BSR TV: Paolo Fernandes na NAC-Vitesse (1-0)

Hij smeekte deze week om een kans op tien en kreeg die vandaag al na 45 minuten. Paolo Fernandes verving in de tweede helft de zieke Rai Vloet. Wij spraken de Spanjaard na afloop.

JGAW?

Met dit wanbeleid van dhr Goetzee en Smulders is het wachten tot we weer degraderen. Volgend jaar krijgen we weer 6 nieuwe basisspelers van City en duurt het weer een half seizoen totdat ze op elkaar ingespeeld zijn. Het is tevens naar de vraag of deze spelers van het niveau Angelino en García zullen zijn.

Wat zijn we afgezakt en we zijn er nog trots op ook!

0   0
Bartez

Jgaw, tis nie anders. Gaan met die banaan. Roeien met de riemen die je hebt. Je kent dat soort praat. Wel gewoon netjes op een vijftiende plek, ik teken daarvoor.

0   0
Wanny

Laatste kwartier waa ie best goed. Daarvoor kwam ie niet in t stuk voor.

0   0
Brecht

Graag nog een jaar Fernandez: moet nog een beetje groeien

0   0
AJ

Aub bescherm Rai tegen zichzelf en laat deze Paolo voortaan meteen beginnen!

Pedro

@Wanny actie gemist zo'n 10min na rust waarin hij knap zijn man uit speelt en heel goed inschiet(en misschien scoort als El Allouchi hem niet aanraakt, althans hij leek niet van richting te veranderen).
Verder kreeg die aanvankelijk niet veel ballen nee maar NAC speelde de 2e helft zoals gebruikelijk een stuk minder waarschijnlijk omdat ze teveel geven in de 1e helft want is z.g.g. elke wedstrijd het geval, zie ADO(tegen 10 man zelfs), PSV, Feyenoord, Groningen). Maar ach Vloet is elke wedstrijd onzichtbaar op standaard een 100% kans om zeep helpen na(hij was vandaag redelijk in de zin dat hij geen ballen inleverde maar had meer met die kans moeten doen en anders niet over de keeper heen springen en zich dan laten vallen dan is het een pingel)

0   0
Kinderkaartje

JGAW?

Wat zijn we afgezakt?
Serieus????

Waar was jij de afgelopen twee jaar? Toen stonden we godverdomme op maandagavond te voetballen tegen Telstar, TOP Oss en Achilles, mafklapper.

0   0
Wanny

Kan ook zomaar komen door de wissel dat NAC duelkracht op het middenveld tekort kwam en achteruit moest.

0   0
Martinus

Helemaal eens met Wanny, NAC leek toch wel duelkracht te missen na die wissel. Vloet massaal afvallen is makkelijk en zo nu en dan terecht, maar NAC ging zonder hem niet beter voetballen.

0   0
Pedro

@Wanny Eerdere wedstrijden van NAC niet gekeken? NAC speelt z.g.a. elke wedstrijd een mindere 2e helft En vaak is het verschil nog veel groter(bv tegen PSV, Feyenoord en Ado). Ze geven de 1e helft vaak (te)veel en dat breekt ze op. En in dit geval speelde Vitesse de 1e helft ook wel heel flets en zonder inzet(zette bv totaal geen druk op de verdediging van NAC). Dus dat die de 2e helft meer aan zouden zetten kon je op wachten(en NAC gaat vaak ook (onbewust) meer terug lopen bij een voorsprong.

0   0
Frietjemet

Viel prima in. Maar vond Vloet ook niet door ondergrens heen zakken. Wat ik eerlijk gezegd dan niet begrijp is dat vreven voor de wedstrijd wil dat we Vloet er door heen helpen. Maar hem vervolgens in de rust laat zitten.... wel gewonnen en dat is wat telt.

Hup NAC

0   0
Jf

Eens met Wanny, Vloet is belangrijker dan gedacht. Maar ja we zeuren graag. Ik denk dat Fernandes nog een jaar moet groeien en wie weet mag hij volgend jaar zijn kans pakken ipv Manu!

0   0
Pedro

@jf ja daarom haalde we de 6 wedstrijden zonder Vloet in de basis ook 2,5 keer zoveel pnt als met hem(iemand postte het eergister, en daar zaten 2x Feyenoord en Ajax uit bij). En dat het de 2e helft logischerwijs minder ging heb ik net uitgelegd en is zga elke wedstrijd en dan werd Vloet niet gewisseld in de rust.
Kortom is dus gebaseerd op lucht(en klopt feitelijk gewoon niet wijzen de cijfers overduidelijk uit)

0   0
Dutchbird

Wat een heerlijke pingeldoos.

0   0
Peter13

@Frietjemet - Zo te lezen was Vloet ziek geworden, daarom is hij gewisseld.

0   0
Chris

Zonder het de jongen zelf kwalijk te nemen. Vloet heeft in bijna een heel seizoen tegen Groningen en Herlacles een paar goede goals gemaakt. Daarnaast tegen Roda het eerste kwartier een 6je gehaald.
Verder zonder uitzondering alles alleen maar slecht gespeeld met en zonder bal.
Het probleem is dat als hij een bal breed speelt in de voeten van een eigen man dan vinden we al dat hij goed speelt, omdat we zo weinig verwachten nog van hem.
Het nadeel hierin is dat als je op zo'n plek iemand hebt die totaal geen gevaar is, de tegenstander ook meer energie kan steken in de andere mannen uitschakelen. Mannen die wel gevaarlijk zijn, zoals Umar, Ambrose, García. Dit fenomeen was met Korte erbij nog eens verdubbeld.

