Go to Top

De Elf

De Elf

Momenteel is het met zijn allen verzamelen bij het Rat Verlegh Stadion om NAC zometeen nog meer op te peppen voor de wedstrijd van morgen. Met recht mag wel gezegd worden: De Wedstrijd van het Jaar.

Afgelopen donderdag werd het thuis tegen tegenstander Willem 2-1. Een mooie stap in de goede richting. De vroege tegengoal was vervelend (kut, zeg maar..) maar gaanderweg deed NAC zich herpakken en speelde met name de tweede helft een erg lekkere wedstrijd. Daar spatte de NOAD vanaf, met hoofdrollen voor Brands en Seuntjens. Die eerste hoeft maar in het veld te komen en naar een bal te kijken of hij ligt er al in, zo ook donderdag weer na twee minuten. Mats trekt alles en iedereen mee en gaat voorop in de strijd. Dat hebben we wel eens anders gezien maar het is fantastisch om hem zo aan het werk te zien!

En hopelijk wordt het morgen ook #MetMatsSeuntjens, maar ook #MetAlleAndereNACSpelers. Hoe zoet de overwinning donderdag ook was (Tilburg was ‘heer en maaster’… HA!) morgen moet er uit hetzelfde vaatje getapt worden en de lijn -zoals Pedro mooi aangaf- van de tweede helft doortrekken. NAC is er immers nog niet. Morgen moet er nog één keer alles gegeven worden. De laatste keer dit seizoen. Nog één wedstrijd met gigantische belangen. Voor ons, voor NAC. Willem 2 kan wel zielig lopen doen over onmenselijke omstandigheden maar puntje bij paaltje zijn die gewoon veilig en moeten niet zeiken.

Winnen. Alles geven. Nooit Opgeven en Altijd Doorzetten. We kunnen het dromen. Ondanks een wenkbrauw-optillend seizoen kan de selectie zich morgen onsterfelijk maken. En maken we er in het Stadion maar vooral op de Grote Markt een groot feest van. MAAAAR….. we zijn er nog niet. EEEERST morgen winnen. 14:30 rijden de spelers richting Tilburg. Bij het Stadion wordt dan afscheid genomen van de spelers en wordt de bus uitgezwaaid. Hoe meer hoe beter, dus zorg dat je daarbij bent!

Dijkhuizen zal morgen weer met een andere selectie en basisformatie starten. donderdag werd er uiteindelijk tóch met 4-3-3 gespeeld, morgen zal dit weer 4-4-2 zijn. Ünal zal in de basis starten naast Sjoerd Ars. Danny Verbeek is er morgen niet bij vanwege een hamstringblessure. Joey Suk zal zijn vervanger zijn. Kevin Brands en Lerin Duarte vielen ook erg goed in, maar starten op de bank. “Als ze starten, spelen ze minder. Als ze invallen, doen ze het beter”, aldus Marinus Dijkhuizen tegen BN DeStem. Ten opzichte van afgelopen donderdag heb je de veranderingen dan wel te pakken en krijg je de volgende opstelling:

Ten Rouwelaar
Stam-Pedro-Van der Weg- Gorter
Suk-Dingsdag-Seuntjens-Matic
Ars-Ünal

Dat zijn de Mannen die het morgen gaan doen. Zometeen met zijn allen NAC steunen bij de laatste training, morgen met zijn allen de Spelersbus uitjuichen, met zijn allen de wedstrijd kijken in het Stadion of in de stad en als alles naar wens verloopt… #ALLESNAARDEGROTEMARKT! Nog een keer jongens, JULLIE KUNNEN HET!!!

COME ON N A C !!!!!!!!!!!

X    X
X

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

 

129 Reacties op "De Elf"

 • drs Marcellus
  21 mei, 2016 - 10:25

  Hugodver, het begint nu toch echt weer te kriebelen. Merk dat ik weer flink zenuwachtig begin te worden. Ik kan er nu helaas niet bij zijn maar als NAC het morgen voor elkaar weet te krijgen dan ga ik zeker naar de Grote Markt. HUP NAC!!!!

  0

  0
 • @bredabside
  21 mei, 2016 - 10:28

  Waarom niet hetzelfde als donderdag maar dan brands voor verbeek.

  Come on nac

  0

  0
 • Nacjim
  21 mei, 2016 - 10:32

  Volgens mij kreeg Gorter z’n tweede gele kaart van deze nacompetitie tegen Wll. Zijn ze in Zeist te druk met FC Twente om hem te schorsen?

