Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-FC Den Bosch (0-0)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-FC Den Bosch (0-0)

Een gelijkspel in eigen huis tegen FC Den Bosch. Geen resultaat waar je vooraf op hoopt, maar desondanks was trainer Marinus Dijkhuizen na afloop mild voor zijn ploeg. Het elftal heeft tijd nodig, zo vindt de coach.

Bron: B-Side Rats

117 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-FC Den Bosch (0-0)"

 • Nacdictive
  26 augustus, 2016 - 23:28

  1 ding snap ik niet: als je thuis tegen een ploeg speelt die 16 goals tegen heeft gekregen, dan zet je ze toch vanaf minuut 1 het mes op de keel??

  0

  0
 • bassi
  26 augustus, 2016 - 23:29

  Gelukkig hebben we de grotere ploegen nog niet gehad, dat had het vertrouwen helemaal weg kunnen nemen.
  Het kost gewoon tijd en dat moeten we gewoon ff slikken.
  Elke week gaat het beter worden en wij moeten het ondersteunen!!!

  Hup NAC

  0

  0
 • Ruud
  26 augustus, 2016 - 23:30

  Heeft die Facey eigenlijk wat lengte? We kunnen wel wat kopkracht gebruiken….

  0

  0
 • Jurgen
  26 augustus, 2016 - 23:32

  Hup nac!!!!!!

  0

  0
 • Sander P
  26 augustus, 2016 - 23:34

  Van mij mag Noppert, gezien de afgelopen 2 wedstrijden, de voorkeur krijgen boven Brondeel. Houd zich prima staande en neemt actief deel aan het spel.

  De linie waarvan ik voor aanvang van het seizoen het meest van verwachtte, valt me het meest tegen. Hiermee bedoel ik het middenveld, die op papapier gemiddelt 8 jasr meer ervaring hebben dan de rest van het elftal. Nijholt was fel, maar ongelukkig. Haemhouts matig en Stans viel erg tegen. We missen vanuit het middenveld aansluiting naar de aanval/spits waardoor Desser op een eiland staat en de meest hopeloze ballen krijgt.

  Dijkhuizen gaf een duidelijke signaal af naar zijn middrnveld door Damen en Brusselers in te brengen. Ageypong viel heerlijk in.
  Persoonlijk had ik liever gezien dat Dijkhuizen een extra aanvaller had laten invallen in de persoon van Faupala ipv een middenvel voor een middenvelder te wisselen.

  Komende 2 weken veel trainen op positie spel en passing! We staan er gelukkig een stuk beter voor qua punten en team dan een jaar geleden:)!!!

  0

  0
 • Sander P
  26 augustus, 2016 - 23:35

  Gemiddeld en heeft;)

  0

  0
 • Oosterhout3
  26 augustus, 2016 - 23:37

  Fcdb had er idd 16 tegen, maar ook 10 voor!
  Wonnen van de graafschap, verloren van de top3….voor vandaag

  Nac mistte veel mogelijjheden, veel werd er geblockt

  Het tempo moet omhoog, en meer crossballen geven, zodat de buitenspelers veel vaker 1op 1 komen met de backs van de tegenstander.
  Dit is beide een taak van stans en van haemouts en van van diermen!
  Alleen zijn alle 3 uit vorm of niet fit genoeg!

  0

  0
 • Nicky
  26 augustus, 2016 - 23:42

  Klasse interview… ook daar duidelijk een positieve ontwikkeling..

  NAC moet en kan beter en dat zal iets langzamer gaan dan we met zijn alle hopen.

  Wat inderdaad goed opgemerkt is daar BSR maar ook niet is te missen zijn de tegenvallende “ervaren” middenvelders. Die zouden de jonge gasten moeten dragen naar een hoger niveau maar komen zelf niet tot hun beste spel. Twee weken rust zal hopelijk goed doen.

  Sfeer was al beter. Merendeel vakkie G heeft goed gesupport. Klein deel blijft zuur..

  Dan nog even over die Collina wannabe, voor de jeugd een Italiaanse scheidsrechter de wel kon fluiten. Ik ben niet objectief maar deze man toch ook zeker niet… misschien maandag even langs specsavers. En dan ben ik erg mild.

  0

  0
 • Princenhage1
  26 augustus, 2016 - 23:44

  Dijkhuizen heeft wel gelijk zijn veel jongens die vorig jaar weinig hebben gespeeld.
  Laat dijkhuizen maar gewoon zijn werk doen dan komt het allemaal goed .
  Iedereen kan van elkaar winnen dus NAC is echt niet kansloos gewoon kijken waar nac staat in de winterstop
  Gewoon achter ons club blijven staan

  0

  0
 • Ad Lips
  26 augustus, 2016 - 23:47

  Waardeloze vent en trainer, hou de eer aan jezelf voordat het te laat is

  0

  0
 • bassi
  27 augustus, 2016 - 00:00

  Ad lips,

  Gewoon ff je mening voor je houden, hou de eer aan jezelf

  0

  0
 • Buddha
  27 augustus, 2016 - 00:10

  Gezeik over de trainer. Gewoon verklaarbare wissels toch?

  Gradje liet meer zien in die paar minuten dan stans in 4,5 wedstrijd.

  Nijholt was ziek en Korte net terug van een blessure. Blijft er niet veel meer over op alles anders te doen.

  0

  0
 • de Maarschalk
  27 augustus, 2016 - 00:11

  hij kan het allemaal mooi vertellen. Ik ben het vertrouwen in hem wel aan het verliezen. Wel mooi on te zien dat hij grad Damen Brengt voor stans.

  0

  0
 • Johan o
  27 augustus, 2016 - 00:12

  Ad lips. Val k…t

  Mensen als jij… zijn er al teveel

  0

  0
 • wolfmanjack
  27 augustus, 2016 - 00:22

  Ik ga het weer eens zeggen. Dessers kan er helemaal niets van.

  0

  0
 • Badeend
  27 augustus, 2016 - 00:30

  Klasse interview. Echt, en dat meen ik oprecht, een paar klassen beter dan wat we op tv krijgen voorgeschoteld. Misschien moet deze interviewer zijn werk maken van zijn hobby.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  27 augustus, 2016 - 00:34

  Dessers is een 3e rangs spits. Dat is tekenend voor dit NAC. Pappen en nathouden noem ik het maar.
  We zijn een grote club qua achterban, maar een klein Juup clubje qua beleid.
  De vorige bestuurders hebben deze club vermoord. Ook deze huidige bestuurders hebben geen ambitie. Alleen maar zorgen dat we niet nog verder in de financiële problemen komen. Niemand die zijn nek uitsteekt. Dit is NAC onwaardig. Eigenlijk is elke wedstrijd in de eerste divisie NAC onwaardig. Als je naar NAC tegen fc den bosch moet ga je alleen nog voor je vrienden en zo. Wat een kutzooi. Ik ben bang dat dit nog heel lang gaat duren.

  0

  0
 • Johan o
  27 augustus, 2016 - 00:35

  Veronica sucks.!! En dan ben ik nog mild. Ze kunnen beter terug naar de jaren 80 en de pinup club weer uit gaan zenden.

  0

  0
 • RaraNAC
  27 augustus, 2016 - 00:49

  Wederom een avond die echt gezellig was met al m’n maten. Meer kan ik er eigenijk niet van maken….

  Vrijdag gaan we weer, 1912!

  Ohja, de competitie schijnt begonnen te zijn!

  0

  0
 • de muzikant
  27 augustus, 2016 - 01:08

  Gelukkig was de sfeer redelijk, het bier koel, maar…… Qua spelbeeld was het een terechte 0-0, waarbij je uiteindelijke nog had kunnen winnen, maar ook nog gewoon had kunnen verliezen.Dijkhuizen heeft de tegenstander op scherp gezet door te stellen dat we naar de 12 punten zouden gaan. Dijkhuizen die eerder uithaalde naar het team van vorig jaar dat hij zelf niet scherp kon krijgen, terwijl hij nu zelf (met smulders) een team voorschotelt dat wel werkt maar verder machteloos en zonder creatief vermogen is. Technisch en organisatorisch gezien zie ik heel veel spelers als een amateur spelen, en zeker niet als een top talent van MC. Combinerend (taak van de trainer) zijn we tot dusver de mindere dan de tegenstandes, qua postuur delven we het onderspit (taak TD), en een spits die wel hard en veel loopt maar absoluut niet weet wat of hoe hij moet spelen. Een van zijn eigen paradapaardjes (Stans) heeft ie uiteindelijk -terecht- moeten wisselen, omdat die al wekenlang als een dweil loopt te spelen. We hebben nu de onderste 4 van de huidige ranglijst gehad, en van de nummer 9 thuis (!!!) verloren……..Oke, het harde werken is uiteindelijk weer terug, maar verder…… geen enkel vertrouwen in de huidige staf, nul komma nul.
  12 punten uit 5 duelswas toch de doelstelling Marinus? Het UWV ontvangt je met open armen!

  0

  0
 • Mike
  27 augustus, 2016 - 01:11

  Wat mij het meeste tegenvalt is het ‘ervaren’ middenveld. Nij holt gaat ok, maar stans en haemhouts brengen nog niet wat ze moeten brengen. Mijn inziens dan he! Als die mannen gaan vlammen moet het goed komen! Met de kwaliteit er omheen zit het wel goed. Ze moeten enkel aangedreven worden door de mannen middenop . Noppert veel vertrouwen in en arabiyoyo speelde goed!

  0

  0
 • Oldskool
  27 augustus, 2016 - 01:33

  Dijkhuizen moet mij eens uitleggen wie moet scoren bij NAC. 1 speler (door 3 man gedekt) of een dood spelmoment. NAC was beter en gaat nog veel beter worden, maar uiteindelijk gaat in het voetbal om goalen maken…
  Ik zie niet wie dat gaan doen.

  0

  0
 • Dutchbird
  27 augustus, 2016 - 02:53

  Noppert prima. Achterhoede stukken beter dan vorig jaar, veel rustiger en zekerder. Voorhoede ook best aardig maar nog wat zoekende. Middenveld is een drama. Geen opbouw, geen interceptie en ook niemand die op de rand van het strafschopgebied een bal aanneemt, draait en keihard op goal schiet zoals Mats Seuntjens dat deed. Damen doet zijn best maar Stans kan er echt helemaal niks van. Hier ligt een spoedklus voor Hans Smulders.

  0

  0
 • am
  27 augustus, 2016 - 07:22

  Ik snap al die negatieve reacties hier niet. Het is nog niet goed en het moet nog veel beter, maar er zat toch al wat meer voetbal in. Vergis je niet er zitten veel erg jonge spelers bij.. Het zijn met name de wat oudere ervaren spelers die tegenvallen. En er moet wel gescoord worden natuurlijk. Maar de spitspositie is al jaren de moeilijkste plek om te spelen bij Nac.

