Go to Top

BSR TV: Stijn Vreven na NAC-Jong Ajax (4-3)

BSR TV: Stijn Vreven na NAC-Jong Ajax (4-3)

Twee keer op achterstand komen, tóch winnen en ondertussen ook nog goed voetbal spelen. Stijn Vreven zag zijn mannen vanavond exact doen wat hij graag ziet. Hoewel er altijd iets aan te merken blijft, spraken wij daarom een tevreden coach.

Bron: B-Side Rats

56 Reacties op "BSR TV: Stijn Vreven na NAC-Jong Ajax (4-3)"

 • BreDaN
  18 maart, 2017 - 00:09

  Laadt allemaal vlot heren. #hellfreakingheah

  1

  4
 • maarten
  18 maart, 2017 - 00:21

  Ik moet iets van mijn hart. Buiten de puike prestatie maak ik me ook zorgen omtrent t verhaal mCity. Investering in Zundert met 2 ton? Krijgen wij nu voor altijd een 6tal huurlingen die het niveau niet aan kan? Worden wij een speelpop aan touwtjes? gaan hun een Meijers of andere jeugd gratis in de weg lopen? Waarom horen wij nu in deze moeilijke tijd geen knowhow van Smulders? Het lijkt de algehele politiek wel. Een hoop blabla waarvan de uiteindelijke doelstelling een enorm grijs gebied blijft.

  55

  68
 • Wolfmanjack
  18 maart, 2017 - 00:27

  Hij mag tevreden zijn. NAC toonde karakter. Kritiekpuntje. Haemhouts niet meer opstellen. Teveel balverlies en véél te traag.

  13

  41
 • Kern
  18 maart, 2017 - 00:51

  @ maarten

  Ga jij je toch lekker zorgen maken joh. Proost!
  Hup Garcia!!

  32

  3
 • nac
  18 maart, 2017 - 00:52

  Wereldgozer!!

  5

  1
 • BraboF1
  18 maart, 2017 - 00:53

  Op rechts bij vlagen prima voetbal gezien. Op links vond ik de Brexiteers een beetje onhandig in de 2 de helft, waardoor de “druk naar voren” ( Vreveriaans) wat achter bleef en Ajax kans gaf het de verdediging lastig te maken. Garcia en Korte de absolute uitblinkers.
  Nu na de nummer 2 en 3 de kampioen tackelen in eigen huis. Koel blijven….komt goed met ons NAC.

  14

  2
 • Dutchbird
  18 maart, 2017 - 02:03

  Lang geleden dat ik zo genoten heb. Heel knap dat je een goed spelend Ajax zonder punten huiswaarts stuurt. Als Guardiola beelden ziet van Garcia in deze wedstrijd vrees ik dat we niet lang van Manu kunnen genieten. Wat een klasbak. Niet alleen technisch super handig maar ook een weergaloze inzet. Mooi gebaar van Vreven die publiekswissel. Cyriel snel voor vijf jaar vastleggen want dat is de nieuwe Messi van Breda, Bartje idem want dat is de nieuwe Penders en Brondeel onze nieuwe Babos.

  We kunnen Smulders de huid vol schelden vanwege de Manchester City deal, maar zonder die deal hadden we geen Manu Garcia gehad. OK Barker en Smith Brown vallen na een redelijke start wat tegen en Ageypong is niet veel beter dan Hooi, maar het zijn over een heel seizoen gezien redelijk nuttige spelers en Horsfield doet het zelfs iedere week beter. Als je vijf van dit soort mannen huurt en er gemiddeld twee tot drie in de basis hebt dan is er niks mis mee, zeker niet als ze de rest scherp houden.

