Go to Top

BSR TV: Sjoerd Ars na FC den Bosch-NAC 3-6

BSR TV: Sjoerd Ars na FC den Bosch-NAC 3-6

NAC speelde niet hun beste wedstrijd, maar denderde wel met 3-6 over FC Den Bosch heen. Wij spraken Sjoerd Ars, die door twee penalty`s NAC door een moeilijke fase hielp. Ook Ars konden jullie al gezien hebben via Periscope, maar hieronder is het volledige interview te zien.

6 Reacties op "BSR TV: Sjoerd Ars na FC den Bosch-NAC 3-6"

 • scheppioni
  19 maart, 2016 - 09:34

  Samen met Unal en misschien nog een fitte Duarte erbij in de nacompetitie moeten er zeker mogelijkheden zijn !
  Zeker als je een spits hebt die er toch weer twintig gaat maken en Sjoerd zegt het zelf al stappen maken om als team de drang te hebben om doelpunten en vooral niet te stoppen bij een 0-1 voorsprong !!
  Deze stap zal het belangrijkste zijn, met name dat de tegenstanders dalik ook niet van het nivaeu den bosch zijn !! HUP NAC WE FOLLOW !

  0

  0
 • Unal smikkelbeer
  19 maart, 2016 - 10:11

  Het 4-4-2 systeem betaald zich nu al uit nu zorgen dat het verdedigend als een huis komt te staan het aanvallende duo scoort er al lekker op los ook Ars lijkt profijt te hebben van Unal

  0

  0
 • zwampie
  19 maart, 2016 - 11:03

  Soms realistisch soms niet.
  Vanavond heer en meester vond ik niet dus onrealistisch.
  Dat we over Eindhoven en vvv wippen omdat we nog een wedstrijd minder hebben weer realistisch,dat we die wel eerst moeten winnen.

  Het lijkt wel dat er meer vreugde in de spelers terug begint te komen. Als je ziet dat er bij de doelpunten Men elkaar uitbundiger op zoekt. Is alles maar beter voor het groepsproces.

  0

  0
 • die ne gast
  19 maart, 2016 - 11:24

  Goed om te zien dat er meer geloof, vertrouwen en plezier in de groep lijkt te komen, maar het is allemaal nog wel heel broos. Lekker dat je met Ünal en Ars weet dat je voldoende scorend vermogen hebt, maar verdedigend is het allemaal nog heel zwak. Nu 3 doelpunten gemakkelijk weggegeven, maar ook TOP Oss liep er vorige week een aantal keer makkelijk doorheen.
  Dat moet in de NACompetitie toch echt beter.

  0

  0
 • scheppioni
  19 maart, 2016 - 14:17

  Idd heel belangrijk zwampie, zie met name in de interview met Anthony nog steeds de klik tussen bv Jelle en Anthony, het zijn van die simpele kleine dingen, maar het zijn het wel wat bijdraagt aan het geheel proces !

  0

  0
 • 100%NAC
  19 maart, 2016 - 23:51

  ook weer een heerlijk interview. Respect BSR!

  0

  0