg met een verdeelde selectie wordt nooit kampioen.
  Kortom, naar mijn mening, waar men het uiteraard niet mee eens hoeft te zijn ;NAC verdiende gisteren een punt maar veel meer zat er niet in. En we speelden echt niet tegen Barcelona.

  Wordt weer billen knijpen of we in almere geen punten laten liggen. Zegt dat niet alles over de huidige situatie?

  0

  0
 • Kipiani
  12 december, 2015 - 10:51

  Stam was de beste man van het veld. Veel te goed voor dit niveau, zou je bijna denken. Ook qua inzet. Je merkt en ziet dat hij veel fitter is dan drie maanden geleden. Hopelijk laat hij dat aanstaande vrijdag ook zien. Dan moeten er drie punten komen !!!! Ik blijf bij mijn mening dat Robert Braber een meerwaarde heeft voor dit team. Achter Sjoerd Ars. Je weet het nooit maar met deze hoekige, ervaren, geslepen speler, die vaak ook nog in de zestien meter op de goede plaats staat hadden we gisteren volgens mij minimaal een punt gepakt. Aan Robert Braber hebben we meer dan aan Brands, ondanks zijn 7 of 8 goals. Verder overheerst natuurlijk de teleurstelling. Maar het seizoen is nog niet voorbij !!!

  0

  0
 • Paul
  12 december, 2015 - 11:15

  Met een ervaren trainer die het klappen van de zweep kent en wat er nodig is om uit die klote eerste divisie te komen hadden we al op 1 of 2 kunnen staan. Maar ze kozen weer voor de slechtste keuze, dijkhuizen. Een drama

  0

  0
 • Dave
  12 december, 2015 - 11:17

  We kunnen wel allemaal blijven zagen over de pressie en de gemiste kansen en tuurlijk is dat hoopvol voor komende wedstrijden, maar de arbitrage heeft toch ook wel behoorlijk zijn stempel gedrukt op deze wedstrijd. Ars goal was gewoon correct, had nooit afgefloten mogen worden, en Duits had natuurlijk rood moeten hebben voor die belachelijke tackle. Met 1-0 voor en tegen 10 man was deze wedstrijd ongetwijfeld anders afgelopen. Zuur.

  0

  0
 • kees4
  12 december, 2015 - 11:17

  dit was gewoon te verwachten

  0

  0
 • leeuw
  12 december, 2015 - 11:24

  @ Kees4, ik had dit ook van jou verwacht.

  0

  0
 • ome cor
  12 december, 2015 - 11:35

  @kees4
  Wat was te verwachten ? Dat jij gisterenavond thuis zat met een kopje vlierbessenthee en lekker met het hele gezin naar de Voice hebt gekeken om vervolgens the day after met een nikszeggen, niet onderbouwde flutreactie te komen op een wedstrijd die je niet eens in samenvatting hebt gezien ?

  Ja, dat was best wel te verwachten eigenlijk.

  0

  0
 • Spionkop
  12 december, 2015 - 11:50

  Echt heel erg ziek van deze nederlaag.

  9 punten achter….. Brrr…..

  0

  0
 • Pedro
  12 december, 2015 - 12:15

  Gvd ik was al stikchagrijnig van de onterechte nederlaag maar vooraf had ik verwacht dat Sparta t heel moeilijk zou krijgen bij Dordrecht wat de laatste weken goed draaide en dan hebben ze de mazzel in de 3emin al op voorsprong te komen en zie ik vervolgens tot de 85e min tig kansen voor Dordrecht die ze allemaal om zeep hielpen en dan scoort Sparta in de laatste 5 min ook nog eens 2 keer. Dus niet alleen NAC onterecht verloren maar Sparta met veel mazzel en geflatteerd gewonnen!

  0

  0
 • yellow
  12 december, 2015 - 12:18

  welkom in de jupiler league, hier gelden andere regels……

  0

  0
 • Nachoreca
  12 december, 2015 - 12:52

  Dit voelt bijna als degraderen….! Heel de week over randzaken als toeschouwers en lichtjes ouwehoeren doet deze groep geen goed kennelijk. Ongelooflijk dat je niets overhoud aan deze pot, maar ja…doelpunten draait heel het voetbal om. Kortom waar ik bang voor was, is helaas gruwelijk de waarheid geworden..pfff heel mijn weekend naar de klote.

  0

  0
 • sam
  12 december, 2015 - 12:58

  Dit selectie is kwetsbaar en kwalitatief niet goed genoeg .De resultaten van afgelopen tijd zeggen genoeg .!!!

  0

  0
 • De Lange
  12 december, 2015 - 13:08

  Zat vanmorgen om kwart voor 8 voor de TV om de hele wedstrijd op Fox terug te kijken. Op wat enkele verkeerde passes kun je de spelers weinig verwijten. De blessure tijd had anders ingevuld kunnen worden maar zo’n arbitrage gaat op een gegeven moment tegen je werken. Niet alleen de overtreding van Duits was direct rood, ook de overtreding van onze transseksueel in de48e minuut was 2e geel of direct rood. De corner van kowet waar de goal uitkwam was een terechte corner want Pedro was de laatste die de bal raakte. De eerste redding hiervan door JtR was schitterend! De goal van Ars was natuurlijk terechte goal. Het lijkt er sterk op dat deze gasten in Zeist de instructies vooraf hebben meegekregen. Maar goed dit is achteraf gejank daar hebben we niks aan. Suk, Stam en Matic compliment, ook al werd de laatste regelmatig onderuit geschoffeld. Alles is nog mogelijk, het gaat er ook over wie heeft de langste adem, qua blessures en schorsingen wat je nog gaat krijgen, hierin hebben wij nog een leuk elftal op de bank. 1 periode moet mogelijk zijn en proberen bovenin mee te draaien, dan desnoods via play offs,kijk naar Roda. Net als Dijkhuizen aangaf dit is Nac in 2015. Volgende week 3 punten.

  0

  0
 • Ballie
  12 december, 2015 - 13:12

  Het valt wel op dat NAC altijd groots een feest aankondigt bij een wedstrijd maar dan vervolgens of als een draak speelt.

