Go to Top

Damen in de basis tegen VVV

Damen in de basis tegen VVV

Grad Damen start vanavond in de basis. Dat is redelijk verrassend, hoewel de jong espeler tegen Fortuna Sittard liet zien een basisplaats te verdienen. Dat vindt Marinus Dijkhuizen ook.

“Daar neem ik als trainer alle verantwoordelijkheid voor. Het is goed voor hem om dit soort wedstrijden te spelen”, aldus de coach. Ook Ronnie Stam denkt dat Damen een aanwinst is. Tegen Grad Damen hoef ik niet veel te zeggen. Ik ken hem al langer. Zijn vader heeft ervoor gezorgd dat ik ben teruggekeerd bij NAC. Gradje is nuchter en slim. Hij is een echte voetballer, een passer die mensen in stelling brengt. Ik kan goed met hem samenspelen. Hij krijgt nu de kans. Aan hem om die te pakken.”

In de spits staat gewoon Sjoerd Ars -en niet Enes Ünal- met om hem heen Verbeek en Seuntjens. Dijkhuizen: “Danny en Mats krijgen van mij de vrijheid om van kant te switchen. Ze hebben bij mij aangegeven dat ze zich daar prettig bij voelen.” we gaan eens zien of die vrijheid tot meer kansen (en doelpunten) gaat leiden.

Het is aan NAC om vanavond te winnen en die andere Seuntjens onschadelijk te maken. Als dat niet lukt is de zo gewilde tweede plaats ineens heel ver weg… Vanavond uiteraard een liveblog hier op de site voor als je niet naar Venlo kunt, verzorgd door de Praatpapegaai en de F8Hipster.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

14 Reacties op "Damen in de basis tegen VVV"

 • signase
  26 februari, 2016 - 14:33

  Zie Seuntjens liever als aanvallende middenvelder in een 4-4-2, dan kan hij alle kanten op met zijn creativiteit. Maar helaas, gaat onder Dijkhuizen niet gebeuren. Benieuwd of Seuntjens volgend seizoen wel op zijn natuurlijke plek speelt. Zal niet bij NAC zijn, vrees ik.

  0

  0
 • J
  26 februari, 2016 - 15:58

  Seuntjes is volgend seizoen weg. Die gaat echt niet bijtekenen hoor ;)

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  26 februari, 2016 - 16:12

  Seuntjes is veel te goed voor NAC. Die loopt volgend jaar, geheel terecht, de deur uit. Kunnen al die onbenullen die hem nu uitfluiten, zich gaan bedenken dat het allemaal zo slecht nog niet was.

  Grad in de basis,tjah.Weet niet wat ik hiervan moet denken. Gaat straks net als met Alex, scoort per abuis een goal en wordt gelijk gezien als de verlosser. Kan de druk niet aan, breekt, en weg speler.

  Laat Unal maar spelen. Heeft al een grotere rugzak en is minder direct betrokken bij de BVO NAC en voelt dus minder druk. Daarbij, is Unal 3 klasse beter dan Grad. Maar dat is geen schande.

  0

  0
 • Peer11
  26 februari, 2016 - 16:13

  Zie Seuntjens het liefst zsm vertrekken. Hij mag lekker ergens anders de kantjes ervan af gaan lopen.

  0

  0
 • Rattartar
  26 februari, 2016 - 16:13

  @I,

  Denk ik ook niet.
  Maar dat zou nu juist ook dom zijn. Ik denk toch dat als hij naar AZ of Heerenveen gaat, dat hij zich niet in de basis kan knokken. Hij zal vast zijn beste bedoelingen hebben, maar hij moet toch echt nog een stukje doorgroeien wil hij in de subtop terecht komen. En een overstap naar ADO… ach, dan kan je net zo goed hier blijven. Mochten we promoveren, dan is het verschil tussen ADO en NAC echt niet zo groot.

  Maargoed, de keuze is aan hem. Waarschijnlijk gaat hij alsnog naar AZ, vrees ik.

  0

  0
 • Oldskool
  26 februari, 2016 - 16:15

  Unal kan goud waard zijn straks als hij genoeg wedstrijden speelt nu. Die zou ik altijd opstellen.

  0

  0
 • Koenie74
  26 februari, 2016 - 16:17

  @peer11
  Hetzelfde is jou gegund.

  0

  0
 • poolshark
  26 februari, 2016 - 16:23

  Er zijn spelers van de leeftijd van Grad die europees spelen, of in de eredivisie. En dan zou Grad langzaam gebracht moeten worden terwijl wij in de juup liek spelen ? Dit is het ideale moment om die jongen te laten wennen en zijn minuten te laten maken. Laat hem fouten maken en leren. Als blijkt dat hij het niet aankan hebben we in de ere ook niet veel aan hem lijkt me.

  0

  0
 • am
  26 februari, 2016 - 16:42

  Ik gun het Grad Damen van harte. Hij heeft het vorige wedstrijd gewoon goed gedaan. Het is een speler die bij alles wat hij doet in ieder geval nadenkt. En hij moet zulke wedstrijden spelen of beter te worden.

  0

  0
 • Dreman
  26 februari, 2016 - 17:04

  Ik denk dat Ralph en Mads volgend seizoen weleens samen kunnen spelen ergens.

  Overigens denk ik dat Ralph S ons persoonlijk vanavond de nek omdraait.
  VVV heeft een goed en snel spelend elftal.

  0

  0
 • harm
  26 februari, 2016 - 17:17

  Unal op de bank foute beslissing

  0

  0
 • Kipiani
  26 februari, 2016 - 17:37

  Prima. Met Gradje en die Turkse jongen die al een paar jaar bij NAC speelt op de plaats van Donny krijg een team met jeugdig enthousiasme. Daar promoveer je mee, met jonge hongerige gasten !!!!!! Gradje, Mats, Ronnie: Bredase boys das ook leuk.

  0

  0
 • Corleone
  26 februari, 2016 - 18:20

  Dat ie maar gauw weggaat bij NAC irritant ventje heeft geen NOAD die Seuntjes

  0

  0
 • scheppioni
  26 februari, 2016 - 22:25

  verzoop vanavond op het middenveld, maar ja samen met waardeloze naah, kun je dit Grad ook niet echt kwalijk nemen, evenals Gorter die veel eerder van die linksbackplek verlost had moeten worden om met drie verdedigers vvv meer weerstand te bieden verder van je goal af !!

  0

  0