Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-RKC Waalwijk (1-1)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-RKC Waalwijk (1-1)

Trainer Marinus Dijkhuizen na het gelijkspel tegen RKC. Over een frustrerende wedstrijd en de kansen van NAC in de play-offs.

Bron: B-Side Rats

63 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC-RKC Waalwijk (1-1)"

 • Mike
  8 april, 2016 - 22:53

  Wat wil je met vuurwerk en een scheidsrechter die het niet snapt

  0

  0
 • Rattata
  8 april, 2016 - 22:59

  Leuke wedstrijd.
  Een keeper die tijd rekt, spelers die continu gaan liggen. Uitsupporters die fakkels in vak I gooien. En de scheids die stond erbij en keek er naar.

  Waarom doet de knvb hier niets aan?

  0

  0
 • RV
  8 april, 2016 - 23:06

  Wat een gelul, scheids was gewoon prima tot 20 minuten voor tijd naar toen raakte RKC ook een beetje van de richt.

  Het enige waar we ons druk over moeten maken is onze trainer, wat een frikandel die alleen maar clichés uitkraamt man. En ondertussen de foute keuzes blijft maken.

  Lekker met Unal doorgaan naast Ars en Dingsdag voor de verdediging zetten. Het idee is prima maar Dijkhuizen moet toch ook zien dat je geen team hebt voor 5 3 2 met Lazic en Gorter constant in balbezit. Die moeten diep gespeeld worden en in de vrije ruimtes komen, anders is het drie keer niks.

  Sorry positieveligen maar Unal is het ook totaal niet, we zijn weer onderdeel van een constructie waar we zelf de dupe van worden. Er waren zelfs mensen enthousiast alsof de nieuwe Hakan Sukur werd binnengehaald, laat me niet lachen man.. Gaan we de oorlog niet mee winnen.

  0

  0
 • Ron
  8 april, 2016 - 23:25

  Na 10 minuten zei ik al tegen m’n naasten: Als die scheids voor dat tijdrekken nu al geen geel geeft, loopt het straks uit de klauwen. En zo geschiedde…
  Niet te geloven hoe ze bij de KNVB zo’n ongelofelijke lul zo’n wedstrijd laten fluiten.
  Niet dat je door die oetlul punten verspeeld hebt; integendeel, want uit een corner wat geen corner was wordt dan nog de gelijkmaker gescoord.

  Maar voor het overige; wat was het weer een drama. 2 keer niet kunnen winnen van de nummer laatst. Hoe diep kun je zinken ?
  Tuurlijk hoop ik als NAC supporter dat we we ver komen in de NACompetitie, maar ik ben er bang voor…
  En als…. ja…als…we zomaar plotseling zouden promoveren, dan wil ik niet weten wat voor wedstrijden je volgend seizoen speelt.
  Met dit team wordt je dan wekelijks met 0-5 van de grasmat geveegd.

  Ik zie bij NAC werkelijk niet 1 speler die eens een mannetje kan passeren met een schijnbeweging of op snelheid, of uit kan kappen.
  iedere bal blijft maar breed gaan. Doodmoe wor’ je d’r van.
  Doe bal moet goddomme naar voren !
  Vrije trap kort voor tijd van Mats: recht in de voeten bij RKC. Man…. wat een nivo….
  Tegen 9 man met Ars, Seuntjes, Brands en Unal voorin. En nóg niks klaarspelen.
  De laatste 10 minuten vergoedde wel wat, qua spanning. Er gebeurde van alles.
  Waarom kunnen ze nou niet gewoon vanaf minuut 1 zoiets bewerkstelligen ?
  Meteen vanaf de aftrap erop knallen. Schoffelen ! Vastbijten !
  Direct die lui laten voelen dat er in Breda helemaal niks te halen valt.
  Maar nee……. wederom een gezapig potje. Balletje breed, balletje terug.

  Drama…. ik kan het niet anders verwoorden.

  0

  0
 • Bigmouth
  8 april, 2016 - 23:35

  Scheidsrechter was van een bedroevend niveau, eigenlijk net zo slecht als de NAC-spelers.

  0

  0
 • Ron
  8 april, 2016 - 23:44

  Ik vergeet nog wat:

  Op de voorkant van het programmaboekkie “De Klok” roept Naah: “We hebben de goede vorm nu wel te pakken”

  Moet ik nu nog verder wat serieus gaan tikken ?