  0

  0
 • die ne gast
  21 mei, 2016 - 10:39

  Misschien juist niet massaal de spelers uitzwaaien? Leid alleen maar af en legt meer druk op de spelers (waar ze niet tegen kunnen). Laat ze in stilte vertrekken naar Tilburg, zodat zij zich rustig kunnen opladen en focussen op de wedstrijd.
  Drommen met supporters met fakkels en spreekkoren gaat er alleen maar voor zorgen dat ze in Tilburg slap aan de wedstrijd beginnen, want hun gedachten zijn dan niet bij de wedstrijd.
  En juist Willem II lang op 0-0 houden is belangrijk, want dan gaan hun eigen supporters morren.
  Een vroege 1-0 voor Willem II is dodelijk. Donderdag hebben wij de spelers nog over een dood punt heen kunnen helpen, maar dat gaat in Tilburg niet lukken. Dan hebben wij weer het NAC dat we zo goed kennen: onze harten vol met hoop en liefde, maar onze liefde stelt ons wederom teleur.
  Hopen dat morgen de uitzondering is die de regel bevestigd en we wel weten stand te houden. Ik ben er lang niet gerust op. Zeker niet als ik zie hoeveel mensen hier al met dit soort uitzwaai-activiteiten en de huldiging bezig zijn…

  0

  0
 • Th
  21 mei, 2016 - 10:45

  Nacjim, dat dacht ik ook ja..

  0

  0
 • G00ser
  21 mei, 2016 - 10:47

  Lijkt mij de beste start-opstelling, op voorwaarde dat Brands en Duarte tijdig invallen?

  0

  0
 • Nacir
  21 mei, 2016 - 10:49

  @die ne gast

  Volgens mij geven alle spelers stuk voor stuk aan dat ze de vorige training voor Eindhoven ze extreem scherp maakt en het ze enorm motiveerde. Ik zie de nadelen die jij schetst zeker niet.

  0

  0
 • Theo
  21 mei, 2016 - 10:50

  Volgens mij is Gorter toch echt geschorst hoor tegen Eindhoven en Willem2 Geel gehad.Het zal toch niet zeker?winnen daar en dan niet doorgaan omdat er een geschorste speler is opgesteld! je zal het mee maken zeg!!

  0

  0
 • Kipiani
  21 mei, 2016 - 10:52

  Suk………………………………….

  0

  0
 • Bredafun
  21 mei, 2016 - 10:52

  Perfecte opstelling, duarte en brands 2 helft laten starten, die kunnen beide dan 200% opgeladen de laatste 45 mee!
  Alle geluk voor NAC!!!!

  0

  0
 • j.ae
  21 mei, 2016 - 11:08

  Gorter heeft thuis tegen ehv zeker wel geel gehad… 46e minuut wel te verstaan…. ze zullen toch wel weten wat ze doen of ????

  0

  0
 • ennoajseejer
  21 mei, 2016 - 11:16

  Dingsdag….. zucht. Dat is dus 5-3-2 ipv 442 en een mannetje te weinig op het middenveld zoals de 1e 60 minuten thuis. Onbegrijpelijk…..

  0

  0
 • ouwespionkop
  21 mei, 2016 - 11:20

  Dingsdag er weer in. Elke keer is hij veruit de zwakste schakel. Staat alleen maar wijzen. Moet je eens opletten hoe weinig hij de bal heeft. Je speelt dus met 10 man.

  0

  0
 • ennoajseejer
  21 mei, 2016 - 11:24

  Hopelijk houden ze de 1e helft de nul vast (zelf scoren mag ook natuurlijk), en dan de 2e helft meteen Brands en Duarte inbrengen.
  1 pak van mijn hart: Geen Naah…. Eindelijk!

  0

  0
 • Ritchey
  21 mei, 2016 - 11:24

  Snap dat ze Duarte en Brands als joker willen gebruiken. Maar dit start iddenveld met een naar de verdediging trekkende Dingsdag en uit het middenveld wegtrekken Seuntjens zorg er voor dat je compleet wordt overlopen op ’t middenveld en je met de rug tegen de muur komt te spelen. Geen aanvoer en aansluiting voor Ars etcetera.

  Brands er deze wedstrijd tegen zijn oude club er wel heel de wedstrijd in! Neem aan dat jij nu ook wel extra gebrand is. Verstevigen het middenveld in ieder geval Dijkhuizen!!! Daar ligt de sleutel voor de overwinning, op strijd en controle!

  0

  0
 • jan-dorstig
  21 mei, 2016 - 11:30

  Gorter heeft tegen Eindhoven geen geel gepakt, van Beek pakte thuis vlak voor rust geel.

  0

  0
 • Nacir
  21 mei, 2016 - 11:31

  Gorter heeft zowel tegen Willem II als Eindhoven geel gekregen. Met een zeer strenge KNVB zal ik zeggen: check het nogmaals na NAC!

  0

  0
 • maarten
  21 mei, 2016 - 11:38

  Suk en Dingsdag??? Ik zeg zet die Duarte in voor meer diepgang op t middenveld

  0

  0
 • Uit je Naaht
  21 mei, 2016 - 11:40

  Misschien kan iemand het even naar @nacnl Twitteren (ik Twitter zelf niet). Niet alleen om ze erop te wijzen maar ook gewoon voor een antwoord; dat wil zeggen voor mijn gemoedsrust.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  21 mei, 2016 - 11:41

  (Dat ging over Gorter).

