Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na RKC – NAC (2-0)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na RKC – NAC (2-0)

De trainer die wint heeft heel veel vrienden, dat heeft Marinus Dijkhuizen de afgelopen weken gemerkt. Maar toch wist hij keer op keer niet te vertellen dat we kampioen gingen worden terwijl het zo lekker liep. Vanavond krijgt hij dan zijn gelijk en die haalt hij ook voor de camera’s van BSR TV. Details details details, dat is wat we Dijkhuizen al hadden horen zeggen. Vanavond zoomt hij wat meer in wat deze details dan wel niet zijn. Zijn reactie na de wedstrijd:

79 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na RKC – NAC (2-0)"

 • Rattatar
  28 november, 2015 - 00:00

  Volgensmij heeft hij echt gelijk wat de ondergrens betreft, NAC heeft nou eenmaal af en toe ‘zo’n dag’.
  Maar eigenlijk wil ik wel eens weten hoe hij die ondergrens omhoog wil trekken. Dat lijkt me nogal een aardige klus.

  0

  0
 • H.K.
  28 november, 2015 - 00:32

  Soms heb je zo’n avond dat de bal er niet in wil. En dit was zo’n avond. Met als uitblinker de rweede keeper van RKC. Op naar maandag. TELSTAR doet t de laatste wedstrijden ook goed.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  28 november, 2015 - 00:36

  Blijft een verademing deze man

  0

  0
 • de muzikant
  28 november, 2015 - 01:20

  Wat een verademing……wat een messias……… pppfffff
  Het gaat al stukken beter sinds het vertrek van Maaskant.

  0

  0
 • Dutchbird
  28 november, 2015 - 01:49

  opvallende uitspraken: veel dezelfde karakters en niemand neemt de leiding
  Daarmee raakt hij de kern van het probleem. De Kamps kan dat overigens wel maar die schiet te vaak door.
  We hebben echt een soort Anthony Lurling nodig, zo’n speler die bij de rest het vuur aansteekt en zorgt dat in de laatste 20 minuten iedereen de ballen uit zijn broek voetbalt.

  Ook mooi die uitspraak over Ralph Vos. De keeper van RKC. (Moet nog 20 worden.) Alweer een klusje voor Hans Smulders :-)

  0

  0
 • Henk Tank
  28 november, 2015 - 03:01

  intervieuwer een biertje op;)

  0

  0
 • Lamington
  28 november, 2015 - 07:57

  @Muzikant…
  Na Maaskant hebben we Achilles uit, Sparta thuis, Oss uit, Den Bosch thuis gewonnen.

  Gaat het slechter dan?

  0

  0
 • De Lange
  28 november, 2015 - 08:02

  Als je aanvoerder bent moet je de rest op sleeptouw nemen. En niet als het de eerste keer niet lukt meteen blijven staan, doorgaan godver, dat heb ik gemist,was totaal geen voorbeeld voor de groep.

  0

  0
 • Henri
  28 november, 2015 - 08:32

  Na de voorbeschouwing van MD gelezen te hebben was ik al bang voor dit resultaat. Het was een soort voor aankondiging. Ja, op dit forum las ik de afgelopen weken al dat NAC de wedstrijden tot GAE wel zou winnen en dan een volle bak zou hebben tegen de Deventenaren. De eerste wedstrijd is al een zeperd. MD geeft gelukkig aan zaken goed te kunnen analyseren. Maar ja voor evenwicht zorgen in een onevenwichtige groep kost meestal tijd en geld. Juist nu NAC de kans had gezien de resultaten van de concurrentie om daadwerkelijk in te lopen is het beschamend dat ze dit tegen nummer laatst hebben laten liggen. Je kunt wel 4 wedstrijden achter elkaar winnen, maar als je concurrenten dat ook doen dan ben je geen punt ingelopen. Op deze wijze gaat S-P-A-R-T-A in een zetel naar het kampioenschap terwijl NAC er nog naar toe moet ook. Was het niet JC die zei: Kampioen worden doe je tegen de kleintjes?!

  0

  0
 • Peppie&kokkie
  28 november, 2015 - 08:40

  Zoals ik eerder aangaf komt hoogmoed voor de val. Blijkbaar mochten er geen 3 punten mee naar Breda ondanks de kansen….
  Had gisteren geen beter verjaardagsfeest kado gewenst ,goede wake up call zal ik maar zeggen,
  Zonnige groeten uit het verre zuiden van Europa en Telstar u bent gewaarschuwd want ik voorzie een getergd NAC bij de volgende wedstrijd…

  0

  0
 • Nooit bang 076
  28 november, 2015 - 08:56

  Voor iedereen die zegt: “We hadden hier moeten winnen” jullie hebben de wedstrijd niet gezien. RKC was gewoon op alle fronten beter. Tactisch gewoon prima gedaan door de Waalwijkers. Ze loerde op de counter in de eerste fase, met de snelheid van Valpoort (of zoiets?) Man, wat is die vent snel zeg op de eerste 20 meters, wow. Maar qua veldspel waren ze na verloop van tijd ook gewoon de betere ploeg. Heb altijd gezegd, dit ligt niet aan Maaskant… Meer zeg ik er niet over. En Ow ja, NAC, haal die 2e keeper van RKC maar op. Vent kost waarschijnlijk 15/20.000 euro of nog minder. Kan meteen onder de lat voor Jelle. Wat is dat toch een dramatische keeper zeg. Maandag weer herstel en 3 punten. Dit was vanaf minuut 3 een kansloze bedoeling. Gelukkig hadden wij wel bier op HH.

  0

  0
 • Nr. 20
  28 november, 2015 - 09:18

  Tja voor hij kwam veel opmerkingen wat hij dacht beter te doen met team. Daarna weinig gesleuteld aan winning team. Maar nu Marinus’ kun je laten zoenoffer je dan de man bent die het zag wat allemaal beter moest. Geen excuses!

  0

  0
 • Nr. 20
  28 november, 2015 - 09:19

  Bedoel kun je laten zien

  0

  0
 • Van "taajlaand
  28 november, 2015 - 09:27

  Moeilijk om reacties te geven als je slechts enkele beelden na middernacht krijg te zien.
  Maar wat een baal weekend kunnen die gasten je bezorgen………
  Verontrustend in dit interview, en trouwens ook bij Luis Pedro: “kunnen door de ondergrens zakken, waar Marinus ook bang voor was”, en “we zijn als team nog niet zo ver…, de trainingen liepen niet lekker afgelopen week”.
  Het is volgende week december jongens!!
  “Hopelijk hadden we dit nodig, en pakken we Telstar maandag”.
  Je MOET elke club kunnen pakken.