  0

  0
 • Rm
  27 augustus, 2016 - 07:27

  Jammer dat de 1e helft niet zo gespeeld werd als de 2e… valt me wel op dat smith-Brown ontzettend veel fouten maakt zeg. Zowel verdedigend als in de passing.

  0

  0
 • Barry
  27 augustus, 2016 - 08:02

  Het middenveld valt inderdaad enorm tegen. Op papier hebben we daar drie echte “voetballers” lopen, in de praktijk spelen ze alle 3 verstoppertje en spelen ze vooral veel te ver van Dessers af.

  Dijkhuizen en Smulders hebben spelers naar NAC gehaald met een bepaald karakter en een bepaalde drive. Helaas zit een leiderstype hier nog niet tussen. Ik verwacht dat Rommers misschien wel de missende schakel is op het middenveld. Een veger, een aanjager. Met hem erbij kunnen Stans en Nijholt zich misschien meer aanvallend laten zien. Maar dat is een beetje gissen. Het is duidelijk dat het niet loopt in deze formatie en dat er vanuit het middenveld te weinig steun is richting de spitsen. Ik begreep de wissels van Dijkhuizen dan ook niet echt. Waarom geen spits erbij zitten, ipv Damen voor Stans en die rappe buitenspeler voor Korte. Met zulke wissels breek je niks open.

  0

  0
 • Sup
  27 augustus, 2016 - 08:10

  @Rm

  Smith-Brown speelde gister een ongelukkige wedstrijd inderdaad maar tegen Dordrecht en mvv speelde hij gewoon goed…komt allemaal wel goed naar mate het seizoen.

  0

  0
 • Waddinxveen
  27 augustus, 2016 - 08:28

  Teleurstellend resultaat, mede door een flink aantal gemiste kansen en goede reddingen van de keeper van Den Bosch.

  Maar die goede reddingen waren er ook van Noppert. Die krijgt van mij dan ook de grootste pluim. Snelle relexen, lengte en goed meevoetballen. Brondeel krijgt het lastig om terug te komen.

  Daarnaast vond ik de verdediging een dikke voldoende scoren. Verschueren, Sporkslede en Van Diermen lijken elkaar goed aan te vullen/voelen. Smith-Brown stond soms wat te ver van zijn plek/man af, maar dat kwam ook, omdat hij de intentie heeft om snel om te schakelen richting opbouw, mede omdat het middenveld voor hem dit (nog) niet doet.

  Ik denk dat er een wereld te winnen is door op wat voor manier dan ook Rommens in de basis op te nemen als hij hersteld is. Ik vrees dat Stans daar momenteel het veld voor zou moeten ruimen en zie Rommens graag eens achter of rondom Dessers functioneren.

  Goed om te zien dat het team elkaar ook nu weer niet liet vallen en mede daardoor ook nu weer met applaus van het veld gingen. De komende twee weken zijn hard nodig om beter te worden. Hopelijk nog door middel van een oefenwedstrijd. Ik weet niet of Den Bosch inmiddels ook al spelers heeft gevonden voor hun old-stars team in Teun z’n wedstrijd. Zo niet, dan zou ik als ik NAC was mooi gaan oefenen tegen oud-NAC. Trekt volgens mij ook een bak meer publiek dan wanneer je tegen oud-Den Bosch speelt…

  0

  0
 • sanderson
  27 augustus, 2016 - 08:36

  Noppert 7
  Sporkslede 6
  van Diermen 6
  Verschueren 6
  Smith-Brown 4
  Nijholt 6 (Brusselers 6)
  Stans 4 (Damen 6)
  Haemhouts 5
  Korte 6 (Agyepong 6)
  Dessers 5
  Barker 5

  Noppert goed. Verdediging redelijk, maar Smith-Brown was gewoon dramatisch vooral qua passing. Middenveld niet goed, Nijholt als enige voldoende. Jammer dat Nijholt er geblesseerd af moest. Stans dramatisch. Voorin bracht Korte dreiging en Dessers en Barker waren niet op hun best. Invallers redelijk. Damen bracht durf qua passing, Brusselers bracht energie op het middenveld en Agyepong bracht dreiging en snelheid.

  Elftal heeft potentie en de wil. Ik ben niet negatief. Middenveld valt alleen behoorlijk tegen. Nijholt heeft me als enige overtuigd. Haemhouts moet mannelijker en feller spelen want hij kan best voetballen. Stans speelt met nummer 10 maar is dat niet. Hij sluit niet aan bij Dessers, weinig diepgang, passes zijn niet goed en loopt er verloren bij. In mijn ogen moet Stans iets terugetrokkener spelen, in de duels komen, aanjagen en zo zijn waarde hebben voor het team. Maar als hij zo aan blijft modderen kunnen we het beter met Rommens of eventueel Damen of Brusselers in gaan vullen.

  En laten we reëel zijn. Noppert, Sporkslede, Verschueren, Haemhouts, Korte, Dessers waren vorig jaar reservespelers bij hun clubs. Smith-Brown en Barker waren jeugdspelers van MC. Alleen Stans, Van Diermen en Nijholt basisspelers. Er staat nu een redelijk team maar er is nog wel werk aan de winkel maar dat besef is er.

  Dit team heeft mijn steun en gezien de sfeer en support (vooral tweede helft) vanaf de tribunes van minimaal twaalfduizend anderen. Come on N.A.C.!

  0

  0
 • Balletje
  27 augustus, 2016 - 08:44

  Er zitten hier een paar enorme zeikerds, Spionkop om te beginnen, Ad Lips als niet slechte tweede, ik vond het gister een niet slechte wedstrijd.
  Ik zag vooruitgang, een stel gasten die zelf ook baalde van de uitslag. Komt echt goed, we hebben nu 2 weken voor de volgende wedstrijd.
  Ik heb vertrouwen!

  0

  0
 • buurman
  27 augustus, 2016 - 08:55

  Heel goed interview. Klasse.

  Ik ben over de 0-0 niet verbaasd. Dit is gewoon ons huidig niveau. Ik geloof niet dat opnieuw een trainerswissel veel zal opleveren. Los van het feit dan de trainer weg sturen financieel onmogelijk is voor NAC.
  Daarmee zeg ik niet dat Dijkhuizen een heel goeie trainer is. Zijn contract verlengen zal er (terecht) niet inzitten denk ik. Maar mensen individueel aan de schandpaal nagelen gaat niks oplossen ben ik wel zeker van.

  Het elftal werkt hard maar we komen kwaliteit tekort om dit soort wedstrijden (gemakkelijk) te winnen. Met het huidig elftal kunnen we van ieder Juup elftal winnen , maar ook van ieder Juup elftal verliezen. Dus eindig je ergens midden in of met wat geluk; net er boven. Nacompetitie is dus haalbaar mits de sfeer , in de spelersgroep en bij de supporters en bij het management, goed blijft. Want met wat tegenslag zou je ook zomaar nog naar onderen kunnen duikelen.
  We staan nu op een nacompetitie plaats ! Dat op zijn minst houden zo !

  Waar ik moeite mee heb is dat een aantal supporters in dit elftal een elftal zien met veel potentie dat zal gaan groeien. Wat ik zie zijn huurlingen waarbij je goed in de gaten moet houden dat ze gemotiveerd blijven. Ik zie er nog geen spelers tussen die het verschil kunnen maken.
  En onze vaste spelers zijn of jeugdige voetballers die het nog niet hebben laten zien en 3 ouderen die misschien top Juup kunnen spelen maar meer ook niet. Stans en Haemhouts lijken daarnaast uit vorm. De spits heeft er drie in het mandje liggen. Of hij het aan kan vraag ik me inmiddels af. Maar hij krijgt wel te weinig goede ballen en te weinig steun. Ik kan hem moeilijk beoordelen zo.
  Dus een elftal met veel potentie? Ik vraag het me af. Ik zie het in ieder geval (nog) niet.

  Het is onzin om op basis van het bovenstaande te stellen dat dus de samenwerking met MC waardeloos is.Als die samenwerking er niet was geweest konden we niet eens een Juup waardig elftal opstellen. We hebben MC keihard nodig een Juup elftal te kunnen opstellen en dit geeft gelijktijdig aan hoe we zijn afgegleden.
  (Ik denk dat met Seuntjens van vvv en Schilder erbij het al een stuk beter zou lopen.)

  We horen definitief, ook qua spelersbudget, bij de clubs die in een competitie spelen waar geen enkele club met de status van NAC in wil zitten. Op vrijdag- en maandagavond spelen, meestal in lelijke stadions met weinig publiek, dikwijls op kunstgras, technisch slecht en vooral fysiek voetbal, weinig interesse vanuit de media, geregeerd door Koning Fox.

  Zoals we er nu voor staan volgen er nog wat jaartjes Juup competitie en krijgen we nog regelmatig wedstrijden als gisterenavond.

  Ik persoonlijk denk dat we verkeerd of krom redeneren. We hebben inderdaad voor de Juup een ruim spelersbudget. Maar je keert zeker binnen 1 of 2 seizoen terug als het je als BVO lukt je budget nagenoeg op ere niveau te houden. Voor een club met de omvang van NAC Breda is dit spelersbudget veel te laag. En door dit budget is de kans groot dat we niet snel meer uit de Juup zullen geraken.

  Moeten we het nu doen met spelers die “veel potentie hebben…. ” maar het nog moeten laten zien, konden we vroeger spelers halen die het al hadden laten zien en het in Breda nog eens gingen overdoen.
  Wat hebben we in het verleden prachtige voetballers kunnen halen die net dat extra zetje gaven ; Kaloperovic, Frankjewitz, Pogreba, Mujkic, Budisic, Latchford, Mohorovic, Vardic, Goodlass, Bogdanovic, Arveladze …. en dan vergeet ik er nog wel een aantal. (Ik heb genoemde spelers allemaal zien spelen)
  Voor genoemde spelers kom iedereen naar het stadion.

  Kortom; als NAC in de ere en op zijn oud niveau wilt terug keren dan is er geld nodig. Er moet m.i. een groep mensen op staan die in NAC willen investeren om van NAC weer een waardige ere ploeg maken.

  0

  0
 • ome cor
  27 augustus, 2016 - 08:56

  Dijkhuizen zoekt nog naar de ideale elf, volgens bn de stem.
  Misschien moet ie beginnen met die middenvelder en echte NACcer die vorig seizoen bij Helmond sport zo aardig speelde eens een kans te geven.
  Noppert lekker laten staan en vooral veel partijen spelen op de training dat spelers elkaar leren vinden, al waren ze geblinddoekt.

  Verder een boete op onnodige terugspeelballen. Ook al betekent dit misschien dat sommige spelers geen salaris meer zullen krijgen, maar contributie gaan betalen.