  79

  3
 • 1965
  18 maart, 2017 - 03:20

  Twee jaar geleden dat ik zo heb genoten van de spelers en supporters
  Alles zat er in wat NAC heeft groot gemaakt en ooit ook was, nu door gaan. Het was maar jong Ajakkes met een minimale waarde van 25 miljoen euro maar toch
  Trots op mijn club en mijn stad

  28

  1
 • Joost
  18 maart, 2017 - 04:55

  En iedereen maar klagen dat Verschueren eruit moest, was vandaag de beste man van het veld samen met García. Arno zat overal tussen en haf rust aan de bal, daar gaan we nog plezier aan beleven. Enige minpuntje was Haemhouts die uit de toon viel

  25

  17
 • Fransje B
  18 maart, 2017 - 05:43

  @Joost: García , Brondeel en Korte waren de absolute uitblinkers. Voor de rest een knappe team prestatie.
  Zelfs Verschueren haalde een voldoende na weken van falen en grossieren in balverlies. Een wonder dat deze jongen zoveel krediet geniet van Vreven.

  25

  22
 • Nr. 20
  18 maart, 2017 - 06:40

  Prima pot. Heerlijk en eindelijk weer eens genoten. Zowel van nac als jong Ajax. Eindelijk eens een voetballende ploeg tegen ipv een blinde houthakkers ploeg. Nac liet ook mooi voetbal zien metcgarcia als motor en een hecht team erachter. Zo hoort het! Verder totaal niet eens met negatieve reacties over Haemhouts. Sinds hij weer op middenveld staat is er betere verdeling en hij brengt orde. Verder had ik liever stans voor Verschueren gezien maar eerlijk is eerlijk Verschueren speelde een meer dan prima pot gisteren. Dessers is en blijft gewoon prima spits!

  15

  8
 • nac fan
  18 maart, 2017 - 08:37

  nu vvv nog en dan de rest dan komt het wel goed hup.nac ga zo door

  5

  1
 • Feestbeest
  18 maart, 2017 - 08:50

  Iemand enig idee wanneer het lied van evert officieel uitkomt?

  8

  1
 • NAC4EVER!
  18 maart, 2017 - 08:51

  Heerlijk!
  Een paar slordigheden daar gelaten was dit een prima wedstrijd.
  Als ze zo door kan het misschien toch nog wat worden in de play-offs.
  Come on NAC!

  5

  1
 • NAC4EVER!
  18 maart, 2017 - 08:52

  @Feestbeest
  Nee, vroeg ik me ook al af.

  2

  0
 • FAN
  18 maart, 2017 - 09:00

  Sinds dit jaar ben ik regelmatig in het stadion te vinden. Ook gisteravond. Moet gezegd worden, Wat een fantastische sfeer en leuke wedstrijd!!!
  García – goede voetballer, cyriel – fantastische eerste goal (aanval ook goed).

  De verdediging was ook sterk en dan doel ik voornamelijk op Sporkslede. Sterk aan de bal, tegenstander kwam er niet langs dat zelfs de trainer van Ajax dat zag en Neres 2e helft op hem stond.

  Goed gedaan NAC!!

  15

  1
 • The Cosmic Gate
  18 maart, 2017 - 09:07

  Wat viel Barker door de mand zeg….
  Zonde want geloof echt wel dat die gast kan voetballen, maar wat hij liet zien….Was echt niks.
  Zo wisselen ze je bij FC Gastel 7 nog na 10min

  6

  11
 • buurman
  18 maart, 2017 - 09:17

  Puike overwinning. Met nu 9 uit 3. Ik zou in de opstelling nog hooguit op 1 plaats veranderen en dan laten staan en zorgen dat we op stoom komen voor de nacompetitie. Ik heb gisteren in 1 klap weer wel veul zin in de nacompetitie gekregen. Ben tevens blij voor Cyriel, kreeg veel te veel kritiek, terwijl het voor NAC een prima spitske aan het worden is die de ere aan kan. (Overigens liet Cyriel het wel een aantal wedstrijden afweten en zijn er nog veel verbeterpunten, maar Dessers heeft veel potentie.)
  (MC deal kunnen we nog niet over oordelen denk ik, moeten we eerst info over hebben, we weten nagenoeg niets.)
  Ben nu al benieuwd of we ook in Venlo op de been blijven, probeer te gaan supporteren.

