Go to Top

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC – VVV (0-2)

BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC – VVV (0-2)

Marinus Dijkhuizen heeft vandaag aardig wat omzettingen gedaan in zijn vaste basiself. Daarnaast kwam ook een stuk pech om de hoek dat Barker in de file van de Eneco tour stond en Dessers op het laatste moment niet fit was voor het duel tegen VVV. Dijkhuizen was ontevreden over wat hij zag en weet dat er nog veel moet gebeuren om een stabiele (sub)topper te worden in dit jaargang van de Jupiler league. Dijkhuizen met zijn reactie:

 

107 Reacties op "BSR TV: Marinus Dijkhuizen na NAC – VVV (0-2)"

 • Timnac076
  21 september, 2016 - 01:53

  Pannekoek

  0

  0
 • Frits
  21 september, 2016 - 02:23

  Pak je biezen, Marinus!

  0

  0
 • HK
  21 september, 2016 - 02:44

  En gewoon geen hand in eigen boezem steken he. Lamzak.
  Dessers geblesseerd, barker de weg kwijt. Angst in de ploeg. Geen stootkracht voorin. Alles afschuiven op de spelers. Morgen praten?
  Jij bent toch de trainert! Waarom niet Barker erin en een verdediger eruit? Of V Diermen naast de spits voor de laatste 10 minuten? Nee lekker met 4 man achterin blijven tot t eind.
  En dat vasthouden aan 433. Er zijn zoveel mogelijkheden meer waardoor je met 6 of 7 man aanvalt. In plaats van 2 of 3 in deze opstelling. Zoals ik al vaker zeg: Dat je doelpunten tegen krijgt is niet erg als je er zelf maar 1 meer maakt.
  532 of 3232 of 343. In ieder aanvallender dan 433 en minder makkelijk te verdedigen.
  Op naar vrijdag… Dan verwacht ik in ieder geval een team dat de grasmat opvreet en aanvalt.

  0

  0
 • TeeYay
  21 september, 2016 - 03:09

  Het mag toch al lang duidelijk zijn dat de focus niet op de beker ligt. Als je op elke linie je beste speler eruit haalt dan lijkt het me vrij duidelijk dat de gedachte is om de basis spelers te sparen. En dan wordt het verkocht dat we een breed team hebben waarin iedereen elkaars concurrent kan zijn, volgens mij is het niet heel lastig om de concurrent te zijn van Verbeek, faupala of ekanagame. Dan krijg je de kans en sta je er allemaal als een zoutzak bij. Dit is allemaal wel treurig,
  Ja tegen de graafschap wordt al weer moeilijk genoeg. Die hebben zich tegen Heerenveen 90 minuten lang heel sterk laten zien. Dus marinus. Kom nu maar eens met je beste opstelling die ons als gekke NAC supporters ook thuis aankan!

  0

  0
 • Kees Kroket
  21 september, 2016 - 04:52

  Marinus rot op!!!!

  0

  0
 • de muzikant
  21 september, 2016 - 06:06

  “uit lukt eigenlijk alles, die analyse maakte ik al”……. Hij doelt op de billenknijpende overwinningen tegen Achillles, Dordrecht en RKC (die neutraal gezien ook zomaar 4-2 had kunnen en moeten zijn)?
  “daar gaan we het morgen eens rustig over hebben”……… wat een gelatenheid, wat een afstandelijkheid. Is dit nou de vertegenwoordiging van onze kreet Bourgondisch en Tegendraads? Weg met deze kerel, zo snel mogelijk.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 06:18

  Ik had zo’n hoop dat er een trainer met voetbalintellect kwam. Maar dat is al vervolgen en dan helpt dat lamlendige gelul week in week uit natuurlijk ook niet!! Het lijkt wel Spelbos na zn hartaanval. Die was – logisch – ook zo fanatiek als een opa van 104.

  PEPER IN DIE RETEN!!!!!!

  0

  0
 • nm
  21 september, 2016 - 06:31

  Zucht. Hoe lang moeten we deze ellende nog aanzien.

  0

  0
 • Jamie
  21 september, 2016 - 06:44

  En vrijdag win je, des NACs, ineens weer met prima voetbal. Dat is het leven van een NAC supporter mensen. Deze selectie is niet beter dan wat we tot nu toe te zien hebben gekregen; een subtopper in de Jupiler League. Deal er nou maar mee, want meer gaat het dit seizoen niet worden!

  0

  0
 • Oosterhout3
  21 september, 2016 - 06:53

  Met dank aan gemeente breda&knvb(tijdstip) hebben we gewoon verloren….
  Goed keepende noppert en een goed invallende barker… en dat was het positieve

  Van diermen… nooit meer aanvoerder, verschueren te druk met 2 man verdedigen en coachen van van diermen….
  Rommens… gillissen 2, alleen dan nog kleiner
  Sporkslede, had geen afspeelopties met verbeek die bij de punt 16 stond i.p.v. aan de zijlijn
  Verbeek heeft in een uur.. max 150 meter gelopen
  Faupala…. zeer ver weg van.een basisplek, niet 1 duel gewonnen
  El alouchi…. werd in de eerste helft gedekt door 2 man en dus niet in het spel.voor…
  Ekgamene.. type gorter vorig seizoen!
  Kort was ook gewoon slecht, daarom ook de wissel

  Het leek erop dat ze gewoon niet door wilden…..

  Maargoed het zal nac niet zijn, als ze ons weer verbazen aankomende vrijdag door weer dik te winnen…..
  Ik verwacht helemaal niks meer van , dan kan het me niet tegenvallen!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 07:05

  @Jamie

  Nonsens. Dit is puur instelling die er vanuit de trainer al in is gegooid: Beker is niet belangrijk, competitie wel. Gisteren had NIETS met het jonge team te maken. Puur met een beleving. Of beter een totaal gebrek hieraan.

  0

  0
 • Halve Liter
  21 september, 2016 - 07:05

  Wat leven de meesten hier toch weer lekker met de waan van de dag. Vrijdag was het nog hosanna en hadden we NOAD gezien en was Marinus een topgozer omdat hij El Allouchi de kans gaf enzo. En nu tegen dit VVV, wat gewoon een beter elftal is, verlies je en dan mag hij gelijk weer oprotten. Misschien moeten we gewoon accepteren dat het niveau niet beter is van deze spelers en dat ze als team nog moeten groeien, alles op de trainer afschuiven is lekker makkelijk. Triest gedoe van die eencelligen hier

  0

  0
 • anoniempje
  21 september, 2016 - 07:15

  Na Vrijdag zagen de echte voetbalkenners hier het weer helemaal zitten. Je verliest kansloos thuis tegen VVV wat gewoon een kutploeg is. Ze spelen een zaadpot klopt maar om dan gelijk alles weer af te gaan branden is zo ongelofelijk dom. Dit team is nieuw en moet gewoon steeds beter gaan spelen. We moeten Vrijdag tegen de graafschap zorgen dat we winnen en als we dat doen dan zijn we weer op de goeie weg. Dit was een totale off-day en die zullen er nog wel meer komen. Ik denk dat we dit jaar via de play-offs een gooi kunnen gaan doen naar promotie en dat kan met dit team en het publiek van vorig jaar bij de play-offs. Mochten we dan dit jaar niet
  promoveren hebben we volgend jaar de basis alweer staan en kun je dat bijvullen met andere goeie spelers.

  Vrijdag erop knallen en 3 punten!!

  0

  0
 • Zagge
  21 september, 2016 - 07:34

  Echte jupiler ploeg… speelt het beste voor weinig publiek pffft

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  21 september, 2016 - 07:36

  Vrijdag wacht n nieuwe afgang. Dit elftal komt zoveel kwaliteit tekort. Smulders heeft gefaald bij het aantrekken van spelers. Wat een teleurstelling.

  0

  0
 • Richard
  21 september, 2016 - 07:42

  Vorig jaar al op alle fronten gefaald en nu weer.
  Het is en wordt niks met deze trainer. Als we nog iets van dit seizoen willen maken doen ze er verstandig aan om deze niets uitstralende druiloor, met 0 tactisch inzicht vandaag te ontslaan. Met zijn acherlijk commentaar altijd. Hondstrouwe publiek weer de grote verliezer door het optreden van dit tactisch onbenul.

