Go to Top

Commentaar NAC op interesse AZ in Stewart

Commentaar NAC op interesse AZ in Stewart

NAC heeft op haar eigen website bevestigd dat er interesse uit Alkmaar is voor Earnest Stewart. Copy paste het laatste deel daarvan:

“NAC zou het vertrek van Earnest Stewart buitengewoon betreuren. Als technisch directeur heeft hij samen met de technische staf met beperkte middelen een goede selectie weten samen te stellen. NAC wist in deze periode ver van de gevarenzone te blijven en verraste de voetbalwereld door het aantrekken spelers, die na een minder periode elders in Breda weer tot bloei kwamen.

Tegelijkertijd wil NAC een mogelijke nieuwe stap in zijn loopbaan ook niet op voorhand blokkeren. Een definitieve overstap van Stewart, is afhankelijk van de onderhandelingen tussen NAC en AZ. Of en zo ja, op welke termijn die besprekingen resultaat opleveren is nog niet te zeggen.”

Het is maar daggut wit.

Bron: B-side Rats, NAC.nl

88 Reacties op "Commentaar NAC op interesse AZ in Stewart"

 • nm
  23 mei, 2010 - 09:04

  Ik hoop zelf op een nieuwe wind door NAC door het terug halen van grote spelers als TL en PVH. Dit is natuurlijk weer mogelijk wanneer TM afzwaait.

  Helaas weet ik dat de plannen zijn de rol van TD intern op te vullen door iemand uit de jeugdopleiding.

  Toch opvallend dat de zogenaamde 5de colone niet zo goed is ingelicht als ze doen geloven. Je hoort ze niet of ze dlaan de plank compleet mis. Toch raar want dit zou toch het moment moeten zijn om toe te slaan zou je denken.

  0

  0
 • nm
  23 mei, 2010 - 09:06

  Btw heeft iemand ES ofdat hij eigenlijk wel trek heeft in een dergelijke rol?

  Ik zie trouwens adewiel als beste interne oplossing. Drie A trainers op het eerste elftal is toch al een beetje veel van het goede lijkt me

  0

  0
 • Mafkees
  23 mei, 2010 - 09:15

  @ nm

  Dan wordt Aandewiel ineens de baas van zijn baas (Maaskant), dus dat zal wel niet gebeuren denk ik.

  0

  0
 • frankuh
  23 mei, 2010 - 09:40

  – BSR: off topic –

  0

  0
 • I Kiss Football
  23 mei, 2010 - 09:54

  Stewart heeft het buitengewoon goed gedaan, ik snap dan ook niet wat iedereen loopt te zeiken?

  0

  0
 • Anti ziektes uit stilburg
  23 mei, 2010 - 10:32

  Okee mensen, maar wie zou dan de opvolger moeten worden? Van hintum? Nee toch die man heeft het bij Vitesse ook verpest! Dus geef suggesties!

  0

  0
 • Realist
  23 mei, 2010 - 10:44

  Ik denk dat Ruud Brood een goede kandidaat is!

  0

  0
 • jan uit G
  23 mei, 2010 - 10:48

  nou kassa zn contract loopt nog dus iedere cent die er te halen valt bij az pakke,en niks geen gezeik over wat tie allemaal voor nac heeft gedaan da was gewoon zn werk net zoals wij dat al jaren doen is ook normaal.dus alle eurootjes die er nog over zijn bij na scheringa PAKKE!!!!!!!en ES oudoe en bedankt niet meer en niet minder

  0

  0
 • johan
  23 mei, 2010 - 10:53

  Em zeik maar weer lekker verder met zijn allen.
  De NAC supporters zijn de grootste zeikers van Nederland geworden! Ik lees nu zelfs al mensen over PvH.
  Die man heeft zichzelf onmogelijk gemaakt.Is bovendien overal met ruzie buitengeschopt. Laten we maar bidden dat hij dus NOOIT komt.

  0

  0
 • sjimske
  23 mei, 2010 - 10:54

  ES heeft het heel goed gedaan in Breda.. kijk naar de afgelopen 3 jaar!! Schilder was de grootste verrassing!!.. zou echt jammer zijn als hij vertrekt!.. je weet niet wat je ervoor terug krijgt..

  COME ON NAC!!!!!!!!!!