  0

  0
 • Fred
  9 april, 2016 - 00:35

  Wat een berg onzin en nonsens wordt hier weer uitgekraamd .
  Laten we gewoon eerlijk zijn we hebben geen ene fuck in die eredivisie te zoeken en verbaas je er niet over dat Almere City straks nog aan het langste eind gaat trekken, het moet niet gekker worden .
  We kunnen die scheidsrechter de schuld geven zoals velen hier menen te moeten doen , die was ook één groot drama , maar beste mensen kom op , het was tegen RKC , een veredeld café elftal waar 5 man in rond lopen die minstens 20 kilo te zwaar zijn , 4 dwergen en in totaal 11 comédianten die niet kwamen om te voetballen maar om in Breda niet te verliezen, en daar trokken ze elke smerige streek voor uit de kast .
  En daar zijn wij dan als het grote NAC niet tegen opgewassen , het is te gek voor woorden !
  Ze moeten zich kapot schamen .
  Steeds worden overal maar argumenten voor gezocht om de boel af te zwakken , HET WAS GEWOON SLECHT, het was bar en boos en op deze wijze wordt je het lachertje van de na – competitie .
  Er zit gewoon in heel dat team geen drive en eergevoel .
  Pedro viel weer door de mand , als je eindelijk weer een kans krijgt dan pak je die toch met twee handen aan zou ik zeggen maar dat oeverloze breed en terug schuiven en dat twijfelen daar wordt je gek van .
  Lazic ver onder de maat, Gorter lag continue op zijn muil, Matic was weer een drama als postbode, Naah dat is van een niveau dat is niet te geloven onbegrijpelijk dat die jongen speelt en eigen jongens op de bank houdt, Ars bedroevend , wint haast geen duel , niet scherp en veel balverlies , Unäl onzichtbaar en had gewoon twee keer moeten scoren .
  De wijze waarop Verbeek en vooral Seuntjens invielen vond ik een regelrechte aanfluiting en totale minachting naar je club en publiek, Seuntjens heb ik alleen maar blessures zien simuleren , ongeinteresseerd zien doen , balverlies zien lijden en zich irritant zien gedragen .
  En hoe je het ook wend en keert , voor de tweede wedstrijd achter elkaar vliegt er een afgedwaald schot vanaf 30 meter afstand in , dat kan niet en dat mag niet !
  Dit NAC gaat het niet redden ze kunnen lullen wat ze willen , uitvluchten zoeken bij de vleet, maar de motivatie en de echte wil om te winnen is ver te zoeken en daar gaat het toch grotendeels om .
  Als een vol stadion ( overigens 3/4 wedstrijd doodstil ) je niet kan motiveren dan moet je jezelf echt gaan afvragen of je het juiste beroep hebt gekozen !

  0

  0
 • Rooie Jo
  9 april, 2016 - 01:05

  Ieder publiek krijgt het elftal wat het verdient. Als we er met zijn 16.000-en nog niet in slagen om ook maar enige sfeer te creeren in het stadion hebben we niets, maar dan ook niets te zeggen over de 11 die in het veld staan, wél hun best doen – in tegenstelling tot de lamzakken op de tribune, voor wie het clublied meezingen al te veel gevraagd is en als een stel volgevreten Barcelonasupporters wachten tot er weer eens een prijs wordt binnengehaald en ze weer los kunnen gaan op de Grote Markt. Natuurlijk, voetballend was het onder de maat. Maar wij hadden de ploeg over het dode punt heen kunnen tillen en we hebben het nagelaten. Het volgende seizoen Jupilerleague hebben we honderd procent aan ons zelf te danken, hopelijk staan dan wel de 6-8000 echte supporters op die hun club naar de overwinning schreeuwen in plaats van lijdzaam af te wachten.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  9 april, 2016 - 01:05

  Dijkhuizen heeft gelijk.
  Oke deze wedstrijd was gewoon slecht!
  Maar laten we ons vooral niet gek laten maken.
  Over het al gemeend zit NAC in een goede flow (dit is waar ik Dijkhuizen gelijk in geef).
  Nu verliezen (een 1-1 tegen rkc voelt ook al verlies) is vervelend, maar ik mei is dit dodelijk. Nu nog niet!

  Over rkc:
  Ik sluit me volledig aan bij rattata.
  Wat waren de spelers en supporters van rkc irritant!!!!!!!!!
  Ik wil er nog aantoevoegen dat de spelers van rkc de B-side nog (even) hebben geprovoceerd.

  Maar dat vuurwerk vond ik het ergst.
  Daar zitten veel kinderen!!!!!!!
  Las op de site van omroep Brabant.
  Dat de 3 daders (waarvan 1 op badis van videobeelden) zijn opgepakt.
  Niemand gewond, maar de kinderen zouden wel erg geschokken zijn. NAC heeft ze in een ander vak laten zitten.
  Hup NAC!

  0

  0
 • Molle
  9 april, 2016 - 01:18

  Toch weer zo triest om te lezen dat wanneer NAC punten verspeeld het meteen weer aan Seuntjes ligt. Ik zit op B5 en zodra deze jongen het veld betreed beginnen er mensen in het vak al meteen “Mats wisselen!” te roepen. Ga voortaan lekker in het uitvak plaatsnemen of blijf lekker thuis en noem jezelf alsjeblieft geen NAC-supporter want een echte supporter doet dit niet. Die steunt zijn team en gaat niet spelers lopen afzeiken! Als andere spelers dramatisch spelen dan hoor je ze niet maar Mats kan niets goed doen. En ook voor die gasten op de trap die de spelers van RKC bij het inlopen van de tunnel nog even de huid vol schelden; ga je schamen man! Neem voortaan een fanta want jullie kunnen overduidelijk niet tegen bier…hoop dat NAC hiertegen optreedt!