  0

  0
 • Jf
  12 december, 2015 - 13:22

  Er werd gisteren goed gespeeld maar veel spelers konden niet beslissend zijn.
  De Scheids heeft natuurlijk een stempel gedrukt. Geeft hij Duits rood speel je een andere wedstrijd en zorgt het ervoor dat er minder hard gespeeld werd door Kowet. Het afgekeurde doelpunt is helemaal een blamage want bij twijfel hoor je niet te fluiten of te vlaggen. Dit kost je punten en geld maar ja wat kan het de KNVB schelen.

  Al met al jammer. Dijkhuizen is gewoon een goede trainer want ik vind ze wel veel beter spelen. Matic speelt al weken weer super met Stam en zelfs Suk die ik gisteren niet geweldig vond komt goed tot zijn recht.

  0

  0
 • Dutchbird
  12 december, 2015 - 13:27

  Eigenlijk gek dat de KNVB wel achteraf straft voor ellebogen en zelfs het terugblaffen van Stam tegen een hond van Helmond Sport, maar aan zo’n “normale” aanslag op enkel van Seuntjens door Duits helemaal niets doet. Die smeerlap ging helemaal niet voor de bal, alleen maar voor de enkel van Seuntjens. Voor hetzelfde geld was Seuntjens voor maanden geblesseerd.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  12 december, 2015 - 14:25

  Wat een gelul dat je een wedstrijd van te voren niet mag aankondigen als een feestwedstrijd.
  Denken jullie nou echt dat de spelers zich bezighouden met een lichtjesapp?
  Gisteren prima NAC gezien dat zwaar onterecht verliest. Shit happens. Lekker ziek van zijn met zn allen dit weekend en volgende week vlammen en 3 punten pakken om de kater weg te spoelen en de winterstop mee in te gaan.

  0

  0
 • wolfmanjack
  12 december, 2015 - 14:37

  Buurman wat ben je toch een ongelooflijke zeiksnor met je altijd moralistische gezwam.

  0

  0
 • Achter NAC
  12 december, 2015 - 14:43

  @ Ballie

  Als een draak spelen? Ik heb een uitstekend NAC gezien.

  0

  0
 • Kipiani
  12 december, 2015 - 15:20

  Godfergodfergodfer………………….

  0

  0
 • pierre
  12 december, 2015 - 16:33

  Na deze nederlaag krijgt brandts misschien weer een vaste plaats in het elftal. Deze jongen heeft scorings vermogen Nu nog het vertrouwen in hem .Met hem erbij wordt ars ontlast, waardoor we zeker meer gaan scoren en winnen

  0

  0
 • a
  12 december, 2015 - 16:37

  Beste wolfmanjack,
  Ik deel je mening uiteraard niet. Ik zie al helemaal niet wat er moralistisch is aan mijn reactie.
  Maar zo’n oneliner zal het bij een bepaald publiek best goed doen. Succes ermee.

  0

  0
 • buurman
  12 december, 2015 - 16:39

  a = buurman, foutje in de aanhef.

  0

  0
 • jvt
  12 december, 2015 - 16:58

  En u allemaal in polonaise achter Dijkhuizen aan. Wat waren de supporters blij dat deze lichtgewicht en onervaren trainer de trainer van nac werd. Een lichtgewicht directeur haalt altijd andere lichtgewichten om z’n eigen positie niet te zwak te maken of omdat ie niet beter kan inschatten. We halen echt niet meer punten met deze Dijkhuizen, 2 gewonnen en 2 verloren. Nac is ziek in al haar geledingen en dat is jammer.
  Club helemaal tot de grond afbreken en opbouwen, keepers weg, trainers weg, ad weg, onzichtbaar bestuur weg, jonge talentvolle spelers halen. Brands hoort natuurlijk in het elftal en De Kamps ook. Zwakke broeders die amper scoren als Verbeek en onzekere defensie eruit.

  0

  0
 • ome cor
  12 december, 2015 - 17:03

  @ Kipiani

  Wel erg hoor als je nog niet eens foutloos kunt vloeken. Pffft

  0

  0
 • Hup Nac Breda
  12 december, 2015 - 18:43

  TEven mijn gevoel na deze wedstrijd: ” kan het licht uit”. Van de bekende zanger ……..

  0

  0
 • Jan
  12 december, 2015 - 18:52

  Ik lees hier dat veel mensen vinden dat het nog wel te doen is:negen!punten achterstand.Nou die wil ik alvast uit de droom helpen,want NAC gaat er nog meer verliezen.Zelfs de NC bied geen enkele zekerheid.Je zal eerst een andere 1e divisie club uit moeten schakelen,waarna vervolgens een bv FC Twente? en/of Cambuur? overwonnen zal moeten worden.Dat voetbal in die 1e divisie vereist hele andere voetballers dan de selectie die NAC nu heeft.Zie het geploeter van die andere traditieclub(Sparta)die alweer voor het zesde jaar uitkomt in deze verschrikkelijke 1e divisie.Dat ziet er toch niet uit in sommige stadions?er zijn erbij die achter de doelen niet eens een tribune hebben staan.En dan zijn er ook nog die vermaledijden jong teams,waarvan je nooit weet wie er speelt.Complete competitie vervalsing.

  0

  0
 • Martijn
  12 december, 2015 - 20:16

  Jan uiteraard is 9 punten te doen , helaas maar niet door NAC , we verliezen te vaak en ook van onbenullige tegenstanders we zijn veel te wisselvallig .
  En laat het zeiken zijn of Calimero gedrag maar we hebben ook nooit de arbitrage mee , kijk erns hoe vaak Sparta door de arbitrage is geholpen dit seizoen .
  We hebben dit seizoen een paar top scheidsrechters gehad, die alleen maar niet tegen je floten en zie de resultaten in die partijen .
  Gisteren stond er een randdebiel te fluiten met aan twee idioten die graag in beeld wilden in zo’n entourage , de KNVB is gestoord door dit soort eikels aan te stellen vermoord je je eigen competities !
  NAC is voor zowel eredivisie als Juup op alle fronten een aanwinst en die ga je naaien als KNVB , die probeer je zo veel mogelijk tegen te werken, een andere conclusie kan ik niet trekken als je zo’n wedstrijd door een dorpsgek laat fluiten .
  Buurman je hebt op een paar punten gelijk maar je verhaaltje over Brands en overzicht en dat we dat misten is onzin, Stam heeft ook overzicht .