  0

  0
 • CDG
  23 mei, 2010 - 11:05

  De eerste keer dat ik meemaak dat een club een bericht plaatst op haar officiele website over het feit dat er andere club zich gemeld heeft voor een speler of TD.
  De titel had dus ook kunnen zijn: AZ, kom hem maar halen. Die paar ton zal NAC goed uitkomen denk ik.

  0

  0
 • dunco
  23 mei, 2010 - 11:07

  Ruilen voor Dembele ;-)

  0

  0
 • Anoniem
  23 mei, 2010 - 11:13

  Vacature word ingevuld door Jeffrey van As loopt al tijdje met ES mee en is meest geschikte kandidaat en is de interne oplossing. Nu komen de azijn pissers weer over van As maar was laatste jaar Goed duo Jeffrey kan het zo overnemen. (Ps luijkx kwam uit de koker van Jeffrey).

  0

  0
 • Mafkees
  23 mei, 2010 - 11:23

  @ Anoniem

  Die gaat vermoedelijk naar ADO als TD

  0

  0
 • JoostjuhB
  23 mei, 2010 - 11:31

  Misschien Klavan en Nick van der Velden erbij betrekken? Ik denk dat Stewart onhoudbaar is nu. Hij gaf een week geleden al aan ambities te hebben voor een stapje hoger.

  0

  0
 • Anoniem
  23 mei, 2010 - 11:35

  @mafkees
  ADO is/was gerucht nu ES naar AZ gaat blijft van as is de interne oplossing uit de jeugd. ADO kan niet aan wensen van Jeffrey voldoen

  0

  0
 • marti
  23 mei, 2010 - 11:48

  Met van As gaat NAC helemaal ten gronde.

  0

  0
 • Mafkees
  23 mei, 2010 - 12:01

  @ Anoniem

  Ik zou het een goede oplossing vinden. Op deze site schreeuwen mensen over Van As, terwijl ze niet echt lijken te begrijpen wat die man deed/doet.
  Liever (en nu gaat het fout komen) zie ik Pierre van Hooijdink komen in deze functie, maar ik weet niet of hij betaalbaar is en er zin in heeft.

  0

  0
 • Dave
  23 mei, 2010 - 12:01

  die na een minder periode elders in Breda weer tot bloei kwamen.

  Komma was wel handig geweest. Ik las: Die na een mindere periode, elders in Breda weer tot bloei kwamen.

  Dacht dat het over de Baronie ging of zo :')

  0

  0
 • Patje
  23 mei, 2010 - 12:09

  Dat afgeven op de huidige directie en het ophemelen van oude NAC-verraders toont aan dat het maar goed is dat de macht niet in handen komt van het meest opportunistische deel van onze samenleving: de voetbalsupporter.

  TL? Is hij niet met witte doekjes weggehoond?
  PvH? Is ook hij niet vreselijk weggehoond?

  Ze hadden grote kwaliteiten als voetballer, maar hebben ze die ook als directeur?
  Overtuig mij dat zij op DAT punt ook kwaliteiten hebben.

  Want als ze wél kwaliteiten hebben, dan lat ik me graag overtuigen.

  Voorlopig zie ik ze als goede oud-voetballers. Niets meer en niets minder.

  0

  0
 • Mafkees
  23 mei, 2010 - 12:12

  @ Patje

  Weggehoond door een deel van het publiek ja.
  Ik denk dat Van Hooijdonk grote kwaliteiten heeft en heel veel inzicht. Dat lijkt me niet onbelangrijk voor een dergelijke functie. Bovendien, en dat weet iedereen, is ie zo zakelijk als de pest. Lijkt me ook vrij handig.
  Van de andere kant zou het beter kunnen zijn als hij eerst een paar jaar als trainer aan de slag gaat. Alhoewel Stewart dat ook niet heeft gedaan.

  Het zal mij verder wat verrotten of ie hier is weggehoond door (een deel van) de aanhang, Als de man goed is, dan is ie goed.

  0

  0
 • von F
  23 mei, 2010 - 12:24

  Stewart heeft het goed gedaan met de middelen die hij krijgt, alleen met het verlengen van het contract van Maaskant en het blind richten op de vab heeft hij naar mijn idee laten zien dat hij nog een hoop bij moet leren. Vooral dat er niet serieus gekeken is naar alternatieven voor de jeugd is hem erg kwalijk te nemen.

