Go to Top

BSR TV: Jorn Brondeel na NAC-MVV (1-2)

BSR TV: Jorn Brondeel na NAC-MVV (1-2)

NAC weet weer waar het staat. Het is een team in opbouw dat ook zomaar een wedstrijd kan verliezen als het allemaal even niet wil. Keeper Jorn Brondeel moest twee keer vissen en kreeg voor de tweede week op rij een vrije trap om zijn oren. Wij spraken hem na afloop.

Bron: B-Side Rats

29 Reacties op "BSR TV: Jorn Brondeel na NAC-MVV (1-2)"

 • Ouwe Spionkop
  20 augustus, 2016 - 00:55

  Klopt helemaal. Ik heb hier de afgelopen dagen onzinnige reacties over kampioenschap etc gelezen. Ik heb het voorspeld he toen kreeg ik 25 duimpjes omlaag. Fysiek komt NAC zwaar tekort bij de meeste tegenstanders uit de Juup. MVV is niet meer dan een middenmoot clubje. Kwalitatief zijn we beter maar de Juup is fysiek mensen.
  Voorspelling dit jaar 10e plek. Dit is een team in opbouw.
  Oh ja en om Rommens op te stellen tegen een gast van bijna 2 meter is zelfmoord. Zware fail van Dijkhuizen.

  0

  0
 • Sander P
  20 augustus, 2016 - 01:02

  Verliezen kan gebeuren in het voetbal, ongeslagen is volgens mij een club nog nooit geweest in een seizoen.

  Ruggen rechten, leren van de fouten en weer beter worden als team!

  Op naar maandag en de volgende thuis wedstrijd!

  0

  0
 • David076
  20 augustus, 2016 - 01:09

  Dijkhuizen heeft gewoon geen tactisch inzicht.. achja koppies omhoog maandag in dordt gewoon weer volle bak en de 3 punten mee naar Breedjeda!! Ik heb er gewoon nog steeds alle vertrouwen in, na 1 verloren wedstrijd is nog steeds vanalles mogenlijk, team is nog jong.. die wennen wel aanelkaar! COME ON NAC!!

  0

  0
 • Actiepak
  20 augustus, 2016 - 02:04

  Hoewel ik het eens ben dat dit NAC fysiek wat minder is – logisch met al die jonkies – denk ik dat de discussie zinloos is; we zullen het hiermee moeten doen.
  Waar ik me veel meer aan irriteerde was het slechte spel in de eerste helft, want dat was ver ondermaats. Tuurlijk ging MVV stevig van start, maar dat is geen reden om volledig uit positie te gaan lopen, en belabberde passen te geven. Ook miste ik het element “team play”, terwijl dat juist zo belangrijk is voor deze ploeg.

  Mijn persoonlijke “Man of the Match”: Ashley Brown-Smith. Bizar goed verdedigend, loopt mooie en intelligente lijnen, en geeft erg goede passes. Kortom, een erg stabiele kracht.

  Echt klagen wil ik niet, maar ik denk dat we allemaal wel zagen dat het voorin wel wat dreigender mag. De jongens kunnen het, maar vandaag was een off day.
  Belangrijk voor deze guppen – en eigenlijk alle voetballers – is dat ze blijven geloven in zichzelf, en over het algemeen positief blijven. Ik zag wat sombere gezichten voorin, en dan verlies je van jezelf.

  Ach, ik lul ook maar wat… Op naar de volgende pot, dan ben ik er weer bij.
  Zigge Zagge!

  0

  0
 • Uit je Naaht
  20 augustus, 2016 - 02:29

  Op zich js Brondeel volgens mij een prima keeper voor ons NAC. Lijkt me een symlathieke kerel ook.

  Eén puntje van aandacht ten aanzien van het interview is wel de wil om naar de eigen zwakke plekken te kijken. Want beide vrije trappen (vorige week en deze week) waren op het randje van houdbaar. Dan kun je tegen de interviewer zeggen “probeer jij ze maar eens te pakken” maar de interviewer is geen keeper bij NAC. Ik had liever dat hij gezegd had: “de vrije trap leek me goed ingeschoten, dus ik reken het mezelf niet al te zeer aan… maar maandag ga ik er wel even goed naar kijken met Jelle, want het zou een belangrijk aandachtspunt kunnen zijn”. Zoiets. Ik kreeg namelijk toch de indruk dat beide vrije trappen niet snoeihard waren en ook niet perfect de winkelhaak in vlogen. Zijn ze dan voor een goed voorbereide keeper niet haalbaar?