  En o ja, die de Vos was een aardige keeper, meer dan dat.
  Maar hebben jullie gezien wie er dadelijk bij Eindhoven op de goal staat?
  Die Ruud Swinkels pakte nóg mooiere ballen, én geeft en passant ook nog haast twee assists vanuit de eigen 16….
  Het zal nog een hele opgave worden kunnen we volgend seizoen weer ‘gewoon’ op zaterdag naar het stadion,

  0

  0
 • Diepe Zucht
  28 november, 2015 - 09:46

  Jammer van de uitslag, maar niet bevreesd. NAC heeft maanden op de ondergrens geleefd en RM was niet in staat het beste uit de spelers te halen. Afgelopen wedstrijden ging het prima, een dipje naar de welbekende ondergrens wat tot op heden standaard was, is dan ook te verwachten. Het zou onmogelijk zijn in een rechte lijn te groeien. Volop knallen tegen Telstar en weer verder!

  0

  0
 • buurman
  28 november, 2015 - 09:54

  Behoorlijke blamage en een streep door de rekening. Ik heb me mee laten nemen in het enthousiasme van de laatste weken maar we staan nu weer keihard met twee benen op de grond. We hebben een ploeg die als ze er niet 100 procent voor gaat van iedereen kan verliezen.
  Ook opvallend, veel balbezit, maar nul resultaat.
  Er is maar een remedie, tegen telstar herpakken.

  Kampioen worden wordt een heel lastige klus, dus of we promoveren is maar de vraag. En ik moet er niet aan denken dat we nog een jaar in deze divisie spelen. Nooit op zaterdag voetballen, naar uitwedstrijden gaan nog moeilijker dan in de ere en een niveau dat nauwelijks is om aan te gluren.
  Een jaar ballen in de eerste divisie valt nog te pruimen maar nog een jaar langer wordt een ramp vrees ik.

  0

  0
 • RV
  28 november, 2015 - 10:11

  Ik had dit al lang verwacht, we gaan de uitwedstrijden (op kuntsgras) er nog veel verliezen vrees ik.
  Dit team is mentaal heel maar dan ook heel zwak. Als de flow mee zit kunnen we leuke dingen maar als we achter komen is het geen team die daadkracht toont.Teveel slappe jongens in het team die aardig kunnen ballen als de flow er is.

  Haal er niet graag individuele spelers uit maar die Gorter is een perfect toonbeeld daarvan.
  Wat een drama, staat als een korfballer te verdedigen als er ook maar iemand in de buurt komt.

  0

  0
 • jvt
  28 november, 2015 - 10:14

  Dijkhuizen 1 gewonnen en 1 verloren, eerste wedstrijd kun je niet op zijn conto schrijven. Nee daar gaan we dik op vooruit. Hij had de boel ongenadig scherp moeten zetten maar het lijkt erop dat ook hij als ex Utrecht voetballer niet het gezag heeft om serieus te worden genomen.

  Het kampioenschap is gisteren verloren en dat is jammer! Volgens jaar helemaal opnieuw gaan opbouwen en Nac heeft het geld al lang niet meer op het veld maar in afkoopsommne zitten. Goetzee bedankt.

  0

  0
 • Emarino
  28 november, 2015 - 10:16

  Veel van deze spelers zijn het NACtenue onwaardig.
  Ga je schamen, en betaal de mee gereisde supporters hun gemaakte kosten terug.
  Stelletje lamstralen.

  0

  0
 • de muzikant
  28 november, 2015 - 10:20

  @Lamington:klopt, maar zelfs met de steigerwerker voor de groep hadden ze die gewonnen. Dat betekent dat het niets met de trainer te maken had, maar met de insteling en zichzelf overschattende ego’s. MIjn mening is dat Maaskant een betere trainer/coach is dan de relatief onervaren Dijkhuizen die ooit eens met Excelsior de eredivisie is ingestruikeld. Die serie zat er toch wel aan te komen. Al denk ik overigens dat er nu weer een serie aan zit te komen, maar met de mentaliteit van deze groep zal het steeds bij serietjes blijven, afgewisseld met “onverklaarbare” nederlagen.

  0

  0
 • Ritchey
  28 november, 2015 - 10:23

  MD spreekt over te veel dezelfde types en te weinig intelligentie. had het er het begin van het seizoen al over. Het zijn allemaal noeste werkers, maar als de tegenstander maar net iets verandert in het spel dan gaat de automatische piloot erop. Mentale kwestie. En dat heeft MD dan toch al goed gezien. Er is inderdaad niemand die het voortouw neemt in zo`n wedstrijd waarin het anders moet dan vooraf gedacht, ala Schreuder dat was in zijn voetballende tijd. Pedro, Van de Weg, Matic, Verbeek, Seuntjens, Gorter, Ten Rouwelaar; allemaal spelers die kunnen voetballen maar niet uitblinken in mentale sterkte/weerbaarheid bij tegenslag. En dan kan die ondergrens inderdaad heeeel laag zijn blijkbaar.

  Zal me niks verbazen dat MD in de winterstop nog een speler probeert te halen met echte leiderschaps kwaliteiten. En nog een paar glazen bol voorspellingen in het kader van aantocht van het nieuwe jaar: NAC kan dit seizoen in ieder geval geen spelers bij Eindhoven weghalen (1 van de afspraken die gemaakt is bij het door Eindhoven meewerken aan een snelle overgang van de TD) en Naah vertrekt in de winterstop om veel meer speeltijd te krijgen elders. Deze situatie gaat City niet heel lang goedvinden lijkt me voor een speler op het 2e plan van NL

  Maandag weer gas erop en laten we er maar iets goeds uit proberen te halen na vanavond. NAC presteert vanuit een moeilijke positie beter dan dat ze 4 punten los staan in de periode. Dan komt hoogmoed voor de val. NAC hengelt die periode op de laatste wedstrijd binnen op doelsaldo!

  0

  0
 • Wim
  28 november, 2015 - 11:11

  Het grootste probleem zit hem bij ons NAC in de KOPPiES!