  8

  3
 • scheppioni
  18 maart, 2017 - 09:19

  Met name de nadruk op een puike tweede helft, de eerste helft is nog wel een aandachtspuntje, zeker voor vvv uit en die zijn ook te pakken !!
  Maar ik blijf het een verademing vinden deze trainer met de paar vorige en die tweede goal was al niet eens een vrije trap of het nou ook nog buitenspel was !!
  Een echte NAC tweede helft met een weergaloze Manu Garcia !
  Er lijkt met Korte, N’toko en Meijers o.a. een team gesmeed te worden, zou perfect uit komen voor de komende twee maanden ! HUP NAC, een belgisch pilske voor Vreven !! Op naar Venlo met ook daar een krachtig NAC ook vol in de eerste helft, een discussie plek zal linksbuiten wel zijn ! Schijt aan de vlaaien !

  13

  2
 • Ivo
  18 maart, 2017 - 09:28

  Mooi resultaat en een lekkere pot voetbal. Complimenten aan het team!
  3 overwinningen op rij, dat is denk ik de eerste keer dit seizoen.
  Ben benieuwd of dit een opleving is of dat er echt een stijgende lijn in zit.

  5

  0
 • Los Pollos Hermanos
  18 maart, 2017 - 10:16

  Zei het weken geleden al, maar doe het nog een keer. We mogen god op de blote knieën danken voor die kleine dwerg uit Spanje. Ongelooflijk wat is die jongen goed zeg. Die balbehandeling, die paas, dat overzicht, het is echt van ongekend niveau wat nooit eerder in Breda is vertoond. Wat een ongelooflijke klasbak en wat heerlijk dat die jongen gewoon bij ons NAC speelt jongens! Dat is toch prachtig! Je ziet hem ook genieten als zijn naam wordt gescandeerd, prachtig ventje. Vind hem wel te vergelijken met Isco. Maar denk dat deze García nog verder kan komen. Ook wanneer het spel wordt stilgelegd door de scheidsrechter en hij staat even alleen met die bal aan zijn voeten, staat hij een beetje met die bal te spelen alsof hij in de speeltuin staat. Ook die jongens van Ajax wisten niet wat ze meemaakte. Manu García. Je bent een held. En zoals ik maanden geleden al tegen vrouw los pollos zei als zij zichzelf maar weer eens hardop afvroeg waarom ik nog naar NAC ging na al die teleurstellingen, dan zei ik. Ik ga niet naar NAC, ik ga naar manu García kijken. Avondje García. Wat een klasbak. Eindelijk weer een reden om trots te zijn op die rare kudt club van ons!

  48

  4
 • Europa league
  18 maart, 2017 - 10:26

  El allouchi vanaf links laten starten komt veel naar binnen dan met zijn fantastische trap en Manu kan dan het gat in duiken !!! Ook brengt mounir een portie werklust wat zowel Barker als Verbeek niet brengen

  17

  13
 • Breda-Loyal
  18 maart, 2017 - 10:31

  Gisteren na de wedstrijd wel een bijna een traantje weg moeten pinken
  Dit was me toch een lange tijd geleden dat we als supporters zo’n heerlijk avondje NAC hebben meegemaakt.

  De mannen vochten zich echt 2 slagen in de ronde !
  Wat kan ik er van genieten als ze voor elkaar door het vuur gaan
  Garcia die hier pas is sinds de winterstop , en dat kleine spaanse projectiel bleef maar in duel gaan en vechten voor elke meter.
  Arno die niet erbij na denkten en gelijk erbij sprong.
  Korte en Sporkslede , wat een duo hebben we daar toch wel. Staan voor elkaar klaar en bleven maar doorvechten !
  Dessers die maar bleef gaan en echt meerdere malen echt zo’n goed overzicht hield in een heksenketel
  Meijers die zich echt niet gewonnen gaf , wat een klassen en power heeft hij !