  0

  0
 • nm
  12 december, 2015 - 20:45

  Alles was top behalve de uitslag. Helaas….

  0

  0
 • Jan
  12 december, 2015 - 23:48

  Ik heb even gewacht op de reacties van mijn berichtje van:18.52 uur,en ik zie dat er momenteel toch drie dislikes zijn.Dat zullen ongetwijfeld ook supporters zijn,alleen die begrijpen niet wat het spelen in de 1e divisie inhoud.Kijk NAC speelde gisteren voor een record aantal toeschouwers zijn wedstrijd.Maar kan net zo goed drie dagen later bij jong Ajax voor pakweg 825 toeschouwers spelen.Daar moet je mee weten om te gaan,en dat vergt tijd.Dat is ook de reden dat ik Sparta de grootste kans geeft om dit seizoen uit deze horror divisie te komen.Alleen door het feit dat zij het al een jaren weten wat dat is,het spelen op die vreselijke vrijdag en maandagen te spelen.

  0

  0
 • Dutchbird
  13 december, 2015 - 00:38

  Je hoeft niet ver in de geschiedenis te duiken Jan om in te zien dat er van jouw redenering geen reet klopt.

  0

  0
 • MCMLXXV
  13 december, 2015 - 00:49

  Net nog maar eens de samenvatting terug gekeken…. eens in de zoveel jaar verlies je een wedstrijd waarin je veel en veel en veel en veel beter ben… dit was er zo 1. Trots op NAC en hopelijk kunnen ze dit elke ( uit ) wedstrijd opbrengen om met zoveel energie/passie/strijd te spelen. Dan komt het zeker goed. 👊

  0

  0
 • harm
  13 december, 2015 - 00:49

  Met 10 man naar almere triest het seizoen is nog ni afgelopen

  0

  0
 • jvt
  13 december, 2015 - 01:21

  We hebben een ex-international nodig als trainer, iemand die de klappen van de zweep kent, een ervaren doch jonge trainer maar waarmee komen wij? een td van Eindhoven en een trainer van Excelsior, een AD die eigenlijk zich nog moet bewijzen als account manager en een draak van een onzichtbaar bestuur.. Gek he dat we zo maar even niet de beste zijn uit de Juup!

  0

  0
 • Buddha
  13 december, 2015 - 08:44

  @jvt

  Ga je nou serieus over de TD beginnen? De beste man is 1 december begonnen en jij hebt je oordeel al klaar?

  0

  0
 • De Lange
  13 december, 2015 - 09:31

  Ze zijn door het resultaat van de wedstrijd een beetje vergeten, maar een dikke 👍 Voor de Loco’s en alle anderen die zich hebben ingezet om de prachtige ambiance te bewerkstelligen 👏👏

  0

  0
 • bas
  13 december, 2015 - 10:08

  waarom praat joey als een allochtoon?

  0

  0
 • piet
  13 december, 2015 - 10:39

  De teleurstelling is enorm onder de hondstrouwe aanhang van NAC heel begrijpelijk het is nu

  aan Dijkhuizen om het elftal mentaal weer klaar te stomen voor Almere zal een hele kluif worden hij zal

  moeten proberen het vertoonde spel van vrijdag er in te houden als hem dat lukt zal NAC niet veel punten

  meer verspelen in het verloop van de competitie

  hup NAC

  0

  0
 • Ron
  13 december, 2015 - 10:52

  Een ervaren trainer had er aangesteld moeten worden! Bedankt Goetzee

  0

  0
 • was
  13 december, 2015 - 11:05

  Jelle zit nu bij: de tafel van kees.

  0

  0
 • poolshark
  13 december, 2015 - 11:23

  De ploeg heeft gevochten, alles gegeven en met vlagen goed gevoetbald. Maar ze hebben gedaan wat we van ze verwachten, meer konden ze gewoon niet doen. Dat ze dan de pech hebben dat er van al die kansen geen ingaat is gewoon pech.

  Maar na dit soort wedstrijden zie je wel wie de echte supporters zijn (die achter de club staan omdat ze simpelweg niks te verwijten valt) en de jongetjes die niks om NAC geven maar de club hebben uitgekozen om te huilen over hun eigen bestaan. Een Ron die huilt over de trainer, een jvt die huilt over een TD die net 2 weken aan de slag is, en dan hebben we het nog niet over de toontjes, keesjes4 en de hansjes deelen.

  Begrijp me niet verkeerd, kritiek en dan het liefst opbouwend is prima. Heerlijk ook om over te discussiëren. Maar de kleine jongetjes die in hun dagelijks leven zo ontevreden en ongelukkig zijn en die hier ongefundamenteerd komen blaten zijn geen echte supporters.

  0

  0
 • aa
  13 december, 2015 - 11:26

  Beste Martijn,
  Gelukkig kunnen we allemaal onze eigen mening ventileren en hebben we onze eigen kijk op de gespeelde wedstrijd.
  Ik vond wat NAC l, buiten de zuivere goal van Arts, de eerste helft afdwong best tegenvallen. Eagles gingen ook steeds beter spelen. Tweede helft was vooral de laatste 20 minuten NAC zeer dominant. Maar als je door tijdgebrek steeds de ballen in het strafschopgebied gaat pompen speel je een club die met 10 speelt juist in de kaart. En die paar uitvallen van eagels waren gevaarlijk. Het leverde NAC een hoop scrimmage momenten op maar echt goed uitgespeelde kansen waren op 1 hand te tellen. De mooiste actie vond ik van Brands, links in het strafschopgebied ging hij goed door en kapte hij de bal keurig vrij.Dat was een echte kans die helaas net aan de verkeerde kant van de paal werd ingeschoten.
  NAC had zeker een punt verdiend maar ik denk dat twee goals maken nooit was gelukt. Daarvoor ontbrak er teveel rust en overleg in het spel. Stam speelde inderdaad wel een goede partij.
  Dus deze nederlaag alleen pech noemen en aan de arbitrage wijten is mij tekort door de bocht.
  Ik kreeg afgelopen week al sterk de indruk dat men veel teveel dacht dat deze partij al binnen was. En dat gaat het dikwijls fout.