  Dijkhuizen moet op iedere positie goed analyseren wie er tekort komt en dat via opleiding en eventuele transfers repareren. Want 1 ding is zeker:

  Dit NAC is GEEN KAMPIOENSKANDIDAAT! De nederlaag tegen RKC is daarvan het bewijs!!!!!

  In de winterstop moeten de zwakke schakels opgevuld worden!

  0

  0
 • Zjon
  28 november, 2015 - 11:17

  Heb al meer mensen horen zeggen. Ze hadden een ervaren coach moeten halen!
  Van de regen in de drup zo.

  0

  0
 • zwampie
  28 november, 2015 - 11:29

  Dit zijn nu van die mooie wedstrijden,waarbij veel supporters op elkaar afgeven als we winnen en supporters erbij zijn die ondanks de overwinning realistisch blijven en de verbeter punten ook dan nog aangeven.
  Maar ja dan wordt je neer gezet als zeikerd.

  Degene die nu onrealistisch zijn en denken dat NAC met 2 vingers in de neus elke wedstrijd wint,en vooraf roept met hoeveel doelpunten we vandaag winnen die zijn onrealistisch. NAC moet gewoon elke week vol aan de bak om te winnen.En als Men een wedstrijd als gisteren heeft en terecht verliest en je dit niet kan accepteren dan ben je een zeikerd.

  Denk volgende keer ook na als we winnen en er mensen zijn die hiervan en genieten en tegelijkertijd realistisch zijn en de fouten of gebreken dan ook kaarten dat Men wellicht gelijk kan hebben en dit verbeter punten zijn om wedstrijden als gisteren te voorkomen.

  En die duimpies naar beneden weet je ook waar je die kan laten ;)

  0

  0
 • Paul
  28 november, 2015 - 11:33

  Wat een slappe pot gisteren zeg. Vind dat dijkhuzen maar nuchter reageer. Ik zou woest zijn als je kansloos verliest van de nummer laatst.
  Wat speelde Seuntjes weer als een natte dames krant zeg.

  0

  0
 • Diepe Zucht
  28 november, 2015 - 11:46

  @ zwampie,

  Mooie en reeële analyse. Er lijkt op deE site weinig ruimte te zijn voor enige vorm van nuance. Of het is dramatisch of NAC wordt kampioen, meer smaken zijn er niet.

  Mijns inziens heeft NAC na hele lange tijd eindelijk de weg omhoog ingeslagen. Dat heeft tot een aantal mooie overwinningen geleid, waarbij de mentale weerbaarheid even van spelers afgeschud was. Dat er sprake is van een (hopelijk korte) terugval, volkomen begrijpelijk. Om in de woorden van RM te blijven: NAC zit in een proces. Verschil met voorheen is echter dat de zwakke punten zichtbaar worden en dese opgepakt worden. Daar was RM niet toe in staat.

  0

  0
 • braze
  28 november, 2015 - 12:03

  2 dingen:
  Pedro zegt in zijn bijdrage: We trainden afgelopen week niet goed.
  Marinus zegt: Het leidingeven en communiceren op het veld was niet goed.

  Conclusie: Beide aspecten horen tot het takenpakket van de trainer.Wat doet Marinus om ze wel scherp te laten trainen?
  Tijdens de wedstrijd heb ik Marinus wel zien staan en wel zien lullen met zijn assistenten, maar niet zien coachen. Als ze op het veld elkaar niet coachen moet Marinus dat toch minstens van de kant proberen.
  Op naar maandag, weer tegen een laagvlieger .Ik hoop dat de heren elkaar dan wel sturen en helpen. en dat Marinus ze scherp heeft weten te krijgen.

  0

  0
 • Loftrompet
  28 november, 2015 - 12:04

  Opmerkelijk te lezen dat veel supporters hier de ploeg verwijten mentaal niet weerbaar genoeg te zijn, maar zelf na 1 nederlaag nu al weer aan ’t azijnpissen zijn.

  Beetje zelfreflectie graag, schouders eronder, verder kijken dan 1 wedstrijdje en maandag je ploeg naar een overwinning schreeuwen.

  0

  0
 • Nachoreca
  28 november, 2015 - 12:06

  Wie rkc heeft zien voetballen op de open dag kan niet begrijpen dat ze onderaan staan. Bij vlagen tikten ze nac Breda weg toen…gisteren heb ik er niets van mee gekregen, maar hoorde van mijn maten dat het ‘ ouderwets’ kut was qua voetal, inzet etc. Degenen die vinden dat dit wel eens kan gebeuren hebben gelijk…degenen die denken dat wij kampioen gaan worden met twee vingers in de neus moet ik teleurstellen…Wij zijn nog ver verwijderd van een kampioens elftal..en feesten… alhoewel dat laatste schijnt altijd Door te gaan..net als het gekut over records van toeschouwers aantallen..pfff zo wordt het nooit meer wat!!! Nu telstar afmaken!!! Come on nac!

  0

  0
 • poolshark
  28 november, 2015 - 12:26

  Het was dramatisch, het leek weer helemaal op het Maaskant tijdperk. Geen inzet, reageren op de tegenstander, overal een stap te laat, geen middenveld….. toen Maaskant nog trainer was kwam het door een vanuit de spelersgroep geregisseerde eliminatie, wat zou nu de reden zijn?

  Overigens : de afgelopen weken rolde iedereen, inclusief mezelf, over elkaar heen om met superlatieven te strooien. Nu gaat het verkeerd en gaat de azijnput weer wagenwijd open, vooral door anoniempjes die met verschillende namen inloggen. Bv Paul aka pover. Bij deze lijkt het me realistisch om alleen degenen die al jaren elke uitwedstrijd mee gaan als beste supporters te bestempelen, de enorme galbakken zoals toontje en consorten verdienen de benaming supporter niet eens, laat staan de toevoeging beste.

  0

  0
 • Ultimate
  28 november, 2015 - 12:36

  Hoe vaak moet ik t nou nog zeggen!!!!!!!!

  Met Suk, Seuntjes en Ten Rouwelaar win je de oorlog niet.
  Uit de basis met die gasten.

  Ik hoop dat Dijkhuizen dit nu ook gezien heeft, maar nog belangrijker durft hij maatregelen te nemen……

  0

  0
 • THE Don
  28 november, 2015 - 12:39

  Dag gloryhunters, dag!