  0

  0
 • bredaaaaaa
  21 mei, 2016 - 11:45

  Gorter heeft geeen geeel gehad tegen eindhoven check eerst de wedstrijd verslagen voordat je gaat roepen

  0

  0
 • Breda For Ever
  21 mei, 2016 - 11:52

  die dijkhuizen is een GROTE ARROGANTE LUL en meer niet,die heeft totaal geen zicht, hoe? en met wie? je een elftal na 7 maanden samenstelt die lul komt iedere x weer met een andere selectie op de proppen en de beste zitten op de bank en gewisselt niemand snapt er nog iets van,en na iedere nederlaag staat tie weer met die arrogante smoel van hum de ellende uit te leggen.nou als dat volgend jaar ook zo gaat PPPPfffff

  0

  0
 • Nacjim
  21 mei, 2016 - 11:56

  Op de teletekstpagina 831 van afgelopen maandag staat Gorter wel met een gele kaart (Gelukkig hebben we de screenshots nog).
  Is meneer Manschot deze vergeten op het wedstrijdformulier?

  0

  0
 • jan-dorstig
  21 mei, 2016 - 11:57

  @Nacir

  Ik heb alles nagekeken maar kan nergens vinden dat Gorter geel heeft gehad tegen Eindhoven, wel van Beek.

  0

  0
 • naxioma
  21 mei, 2016 - 11:58

  Suk, Dingsdag en Matic op het middenveld. Had altijd voor Duarte gekozen. Nu hebben we te weining voetballend vermogen op het middenveld, waardoor we de bal waarschijnlijk vanuit de imschakeling niet fatsoenlijk bij Seuntjens, Ars en Unal krijgen. Mochten we promoveren dan wel graag een nieuwe trainer.

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 11:59

  Morgen alles of niets!
  COME ON N.A.C!!!!!!!!!

  0

  0
 • RV
  21 mei, 2016 - 11:59

  De keuzes van Dijkhuizen vind ik al het hele seizoen merkwaardig en dat vind ik ook nu weer.
  Suk, Matic en Dingsdag… dat is 0 voetbal op het middenveld en betekent compleet weggetikt worden door Ojo en Kali. Ik denk dat je alleen een overtal situatie kan creëren met Duarte in plaats van Suk, die heeft de mogelijkheid een man te passeren en iemand voor de goal te zetten.

  Ik kan me niet voorstellen dat dit Willem II niet in staat is om thuis te scoren hoor, maar goed Dijkhuizen gokt er op dat we niet vroeg achter komen en we dus lang op 0-0 kunnen blijven steken.

  Met Brands heb je dan een troef in handen en van Brands begrijp ik absoluut dat hij niet vanaf het begin speelt. Maar goed, doet er ook niet meer toe ik sta net zo hard achter Suk als achter welke speler dan ook.

  0

  0
 • Peer11
  21 mei, 2016 - 12:04

  Gorter kan gewoon spelen paniekzaaiers. Duarte was de enige met een kaart lamphoven.

  0

  0
 • ennoajseejer
  21 mei, 2016 - 12:09

  Is Dijkuizen (en Penders) dan de enige die niet ziet dat Dingsdag werkelijk niets toevoegt in deze opstelling? Alleen dat je middenveld weer overlopen gaat worden zoals de 1e 60 drama-minuten thuis…. Werkelijk onbegrijpelijk!! Bijna iedereen is het erover eens dat het pas ging draaien toen Dingsdag en Naah eraf gingen. Waarom in vredesnaam dan Dingsdag laten staan. Alleen als Willem 2 vol op de aanval gaat spelen (wat ik met Streppel onmogelijk acht) heb je iets aan deze slome tank op het middenveld 2 meter voor de verdediging….
  1 geluk: Streppel maakt ook steeds de verkeerde keuzes, op Tilbo.com wordt hij helemaal afgebrand :-)

  0

  0
 • Nacjim
  21 mei, 2016 - 12:10

  Yadran Blanco (@yadranblanco)
  16-05-16 15:36
  Geel voor Gorter vanwege hands #nacfce #nac #nacpraat

  0

  0
 • NOAD
  21 mei, 2016 - 12:11

  Ik denk juist dat het wel verstandig is om niet met Brands te beginnen, hij kan wat extra vuur brengen in een wedstrijd, hij brengt strijd en passie mee. Ik denk echter wel dat Unal de betere spits is van de 2, dus zou ik er ook voor kiezen om met Unal te beginnen en proberen hem in stelling te brengen, met dan een eventueel breekijzer in Brands in de 2e helft.