  0

  0
 • Rbull
  21 september, 2016 - 07:44

  Doen we het rustig aan en laten we ons weinig horen vanaf de tribunes. Is het blijkbaar toch weer onze schuld.

  0

  0
 • Peter
  21 september, 2016 - 07:47

  De kritietk op Dijkhuizen is meer dan terrecht, wie verlost ons van deze man.
  Ga al 30 jaar naar NAC, maar ik kan deze man niet luchten of zien. Wat een drama is hij en die gezichtsuitdrukkingen. Het lijkt wel of het hem geen bal uitmaakt.
  Justin, toon eens een keer ballen en grijp een keer op tijd in, voordat het weeeeeeeeer te laat is.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  21 september, 2016 - 07:57

  Te makkelijk alleen de trainer van het collectieve falen te geven. De naam Smulders moet ook worden genoemd. Hij heeft deze kwalitatief arme selectie samengesteld. Opgehemeld door velen hier, maar ik had al vanaf het begin mijn bedenkingen bij deze man. Helaas zijn we totaal afhankelijk van hem.

  0

  0
 • Zak hooi
  21 september, 2016 - 07:58

  Dit elftal gister was van bedroevend niveau. Stel voorlopig de eerste jaren die Faupala niet op, snap niet dat die gozer is gescout door city. Dan mevr Verbeek die jammer genoeg niet naar Australie is gegaan, stel hem ook maar niet meer op Marinus! Ongelukkig debuut van die belg met zn rare naam. De rest was slecht behalve Noppert en Sporkslede. En dan rest Marinus zelf nog, lambal!!!!

  0

  0
 • De bondscoach
  21 september, 2016 - 08:11

  De problemen liggen zo extreem voor de hand. Smulders is de persoon die bepaald, marinus een onzekere joker die moet uitvoeren. Smulders moest perse alles wat er rondliep vervangen door jonge spelers uit zijn eigen netwerk. Speelt daarnaast de “eerlijke goedzak” maar lekt te pas en te onpas naar mensen uit zijn eigen netwerk. Ook dit is jaren bekend en de reden dat clubs als Heerenveen, Utrecht en NEC hem nooit hebben aangesteld.

  De oplossing; futuralis het technisch beleid laten opstellen in samenspraak met Gilissen.

  0

  0
 • Rattata
  21 september, 2016 - 08:11

  Heej de Ouwe Spionkop is weer terug!
  Van het weekend effe lekker weggeweest en precies terugkomen als we slecht spelen? Goh wat een toeval!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 08:19

  @Ouwe Spionkop

  Pleur op joh. Alleen maar hier komen als er wat te zeuren valt. Weggooier. Met de selectie is niks mis. Dat weet je zelf ook dondersgoed. Prima gescout naar de mogelijkheden. Er moet alleen wel een Gepetto boven staan die de poppetjes kan begeleiden! Gisteren speel je met een B-team van een A-team dat nog niet optimaal draait. Gek he dat je dan op je muil gaat.

  0

  0
 • de muzikant
  21 september, 2016 - 08:28

  @Jamie: onacceptabel! We waren een middenmoter in de Ere. Qua supportersaantallen zijn we subtop Ere. Maar als het beleid Dijkhuizen/Smulders zo verder aan blijft modderen ben je straks middenmoot juup, ook qua supporters. Dat kunnen de supporters voorkomen door nu hun stem te laten horen!

  0

  0
 • Breda
  21 september, 2016 - 08:28

  @ bondscoach

  Futuralis is toch dat clubje droeftoeters die er bij nek een puinhoop van maken? Alsjeblieft zeg….

  0

  0
 • ednet
  21 september, 2016 - 08:35

  Totale, totale wanprestatie. Geen enkele teamspirit. Het is niet erg als we verliezen of slecht voetballen, als er maar voor 100% inzet getoond wordt!

  Maar gewoon NIKS. Een club die zich graag laat zien als cupfighter gaat roemloos ten onder in een half leeg stadion (half 7 tijdens Eneco tour, really KNVB?)

  Totaal brevet van onvermogen dat die Faupala én gehaald wordt én wordt opgesteld. Geen fysiek, geen creativiteit, geen eerste aanname (1e 6 balcontacten waren daardoor balverlies). Hélémaal NIKS.

  Voor de Jupiler League ontbreekt gewoon écht de fysieke kracht in dit elftal.

  Snel vergeten en hopen dat de Graafschap 3 punten worden.

  Enige lichtpuntjes gister, Noppert en onze kleine Belgische vriend, Rommens. Ondanks zijn lengte was hij overal te vinden, coachte iedereen en wilde graag de bal hebben. Enige waar hij aan moet werken is de omschakeling naar voren en de daarbij behorende handelingssnelheid. Ik zou hem samen met Haemhouts als verdedigende middenvelder zetten. Haemhouts voor de pass en Rommens voor de rest. 4-2-3-1 a.u.b.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  21 september, 2016 - 08:42

  Ploegen zoals mvv die in Breda komen en fysiek veel sterker zijn en totaal niet kunnen voetballen verlies je gewoon kansloos van dat zegt genoeg denk ik. NAC verliest alle duels en daarom zulke wedstrijden

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  21 september, 2016 - 08:45

  @ halve liter.

  Je bent een grappige vent. Roept hier om kalmte en realisme, maar vorige week werd ik door jou openlijk bekritiseerd, verguisd, geef het beestje een naam, omdat ik kritisch was en zei dat RKC gewoon de betere ploeg was, dijkhuizen een verkeerde keuze en deze hele selectie vanaf meet af aan al door de mand valt. Ook Smulders heeft het gewoon niet goed gedaan. Een, met geluk gewonnen, wedstrijd veranderd daar niets aan. Gisteren was ons NAC kansloos. Niets in te brengen. 0-2 was een geflatteerde uitslag. Het had meer moeten zijn. Noppert behoed ons van een afslachting. Alweer.

  Probeer nou eens gewoon realistisch te zijn en niet om de 4 dagen met een ander relaas aan te komen. Het is hier van hosanna tot hel in 1 week. Van kampioen tot grijze middenmoot in een paar dagen. Lachwekkend.

  Dit NAC is pure middelmaat. Besef dat nou maar gewoon. Ook als ze vrijdag winnen van de graafschap, wat ik niet zie gebeuren, is er geen reden tot een jubelstemming. Ondertussen wordt onze club vanuit binnen langzaamaan afgebroken.
  We moeten gaan voor een periode. Héél veel mazzel hebben en dan via de nacompetitie promoveren. Nee, je hebt geen hol in de eredivisie te zoeken, klopt. Maar nog een jaar juup kost ons véél meer. Seizoenkaarthoiders lopen weg en sponsoren haken af. Dan krijgen we de definitieve nekslag. Mark my words.

  0

  0
 • Frankie
  21 september, 2016 - 08:48

  @Bondscoach: zielige man ben jij zeg met je fuck Futuralis. Nou zijn zo direct Goetzee en Smulders verantwoordelijk voor de wanvertoning van gisteren.
  Ik ben van mening dat Marinus gewoon weg de kwaliteiten niet heeft. Vorig seizoen niet met ervaren spelers en dit seizoen niet met een mix van ervaren en talentvolle speler

  0

  0
 • Wanny
  21 september, 2016 - 08:56

  Na 7 wedstrijden staan we toch gewoon mee bovenaan op de geschoonde ranglijst. Dus zo slecht is het nu ook weer niet.

  0

  0
 • Jf
  21 september, 2016 - 09:02

  Nou het is weer een beetje gezakt. Vorige week las ik toch veel negatieve reacties over Dessers en die klote Marinus moest Faupala de kans geven. Volgens deze supports was deze namelijk veel beter.
  I rest my case
  Gisteren was niet representatief en het gaat vrijdag om wie je bent.
  Aan de ene kant blij dat we uit de beker liggen want voor de supporters hoef je dit niet te doen op het tijdstip half 7 pffff.
  Maar ja die supporters die Faupala wilden riepen ook om Verbeek en Rommens die voor mij keihard onderuit zijn gegaan.