  Marinus, sla hugodver met de vuist op tafel. Dit team klaar stomen voor 2017-18 mag niet het doel zijn, dan komen er weer 20 anderen als we niet promoveren.

  0

  0
 • Nr. 20
  27 augustus, 2016 - 08:58

  Moet nog gebouwd worden. Stans zwak waardoor Haemhouts in problemen komt. Knapt veel vuil werk op. Barker 2 acties per wedstrijd? Vond ik persoonlijk erg tegenvallen. Verder wel als team gestreden maar valt nog veel te bouwen.

  0

  0
 • De Kroonprins
  27 augustus, 2016 - 08:59

  Ik heb ook zeker nog alle vertrouwen, maar tegelijkertijd moet je ook constateren dat de start van de competitie niet meevalt. Dat het nog niet loopt als een geoliede machine is verklaarbaar met zoveel nieuwe spelers, maar het programma was bij uitstek geschikt om een vliegende start te maken. Vijf verliespunten in vijf wedstrijden valt me niet mee als je ziet dat we de huidige nr 17, 18, 19 en 20 van de ranglijst al hebben gehad.

  0

  0
 • buurman
  27 augustus, 2016 - 09:00

  komt iedereen, te maken

  0

  0
 • Vadertje tijd
  27 augustus, 2016 - 09:17

  Algehele tendens op de site: het middenveld valt zwaar tegen, waarbij Nijholt het minst slecht is. Het aanvallende rendement van Stans en Haemhouts is te gering. Kansen creëren, laat staan doelpunten maken wordt zo een hels karwei. Positieve punten: Verschueren betrouwbaar en Korte een speler die je moet koesteren en veel in het spel moet betrekken. We moeten de weg van de Eagles volgen. Na de winterstop de goede flow pakken.

  0

  0
 • Zagge
  27 augustus, 2016 - 09:17

  Dus eigenlijk heeft Ajax als enige in de eredivisie ook een typische jupiler leaugue ploeg… Ik kon mijn lachen even niet inhouden :-)

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  27 augustus, 2016 - 09:36

  Mooi verhaal, admiraal. Voorlopig is de trend gewoon neerwaarts. En dat is vreemd.

  Zo snel mogelijk afscheid nemen van Dessers. Die kan er echt geen pepernoot van! Heb er gisteren specifiek 90 minuten lang naar gekeken. Zijn loopacties, zijn aannames, zijn passing, het hele slimme vernuft van een spits, een echte 9, ontbreekt. Weg ermee. Kost 15/20 punten per seizoen. Waardeloze spits. Misschien heeft Baronie, VV Dongen of OJC Rosmalen nog een spits nodig. Dat niveau is het namelijk.

  Het was weer gezellig. Daar gaat het mij om. Beetje bier drinken en kudt roepen met wat vrienden. Voor het voetbal kom ik al jaren niet meer. Ik reken ook nergens meer op. Valt het altijd mee. Triest, maar de waarheid. Vroeger was ik een weekend lang chagrijnig als we verloren. En nu? Het zal mij werkelijk een worst wezen. Dat is wat een aantal van dit soort seizoenen, met een vreemdelingenlegioen in de wei, zonder enige binding met mijn club NAC, met je doen. Jammer, maar helaas.

  0

  0
 • nachoreca1
  27 augustus, 2016 - 09:43

  Van mij personlijk mag nog liever vandaag dan morgen alles wat met man city te maken heeft weg en gestopt worden…..wat een farce. Waar ik al bang voor was…een elftal dat veel te onervaren is, te jong , huurlingen enz….zet daar een zwakke trainer bij en het feest is compleet. Met als de meesten hier ga ik al heel lang naar onze club en nog steeds. ..maar zelden zo weinig binding gehad met een elftal. Baal er verschrikkelijk van.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  27 augustus, 2016 - 09:44

  Kan iemand dijkhuizen eens vertellen dat hij heul snel moet kappen met dat eindeloze gebrei en gewoon een cross pass etc moet laten geven .

  0

  0
 • Marti
  27 augustus, 2016 - 09:44

  Noppert blijft lekker rustig in de wedstrijd ,straalt het ook uit mag van mij eerste doelman zijn!

  0

  0
 • Ronald
  27 augustus, 2016 - 09:53

  Met tactishce opstellingen een strijdplan en de juiste wissels kan je zulke wedstrijden ombuigen in winst. Maar met deze trainer gaat dat niet lukken. Die spleet liever op safe. Waardeloze vent die Dijkhuizen. Vorig seizoen al een zooitje van gemaakt en bakt hij er weer niets van.

  0

  0
 • RV
  27 augustus, 2016 - 10:05

  Vind dat we het toch enigszins moeten nuanceren.
  Er gaan ook wedstrijden komen waarin we leuk voetbal zien en er met 5-0 overheen klappen.

  Sparta was vorig jaar grotendeels ook niet om aan te gluren, dat is het niveau van de JL.
  Ik twijfel ook aan Dijkhuizen, het gespendeerde budget van Smulders en ook aan onze doelpuntenproductie.
  Ik ben bang dat het gebrek aan scorend vermogen ons echt gaat opbreken in wedstrijden zoals gisteren.
  Een Sjoerd Ars of Unal had ik de wedstrijd van gisteren toch eerder zien openbreken dan Dessers (die ik overigens wel graag zie spelen).

  Maar al met al staan we er naar 5 wedstrijden niet slecht voor.
  Cambuur en de Graafschap hebben het ook lastig, hetzij tegen iets betere tegenstanders.
  VVV doet het fantastisch met Seuntjens (type spits die wij hadden moeten hebben) maar die gaan ook wel terugzakken. En ik heb er vertrouwen in dat we er binnenkort thuis tegen de Graafschap gewoon staan en het niveau omhoog gaat.

  Te negatief om te stellen dat we nu ineens 5e worden, concurrentie is geen steek beter.

  0

  0
 • 3 hoefijzers
  27 augustus, 2016 - 10:10

  “Uiteindelijk hebben we er alles aan gedaan, uiteindelijk”. Als dit alles is, dan beloofd dat nog wat voor de komende weken.

  0

  0
 • buurman
  27 augustus, 2016 - 10:30

  Beste zagge,

  Ik begrijp je reactie niet helemaal. Ajax heeft inderdaad een te jeugdige ploeg waar ze internationaal mee zijn afgegaan als een gieter. Maar ajax heeft die jeugdspelers zelf en niet gehuurd. Daarnaast heeft ajax wel budget en is nu naarstige op zoek naar kwaliteit en routine. Dus…
  Maar mogelijk bedoel je het anders.

  Wat ik in veel reacties terugzie is de hoop dat het goed gaat komen. Realistisch nu is als doel de nacompetitie halen. Om weer terug te keren naar het oude niveau NAC moet er veel veranderen.

  0

  0
 • a
  27 augustus, 2016 - 10:44

  De kritiek op dessers vind ik niet terecht. Als hij vrij liep kreeg hij de bal niet en met drie man om hem heen probeerde men hem aan te spelen. Probeer dan maar eens als aanspeelpunt te fungeren. In mijn ogen een uitstekende spits. Wat NAC nodig heeft is een centrale verdediger van minstens een meter vijfennegentig die bij corners echt iets uit kan richten.

  0

  0
 • DVAKG
  27 augustus, 2016 - 10:49

  Ongeacht of het team nou net samenspeelt, moet wennen of wat dan ook ben jij gewoon verplicht aan je supporters om minimaal een doelpunt te maken tegen een club die er al 16 om de oren heeft gehad, want het team wilde zich toch revancheren? Als het voetballend niet lukt, dan moet het op karakter. Ik wil dat bloed aan de palen zien! Gelukkig is de achterstand op de bovenste plekken nog minimaal dus is er nog alle kans. Hopen dat er vooruitgang in komt..

  0

  0
 • Daan
  27 augustus, 2016 - 10:50

  Het lijkt mij vrij simpel qua budget. Er is een stevig gedeelte van het budget naar de meer ervaren spelers gegaan. Op zich niet gek maar helaas laat deze categorie spelers het tot op heden afweten. Verder zal het na het sluiten van de transferwindoe hard gewerkt moeten worden aan de juiste team samenstelling . De sleutel positie ligt bij Dijkhuizen maar het is de grote vraag of hij over de juiste kwaliteiten beschikt . Kan weinig voetbal idee terugvinden in zijn opvatting en we moeten het al helemaal niet hebben over zijn aanstekelijke enthousiasme…..

  0

  0
 • Mike
  27 augustus, 2016 - 10:52

  Jongens jongens jongens wat een hoop triest gedoe hier zeg…………
  Zijn jullie allemaal oud-profs of werkeloze prof trainers?? Jullie weten het allemaal zo goed!!!
  Wat we gisterenavond zagen was gewoon weer typisch een gevalletje van Wiljan Vloet voetbal of zoals we al jarenlang zingen met zijn allen (anti-voetbal) fc Den Bosch. Je moet eens ff nagaan waar die tekst vandaan komt en wie er toen trainer was van de fc Den Bosch. (Misschien is de gemiddelde daar te jong voor, maar het antwoord zit in deze tekst verborgen in ieder geval).

  Daarbij zie je gewoon dat er nog een team gevormd moet worden, 1 voor 1 zit er voetbal in maar nog geen team.

  0

  0
 • PHAGE
  27 augustus, 2016 - 10:55

  Vind stans echt zwaar onder de maat hoor..als hij nu eens op niveau komt dan kun je met pressie gaan spelen…

  0

  0
 • nachoreca1
  27 augustus, 2016 - 10:57

  Niks bouwen, zijn we wel klaar mee. Er had al een team moeten staan. Gewoon op de ouderwetse manier. Geen geneuk over samenwerken terwijl de echte pareltjes naar Enschede afreizen…we staan voor lul.

  0

  0
 • Nr. 20
  27 augustus, 2016 - 11:02

  Lekker eigen spelers afbranden. Geef ze steun en geef ze vertrouwen dan levert het in toekomst ms geld op. Gisteren op tribune ook geërgerd aan mede supporters die echt constant eigen spelers afzeiken. Snap echt niet waarom zij nog naar NAC komen. Ik denk dat veel spelers juist door deel publiek bij NAC slechter worden.

  0

  0
 • sanderson
  27 augustus, 2016 - 11:12

  Ik weet niet waar jij zit op de tribune Nr. 20 maar ik merk echt totaal niks van dat negativisme rond NAC (behalve bepaalde figuren op deze site). Ik vind de sfeer en support voor onze nieuwe ploeg heel positief ondanks de 5 punten die we hebben laten liggen deze week.