  Maar nogmaals mensen die een wereldpartij hebben gezien en dat het allemaal goed komt zullen dat best oprecht menen, geen probleem mee. Ik hoop nog dat ze gelijk krijgen ook.

  Kijk je naar de feiten dan staan we met 9 punten achterstand er niet best voor vind ik. Natuurlijk is alles nog mogelijk, we zijn pas halfweg, maar er zal toch uit een ander vaatje getapt moeten worden. Laten we hopen dat Dijkhuizen dat voor elkaar krijgt , want nog een jaar in deze waardeloze competitie ziet nagenoeg niemand zitten.

  0

  0
 • buurman
  13 december, 2015 - 11:28

  sorry aa= buurman. Computer pleurt een paar letters weg die daar niet horen te staan.

  0

  0
 • De Lange
  13 december, 2015 - 11:39

  @ jan, maar ze winnen in Eindhoven voor 1000 man,en verliezen thuis voor 18000 man. Dus dat maakt alleen het verschil in aantal uit en niet het gewenste resultaat .
  @ buurman, volgens mij had Nac ook moeite met de omzetting in de 2 e helft van Kowet,dat ze een man meer naar het middenveld hadden geschoven

  0

  0
 • zwampie
  13 december, 2015 - 11:46

  Wat un bullshit van veel supporters,omdat we verliezen is de trainer en zelfs de TD de gebeten man. Kennelijk zijn dit ook de supporters die tegen de goed bedoelde supporters lopen te roepen dat het zeikers zijn als we winnen en dan de verbeter punten aangeven.
  Nu verliezen we onterecht en zoekt Men naar schuldigen,tja en dan begin je bij je eigen cluppie
  NAC was net als tegen Volendam heer en meester maar verliest door 2 zwakke momenten,ook de leiding valt wat van te zeggen,maar ook daar win je niks meer mee. We zullen de wonden en teleurstelling moeten verwerken en opnieuw verder moeten gaan en hopelijk pakken ze het aankomend weekend al op. 9 punten is veel maar nog steeds overbrugbaar we hebben er al twaalf achter gestaan. Baal nog steeds maar het is niet terug te draaien

  0

  0
 • Martijn
  13 december, 2015 - 12:05

  En zo moet het ook blijven buurman , ik ga ver in je mee maar wil jij Brands in het team dan moet je naar 4-4-2 , ik zou niet weten wie er nu op het middenveld moet wijken .
  Het probleem zit hem aanvallend ook in de buitenspelers , ze trekken te vaak naar binnen en lopen de ruimtes dicht waardoor het volloopt, geschoten op de goal wordt er zelden gedaan .
  Die trucjes van Seuntjens en Verbeek zijn allemaal leuk en aardig maar het heeft 0,0 rendement en daar liep het vrijdag ook op fout .
  Verdedigend geven we veel te vaak onnodig corners weg en met Jelle in de goal vind ik een corner bijna nog gevaarlijker dan een penalty .
  Verdedigend is Gorter zwak laat een balletje te vaak nog even ” tetsen” en Pedro is te nonchalant .
  Voor een neutrale toeschouwer zal het best een goede pot geweest zijn , maar ik ben 20 jaar ouder geworden , als je zoveel beter bent en het staat bij de rust 0-0 dan ben ik er altijd zeker van dat er bij ons een gaat binnen vallen dat was tegen Telstar ook het geval maar toen hadden we zelf gelukkig al twee keer gescoord .
  Het was wellicht slimmer geweest om op den duur op een punt te gaan spelen maar met deze keeper is dat ook vrijwel onmogelijk dus we zijn altijd verplicht om voor de winst te gaan .
  Soms is het beter om genoegen met een punt te nemen als alles tegen zit maar in deze samenstelling is dat onmogelijk jammer genoeg .
  Ik hoorde vrijdag iemand zeggen 2 goede reddingen van Jelle , nou ja die tweede was het herstellen van zijn eerste fout dat was gewoon een blunder en kon hij bijna oprapen die moet je gewoon vast hebben maar hij liet hem gewoon glippen .
  Dat gebeurt te vaak en daarom is het achterin dichtspijkeren niet mogelijk .

  0

  0
 • nachoreca
  13 december, 2015 - 12:06

  Dit nac Breda gaat ook volgend jaar jupiler league spelen. Er zijn helaas teveel zaken die het onmogelijk maken te promoveren. Het allerbelangrijkst is natuurlijk de samenstelling van de selectie. Daar klopt niet veel van. Daarnaast ontbeert het ons aan geluk en dat is misschien nog erger. Want dat er vrijdag na de afgekeurde goal niet meer is gescoord….ongelooflijk!!

  0

  0
 • zwampie
  13 december, 2015 - 12:19

  Martijn
  Wat denk je dat er gebeurt als NAC op een gelijkspel gaat spelen ondanks het wellicht beter was geweest.
  A dat kunnen ze niet
  B dat accepteren de supporters niet,en er zijn er dan genoeg die beginnen te fluiten.

  Men starten de 2e helft niet goed krijgen een doelpunt tegen en dit hebben we helaas niet meer kunnen keren.Betreffende gorter helemaal met je eens die speelt vanaf het eerste moment al zwaar teleurstellend.

  0

  0
 • Fred
  13 december, 2015 - 12:20

  @ De lange, Helaas maakt het de spelers van NAC niet zo veel uit of ze voor 1000 of voor 19000 man spelen , uit de resultaten komt dat niet naar voren .
  Kijk eens welke thuiswedstrijden we hebben verloren ?
  Let wel ik ben blij met een volle bak maar het inspireert de mannen niet extra het is geen wapen en we zijn om een of andere reden niet de 12e man , het lijkt wel of het alleen maar in ons nadeel is en dat is verdomde jammer .
  Je ziet vaak dat het in de eerste helft nog wel een beetje een wapen is maar in de rust zien de tegenstanders ook dat NAC er zich geen voordeel mee doet en pakken ze zelf het voordeel en gaan ze genieten van de entourage , voor hun is het tenslotte ook maar één keer per jaar dat ze voor zoveel publiek spelen .

