Go to Top

BSR TV: Kenny van der Weg na FC Volendam-NAC (1-2)

BSR TV: Kenny van der Weg na FC Volendam-NAC (1-2)

NAC won gisteravond met 1-2 op bezoek bij FC Volendam. Een goed resultaat tegen een directe concurrent, waar je toch best gelukkig mee bent, lijkt ons. Linksback Kenny van der Weg was, tot verbazing van de interviewer, wat ontevreden.

Oh en met betrekking tot het licht: Er was één lichtknop, die alle lampen in de verschillende filmruimtes bediende. FOX besloot dat het licht in hun kamer niet goed was en deed daarom overal het licht uit. Beetje licht is van de lamp op de camera :)

Bron: B-Side Rats

14 Reacties op "BSR TV: Kenny van der Weg na FC Volendam-NAC (1-2)"

 • Ouwe Spionkop
  16 januari, 2016 - 00:42

  Prima interview! Kenny speelde wederom een goede pot. Ik vind hem centraal zelfs beter dan Dingsdag. Die liet nogal wat steken liggen vandaag.
  Eigenlijk is Kenny de beste verdediger die we hebben. Mag ook wel eens gezegd worden na al dat gezeik op hem.

  0

  0
 • Nacir
  16 januari, 2016 - 01:28

  Bsiderats, jullie zijn toppers! Goed interview!

  0

  0
 • Buddha
  16 januari, 2016 - 02:13

  Die voorzet bij de buitenspel goal. Lekker hoor Kenny. Heb ik gorter nog niet 1x zien doen dit seizoen.

  0

  0
 • oosterhout3
  16 januari, 2016 - 06:23

  WOOOOW!!

  ik zeg gorter als je nog wilt spelen deze seizoenshelft…. werk jezelf maar terug…..dat zal lastig worden hoor!!

  kenny als back, hij geeft zelfs betere voorzetten dan verbeek en zit er vaak tussen….
  1 ding voor kenny, de bal zo snel mogelijk inleveren bij een teamgenoot

  hupnac!!

  0

  0
 • Doeve
  16 januari, 2016 - 08:54

  Respect voor Kenny. Beperkte voetballer, maar hij haalt er door zijn inzet wel alles uit wat er in zit. Als Mats toch eens de mentaliteit van Kenny zou hebben dan zou hij zo in het NL elftal meekunnen.

  0

  0
 • Ulvenhouter
  16 januari, 2016 - 09:18

  Hoor ik ik hem nu echt ‘ brengden’ zeggen als verleden tijd van brengen…oei!

  0

  0
 • De Lange
  16 januari, 2016 - 09:35

  Toontje kom er maar in👂 👀

  0

  0
 • Kinderkaartje
  16 januari, 2016 - 12:35

  Prima gast, met de juiste mentaliteit. Gaat waarschijnlijk nooit naast zijn schoenen lopen want weet dat hij voetbaltechnisch de minste is van de selectie. Dus moet het hebben van werk- en vechtlust.
  Speelde gisteren een prima pot.

  Doet me een beetje denken aan die liedje uit de oude doos:
  https://www.youtube.com/watch?v=rkxyoD3OvAI

  (En @Ulvenhouter; hij staat daar niet voor zijn communcatieve verbale vaardigheden, maar om mannen tegen te houden)

  0

  0
 • Wouter
  16 januari, 2016 - 12:44

  Goeie knul maar absoluut geen jongen voor dit niveau komt enorm veel tekort, maar ja als je al een goeie voorzet geeft ben je een topper lees ik hier en dan is Gorter weer niks .
  Was gisteren gewoon een van de mindere, werd zoek gespeeld de tweede helft, en heeft iemand hem gezien bij de tegengoal . ( Pedro en Dingsdag zag ik overigens ook niet bij die goal en ook Suk en Matic liepen nog ergens voorin )

  0

  0
 • zwampie
  16 januari, 2016 - 12:51

  Wouter
  helaas is hetmomenteel niet anders dat je al snel beter bent als gorter,die heeft nog geen 1 wedstrijd zijn niveau gehaald wat hij had bij zijn eerste NAC periode.had

  0

  0
 • Toontje
  16 januari, 2016 - 13:54

  Nou ik kom erin……op verzoek
  Het is best een goed interview, hij geeft zelf gelukkig ook meerdere malen aan dat veel ballen onnodig worden ingeleverd. Daarmee wil ik niet zeggen dat niemand anders onnodig balverlies lijdt voor je dat denkt. Maar om hem gelijk de beste verdediger te noemen vind ik absoluut niet correct tegenover de andere spelers. Ik blijf erbij dat hij een zeer beperkte verdediger is die misschien op den duur zijn draai in de JL kan vinden maar niet geschikt is voor de eredivisie. (vorig jaar gebleken) En nogmaals ik heb niets tegen die jongen en ik hoop echt dat ik over een paar jaar moet toegeven dat ik er volledig naast zit. Maar daarvoor heb ik tot nu toe teveel fouten gezien, ondanks zijn voorbeeldige inzet. We zullen zien.

  0

  0
 • scheppioni
  16 januari, 2016 - 14:39

  @ zwampie
  Gorter is absoluut ook geen back is mijn mening en ouwe spionkop lokt toontje uit de kast, enne toontje lijkt al iets milder te worden, maar geeft bij deze wel prima zijn mening !!
  Ik blijf zeggen, dat Kenny met meer ervaring en concentratie op peil houdend, een prima verdediger kan zijn, er zijn ook al wat directe tegenstanders gewisseld en magistraal te voetballen hoeft zo’n speler niet, Kenny is typisch een speler die met zijn inzet de team meer in balans kan laten zijn !!
  Hopelijk wordt dit maandag voor ons NAC een prima vervolg !

  0

  0
 • scheppioni
  16 januari, 2016 - 14:55

  Oh ja, enne Kenny over de terechte ondergrens gesproken, maak je eigen het makkelijker om de 0-3 binnen te koppen, dan ga je steeds makkelijker voetballen, het was moeilijker om die bal er naast te koppen, kortom ons eigen nog meer eerder belonen, want geloof me drie keer winnen zoals in oss uit en de machine is geolied et een prima Lazic voor het team als linksbuiten !!

  0

  0
 • TpT
  16 januari, 2016 - 23:47

  Leuk interview. Kenny lijkt me echt een goede en realistische kerel om in de groep te hebben. Werkt hard en zeikt niet (denk ik). Hij is ook echt beter geworden!

  0

  0