  0

  0
 • Otjes
  27 augustus, 2016 - 11:19

  Lichtpunten – achterhoede ontwikkelt positief, keeper ook. Geen doelpunt tegen, was vorig jaar gebeurd. Grad geeft meer diepgang in spel. Links en rechtsbuiten potentie maar worden niet goed gebruikt.

  Minpunten – middenveld loopt niet. Brown heeft niemand voor zich en maakt fouten. Buitenspelers worden te weinig diep weggezet door middenveld. Er is geen dirigent (grad probeerde).

  Pas in de laatste 2 minuten werd er vanuit de buitenkanten druk gezet en kreeg dessers zun 1ste kopbal. Leek wel of ze het toen pas gingen voetballen.

  Conclusie: we missen een bikkel en dirigent op middenveld. 2de grote spits en evt een kerel central achterin.

  Seuntjens en schilder zouden wat mijn beftreft DE ideale kandidaten zijn. We hebben kerels nodig. Kan haembouts naar vvv.

  0

  0
 • nm
  27 augustus, 2016 - 11:36

  Hoeveel kansen krijgt Goetzee nog om zichzelf te bewijzen? Buiten het feit dat hij de club niet op de rit weten krijgen en van NAC een commercieel lachertje heeft gemaakt laat ook veel te veel zijn oren hangen naar een paar hardroepers rond NAC die denken te speken namens de gehele achterban. Financieel lijkt het in orde maar de grote schoonmaak was al gedaan door het vorige bestuur en directie. Een budget aanhouden is echt niet zo moeilijk, gewoon niet meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt. Op alle andere vlakken is en blijkt het een drama. Ik noem maar een aantal punten:
  – Uitwedstrijden bezoeken van supporters (waarom moeten supporters dit aan de kaart stellen???)
  – Nog steeds geen grote schermen in het stadion
  – NAC blijft hangen in het verleden. NAC moet mee met de tijd en samen het de supporters de cultuur door ontwikkelen en aanpassen aan 2016.
  – Hoofdsponsor inkomsten liggen extreem laag
  – NAC accepteert alle onzin van de KNVB zoals tweede elftallen in de competitie
  – en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Een schone taak voor BNDESTEM om dit eens verder uit te lichten zou ik zeggen.

  0

  0
 • Ojee
  27 augustus, 2016 - 11:54

  Goed interview! Moet je professioneel gaan doen.

  0

  0
 • DVAKG
  27 augustus, 2016 - 11:56

  Dirigent op het middenveld hebben wij al in onze selectie, Rommens!

  0

  0
 • wolfmanjack
  27 augustus, 2016 - 12:09

  Inderdaad, deze interviewer is echt goed.

  0

  0
 • Ojee
  27 augustus, 2016 - 12:17

  nm, lul op joh. Goetzee doet het erg goed binnmen de gestelde grenzen.

  – Je eerste punt is iets van Jack Sweres. Maar die ziet onze eigen supporters al jaren als een groot risico. Wst Justin daarin zou moeten doen is hem ontslaan. En snel. Genoeg is genoeg.
  – Ik wil geen grote schermen in het stadion. Dus als dat wel gebeurt word ik kwaad
  – NAC moet met zijn klauwen van de cultuur afblijven. De cultuur is van de supporters. NAC moet alleen faciliteren en dat doen ze ook
  – We spelen Juup. Dat is niet lucratief voor een hoofdsponsor. Deze hoofdsponsor doet trouwens ook nog een hoop op andere vlakken.
  – NAC accepteert dat niet maar kan het in haar eentje ook niet tegenhouden. Dat zou de Eerste Divisie moeten doen
  – als jij nog even doorgaat, blijf ik je onzin weerleggen

  0

  0
 • Berto
  27 augustus, 2016 - 12:31

  Als NAC dan toch 4-3-3 wil spelen, kunnen we alleen maar de conclusie trekken dat er met het beschikbare budget matig is ingekocht. Teveel lopers op het middenveld met weinig creativiteit en scorend vermogen. Onze 3 middenvelders hebben gezamelijk in totaal ongeveer 600 wedstrijden gespeeld en met als totaal ongeveer 80 doelpunten. Dat betekent dus dat 1 van onze middenvelders ongeveer 1x in de 7 wedstrijden scored. Onze buitenspelers scoren ongeveer ook 5 doelpunten per seizoen. Dus alle doelpunten zullen van Dessels moeten komen. Leg je die aan banden (voor een gemiddelde JL verdediger zou dat geen probleem moeten zijn), leg je heel NAC aan banden. De overige middenvelders hebben ook weinig creativiteit of worden genegeerd (M. el A.). Helaas is het spelersbudget grotendeels op, opgegaan aan salarissen boven het salarisplafond (RH, GN, JS, KvD, CD of aan afkoopsommen (Suk, Brands, Gorter en mindere mate Lazic). Enige oplossing mijn inziens zou kunnen zijn 442 met ruit op het middenveld. Zodat we verzorgd vanuit het middenveld kunnen spelen met aanvallende vleugels.

  0

  0
 • Henri
  27 augustus, 2016 - 12:34

  @Buurman
  Goed verhaal. Ik ben het helemaal met je eens en roep het ook al jaren. Hoe je het wendt of keert het draait om het geld. De hoogte van de begroting bepaalt de positie van de club. Waarbij het niveau van het management bepaalt of er dan over of onder gepresteerd zal worden. Bij NAC is er in het verleden helaas merendeels onder gepresteerd maar dat heeft te maken met het niveau en netwerk van de managers en bestuurders.
  Waar ik dan ook helemaal niets van snap is de passieve houding van onze AD JG. Hij kondigde al aan dat NAC dit seizoen verlies zal gaan lijden en dat de club niet te lang in JL kan verblijven gezien de enorm hoge vaste lasten. Als je als Algemeen Directeur weet dat:
  – als er niet snel gepromoveerd wordt het NAC schip zal zinken
  – de club eigendom is van aandeelhouders die de club liever kwijt dan rijk zijn
  – de spelersgroep nul waarde heeft
  – volgens eigen zeggen er weinig groei meer in de commerciële tak mogelijk is
  Ja, dan kun je als AD berusten en toekijken en af ent toe in de pers een klaagzang houden waarbij je dan weer weigert om trransparatn te zijn, Hoe hoog wordt het tekort?. Je kunt ook laten zien dat je visie hebt en met een uitgewerkt, goed doordacht commercieelplan naar buiten treden en als charismatische leider/kartrekker mensen/bedrijven om je heen gaan verzamelen die in jouw visie/missie geloven. Die je op basis van een goede onderbouwing hebt kunnen overtuigen.
  Waarom wordt er geen plan gemaakt waarbij de aandelen worden overgenomen door een partij of meerdere partijen die wel de ambitie hebben om met NAC iets op te bouwen. Die wel bereid zijn te investeren in de toekomst van de club.
  Waarom wordt er niet gekeken naar de mogelijkheden om het stadion terug te kopen van de gemeente. Nu betaal je ook € 900.000 euro per jaar terwijl West Ham United € 2.000.000,00 betaalt voor het Olympisch stadion van Londen. Zijn er met de horeca mogelijkheden. Werk het uit in een totaal plan.
  Maar nee,onze AD zit hoog en droog. Wel twittert hij regelmatig zijn drukke werkzaamheden, zoals:
  – naar Volendam geweest voor overleg ivm de combi regeling. Is dit een taak van een AD. NAC heeft toch een veiligheidscoordinator in dienst.
  – hij is naar de Efteling geweest ivm de kidsclub van NAC.Mensen kom op, is dit een taak van een AD?
  – hij is druk bezig met de afscheidswedstrijd van AL. Noem mij nog een bedrijf met een omzet van 12 miljoen waarbij de AD personeelsfeestjes organiseert.
  Nee, beste Justin, mij heb je allang een brevet van onvermogen getoond, anders had je allang veel meer initiatieven getoond. Gezien het feit je er de kwaliteiten, opleiding, netwerk en persoonlijkheid/charisma voor ontbeert toon je vluchtgedrag in projectjes waar een AD normaal gesproken geen minuut tijd in steekt. Die heeft andere prioriteiten. Ga eens met de AD van PSV Toon Gerbrands praten, levert meer inzichten op als de gesprekjes met je personalcoach. En als jezelf niet de kwaliteiten ontbeert om de kar te trekken, vraag dan hulp, start een werkgroep op, maar doe iets om deze club te redden. Of ……. ben je bang voor je baantje?

  0

  0
 • S.HB.NAC
  27 augustus, 2016 - 12:42

  Noppert die gisteren het logo kustte was een mooi momentje. Laat hem maar staan, goede keeper.

  0

  0
 • Jf
  27 augustus, 2016 - 12:51

  Nou mijn nieuwsgierigheid naar het middenveld is beantwoord ronduit zwak. Dat blijft het punt waaraan gewerkt dient te worden. Stans Haemhouts en in mindere mate Nijholt moeten een tandje bijzetten.

  Dit maakt ons een wispelturige ploeg maar hetgeen mij opvalt is dat de graafschap Cambuur en toch ook VVV ook geen potten breken met denderend spel.
  De Juup league is bijzonder kijk naar vorige jaar Volendam sterk in het begin en o zo zwak de rest van het seizoen.
  Daarom is niets realistisch want het is de meest onrealistische competitie die ik ken.
  Met die jeugd ploegen van Ajax en PSV zal het ook wel loslopen.

  Al met al blij met de weken rust en nu verder werken het is een jeugdige ploeg en die moeten de tijd krijgen.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  27 augustus, 2016 - 12:51

  Hadden we Sjoerdje Ars nog maar. Die had die kans in blessuretijd zeker gemaakt.
  Dessers is geen afmaker!

  0

  0
 • scheppioni
  27 augustus, 2016 - 13:11

  Wanneer je nu met droge ogen staat te beweren dat er alles aan gedaan is Marinus, heb je denk ik de eerste 80 minuten de ogen niet open gehad of met iets anders bezig geweest !!
  Svp niet meer city spelers pff, het gaat niet om goed voetbal waar Marinus op hamert, het begint met regel 1 de wil om te willen winnen, door je persoonlijke duels te winnen en die wonnen we pas vanaf de 81ste minuut !!
  Teveel bla bla, interview van Da Pope het allergrootste hoogtepunt !
  Gisterenavond was het alleen al betreft beleving een slechte reclame voor het nederlandse voetbal, twee zoutloze teams tegenmekaar en een ongelofelijke trieste arbiter die werkelijk er helemaal geen kaas van gegeten heeft ! Mijn vermoedens voor oktober worden helaas steeds sterker ! K^t zooi !!

  0

  0
 • Europa leaugue
  27 augustus, 2016 - 13:11

  Damen ook slecht ingevallen zocht wel de diepte maar veel foute ballen vrije trappen slecht de oplossing op het middenveld is stans eraf voor el allouchi en rommens voor nijholt

  0

  0
 • THE Don
  27 augustus, 2016 - 13:17

  Vandaag geen tweets waarin Smullers zichzelf op z’n bolle borst slaat?