  0

  0
 • RichardvV
  28 november, 2015 - 12:40

  Wat kunnen we toch weer heerlijk zeiken met zn allen, laatste weken continue gewonnen en dan worden de jongens de hemel in geprezen.. verliezen we een keer, tegen een getergd RKC die genoeg hebben recht te zetten zeker in eigen stadion. En RKC staat niet op een plaats waar zij thuis horen, zo kun je dat wel zeggen. En de onzen hadden gisteren een offday, wat kan gebeuren een keer door de ondergrens zakken. Vervolgens kunnen de jongens er geen klote meer van, en wordt MD ook al afgeserveerd. Wat verwachten jullie nou eigenlijk, dat we wel even kampioen worden? Ik dacht dat toch al wel duidelijk was dat de JL een vechtcompetitie is, waar je op het moment dat je je dag niet hebt gewoon kunt verliezen. Dat zijn leermomenten, doorpakken en doorgaan.. op naar Telstar-thuis, Jong PSV -uit en GAE-thuis.. periode kan nog altijd! En met een periode op zak voetbal je toch gemakkelijker, de club moet vanaf de grond af opgebouwd worden, geef de verantwoordelijken daarvoor de tijd.. hup NAC!

  0

  0
 • karel
  28 november, 2015 - 13:00

  Als je in de Jupiler League minder strijd levert dan je tegenstander, dan verlies je!!!!!!

  0

  0
 • Mafkees
  28 november, 2015 - 13:05

  Ik snap dat die 2-0 zuur is. Vind ik ook. Maar Dijkhuizen probeerde van tevoren al aan te geven dat we niet “ff” gingen winnen in Waalwijk. En nu is iedereen ineens boos en verrast?

  Dat vind ik gek ja. Zoals ik het ook vreemd vind dat gisteren even door iemand een “flying kick” op Twitter tegen onze reporter ter plaatse wordt ingezet, omdat die meende dat het niet allemaal slecht was.
  Of een Toontje die Kenny van de Weg zit af te zeiken, terwijl die juist alle puin van Gorter stond te ruimen.
  Doe effe normaal. We zullen er nog wel een paar verliezen of met hangen en wurgen gelijk spelen. En da’s niet tof, maar wel reëel. En wel om de redenen die Dijkhuizen aanhaalt. Als we dan elke keer in de stress schieten of agressief gaan worden krijgen we massaal hartaanvallen. Laat Magic Marinus zijn ding doen. Het seizoen is nog best lang.

  0

  0
 • Toontje
  28 november, 2015 - 13:14

  Het ligt niet aan de trainer zoals al lang voorspeld, maar aan het armetierige zootje in onze selectie. Over een paar jaar zijn wij het armetierige team in de JL, net als RKC nu met af en toe een overwinning…..als we tenminste dan al niet failliet zijn.
  Maandag zullen we weer wel winnen, maar in uitwedstrijden halen we niet veel punten meer…Dingsdag moet nu opstaan en leiding gaan geven aan die armetierige defensie die elk niveau mist.
  Daarom is het met thuiswedstrijden fijn dat je snel een kloof van twee doelpunten slaat dan is de defensie niet zo heel belangrijk meer, maar uit…!!!
  Realisten weten al lang dat het kampioenschap er niet inzit en nacompetitie..dat geloof je toch zelf niet. Twente en Willem2 hoe slecht ook, maken gehakt van dit NAC

  0

  0
 • Bredaaaa
  28 november, 2015 - 13:32

  Met deze selectie worden we nooit kampioen. Ik snap bsiderats wel dat ze opkomen voor de club. Maar laten we eerlijk zijn. We hebben een aantal superzwakke spelers.

  0

  0
 • Bredaaaa
  28 november, 2015 - 13:33

  Onze angstgegner rkc wint helaas altijd van ons. Altijd vreemd gevonden.

  0

  0
 • Bjorn
  28 november, 2015 - 13:51

  Verbeek en Ars werden door de RKC defensie knap uit de wedstrijd gehouden. Seuntjens zag ik te weinig diepgang tonen. Kortom haast geen dreiging en goede doelpogingen. Ze zullen toch moeten switchen van tactiek als de tegenstander zo speelt. En dan bedoel ik geen lange ballen naar voren.

  0

  0
 • Mafkees
  28 november, 2015 - 13:56

  We nemen het absoluut niet op voor NAC. We zijn in onze liveblogs vaker dan eens zeer kritisch geweest. Gisteren zag de aanwezige reporter blijkbaar een aantal positieve dingen, waaronder Kenny die de zooi van Gorter continu ruimde.

  Maar we moeten ook niet gelijk gaan paniekeren als we weer verliezen. Gewoon doorgaan en vertrouwen hebben in Dijkhuizen. Die is niet alleen nuchter, maar weet ook precies waar de pijn zit.

  0

  0
 • poolshark
  28 november, 2015 - 14:08

  @ Mafkees

  Jullie van BSR hoeven jullie NOOIT te verantwoorden, zeker niet tegen figuren die deze site benutten om hun gebrek aan eigenwaarde af te reageren op NAC en op de makers van deze site. Nergens staat dat jullie op basis van objectiviteit bericht moeten geven, nergens staat dat jullie geen mening mogen hebben. Dit is een site van supporters voor supporters.

  En voor de toontjes en Fliegertjes van deze wereld : nooit verantwoorden is wat anders dan niet open hoeven te staan voor opbouwende kritieken. Want gelukkig staat BSR daar wel voor open.

  0

  0
 • RV
  28 november, 2015 - 14:12

  Ik vind het veel te kort door de bocht om nu te roepen dat we dit soort dagen kunnen hebben.
  Gezien de kwaliteiten van NAC en gezien de achterstand die we al op hebben gelopen moet je dit soort wedstrijden gewoon winnen! Klaar. Gewoon een slappe pot omdat het een mentaal zwak team is.

  Samengesteld door Maaskant met goedkeuren van Goetzee, die zijn zoveelste fout op technisch beleid beging.