  Maargoed. Echt confortabel sta je er natuurlijk sowieso niet als jonge, nieuwe huurling na een matige verliespot, geïnterviewd door van die directe Hollanders van een supporters-site. Daarom toch de tip: zet je over je trots heen en kijk die vrije trappen nog eens terug.

  0

  0
 • de kamps fan
  20 augustus, 2016 - 06:10

  brondeel vind ik nou niet heel erg betrouwbaar overkomen. heeft niks vast , 2 vrije trappen die er niet in mogen.de 1e paar minuten tegen mvv komt hij ver zijn goal uit maar verwerkt die bal zo matig dat er bijna een tegengoal uit komt. de foutjes tegen sparta lijkt hij verbeterd te hebben, met voorzetten en corners is hij wel de baas in zijn 5 meter gebied en heeft een hele goede trap.
  noppert heb ik maar 1 wedstrijd gezien dus daar kan ik geen oordeel over geven maar dat is wel een contract speler.

  0

  0
 • Tummus2433
  20 augustus, 2016 - 07:38

  Nac nac nac het is weer hetzelfde krijgen een echt jupiler elftal tegen en je ziet het het valt als een kaartenhuis in elkaar wat is dat toch jammer,wat zo gek is veelveel andere spelers en precies hetzelfde probleem als andere jaren. Echt jammer

  0

  0
 • Daan
  20 augustus, 2016 - 07:47

  natuurllijk is het fysieke aspect een belangrijk onderdeel in het spelletje geworden. Maar we werden vooral tactisch afgetroefd door MVV. Dessers , misschien wel onze fysiek sterkste speler kwam er ook niet aan te pas en om over ons middenveld maar te zwijgen. Individueel hebben we prima spelers in de selectie maar het is nu zaak er een goed uitgebalanceerd team van te maken. De grote vraag is of Dijkhuizen de juiste man is voor dit NAC

  0

  0
 • Oosterhout3
  20 augustus, 2016 - 08:47

  @dekampsfan….

  Teveel gezopen gister?
  Nog niet wakker om 6 uur?

  Beide vrije trappen(vorige week, en van gister waren beide perfect ingeschoten!
  Gister ging die met effect naar de paal over de 2e nacspeler heen, onmogelijk houdbaar dus!(zelfs niet voor de topkeepers).

  Mvv had nac goed geanalyseerd, vol de beuk erin met verheijdt tegenover rommens en de kleinste die continu wegloopt bij de gister door de mand vallende aanvoerder van ons nac(kost 2 goals)

  0

  0
 • wanny
  20 augustus, 2016 - 09:12

  Bij die eerste goal stond onze linksback gewoon compleet verkeerd. En laat vervolgens de voorzet te makkelijk geven.

  Voetballend is ie wel goed trouwens.

  0

  0
 • Balletje
  20 augustus, 2016 - 09:14

  Ik denk dat geen enkel elftal goed zou presteren tegen MVV, gewoon omdat ze niet echt voetballen, maar meer shirthangen, aanstellen op de grond, rekken en vooral storen. Ik weet niet of je het winnen kan noemen, maar zelfs een Barcelona zal hiertegen niet kunnen ‘voetballen”
  Onsportief, ik kwam niet meer bij toen die ene gast werd opgetild door Brondeel!
  En verlengen? 5 minuten heeft de wedstrijd stil gelegen, 5 wissels….even rekenen dat is 7.5 minuut verlenging. Uiteindelijk gaf de scheidsrechter in al zijn onnozele wijsheid 3 minuten, om na 2,5 minuut te fluiten.
  Cursusje klokkijken bij de KNVB zou niet misstaan!

  NAC speelde niet heel goed, maar ook niet slecht, beter nu verliezen trouwens dan 3 wedstrijden voor het einde van het seizoen. Dit is, zoals ze al zeiden via twitter, een leermoment!

  0

  0
 • de kamps fan
  20 augustus, 2016 - 09:37

  @oosterhout3

  als je beide vrije trappen een paar keer bekijkt en dan zie je dat ze allebij niet in de haak gaan maar ongeveer midden van de goal. ik zie brondeel geen stap maken voordat hij duikt, dan kom je nooit in de hoek zelfs niet als je zijn lengte heb. ik snap de meeste keepers tegenwoordig toch niet met de muurtjes vroeger zag je 4 man in de muur en nu gaan er minimaal 6 staan. zo maak je alleen de hoek achter de muur groter

  0

  0
 • Barry
  20 augustus, 2016 - 09:40

  @daan.