  En dan krijg je echt kippenvel met de ontlading van spelers en publiek !
  Dat het de mannen wat doet… echt kippenvel !
  De ontlading van ons allemaal geeft het dat extra glans.

  Zo door blijven gaan , over 2 weken uit bij venlo die vlaaien bij de strot pakken en niet meer loslaten !

  Hup NAC !

  36

  0
 • Am
  18 maart, 2017 - 10:50

  Eindelijk hebben ze laten zien dat ze kunnen voetballen. En dat tegen een elftal dat eredivisie waardig is. Het moet ook een beetje meezitten, maar er werd bij vlagen goed gevoetbald. Er is de laatste weken heel wat afgezeken, maar we kunnen toch wel concluderen dat Smulders goed werk geleverd heeft. Hopelijk geeft dit vertrouwen voor de rest van het seizoen.

  10

  16
 • JanS
  18 maart, 2017 - 10:53

  SuperNac,was een klap in het gezicht van al die negatievelingen zoals maarten en ander volk,

  11

  22
 • Wanny
  18 maart, 2017 - 11:11

  Het was alsof we weer even in de ere waren en één van de topclubs over de knie legden. Zo’n wedstrijd dus.

  32

  0
 • Nr. 20
  18 maart, 2017 - 11:42

  Idd wanny wat snakken we hier weer allemaal naar. Dus met zn allen vanaf nu schouders eronder en go with the flow!! NAC make us PROUD!

  11

  0
 • H.V.M.
  18 maart, 2017 - 12:49

  Mooie goals, bij vlagen bovengemiddeld goed voetbal van beide kanten, prima sfeer en bovenal drie belangrijke punten.
  Kortom, een heerlijk ‘Avondje NAC.
  Maar óók een “houdoe en bedankt” aan AJAX!
  Vrijwel alle Juup Clubs metselen of timmeren hun goal dicht in Breda.
  Voor alle zekerheid parkeren ze ook nog eens hun spelersbus op de doellijn.
  Resultaat is dat deze wedstrijden niet meer om aan te gluren zijn.
  Zo gaan we er dit seizoen helaas toch nog een aantal zien, zeker in de Play-Offs!

  Vrijwel alle spelers haalden gisteren een dikke voldoende. Dessers en korte waren top, García buitencategorie!
  N’Toko had overigens simpel de 1-0 kunnen voorkomen door glijdend de bal te onderscheppen.
  Dat zag er op TV niet al te best uit!
  Herstelde zich later in de wedstrijd goed.
  In de Juup mogen én worden nu eenmaal foutjes gemaakt!
  Nu gaat het er om om deze Flow vast te houden.
  Na VVV uit en Cambuur thuis weten we meer.
  Laten we niet vergeten dat elke wedstrijd anders is!
  Het kan ook zo maar weer tegen gaan zitten.
  Dat hebben we dit seizoen maar al te vaak gezien.
  Voorlopig genieten we nog even na, met dank aan AJAX.

  33

  1
 • Sjef de gevulde koek
  18 maart, 2017 - 12:51

  Na de 0-1 dacht ik kijk daar gaan we weer. Maar wat normaal moeijlijk gaat scoren was nu alles raakt. Super avond en hoer word je als suporter vrolijk van. Ook blij dat paardenveld voor onze Smith brown speelt. Wat een verschil is dat kwa inzet en opkomen.