  Nee klote Marinus’ stel maar gewoon Dessers, Barker Korte, El Allouchi Haemhouts en Nijholt of Damen op. Dan zal het misschien weer een beetje het aanzien waard zijn.

  0

  0
 • Dun Diëe
  21 september, 2016 - 09:13

  Wat een gezeik allemaal. Ben het ook niet met alles van Dijkhuizen eens maar hem nu wegsturen levert echt helemaal niets op. Het is gewoon even een kutperiode om Nacsupporter te zijn. Hopelijk is volgend seizoen alles anders.

  0

  0
 • Hbreda076
  21 september, 2016 - 09:15

  Ik heb helaas niks kunnen zien. Maar als je slechter dan slecht speelt zoals hier wordt beschreven en je verliest met 0-2 van DE kampioenskandidaat, zoals iedereen roept. Zegt dat meer iets over VVV dan over NAC. Je speelt met 4/5 andere spelers dan normaal, waarvan spelers die nog niet meer dan 15 min in een wedstrijd hebben gemaakt. Lekker boeie allemaal. Het is de beker die je met deze selectie toch nooit wint. Ik ga lachen als VVV punten laat liggen na de volgende bekerronde.

  0

  0
 • TH
  21 september, 2016 - 09:38

  Is er iemand die Dijkhuizen al eens hand in eigen boezem heeft zien of horen steken? Het is altijd ‘de spelers’ of ‘het team’. Hij geeft nooit ergens zichzelf de schuld van.

  Waardeloze man.

  0

  0
 • die ne gast
  21 september, 2016 - 09:39

  Jammer. Doorbekeren is altijd leuk, maar met deze selectie ver komen in de beker was een illusie. Dan maar snel eruit en alle focus op de competitie! Liever nu verliezen van VVV dan later in de competitie.

  Dijkhuizen heeft iedereen met een pijntje op de bank gehouden en dat waren net te veel wisselingen om nog een goed draaiend team over te houden. Op zich begrijpelijke wisselingen, maar ook een beetje gegokt en verloren. Maar daardoor zijn de desbetreffende spelers (Dessers, Smith-Brown e.d.) hopelijk wel fit en scherp tegen De Graafschap.

  De Graafschap heeft uren later dan NAC nog een verlenging gespeeld (en dik verloren).
  Ze hebben daardoor ook een k*t-gevoel en minder hersteltijd dan NAC, dus hopelijk betaalt het op de bank houden van je halve selectie zich vrijdag uit in een klinkende overwinning!

  Vraag me wel af wat het laten invallen van Barker doet met het groepsproces? OK, Heel Breda stond vast, maar de andere spelers waren toch wel op tijd? Krijg je nu geen scheve ogen in de selectie dat Barker meer mag dan anderen?
  Als Dijkhuizen Barker zo belangrijk vindt, dan mag hij zijn spelers wel eens gaan instrueren dat ze Barker vaker de bal gaan geven, want voetballen kan hij inderdaad wel!

  0

  0
 • De Lange
  21 september, 2016 - 09:42

  Kon er gister helaas niet bij zijn,m’n 1e en enige wedstrijd dit seizoen hoop ik,dus ik oordeel niet. Marinus had het in het verleden wel eens over een ” killerloopje ” doen na falen. Misschien nu de hele selectie dit laten doen van Breda naar Zundert met Marinus voorop? Als ik het zo lees. Want @ Bsr kan er weer een server bijzetten om alles te verwerken. Hoop nieuwe namen weer hier die alleen bij verlies komen, samen met de oude bekenden. Kijk de uitslagen maar weer ,iedereen kan winnen en verliezen. Moet bij Man. United ook iedereen oprotten dan? Groeien gaat met vallen en opstaan, en gisteren gingen ze weer op d’r bek ja. Vrijdag ga ik weer vol goede moed achter m’n club staan. Jullie ook toch, come on we staan gedeeld 2 e Tog. Wie had dat verwacht!

  0

  0
 • De Lange
  21 september, 2016 - 09:43

  En @ Scheppie , vanmiddag is oewe vriend Hans de Koning hier in t Dongense te bewonderen!

  0

  0
 • Fred
  21 september, 2016 - 09:47

  En weer worden er een aantal open deuren ingetrapt en vooral de werkelijkheid niet onder ogen gezien .
  Die Seuntjens had vrij spel gisteren , als je gewoon 3 tot 4 keer een bal in de 16 mag aannemen en er niemand maar dan ook niemand is die ingrijpt en gewoon staat te kijken dan is dat onheilspellend .
  De drie reddingen op rij van Noppert waren illustrerend , niemand grijpt in .
  Wat ook onheilspellend is , is het gegeven dat de laatste jaren steeds meer de mannen het veld hebben geruimd voor de jochies .
  Een centrum van Diermen en Verschuren dat kan niet , dat zijn lichtgewichten die werkelijk alles tekort komen , geen lengte , geen fysiek , geen snelheid , geen inspeel pass , geen overzicht en geen lef .
  Die linksback zullen we het maar niet over hebben dat was echt te bedroevend voor woorden .
  Rommens is ook giga door de mand gevallen , geen enkele gedachte is vooruit , alles is gebaseerd op tikkie terug en tikkie breed met als resultaat doorlopend balverlies en geen enkele keer aan opbouwen toe komen. Het lijkt wel of niemand zijn taak en zijn positie kent , ze kunnen niet omschakelen en de kleinste tegenslag is funest .
  Er is geen enkele vorm van stabiliteit en het lijkt of er niet één met plezier in zijn donder speelt , het is allemaal ” het is dat het moet ” .
  Je mag van deze spelersgroep en deze trainer veel meer verwachten dan wat er nu wordt gepresteerd , het is zo afschuwelijk slecht .
  Gisteren werden we bij FOX finaal uitgelachen , ze vonden het hilarisch .
  En laten we VVV ook niet overschatten , we hebben het zelf gedaan en daar is VVV niet voor verantwoordelijk geweest , 2 blunders , 2 goals en de andere cadeautjes van gelijke strekking vergat VVV uit te pakken .
  Hebben we de entourage gisteren in het stadion gezien ? Dit gaat de toekomst worden beste mensen als er niet snel iets gaat veranderen , want dat er snel iets moet gebeuren is een ding wat zeker is , zo kunnen we niet nog een jaar doormodderen .
  Het lijkt er op dat Marinus en Penders er ook geen grip op krijgen , de negatieve invloeden van binnenuit die nog links en rechts doorwoekeren zijn blijkbaar zo hardnekkig dat er geen beginnen aan is .
  Zoals ik al zei , ook geen enkele trainer van enig formaat zal staan te popelen om bij NAC zijn reputatie op het spel te zetten .
  En kom nu niet aan met het moet groeien , het heeft tijd nodig , we zijn maar NAC , of we zijn azijnzeikers of nog erger ” Dit is NAC ” , blijf achter je ploeg staan etc .
  Het houdt natuurlijk een keer op , en voor velen is dat tijdstip bijna aangebroken , kan iemand zich nog herinneren wanneer hij voor het laatst met een voldaan gevoel het NAC stadion is uitgelopen en genoten heeft van een wedstrijd ?
  Ik niet het is altijd billenknijpen geblazen .
  En nog iets , schei uit met dat liedje ” wij gaan niet opzij ” dat past zo niet bij het huidige NAC , dat is gewoon belachelijk geworden , als je dat hoort en tegelijk naar de verrichtingen op het veld kijkt dan is het tich krankzinnig om dat aan elkaar te linken !

  0

  0
 • buurman
  21 september, 2016 - 09:47

  Wel eens met de Muzikant en Los Pollos. Een andere trainer is echter niet haalbaar financieel en welke gerespecteerde trainer gaat hier nu instappen?
  De oplossing moet toch worden gezocht dat NAC financieel sterker wordt. Anders zinken we steeds verder weg vrees ik.

