Go to Top

BSR TV: Technisch klankbordavond Clubraad

BSR TV: Technisch klankbordavond Clubraad

Maandag 22 februari verzamelden supporters en technische staf van NAC zich in café Beatrix voor een door de Clubraad georganiseerde technisch klankbordavond. BSR TV deed verslag.

Bron: B-Side Rats

6 Reacties op "BSR TV: Technisch klankbordavond Clubraad"

 • wolfmanjack
  23 februari, 2016 - 23:01

  Dat BSR-tv is echt een meerwaarde, goed bezig jongens

  0

  0
 • Nacdictive
  24 februari, 2016 - 11:02

  Was een mooi avondje, veel ‘inside’ information gehad, vragen kunnen stellen, van gedachten kunnen wisselen. Heeft echt een meerwaarde deze avond, sowieso vanuit supporters gezien maar ik denk ook zeker vanuit de club gezien.

  0

  0
 • scheppioni
  24 februari, 2016 - 12:42

  Terechte duimpkes voor wolfmanjack, jammer kerel dat we zo’n takke eind van het altijd moie BREDA afwonen !

  0

  0
 • Bigmouth
  24 februari, 2016 - 21:17

  En zoist Schep

  0

  0
 • Badeend
  25 februari, 2016 - 15:36

  Bijzonder, dat hier maar 4 reacties op komen. Wellicht neemt men niet echt de moeite om het filmpje te bekijken, of waardeert niet iedereen dit soort unieke initiatieven van hun club. Ik vind het in elk geval super dat de leiding dit doet. Ik vraag me wel heel erg af waarom Hans Smulders meldt dat hij denkt dat de jeugd en de selectie allemaal 4-3-3 moeten spelen. Is er iemand die erbij was en die reden weet? Ik vind het persoonlijk echt klinkklare onzin, maar dat is voornamelijk gebaseerd op (1) de huidige selectie, (2) de afgelopen 10 jaar en (3) de eeuwige problemen op het middenveld door onderbezetting. Maar goed, dat is mijn mening.

  0

  0
 • Toets
  26 februari, 2016 - 10:08

  Ik ben het met je eens Badeend. We kunnen echter hier heel veel gaan discussiëren over deze avond, maar om daadwerkelijk invloed te hebben had je er toch bij moeten zijn geloof ik. We krijgen denk ik te weinig informatie mee om hier iets logisch over te kunnen zeggen. Desalniettemin top dat dit georganiseerd wordt!
  Smulders is denk ik iemand van de oude hollandse voetbalschool (voor zover die nog bestaat), dus 4-3-3 zal zijn voorkeur hebben. De jeugd moet aanvallend voetballen en het initiatief tonen in de wedstrijd. Met een meer defensieve speelstijl vanuit de jeugd zullen er ook ander type spelers doorstromen.
  Dat neemt nog steeds niet weg dat met deze selectie een 4-4-2 opstelling logischer zou zijn, maar dat is dus de keuze van de TC

  0

  0