  5

  2
 • EVERT
  18 maart, 2017 - 12:53

  @ feestbeest & @NAC4EVER hier evert mijn nummer zal vanaf volgende week denk ongeveer op spotify komen en in april komt de clip uit

  22

  1
 • Paayke pies
  18 maart, 2017 - 13:48

  Mooi werk evert 💪👌👍

  9

  1
 • evert
  18 maart, 2017 - 14:44

  dank je wel ik wil ook 7 april voor de wedstrijd Nac – cambuur een stoet houden vanuit de stad naar het stadion toe met hopelijk veel volk en dan zou ik daar ook een gedeelte van de clip willen opnemen. dus zet het alvast in je agenda en later hoor je hier meer over thnx boys 👍

  21

  1
 • buurman
  18 maart, 2017 - 15:12

  Als we punten pakken bij vvv en tegen cambuur dan is in 1 klap het vertrouwen terug bij zowel spelers als supporters. Moet natuurlijk nog wel gebeuren, maar nu eerst genieten van deze prachtige overwinning vooral ook dankzij Garcia.

  8

  1
 • Rubenac
  18 maart, 2017 - 18:04

  Evert mene maat

  5

  0
 • dromer
  18 maart, 2017 - 19:13

  Mooie teamprestatie eerst de juiste wedstrijdinstelling omarmen en blijven voetballen. Goed dat ondanks de keurige winst Vreven aangeeft nog eens kritisch naar het verdedigen bij de tegendoelpunten te willen kijken. Bij de verdedigende acties, en dan heb ik het niet alleen over de verdediging, kan nog wat winst geboekt worden. Al overheerst nu zeker de fantastische winst op die club gister. Oproep aan de KNVB voorkom dat er bij die Jong teams zoveel kapitaal in het veld staat

  3

  0
 • DM
  18 maart, 2017 - 19:52

  Kort maar krachtig: genoten!!!

  4

  0
 • Oosterhout3
  18 maart, 2017 - 21:27

  Was dit zo’n voorbeeld van dat de spelers het wel kunnen? JA!

  Man of the match… garcia!
  Gevolgd door dessers & verschueren!!

  Buitenspelers nog steeds niet van overtuigd nu, maar de rechterkant(sporkslede&korte) loopt goed!
  Links voorin daarentegen… wisselvalligheid troef!!

  Nee,

  Ik heb gister EINDELIJK GE-NO-TEN!!!!

  8

  2
 • voetbalreporter
  18 maart, 2017 - 22:18

  Ik ga alle fan sites van NL af, maar dit is echt een van de minste. De site ziet er echt niet uit, en met de club zelf heb ik ook niks. Ik heb ook een wedstrijd gezien, en de meeste supporters komen alleen maar voor bier, aandacht, en aanzien. Kortom; kutsupporters

  Ik zie graag een betere voetbal sfeer en een meer inhoudelijkere site. De meeste mens hier zijn dom en achterbaks. Kortom; jullie zijn geen goede voetbalsupporter

  3

  72
 • Keesie
  18 maart, 2017 - 22:54

  @ voetbalreporter

  Donder lekker op met je mening !! Blijf lekker op die andere sites zitten dan, stomme mongool… we are NAC and we are proud off it !!

  36

  1
 • Breda-Loyal
  18 maart, 2017 - 23:05

  @Keesie

  Rustig Keesie , het is maar een troll

  17

  0
 • Dun Diëe
  18 maart, 2017 - 23:07

  Beste voetbalreporter, ik denk dat het hier maar weinig mensen aan de anus zal oxideren wat jij van hen of deze site vindt. En als het je niet bevalt dan hoepel je toch gewoon lekker op. Er is zo’n 20 km naar het oosten ook een club, wellicht dat het je daar beter bevalt. Daaaaaaag!

  28

  1
 • Jeffrey
  19 maart, 2017 - 01:32

  Jammer dat VVV al kampioen is. Zal moeilijk worden om te promoveren in de play-offs om van een eredivisieclub te winnen.
  Vrees voor nog een jaartje Jup met die belofteteams van een jaartje of 18 oud!