  Verder laat Dijkhuizen wel weer zien dat hij zich wil gaan ingraven morgen, terwijl hij zelf zei dat NAC het beste speelt als ze van zich af durven te bijten. Zoals eerder aangegeven gaat Dingsdag constant naar achteren lopen en Suk gaat het voetballend 100% zeker afleggen tegen Ojo en Kali, die donderdag ook alle ruimte kregen. Marinus, ik hoop dat je mn ongelijk kan bewijzen..

  Hup NAC

  0

  0
 • Achter NAC
  21 mei, 2016 - 12:37

  Wanneer we promoveren proberen Faik van Roda JC te halen? Prima voetballer, maar werd gek genoeg bij Roda niet vaak meer opgesteld. Daarom zinspeelt hij op een vertrek

  0

  0
 • NOAD
  21 mei, 2016 - 12:38

  Over de gele kaart van Donny, verschillende mensen hebben het nagevraagd op Twitter aan het officiele account van NAC, en zij zeggen dat hij tegen Eindhoven geen geel heeft gekregen dus ik neem aan dat ze dat wel na hebben gekeken

  0

  0
 • Brecht
  21 mei, 2016 - 12:58

  Je moet het middenveld naar voetbalvermogen invullen, niet met dravers. Dus altijd met Duarte die rust aan de bal brengt , met een goede pass iemand kan vrijzetten en ook nog eens een goed schot heeft. Onbegrijpelijk als hij niet in de basis zou staan en Dingsdag wel

  0

  0
 • fokke
  21 mei, 2016 - 13:05

  Misschien moet een van de spelers als het niet loopt en er al 2 gewisseld zijn zelf maar een van zijn medespelers blesseren zodat Marinus’ brand weer moet opstellen.

  0

  0
 • Vaque Geej
  21 mei, 2016 - 13:08

  Er zit vast een verklaring en plan achter. Waarom zou hij die verklaring open en bloot zo vlak voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar gaan afleggen? Ik heb alle vertrouwen in ons NAC en de eventuele wissels die wederom plaats kunnen vinden. Heerlijk zo’n bank! Verder kan ik het prima vinden in deze opstelling. Dingsdag, Suk en Matic gaan de wedstrijd van hun leven spelen! Dit zijn stuk voor stuk werkpaarden met NOAD en ik denk persoonlijk dat we dat prima kunnen gebruiken in die (bijna) volgestroomde pisbak daar.

  0

  0
 • Tegel
  21 mei, 2016 - 13:08

  Kan iemand tegen Unal zeggen dat hij morgen doelpunten moet maken en geen stomme overtreding moet maken! 😊

  0

  0
 • Tvb
  21 mei, 2016 - 13:08

  Verbeek, gorter en Seuntjens kregen geel tegen Eindhoven

  0

  0
 • combiispoep
  21 mei, 2016 - 13:09

  Is er morgen gratis entree op vertoon van je seizoenskaart van dit seizoen zonder dat je al verlengd hebt? Alvast bedankt!

  HUP NAC

  0

  0
 • Pfff
  21 mei, 2016 - 13:12

  Is het morgen in het stadion toegestaan om vuurwerk mee te nemen? En zijn er gewoon net als normaal securitys aanwezig om te fouilleren ?

  0

  0
 • Theo
  21 mei, 2016 - 13:16

  Zie toch op verschillende voetbal apps staan dat gorter wel geel pakte net na rust tegen Eindhoven, moeten ze toch echt eens goed nakijken voor we de boot ingaan

  0

  0
 • Ata
  21 mei, 2016 - 13:26

  KNVB.nl meldt alleen Vd Pavert als geschorste dit weekend.

  0

  0
 • Andre
  21 mei, 2016 - 13:27

  Waarom spelen wij niet om half een pfffff best jammer.. En wie geeft 100 procent antwoord op gorter…….

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 13:29

  NAC moet gewoon even alles goed controleren. Des noods de knvb bellen.
  Je zou hierdoor maar promotie mislopen…..

  0

  0
 • scheppioni
  21 mei, 2016 - 13:41

  Scherp beginnen NAC BREDA, laat je niet terugduwen, enne Gorter als linksback blijft een onzekerheid, gvd wat een zenuwen, ik ben er nog absoluut niet zeker van en dat komt puur door NAC dit seizoen en uitwedstrijden, dat waren er maar drie die prima waren(oss, Volendam en sparta) en de rest was brandhout !!!
  COME ON NAC, make my weekend !!!

  0

  0
 • gogogo
  21 mei, 2016 - 13:48

  Goeie opstelling. Ik heb vertrouwen. Boooommmmm

  0

  0
 • Toontje
  21 mei, 2016 - 13:52

  Het zou oliedom zijn als NAC dit niet nagaat

  Donny heeft tegen Eindhoven in de 47ste minuut een kaart gekregen. Kijk naar de wedstrijdstatistieken.
  Donny heeft ook tegen Willem II een kaart gekregen in de 63ste minuut.
  Je kunt het zelf opzoeken.
  Kan ook zijn dat ze het weten maar Willem II in het ongewisse willen laten…dat verknallen wij zo dus.