  0

  0
 • JK
  27 augustus, 2016 - 13:23

  Beste wedstrijd van NAC tot nu toe dit seizoen. Jammer dat ze niet hebben gewonnen, dat komt door de matte eerste helft. We hebben 3 punten meer dan vorig seizoen na 5 wedstrijden en toen eindigden we als 3de zonder eigenlijk echt een goede serie neer te zetten dus geen reden voor paniek.

  Heb genoten van Barker gisteren. Sporkslede, Van Diermen en Verschueren waren ook sterk. Was ook gecharmeerd van Damen’s directe speelwijze: probeerde meerdere keren Dessers via de hoge bal te bereiken. NAC moet werken aan variëteit in het spel. Alleen maar de achterlijn halen en dan de bal hoog voor de pot gooien is niet genoeg.

  0

  0
 • Jf
  27 augustus, 2016 - 13:26

  @ouwe spionkop
  Dat hebben we de wedstrijd tegen W2 gezien pffff

  0

  0
 • Fraanske
  27 augustus, 2016 - 13:55

  Ik heb het voor het seizoen ook al aangegeven en zeg t nu weer…

  Waar in hemelsnaam is het gevoel vandaan gekomen dat dit middenveld het team zou gaan dragen?
  Nijhold was een nuttige middevelder bij VVV maar niks aparts.
  Haemhouts is technisch onderlegt maar trekt z’n been constant terug en zal het liefst geen duel aangaan. Doet hij dat wel dan verliest hij die ook bijna allemaal! Vrij lastig als je in de juup speelt waar juist duelkracht wordt gevraagd.
  En stans zat de laatste maanden gewoon op de bank bij laagvliegend Excelsior. Zal ook niet voor niks zijn geweest.

  Kortom, dit middenveld zal echt niet beter gaan presteren en zal de achilleshiel van dit NAC gaan worden.

  0

  0
 • Zwampie
  27 augustus, 2016 - 14:00

  Ome cor
  Nogmaals de vraag wat heeft je doen beseffen dat het allemaal niet zo goed is wat leek en dat Marinus er toch wel wat aan kan doen om deze selectie betere maken, en dat het niet alleen aan de aantal nieuwe spelers ligt?
  Vorige week wilde je niet in de negatieve reacties meegaan zei je,en nu 1 week later is dit wel het geval.
  Wellicht waren er toch al een aantal supporters erbij die dit goed gezien hadden en die niet alleen naar het resultaat gekeken hebben maar elke week het beste van NAC willen zien.

  0

  0
 • Oosterhout3
  27 augustus, 2016 - 14:05

  Henri,

  Gelukkig heeft toon gerbrands bij psv geen miljoenen meer om te besteden he?!

  Tuurlijk moet er een plan zijn!
  Je komt nu EIN-DE-LIJK met wat oplossingen… maar komtie weer geld geld geld!

  Wij supporters kunnen hier iets aan doen!
  Door zelf geld in te zamelen,

  Ik geloof dat er een artikel onderweg is richting bsr/derat…

  Alles staat wel met de prestaties van het eerste als nac het zelf wil gaan doen!(duurt veel langer)!

  0

  0
 • Rijen
  27 augustus, 2016 - 14:17

  Respect voor Noppert en Korte gister stonden echt goed te spelen en korte ook lekker fel. Ik had hoge verwachtingen voor stans maar dat valt me toch nog wel tegen. Dressers heeft wat peper of speed nodig en barker weet volgens mij nog niet dat we in Breda ook met voortzetten voetballen. Verder veel potentie en je ziet wel dat het één team is wat nog flink kan en gaat groeien. Hup NAC!

  0

  0
 • ome cor
  27 augustus, 2016 - 14:24

  @Zwampie
  Dijkhuizen hoeft voor mij niet weg. Wel denk ik dat hij andere keuzes zou kunnen maken.
  Voorafgaand aan de wedstrijd lees ik dat Jorn zijn eerste keeper is. Ongeacht wat Noppert tegen FCDB zou laten zien.
  Ook is Stans een mannetje waar hij aan vasthoudt, terwijl Mounir het vorig seizoen in de JL heel goed deed op het middenveld, maar daar geen kans krijgt bij NAC.

  Dan hoef je niet het hoofd van de trainer te eisen, maar kun je het wel oneens zijn met zijn keuzes.

  Barker is ook een mooi voorbeeld. Ik denk dat die jongen in een ingespeeld team een grote meerwaarde is. Breda denkt meteen dat alles wat van City afkomt het niveau champions league heeft en NAC in 1 week naar kampioensniveau tilt.
  Dat kan niet, dat kost tijd, maar ondertussen liep Barker heel geforceerd te zoeken naar een doelpunt ten FCDB.
  Logisch voor hem en voor zijn gevoel, maar minder positief voor het team.

  Gisteren was het onder de maat en teleurstellend, waarop kritiek mag worden gegeven want het moet VEEL beter. Maar er hoeft niemand weg op dit moment.

  @NM
  Dat gezeur over Goetzee heeft m.i. niks te maken met een slechte wedstrijd tegen FCDB.

  0

  0
 • Henri
  27 augustus, 2016 - 15:13

  @Oosterhout3
  Opmerking van jouw eerste regel kan ik niet plaatsen. Daar heeft het namelijk totaal niets mee te maken. Wat de plannen betreft vanuit supporters ben ik zeer huiverig en wat moet ik mij er bij voorstellen. Als de seizoenkaarthouders € 10,00 voor een nacompetitiewedstrijd moeten betalen of seizoenkaarten in prijs worden verhoogd is het stadion al te klein. Dromer heeft volgens mij jaren terug ook wel eens informatie over een soort Sociosmodel doorgegeven/besproken met JG,…..dus nooit meer iets van gehoord. Nee de enige die daar een goed plan over had gemaakt was Jan Hoppen, maar die werd in een schimmig belangespel kalt gestelt.

  0

  0
 • nm
  27 augustus, 2016 - 15:23

  De huidige sfeer en cultuur bij en van NAC is een slap aftreksel van wat het ooit was. Met name omdat een handvol diehards angstvallig vasthouden aan het verleden. Vroeger was alles beter….

  NAC moet zichzelf opnieuw uitvinden en door ontwikkelingen. Stop te luisteren naar een kleine groep en betrek alle supporters….

  0

  0
 • Dirk 2
  27 augustus, 2016 - 15:25

  …..Diepe zucht van Dijkhuizen na 5 sec interview….Zegt duidelijk iets over de verhoudingen op de training en het uiteindelijke resultaat in de wedstrijd. Den Bosch stond achterin met de 4 mans verdediging zeer goed te verdedigen. Toch nog steeds vertrouwen in een goede afloop. NAC was niet slecht maar het zal veel beter moeten.

  0

  0
 • RaraNAC
  27 augustus, 2016 - 15:48

  Helaas blijkt ook dit jaar weer dat elke ploeg tevreden is met een gelijk spel tegen dit ‘grote’ NAC. Als je weer zag hoe blij ze bij den Bosch waren..

  helaas maakt dat het weer extra lastig. Maar kijk naar de ealges, 1 goede reeks is voldoende. VVV is dit jaar de te kloppen ploeg denk ik.
  Ik heb ook na gister nog alle vertrouwen, het is een idiote competitie waar echt alles kan. Zo lang mogelijk mee blijven doen is voor de club erg belangrijk, dan zien er in april/mei wel weer verder

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  27 augustus, 2016 - 16:17

  Achter staat het goed nu die verschuren is geen verkeerde en loei snel. Ik moet zeggen moppert straalde veel vertrouwen uit. Ik zie positieve dingen hup NAC

  0

  0
 • scheppioni
  27 augustus, 2016 - 16:18

  @ RaraNAC
  Ja normaal zal de eerste vijf toch echt wel moeten kunnen, nog wel voor een lusteloos NAC op de laatste tien minuten na en dan heb je jong p$v en jong mokum die voor spek en bonen erbij staan, maar wanneer ik dan moet denken dat we het op deze manier (de eerste 80 minuten) het in de nacompetitie moeten doen(afgelopen nacompetitie waren de twee uitwedstrijden net zo lusteloos als nu, dan denk ik dat het weer dweilen is met de kraan open) !! De meeste hebben het hier er nog steeds over dat ze blindelings Marinus geloven dat dit team gaat groeien, nou ik kan je zeggen met deze instelling grotendeels van de wedstrijd win je je persoonlijke duels nooit en blijft zelfs een uiterst matig den bosch simpel overeind in ons BREDA !!
  Let maar op in oktober moeten we nog steeds groeien en waarschijnlijk in februari 2017 ook nog Marinus kennende !!

  0

  0
 • scheppioni
  27 augustus, 2016 - 16:32

  Luister even voor de gein naar beide interviewen op o.b. van Marinus en Jef, dat zegt eigenlijk in mijn ogen al genoeg !
  Marinus zegt vol overtuiging dat Jef heel goed weet waarom ik hem wisselde want hij zou Jef dan logischerwijs heel goed kennen, daarin tegen is Jef totaal verrast en hij heeft een punt wat hij zegt desondanks dat ook Jef matig in de wedstrijd zat ! Kortom, duidelijkheid is niet de troef blijkbaar binnen de selectie, dat blijkt helaas wel !
  Dit is absoluut geen goed vooruitzicht !!

  0

  0
 • Molenschot loco
  27 augustus, 2016 - 16:35

  Smulders moet wat mij betreft het contract van Andries Noppert gelijk openbreken en hem vast leggen voor minimaal drie….het liefst vijf jaar en zijn salaris per seizoen verhogen….hij gaat het beter doen als onze Belgische vriend……

  0

  0
 • Breda For Ever
  27 augustus, 2016 - 16:56

  wat een ellende bij dat nac,kunnen thuis nog nie van den bosch winnen die bijna stijf onderaan staan tis altijd het zelfde gezeik over een team dat nog niet aan elkaar gewend is,nee en da zal wel nooit gebeuren ook met die huurlingen je zal maar een sc hebben dan is het enige wat je kunt is je zat zuipen en denken aan de bea

  0

  0
 • Zwampie
  27 augustus, 2016 - 17:35

  Ome cor
  Voor mij hoeft er ook niemand weg,echter heb ik wel mijn twijfels bij dijkhuizen of hij het nog op de rails krijgt,aangezien hij nu ook bijna 1 jaar bezig is,en ik vorig jaar en nu weinig verbetering zie in het spel wat NAC speelt. Het zijn dezelfde fouten die vorig jaar ook gemaakt werden en zie je geen NAC staan die (probeert) de tegenstander hun wil opleggen.
  Het is allemaal zo gezapig Hoe men speelt en lijkt het wel dat zei rondlopen met het idee het komt allemaal wel goed en als men tegen het einde van de wedstrijd ziet dat het niet lukt gaan ze het proberen, maar dan ben je wel te laat.
  Waarom niet vanaf het begin vol erop klappen,druk zetten op je tegenstander met zun alle heeft niks mee te maken hoe lang men al samen voetbalt,maar met de opdracht die de trainer mee geeft.
  Kijk naar de clubs die aanvallend(er) willen spelen,die zetten meteen druk, mvv deed dit al bij de zestien van NAC ,wanneer doe NAC dit, pas rond de middenlijn.
  Kijk bij corners tegen, NAC staat met 11 man in eigen zestien,clubs die aanvallender spelen laten minimaal 1 a 2 man erbuiten en thv de middellijn.
  Het zijn kleine dingen waardoor je je eigen op voorhand minder in het spel laat komen en je te vaak achter de feiten aanloopt.