  Van as is totaal ongeschikt naar mijn mening, zijn 'netwerk' is beperkt tot Den Haag en Breda. Daarnaast is zijn opleiding totaal niet in lijn met de genoemde functie.

  Bij NAC moet men de kaartenbak met oud spelers eens bij het grof vuil zetten en op zoek gaan naar mensen met de juiste kwaliteiten voor een functie. Nu wordt er gekeken welke oud-speler de een-of-andere functie vast wel in kan vullen, ervaring/kwaliteit/kennis niet noodzakelijk. Het is net een veredelde BSW. Voor het geld wat er aan oud spelers besteed wordt kan er echt wel een betere kandidaat gevonden worden.

  0

  0
 • Jottums
  23 mei, 2010 - 13:01

  Heb gehoord dat Stew-ert nog niet gelijk weg wil dit omdat hij bezig is met de transfer van Ooijer richting NAC rond te krijgen. Deze zouden in de laatste fase van onderhandelen zitten, dus daar is onze nieuwe centrale back.

  Stewart zou(samen met NAC/AZ(?)) de media tot eind komende week bezig willen houden zodat Ooijer bij NAC zit.
  En zo zou Stewart dus nog een goede speler binnen halen voor dat hij weg is.
  Mischien ook om nog een beetje een held te blijven.

  Ooijer inderdaad een kaugomknauwende irritante overschatte verdediger, maar zijn kwaliteiten zijn sowieso goed voor NAC.Denk dan ook dat het een aanwinst word. Let maar op mijn woorden.
  Volgende week Stewart bij AZ, en Ooijer bij NAC.

  0

  0
 • nm
  23 mei, 2010 - 13:02

  De ruzie destijds met PVH was eigenlijk alleen met TM. Nu deze naar alle waarschijnlijkheid niet meer terugkomt is de weg vrij voor een terugkeer.

  Maar nogmaals JVA zijn zijn opvolger worden tenzij hij liever naar ADO gaat. IK xou bijna zeggen laten we het hopen.

  Deze hele situatie heeft het voordeel dat we opnieuw kunnen beginnen met een geheel nieuwe directie

  0

  0
 • Anoniem
  23 mei, 2010 - 13:05

  @von f
  het is idd maar goed dat jij het niet voor het zeggen hebt en vind het knap dat jij weet wat voor netwerk van As heeft. TL ligt nog wel goed op de nac burelen pvh word door iedereen uitgekotst daar dus is totaal geen optie. In zijn tijd als speler eiste hij alle macht en vond iedereen maar niets. Supporters vergeten snel (ook de uitspraak dat Feyenoord zijn club is en zal blijven) willen wij een kakkerlak als td? Netwerk van Pvh is niet groot heeft met de meeste bonje is totaal foute keus.

  0

  0
 • Mafkees
  23 mei, 2010 - 13:27

  @ Anoniem

  Zullen we Schilder ook maar weer buiten pleuren omdat Ajax zijn cluppie is?

  0

  0
 • Swam
  23 mei, 2010 - 13:32

  @ Jottums

  Dat hoop ik toch niet. Ooijer zal wel niet voor consumptiebonnen bij NAC komen ballen en we zitten al over de 60% salaris eis. Daarbij is hij zo trage als dikke stront en een bijzonder irritant persoon. Dan zie ik toch liever dat Loran verlengt wordt of dat er voorin nog wat bijkomt.

  0

  0
 • wolfmanjack
  23 mei, 2010 - 13:47

  als het maar geen van hintum wordt

  0

  0
 • BB
  23 mei, 2010 - 13:50

  André Wetzel komt, heb ik gehoord…..

  0

  0
 • sander h
  23 mei, 2010 - 14:29

  Ik hoor hier mensen roepen om PvH maar het is bekent dat wanneer je PvH in de club hebt je er na verloop van tijd het gezeik er gratis bij krijgt, bovendien is PvH te duur en denk ik niet dat hij geschikt is voor deze rol. Ik zie liever een Mohammed Allach of Andre wetzel komen. Mensen met verstand van voetbal bovendien hebben ze (vooral Allach) bewezen te kunnen werken bij clubs met minimale middelen en daarmee succes te kunnen boeken. Allach woont bovendien in de buurt en heeft zich bewezen bij vvv die heeft dus mijn voorkeur. Wil men intern een oplossing dan denk ik aan Joop korebrits of evt dhr Bouwmeester.