  Het heeft niks met fysiek te maken als elke bal van je voet afspringt. De eerste helft kwamen we niet onder de hoge druk van mvv uit en speelden we constant de lange bal. Dessers speelde echt een draak van een wedstrijd en was er mede de oorzaak van dat we niet onder de druk uit kwamen. Hij hield niks vast, kaatste niet goed en liep telkens naar links als iemand hem op rechts inspeelde en andersom.

  De 2e helft ging dat een stuk beter, er werd met meer geduld opgebouwd en na de 1-1 had ik ook het gevoel dat het nog goed zou komen. Een moment van onachtzaamheid later was alles voorbij. Het kan gebeuren met deze selectie dat het een keer niet loopt. Wat me wel zorgen baart is dat er weer niemand opstaat als het niet loopt. Ik hoopte dat we wat leiderschap in huis hadden gehaald op het middenveld, maar ze speelde alle 3 verstoppertje.

  0

  0
 • Barry
  20 augustus, 2016 - 09:45

  De rechterhoek was voor de muur, de linker voor de keeper. Hij ging gewoon hard over de muur dus geen fout van de keeper.

  0

  0
 • de muzikant
  20 augustus, 2016 - 10:17

  Keeper was veel te ver naar links gaan staan, iemand met een beetje techniek (wat nu het geval was) legt hem er dus zo in als je te ver staat.

  0

  0
 • Maarten
  20 augustus, 2016 - 10:40

  Tja, een flinke streep door de rekening. Opbouwen, wennen etc. Dat zijn dezelfde teksten als vorig jaar. Nee, je komt gewoon tekort, basta. Het enige wat je kan doen is inzet.
  Enfin, je heb een wedstrijd verloren, maar geen paniek gelijk. Toch ook bij de gewonnen wedstrijden zie je dat t stroef loopt. Daarom dat city-verhaal brengt niet alkeen positiviteit. Tijdens de competitie is de selectie nog niet rond en dat is best een slechte zaak.

  0

  0
 • Wanny
  20 augustus, 2016 - 11:11

  Vorig seizoen hadden we Jelle in de goal staan. Die was beter maar maakte ook zijn foutjes en was waarschijnlijk drie keer zo duur als Brondeel. Met een spelersbudget van 1,5 miljoen moet je accepteren dat alle spelers hun zwakke punten zullen hebben.

  Overigens is er geen enkele Juup club die een fantastische keeper in de goal heeft staan. Zelfs in de eredivisie heb je een aantal clubs met een zwakke keeper.

  0

  0
 • Het kind van de club
  20 augustus, 2016 - 12:00

  Jongens als je kijkt naar Lamprou van stilburg. Nou dan heb ik liever brondeel. Denk terug aan de nacompetitie: vrijetrap seuntjes kort op gorter een kaats terug hij loopt op en geeft een voorzet in de goal die Lamprou moest hebben. Of tegen vitsessen in z’n handen en liet hem rollen

  0

  0
 • rinie
  20 augustus, 2016 - 12:08

  Als je als trainer de kleinste man van Nac op de grootste van MVV zet, vraag je vanaf seconde 1 om problemen en daar kwamen we tot de wissel niet meer uit. En waarom een belgische keeper halen als je
  ook Noppert al hebt. Misschien die eens een kans geven, wat de twee voorgaande jaren niet is gebeurt.

  0

  0
 • Halve Liter
  20 augustus, 2016 - 13:49

  @Balletje

  Zeg je nu serieus dat NAC niet slecht was gisteren? Sorry hoor maar NAC was echt dramatisch gisteren, totaal geen idee achter de aanvallen, amper kansen gecreëerd. Er zal echt iets moeten veranderen anders ga je nog veel tegen dit soort nederlagen aanlopen.

  0

  0
 • scheppioni
  20 augustus, 2016 - 14:00

  Ja hoor, Dijkhuizen ook al Brondeel praat hem mooi zoals het hoort na, maar het eerste half uur heeft helemaal niks met een ploeg in opbouw te maken, maar met een stel lamme takken, die weer mooie woorden brabbelen, maar totaal niet thuis geven !!
  Wanneer je dan zo’n lange spits tegen hebt, dan moet je slim zijn maar zelfs dat is blijkbaar voor deze staf teveel gevraagd !
  Enne Brondeel, tsja aardig, vooralsnog niet meer dan dat, we gaan gewoon door op de gezapige wedstrijden met deze trainer net zoals vorig seizoen met name op belangrijke momenten !!
  Ene klein gelukje is dat je het eventueel snel kunt herstellen enigszins maandagavond al in dordt, maar ja wat willen we met Marinus voor de groep, lekker plichtmatig door hobbelen ?
  Zeer triest bij zo’n prachtige club als ons NAC zijnde !!