  Dat we niet moeten verwachten even kampioen te worden omdat we spelers van mc krijgen ben ik helemaal mee je eens. Maar we zallen toch snel beter moeten gaan voetballen om eerder kansen te krijgen en dadelijk niet te snel gaan afhaken als we de betere tegenstanders gaan krijgen

  0

  0
 • scheppioni
  27 augustus, 2016 - 18:15

  @ Zwampie
  Misschien is nog ergens het enige geluk dat we tegen de betere tegenstanders wat meer ruimte krijgen vanwege dat hun zelf ook voetballen, dan zal het misschien grotendeels niet zo gezapig lijken, maar ja win je je duels dan ook niet dan wordt het ook een zeer lastig verhaal, de volgende wedstrijd is de koploper !!?

  0

  0
 • HT
  27 augustus, 2016 - 18:35

  ###############################################,,,,##############################################
  ##############################################,,,,,,#############################################
  ############,,,,############################,,,G##K,,,############################,,,,###########
  ############,,,,,##########################,,,;####i,,,##########################,,,,,###########
  ##########,,,j#L,,,,#####################,,,,########;,,,#####################,,,,fWj,,,#########
  ##########,,j###t,,,,##################,,,,jW########Wf,,,,##################,,,,;###j,,#########
  ########,,,j######G;,,,,,,#########,,,,,,E##############W,,,,,,##########,,,,,;L###G##j,,,#######
  ########,,j#########j,,,,,,,,,,,,,,,,,,fW################WL,,,,,,,,,,,,,,,,,,t####G,G##j,,#######
  ######,,,j##############Kjt,,,,,,,tGW########################WDt;,,,,,,tjE#######G,,,,##j,,,#####
  ######,,j###################KEEEW################################WEEEK##########G,,,,,G##j,,#####
  ####,,,j#######################################################################G,,,,,,,,##j,,,###
  ####,,j#######################################################################G,,,,,,,,,G##j,,###
  ##,,,j#######################################################################G,,,,,,,,,,,,##j,,,#
  ##,,j#######################################################################G,,,,,,,,,,,,,G##j,,#
  ,,,j#######################################################################G,,,,,,,,,,,,,,,,##j,,,
  ,,j#######################################################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,G##j,,
  ,,j#######################################################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,##j,,
  ,,W######################################################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,E##;,
  ,,,#####################################################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,j##,,,
  ,,####################################################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,j###,,
  ,,,W#################################################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,j###;,,
  #,,L################################################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,j###G,,
  ##,,###############################################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,j####,,#
  ##,,##############################################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,j#####,,#
  ##,,j############################################################,,Di,,,,,,,,,,,t,,,,,,j#####G,,#
  ###,,###########################################################G,,#W,,,,,,,,,,G#W,,,,j######i,,#
  ###,,L#########################################################,,K####j,,,,,,,,###,,,j######G,,##
  ####,i########################################################G,i#K,,G#,,,,,,,,G#W,,j#######j,,##
  ####,,#######################################################,,E#;,,,,,,,,,,,,,,,,,j########,,###
  ####,,######################################################G,,##,,,,,,,,,,,,,,,,,j#########,,###
  ####,,#####################################################,,,,##,,,,,,,,Wf,,,,,,j##########,,###
  ####,,####################################################G,,,,##L,,,,,,,EE,,,,,j###########,,###
  ####,,E##################################################,,,,,,###K,,,,,,WE,,,,j############,,###
  ####,,E#################################################G,,,,,,####,,,,,,#G,,,j############W,,###
  ####,,L################################################,,,,,,,,W####Wi,jWW,,,j#############E,,###
  ####,,L###############################################G,,,,,,,,t#########i,,j##############E,,###
  #####,L##############################################,,,,,,,,,,,,W#####Wi,,j###############L,,###
  #####,L#############################################G,,,,,,,,,,,,;G###K,,,j################L,,###
  #####,L############################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,##################G,,###
  ####,,L###########################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G##################E,,###
  ####,,L##########################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,####################E,,###
  ####,,D#########################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G####################E,,###
  ####,,E########################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,#######################,,###
  ####,,W#######################################G,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G#######################,,###
  ####,,#######################################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,#########################,,###
  ####,,######################################f,,,,,,,,,,,,,,#W,,,,,G#########################,,###
  ####,,#####################################,,,,,,,,,,,,,,,L##t,,,###########################,,###
  ####,,####################################j,,,,,,,,,,,,,,,j##,,,G###########################,,###
  ####,,###################################,,KD,,,,,,,,,,,,,,,,,,#############################t,###
  ####,t##################################j,,##WL,,,,,,,,,,,,,,,G#############################f,,##
  ###,,D#################################,,,,######L;,,,,,,,,,,###############################K,,##
  ###,,W################################j,,,,########j,,,,,,,,G################################,,##
  ##,,j################################,,,,,,E##########DG,,,##################################G,,#
  ##,,G###############################j,,,,,,j#jL########,,,G##################################K,,#
  ##,,###############################,,,,,,,,,G#,W#GW##K,,,#####################################,,#
  ##,,##############################j,,,,,,,,,;#G#W,,E#,,,G#####################################,,#
  ##,,#############################,,,,,,,,,,,,##i,,,L,,,#######################################i,#
  #,,j############################j,,,,,,,,,,,,W#,,,,,,,G#######################################L,,
  #,,W###########################,,,,,,,,,,,,,,;#L,,,,,##########################################,,
  #,i###########################j,,,,,,,,,,,,,,,EWK,,,G##########################################j,,
  ,,E##########################,,,,,,,,,,,,,,,,,,K,,,############################################W,,
  ,,##########################j,,,,,,,,,,,,,,,,,D,,,G#############################################,,
  ,,#########################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,###############################################,,
  ,,########################j,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G###############################################,,
  ,,#######################,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,#################################################t,
  ,t######################j,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G#################################################f,,
  ,,L####################j,,KD,,,,,,,,,,EE,,,,,,###################################################E,,
  ,,E####################,,,#t,,,,,,,,,;##t,,,,G###################################################K,,
  ,,W##################j,,fK##,,,,,,,,,;##t,,,######################################################,,
  ,,###################,,,,,j#K,,,,,,,,,KW,,,G######################################################;,
  ,,#################j,,,,,,,,##,,,,,,,,,,,,########################################################t,
  ,,#################,,Lj;,,,,jWK,,,,,,,,,,G########################################################t,
  ,,###############j,,K###########i,,,,,,,##########################################################t,
  ,,###############,,K############Wi,,,,,G##########################################################i,
  ,,E############j,,;tK#############;,,,############################################################,,
  ,,E############,,,,,,##jLLEW######,,,G###########################################################W,,
  ,,f##########j,,,,,,,,K#j,,,,,,,,,,,#############################################################G,,
  ,t##########,,,,,,,,,,##j,,,,,,,,,G#############################################################j,,
  ,,########j,,,,,,,,,,,,K#j,,,,,,,###############################################################,,
  ,,########,,,,,,,,,,,,,,K#j,,,,,G###############################################################,,
  ,,W#####j,,,,,,,,,,,,,,,,K#K,,,#################################################################,,
  ,,G#####,,,,,,,,,,,,,,,,,t#,,,G################################################################K,,
  #,,W##j,,,,,,,,,,,,,,,,,,i,,,##################################################################,,
  #,,f##,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G#################################################################G,,
  ##,,##,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,###################################################################,,#
  ##,,##j,,,,,,,,,,,,,,,,,,,G###################################################################,,#
  ##,,,W#G,,,,,,,,,,,,,,,,,####################################################################;,,#
  ###,,f##,,,,,,,,,,,,,,,,G###################################################################G,,##
  ####,,W#D,,,,,,,,,,,,,G#####################################################################,,###
  ####,,f##f,,,,,,,,,,,,#####################################################################G,,###
  #####,,,##i,,,,,,,,,G#####################################################################;,,####
  ######,,W#Wi,,,,,,,,######################################################################,,#####
  ######,,,j##t,,,,,G#####################################################################j,,,#####
  #######,,,###j,,,,######################################################################,,,######
  ########,,,i##KiG#####################################################################j,,,#######
  #########,,,K########################################################################W,,,########
  ###########,,,W####################################################################W,,,,#########
  ############,,,L##################################################################G,,,###########
  ##############,,,,K############################################################W,,,,#############
  ##############,,,,,;K########################################################Wi,,,,,#############
  ##################,,,,,,,fG############################################GL,,,,,,,#################
  ####################,,,,,,,,,fLK##################################KLf;,,,,,,,,###################
  #########################,,,,,,,,,,,,jL####################Gj,,,,,,,,,,,,########################
  ##############################,,,,,,,,,,tK##############Wt,,,,,,,,,,,############################
  ######################################,,,,,,t########j,,,,,,#####################################
  #########################################,,,,iE####Wt,,,,########################################
  ############################################,,,,DE;,,,###########################################
  #############################################,,,,,,,,############################################
  ###############################################,,,,#############################################

  0

  0
 • @HT
  27 augustus, 2016 - 18:51

  Als Dijkhuizen dit advies van jou nou eens zou opvolgen dan zou het allemaal goed komen!