  0

  0
 • Toontje
  21 mei, 2016 - 13:55

  zie Flashscore.nl

  0

  0
 • Nacir
  21 mei, 2016 - 14:01

  Hm verschillende berichten dan. Weet zeker dat die geel kreeg voor zeiken op de leiding(hij maakte daarna nog een dom wegwerp gebaar namelijk,, dat ik dacht : Nee niet doen!) . Staat ook op BN De Stem. En andere bronnen melden het ook. Dus ik zeg al : check het gewoon even na.

  0

  0
 • Nacir
  21 mei, 2016 - 14:02

  Dat is dus gebeurd: goed zo!

  0

  0
 • Broodwinner
  21 mei, 2016 - 14:04

  Kan men gewoon op vertoon van het seizoenskaart naar binnen morgen in het stadion?

  0

  0
 • wanny
  21 mei, 2016 - 14:04

  Tegen Eindhoven thuis vond ik Dingsdag juist wel goed. Rust aan de bal en het spel goed verleggen.

  Duarte viel prima in, maar heeft verder tot op heden weinig indruk gemaakt. Paar keer in de basis gestart en niks laten zien.

  ik snap de trainer dus wel.

  Wat ik niet snap is dat er hier mensen zijn die menen onze trainer te moeten uitschelden. Je kunt het met hem oneens zijn, maar ga dan niet van die niveauloze berichten plaatsen.

  0

  0
 • SvenBreda
  21 mei, 2016 - 14:06

  Gorter heeft 100% zeker twee x geel gepakt, als er een niet genoteerd is, perfect. Maar als we hier problemen mee krijgen zou dat oliedom zijn.

  0

  0
 • Tinus
  21 mei, 2016 - 14:16

  Snap al die haat naar Dingsdag niet zo, heeft sinds het “arrogante” interview goede wedstrijden gespeeld met NOAD. Ik denk dat het wel lekker is zo een breker in je elftal te hebben.

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 14:18

  @Broodwinner
  Ja alle seizoenkaarthouders en club van 1912 mogen morgen gratis het stadion in.
  Anders kosr het €5.

  0

  0
 • Dirk
  21 mei, 2016 - 14:24

  Idd @tinus, nu steun aan alle spelers !!
  Stel dat Dingsdag de winnende scoort ??

  0

  0
 • Dirk
  21 mei, 2016 - 14:27

  Of in de laatste minuut een bal van de lijn haalt

  0

  0
 • Broodwinner
  21 mei, 2016 - 14:43

  @NAC4EVER
  Dank, ik zal er zeker zijn

  @Tinus
  Welk arrogant interview?

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 14:49

  @Broodwinner
  Ik ook, met zijn alle achter NAC!!!!!

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 14:52

  Over Dingsdag:
  Natuurlijk heb ik me voorkeuren over wie de beslissende goal maakt, maar uiteindelijk zal her me reet troesten.
  Zolang we promoveren vind ik alles best.
  Come on N.A.C!

  0

  0
 • Fred
  21 mei, 2016 - 14:57

  Om aan alle onrust omtrent Gorter een einde te maken :
  Heb vanmiddag Justin gesproken , Gorter heeft geen 2x geel en is dus ook niet geschorst , NAC heeft dit voor de zekerheid dubbel gecheckt bij de KNVB .
  Gorter kan gewoon spelen !
  Dus geen paniek en focus op ten koste van alles promoveren !

  0

  0
 • Stilburgse naccer
  21 mei, 2016 - 14:58

  Stond net tussen de willies m’n 4 kaarten op te halen (stadion nog altijd niet uitverkocht) toen Streppel langs liep. Laatste training van nac was volgens de python-gangers een lachertje met 3 fakkels en anderhalve paardenkop. ‘Dat k***** breda gingen ze helemaal oprollen morgen’. Met m’n ader kloppend in m’n nek vriendelijk lachend weer weggegaan.

  Dit wordt echt genieten morgen.

  0

  0
 • Schipper
  21 mei, 2016 - 15:06

  Ik zie dat vak G uitverkocht is morgen. Zijn alle hekken open?

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 15:13

  @ Schipper
  Denk het wel.
  Weet wel dat je op iedere stoel mag gaan zitten/staan.
  NAC adviseerd wel om je eigen ingang te nemen bij binnenkomst.
  Zie nac.nl het artiekel ‘programna zondag’.

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  21 mei, 2016 - 15:15

  Nog iets meer dan 25 uur en 30 min…

  Wat duurt het lang zeg…

  Gelukkig is er bier!

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 15:16

  @Fred
  Bedankt voor de info!
  Goed van NAC dat ze het even hebben gecheckt.