  0

  0
 • Wouter
  9 april, 2016 - 01:20

  Je kunt onder dat vak geen mensen , laat staan kinderen zetten , dat is onverantwoord .
  Dramatische scheidsrechter, onsportief en bloedirritant RKC , geen sfeer. heel slecht NAC , onsamenhangend en geen team . Je speelt dit jaar 3x tegen RKC en je weet niet één keer te winnen .
  RKC met afstand een van de minste teams uit de eerste divisie en daar laten wij 5 punten tegen liggen !
  Dat zegt eigenlijk genoeg over de kwaliteiten van NAC , die zijn niet bijzonder en je gaat zo ook geen enkele rol spelen in de loterij .
  Ook ik vond Seuntjrns weer dramatisch invallen , ik weet niet waar die knul mee bezig is .

  0

  0
 • karel
  9 april, 2016 - 01:33

  Dag Goetzee, dag Dijkhuizen……..

  0

  0
 • Dutchbird
  9 april, 2016 - 01:36

  In de krant was Dijkhuizen zo lovend over zijn bankzitters dat hij zelfs van mening was dat ook de tweede garnituur in de top van de jupiler league kan meedraaien. Maar met Pedro, Lazic en Duarte voor van Diermen, Stam en Seuntjens speelde NAC gewoon slecht. Natuurlijk werkte RKC niet mee en speelde zelfs anti voetbal maar NAC speelde ook veel te traag met een Duarte die eigenlijk nooit als een nr. 10 aanspeelbaar was. Toen Seuntjens er in kwam was er in ieder geval weer dreiging. Verbeek liet zien dat hij terecht naar de bank is verbannen. Ik zag zojuist op TV VVV tegen MVV met een Seuntjens die wel raak schiet waar Ars niet een fatsoenlijk schot afleverde en Unal vette pech had. Een prima kopper dichtbij het doel maar veel meer is Sjoerd Ars niet. Die goal van RKC was onhoudbaar voor Jelle omdat het harde schot van richting werd veranderd, maar die man had eerder moeten worden aangepakt door Dingsdag of Matic. Tenslotte die kleuter van een scheidsrechter. Dat jochie trok wel tijd bij maar trad niet op als RKC de wedstrijd ontregelde met eindeloos tijdrekken. Hij had in de eerste helft de keeper al op geel moeten trakteren met het vooruitzicht op rood als hij tijd bleef rekken. En spelers die blessures veinzen naar de kant en per ongeluk daar twee minuten laten staan zodat het team met een man minder speelt. Het manneke moet nog heel veel leren.

  0

  0
 • TheBeek
  9 april, 2016 - 02:22

  Deze wedstrijd was het hele seizoen in een notendop > wisselvallig!

  Soms is nac goed, soms is nac redelijk, soms is nac matig en soms is nac verschrikkelijk slecht.

  Dan kan je maar 1 conclusie trekken > we komen simpelweg kwaliteit tekort.

  We hebben heel het jaar nog niet 4x achter elkaar goed gespeeld en dat gaat in de play-offs echt niet ineens wel gebeuren.

  En alle lulkoek met ……ja maar als…….houd aub op! Als we alles gewonnen hadden, hadden we bovenaan gestaan ja…….maar dat staan we niet.

  De ranglijst liegt helaas nooit ;)

  0

  0
 • Fred
  9 april, 2016 - 02:38

  Eens met the Beek, we kunnen idd nog geen 4 wedstrijden achter elkaar presteren , zouden we dat dan wel plots in de na competitie kunnen ? Nee dat zie ik niet gebeuren .
  Daar geloof ik niet in , buiten het feit dat we niet een keer een fatsoenlijk serietje weg kunnen zetten , laten we het ook structureel liggen als het er op aan komt . Ze staan er nooit als het moet en ook tegen de kleintjes zijn ze niet te motiveren .
  Kan er iemand mij een voorbeeld geven waaruit afgeleid kan worden dat bovenstaande niet klopt ?
  Het is zwaar klote .

  0

  0
 • TheBeek
  9 april, 2016 - 03:28

  Juist Fred :)

  En natuurlijk hoop ik diep van binnen wel degelijk dat we WEL de play-offs winnen maar ik heb er gewoon 0,0 vertrouwen in.

  Heel het jaar is het al hetzelfde liedje……….de ene week hosanna en een week later staat het schaamrood weer op je kaken.

  Als dat nou 1 x gebeurd kan je spreken van een incident maar bij nac is het echt structureel dit jaar.

  0

  0
 • H.K.
  9 april, 2016 - 05:50

  Ik roep het al maanden. En zal het nu voor de laatste keer zeggen: Blabla Marinus is de grootste bagger trainer die NAC ooit gehad heeft. Deze man heeft geen idee wat hij doet en met mooie praatjes kom je een eind blijkt wel. Maar ik heb t er niet meer over, het is nu eenmaal zo. NAC speelt met hem volgend jaar gewoon juup.

  0

  0
 • Theo
  9 april, 2016 - 06:45

  ja hoor het lag weer aan de scheidsrechter,flikker toch op man,het ligt gewoon aan dit cafe elftal we hebben geen schijn van kans in de nacompetitie tegen wie we ook spelen.