  Voor de heel korte termijn:
  Tegen graafschap alles uit de kast, vol stadion er 200% achter en die tweede (misschien eerste) plaats pakken. Hopen dat dit helpt voor een positieve flow. We kunnen van elke juup ploeg verliezen maar ook winnen (hoop ik.)

  0

  0
 • Cor Nuijten
  21 september, 2016 - 09:47

  Stop nou eens met dat gezeik op Dijkhuizen. Als we verloren hadden tegen RKC had iedereen begrepen dat er gewisseld werd voor deze pot. De selectie is breed en Dijkhuizen traint heel de week met die mannen, dat de voltallige selectie het niet laat zien op een dag als gisteren had met de vorige basis-11 er hetzelfde uit gezien.

  Volle bak richting vrijdag en drie punten pakken thuis hugodver

  0

  0
 • G00ser
  21 september, 2016 - 09:52

  Dijkhuizen eruit gooien is niet de oplossing!

  Tegen de tijd dat de trainer op straat komt het te staan moet er meer gebeuren dan dit. De onrust die er dan heerst zal resulteren in einde seizoen. Daarnaast moeten wij inmiddels toch wel beter weten dat een trainerswissel niet het gewenste resultaat geeft? En stel dat Dijkhuizen eruit gaat, welke trainer wilt hier nou in stappen? …momenteel is NAC een onrustig Jupilerclubje, verwacht dan vooral geen betere trainer dan we nu hebben.

  Tot slot, en dat zeg ik niet om het voor Dijkhuizen op te nemen, maar NAC presteert beter dan vorig seizoen en staat op een gedeelde 2de plek. Ter vergelijking, vorig jaar stonden we na 7 speelrondes op plaats 11. Ik weet dat het gevoel nu anders is, maar als je iemand wilt afrekenen op zijn prestaties, moet daar wel aanleiding voor zijn…en niet op basis van gisteren. En ja, ik zat ook in het stadion.

  0

  0
 • buurman
  21 september, 2016 - 09:53

  Analyse van Fred is (helaas !) juist naar mijn mening.

  0

  0
 • Frankie
  21 september, 2016 - 10:01

  Rommens zakte gisteren ook mee in het moeras maar vind performance van de meer ervaren spelers des te schrijnender . Van Diermen- Nijholt- Haemhouts brengen veel te weinig en dat geldt ook voor Stans in de wedstrijden dat hij de voorkeur kreeg.

  0

  0
 • Arie
  21 september, 2016 - 10:04

  Met een jongetjesteam redt je het niet in deze voetbalwereld als ze geen uitzonderlijke kwaliteiten hebben.
  Smulders is dus veel meer verantwoordelijk dan Dijkhuizen.

  0

  0
 • Fred
  21 september, 2016 - 10:10

  Wat ik ook niet begrijp : Als je goed luistert dan zegt Marinus eigenlijk dat het centrum te zwak is , maar hij laat ze wel staan , dat gaat ook niet veranderen , die spelers zijn nu eenmaal zo en daar maak je geen slopers van , maar waarom breng je dan juist deze wedstrijd die in het teken van wisselen stond O Neill niet ?
  Dat is onbegrijpelijk .
  Dat je Faupala wilt zien in een hele wedstrijd kan ik snappen maar bij 0-2 moet je dat toch overboord gooien en had hij voor Adarabioyo een fysiek grote en sterke spits gekozen .
  Maar nu ging de ene lichtgewicht buitenspeler de andere lichtgewicht aflossen , allemaal niet te begrijpen want er was geen aanspeelpunt .

  0

  0
 • signase
  21 september, 2016 - 10:15

  Tja, bekerwedstrijd. Tegen een stugge en goed ingespeelde ploeg. Het verlies verbaast me niet. De manier waarop…
  Mentaal en fysiek was VVV veel verder, net als vorig seizoen. Ik ben bang dat dit ook voor de Graafschap geldt. Goed, we gaan het zien. Vrijdag de Graafschap, week erna Volendam: twee topwedstrijden voor NAC waarin niemand zich kan verschuilen. Ik verwacht eerlijk gezegd hooguit een punt. NAC gaat dit seizoen niet promoveren, daarvoor is de selectie niet ‘mannelijk’ genoeg samengesteld.

  0

  0
 • Breda
  21 september, 2016 - 10:15

  Beste Naccers
  Staat u straks in de annalen als de voorzitter die NAC naar de ondergang hebt gebracht, of juist de man die ons Nac gered heeft? Het is de hoogste tijd voor actie: Ontslag van Dijkhuizen en Goetzee! En de aan stelling van Gudelj als trainer!!
  Treed nu eindelijk eens op! Al veel te lang vent u BESLUITLOOS!!!

  0

  0
 • Braze
  21 september, 2016 - 10:30

  Het was een wedstrijd van jochies tegen echte mannen. Het is Marinus nog niet gelukt om voetbal in de ploeg te brengen .Er is nog teveel chaos in het team, slechte pases, geen ansluiting tussen de linies en gebrek aan fysieke kracht die niet gecompenseerd wordt door vernuft.
  Ik vrees dat het het zoveelste treurige seizoen wordt.

  0

  0
 • Maarten
  21 september, 2016 - 10:41

  praten, evalueren, nabeschouwen, opbouwen, etc. Tijd is gekomen en rijp voor presteren. Aanhaken of afhaken. De selectiespelers die gisteren de kans kregen om te laten zien wat ze kunnen zijn mislukt en absoluut niet waardig om bij de eerste 11 te mogen acteren. Inderdaad, Noppert heeft het weer laten zien, de rest schaam je en fuck off.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  21 september, 2016 - 10:44

  @ scheppie, De Lange

  Wil vanavond weleens kijken wat Hans de Koning doet met zijn mannen in Dongen. Ik ben altijd al fan geweest van de Koning en vind het nog steeds treurig dat uiteindelijk Dijkhuizen is gekomen i.p.v. Hans. Dus even off the record, zouden er nog kaarten verkrijgbaar zijn voor deze wedstrijd? Ik heb gekeken op de website van VV Dongen en daar staat dat de verkoop om 15:00uur start. Ik ga toch eens kijken of ik nog wat kaarten kan bemachtigen. Overigens heb ik Dongen een aantal x zien spelen. Gewoon een hele goede ploeg. Dit weekend nog 4-4 tegen de koploper (De Dijk?)in een uitwedstrijd. Nu ik er zo over schrijf, merk ik aan mijzelf dat ik eigenlijk wel zin heb om hier bij te zijn. Weten jullie of ik nog op tijd ben als ik rond 16:30 aankom op sportpark de Biezen? Gezien jullie reacties ga ik er namelijk vanuit dat jullie uit Dongen komen?

  Hup Dongen!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 10:48

  @Arie

  Toch zijn het toch echt niet de “jongetjes” die mij teleurstellen. Dat zijn toch echt de 25+ ers.

  0

  0
 • F4
  21 september, 2016 - 10:50

  NAC was dramatisch. Machteloos. Zonder enige beleving.

  Karelse, Gudelj, Lokhoff, Maaskant… Van trainersontslagen zijn we nooit wat opgeschoten.Dijkhuizen is nu anderhalve maand bezig met het ‘nieuwe’ NAC. Heeft meer punten vergaard dan oa. Cambuur, VVV en de Graafschap. Ploegen met een hoger of vergelijkbaar budget. Scoorde meer en kreeg minder doelpunten tegen. En dat met een nieuwe groep.

  De mensen die nu om ontslag schreeuwen snappen het niet. Reageren opportunistisch en emotioneel. We schreeuwde allemaal om een ander, ‘nieuw’ NAC. Geef het dan ook de tijd. NAC staat in pole-position om de eerste periode in de wacht te slepen en vrijdag concurrent de Graafschap op 7 punten te zetten. Het spel was inderdaad bedroevend, maar de start is gezien de ontwikkelingen omtrent de spelersgroep prima.