  0

  0
 • Fred
  28 november, 2015 - 14:16

  @ Ratatar, er is maar een mogeljkheid om die ondergrens omhoog te trekken dat is om de karakterlozen en de recidivisten uit het team e verwijderen .
  En dan praat je niet alleen over de wedstrijden maar ook over de trainingen en de manier waarop ze zich in de groep manifesteren .
  Zo’n Seuntjens is een goede voetballer maar sleurt keer op keer heel het stel mee in zijn negatieve houding , hij straalt de mismoedigheid en het geen plezier in je vak hebben uit.
  Een keeper zou rust moeten brengen maar was ook gisteren weer een grote bron van onrust waardoor je ook niet verder van de goal kunt spelen al zou je het willen .
  Dat zo’n Pedro zegt dat ze al heel de week slecht hebben getraind dat kan toch niet, dat draai je dinsdag toch al om, dat Dijkhuizen tevoren tegen zijn vrouw bij het van huis gaan zegt dat hij de bui ziet hangen het zegt gewoon alles over de mentaliteit in het team , nou ja team, ik zag gisteren geen team.
  Maar er is ook niemand in de groep die opstaat tijdens de training en zegt STOP zoals we nu bezig zijn gaan we vrijdag een dikke draai om de oren krijgen, ze zien het wel, het hoeft niet zo nodig , het is toch NAC ?
  Er zijn er veel die het al vaker hebben geroepen zolang niet alle rotte appels uit de mand zijn gaat het niet lukken om enige structuur in dit team te krijgen de negatieve invloed is te groot .
  Ze willen ( althans toch een te groot deel ) gewoon niet , al ga je elke week met honderd man langs het trainingsveld staan , het zal ze worst zijn .
  Ome Cor heeft gelijk, verliezen hoort er bij , maar de wijze waarop en vooral van wie daar mag je ernstige vraagtekens bij stellen.
  En je kunt niet iedere keer de hoofdtrainer de schuld geven maar het is wel gebleken dat dat lariekoek is .
  Handen in eigen boezem steken en maatregelen nemen !

  0

  0
 • Martijn
  28 november, 2015 - 14:35

  Als je uit bij het armzalige RKC verliest , notabene onder de lampen waaronder het avondje NAC is ontstaan , dan kun je toch op je vingers natellen dat je vrijwel geen enkele uitwedstrijd meer gaat winnen .
  Dus in de winterstop moet er wel degelijk iets gebeuren , maar om het tij nog te keren is het nu te laat hoor, niks kan deze lapzwansen motiveren.
  Je speelt een thuiswedstrijd in principe, je kunt zowat de periode veilig stellen , je kunt naar de derde plaats stijgen en nog geeft dat niet een boost om de schouders er onder te zetten.
  Als je Matic, Gorter, Seuntjens, Ars, Pedro , Suk , Brands en Ten Rouwelaar gisteren weer ziet wanpresteren dat kan de rest toch nooit opvangen .

  0

  0
 • Kipiani
  28 november, 2015 - 14:45

  Wat een onthutsende en teleurstellende, niet verwachte nederlaag. Met Dijkhuizen zitten we goed, maar de macht van de spelers met hun ego’s, hun omgeving aan vrienden, familie en zaakwaarnemers is zo groot dat er bijna niet tegenop te trainen en te coachen valt. Schandalige prestatie en ronduit onbeschoft vernederend voor de mensen op de boot, de supporters in het algemeen en mensen als Justin en Breda in het algemeen. Kom er maar in Jelle en Ronnie. Na Dordrecht vorig seizoen2-2 is dit cruciaal punt verlies. Klootzakken.

  0

  0
 • zwampie
  28 november, 2015 - 15:16

  Mafkees
  Eens met je stelling tov gorter. De meest zitten te klagen over seuntjes en kenny,maar kijk eens beter rond dan zal je zien dat bv gorter die effe terug kwam en NAC mede terug zou brengen. Alsver een speler die recht heeft op een wissel is gorter het wel. Hoeveel keer dat hij zijn man laat lopen,geen duels tot te weinig duels wint en zijn tegenstander vrolijk voor laat geven,hebben we iemand anders nodig om zijn fouten te herstellen.
  Wat ik al eerder zei NAC moet elke week top presteren en dan ook allemaal want 1 man valt op te vangen maar zodra het er 2 worden gaat het verkeerd en daar moet men aan werken en geef dijkhuizen daar ook de kans voor.

  En wie dacht dat we nu geen een wedstrijd meer zouden verliezen,tja die is gewoon niet realistisch,iedereen kan van elkaar verliezen en winnen ook NAC

  Maandag winnen en we staan weer bovenaan in de periode,dus geen man overboord en eraan werken dat dit een eenmalige wedstrijd was en men ervan leert

  0

  0
 • zwampie
  28 november, 2015 - 15:21

  En dat iedereen dit niet aan zag komen,geeft ook aan dat Men dacht effe te winnen en ook overmoedig begon te worden.
  Jammer genoeg had ik hier al een voorgevoel van aangezien rkc altijd een lastige tegenstander voor NAC is,en dit typisch NAC is om juist wanneer het even goed gaat juist tegen de onderste te verliezen

  0

  0
 • Barry
  28 november, 2015 - 15:29

  Je weet dat de concurrentie een lastig programma heeft. Als je dan tegen de onderste niet scherp begint na een hele week trainen, dan ben je niet geschikt als profvoetballer.

  Het gaat me niet om deze ene nederlaag. Maar we staan 6e, dat is veel te laag. Als je dan om de paar wedstrijden een zeperd als deze hebt ga je niet eens meedoen om promotie. Zeker gezien het lastige programma van de 2e seizoenshelft.

  0

  0
 • Fred
  28 november, 2015 - 15:34

  Kipiani ben het ver met je eens maar als ze allemaal de winnaarsmentaliteit van Stam hadden dan hadden we niet van dat kut RKC verloren . Logisch dat die gast geïrriteerd rondloopt als je watjes als Seuntjens en Matic en Gorter rond je hebt lopen .
  Dat het vernederend was heb ik aan den lijve ondervonden gisteren , het was een grote martelgang en dat is niet overdreven .
  Het meest erge is dat je punten verliest aan een ploeg die er zelf niets aan hebben net zoals je inderdaad terecht het voorbeeld van Dordrecht aanhaalt , dat was cruciaal, je geeft punten weg aan een club die toch degradeert.
  Alleen ontslagen kunnen de club nog helpen zodat de spelers en alle lui die ze om zich heen verzamelen voorgoed verdwenen zijn , daar zal op bestuurlijk niveau echt mee aan de slag gegaan moeten worden.
  En ik vraag me af of je Hellemons , Penders en v d Sleen ook niet in moet ruilen , ik heb de indruk dat die droeftoeters geen enkele positieve toevoeging hebben .