  0

  0
 • Barry
  9 april, 2016 - 08:01

  Die mensen die al jaren om 4 4 2 roepen zullen nu toch ook wel inzien dat de formatie met dit materiaal niet uitmaakt. Je hebt te veel lopende spelers, zonder overzicht. Als je ruimte krijgt zoals tegen Sparta is er wel iets van te maken. Maar tegen een team wat alleen maar verdedigd moet je de technische bagage hebben om wat te kunnen creëeren.

  Het niet opstellen van Seuntjens ivm de play-offs snap ik totaal niet. Je had nog kans op de 4e periode. 50k die gewoon al begroot was.,.

  0

  0
 • karel
  9 april, 2016 - 08:40

  Het management van ons Nac mist voetbalintelligentie!

  0

  0
 • piet
  9 april, 2016 - 08:51

  Wat een gezwets weer deze morgen in BN de stem door de trainer van NAC is niet meer serieus te nemen

  nacompetitie wordt ook een flop jammer voor de CLUB NAC supporters en club verdienen beter

  0

  0
 • RwE
  9 april, 2016 - 09:01

  Dijkhuizen is een ramp!

  **Waarom stel je niet je beste 11 op as er nog zoveel te halen valt (periode 4 en plaats 2)???

  **Waarom grijp je WEER pas in als je achter staat??? waarom niet in de rust of net na rust, het was een drama 1e helft

  Hoe je langs het veld staat/zit, is alsof je het wel best vind zo

  Zo gaan we het niet redden Marinus

  0

  0
 • Johan
  9 april, 2016 - 09:16

  @ Barry

  NAC heeft nog geen minuut 4-4-2 gespeeld dit seizoen. Het is 3-5-2 waarbij de backs verdwenen zijn en Dinghsdag centraal een beetje meehobbelt.

  0

  0
 • faneke
  9 april, 2016 - 09:16

  Tjonge tjonge wat een gefrustreerde lui hierboven. Tegen tegen standers als dit (en MVV) ontbreekt bij NAC gewoon voetbalintelligentie. Bovendien kan je huidige technische staf niet verantwoordelijk houden voor aankopen van Maaskant en vrienden. Die hebben alleen doelpunten gehaald en er is totaal geen balans in dit elftal. Individueel heeft NAC veruit het beste team maar als ploeg is het bagger. Gewoon nog jaartje juppen en keihard werken en bouwen aan nieuw elftal. De spelers die een nieuwe aanbieding hebben gekregen en afwachten lekker laten gaan. Die worden in de ere allemaal bankzitter!

  0

  0
 • 4lantijntje
  9 april, 2016 - 09:17

  @Rooie Jo
  Wat een onzin, ik was vorige week vrijdag bij Sparta. Daar heb ik tot aan de 1 – 1 de hele Sparta-aanhang niet gehoord. Even voor jou, die worden wel kampioen…. Eerst spelers erin die willen en nu niet zeggen dat het aan het publiek ligt!!

  0

  0
 • Fan uit zevenbergen
  9 april, 2016 - 09:23

  Dijkhuizen is nog slechter dan Maaskant …maar heeft veel de zelfde praatjes.

  0

  0
 • scheppioni
  9 april, 2016 - 09:27

  Het ergste nog vanalles is, zo beginnen maandag in velsen met een dingsdag bv dan is het vragen om een regelrechte nekslag !! Dus Marinus een gewaarschuwd mens ……. !!

  0

  0
 • am
  9 april, 2016 - 09:54

  Het ligt toch echt aan de spelers zelf. Tegen een team als rkc moet je gewoon geduld hebben en het professioneel afmaken. Maar als het even niet lukt gaat iedereen weer voor zichzelf lopen voetballen. Er staan te veel domme spelers in het elftal!

  0

  0
 • Henri
  9 april, 2016 - 09:57

  Ik snap eerlijk gezegd die angst van Dijkhuijzen niet. Waarom moet er voor één wedstrijd in de nacompetitie worden geëxperimenteerd met een speler die wekelijks als hij mag spelen/invallen blijk geeft nog geen enkele vorm te hebben terwijl Brands op de bank zit. Brands, met wellicht al zijn nadelen één van de weinige spelers met wat gogme, een goed afstandsschot en scorend vermogen. Stoppen met dat geschuif, de alternatieven zijn namelijk geen haar beter en hebben ook geen betere wedstrijdmentaliteit.