  0

  0
 • elena
  23 mei, 2010 - 15:07

  henk vos halen

  0

  0
 • nm
  23 mei, 2010 - 15:12

  wetsel zie ik liever as algemeen directuer

  0

  0
 • d.kocx
  23 mei, 2010 - 15:59

  denk niet dat PvH niet komt omdat hij door veel supporters uit gekotst is. Zou hem graag zien komen maaruh er isnog iemand met een brabants hart jan reeker van psv is die niet werkloos?? of zou deze ook veel te veel vragen??

  0

  0
 • Snorkel
  23 mei, 2010 - 16:47

  reker heeft een functie binnen de uefa aangenomen onlangs, dus geen optie

  0

  0
 • Snorkel
  23 mei, 2010 - 16:49

  Piet de Visser zou een perfecte optie zijn, scout voor grote clubs als chelsea, en een enorm netwerk tot zijn beschikking.
  Kan me helaas alleen niet voorstellen dat hij dat zou willen

  0

  0
 • guuske
  23 mei, 2010 - 16:50

  Maaskant zal het er wel bij gaan doen, en zal waarschijnlijk meer veldwerk aan zijn assistenten overlaten. Is voor NAC de goedkoopste oplossing. Het zou niet verkeerd zijn om het 1 of 2 jaar intern op te lossen, scheelt weer een dik jaarsalaris en dikke auto die betaald moeten worden

  0

  0
 • Hoi
  23 mei, 2010 - 16:55

  @ Snorkel

  Piet de Visser heeft natuurlijk al eerder bij NAC gewerkt, ook al was het maar kort. Ik denk alleen niet dat ie wil. Die vindt scouten helemaal geweldig.

  0

  0
 • Hoi
  23 mei, 2010 - 16:58

  Andre Wetzel lijkt me niet goed bij deze club passen, maar Allach daarentegen… dat zou wel een mooie zijn ja.

  0

  0
 • johan
  23 mei, 2010 - 17:18

  We kunnen raden en speculeren tot we een ons wegen. Maar misschien gaat Stewart niet eens weg? Zullen we er nu mee ophouden namen te noemen van opvolgers? We weten het toch niet. Bedankt voor de medewerking.

  0

  0
 • NACMAN
  23 mei, 2010 - 17:38

  Bericht wordt niet voor niets geplaatst.
  Vooruitdenken is niet verkeert hoor.
  Meningen van supporters zijn voor de club van belang.

  0

  0
 • Hoi
  23 mei, 2010 - 17:45

  @ johan

  Mwah… Als Stewart een week geleden aangeeft wat hogere ambities te hebben en een week later meldt AZ zich officieel bij NAC… en NAC zit in de financiële problemen en kan een afkoopsom vragen…? Ja, het is speculeren, maar ik denk dat we er rustig op kunnen gokken dat ie vertrekt. Wat ik overigens wel heel erg betreur. Ik persoonlijk vind Stewart absoluut niet bij AZ passen.

  0

  0
 • dibio
  23 mei, 2010 - 20:32

  er is maar 1 man die verantwoordelijk is voor al het succes van nac.
  en dat is earnest stewart.

  met zijn slimme handels geest is nac in het linkerrijtje beland.

  STEWART MOET BLIJVEN!!

  0

  0
 • dibio
  23 mei, 2010 - 20:42

  gehaald door stewart:

  Mtiliga
  Kollka
  Amoah
  Lurling
  Ten Rouwelaar
  Gorter
  Loran
  Feher
  Kwakman
  Schilder
  de Graaf
  Leonardo
  Boukhari
  Salmon
  van der leegte
  Ammi
  Zoeterbier
  Reuser
  Molhoek

  o en het opmerkelijke is

  alleen voor kwakman is 75.000 euro betaald!
  en tevens is er wat betaald voor de huursommen van Molhoek, Gorter, Feher en Salmon

  (miskopen) Pinas, Pollack,

  halve miskoop cairo,
  hij maakte vorig jaar de winnende tegen heracles met een halve omhaal.