  0

  0
 • De Lange
  27 augustus, 2016 - 19:58

  Het lijkt erop dat ploegen tegen Nac vleugels krijgen. En uiteraard heb ook ik vertrouwen in Nac. Gelukkig hebben we een ” gunstig” programma ,waarin de tijd is om de trainen op de dingen die beter moeten. En Brondeel is een goede keeper, maar heb Noppert gister 3 ballen eruit zien houden, waarvan ik betwijfel dat Brondeel ze wel had. Dus zou zeggen Dries ga de strijd aan

  0

  0
 • Fred
  27 augustus, 2016 - 20:37

  Beste mensen het is heel simpel , dat gelul van Dijkhuizen ben ik wel een beetje zat na de wedstrijd , het is allemaal het verdedigen en instand houden van eigen posities en keuzes , wat uiteindelijk ten nadele van de club is .
  Dat gelul over Goetzee en Smulders is pure onzin , ze hebben op dit moment een perfecte omgeving en een goed topsportklimaat geschapen waar menig club uit de eredivisie jaloers op kan zijn , daarbij heeft Smulders voor eerste divisie begrippen een meer dan prima selectie weggezet .
  Het is dus aan Peppi en Kokkie ( Dijkhuizen en Penders ) om daar iets van te maken , en wat is de realiteit ?
  Ze falen in alle opzichten en verschuilen zich achter argumenten die er niet zijn .
  Dus het is simpel, alleen de technische staf is nu verantwoordelijk voor het falen tot op heden , want geloof me lukt het nu niet dan lukt het ook niet na de winterstop en gaan we weer af op een fiasco, ik loop al veel te lang mee in dit enge wereldje , het is steeds een aaneenschakeling van dejavu momenten , maar een ding is duidelijk een goede duidelijke trainer is van levensbelang en de absolute basis van al dan geen succes .
  Het is verwonderlijk dat een Stans het plots niet kan belopen , een kilometerervreter , in zijn voordeel spreekt , wie stond er voor hem in de spits bij Excelsior en wat staat er nu voor een dwaallicht voor hem .
  Idem dito Haemouts , wint geen enkel duel en kan geen moment zijn stempel drukken .
  Ik vond Noppert na een paar jaar een onzekere Jelle een verademing en ik ven geschrokken van Brondeel , ben me er echt van kapot geschrokken , ik zie dus geen enkele reden waarom Noppert uit de basis zou moeten , en dat is ook Dijkhuizen hij presteert het om die jongen er gewoon naast te zetten de volgende keer .
  Nog mooier voorbeeld , Demon heeft het perfect gedaan , de wedstrijd er na mag hij niet eens invallen , niet eens voor die keer op keer blunderende linksback , dat is funest voor zo’n jongen .
  Ik betwijfel of we het op deze manier gaan redden , ik vrees het niet , Marinus zal kleur moeten bekennen en snel !!!!!!

  0

  0
 • buurman
  27 augustus, 2016 - 21:54

  Beste Fred,
  Ben het dikwijls met je eens, maar ik kan niet geloven dat wederom de trainer weg sturen de oplossing is. Daar zijn we al constant mee bezig geweest de afgelopen jaren. Het heeft niets gebracht, eigenlijk zijn we steeds verder weggezakt.
  Een middenveld met Stans-Haemhouts en Nijholt is geen top, ook niet voor de Juup. We staan nu waar we met dit elftal thuis horen, in de subtop. Met wat mazzel nacompetitie , met wat pech……….. ben dan zo verstandig ook eens naar onderen te kijken. Het zal heel moeilijk worden uit de Juup weg te komen als er op financieel vlak niets gaat veranderen. En dat is erg wat het is een grote klote competitie.

  0

  0
 • Fred
  27 augustus, 2016 - 22:14

  Beste Buurman , ik pleit er ook ( nog ) niet voor om de trainer weg te sturen , ik weet ook dat dit zeker lopende de een seizoen weinig uit haalt .
  Ik denk wel dat een trainer kan performen en eigenlijk moet performen , je kunt passie tonen ( al is het maar voor de buitenwereld ) of je kunt als twee droeftoeters ( penders / Dijkhuizen ) op de bank zitten .
  Als een trainer passie en gedrevenheid uitstraalt dan slaat dat meestal over op de spelersgroep , mooi voorbeeld is Petrovic bij ADO , die gasten vreten het gras op voor hem .
  Trainers moeten ook eens wat meer lef tonen , het is vaak onnavolgbaar .
  Als je net als ik gisteren na de wedstrijd met een stel oud voetballers samen zit en we begrijpen met zijn allen helemaal niks van deze trainer , zijn opstelling, wissels en zijn uitleg dan lijkt het me niet dat ze er allemaal geen verstand van hebben . ( zeker niet gezien hun achtergrond )
  Als ik de oplossing wist …….? Feit is wel dat het steeds lijkt op een herhaling van de geschiedenis . Wat ik bedoel te zeggen , we moeten het niet bij de spelers gaan zoeken nu , dat kan niet , je komt gewoon bij de mensen uit die er een team van moeten smeden .
  Waar NAC wel baat bij zou kunnen hebben is een adviseur , een oud trainer die Dijkhuizen een beetje op het spoor zet .
  Maar degene die hier de oplossing voor kan aandragen kan denk ik stinkend rijk worden in het betaald voetbal .

  0

  0
 • Ric
  27 augustus, 2016 - 22:24

  NAC – VVV KNVB beker
  Mooie pot!!!

  0

  0
 • KNVB
  27 augustus, 2016 - 22:24

  Hoppa VVV thuis

  0

  0
 • Naccer in mokum
  27 augustus, 2016 - 22:39

  Goeie pot inderdaad, goede krachtmeting. En, lekker thuis ;)
  Geen verwarmde ballen deze keer?

  0

  0
 • Fred
  27 augustus, 2016 - 22:43

  Had liever Ajax of Feyenoord thuis gehad , dat zijn nu net van die wedstrijden waar je de boel in een keer kunt omkeren .
  Toch toevallig dat we weer als laatste wedstrijd er uit kwamen .

  0

  0
 • nacman
  27 augustus, 2016 - 22:53

  Kans op de volgende ronde

  0

  0
 • HenkTank ©
  27 augustus, 2016 - 23:15

  Die beker kan me wat. Focus op de competitie graag! Orde op zaken.

  0

  0
 • RV
  27 augustus, 2016 - 23:20

  Beste Fred,

  Ik zit ook weleens met een paar oud voetballers samen. Als er daarvan vijf van de vijf dezelfde mening hebben zegt dat nog niets over het vermogen om een team (met allerlei belangen) te coachen. Dijkhuizen was een topspits, vergis je niet… Die weet wel hoe het spelletje werkt en ik weet zeker dat hij Dessers veel kan leren als spits.

  Ik twijfel aan zijn capaciteiten als motivator en helaas straalt een Penders ook weinig uit. Beide hebben de houding van een natte frikandel. Ik schat ze echter wel integer en intelligent in. Misschien heb je wel gelijk dat er iemand in de stad zou passen met wat meer bravoure.

  Maaskant had wel die passie, had die dan moeten blijven? We zijn allemaal niet perfect en ik sta achter Dijkhuizen.

  Ik vind het uitgegeven budget nog steeds heel scheef. Hoop van harte dat NAC punten gaat pakken anders komt er een tijd dat er naar buiten komt dat Stans zwaar betaald krijgt en het spelersbudget gebruikt is om andere gaten te dichten.

  Het zou niet fair zijn dat Dijkhuizen daar het slachtoffer van wordt, er gebeuren meer dingen bij onze club achter onze rug waar wij geen enkele weet van hebben. Dat is veel zorgelijker naar mijn mening.

  0

  0
 • John Sigaar
  27 augustus, 2016 - 23:38

  Ik vind het allemaal gelul,gaan die kansen erin zeikt er niemand. En winnen we met 5-0!!!

  0

  0
 • Henri
  27 augustus, 2016 - 23:49

  Nou, de bekerwedstrijd is thuis. Als ze er nou maar geen zaadpartij van maken net als in het verleden als er thuis werd gespeeld tegen een profclub.

  0

  0
 • Bredaaskaasblokje
  28 augustus, 2016 - 00:07

  Wedstrijden worden niet gewonnen omdat we op het middenveld te zwak zijn en er nietgenoeg noad is vanaf minuut 1. Misschien weer 442 dan maar?

  0

  0
 • RNL
  28 augustus, 2016 - 03:14

  @Henri Zoals Groningen, VVV, Utrecht, AZ, Ajax, oh nee… wacht.

  0

  0
 • De muzikant
  28 augustus, 2016 - 09:23

  Sigaar :welke kansen? Dan had het 2-4 geweest!

  0

  0
 • Henri
  28 augustus, 2016 - 09:27

  @RNL
  Ik heb het niet over een eeuw geleden. Kijk er de laatste seizoenen maar eens op na Heerenveen, GAE (JL).
  Laten ze zich bij NAC maar focussen op de competitie. ieder jaar langer JL is een stap dichter bij het einde. Bovendien met dit team bereik je in de bekercompetitie toch nooit waar het omdraait.

  0

  0
 • Naccer 2.0
  28 augustus, 2016 - 09:40

  @NM

  Volledig gelijk.
  Feiten;
  – rotzooi opruimen en zaken op orde al gebeurt door vorig bestuur.
  – van middenmoter ere naar middenmoter Juup in 3 jr
  – lijkt financieel goed echter het enige is dat ze aan de begroting voldoen. Als je die maar laag genoeg stelt……
  – sponsorinkomsten van 6 mio naar 4,2mio in 3 jaar
  – laten oren hangen naar klein groepje
  – etc etc

  Als je objectief kijkt gaan we dit jaar ergens rond de 9e plaats eindigen. Er moet geld komen en sterke leiding(RVC en directie) om NAC weer uit dit dal te halen. NAC hoort in de ere.

  0

  0
 • nachoreca1
  28 augustus, 2016 - 10:14

  Inderdaad naccer 2.0….De weg die we nu bewandelen loopt dood….

  0

  0
 • Badeend
  28 augustus, 2016 - 10:35

  @ Naccer 2.0

  Je hebt echt geen flauw idee waar je over praat.

  0

  0
 • buurman
  28 augustus, 2016 - 11:02

  Ik denk dat wat Fred aan het einde stelt helemaal juist is; niemand weet 100 procent zeker hoe je NAC weer snel in de ere krijgt. Dat we daar thuis horen als club snapt iedereen in Nederland (en ook daar buiten trouwens;)
  De objectieve reactie van RV spreekt me (weer) erg aan. Inderdaad hadden we met Maaskant wel een man met branie maar ook die is ……………………………………….afgeserveerd.
  Ik heb eveneens de mogelijkheid regelmatig met mensen te praten die in het voetbalvak zitten. Maar uiteindelijk komt het er in die gesprekken dikwijls op neer dat budget voor een groot deel bepaalt waar een trainer gaat eindigen. Een trainer is er dan om dat laatste restje extra’s eruit te halen (lees ook Henri.) . Ik denk dat RV en Fred de plank juist raakt; het zwakke punt van Marinus is het motiveren. Althans daar lijkt het op. Maar van de andere kant wordt er door het huidig elftal heel hard gewerkt. Mij lijkt het vooral een kwestie van kwaliteit. We zijn een subtopper in de Juup. Niet meer, niet minder.