  0

  0
 • oosterhout3
  9 april, 2016 - 09:57

  wat ik me afvraag…. of iemand wel kijkt of we wel 442 spelen(spelen we helemaal niet eens)

  gister 1e kwartier goed nac gezien daarna een uur niks nada, noppes, niente

  daarna het laatste kwartier een nac gezien dat toch kon knokken voor elke meter(waarom dan die uur overslaan??)

  als je speelt zoals in het eerste en laatste kwartier(met hoog tempo), heb je een kansje om te promoveren, maar als het zo gaat als het uur ertussen, dan gaan we volgend seizoen nog een jaar juupen, met alle gevolgen van dien

  aan de trainer ligt het totaal niet, het ligt voor 100% aan de speulers…. als dat nog niet duidelijk is…..

  krijg je als nacspits 100 100% kansen gaan er 10 in
  krijg je als vvv aanvaller 100, 100% kansen gaan er 30 in… dat is het verschil

  nogmaals ik zou zo starten.
  jelle
  pedro Kenny v/d weg v diermen
  dingsdag
  naah matic seuntjes

  brands

  ars unal

  moet je die slome duarte in vorm krijgen? lekker wisselen in de 60e minuut voor mats of voor brands
  ars en unal ieder bij 1 paal en voorzetten geven maar

  gorter ligt alleen maar op de grond, geen voorzetten
  met matic afspreken dat als mats diep gaat hij in die zone gaat spelen, want met 3 achterin(+ dingsdag) in de zone komt de verdediging wel goed

  gister zag je in het laatste kwartier dat Kenny een aardige verdediger is… in zijn eentje tegen 3 2 en 1 aanvaller

  0

  0
 • Barry
  9 april, 2016 - 10:23

  @johan,

  4 4 2 wordt in balbezit over het algemeen altijd 3 5 2. Het 4 4 2 van Erik Gerets met Rommedahl en Kolka als buitenste middenvelders wordt al 10 jaar nergens
  meer gespeeld. Tegen Sparta speelde Dingsdag veel meer ol het middenveld omdat die niet net als RKC met 11 man achter de bal staan. In een wedstrijd als gisteren heb je helemaal niks aan een speler als Dingsdag op die plek, omdat hij de opbouw vertraagd. Maar Dijkhuizen vind de stand op de ranglijst en een mogelijk periode kampioenschap blijkbaar minder belangrijk dan de play offs.

  0

  0
 • anoniempje
  9 april, 2016 - 10:30

  @4lantijntje

  Vorige week was de sfeer in het uitvak ongelofelijk ik was erbij maar laten we nou eerlijk zijn de sfeer was gisteren voor de 2 rode kaarten niet normaal slecht. Daarbij snap ik niet dat mensen zeggen dat Dijkhuizen een slechte trainer is die lamzakken op het veld moeten gewoon willen voetballen voor ons en moeten elke centimeter van het gras opeten en niet doen alsof ze elke wedstrijd winnen op 50%. Misschien is het wel beter dat we niet promoveren dan gaan de ongemotiveerde slechte spelers weg en kan je bouwen aan een elftal.

  0

  0
 • Overal
  9 april, 2016 - 11:30

  Het enige wat je na gisteren kan constateren is dat de heren ‘profvoetballers’ er gewoon geen zin in hebben of zich te goed voelen om tegen RKC te spelen. Het straalt compleet niks uit, simpele passes gaan fout, niemand wint zijn duels, en vooral allemaal naar mekaar kijken als er wat fout gaat.

  Het was nog veel minder erg geweest als ze het gewoon niet hadden gekund, maar nee jongens het is veel erger dan dat. Ze hebben een onervaren scheidsrechter nodig die de boel laat escaleren als motivatie nodig om 10 minuutjes inzet te tonen. En dan kunnen de heertjes het ineens wel, ze moeten zich de ogen uit de kop schamen als dat dus blijkbaar de instelling in de spelersgroep is.

  Dan maakt kwaliteit, formatie, opstelling echt helemaal niks meer uit. Er heerst geen winnaarsmentaliteit in de spelersgroep, dan weet ik genoeg. Met zo’n walgelijke instelling ga je helemaal nergens komen in die playoffs en vliegen we er in de eerste ronde waarschijnlijk gelijk al uit zonder ook maar een eredivisieclub tegen te komen.

  En zeg nou zelf, als je het flikt om met zo’n instelling profvoetbal te spelen dan verdien je het toch ook helemaal niet?

  0

  0
 • NAC4EVER!
  9 april, 2016 - 11:40

  Toch knap hoor.
  Vorige week was iedereen nog (redelijk) optimistisch. En een week later (na gewoon ern hele slechte wedstrijd) is alles anders, prima!
  Maar daar dan ook geen hossana na 2 (eventuele) winstpartijen tegen Telstar en Jong Psv.
  Zijn wij nog echt van die supporters die de vorm van NAC af laten hangen van de laatst gespeelde wedstrijd?
  Ja NAC is al het hele seizoen wisselvallig.
  Maar het ging de laatste tijd al wel beter (Sparta uit nu al vergeten?).
  Wacht gewoon de laatste 4 wedstrijden af.
  En dan vol gas in de play-offs (zowel de supporters als de selectie)!
  Hup NAC!

  0

  0
 • Otjes
  9 april, 2016 - 11:44

  Team heeft gewoon geen noad instelling en je kunt het geloven of niet maar van diermen en stam zijn gewoon belangrijk.

  Maar dan wel stam op plek dingsdag.

  Kenny rechtsachter, lazic rechtsachter.

  Het is gewoon K.. Dat Ronnie geblesserd is.