  0

  0
 • De Lange
  13 december, 2015 - 12:42

  @fred,is wat ik bedoel,alleen uitgebreider omschreven door jou
  @jvt en @ron,vindt verhaal over ervaren trainer en TD bullshit.
  Voorbeeld(liever niet maar toch) Streppel Willem 2 onervaren,toch wat bereikt
  Voorbeeld Marco van Basten:veel bereikt zelfs trainer Ned.elftal,maar bij bv Heerenveen niks,en is blij nu trainer af te zijn

  0

  0
 • nacdictive
  13 december, 2015 - 13:08

  Wat een idioten die nu over de trainer en/of TD beginnen..
  Nac was heer en meester de hele wedstrijd, zo’n wedstrijd verlies je 1 van de 20 keer. Maar goed na de winterstop de draad weer oppakken, vertrouwen blijven tanken, de druk houden op de bovenste plaatsen en dan via een roda scenario promoveren als het niet rechtstreeks lukt.
  Gloria in excelsis deo!

  0

  0
 • Oldskool
  13 december, 2015 - 13:12

  Het gekke is dat als je altijd zo speekt als tegen bv. Telstar dat je dan geen kampioen wordt en zoals tegen GAE wel.

  0

  0
 • RV
  13 december, 2015 - 13:16

  Rust bewaren, keihard blijven werken en iedere wedstrijd 100% geven en met dezelfde spelopvatting het veld in gaan als tegen GAE. Degene die niet meekunnen mogen van mij best geslachtofferd worden, de bank is groot genoeg. Aanhaken of afhaken.

  Als je dan gewoon een goede tweede seizoenshelft neerzet ga je met een goed gevoel de nacompetitie in en dan geloof ik er wel in hoor als NAC tegen een Cambuur of Roda moet.

  Kampioenschap..
  We hebben er denk ik gewoon een te onevenwichtig, onervaren en onintelligent team voor en als ik dan het programma zie met al die uitwedstrijden… Van de andere kant… tegen GAE waren we drie klasse beter en ook Sparta werd thuis van de mat gespeeld.

  Het is eigenlijk ongelofelijk dat je nu zo ver op afstand staat.

  0

  0
 • Zwampie
  13 december, 2015 - 13:38

  Fred
  Ben het niet geheel met je eens met de aantallen van de supporters. Aan de hand van de gespeelde wedstijden heb je zoals ik al eerder zei tegen volendam en tegen gae de wedstrijd onder controle op 2 momenten na? Dat je deze wedstijden toch verliest staat los van het aantal publiek wat er zit. Grotendeels is het beetje geluk dat de ballen er net niet in gaan. En bij de tegenstanders het geluk hebben ,net wel. Als de aantallen tegen NAC zou werken zou het spel er ook niet uit zien,en ik kan niet zeggen dat NAC minder was,niks creeerde,of dat ze stijf van de spanningen stonden omdat het stafion zo vol zat.

  Het probleem zit hem denk ik meer om een volle wedstrijd 100 procent geconcentreerd te zijn en een wedstrijd je tegenstander onder controle te houden. Dat je niet een hele wedstrijd vol kan gaan is te begrijpen,maar juist op de momenten dat je je rust pakt,moet je er wel voor zorgen bij de les te blijven.
  Juist in zulke momenten zakt men terug en komt de sterkte/zwakte van de verdediging naar boven aangezien niet alle verdedigers het niveau hebben om rustig de bal rond te spelen zonder in paniek te raken.

  We ontberen nu gewoon het geluk wat sparta wel heeft om in de laatste minuten bv net wel te scoren,of het geluk is van een kampioen weet ik niet,maar als NAC nrt zoveel geluk had gehadvstonden we nu mede bovenaan.

  0

  0
 • buurman
  13 december, 2015 - 13:42

  Met reactie 12.05 Martijn grotendeels eens. Ik vond Gorter wel 2x heel gevaarlijk doorgaan. Wat me verder opviel is dat de eindpass en de voorzetten dikwijls niet goed waren en net niet aan kwamen.
  Seuntjens speelde deze keer (ver) onder de maat inderdaad. De aankoop van Verbeek heb ik nooit begrepen. Die heeft bij standard, NAC en utrecht laten zien op het hoogste niveau niet mee te kunnen. Dus die koop je puur voor 1 of enkele jaren Juup? Met zo’n speler word je niet snel kampioen.

  Maar goed op naar een driepunter in almere zullen we maar zeggen.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  13 december, 2015 - 13:49

  Hoi nacdictive,

  Na de winterstop de draad oppakken is minimaal één week en wedstrijd te laat!
  Er zijn dit jaar nog die broodnodige punten te halen, en dan nog moeten we blijven hopen dat Sparta die op de tegengoal bij Ajax in de laatste minuut nog weinig tegen hebben gehad, en beslist niet altijd de bovenliggende partij is geweest.
  Grootse probleem zal volgens mij de mentaliteit bij de spoelers van ons zijn komend seizoen.
  Iets waar de trainer doorheen zal moeten breken, bij voetballers die aan een ‘vak’ zijn begonnen waarbij dit probleem doorslaggevend is,
  Ze willen topsport gaan bedrijven en dan zal het hoofd in dit soort wedstrijden, waarbij prijzen gewonnen kunnen/moeten worden, een stuk koeler gehouden moeten worden dan dat we vrijdag gezien hebben.
  De werklust lag het bij het merendeel niet aan, misschien dat Seuntjens en Verbeek een stapje harder konden zetten, maar bij de rest heb ik geen verzaking kunnen ontdekken.
  Ook niet bij Pedro en Gorter, waarbij de één véél er vaak op z’n snuit ging???,(voetbalschoenen) en de ander volgens mij momenteel gewoonweg te kort komt.
  Afijn, we zijn weer een dag verder, vanaf nu vasthouden aan de inzet van vrijdag en kansen afmaken is het devies.
  Kampioenschap zal denk ik moeilijk worden, we zijn vanaf nu gewoonweg te afhankelijk van wat Sparta gaat doen, maar promotie moet kunnen, waarbij de TD vanaf nu op zoek zal moeten naar spelers die graag voor ons, het verbazingwekkend trouwe publiek in Breda, onder druk, zullen kunnen presteren!!
  Hup NAC, niet nog zo’n seizoen in deze onbegrijpelijke competitie waar totaal geen ‘logica’ in zit.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  13 december, 2015 - 13:51

  die = drie

  0

  0
 • Van "taajlaand
  13 december, 2015 - 13:53

  Sparta,….geweest, punten laten liggen. (slechte zin, sorry)