  0

  0
 • Jon
  28 november, 2015 - 15:37

  Ik heb gisteren op een met veel NAC supporters goed gevulde hoofdtribune de wedstrijd bekeken. De start was al fout, RKC begon met 100% inzet aan de wedstrijd en kwam na knullig uitverdedigen en keepwerk al na vier minuten op 1-0 Dit gaf ze moed om er nog een tandje bij te zetten. NAC had hier geen antwoord op. Te veel spelers waren niet in goede doen, vooral Suk was niet scherp en verknalde een grote kans op een doelpunt.
  Na de 2-0 was het over en uit. Enige punt wat nog niet naar voren is gekomen is het spelen op kunstgras. Ik vond duidelijk zichtbaar dat NAC daar toch veel moeite mee heeft. Ballen komen niet aan, gaan te hard, stuiten onverwacht enz. Blijft lastig hoor die voortdurende omschakeling naar kunstgras. Misschien moeten ze daar meer op trainen?

  0

  0
 • Jb
  28 november, 2015 - 16:06

  Allemaal zware straf training net zo lang tot ze Door hebben wat 100 % inzet is en werklust en wat communicatie onder elkaar betekent en als het kan nog meer kracht training er bij daar moeten we mee beginnen zo dat er echte kerels op het veld staan en geen watjes.

  0

  0
 • Toontje
  28 november, 2015 - 16:48

  Het ligt aan het zwakke niveau niet aan Penders, Hellemons…over de keeperstrainer heb iktrouwens wel mijn twijfels.Arno had het goed gezien was mooi op tijd weg.

  0

  0
 • Henk Tank
  28 november, 2015 - 17:56

  Wat en positieviteids goeroes hier zeg.

  Nac had gewoon moeten winnen klaar geen excuus.

  KUT!!!!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  28 november, 2015 - 19:21

  Feit is dat je vorig jaar bent gedegradeerd door Jelle en van de weg. Kut om te zeggen maar als deze er in staan komt hetbgewoon niet goed. Harde werkers maar veel te slecht. Matic en suk komen voetballend ook veel te kort

  0

  0
 • scheppioni
  28 november, 2015 - 19:39

  Met een combinatie van vijf posten hier helemaal eens Rattatar, dat was mij eerste gedachte ook meteen, De Lange, een echte aanvoerder neemt zijn team nu op sleeptouw, Zwampie, ons NAC moet gewoon elke wedstrijd van kiet af aan vol aan de bak om wedstrijden te winnen, Mafkees, die zo maf helemaal niet is toontje is veel maffer vanwege zijn Kenny complex en Henk Tank, ons NAC had idd gewoon moeten winnen maar gezien de woorden van Pedro en Marinus, wat is er van de week dan allemaal NIET gebeurd op de training omdat er weer angstvalligheid en afwachtendheid in de groep heerste, dus wat Rattatar zegt hoe haalt Marinus dit probleem uit deze groep ?? Zal zeer lastig worden om met deze groep contstant de beleving in de groep te houden dus !! NAC moet NAC zijn waar NAC voor staat !

  0

  0
 • poolshark
  28 november, 2015 - 19:53

  Goh, die rat Deelen met zijn al jaren durende zeikliedje. Maar lul Deelen, ik vroeg je naar Jain en Fitchen, wat denk je dan van hun handelen?

  Maar ik ga heel veel mensen een plezier doen na deze post : zolang Deelen hier kan blijven herhalen houd ik het voor gezien. Alleen lezen van de topics is genoeg

  0

  0
 • scheppioni
  28 november, 2015 - 20:22

  @ De Lange
  Moet je die tweede goal is terug zien en dan goed op Ars letten, dan moet je anders acteren zeker als aanvoerder zijnde, daarbij zie je Matic gisteren o.a. dan lijkt het weer wat eenheidsworsten, dat wordt bij een beetje tegenslag nog een heel lastige taak voor Marinus en dat zou het voor de meeste trainers zijn !
  Maar niets is onmogelijk !!

  0

  0
 • F8Hipster
  28 november, 2015 - 20:37

  Als reporter van dienst heb ik (zeker de 2e helft) best wel positieve dingen gezien in het veld. NAC wist de tweede helft het tempo flink op te schroeven, Kenny speelde een prima wedstrijd, men durft elkaar vlot en hard in te passen. Maar er ging ook veel fout: Stam die keer op keer draait en keert. Suk die gewoon niet lekker in de wedstrijd zat. Gorter die zoek getikt werd. Jelle leek niet helemaal vrij uit te gaan bij de goals. En dan Brands waar iedereen steeds om roept, die gast is gewoon niet fit genoeg voor een hele pot lijkt het wel.

  Echter vergeten veel mensen een aantal zaken. RKC speelde gewoon goed, en hebben een aantal zeer prima spelers (Cicilia en Valpoort tikte Gorter helemaal zoek). RKC had een muur opgetrokken en stonden steeds met 11 man achter de bal en NAC was niet bij machte om daar doorheen te voetballen. Vos keepte een dijk van een wedstrijd.

  De tweede helft was het gevaar van RKC ook geweken en kwamen de counters steeds net over de middellijn en leek het door de omzettingen achterin wat beter te staan. Afgetroefd op mentaliteit en felheid en dus terecht verloren.

  Ik heb btw ook al na de overwinning tegen Sparta gezegd dat ik NAC helemaal niet zo sterk vond maar de tegenstander erg slecht op dat moment. NAC lijkt gewoon zeer afhankelijk van de vorm van de tegenstander lijkt het wel. Vond de analyse van Dijkhuis gewoon spot on. De ondergrens is zeer laag en het feit dat Perdo aangeeft dat de training niet lekker liep afgelopen week vind ik wel veel zeggen over de huidige selectie. NAC had gewoon nooit als titel kandidaat betiteld moeten worden en er moet niet steeds na één gewonnen pot meteen de polonaise gelopen worden. Iedereen kan van iedereen verliezen blijkt maar weer.