  0

  0
 • RaraNAC
  9 april, 2016 - 11:50

  Ik vond het de leukste en sfeervolste 10 minuten van dit seizoen.
  Als wij en die 11 mannetjes dat in de play offs ook laten zien -het over lijken gaan- dan winnen we gewoon.
  Eeuwig zonde dat er 80 minuten bagger aan vooraf gaat.
  De sfeer tijdens een wedstrijd is een wisselwerking blijkt maar weer, alleen zoals het hele seizoen duidelijk is: het moet maar eens van de spelers komen. Als zij laten zien het NAC shirt met trots te dragen, dan komt de rest vanzelf!

  0

  0
 • Ron Jans
  9 april, 2016 - 11:56

  En de overige 85 minuten misschien Sherry en oude kaas serveren voor de filosofische praatclub Vakkie G? Doe is wat in plaats van te kijken of je Stone island petje wel goed bij je schoenen past!!!

  0

  0
 • Breda For Ever
  9 april, 2016 - 12:33

  jaja het ligt altijd aan de scheidsrechter,mijn reet als die klootzakskes gewoon doen wat ze al maanden moeten doen kan de scheids slecht fluiten wat tie wil maar dan winnen ze gewoon,schuif het slechte voetbal van die knuppels niet af op een of andere kut reden,redenen vindt je genoeg bij die 18 arrogante zakkewassers

  0

  0
 • Ritchey
  9 april, 2016 - 12:37

  Eigenlijk zou het gewoon goed zijn om nog een jaar Juup te spelen. Damen en El Allouchi en nog een jeugdspeler die er klaar voor is, inbouwen. Alle grootverdieners of ongeonteresseerden eruit (Stam, Gorter, Dingsdag, Seuntjens, Verbeek). Hierdoor financieel ook geen gekke dingen hoeven doen. Smulders met zijn Juup schaduwlijstje zijn werk laten doen en er een uitgebalanceerd team laten neerzetten (kwalitatief en op persoonlijkheid).En dan volgend jaar…. eervol je kampioensfeestje kunnen vieren!

  Grotere kans dat we dan ook een betere basis hebben gelegd om langdurig eredivisie te spelen.
  Hoewel ik klaar ben met nietszeggende potjes Juup, krijg ik er zo toch ook echt zin in. NAC vanuit een goede basis, steen voor steen weer opbouwen, naar de mooie club die het moet zijn. En voor ons altijd zal zijn.

  0

  0
 • Overal
  9 april, 2016 - 12:45

  @Ritchey

  Amen, nog een jaar jupiler is geen straf mits er aan een team gebouwd wordt waar toekomst inzit en wij ons als supporters mij kunnen identificeren. Dat heb ik 100x liever als al die ‘ervaren’ spelers die aan alle kanten voorbij gelopen worden. Het zou natuurlijk kunnen dat we per ongeluk promoveren, maar wat gebeurt er dan, de complete selectie op 3-4 spelers na kan niet mee in de eredivisie. Er moet een compleet nieuw elftal komen waarvan het altijd maar een pure gok is of het goed gaat voetballen.

  Dan is jouw optie een stuk beter.

  0

  0
 • Hertog Jan
  9 april, 2016 - 12:47

  Goed gesproken RaraNAC

  De mensen die hier liggen te klagen over de bedroevende sfeer gisteravond, die snappen er echt geen zak van.
  Die kunnen beter lalala liedjes gaan zingen in een ander stadion.

  Ik heb het wel gehad met dit kut elftal dat ons het hele seizoen al in de steek laat. Zeker in cruciale wedstrijden.

  Almere City??? pakt de periodetitel! Ik weet niet of ik daar om moet lachen of huilen.

  0

  0
 • 4lantijntje
  9 april, 2016 - 12:49

  @anoniempje

  Dat de sfeer niet goed is weet ik maar al te goed. En het uitvak was vorige week super. Om nou te zeggen dat de sfeer de oorzaak is geweest van het gelijke spel tegen de Juupkampioen is wel een beetje struisvogelpolitiek. NAC speelt eenmaal beter tegen voetballende clubs ipv anti-voetbal clubs. Maar om nou te zeggen dat NAC zo slecht speelt omdat het publiek het laat afweten is wel erg kort door de bocht. Er zijn echt momenten dat het publiek NAC over een dood punt heen kan helpen maar gisteravond hadden we het stadion op zijn kop kunnen zetten maar daar zouden ze niet door winnen!!

  0

  0
 • THE Don
  9 april, 2016 - 13:07

  Die scheidsrechter van gisteren zou qua uitstraling prima passen bij de technische staf van NAC.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  9 april, 2016 - 13:15

  Geen periode pakken in deze waardeloze kut competitie zegt al genoeg. Feit is dat wij volgend jaar gewoon weer in deze ellende zitten. Misschien dat we dan in de zomerstop een team kunnen voorbereiden want daar doen we nu om precies te zijn al een heel jaar over. En nog klopt er geen hol van en zijn mensen niet wedstrijd fit. Het is om te janken

  0

  0
 • Braze
  9 april, 2016 - 13:52

  Dijkhuizen kan achteraf goed uitleggen wat er allemaal fout ging en hoe het wel gemoeten had.
  Hij kan er alleen als trainer niet voor zorgen dat zijn elftal een fatsoenlijke wedstrijd speelt.
  Ik ben dat geblaat voor en na de wedstrijd van Marinus zat.
  Geen praatjes maar prestaties.