  Ronnie Stam werd verkocht voor 2.500.000
  Ammi voor 450.000
  Vlemminx voor 400.000

  doe je het dan slecht ?? neen

  STEWART MOET BLIJVEN

  0

  0
 • Benji
  23 mei, 2010 - 21:15

  @dibio

  Rigters en Leonardo horen ook bij het lijstje van verkocht (rigters naar blackburn en leonardo naar ajax.. Nu issie weer terug in Breda)

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  23 mei, 2010 - 21:44

  Stewart is natuurlijk niet de enige die verantwoordelijk is voor het succes van NAC.
  Net zo min als dat hij verantwoordelijk is voor "slechts" een 10e plek en "maar" de kwartfinale in de beker.

  Hij heeft gewoon zijn best gedaan voor NAC en als dat voor een NACsupporter met BSWniveau niet genoeg is dan zegt dat meer over die supporter dan over dhr. Stewart.

  Earnie, bedankt !

  0

  0
 • Hoi
  23 mei, 2010 - 21:50

  @ Dun Nakkenist

  Afgezien van dat BSW: Amen

  0

  0
 • since1912
  23 mei, 2010 - 22:06

  Vangt nac ook een aardig zakje geld als ES vertrekt?? Aan hoeveel mogen we dan denken?

  0

  0
 • Granada CF
  23 mei, 2010 - 22:22

  Verdulleme, en ik maar roepen dat Stuard moet oprotten, en nu gaat Stewart weg. Nu die Mombaerts nog.

  Hup NAC en hala Breda, en Granada CF in Segunda División!

  0

  0
 • Peterrrrr
  23 mei, 2010 - 22:39

  Iedereen heeft het maar dat van As niet functioneerd maar waar is dat op gebaseerd ? Via een kennis van me, weet ik dat iedereen (ook) in de selectie wegloopt met van As. Vraag me af hoe je dat kan beoordelen ?

  Als Stewart weg gaat zou dat best jammer zijn, denk dat of van As of Maaskant dan wat taken over zouden gaan nemen….

  0

  0
 • Hoi
  23 mei, 2010 - 23:03

  @ Peterrrrr

  Eej pas op, niet iedereen he.

  0

  0
 • Csaba1912
  24 mei, 2010 - 00:44

  @dibio Er is ook 700.000 betaalt voor Gilissen als ik me niet vergis…

  0

  0
 • Peterrrrr
  24 mei, 2010 - 09:10

  @Hoi: Je hebt gelijk ;)

  0

  0
 • Anoniem
  24 mei, 2010 - 10:07

  @peterrrr
  klopt meeste lopen weg net van as. Klopt nog meer dat het meerendeek een reactie geeft op totale onwetenheid over wat van as wel en niet doet en praten Hans deelen maar na omdat ze populistisch mee willen praten. Hetzelfe word er gesproken over ES en TM ze worden gevoed door mensen die het gokken en/of info krijgen van mensen die er belang bij hebben en zelf macht willen. Ze zijn alleen zon grote helden dat ze het niet durven als TM er is willen wij deze mensen aan het bewind waarvan het ego groter is al de grote kerk? Mensen moeten eens leren een mening te geven op eigen ervaring en niet op horen zeggen!! Ook pas oordelen als je de feiten weet en TM een weerwoord heeft gegeven. Grootste fout is om TM nu weg te laten gaan en nee hij is niet op non actief maar is echt ziek.

  0

  0
 • Harry
  24 mei, 2010 - 11:55

  Als ES naar AZ gaat blijft van as de interne oplossing uit de jeugd. ADO kan niet aan wensen van Jeffrey voldoen en NG uit de jeugd woord HS

  0

  0
 • zus
  24 mei, 2010 - 12:08

  wetzel zou mooi zijn als hij dezelfde ruimte en verantwoording als stewart krijgt

  0

  0
 • Nijlpaard
  24 mei, 2010 - 13:41

  Kan mij iemand de taakbeschrijving geven van de technisch directeur?
  Van buitenaf gezien is de vrijheid van werken zeer beperkt door de afwezigheid van financiële middelen.
  Als er al een speler moet worden aangetrokken moet hij transfervrij zijn. In de editie van VI kan iedereen de afloop van de contracten zo vinden.
  De ruimte van het salaris wordt bepaald door de financieel verantwoordelijke functionaris rekening houdend met een vastgesteld salarisplafond.
  Doorstroming van uit de jeugd wordt bepaald door de hoofdcoach en assistenten.
  Mijn vraag is wat een TD een heel jaar op fulltime basis heeft te doen en wat zie ik over het hoofd?