  0

  0
 • jvt
  13 december, 2015 - 15:17

  Me4nsen die nog denken dat het NIET aan de trainer en technische staf ligt hebben een geweldige plaat voor hun kolp. Tegen nummer laatst RKC was van te voren gezegd dat er slag getraind was, dat doe je uiteraard maar één dag want het was een cruciale wedstrijd om in te lopen op de rest en periodekansen te pakken. Maar wat doen we; we verliezen! Thuis tegen GOA idem.

  Een ervaren trainer had deze elf niet opgesteld en de week ervoor iedereen op scherp gezet. Die voelt aan dat er iets niet klopt. Een niet geheel fitte spits stel je desnoods in de laatste 20 minuten op maar niet bij de aftrap, zeker niet als je Brands nog achter de hand hebt. Een falende Verbeek. Neem eens wat impopulaire maatregelen maar onze trainer heeft weinig krediet van de spelersgroep; bijna geen trackrecord, geen oud international en niet die aanzien. Jammer maar Nac heeft weer gegokt en verloren. Het is dat het Casino geen hoofdsponsor meer is want dan had ik nog geloofd dat het bewust is gedaan. Natuurlijk ligt het ook aan de spelers maar die stellen zichzelf niet op. Onze trainer moet veel scherper worden, echt maatregelen nemen.

  0

  0
 • Breda op zn kop
  13 december, 2015 - 15:59

  @jvt
  Helemaal eens. Het niveau in de leiding bij NAC is bedroevend. Die stellen telkemale de verkeerde personen aan in de technische staf. Kan ook niet anders want er zit niemand met voetbalverstand. Peek neemt nu al lang technische zaken waar. Iedereen die het een beetje volgt en hem kent wist dat dit ging gebeuren. Hoe kan dit? Iemand die de vis inkoopt voor de ISPC deze taken laten waarnemen?
  Vervolgens wordt de td van Eindhoven uitgekozen. Redelijk gedaan in de Jup met veel Belgische spelers maar kan hij het niveau Ere aan? Daar willen we toch volgend jaar spelen??? We zullen het moeten afwachtend, maar zeker weer een gok.

  Daarnaast id het bedroevend dat er door de leuding allerlei festiviteiten worden georganiseerd alsof de pot al gewonnen is. Is bij NAC nog nooit goed gegaan. Kappen daarmee!!!

  0

  0
 • jvt
  13 december, 2015 - 16:23

  Al dat gelul van we zijn maar Nac moet eens ophouden. Of je moet Juup willen blijven spelen. De laatste jaren is al veel goed gegaan zeker. Maar vol achter de club, lees stelletje amateurs, blijven staan! Nee Nec zal zo zeker niet promoveren, dan moet je wekelijks met een uitgebalanceerd team (geen individuen) blijven spelen maar Seuntjes heft alle krediet in de hoop dat ie in de winterstop nog wat oplevert. Verbeek spelt om aan te geven dat we goed hebben ingekocht etc. Alleen reopen ereop klkappen heft gee n zin heren; we hebben een ex-international als trainer nodig en die de vloer aanveegt met lichtgewichten als Goetzee.

  0

  0
 • ome cor
  13 december, 2015 - 16:57

  Welke ex-international heeft de heer of mevrouw jvt dan wel op het oog ?
  De ex-internationals die goed zijn werken op een hoger niveau dan de JL (Koeman & Koeman, de Boer, Cocu, Bronkhorst)
  Een beetje tegen de leiding aanschoppen is lekker makkelijk, maar noem eens namen dan !

  0

  0
 • Martijn
  13 december, 2015 - 17:23

  Dat er in de leiding iets niet goed zit is wel duidelijk maar dat kun je met de beste wil van de wereld Dijkhuizen ( nog ) niet verwijten .lDijkhuizen is een goede trainer maar heeft wel te maken met een verdomd lastige erfenis .
  En hij zit wel opgescheept met drie droeftoeters naast hem op de bank waar geen beweging in is te krijgen met het charisma van een hazelnoot.
  Zoek het eerder in die omgeving dan een nieuwe hoofdtrainer nu al af te serveren , dat is absurd !
  Dijkhuizen zal wel snel zijn stempel moeten gaan drukken en de technische leiding zal in moeten gaan zien dat onder geen enkele hoofdtrainer de huidige assistenten voldoen . ( en voldeden )
  Ik heb begrepen dat die gasten ook nog steeds te veel hun stempel drukken .
  En er zal in rap tempo afscheid genomen moeten worden van spelers , aan Seuntjens, Verbeek, de Kamps, Ten Rouwelaar, van de Weg heb je om uiteenlopende redenen niets en Pedro en Gorter zullen uit een ander vaatje moeten gaan tappen dat is randje .
  Spelers die het in wedstrijden en op trainingen wel geloven drukken verdomde zwaar op de sfeer in de selectie en op de resultaten .
  Als Dijkhuizen zijn oren laat hangen naar deze individuen dan zal hij op den duur zelf ook het slachtoffer worden , maar ik schat hem wel slimmer in , er moet grondig schoon schip gemaakt worden en snel zodat we de tweede seizoenshelft alsnog orde op zaken kunnen stellen .
  Het is allemaal makkelijk roepen maar JVT geef inderdaad eens antwoord op de vraag van ome Cor , wie je ook voor die selectie zet het zal weinig uithalen als je niet gaat saneren .