  0

  0
 • heksenketel
  9 april, 2016 - 14:16

  Vooropgesteld..natuurlijk zijn we niet kansloos in de play-offs. Ik heb het al eerder gezegd…de bal is rond en in de play-offs kan hij alle kanten op rollen. Dat we geluk moeten hebben staat buiten kijf.

  Ik vind de reactie van Marinus echt passen in de quote “Verliezers hebben een excuus en winnaars hebben een verhaal.”. Het kan natuurlijk zijn dat hij voor de groep anders is, maar voor de camera is hij volstrekt kleurloos.

  Hier had een trainer met emotie moeten staan en dat zie ik niet! Het kan toch niet zo zijn dat je tegen de nummer laatst 5 punten verliest! Dat ga je toch niet met droge ogen en emotieloos uitleggen. Nogmaals, ik weet niet hoe hij voor de groep is, maar dit interview is echt een blamage (en dat ligt niet aan Da Pope!)

  0

  0
 • NAC4EVER!
  9 april, 2016 - 16:48

  @Sjef de gevulde koek.
  Roda pakte vorig jaar ook geen periode.
  Denk niet dat er ook maar 1 niemand daar nu nog van baalt.

  0

  0
 • willem 4,5
  9 april, 2016 - 17:45

  Wat het uitvak betreft dat is wel op te lossen hoor, gewoon de border hoger maken tot boven aan toe.
  Dan zit dat gaje in een afgesloten ruimte en kunnen ze alleen elkaar beschadigen of nog erger. Is ook voor een aantal supporters van andere clubs de oplossing, er is natuurlijk meer gajes dan alleen RKC.

  0

  0
 • scheppioni
  9 april, 2016 - 17:49

  Juist NAC4EVER !
  Dat gezever over die periode dan speel je in principe nog een ronde meer buiten dat beetje geld wat je krijgt, de nacompetitie dan zal ons NAC er echt moeten staan !!

  0

  0
 • Peter
  9 april, 2016 - 18:51

  Waarom geen andere spelers uit proberen nadat NAC met 3-0 voorstaat en niet de betere spelers laten invallen bij een achterstand?

  0

  0
 • zwampie
  9 april, 2016 - 19:15

  Wedstrijd was van een zeer matig niveau,een gorter die ligt te kermen als hij van de bal gezet wordt,ipv snel op te staan en proberen de bal terug te veroveren nee blijft hij liggen.
  Duarte die nog steeds van een bedroevend niveau is ( snap niet wat ze bij ajax met reserve spelers doen),te geforceerd iets probeert te bereiken en veel te ver zich terug laat zakken om vanuit laatste man positie de bal voorin probeer te krijgen.
  Foutje dijkhuizen was toch wel om hem 2e helft te laten staan,uitproberen oke maar als dit niks is,vent wezen fout acteren en opnieuw uit proberen.Had genoeg mogelijkheden om 2e helft een ander een kans te geven.
  Ars schiet wel niet altijd met scherp en is ook niet in beste doen maar is zeer zeker nog belangrijk voor NAC ,houdt met regelmaat de bal vast ,sleurt en trekt over het veld,en geeft andere ook nog kansen om iets te doen.

  Wat wel tegenvalt is dat NAC het niet voor elkaar krijgt om een aantal wedstrijden achter elkaar te presteren en dat men niet de kwaliteiten heeft om een wedstrijd die moeizaam verloopt te kantelen. Men start de wedstrijd en als de tegenstander alles achterin dicht gooit men niet de juiste keuzes kan maken om toch een ander spelbederf te krijgen,ook Marinus lukt dit nog niet,Door een verschuiving in het elftal te doen waardoor je de tegenstander wel onder druk kan zetten.
  Ben benieuwd hoe we de nacompetitie ingaan en overleven,blijf er vertrouwen in hebben (anders heeft het ook geen nut om eraan te beginnen)aar dat het een zware klus wordt staat buiten kijf.

  0

  0
 • Nacdictive
  9 april, 2016 - 20:01

  Ik ben ook wel een beetje klaar met al dat gezeik… Ok het was kut, de laatste jaren is het kut maar we moeten er toch het beste van maken en ik heb uiteindelijk een leuke avond gehad. De trainer is weer kut, de spelers waren weer kut, blabla, wat is wel goed (geweest de afgelopen jaren)? Nu kan Dijkhuijzen er weer niets van, net als Maaskant en Gudelj en oh ja ook Karelse was niks en Lokhoff ook niet.. Maakt een trainer de club… Nee dus.. Wel toeval zeker dat alle trainers naast elkaar liggen op het NAC-trainerskerkhof.
  Laat nu deze tandem maar eens gewoon zitten, nog een jaar Juup en dan zien we eind volgend seizoen wel weer verder..