  Zo en nu ga ik bier drinken (wat wij dus gisteren niet hebben gedaan)

  0

  0
 • chrisje
  28 november, 2015 - 21:44

  Hou je vast want de kruiken komen vanovond treiteren.

  0

  0
 • JohnFe
  28 november, 2015 - 23:07

  Lol Chrisje, nu gaan we huiveren hoor.

  0

  0
 • scheppioni
  29 november, 2015 - 09:39

  Overigens heel raar, ik heb er vannacht zowaar nog over liggen woelen, maar hoe kan het zo zijn/ wat is er dan van de week ineens gebeurd in de groep, dat de overtuiging in de groep ineens gedraaid is terwijl ons NAC juist in een prima flow leek, ik heb toch nogal wat in de voetballerij meegemaakt, maar dit is ook voor mij een raadsel ?? We hebben vaker gezegd, NAC heeft een paar goede overwinningen nodig, nou hebben we die prima gehad en nu blijkt ineens op de trainingen weer een onzekerheid te heersen, echt heel vreemd !
  Je kunt altijd een keer tegen een zeperd aanlopen en een derby is altijd op zich, dat kan nog altijd gebeuren, maar juist die houding wanneer je bv Pedro en Marinus hoort, ben benieuwd wat ons NAC (gelukkig thuis) tegen de witte leeuwen betreft de overtuiging op de mat gaat leggen, we gaan het zien, meteen ook wat Marinus nu over de groep heerst !!?! HUP NAC

  0

  0
 • Barry
  29 november, 2015 - 10:39

  @hipster

  RKC stond onderaan. Als je mee wilt doen om promotie moet je deze wedstrijden gewoon winnen anders kom je nie bij de eerste 8.

  0

  0
 • buurman
  29 november, 2015 - 10:49

  Wat me verontrust is dat er dus afgelopen week niet goed is getraind volgens de spelers. Je zit in een heel positieve flow, de hoofdtrainer is nieuw, tegen den bosch nog dik 16000 toeschouwers, je gaat naar de onderste op de ranglijst en plaats 1-2-3 zijn in zicht. En dan niet goed trainen. Niet te bevatten.
  Ben benieuwd tegen telstar.

  0

  0
 • Kees F7
  29 november, 2015 - 10:58

  Snap het ook niet, zeker na de waarschuwing van de trainer en het gegeven dan RKC van VVV had gewonnen. Het gat met Sparta is nu wel erg groot geworden. Maar dit waren wel heel dure punten. De tweede periodetitel kan ook vergeten worden nu. Maandag zal NAC wel weer scherp zijn. Kan dan gelukkig ook weer gaan kijken.

  0

  0
 • jvt
  29 november, 2015 - 11:48

  Uiteraard wordt er gewonnen thuis tegen Telstar, dat doen de andere hoger staande clubs ook, maar in de uitwedstrijden kun je het verschil maken en inlopen op. Nac heeft in Waalwijk het kampioenschap verloren en dat was voorspelbaar want we zijn (mentaal) echt niet zo goed als we hopen te zijn.
  Kamps doet niet mee en die hoort altijd te spelen wanneer hij fit is. Het blijft een schande zo te verliezen. Zou de spelers sieren het entreegeld van de meegereisde supporters terug te storten of aan een goed doel te schenken maar daar zijn ze zelfs te beroerd voor. Het is goed mis met Nac met onze AD voorop.
  Hoe bedenk je het dat spelers gratis weg mogen als je niet promoveert? Hoeveel contracten zijn er zo afgesloten? Kom eens naar buiten met deze shit Nac!

  0

  0
 • Fred
  29 november, 2015 - 11:51

  Als je heel de week slecht hebt getraind , dan kun je vooraf al zien dat dingen niet gaan lukken, dat gaf Dijkhuizen zelf na de wedstrijd ook al aan, dan kun je op je vingers natellen dat je op die wijze niet gaat winnen en pas daar je strijdwijze op aan .
  Probeer dan in ieder geval niet te verliezen en trek zelf die muur op die RKC optrok .
  Gasten als Seuntjens, Matic , Gorter en Suk laten in zo’n situatie het team als een baksteen vallen , het zijn softys zonder ruggengraat die elk duel uit de weg gaan en geen meter extra lopen, vooral Seuntjens .
  Met Lazic in de basis hebben we geen wedstijd verloren , ondanks dat het dan geen buitenspeler is, hij speelt namelijk wel direct, is van box To box te vinden en werkt zich 3 slagen in het rond , stel dan zo’n jongen op in plaats van die Seuntjens want die is stukken efectiever .
  Seuntjens is er te vaak niet bij met zijn gedachten en heeft een zéér slecht vermogen om arbeid te leveren , je kunt ook aan alles zien dat zijn slecht karakter doorwerkt op de groep en niet een beetje , er valt een deken van matheid over de groep zodra hij voor de zoveelste keer de vierde tegenstander wilt uitspelen en moedeloos het hoofd laat hangen en gaat sjokken, ik heb mij er weer heel de wedstrijd aan zitten ergeren.
  Ook Jelle blijft een probleem, terecht haalt men hier ook weer aan dat hij schuld had aan beide goals , hij beheerst zijn 16 meter niet, hij geeft geen leiding en is een bron van onrust, zelfs met spelhervattingen die zelden of nooit goed zijn.
  Met een goede keeper speel je zo’n wedstrijd in 0-0 uit en heb je een punt in plats van niks .
  Er zal toch onderhand eens ingegrepen moeten worden want met dergelijke spelers die 1op 4 lopen zak je steeds verder weg .
  Ik denk dat je met de selectie zeker kampioen kan worden , maar er zullen eerder spelers verwijderd moeten worden dan er bij gehaald denk ik , ook zo’n de Kamps moet je straks niet meer mee beginnen dat betekent weer ellende van een heel ander allure .

  0

  0
 • Fred
  29 november, 2015 - 11:56

  JVT , hoeveel wedstrijden wil jij met 10 man uitspelen?
  Daarbij is die kamikaze piloot geblesseerd en is hij ook nog eens een van de rotte appels in de mand .
  Niet meer met dat ventje beginnen dat wordt ellende en dat hebben we zonder hem al genoeg .