  0

  0
 • Pierke
  24 mei, 2010 - 18:53

  Volgens mij gaat dat gemis wel meevallen. Misschien in het salarishuis?
  @De nakkenist Dieptriest hoe jij praat over andere supporters die niet dezelfde mening hebben als jij. BSW-supporters ttssss en dan vervolgens passant Steward wel dhr Steward noemen. Misschien een keertje bij ons op het BSW-vak (G) langskomen in de rust en dan zulke denigrerende uitlatingen doen??

  0

  0
 • j.d. BSIDE
  24 mei, 2010 - 19:37

  Reactie van dun nakkenist (de naam alleen al)
  zegt meer over hem dan over die andere supporters………..

  0

  0
 • nm
  24 mei, 2010 - 20:23

  Droom verder.

  Er gaat niemand bijkomen. NAC gaat iemand van de huidige technische staf doorschruiven. Niet echt als technisch directeur maar iig iemand die een deel van die functie uitvoerd. Ik verwacht Adewiel.

  Volgend seizoen wordt dan gekeken of/wie de funktie gaat bekleden.

  Goed nieuws, er komt nu eindelijk wel een financieel directeur.

  0

  0
 • MLbredaa
  24 mei, 2010 - 20:43

  De snor zegt dat Klavan hoogst waarschijnlijk naar ons NAC gaat!

  0

  0
 • steebo
  24 mei, 2010 - 20:44

  Klavan naar NAC volgens VI. Dat is mooi nieuws!

  0

  0
 • Pjotr
  24 mei, 2010 - 20:44

  Nu kan stewart mooi die Klavan hier naar toe sturen!!

  0

  0
 • Dimitri
  24 mei, 2010 - 20:44

  is ruil met stewart.

  0

  0
 • fan uit zevenbergen
  24 mei, 2010 - 20:45

  dat word een ruil dan

  0

  0
 • nacbreda1912.nl
  24 mei, 2010 - 21:09

  1 + 1 = 2 … Stewart naar AZ, Klavan naar NAC.

  0

  0
 • hedu
  24 mei, 2010 - 21:10

  Klavan naar NAC zie voetbalzone.nl

  0

  0
 • fan uit zevenbergen
  24 mei, 2010 - 21:10

  vi ga zo bekend maken wie de TD van k.az.en word

  0

  0
 • Harry_NAC
  24 mei, 2010 - 21:24

  Het wordt dus van As ..

  0

  0
 • Sander
  24 mei, 2010 - 21:24

  Volgens de snor volgt Jeffrey van As Earnest op als nieuwe TD van NAC…

  0

  0
 • Walter
  24 mei, 2010 - 21:25

  Ik mag hopen van niet…. of hij moet dit beter doen dan scouten..

  0

  0
 • ikke
  24 mei, 2010 - 21:26

  Goede zet van nac !!!

  0

  0
 • nacbreda1912.nl
  24 mei, 2010 - 21:27

  Jeffrey van As vermoedelijke opvolger Earnest Stewart …

  0

  0
 • Tim
  24 mei, 2010 - 21:40

  Op voetbalzone staat dat Klavan naar NAC komt!

  0

  0
 • Breda1912
  24 mei, 2010 - 21:43

  Ragnar Klavan maakt vrijwel zeker de overstap naar NAC Breda. De verdediger van AZ is volgens de hoofdredacteur van Voetbal International, Johan Derksen, vrijwel rond met de Brabanders.

  Bij NAC moet Klavan de opvolger worden van Patrick Zwaanswijk, wiens contract niet wordt verlengd. Het is niet bekend of de international van Estland wordt gehuurd of voor meerdere jaren wordt vastgelegd door het met financiële problemen kampende NAC.

  Arnold Kruiswijk was de eerste keus van NAC om de positie van Zwaanswijk over te nemen. De voormalig jeugdinternational koos echter voor een overstap naar sc Heerenveen. Met Klavan hoopt de Bredase club alsnog de opvolger van de routinier in huis te halen.