  Mag ik nog wat opmerkingen/ nuances plaatsen om de discussie te verdiepen? Ja, Dank u.
  – We krijgen jong psv thuis, win je die dan sta je redelijk geklasseerd.Maar, het voetbal van NAC tot heden is niet goed genoeg om tevreden achterover te leunen. Maar verloren is er nog niets.
  – Als je kijkt hoeveel trainers NAC Breda heeft weg gestuurd de laatste jaren dan zou ik als manager eerst onderzocht willen hebben waar hem dat inzit. Opnieuw een trainer wegsturen kun je, vind ik, niet maken nu.
  – Het is wel zeker dat eigen vermogen c.q. budget een belangrijke beslissende factor is. Kan daar niet financiële ruimte worden gemaakt door bv. te kiezen voor een andere structuur bij onze club? Jaren nog in de Juup moeten we gaan voorkomen !!
  – Of je de de deal met MC nu ziet als geweldig of als noodzakelijk kwaad maakt weinig uit. We hebben MC (voorlopig) nodig. Wat me niet bevalt is kwam naar boven toen ik gisteren naar twente zat ter kijken. Wij hebben wederom, denk ik, spelers van niveau Naah, maar die van twente lijken een stuk verder. Of komt dat doordat twente voetballend sterker is dan NAC want ook Unal laat nu zien een topspits te worden? Of is de Juup teveel fysiek voetbal voor onze jongens?

  Hoe denken mijn mede supporters over bovengenoemde zaken?

  Bij de loting dacht ik terug aan de beker wedstrijd NAC-vvv van veel jaren geleden. We wonnen met 3-2 met 9 man. Het publiek ging echt ongekend tekeer. Scheids raakte helemaal van de kaart. Onvergetelijk!!! Wat een feest maar ook een thriller was dat om naar te kijken.

  0

  0
 • nachoreca1
  28 augustus, 2016 - 11:08

  @ buurman die beker wedstrijd vergeet ik nooit meer inderdaad…scheidsrechter luijten…in de Beatrixstraat…super thriller en ambiance.

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 12:06

  Ja buurman inderdaad , ook toen hadden we al te maken met twijfelachtige scheidsrechters , die Luijten presteerde het om voor de wedstrijd tegen een NAC speler te zeggen dat hij vanwege zijn reputatie bij de eerste de beste overtreding rood zou krijgen , dan begin je ex-christenen lekker aan een wedstrijd .
  Maar toen hadden we wel mannen die er voor gingen hé , altijd spektakel , en ook toen verloor je vaak , maar de wijze waarop was toch volkomen anders .
  Je ging vrijwel nooit als een geslagen hond naar huis , toen was publiek en team pas echt een eenheid , daar is nu nog geen 10% van over .
  Dat er bij NAC zoveel trainers stralen heeft natuurlijk ern oorzaak , van mij had overigens Maaskant niet weg gehoeven uiteindelijk zijn we er met Dijkhuizen niet beter op geworden denk ik , ik denk dat het probleem dieper zit .
  Men komt om ern of andere reden steeds bij het verkeerde profiel uit , wij moeten in mijn optiek een kruising tussen een dorpsgek en een strenge meester hebben .
  Iemand die het publiek kan meenemen in zijn enthousiasme en de boel tijdens de wedstrijd opzweept , je kunt zoveel doen als trainer op de bank , naar je kunt ook gewoon lekker blijven zitten of naast de dug-out staan , naar dan kun je ook een etalagepop wegzetten denk ik .
  En ik weet als geen ander die Juup is een drama , moeilijk te motiveren in vaak troosteloze omstandigheden , om de 2 weken in een leeg stadion, tegenstanders van niveau FC bal op het dak 7 , klote kunstgras en niet te vergeten scheidsrechters die systematisch heel het voetbal kapot maken.
  Maar je zult hier doorheen moeten , elke 14 dagen een knop omzetten en thuis gewoon het publiek vermaken .
  ( wat me vrijdag opviel, die Mulder is zo blind als een mol , komt met een bril binnen in de bestuurskamer , het leek verdomne wel een voorruit van een VW busje met dubbelglas en die moet dan objectief waarnemen , mijn collega kon het niet nalaten hem te adviseren die voortaan tijdens wedstrijden op te zetten , dan moet je zo’n humorloze lul zien kijken ) .
  Ja en de deal jet MC , ik was er echt heel positief over maar krijg nu ook mijn bedenkingen over het niveau van de spelers die we krijgen en ik twijfel eerlijk gezegd ook of ze 100% gemotiveerd zijn , dat straalt er in ieder geval niet vanaf .
  Ach dinsdag hebben we de spelerspresentatie mooie gelegenheid om ons hartje weer eens te luchten .

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 12:08

  Klote i Phone ex Christenen moet echt zijn , schaam me soms kapot als ik iets teruglees .

  0

  0
 • Balletje
  28 augustus, 2016 - 12:20

  Ik hoop met heel mijn hart dat mocht iemand een nieuwe baan krijgen, hun bazen en collega’s niet verwachten dat ze binnen 5 weken helemaal op volle sterkte kunnen werken, maar dat daar iets langer en toch iets meer begrip voor gaat zijn.
  Met alle tekortkomingen dit jaar, in vergelijk met vorig jaar is hier nog een hoop te winnen door een hoop werk te doen. Vorig jaar kan ik me nog een arrogant manneke herinneren dat riep….met Mats Seuntjes….

  Ik hoop dat al die bankzitters, bankzeikers, betweters en zogenaamd deskundige het team en hun trainers/begeleiders eens gewoon een paar wedstrijden echt afwachten.
  Hoe durf je van een stel gasten van 19/20/21 te verwachten dat ze binnen een paar dagen ingespeeld zijn.

  Komende 2 weken kan er weer gewerkt worden aan patronen, inspelen en echt aan elkaar wennen, maar vooral samen spelen, weten wat de ander doet, wanneer hij meeloopt of juist terug valt.
  Nu is het nog teveel…eerst kijken en dan pas spelen.
  Ik heb vertrouwen in het team, de trainer en de rest.
  Ik bedenk me dan maar zo, zet Messi in een vreemd nieuw team en ook hij zal zijn tijd nodig hebben!

  0

  0
 • Zwampie
  28 augustus, 2016 - 12:28

  Men moet bij NAC ook verder kijken dan alleen naar de trainer. Licht is de gehele TS eens Door.
  Trainer wordt met regelmaat gewisseld maar de rest blijft zitten, denk dat hier ook een zwakte zit. Want eerlijk gezegd welke toegevoegde waarde heeft penders afgelopen jaren gehad. Is de verdediging op basis van saamhorigheid laatste jaren gegroeid. Keeperstrainer was de laatste jaren ook een aanfluiting nadat Arno wegging.

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 12:57

  @ Balletje , we hebben het hier over voetbal hé beste !
  Geen hogere school of universitaire job .
  Een simpel spelletje wat recreatief is ontstaan l wat plezier en spelvreugde en saamhorigheid zou moetem geven en wat is uitgegroeid is tot een bedrijfstak waar de meesten overbetaald worden .
  Geld verdienen met je hobby iets at je het liefste doet en waar je blijkbaar goed in bent , en dan stel jij dat je van bijna volwassen mensen niets mag verwachten .
  Ik vertel je uit ondervinding dat je van een prof alkes mag en moet verwachten en dat het inspelen klinkklare nonsens is op dit niveau , dat is wellicht iets anders voor Ajax , maar op dit bedroevende niveau moet je er gewoon na de voorbereiding staan .
  Maar ze zijn meer op zoek naar excuses dan naar goals .

  0

  0
 • Oosterhout3
  28 augustus, 2016 - 13:30

  Wat een geouwehoer hier zeg!

  Als dessers de bal laat aan bodi en die gaat er in, staan we gewoon tweede en hoor je niemand hier…..
  Alleen de vaste zeurpietjes, die dagelijk klagen hier op de site

  Je speelt niet geweldig nee, maar de ervaren mensen op het middenveld komen heus wel in vorm!
  Ja de jeugdspelers(-21) zullen soms tegenvallen en fouten maken,deal with it zou ik zeggen!

  Dat het vorige bestuur al op had geruimd was pertinente onzin, de commerciele kant lag op zijn gat.
  Alleen commercie hangt af van je divisie!
  Juup krijg je bijna niks live en dus de helft van het geld!

  0

  0
 • scheppioni
  28 augustus, 2016 - 13:55

  @ Fred
  In alle post in deze item volledig maar dan echt volledig met je eens !!
  @ RV
  Maaskant had niet kunnen blijven wat hij werd letterlijk genaaid door zijn staf, met eigen ogen en oren van dichtbij waargenomen !!
  Een trainer net wat Fred zegt kan alles doen zeker op dit niveau, voorbeelden genoeg !!
  De ene trainer heeft bij een club wel een klik bij een andere club weer niet, een trainer is hier zeer bepalend in recent vb nu faber !!
  Ik blijf erbij, tis allemaal te plichtmatig en op deze manier zijn we over een half jaar nog geen steek naar mekaar gegroeid, sterker nog er zullen nog meer spelers volgen die hun niveau niet meer aantikken en de eerste barstjes tussen Stans en Dijkhuizen zijn er al, terwijl bij excelsior waren het twee handen op ene buik !!
  Dit gaat niet goed bij NAC, NAC kennende zal de wekker over een paar maanden wel afgaan !

  0

  0
 • RV
  28 augustus, 2016 - 18:39

  Opmerkelijk dat velen steeds vaker twijfelen over de constructie net City, terwijl ik eigenlijk best positief ben. Smith Brown is het een verademing ten opzichte van Gorter. Unal doet het nu ook goed bij Twente… Was hij gebleven dan hadden we een garantie gehad voor 20 goals.

  Dr constructie met City is prima, er vanuitgaande dat de spelers gratis zijn.

  Tegelijkertijd lach ik ook om mensen die denken dat wr met Barker een nieuwe topspeler hebben gehaald. Leuke speler. Als hij er 8 maakt doet hij het goed maar het is geen kampioenenmaker. Wel een leuke speler maar in zie drie keer liever dat Korte zich gaat ontwikkelen.

  Maar waar is de rest van die 1.6 miljoen gebleven meneer Smulders? Gaat dit naar het pensioen van de heren Ten Rouwelaar en Dingsdag of worden er andere cruciale gaten gevuld? In ga er echt vanuit dat et de komende dagen nog een top aankoop met ervaring gepresenteerde wordt. Zo niet dan eis ik langzamerhand openheid van zaken, dit kan gewoon niet. We worden keihard in de zeik genomen door Smulders en Goetzee, althans daar vrees ik voor.

  Laatstgenoemde doet het goed maar is wat dat betreft ook niet te vertrouwen, daar zal een groot gedeelte van de business club het mee eens zijn.

  0

  0