  0

  0
 • J
  21 mei, 2016 - 15:18

  Beste Hr Dijkhuizen….
  Kunnen we a.s. Zondag aub starten met de 11 spelers van het laatste half uur.
  Suk…stormt overal doorheen.
  Duarte. …net iets slimmer als Naah.
  Kevin…neusje voor de goal.!!
  Succes.

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  21 mei, 2016 - 15:20

  Is het niet zo dat als je naar het stadion gaat, je dan te laat op de Grote Markt bent?

  Zou je net zien.. Mag je de Grote Markt niet meer op omdat het vol is.

  Waar in de stad wordt het uitgezonden??

  0

  0
 • Schipper
  21 mei, 2016 - 15:21

  @ NAC4EVER

  Ik zie het, bedankt!

  0

  0
 • Broodwinner
  21 mei, 2016 - 15:43

  Ik hoor toch echt allemaal mensen die zeggen dat je een ticket op je seizoenskaart moet zetten?

  0

  0
 • Den86
  21 mei, 2016 - 15:58

  @2meter10

  ALS….ALS…dan zal de selectie tussen 21.30 en 22.30 op de grote markt zijn. Let op, bij teveel mensen gaat de grote markt ‘dicht’.

  Maar ALS dan heb je in ieder geval nog genoeg tijd om in de stad te komen ;)

  0

  0
 • Den86
  21 mei, 2016 - 15:58

  We zullen het toch niet weggeven he :(

  0

  0
 • Den86
  21 mei, 2016 - 16:00

  @broodwinner

  Met seizoenkaart kun je gratis naar binnen
  Geen extra kaart nodig
  (Zie NAC.nl)

  0

  0
 • scheppioni
  21 mei, 2016 - 16:08

  @ Den86
  Het spookt ook contstant door mij hoofd heen, met name de ‘uitwedstrijd’ !!
  Ik heb dalik hier in het park een feest bbq, maar krijg denk ik net zoals van de week geen hap door mijn keel !!
  gvd NAC laat ons niet barsten nu !

  0

  0
 • Den86
  21 mei, 2016 - 16:16

  Wat zou het toch lekker zijn als het lukt he schepp!

  Kutkruiken!!!

  0

  0
 • Fred
  21 mei, 2016 - 16:37

  Morgen mag je toch met de scc 15/16 naar binnen,of moet je een al verlengde scc 16/17 hebben,iemand ?

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  21 mei, 2016 - 16:43

  Vandaag al 6 X over mijn vrouw heen geweest jongens. Niet omdat vrouwe los pollos nou zo ontzettend knap is, maar 6x neuqen X 2 minuten, is toch weer 12 minuten dichterbij de wedstrijd der wedstrijden!

  Gvd wat een zenuwen.

  We gaan t halen jongens! Ik voel ‘t!

  0

  0
 • NACpiet
  21 mei, 2016 - 16:45

  Morgen gezellig in de stad kijken. We zijn er al om half 2. Veel lekkerder bier dan die plastic bavaria glazen. We staan in ieder voor een gesloten Grote Markt als het te druk wordt. Bij 7000 man wordt de stad afgesloten.

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 16:49

  @Fred
  Je mag met je seizoenkaart van 2015/2016 naar binnen.

  0

  0
 • Vos
  21 mei, 2016 - 16:58

  Worden er nog grote schermen geplaatst in de stad?

  0

  0
 • Fred
  21 mei, 2016 - 17:00

  @NAC4EVER

  Thanks !

  0

  0
 • Ypelaar
  21 mei, 2016 - 17:05

  Pfff al die poststukken over huldigingen. Ik ben er niet gerust op met deze 11. NAC heeft bewezen dat het niet met druk om kan gaan. Dus ik hoop op een wonder maar ben bang dat het weer een deceptie gaat worden….

  0

  0
 • Braze
  21 mei, 2016 - 17:06

  Op de website van Tilburg Fans lees ik:
  “Rattenverdelging is begonnen”
  Ze hebben ook voor veel te veel vuurwerk gezorgd bij de laatste training waar 1000 man aanwezig was. Ook heeft Streppel een toespraak gehouden. De officiele website geeft een overzicht van de laatste 10 ontmoetingen WillemII-NAC die in het voordeel van de kruiken zijn.
  A.U.B laat morgen NAC strijden en gaan tot het naatje. Ik wil winnen!!!!!!!

  0

  0
 • sr 1888
  21 mei, 2016 - 17:08

  Succes NAC,

  Dat jullie maar weer terug mogen keren op het niveau waar jullie horen.

  Er moet nog 1 wedstrijd gespeeld worden maar desalniettemin tot volgend seizoen !

  Oh ja en pak ze!