  0

  0
 • Jemo
  20 augustus, 2016 - 15:09

  Als je spelers gemiddeld niet langer zijn dan 1.70m. Is de muur meer een target point dan hulp om hem te stoppen..

  0

  0
 • AMF
  20 augustus, 2016 - 16:39

  We hebben gewoon een matig elftal , 10e plek is de max dit jaar.

  0

  0
 • Juupke
  21 augustus, 2016 - 00:47

  Heerlijk die laatste opmerking zowel Cilissen en Crul hadden die vrije trap ook niet gehad, zelfs Casillas had um nie gehad!

  0

  0
 • Hans
  21 augustus, 2016 - 11:19

  We lopen te snel, mensen…

  Nadelen:
  -ManCity guys komen veeeel te laat dus de helft van het elftal is niet ingespeeld
  -oefencampagne tegen smurfenteams
  -volledig nieuw team, niet gewend om met elkaar samen te spelen

  Ik begrijp het verwachtingspatroon op basis van individuele kwaliteiten. Maar voordat dit een TEAM is zijn we 3 maanden verder.
  En toegegeven, MVV speelde verdomd slim.
  Individueel klopt het wel, nu moeten de voegen tussen de tegels geregeld worden.

  0

  0
 • Braze
  21 augustus, 2016 - 11:53

  Brondeel moet nog heel hard werken voor hij een betrouwbare doelman is. Tot die tijd past hem bescheidenheid. Laat hem in interviews zijn eigen rol maar evalueren.

  0

  0
 • ome cor
  21 augustus, 2016 - 14:31

  Jorn geeft mooi aan dat WIJ thuis spelen en dat WIJ thuis bepalen hoe er gespeeld wordt.
  Perfecte instelling.
  Veel supporters vergeten misschien dat de meeste spelers hun 2e (of 1e) wedstrijd hier spelen, dus op papier is het wel thuis, maar dat gevoel moeten ze nog krijgen. Als je altijd in Zundert traint en in Breda je wedstrijden speelt dan is dat geen automatisme voor nieuwe jongens, zoiets moet groeien.
  Geef die gasten even tijd en blijf achter de club staan.

  Wat Brondeel betreft speelde hij wel te gehaast tegen MVV. Hij moet meer rust nemen, maar hij beweegt meer, is actiever dan onze vorige doelman. Als Jelle hem wat rust kan bijbrengen dan gaan we op de duur aan Jorn een technisch betere keeper hebben dan Jelle was. En niet alleen de Jelle uit de slechte periode.

  0

  0
 • Scheids
  21 augustus, 2016 - 14:37

  Brondeel is op dit moment een heel matige doelman die never nooit de status van Jelle kan benaderen. Jelle pakte in zijn gloriejaren punten voor NAC , dat zie ik dit kleintje niet echt doen. Uiteraard zijn ” we” in opbouw, maar dat kun je geen half seizoen gaan roepen om de gemoederen te blijven bedaren. Ik vraag me daarnaast ook nog eens af waar Brondeel op beoordeeld werd vóórdat hij een contract kreeg voorgeschoteld?

  0

  0
 • ome cor
  21 augustus, 2016 - 14:52

  @Scheids
  maar dat kun je geen half seizoen gaan roepen om de gemoederen te blijven bedaren.
  Nee, weet je wat, we gaan gewoon na de 3e wedstrijd al zeiken. Pfffff.

  Jelle in zijn gloriejaren ja. En hoe was het met Jelle voor afgelopen seizoen ? Toen had iedereen op dit formum de grootste waffel dat Jelle aan NAC moest denken en beter z’n biezen kon pakken. Toen kotste iedereen onze doelman uit. Gelukkig heeft hij door zijn optreden in het afgelopen seizoen veel van die lapzwansen van mening doen veranderen en heeft ie waardig afscheid genomen.

  Ik weet zeker dat Brondeel een hele waardevolle NAC-keeper zal blijken. Alleen is het probleem in Breda dat we overal een negatieve draai aan willen geven. We noemen onszelf supporters en vinden dat we kritiek en onze mening mogen uiten dus zeiken we alles en iedereen maar af. En oh oh wat juichen we die jongen toe als we straks aan het eind van de competitie promoveren. Dan wil niemand meer weten hoe tie zat te zeiken aan het begin van het seizoen toen er eigenlijk nog niks te zeiken viel en er gewoon 1 slechte pot verloren was.

  0

  0