Nu naar Fernandes; speelde voor de 1e keer een helft op de plek waar hij bij city talent van het jaar werd.
Daarin zet hij TV alleen voor de keeper, scoort een afgekeurde goal en dan zijn laatste kwartier erbij.
Dat is in 1 helft meer gevaar dan Vloet in (op die 3 goals na) in een heel seizoen. Kortom Fernandez is een speler waar de tegenstander wel rekening mee moet houden, waardoor er ook meer ruimte komt voor de andere gevaarlijke mannen.

Ik ben benieuwd hoe het had gegaan als Fernandes een heel seizoen op die positie had gestaan. Als hij de laatste 4 wedstrijden speelt zullen we daar een idee van kunnen krijgen. Voor nu blij met de hele belangrijke punten en blij met de goede invalbeurt.

0   0
scheppioni

Prima voetballer, maar ik snap Vreven in deze wel, want gisteren zag je ook dat wanneer Manu Garcia een mindere wedstrijd voetbalt en je hebt dan ook Fernandes dan is het zeker oppassen geblazen in de omschakeling, gisteren tegen het zwakke vitess was het gelukkig geen probleem ! NAC en frivoliteit is belangrijk maar gevaarlijk bij te veel bal verlies en een scherpe tegenstander !! HUP NAC met Paolo !

0   0
kopspion

hoewel vloet gisteren niet zo dramatisch was, zou ik toch liever de laatste wedstrijden paolo vanaf het begin op zijn plek willen zien !

0   0
Hupnac!

@pedro, ik vond die van vloet geen 100 procent kans, keeper kwam goed uit zijn goal waardoor vloet geen andere optie meer had dan springen. Daarnaast had sadiq ook 3 100 procent kansen en 0 gemaakt. Maar daar zeg je dan niks over?

0   0
Peerke

Kan prima starten als Nijholt i.p.v. Verschure gaat spelen.

0   0
Pedro

@Hupnac! Ik zei ook niet dat het een 100% kans was maar een goede kans en hij had hem over de keeper kunnen stiften want die lag al heel vroeg. Maar als je springt moet je er niet overheen springen maar wel zorgen dat je 1 been laat hangen zodat je wel contact maakt.

Nee ik reageer op iemand die Vloet zo'n goede wedstrijd vond spelen en dat die belangrijker is dan gedacht blah blah. Dan ga ik niet over andere spelers beginnen. Maar wbt Sadiq die mistte èèn 100% kans ja(uit die vrije trap) maar was verder de hele 1e helft een plaag voor de verdediging want continu aanspeelbaar en slalomde er paar keer doorheen met als gevolg de vrije trap waar de 1-0 ook uit kwam. Al het gevaar in de 1e helft kwam via hem dus die vond ik van veel meer waarde dan Vloet(al had hij die ene bal wel moeten maken ja)

0   0
Fred1

Ik denk ( weet eigenlijk zeker ) dat García volgend seizoen niet meer in Breda speelt dan zou je aan Fernandes op die positie best eens veel kunnen hebben , ik denk dat Fernandes op die positie ongeveer hetzelfde impact kan hebben .
Als we Vloet voor het gemak eens vergelijken met Muhren van Sparta dan zie je toch een immens verschil in balbehandeling , techniek , efficiëntie en rust .
In die hoedanigheid en op dat niveau had ik Vloet ingeschat begin van het seizoen , ik heb die wedstrijd van Sparta terug gekeken en dan is die Muhren steeds aanspeelbaar en steeds in de buurt van de spits te vinden.
Ik denk dat het geen toeval is dat Advocaat het duo Kramer / Muhren in ere heeft hersteld .
Ik hoorde van Keesje Kwakman dat Muhren eerder al bij NAC had kunnen spelen en dat hij zich daar destijds strek voor had gemaakt , ik zie hem volgend seizoen al net achter Tevrede spelen en dan Fernandes in de Garcia rol , dromen mag altijd natuurlijk .
Maar laten we ons eerst eens veilig spelen , Groningen pakte ook weer een punt in Heerenveen en het was lekker geweest voor de beeldvorming als we die ook nog onder ons hadden gehouden .
Wel jammer dat we diverse wedstrijden onnodig zoveel goals hebben weggegeven want al met al is dat toch een extra punt .
Zondag de kruiken , ik ben benieuwd welke scheids we krijgen want ook dat is van groot belang , we hebben in deze speelronde weer gezien wat voor een invloed een scheidsrechter kan hebben op de uitslag .
Ik hoop inderdaad niet Mulder of Kamphuis want dan moet NAC daar echt direct protest tegen indienen , de belangen zijn véél te groot om in zo'n beladen wedstrijd een van die twee idioten aan te stellen .
Zeker als de “ koninklijke “ Stillempjes er bij betrokken zijn wil de KNVB nog weleens een paar helpende handjes toesteken .

0   0
henk

Pingeldoos Fernandes vlak voor de verdediging klinkt eerder als een nachtmerrie. Sadiq moet nog een jaar worden behouden. Die is wel van buitencategorie.
Uitermate vermoeiend dat eeuwige gejank over de scheids.

0   0
Wouter

@ Henk nu staat pingeldoos Carcia voor de verdediging?? En vond jij dat we de scheidsen zo mee hadden dan?