  0

  0
 • geel zwart
  29 november, 2015 - 12:20

  We staan er nog het beste voor in de periode. Alles nog in eigen hand. Alles winnen en we hebben de periode in de knip. Dus hopen dat vrijdag een uitglijder was en morgen gewoon weer 3 punten!

  0

  0
 • F8Hipster
  29 november, 2015 - 12:33

  @barry helemaal mee eens.

  Ik denk alleen dat velen na 3 overwinningen al weer dachten dat we er waren. Nu lopen we tegen een zeperd op (vinden veel supporters) maar ik betwijfel ten zeerste of wij wel de sterkste selectie hebben en of het wel zo’n zeperd was. Wel de duurste seletie dat is een feit.

  0

  0
 • scheppioni
  29 november, 2015 - 12:51

  Jazeker heeft ons NAC de beste selectie, maar tis een simpel feit dat het mentale kwestie moeilijk uit NAC weg te halen is en om nu al over te hebben dat het kampioenschap eventueel verloren is, is echt voor de simpelste onder ons, zes wedstrijden geleden was Volendam nog de doodgeverfde kampioenskandidaat, nu staat sparta 8 punten voor, maar ook zij lijden nederlagen, zelfs 4-0 tegen ons !!
  Marinus moet alleen het belangrijkste voor ogen houden, welke spelers zijn voor het team het sterkste en als dat idd ene van de, Lazic mocht zijn dan moet je altijd in team belang denken, zeker als je het door de week al aanvoelt komen, met eenheidsworsten gaan we sowieso niet redden, NAC leek weer meer een team, daarop doorgaan nu, ben zeer benieuwd naar morgenavond, al ga ik het life niet redden ! HUP NAC, stel ons niet teleur en zo’n bootcombi is mooi, maar niet met een inspiratieloos NAC BREDA !!

  0

  0
 • F8Hipster
  29 november, 2015 - 12:59

  Wat maakt een selectie de ‘beste’? Hoeveel salaris er betaald wordt? Of hoeveel ervaring je hebt?
  Bij NAC zit er veel ervaring maar het zijn allemaal spelers die (ver) op de weg terug zijn.

  Kijk naar Stam, of naar Dingsdag, Gorter en Jelle. Super veel ervaring maar als ik ze dan zie tegen RKC tegen spelers al Valpoort of Cicilia. Ik weet het zo net nog niet.

  0

  0
 • Martijn
  29 november, 2015 - 13:20

  De beste mentaliteit, de meeste werklust en het meeste plezier in het spelletje zijn doorslaggevend , voetballen hoef je al die eikels niet te leren . Dat samen maakt een team .
  De wijze waarop zo’n Lazic het invult ( op welke plek dan ook ) dat is de wijze waarop je in een wedstrijd moet staan, alles geven en niet willen verliezen .
  Naar anderen wijzen, anderen jouw vuile werk op laten knappen een beetje oeverloos lopen pingelen en over het veld slenteren en wat wazig uit je doppers kijken daar kom je er niet mee .
  Kijk eens hoe die 3 megasterren van Barcelona het veld opkwamen voor de tweede helft van de week, zovéél plezier en fun in het spelletje dat was gewoon aandoenlijk en zie dan die droeftoeter van een Seuntjens het veld weer eens Oost-Romeinse voor de tweede helft.
  Er is niveau verschil dat weet ik maar in spelopvatting hoeft het niet anders te zijn. Dat maakt niks uit .

  0

  0
 • Paul
  29 november, 2015 - 13:22

  We hebben meer dan 100% de beste en ruimste selectie van de Jupiler leage. Echter moeten ze eens wat harder gaan werken voor hun geld, of beter nog geen geld krijgen bij dergelijke wanprestaties! Je moet er toch niet aan denken om nog een jaar in dese vreselijke competitie te zitten.

  0

  0
 • buurman
  29 november, 2015 - 14:30

  Toch heel informatief die interviews van de bsiderats. Compliment.
  Als ik Pedro goed beluister dan is er vorige week slecht getraind en de reden is waarschijnlijk onderschatting van rkc. En dat op een moment dat iedereen die iets met NAC heeft te maken er weer in gelooft , en met een kersverse trainer voor de groep. Het probleem zit dan toch wel heel diep.
  Hopen op dat Pedro gelijk heeft dat de spelers misschien zijn wakker geschud door deze onverwachte nederlaag. We gaan het morgen tegen telstar zien.

  0

  0
 • buurman
  29 november, 2015 - 14:32

  Hopen dat Pedro gelijk heeft dat de spelers zijn wakker geschud door deze onverwachte nederlaag

  0

  0
 • oosterhout3
  29 november, 2015 - 16:12

  ja hoor,,,, volgende combiregeling… almere uit…..

  WEDSTRIJD: JONG AJAX – NAC BREDA
  maandag 25 januari 2016
  20:00
  STADION Amsterdam ArenA, Amsterdam
  CAPACITEIT 53.052

  ik zeg zie hierboven…. tijd voor de ouderwetse…

  HET ANTI COMBI FEEST!!!!!!!

  0

  0
 • Mf3
  29 november, 2015 - 17:19

  Hallo bsiderats we moeten morgen voetballen….. Kunnen jullie daar misschien iets over plaatsen? Voorbeschouwing van Dijkhuizen ofzo.

  Hup NAC morgen hopelijk 3 punten

  0

  0
 • Dat wel
  29 november, 2015 - 18:51

  Het niveau van de leiding van de club overstijgd het IQ van 90 niet. (Neem alleen de RVC al. )
  Hun zogenaamde achterban roept om Dijkhuizen en wie halen ze, na zeer gedegen analyse werk en de 388e profiel beschrijving……..Dijkhuizen. Achterban (de schreeuwende vriendjes) weer stil. Zonder enig voetbalverstand. Nog denken kampioen te worden ook!!!
  Wen er maar aan. Met dit niveau zitten we nog jaren in de Jupiler, met een steeds verder dalende begroting.

  0

  0
 • oosterhout3
  30 november, 2015 - 11:22

  haha grappig die dat wel ,

  dus met andere woorden….

  excelsior is ondanks hem gepromoveerd?
  excelsior is ondanks hem niet gedegradeert met leuk voetbal (verhaaltje brandts geloof ik)

  dat hij bij zijn vorige werkgever weg is, heeft te maken dat die club een heel aparte visie heeft!
  dus niets met kwaliteit of iets dergelijks.

  0

  0