  NAC heeft vrijdag een vol huis nodig. Een fanatieke achterban. De Graafschap heeft 120 minuten en een gigantische deceptie in de benen. Laten we er korte metten mee maken. Met Marinus, met Justin en met Hans. Het allermakkelijkste is het om steeds directe om koppen te roepen, maar dan beginnen we wederom met een trainer die niet met zijn eigen groep kan werken. Vol achter NAC, er staat een belangrijke week voor de deur.

  0

  0
 • Fred
  21 september, 2016 - 10:52

  @ Breda , Flikker op met je Gudelj man , daar is alle ellende mee begonnen en vooral dankzij die man staan we waar we nu staan .
  Die man heeft zoveel kapot gemaakt dat is blijkbaar zoals we nu kunnen zien nooit meer te lijmen l
  Dit is ongelooflijk raaskallen wat je nu doet zonder enig verstand van zaken of bewust provoceren omdat bij de meesten onder ons Gudelj de rode lap op de stier is .
  En je ziet de clubs staan te dringen om Gudelj zodanig dat hij geen keus kan maken blijkbaar .
  Waarom wil je Cees Lok niet terug halen nog zo’n kansloos figuur .

  0

  0
 • Dirkjan van Vuuren
  21 september, 2016 - 10:59

  Ik vind dat jij met Hans Smulders hebben gefaald. We misschien ervaren spelers in de selectie. Je hebt nu van city 3e rang spelers. Achterin was een gaten kaas. Marinus kan heel mooi praten over voetbal maar in praktijk zie ik er niks van.. Gisteren zat er nergens een gedachten achter in het spel. Ik hoop dat Marinus snel weg gaat, Ik hoop dat Ernie brands komt. Hij heeft NAC leuk laten spelen. Heel verzorgd voetbal.

  0

  0
 • De Lange
  21 september, 2016 - 10:59

  @los Pollos, ja hoor vanmiddag aan de kassa te koop.gister waren er 1400 verkocht,dus zijn er genoeg,voor de meeste moeilijk tijdstip natuurlijk,maar ja in t donker voetballen is ook zowat

  0

  0
 • Frits
  21 september, 2016 - 11:00

  Ach jongens, met deze amateuristische clubleiding gaan we naar de kloten!! De heertjes lopen met de borstjes vooruit, maar hebben totaal geen verstand VOETBAL!!!

  Waar blijft Jan-Willem van Dijk?

  0

  0
 • Dun Diëe
  21 september, 2016 - 11:09

  Hahaha die Frits!! Ja hoor, Jan Willem vanDijk is de persoon die alles op gaat lossen. Want Jan Willem van Dijk is een heel erg slimme man. Die heeft ook zoveel verstand van voetbal. Dat komt door zijn jarenlange ervaring als profspeler in het betaalde voetbal. Hij heeft over de hele wereld bij de grootste clubs gespeeld en leiding gegeven in de bestuurskamers van Spanje en Engeland. Stom ook dat we er nu pas over nadenken om hem aan te stellen. Dat hadden we al veel eerder moeten doen. Hij weet tenminste hoe je in een club moet investeren. Dat hij verder met zo’n luchtfietser is als alle voorgangers hier waardoor we nu zo in de stront zitten schuiven we maar even terzijde.

  Jan Willem van Dijk Hoezee!!!

  Tis toch wat, één verliespartij in de beker en de 5de colonne wordt alweer in stelling gebracht. Flikker toch een end op met die onzin.

  0

  0
 • de muzikant
  21 september, 2016 - 11:14

  @buurman: Weet niet wat meer geld kost, deze trainer behouden of het roer om? Vorig jaar was het minder dramatisch en kwam er na 5 wedstrijden pas een echte spits bij, maar toch moest vier wedstrijden daarna de trainer het veld ruimen…… Op deze manier, zoals het nu gaa,t aanmodderen gaat ons plaatsen op de ranglijst (dus geld!) kosten, inkomsten van supporters die wegblijven (als Dijkhuizen volgend jaar hier zit haak ook ik na heul veul jaren af), sponsoren die wegblijven en zicht op mogelijke promotie is volledig uit beeld. We hebben aan andere clubs kunnen zien dat financieel even in de min duiken niet zo erg hoeft te zijn.Sterker, in ons geval zou het een verantwoorde investering zijn!

  0

  0
 • Willemf5
  21 september, 2016 - 11:21

  @muzikant
  Heb dat stukje tekst gekopieerd van een van de vorige trainerswisselingen?

  0

  0
 • nacman
  21 september, 2016 - 11:23

  @breda
  bij elk bericht over nac het zelfde verhaaltje beetje eentonig als je niks beters weet hou je smoel

  0

  0
 • Oosterhout3
  21 september, 2016 - 11:24

  Grappig dat er mensen roepen om oneill(die fysiek wel een half uur aan kan)
  Tjah, dan moet je na een half uur al wisselen voor verschueren??

  Roepen om een sterke spits(adarabioyo) terwijl die al dan niet licht geblesseerd is….

  Barker zou eigenlijk basis staan, korte dus niet….
  Stans er hopelijk vrijdag weer bij!

  0

  0
 • Karel
  21 september, 2016 - 11:47

  Door de stress bij de clubleiding staan de spelers stijf van angst!! Ze durven niets meer. Dat geeft niet veel hoop voor vrijdag.

  0

  0
 • de muzikant
  21 september, 2016 - 11:55

  @Wilemf5: Ten eerste: ik kopieer niets! Heb een eigen mening en daar houd ik zoveel mogelijk aan vast, tot het tegendeel mij overtuigd is. Ten tweede: bij de vorige trainerswissel was ik het absoluut niet eens. Ik vond en vind nog steeds dat Maaskant had moeten blijven. Valt ook gewoon terug te lezen hoor, in plaats van loze kreten weg te krabbelen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  21 september, 2016 - 12:02

  We hebben 1 geluk vrijdag mogen we weer. Nieuwe ronden nieuwe Kansen. Hopelijk is stans er weer bij

  0

  0
 • buurman
  21 september, 2016 - 12:03

  Ik zat vanochtend onder de koffie effe te mijmeren. Niks rationeelst gewoon even terug in de tijd. Mijn eerste gedachte, heel recent, ging naar twente dit weekend. Heb stevig gevloekt toen ik zag welke spelers die van MC in de voorhoede hebben staan. Tsja en in het beleidsplan van twente staat dat ze binnen drie seizoenen weer een begroting hebben van 35 miljoen , net zo groot als toen ze kampioen werden. Kunnen wij wel schelden op twente, maar iets doen die tukkers qua beleid toch veel beter dan wij.

  Daarna ging ik een heel stuk verder terug in de tijd. NAC- vvv met 9 man; Gewonnen met 3-2. Wat een cup sfeer, wat een emotie, wat een beleving. Vergelijk dat eens met NAC- vvv gisteren.
  En dan komt mijn punt.; natuurlijk kun je verliezen, maar wat telt is de manier waarop. Zoals gisteren mag je niet verliezen. Ook niet als je fysiek zwakker bent, vlieg er dan regelmatig met twee man op als vvv balbezit heeft.
  Nu hopen dat tegen de graafschap wel wordt geknokt, de spelers moeten met opgeheven hoofd van het veld kunnen gaan. (En wij met opgeheven hoofd het stadion uit.)

  0

  0
 • Halve Liter
  21 september, 2016 - 12:05

  Wat zou ik graag met een aantal van jullie een keer aan tafel zitten om het over nac te hebben, want als ik de meningen van de meesten hier lees verschil ik daar zo van niet normaal. Hoe kun je nou elke wedstrijd veranderen van mening, en dan toch vinden dat je het beter weet dat Dijkhuizen. Roepen dat Verbeek en Faupala erin moeten, worden ze eindelijk opgesteld (raken beide geen bal) en dan hoor je ze niet meer, maar bedenken ze wel weer wat nieuws om te zeiken.