  0

  6
 • scheppioni
  19 maart, 2017 - 08:53

  @ voetbalreporter
  Daar zijn medicijnen voor hoor voor zware depressies, sterkte kerel !!
  @ buurman
  Niet als we gaan winnen, dalik nemen de NAC spelers die vertwijfeling weer over, dit NAC gaat gewoon winnen !! Overtuiging, want dat viel na tien minuten na de 0-1 weer wat weg en dat mag niet en gelukkig zagen we in de tweede helft wel weer een echt NAC !! Zo hoort het !
  @ Sjef de gevulde koek
  Ik dacht het ook effe , maar we weten ook dat NAC al heel vaak in een tweede helft wel vol gas kan geven, maar ik dacht het meer na de naaigoal 1-2 van die manschot, maar goed NAC is weer steeds meer NAC aan het worden en het werd nog een prima avond, nu geen angst voor venlo uit !!
  Is nergens voor nodig zie je wel aan dordt !! HUP NAC, we follow !!

  8

  1
 • Nr. 20
  19 maart, 2017 - 11:58

  @scheppioni idd weg met dat laffe voetbal uit. Ook daar gewoon tegenstander bij strot pakken en druk zetten. Beter dan dat inzakken en dan vaak nog met 1-0 of 2-0 verliezen. Uitgaan van eigen kracht!!

  8

  0
 • scheppioni
  19 maart, 2017 - 12:25

  Zo is’t Nr. 20 !!
  Dan pakken we die vlaaien, zeker te weten 0-2 !!
  Wij zijn gvd NAC BREDA !!
  En het worstenbroodje smaakt extra lekker !

  7

  0
 • Van "taajlaand
  19 maart, 2017 - 12:50

  Hoi Schepp,

  Die medicijnen voor de “voetbalreporter” zullen niet genoeg zijn denk.
  Deze persoon heeft volgens mij veul eer begeleiding nodig…..at een gek.

  Maar hoe blij en tevreden verder zit ik hier op zondag weer eens op deze site.
  Man, man wat kun je gelukkig worden als je na zo veel klote wedstrijden en verliesbeurten een wonderschone overwinning hebt mee kunnen maken zoals vrijdag, waarbij, zoals H.V.M.ook al aanhaalt “jong” Ajax ook aan mee deed.
  Verbazing nog wél waarom juist nu wél, of gaat dit de ommekeer worden.
  Het zou meer dan lekker als we met dit voetbal de play-offs in zouden kunnen gaan, want dan hoef je totaal niet bang te zijn voor de onderste in de ére!
  Gisteren van mijn voetbalmaten hier op het eiland ook complimenten gekregen\, waarbij deze gasten ook steeds aanhalen dat het publiek bij ons nog steeds zo voltallig aanwezig is.
  Gelukkig weer een weekend waarbij de trots toch weer even naar boven komt…..
  Fijn zondag allemaal.

  12

  0
 • scheppioni
  19 maart, 2017 - 12:59

  @ Van “Taajlaand
  Een echt avondje NAC en dan scheelt de terugreis qua gevoel zeker, ik blij het wel nog ene kanttekeningetje vinden dat in de eerste helft na de 0-1 weer deels een onzeker NAC stond en zeker bij de zeer onterechte 1-2 was even weer een naar gevoel van wanneer zit het weer eens mee, gelukkig maakte de weergaloze Manu Garcia nog voor rust de 2-2 en ja uiteindelijk zagen we in de tweede helft weer een echt NAC die we graag 90 minuten zien, al had Barker het nog bijna in zijn eentje verpest, want de 4-3 was grotendeels op zijn conto en daarna nog een keer een ziekenhuisterugspeelbal, goed van Vreven om dan in te grijpen, sommige NAC spelers begrijpen nog steeds niet waar het om gaat en dat blijft gevaarlijk !
  Ben nu benieuwd in Venlo, laat dordt het goede voorbeeld gegeven te hebben, dus NAC overtuiging !! 90 minuten lang !! Wat een lekker weekend heerlijk !