  0

  0
 • Zwampie
  13 december, 2015 - 17:26

  Jvt
  Jij bent natuurlijk een van die supporters die roept dat je mede supporters zeikers zijn als we winnen en men geeft dan opbouwende kritiek.
  Als het doelpunt van ars goedgekeurd werd wat ook zo zou moeten zijn,en je wint mee 1-0 was alles goed geweest en dan hadden we een super trainer gehad die ondanks dat ars niet volledig fit was ,wel inzag wie hij op moest stellen. Toch…..nu is het zo makkelijk om tegen iedereen aan te schoppen.

  0

  0
 • De Lange
  13 december, 2015 - 18:22

  Van de andere kant als je doelpuntensaldo op ranglijst ziet 38-18 tegen Sparta 40-19 ,en 2e periode 20-6 tegen Sparta 19-12, doen we het zo slecht nog niet, alleen op verkeerde moment niet scoren of goal tegen krijgen, heeft ons gebracht waar we nu staan. Ik zou eerst eens vrijdag afwachten, dan wat er gaat gebeuren in de winterstop, en vervolgens onze eerste thuiswedstrijd, dan kan de wereld er weer helemaal anders uitzien

  0

  0
 • De Lange
  13 december, 2015 - 18:26

  is trouwens wel meteen pittig begin in t nieuwe jaar zie ik net, vrijdag uit Volendam en maandag thuis Eindhoven

  0

  0
 • buurman
  13 december, 2015 - 18:52

  Natuurlijk is nog alles mogelijk als er nog een competitiehelft moet volgen. Het is ook afwachten of sparta met de druk van de bovenste plaats om kan gaan. Ik schat echter in dat sparta gaat groeien juist omdat ze nummer 1 staan. Daarnaast zal sparta zich in de winterstop gaan versterken, want voor sparta is het eveneens erop of eronder. Die zijn ook, net als wij, hard toe aan de ere.
  Kortom we hebben een geduchte concurrent voor het kampioenschap. En dan ga ik er maar vanuit dat de huidige nummer 2 t/m 4 zullen afhaken.

  Om kampioen te spelen moet er echt iets gebeuren, en we gaan er niet komen als we gaan liggen janken dat we het het tegen de eagles zo goed deden en dat de scheids de schuld was. We hebben het gewoon weer lelijk laten liggen en ik heb me geërgerd aan de euforie in alle NAC geledingen afgelopen week. Nergens hoorde je dat het wel eens zwaar zou kunnen worden. Ik denk dat je als professionele club voor zo’n belangrijke wedstrijd hele andere signalen moet uitzenden en dat het ook niet verkeerd is met de spelers een paar dagen in afzondering te gaan.

  Voor NAC is er maar 1 prijs en dat is het kampioenschap. Die loterij van de nacompetitie, waar zowat de helft van de Juup aan meedoet, moet je het, zeker weten, niet van hebben.
  Gaan voor een driepunter in Almere en hopen dat sparta op de valreep nog punten laat liggen. Als we nog verder achterop geraken kunnen we het schudden.

  0

  0
 • Zwampie
  13 december, 2015 - 20:14

  Buurman,
  Ben het met je eens dat we moeten zorgen niet we niet verder achterop komen en elke wedstrijd die je speelt is gewoon een finale. Is het overbrugbaar JA,we moeten nu ook niet doen dat we helemaal niks meer kunnen en dat de tegenstanders allemaal top ploegen zijn. Deze zijn net zo goed als NAC. NAC laat punten liggen tegen rkc ,dit doet sparta bij jongajax. Zoals ik zei zijn het allemaal finales geworden en kan je steeds minder tot geen misstappen meer maken. Maar clubs als psv verspelen ook 12 punten voorsprong dus waarom zou dit bij sparta niet kunnen.
  Tevens versterkingen erbij halen wil niet zeggen dat het beter gaat draaien als het geen team is, dijkhuizen moet met dit team zorgen dat hij naar zijn 2e voorbereiding die hij nu heeft iedereen op scherp te krijgen en degene die daar niet in mee willen omdat ze teleurgesteld zijn als ze reserve staan of komen te staan ,jammer maar de selectie is nu nog breed zat. Waarom niet testen op 4-4-2 onze 3 aanvallers leveren nu ook geen top prestatie qua vorzetten die bruikbaar zijn. Verbeek doet het eens per aantal wedstrijden maar ook te weinig,trainen op standaard momenten tegen ,maar zeer zeker als wij ze krijgen. Daar zit veel winst in te behalen.

  0

  0
 • Talker
  13 december, 2015 - 21:04

  Jeroen Sanders komt 35 km van Deventer vandaan. Hij is er soms gastspreker in de regio. Opvallende belangen verstrengeling! Hij had wat goed te maken door blunders als scheidsrechter bij GAE? Dat is een vraag. Het is belachelijk hoe vaak een scheids of grens bij rare beslissingen tegen NAC, uit de regio van de tegenstander blijkt te komen bij een check. Doe het maar eens!

  0

  0
 • scheppioni
  13 december, 2015 - 21:06

  @ Buurman
  Gelukkig ben je toch niet de mental coach bij NAC, want wat ik van je lees zou ik er toch niet overtuigend in mijn vel van gaan zitten, sorry kul !
  @ Zwampie
  Ik ben het een heel groot deel met je eens, alleen denk ik dat het nou 4-4-2 of 4-3-3 of 3-5-2 is nu niet echt het verschil maakt, het punt is dat het met een simpel voorbeeld het kracht van het team sterk moet houden en dat had Marinus wel een aantal wedstrijden, met als voorbeeld dat Lazic beter op linksbuiten voor dit team rendeert dan Verbeek, terwijl Verbeek misschien een beter individuele voetballer is, hetzelfde met Suk, die vind ik voetballend normaal te kort komen maar met drie vier pure voetballers op het middenveld ga je op strijd te kort komen, dus met Suk snap ik wel dat er dan ergens meer balans in de ploeg komt, nogmaals gisteren is zo’n avond dat alles tegen zit en dat is uiterst frustrerend, maar de nederlaag in wolluk vind ik als groot NAC supporter zijnde veel en veel triester !!
  De kunst is nu ons te herpakken en niet aarzelend in almere te verschijnen, want dat is funest, volle kracht op de goal van almere, kapot spelen die handel, ik zie sparta thuis tegen us mvv wel gelijkspelen, let maar op !!! HUP NAC