  Stel dat vrijdag gewonnen wordt dan is t weer feest en heeft Marinus er verstand van en gaan we de grote markt op, maar als t niet lukt is het weer niks en is het janken en moet hij oprotten. Denk een beetje na en geef die gasten nog wat tijd om te wennen aan elkaar

  0

  0
 • Geeltje
  21 september, 2016 - 12:05

  Ja laten we weer iemand ontslaan, dat heeft de afgelopen jaren echt veel opgeleverd. Noem 1 trainerswissel die sinds het ontslag van Ernie Brands goed uit heeft gepakt? (Dus beter presteren dan zijn voorganger). Heeft iedereen nou echt zo’n plaat voor zijn kop?

  0

  0
 • buurman
  21 september, 2016 - 12:05

  Beste muzikant,
  Ben het eigenlijk met je eens. Maar de vraag is dus wie wil die investering doen? Maar inderdaad, als er niets gebeurt dan loopt dit helemaal fout.

  0

  0
 • heksenketel
  21 september, 2016 - 12:14

  Ik heb er niets van gezien, maar om eerlijk te zijn…..Het was toch al bij voorbaat duidelijk dat Marinus deze wedstrijd niet echt serieus nam.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 september, 2016 - 12:16

  Als mensen om Jan Willem van Dijk gaan roepen en dat ook nog massaal gaan liken, lijkt het me tijd om heul snel tot bezinning te komen…

  0

  0
 • Kipiani
  21 september, 2016 - 12:21

  De enige en juiste constatering is, dat er in de selectie veel te weinig lengte en body zit. Zie jong PSV achterin, zie de as van VVV, zie de spits van MVV etc. Daar hebben Smulders en Dijkhuizen de zaak onderschat bij het samenstellen van deze nieuwe selectie.

  0

  0
 • signase
  21 september, 2016 - 12:22

  @F7 Gekkelijke

  Dat mensen ueberhaupt dat duimpjes-systeem gebruiken is al een reden om een jaar verplicht in een klooster te gaan zitten…

  0

  0
 • Jf
  21 september, 2016 - 12:25

  @ halve liter helemaal mee eens. Verder snap ik ook publiek toch al niet. Dit zal me wel op een hoop negatieve duimpjes geven maar ik vond ook Noppert over de gehele wedstrijd niet geweldig. Bij de 1-0 gaat deze ook onder de keeper door en ik zag allemaal slechte uittrappen. Maar hij maakt drie reddingen achter elkaar en is dan ook meteen goed.
  Bij het afgekeurde doelpunt gaat hij onder de bal door. Nee het kon mij niet bekoren. Ik verwacht vrijdag weer een heel andere pot met het beoogde basisteam zonder al die namen die door supporters in de basis geëist worden en zo door het ijs gezakt zijn.

  Gisteren was voor mij Sporkslede de beste van onze kant.

  0

  0
 • Reflektor
  21 september, 2016 - 12:46

  THUISBLIJVERS gisteren BEDANKT. …

  0

  0
 • Baske
  21 september, 2016 - 12:56

  Man man man, die reacties weer. De invloed van de trainer wordt zwaar overschat. En ja hoor, schop iedereen er maar weer uit. Want NAC is eigenlijk Barcelona nivo ondanks onze subtop Juup klassering. Tuurlijk! Waar het wél aan lag?

  1. VVV heeft een betere (uitgebalanceerde ploeg)
  2. De ervaren jongens binnen het team op het middenveld laten het nog steeds afweten.

  0

  0
 • 30jaarnac
  21 september, 2016 - 13:11

  Dat barker vaststond en de weg niet wist is vrij normaal, ik kom uit breda en wist het gister ook niet meer. Ik was wel op tijd thuis en heb de wedstrijd ook gezien.
  Had barker niet gewoon naar nac moeten bellen en had nac niet moeten zorgen dat die jongen op tijd was. AMATEURISME!!!!!!!

  0

  0
 • Ivo
  21 september, 2016 - 13:27

  Je moet realistisch zijn, we hebben 4x gewonnen in de competitie, maar drie van die tegenstanders staan na 7 wedstrijden helemaal onderaan. RKC is ook echt geen hoogvlieger, net als Den Bosch waar we niet van konden winnen. Tegen Jong PSV pakken we in de slotfase een puntje door een makkelijk gegeven pingel.

  Ik vrees dat dit NAC ergens tussen plek 7 en 10 gaat eindigen. De echt lastige tegenstanders komen nog en die weten echt wel raad met dit NAC.

  Ik bewonder het jeugdige enthousiasme, maar tegen de meer ervaren en ingespeelde teams leg je het gewoon af.

  0

  0
 • Gvd
  21 september, 2016 - 13:37

  T’is niet anders, voorlopig zullen we het er mee moeten doen.
  Maar ik denk dat je met wat aanpassingen een beter team kunt samenstellen, met eigen jongens. Gun Meijers / Demon en Damen een kans en laat ze een paar wedstrijden staan. Zij doen het goed bij het 2e en bieden meer strijd en passie in de as. Meijers verdedigend en Damen brengt meer diepte in het spel. Moet je wel een spits hebben die vooruit wil. Desserts kan dat maar bij Faupala heb ik grote twijfels.

  0

  0
 • die ne gast
  21 september, 2016 - 14:01

  Trainer eruit lost niets op. Het contract van Dijkhuizen loopt volgens mij aan het eind van dit seizoen af, dus het is aan hem om contractverlenging af te dwingen door goede resultaten / goed voetbal en anders is hij sowieso exit.

  @g00ser
  De huidige stand is deels scorebord journalistiek.
  Je kunt het ook zo zien als je dit seizoen met vorig seizoen vergelijkt:
  Jong PSV: vorig jaar gewonnen, nu gelijk: min twee punten
  MVV: vorig jaar gelijk, nu verloren: min een punt
  Den Bosch: vorig gewonnen, nu gelijk: min twee punten
  RKC uit: vorig jaar verloren, nu gewonnen: plus drie punten.

  Je kan dus met eventueel gemak zeggen dat we twee punten achter liggen op vorig jaar…

  De reden dat Sparta vijf jaar in de Eerste Divisie is blijven hangen, is dat zij zich ook te lang te groot en te goed hebben gevoeld voor de Eerste Divisie en bij het minste of geringste tegenslag de Technisch Directeur of de trainer ontsloegen. Pas toen zij een echte Jupiler League selectie hadden en Alex Pastoor de tijd gaven om iets op te bouwen (meedoen om kampioenschap was geen doelstelling meer), promoveerde Sparta.

  Ik heb vertrouwen in het ingezette beleid: jonge, veelbelovende jongens halen die blij zijn dat ze voor NAC mogen spelen, aangevuld met enkele Man City jongens (Barker en Smith-Brown zijn wat mij betreft basisspelers, Faupala is gister door de mand gevallen).
  Niet iedere speler kan een voltreffer zijn en dit jaar moesten we een compleet nieuw team samenstellen en dat maakt het nog moeilijker om er meteen te staan. Volgend jaar kunnen doorselecteren en er bijv. Meer fysieke kracht erbij halen.
  Er zit momenteel meer idee en visie achter dan ooit bij NAC, maar natuurlijk gaat de uitvoering met vallen en opstaan. Vrijdag nieuwe ronde, nieuwe kansen.
  Ik hoop toch echt dat we lessen kunnen leren aan hoe Sparta weer is gepromoveerd (en in een verder verleden clubs als PEC Zwolle, Go Ahead, Heracles, Excelsior: stap voor stap beter worden en niet bij elke tegenslag het roer om willen gooien).

  0

  0
 • die ne gast
  21 september, 2016 - 14:02

  Overigens heb ik makkelijk praten: ik kon gisteren niet op tijd in het stadion zijn, dus ik ben wat minder gefrustreerd over de wedstrijd en kan het met wat meer afstand / minder emotie beschouwen.

  0

  0
 • Karel
  21 september, 2016 - 14:13

  @Reflektor

  De groep thuisblijvers wordt alleen maar groter door het wanbeleid van de arrogante en onbekwame clubleiding!