  6

  1
 • Sjef de gevulde koek
  19 maart, 2017 - 13:26

  Stijn vreven bij de tafel van kees. Mag gewoon 2 min kets zeggen en daarna weer vertrekken haha wat een waardeloze bedoeling is dat

  5

  1
 • RaraNAC
  19 maart, 2017 - 14:09

  Laten we na een nederlaag tegen VVV ook eens allemaal de positieve punten van de wedstrijd eruit pakken. Zou het leven een stuk leuker maken.
  Nu hoop ik uiteraard dat we gewoon winnen, maar erg stabiel is het natuurlijk niet.
  Wat het mooiste van de avond was, dat dit jong Ajax van hoger niveau is dan een gemiddelde eredivisie degradant die we zullen treffen.
  Misschien moeten we daarom de wedstrijden tegen de jong teams wat positiever benaderen. (Ook dit is voor mij moeilijk)

  Wat ik meepak naar de nacompetitie; ook tegen de ealges of Roda krijg je meer ruimte dan het beton voetbal hier in de Jupiler. De omschakeling is erg goed! Drie tegen in eigen huis is natuurlijk te veel.
  VVV uit weer een nieuwe uitdaging, vergelijkbaar met de nacompetitie.

  7

  2
 • Enjoy
  19 maart, 2017 - 20:24

  Als ik zo werd behandeld met niks
  was ik allang opgestapt bij de tafel van
  Kees.
  Respectloos , wel Hr.Koerts van de cijfers
  en Eredivisie wijzigingen alle aandacht
  met juiste repliek van de trainer van Sparta

  8

  1
 • leeuw
  19 maart, 2017 - 23:52

  Reporter, wat ben jij een leugenaar zeg, je hebt helemaal niets met de mooiste club van Nederland maar je komt hier wel je jalouzie uiten. 22 km ten oosten van Breda leeft een cluppie die in het linker rijtje staat van de Eredivisie en slechts 12 of 13.000 toeschouwers max. kunnen trekken en wij gewoon 15000 suporters met het meeste kabaal en steun achter de mooie kleuren GEEL en ZWART staan en in die vreselijke Jupilerleage spelen. Jalouzie krijg je ook als je het moet doen met een oer-lelijke slonzige vrouw terwijl je buurman een bloedmooie vrouw heeft met een prachtige uitstraling en prima karakter
  Geeft niks hoor jouw commetaar want mijn kaken doen nog steeds pijn van het lachen, en piste bijna in m’n boek daar ik niet zo snel een kruik kon vinden hier in ons mooi Breda.

  Ik wens je nog veel plezier als reporter bij de sigarenrokende toeschouwers in die donker grijze stad van je.

  16

  1
 • voetbalreporter
  20 maart, 2017 - 18:11

  Mijn mening over deze club is niet echt veranderd naar al deze agressieve reacties, ook zeer teleurstellend dat jullie de buren er bij gaan halen als iemand wat gefundamenteerde kritiek uit op jullie club.

  Met vriendelijke groet,

  Voetbal reporter

  1

  5
 • scheppioni
  20 maart, 2017 - 19:36

  @ voetbalreporter
  In het begin slaan die medicijnen niet direct aan, maar geen paniek !
  Na verloop van tijd gaat het steeds beter met je, althans bij de meeste, zo niet dan kun je nog altijd in zwitserland gaan wonen !! Nogmaals sterkte, beterschap !

  7

  0
 • Naccie
  20 maart, 2017 - 21:18

  Dessers voelt zich de man hy loopt overdreven te juichen met zijn armen wyt hy moet naar de garcia lopen die geeft de voor zet je doet het met zun alle ik ben ook blij als hij scoort maar nac was nouw ook niet zo goed maar ze maken wel de kansen af dit keer maar we hebben gewonnen

  1

  1
 • buurman
  20 maart, 2017 - 21:35

  Eigenlijk heeft de voetbalreporter daar wel een punt

  1

  0
 • Ivo
  20 maart, 2017 - 21:40

  Haha, buurman

  Hij heeft gelijk, maar dat erkennen wij naccers dus liever niet.

  1

  0