  De 24-jarige Klavan kwam in de zomer van 2005 naar Heracles Almelo, waar hij een dusdanig goede indruk maakte dat AZ hem in januari 2009 naar Alkmaar haalde. Onder Louis van Gaal kwam de fysiek sterke mandekker nog veel aan spelen toe, maar dit seizoen speelde de linkspoot slechts elf wedstrijden in de Eredivisie.

  0

  0
 • Mnac
  24 mei, 2010 - 21:53

  Ik ben absoluut geen fan van Steward (dat moge duidelijk zijn gezien mijn eerdere reacties) maar zelfs ik zie wel dat hij over meer kwaliteiten beschikt dan onze Jeffrey… Is het misschien een laatste gunst van ES geweest voor zijn vriendje Jeffrey??

  0

  0
 • WHUFC
  24 mei, 2010 - 22:04

  Geen van As aub!!!, laat hem lekker naar ADO gaan dan ga ik voor de optie Wetzel

  0

  0
 • Mnac
  24 mei, 2010 - 22:06

  Wetzel is geen verkeerde idd

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  24 mei, 2010 - 22:16

  @Pierke
  Kom toch op man. Je kan z'n naam niet eens foutloos schrijven.
  En het staat nog wel voorgeschreven in het artikel waaronder we reageren.

  Stewart heeft jaren voor NAC gespeeld en is nu een aantal jaar TD. Als je dan zo graag deze hardwerkende mens afzeikt probeer dan minstens je IQ zo ver op te krikken dat je z'n naam goed schrijft.

  Als een club als AZ (volgens mij vorig jaar nog landskampioen) Stewart als ideale opvolger ziet van Marcel Brands dan zal Stewart toch wel iets in z'n mars hebben, Pierke ?
  Of is heel de wereld gek, behalve jij ?

  0

  0
 • Mnac
  24 mei, 2010 - 22:24

  Overigens denk ik wel dat Wetzel niet haalbaar is. (financieel)

  0

  0
 • I Kiss Football
  24 mei, 2010 - 22:37

  Heel jammer dat Stewart weg gaat, hij heeft goed technisch beleid gevoerd. Ik denk wel dat met Van As hetzelfde (goede) beleid verder wordt gevoerd, aangezien hij jarenlang met Stewart heeft samengewerkt. Jammer, maar EARNEST BEDANKT!!

  0

  0
 • Mnac
  24 mei, 2010 - 22:47

  @I kiss football had Lokhoff dat ook niet met Ten Cate? Is geen zekerheidje..

  0

  0
 • Boris076
  24 mei, 2010 - 22:54

  Een engels model alle manchester united is ook mogelijk:
  RM als Sir Alex, Aandewiel en Karelse als de veldtrainers.
  Van As om de zaken te regelen.

  0

  0
 • Anoniem
  25 mei, 2010 - 00:31

  Zij het toch word van As. Geloof mij is een van de betere keuzes en neemt het goed over van ES en krijgt de volle steun van (de nog afwezige maar terugekerende)TM.
  Heb dit uit hele betrouwbare bron. Jeff s6 ES s6

  0

  0
 • zus
  25 mei, 2010 - 00:38

  volgens voetbalzone.nl

  van As als opvolger en Klavan ook naar `NAC

  0

  0
 • dibio
  25 mei, 2010 - 02:03

  please geen diknek van as

  heb ook uit betrouwbare bron begrepen dat hij niks toevoegt en
  dat ze bij nac eigenlijk van hem af willen

  0

  0
 • NACMAN
  25 mei, 2010 - 06:16

  v As zou goed kunnen functioneren bij Baronie of zo.

  0

  0
 • Eljé
  25 mei, 2010 - 07:32

  Een betrouwbare bron wist mij te melden dat de juiste spelling 'NAC' is.

  Maar goed, de carrousel begint te draaien en het is weer spannend waar iedereen zit als het 1 september is. Het doorschuiven van Van As als opvolger zou logischer zijn dan een volstrekt vreemde binnen te halen.

  0

  0
 • Bartje
  25 mei, 2010 - 12:29

  @ Dibio,

  Als van As niks toevoegt en dat ze bij NAC eigenlijk van hem af willen, dan klopt jouw betrouwbare bron dus niet! Anders willen ze hem toch niet naar voren gaan schuiven???

  0

  0