  0

  0
 • signase
  21 september, 2016 - 14:16

  @Die ne gast:

  Jouw vergelijking met vorig jaar klopt dan ook niet, want de teams die je noemt zijn onvergelijkbaar. Jong PSV en MVV presteren tot nu toe veel beter dan vorig jaar, die teams zijn sterker geworden. Eigenlijk kun je pas na 1 seizoenshelft een beetje een vergelijking maken, omdat je dan echt iedereen gehad hebt, van de huidige titelkandidaten tot de huidige zwakke ploegen.

  Ps: leuk stukje op Vi.nl over Dessers

  0

  0
 • scheppioni
  21 september, 2016 - 14:22

  @ De Lange en Los Pollos
  Even een snelle reactie wegens drukte, ik ben zo ziek van ons NAC dat HdK mij even weinig interresseert, succes met het Dongense, vanavond ben ik als het goed is weer terug of mi moet nog te misselijk zijn van ons NAC en dan is er hier nog een malloot die gudelj terug wil, het moet niet gekker worden !
  Vrijdag misschien een iets getergt NAC BREDA of is dat te veel gevraagd of moeten we maar onze ogen sluiten en mee gaan met de slapende reus NAC BREDA !?!

  0

  0
 • de muzikant
  21 september, 2016 - 14:36

  Wat een gezeik vaak over het “voorbeeld” Sparta. Sparta had vorig jaar net als NAC een aantal mindere wedstrijden, maar scoorden op de juiste momenten. Had NAC iets meer passie, beleving, geluk of geduld gehad (zeker met Maaskant) dan was NAC (denk ik) kampioen geworden. En verder interesseert Sparta me geen ene ruk. Sparta had de laatste 5 jaar eredivisie gemiddeld nog geen 6.000 toeschouwers. Zij waren dus al een club met eerstedivisie uitstaling, dat was bij NAC heel wat anders, waardoor de druk hier ook groter is.

  0

  0
 • jvt
  21 september, 2016 - 14:42

  Bij de aanstelling van Dijkhuizen waren er grote twijfels, deze man met praktisch 0,0 track record moest Nac wel even kampioen maken. Goetzee is eindverantwoordelijk maar is niet meer dan een praatpop, laat wat salaris vallen om Nac te redden en loopt niet weg van een zinkend schip en nog wat van die verkooppraatjes. Deze mensen incl. Smulders, die zichzelf alvast een jaartje of zes geeft, maken Nac helaas niet beter. Zolang dit bestuur en deze aandeelhouders er zitten wordt het niks met ons Nac. Ze hebben geen inzicht, stellen de verkeerde mensen aan en maken geen geld van hun geld. Jammer, het geld zit inmiddels in tig afkoopsommen en staat allang niet meer op het veld. Wie stelt zo’n grote selectie samen met zoveel lichtgewichten. Daar zit echt beleid achter. Dit is niet nuit te leggen, ja we hadden maar 1.5 miljoen euro en hebben ons goed binnen budget gehouden. Klopt maar er staat dan ook niks op het veld, het is niet om aan te gluren.

  0

  0
 • Nicky
  21 september, 2016 - 14:47

  Bij een verloren wedstrijd (wat er ook bij hoort in de sport) zijn er vaak meer reacties dan bij een overwinning. Ik kan niet anders dan vermoden dat er verschillende zijn die hopen op een vverlies zodat ze weer als eerst kunnen roepen.

  Zie je nou wel…. Die ene mot eruit… Die andere bakt er niks van… Ik zei het toch… Want ik bent perfect en wil dat bij iedere mogelijke kans die ik krijg annoniem op het internet slingeren…

  Chappo!

  Nee het was niet goed gisteren…Sterker nog het was slecht. Niets lukte, er werden geen kansen gecreeerd en ballen werden zo in de voeten van de tegenstander geschoven op de meest onfortuinlijke momenten. En dat vraagt om een kritische noot maar dat achterbakse gelijk halen en mensen afserveren vind ik te makkelijk en totaal niet constructief (en gezien het niveau van de meeste, constructief is dat je er ook nog iets aan hebt, kritiek waar je beter van wordt, Ja dat bestaat, iets waarvan je psygoloog denkt, had jullie pa dat maar gedaan. Was je nu niet zo fucked up)

  Hoe meer mensen het vertrouwen verliezen hoe moeilijker het wordt. https://nl.wikipedia.org/wiki/Selffulfilling_prophecy

  0

  0
 • Jf
  21 september, 2016 - 14:49

  Zeker een leuk stuk over Dessers. Ik geloof dat deze jongen tot over de 20 doelpunten gaat maken. Ik hoop dat hij vrijdag fit is

  0

  0
 • SjorsNac
  21 september, 2016 - 15:46

  Ook al was het een vreselijk drama gisterenavond het is in dit geval nu zeker niet de oplossing om de trainer te ontslaan. Vorig jaar heeft hij het met de rotzooi vam maaskant moeten doen en dit seizoen met een totaal nieuwe selectie, voorlopig staan we nog bovenaan. Eind dit jaar nog maar eens kijken en wie weet nog een versterking erbij, vind dat je hem niet zo snel kunt afbranden.

  Denk je nou echt dat je een trainer gaat vinden die dit over gaat nemen en dat het ineens wel goed gaat, hou toch op zeg, trainer na trainer weg, het maakt niks uit. Het enige wat help is een financiele injecte om betere spelers te halen en anders komende jaren juupliek, het is wat het is helaas. De vruchten van jaaarenlang wanbeleid zijn zuur.

  Vrijdag gaat er weer eentje worden

  0

  0
 • Breda
  21 september, 2016 - 15:50

  Fred,Flikker op met jou man , er is alleen maar ellende sinds de ontslag van gudelj begonnen en vooral dankzij die amateuristische mensen binnen de club staan we waar we nu staan .
Die mensen hebben zoveel kapot gemaakt dat is blijkbaar zoals we nu kunnen zien nooit meer te repareren! Gudelj heeft ons gered van degradatie twee keer achter elkaar !
  Met Gudelj zou je nooit voor degradatie spelen en zou je hier nooit staan waar we nu staan! En hij zit volgens mij bij de grootste top club (Ajax) waar jij alleen van kan dromen ! . En daarnaast, hij is gehaald door de grootste club van Nederland…en die halen alleen de trainers/voetbalkenners die op top niveau zijn. En zo te zien is Nebojsa gudelj daar een van! En dat heeft die ook laten zien tijdens zijn trainers carriere!

  0

  0
 • de muzikant
  21 september, 2016 - 15:51

  “de rotzooi van Maaskant” …….. lekker populistisch geblaat. Sjors, je vergeet om hem blaaskant te noemen.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  21 september, 2016 - 16:08

  @Breda

  Gudelj zit maar om reden bij Ajax en dat is niet zijn geweldige trainers capaciteit of scouting inzicht.
  Dat is omdat Ajax zijn zoon wilde en die heeft afgedwongen dat ze zijn vader en broer erbij namen.

  Daar heeft Ajax mee ingestemd.

  Of geloof jij werkelijk dat Ajax Dragi al veel langer volgde?

  0

  0
 • Ivo
  21 september, 2016 - 16:14

  Andere trainerswissels hebben de afgelopen seizoenen ook weinig effect gehad. Laat Dijkhuizen het maar afmaken dit seizoen. Als hij zijn doelstelling haalt, kan hij blijven.

  Het gaat om de spelersgroep. Vorig seizoen hadden we genoeg kwaliteit en ervaring, maar het boterde niet in de groep. Dit seizoen lijkt er meer een team te staan, met jonge gasten die het elkaar ook nog gunnen, maar aan kwaliteit en ervaring is ingeleverd. Logisch ook, als je zo ver terug moet in je spelersbegroting.

  NAC heeft er (noodgedwongen) voor gekozen om te gaan bouwen aan een team met jonge spelers, maar men is vergeten de fans te informeren over de verwachtingen qua prestaties. Ik zou alles boven plaats 7 al heel aardig vinden met een jong nieuw team. Dat is moeilijk te verteren maar wel realistisch, denk ik.