  0

  0
 • jvt
  13 december, 2015 - 21:42

  Een Faber doet het gewoon heel goed bij Nec, Kijk eens op Wikipedia jongens; Deze lijst van spelers van het Nederlands voetbalelftal is een overzicht van alle voetballers die minimaal één interland achter hun naam hebben staan. In de geschiedenis van het Nederlands elftal zijn 751 spelers voor de nationale ploeg uitgekomen. en KIJKEN JULLIE EVEN OP COACHESBV.NL assistent trainers even vergelijken, en als de trainerscursus coach betaald voetbal is afgesloten, een ZO MOEILIJK IS DAT ALLEMAAL NIET HEREN.
  Kees van Wonderen, Michel Reiziger, Jaap Stam, etc. etc.

  Maar moet ik dit nu doen; zou daar niet een full time AD even naar kunnen kijken. Iemand die elders assistent trainer is of net geslaagd maar wel ex international; nee wat doen wij; wij halen de volgende onervaren lichtgewicht trainer die eventjes bij de buren van RKC verliest! Een schande is het!

  0

  0
 • Zwampie
  13 december, 2015 - 21:47

  Scheppioni
  Laten we hopen dat je gelijk hebt en we zelf drie punten pakken.

  0

  0
 • Fred
  13 december, 2015 - 22:53

  @ talker , dat wist ik niet eens maar ik had de stellige indruk dat die kerel niet zuiver op de graat was. Het was gewoon te op opvallend en in schril contrast met die lul aan de andere kant . Achterballen corner geven , vrije trappen en uitballen andersom geven, voor buitenspel vlaggen als het niet is en de eerste helft het tegenovergestelde .
  En we ( NAC ) laten het gewoon gebeuren , hoe vaak zie je ze nu in het veld echt protesteren ?

  0

  0
 • ome cor
  14 december, 2015 - 07:31

  @Jvt
  Interlands gespeeld of niet…..zonder feeling met de club, met het elftal redt niemand het.
  Niet bij NAC, maar ook niet bij een andere club.

  Wij zeiken hier altijd meteen maar mensen af.
  Stam is een voorbeeld, de trainer dus kennelijk ook, al is dat bij slechts een enkeling.

  NAC komt er wel, wacht nou maar af.
  Daar hebben we geen ex international voor nodig.
  Trouwens….we hebben er net eentje bedankt (Rutjes) en de vorige straalt nu bij een 2-1 overwinning in de derde klasse zaterdag amateurs.

  0

  0
 • Kowet
  14 december, 2015 - 09:43

  Als bezoeker van het uitvak afgelopen vrijdag moet ik zeggen dat het uitverkochte huis indruk op mij heeft gemaakt. 19000 man in de JL, chapeau!
  Ook de sfeer was prima, alleen die lichtshow, komop dat is een volksclub onwaardig hoor, laar dat lekker aan AZ of Heerenveen.
  Wat de wedstrijd betreft is ons geluk voor dit seizoen op :-). Maar dat het van onze kant geluk is dat jullie de kansen misten maakt niet dat het van jullie kant pech is. Wat werden sommige kansen belachelijk slecht ingeschoten, dat is wel degelijk een gebrek aan kwaliteit hoor.
  Veel succes voor de rest van het seizoen en laten we hopen dat NAC-Kowet volgend jaar weer een affiche in de eredivisie is.
  Groeten uit Deventer

  0

  0
 • Sjef de gevuldekoek
  14 december, 2015 - 11:14

  Het begin van het seizoen hebben we gewoon zwaar verneukt. Rede onder ander dat de selectie het dus blijkbaar totaal niet eens was met Maaskant. We zijn op de goede weg. En iedereen die vrijdag gekeken heeft is het onbegrijpelijk dat we niet hebben kunnen winnen. Ik zie het zeer positief in als we op deze voet verder gaan. Na de winterstop krijg je een zwaar programma maar met alle respect met deze selectie en hoe ze nu voetballen moet dat echt hoed komen allee de zware druk op deze ploeg kan nog parte gaan spelen.

  0

  0
 • van "taajlaand
  14 december, 2015 - 13:31

  Hoi Kowet.

  Reële en mooie reactie op de afgelopen wedstrijd.
  Geluk en ‘pech’ horen bij het spelletje voetbal, en geluk hebben wij in het verleden ook wel eens gehad (misschien nog wel tegen jullie thuis, vorig seizoen) maar ik denk dat er nog veel verrassende uitslagen gaan volgen.
  Hoewel ik best sympathie voor Sparta heb, wordt het tijd dat hun geluk even ophoud.
  Mooi trouwens dat het trouwe NAC publiek gisteren bij studio voetbal even positief in de aandacht kwam.

  0

  0
 • Fred
  14 december, 2015 - 17:05

  Daar heeft Kowet uiteraard gelijk in als je ziet hoe een bal wordt ingeschoten en hoe lang het duurt eer hij is ingeschoten , allemaal twijfelen en nog eens twijfelen , dat is om te janken .
  Het zit in de categorie terugspeelballen en dat is triest.
  Hetzelfde met afstandsschoten , allemaal te slap , en alleen maar goed leggen en nog eens goed leggen , ineens wordt er nooit geschoten het is allemaal zo doorzichtig zodat de tegenstander zich er steeds redelijk makkelijk op kan instellen .
  Van Hooydonk heeft het al vaker gezegd ( toch een specialist dacht ik ) , maar zie je bij NAC weleens een aanloop genomen worden bij een vrije trap ? Het is allemaal uit stand en vrijwel krachteloos en zonder snelheid , die vrije trappen van Seuntjens en Verbeek moet een keeper voor uit zijn goal komen om ze op te rapen .
  Wie zie je nog schieten , niemand, ze willen hem er allemaal inleggen, kunnen of durven niet .
  Het is zwaar klote .

  0

  0