  0

  0
 • Semsi
  9 april, 2016 - 20:17

  Weet je waar ik me mateloos aan irriteer:

  Dat arrogante Wie? bij elke speler bij het voorlezen van de opstelling van de tegenstander.

  Mensen wordt wakker: We spelen om de haverklap gelijk of we verliezen van dat soort teams!

  0

  0
 • Toontje
  9 april, 2016 - 20:49

  Sommigen verliezen de realiteit echt uit het oog…we zijn volledig kansloos in de nacompetitie tegen welke eredivisieploeg dan ook……..en mochten we het met fortuin (anders kan niet) toch promoveren,,, wat dan volgend jaar????…verder dan plaats 18 kom je echt niet zonder geld

  0

  0
 • zwampie
  9 april, 2016 - 21:02

  Toontje
  Niemand is kansloos,zie Roda.
  Nacompetitie is bijna hetzelfde als een bekerwedstrijd ,alleen dit gaat dan over 2wedstrijden.

  Tevens moet je het ook anders zien,de eredivisie clubs strijden nog om lijfsbehoud en zallen er doorheen zitten als Men toch nacompetitie moet spelen en dit speelt dan ook mee in de koppies,terwijl jupiler leaque clubs in een positieve spiraal zouden moeten zitten. Zie wederom NAC die pas op zijn laatst nacompetitie moest spelen. Oftewel alles is mogelijk dat het een hele kluif wordt,tja dat is bekend.

  En voor het seizoen erop weet je het ook niet,hoeveel spelers blijven er en hoeveel gaan er weg,wie weet komt kusser falkenburg wel weer terug als de stillempies degraderen.;)

  0

  0
 • NAC4EVER!
  9 april, 2016 - 21:54

  @Semsi
  Ik ben een paar jaar geleden naar Rkc uit geweest.
  Daar deden we het ook.
  Dit heeft niets met argogantie te maken.
  Is gewoon bedoeld als grapje.
  We kunnen twisten of het grappig is…..

  0

  0
 • NAC4EVER!
  9 april, 2016 - 22:01

  @Zwampie
  Ein-de-lijk nog iemand die over de compentitie heen kan kijken (ook als het (even) slecht gaat).
  Goed dat je Roda erbij haalt.
  Daar had niemand nog heel veel vertrouwen in promotie.
  Helaas kennen wij het resultaat……
  Laat ons dit jaar hetzelfde gebeuren!
  Hup NAC!

  0

  0
 • anoniempje
  9 april, 2016 - 22:38

  @4lantijntje

  Tuurlijk lag het niet aan het publiek en het is ook lastig om met van die ongemotiveerde lamzakken erachter te gaan staan maar meer sfeer zou toch echt wel kunnen

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  9 april, 2016 - 23:56

  NAC heeft verdiend niét gewonnen. Er zijn niet of nauwelijks kansen gecreëerd en RKC had met de rust al voor kunnen staan (goede redding van Jelle). En dan Dijkhuizen vervolgens NAC met Barcelona vergelijken!
  Met dit spel gaat het in de nacompetitie helemaal mis.NAC creëert onvoldoende kansen en bij balverlies wordt er teveel ruimte weggeven. Er is de komende weken nog veel werk……

  0

  0
 • scheppioni
  10 april, 2016 - 09:15

  Zo is’t maar net zwampie !!

  0

  0
 • ennoajseejer
  10 april, 2016 - 11:32

  IK heb gisteren Cambuur, Excelsior en Willem 2 gekeken bij Studio Sport, maar ik weet niet hoe NAC die clubs partij kan geven. Daar wordt echt gestreden en gezwoegd voor iedere meter. Ik ben bang dat die allemaal zo door de verdediging bij NAC heen lopen.

  0

  0
 • Breda For Ever
  10 april, 2016 - 12:24

  hahahaha nacompetitie als je van RKC thuis al niet kan winnen wat wil je nou??? balle die erin waaie,een scheids die in je voordeel moet fluite,20.000 man publiek flikker toch op NAC is een dood geboren kindje geworden

  0

  0
 • scheppioni
  10 april, 2016 - 13:01

  @ ennoaseejer
  De drie onderste is het fifty fifty mits dat ons NAC de echte wil toont, stilburg daarin tegen denk ik dat het te gevaarlijk is voor ons NAC al ben je nimmer of nooit kansloos !
  Alleen zien we een NAC zoals tegen sparta vorige week een ploeg die ook wil voetballen of zien we een lam NAC zoals afgelopen vrijdag ? Dat is de grote vraag ?
  Ik blijf er ook nog bij dat wat nu blijkt dat Marinus het alleen met King Robbie het mentaal probleem niet op constant niveau in de groep krijgt, dus een ervaren iemand voor slome sleen is misschien op mentaal vlak al een prima zet, alleen zijn er niet zoveel meer over, die mentaal sterk zijn en beschikbaar !
  Zie overigens go ahead nu, doen het toch beter als voorheen, vvv en go ahead zou ik toch liever niet treffen nu in de nacompetitie, dus hoop ik net wat Marinus beaamt dat we derde worden op alle vlakken het gunstigst met excelsior in de finale tegenkomend !!

  0

  0