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 17:17

  @Ypelaar
  Afgelopen donderdag, maar ook zeker afgelopen maandag was de druk ook heel groot……

  0

  0
 • kopspion
  21 mei, 2016 - 17:21

  ik zou toch zeggen:
  Duarte i.p.v. Dingsdag !!!
  en Brands als breekijzer

  0

  0
 • Ruud
  21 mei, 2016 - 17:30

  Iemand enig idee hoeveel kaarten er nou al verkocht zijn in het stadion ?

  0

  0
 • NACpiet
  21 mei, 2016 - 17:34

  Ik zie op een foto de opbouw in het stadion. Maar die schermpjes zijn wel heel klein. Daar heb je een verrekijker bij nodig. In de stad kroegen met grote schermen!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  21 mei, 2016 - 17:39

  @ Ruud

  Ik hoop 0.

  Deze wedstrijd kijk je namelijk niet in het stadion, maar met je NAC vrienden, ons allemaal, in de stad!

  Dikke middelvinger voor je, burgervader van Breda!

  Hup NAC!

  0

  0
 • zwampie
  21 mei, 2016 - 17:46

  Hoe dichterbij het komt hoe sneller het bloed gaat stromen,spanningen voelbaar worden. En zeker als je hier alles zit te lezen.
  Opstelling valt over te discuseren maar hoe je het wend of keert de elf die de voorkeur krijgen van dijkhuizen zullen het toch moeten doen, (bijna)iedereen klaagt over dingsdag maar gorter is ook geen stap beter en laat zich elk duel in de loeren leggen ,maar we zalen achter alle spelers moeten staan die het morgen gaan doen. Wie weet verrassen beide spelers ons positief en met een goed resultaat is iedereen en ook ik het gehele seizoen vergeten.
  Volgend seizoen zal er een ander team staan ongeacht we promoveren of weer een jaar juup zullen doen.

  Pffff en nu wachten tot morgen 18:35 en hopen dat we met zun alle un goei weekend hebben.

  Ps: helaas zijn we bekend met het vooruit lopen van huldigingen en feesten, maar bij elke club zal dit op zo’n moment besproken worden,aangezien er een soort draaiboek klaar ligt om te weten wat en waar er iets gaat gebeuren, maar naar alle misstappen moet het toch ook een keer goed ga zou je zeggen, hoe vaak kan een ezel zich stoten,en hopelijk is morgen die dag dat het goed gaat.

  PROUD TO BE A NACCER PAREL VAN HET ZUIDEN, LET US BE More PROUD TOMMOROW

  0

  0
 • zwampie
  21 mei, 2016 - 17:47

  Nac piet
  Waar zie je die foto

  0

  0
 • am
  21 mei, 2016 - 17:48

  Opstelling maakt mij niet zo veel uit.
  Eerste helft thuis gezien dat het probleem op het middenveld ligt. Daarom snap ik de keuze voor de dravers Matic en Suk niet. Had liever wat meer voetbal gezien met Duarte en Brands!

  0

  0
 • bekenaar
  21 mei, 2016 - 17:52

  Gaan er morgen überhaupt mensen in stadion kijken? Als alles richting binnenstad gaat ik ook maar denk ik.. godver wat ben ik zenuwachtig, kan niet wachten tot morgen!
  Hup NAC!!

  0

  0
 • Ruud
  21 mei, 2016 - 17:53

  @los pollos…..

  Ik ben het helemaa met je eens!!!
  Ik baal er zelf ook van om in het stadion die wedstrijd op een beeld te moeten bekijken..

  de realiteit is alleen dat hier op de online websites maar 5/10% van onze totale supportersaantallen kijken….

  Dus het gros van de supporters gaan wel naar het stadion….

  Ik verwacht in het stadion helaas
  Maar ongeveer 3000/4000 man….

  Het klote van heel het verhaal is dat het eventuele feest zich op meerdere plekken bevind en dat is doodzonde!!

  Had het gewoon op grote schermen in de binnenstad uitgezonden ( zoals EK/WK ….)

  Enige kleine positieve puntje vind ik dat NAC de tickets binnenhaalt aan financiën …

  0

  0
 • zwampie
  21 mei, 2016 - 18:05

  Ruud
  NAC had dit nog slimmer aan moeten pakken om te weten wie en hoeveel er komen.
  Laat iedereen een kaartje kopen voor 1 euro en zo weet je wat er komt. Tevens had je vaste supporters tegemoet gekomen en maak de consumpties voor 1 keer goedkoper bv 1,50,verdienen ze nog genoeg en dan weet je dat er heel veel in het stadion zullen zitten.

  0

  0
 • sCARz
  21 mei, 2016 - 18:12

  Zojuist Aad de Moskou gesproken in Amsterdam. Zonder me als NAC supporter bekend te maken vroeg ik hem naar zijn idee over de wedstrijd van morgen. Zonder een spoortje twijfel gaf hij NAC de beste kansen. We gaan het flikken!!!