  0

  0
 • naccer
  21 september, 2016 - 16:51

  kinderkaartje,
  Gudelj zit maar om een reden bij Ajax en dat is door zijn geweldige voedbalvermogen kwaliteiten en uistekende karakter als mens.
  Dat is niet omdat Ajax zijn zoon wilde en die heeft afgedwongen dat ze zijn vader en broer erbij namen.
  Daar heeft Ajax nooit mee ingestemd.
  Of geloof jij werkelijk dat Ajax amateuristiesch club als NAC is en dat Dragi al veel langer niet volgde?

  0

  0
 • Jf
  21 september, 2016 - 18:03

  Wat een discussies weer zeg mbt Gudelj over oude koeien gesproken.
  Nutteloos en boeiend die opmerkingen over het verleden.

  0

  0
 • Prideofthesouth
  21 september, 2016 - 18:14

  Mensen die hier komen beweren dat Dijkhuizen ontslagen moet worden en dat Gudelj aangesteld moet worden, daar moeten we vanaf nu gewoon maar niet teveel aandacht aan besteden. Bij voorbaat gediskwalificeerd voor het meediscussieren over onze club, wat mij betreft. Als onze club al dezelfde is als die van hen is trouwens, want daar twijfel ik serieus aan.

  Overigens, in de categorie “het gras bij de buren is niet altijd groener”: de zo geprezen Hans de Koning staat met zijn GAE bij rust achter tegen Dongen.

  0

  0
 • Andre
  21 september, 2016 - 18:20

  Dongen 1-0 wie is er een fan van hans de koning hi hu……as vrijdag moeten wij een feest maken een heksenketel maken.. Wij winnen en zaterdag verliest volendam. De week erop winnen we daar en staan we zes punten los en sind wir herbstmeister.

  Ls la la

  0

  0
 • joop
  21 september, 2016 - 19:53

  het was zeer slecht worden alle supporters voor de gek gehouden het was een wedstrijd net als vorig jaar
  totaal geen beleving ik hoop echt dat het vrijdag een stuk beter gaat
  verbeek van diermen nijholt om er maar een paar te noemen constant balverlies hoop dat te technichse staf ingrijpt want dit kan echt niet

  0

  0
 • scheppioni
  21 september, 2016 - 21:33

  Wat een slap gelul Marinus, kijk eens in de spiegel !!
  Ene groot verschil met vvv, een hebben een echte overtuigende NAC trainer die wel zelfverzekerd is !!
  Deze smoesjes zijn echt het goedkoopste wat ik ooit heb gehoord en totaal NAC onwaardig !
  RED NAC !!! Nu nog erger dan ooit, Marinus doe wat je moet doen en zet je eigen niet boven de club !
  Enne Breda, loop nog eens een keer heel hard tegen die paal aan misschien dat het dan weer een bietje goed zit bij je, Fred heeft volkomen gelijk en die laatste wedstrijd van jouw vriend thuis tegen wolluk was ook meer geluk dan wijsheid, daarna is meteen de grootste fout gemaakt ! Daar plukken we nu nog steeds de zure vruchten van ! Ons NAC is de laatste dikke twee jaar wel kampioen, kampioen in het maken van de verkeerde keuzes !

  0

  0
 • Nakkie
  21 september, 2016 - 22:06

  Dominee Dijkhuizen weet de groep niet scherp te krijgen. Wij willen passie, actie en sfeer. Voor schaken en ouwelullenvoetbal kunnen we naar het oude mannenhuis. Nog een jaar in die k*t juup trek ik niet.

  0

  0
 • Fred
  21 september, 2016 - 22:57

  Ik ben geen Ajax fan , maar wat heb ik genoten vanavond van die jonge gasten na al die ellende van gisteren.
  Ik hoop dat een hoop van die watjes van gisteren gekeken hebben zojuist , beste Verschuren , beste van Diermen hebben jullie op dat jochie De Ligt ( wat WEL een kerel is ) met zijn 17 jaar gelet , zo moet het , zo hoort het en dat is NOAD !
  En beste Rommens , heb je op die Nouri gelet ?
  En beste Marinus , zie je dat je ook 10 spelers kunt wisselen als er maar mentaliteit wordt getoond en zie je dat het puur geouwehoer is dat ” op elkaar ingespeeld raken ” en ” het heeft tijd nodig ” .
  GELUL , puur gelul .
  Kijk beste NAC spelertjes , zo moet je je kans pakken als je een wedstrijd in de basis mag beginnen of mag invallen .
  Het komt namelijk niet vanzelf , je moet er iets voor doen , zie je nu hoe verschrikkelijk jullie jezelf ons en de club te schande hebben gemaakt ?
  En nu zullen er weer wel goedpraters zijn die zeggen , ja maar dit is Ajax en wij zijn maar NAC , dan zeg ik onzin het gaat om de inzet en dan zeg ik het was ook maar VVV en geen Willem 2 , met inzet maak je veel goed .
  Sorry dat het niet over NAC gaat maar moest het ff kwijt .

  0

  0
 • Topi
  22 september, 2016 - 00:53

  scheppie,
  Deze smoesjes van jou zijn echt het goedkoopste wat ik ooit heb gehoord en totaal NAC onwaardig !
  Loop nog eens een keer heel hard tegen die paal aan misschien dat het dan weer een bietje goed zit bij je, Breda – heeft volkomen gelijk en die laatste wedstrijd van ons vriend thuis tegen wolluk was ook juiste kwaliteit van onze trainer, die jaar onze NAC was de beste presterde team! Daar moeten we nu nog steeds de Bedankbaar zijn !! Onze NAC is in die twee jaar wel kampioen geweest met Gudelj want halen doelstelling in Breda beteken prijs winnen!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  22 september, 2016 - 01:00

  @naccer

  Ja , je hebt gelijk.
  Waarschijnlijk volgde ze Dragi al heel lang en wilde ze hem kost wat kost hebben.
  Echt een aanwinst!

  http://www.transfermarkt.nl/dragi-gudelj/leistungsdaten/spieler/265391/plus/1?saison=2015

  http://www.transfermarkt.nl/dragi-gudelj/leistungsdaten/spieler/265391/plus/1?saison=2016

  Toen ze deze fantastische statistieken van Dragi zagen, realiseerde men zich bij Ajax dat ze wel een goede scout konden gebruiken en toen belde ze Nebosja.

  Laat je niks wijs maken man, Pannekoek, Dragi en Nebo zijn part of the deal met Neno. Niks mee. Het siert Neno dat hij zo voor zijn familie opkomt, maar zowel Dragi als Nebo zijn gewoon bijvangst voor Ajax. Zodra Neno zijn klapper naar het buitenland maakt, worden beiden heren geloosd, of wederom betrokken in de deal.

  0

  0
 • Breda
  22 september, 2016 - 09:02

  Ja , je hebt gelijk kinderkikiiii!!!
  Waarschijnlijk volgde ze Dragi al heel lang en wilde ze hem kost wat kost hebben en dat klopt maar niet via
  http://www.transfermarkt.nl/dragi-gudelj/leistungsdaten/spieler/265391/plus/1?saison=2015
  http://www.transfermarkt.nl/dragi-gudelj/leistungsdaten/spieler/265391/plus/1?saison=2016 ! Want hij spelde voor NAC en was hem makkelijk volgen en scouten ! Afstaand Tussen Breda en Amsterdam is toch 100 km!
  Toen ze deze fantastische statistieken van Dragi niet zagen op jou http://www.transfermarkt.nl realiseerde men zich bij Ajax dat hij wel een goede speler in toekomst kan zijn en toen belde ze ook Nebojsa om dit bevestigen en niet jou pannekoek zonder weerstand over voedbal !
  Laat je niks wijs maken man, Pannekoek, Dragi en Nebo zijn niet part of the deal met Neno.Zodra Neno zijn klapper naar het buitenland maakt, worden beiden heren niet geloosd! Voor jou informatie senior gudelj net contract verlengd ( extra 2 jaar)!
  Dus ook door part of deal met neno of door zijn kwaliteiten! Dag pannekoek !!!

  0

  0