  0

  0
 • 076
  21 mei, 2016 - 18:16

  Wij met veel man naar het stadion mijn idee is vroeg bij stadion bus uitzwaaien en dan stadion in en NAC kijken en als het afgelopen is naar de stad dat is ons plan iets van 20 man

  0

  0
 • sjaak
  21 mei, 2016 - 18:20

  Ik heb al dagen een voorgevoel dat we het gaan redden na verlenging en penalty’s!
  Realistisch gezien maken we denk ik 40% kans. Stillem2 heeft het thuisvoordeel en de betere spelers.

  De opdracht voor ons NAC is morgen heel simpel. De eerste storm overleven en vervolgens hoe dan ook een goal zien te maken, al maakt Mats hem met zijn zaadstengel! Dan moet Stillem2 er 3 maken om te winnen binnen 90 min, en dat gaat die losers never nooit lukken, aangezien ze het hele seizoen al moeite hebben met scoren!

  Nac moet niet louter op de 0 gaan spelen daar, want dat risico is veel te groot, we hebben 1 goal nodig!

  Kom op mannen, het is nu of nooit! Bloed aan de paal en schijt aan Stillem2! Kansen liggen er zeker, die kreeg Almere ook en Stillem2 is niet voor niets 16e geworden!

  0

  0
 • Oosterhout3
  21 mei, 2016 - 18:32

  De 3 voorin, zijn levensgevaarlijk, unal heeft weer een week ruim gerust.(na 10) minuten rood kun je niet moe zijn…..

  Dus met het loopveemogen van mats en unal. En ars die alles doorkopt op 1 van de 2, ga je gegatandeert 1x scoren!!
  Wel scherp zijn voor de goal…. en als je voor staat tijdrekken bij het leven!

  0

  0
 • Feesbeest
  21 mei, 2016 - 18:32

  Bier bij NAC bijna 3 euro, bij Pastorie 1,50 (hele fles Juup) Ik weet wel waar ik kijk ;-)

  0

  0
 • Balletje
  21 mei, 2016 - 19:14

  Wat de opstelling ook, wie wel en niet meedoet…….als ze allemaal 110% geven……0-3

  0

  0
 • am
  21 mei, 2016 - 19:33

  Voetbal kijk je in het stadion !!!

  0

  0
 • Jacobse en van Es
  21 mei, 2016 - 19:50

  Erwin van de Looi nieuwe trainer W2. hahaha

  hele positieverbetering…

  0

  0
 • JohnFe
  21 mei, 2016 - 20:03

  Ik hoop dat de raad van elf op het veld er vol voor gaat en drinken, vieren doen we wel waar het bier is.
  Make us proud.!!!

  hup hup stuiter stuiter.

  0

  0
 • Fred
  21 mei, 2016 - 20:08

  Die kruiken , kogeloog Streppel voorop , zijn verschrikkelijk stemming en aan het maken en laten niets na om ons belachelijk te maken.
  Mijn neef was vanmiddag in Stookburg om kaarten te halen , hij gaat tussen de kruiken staan .
  Stonden daar een stel bijdehante kruiken rondom Streppel , die de meest vreselijke verwensingen richting Breda gooiden . De teksten laat ik maar achterwege . Wij waren maar een armoedig zootje ongeregeld op de tribune , die al blij zijn met een kleine nederlaag en waar niet eens iedereen geld heeft om in een NAC shirt te lopen .
  Ook Jelle moest het ontgelden, dus ik vrees het ergste tijdens de wedstrijd , ik hoop dat die Makkelie dan ook meteen optreed .
  Streppel zei dat we veel minder zijn dan Almere City en het een walk over gaat worden van de kruiken , hij zei dat ze gaan profiteren van een zwakke verdediging en onzekere keeper .
  Beste jongens jullie weten wat je te doen staat , jullie worden weggezet als een stel nietszeggende amateurs , je laat het je toch niet gebeuren dat deze kruiken aan het laatste eind gaan trekken hé ?
  Er zijn zoveel feiten op te noemen waarom deze keer niet verloren mag worden , maar dit is alleen al genoeg om niet te kunnen verliezen, jullie en onze toekomst hangt er van af , onze eer staat op het spel en zo’n kans krijg je denk ik nooit meer .
  Promoveren via de kruiken , hoe mooi kan het zijn , mooier kan niet .
  KOM OP , GAS ER OP EN NIET VERZAKEN , WIJ ZIJN BETER, WIJ ZIJN NAC !
  NOAD !!

  0

  0
 • Oldskool
  21 mei, 2016 - 20:19

  Morgen wordt een van de zwaarste dagen van mijn leven. Hopelijk met een goed eind.

  Maar gvd wat een fucking stress man. Met niets te vergelijken. Voor w2 is winnen van NAC net zoiets als voor ons winnen van fnoord. NAC moet dus aan de bak! Maar morgen Arsunal in ere hersteld en Seuntjes er achter. Dat is geen misselijk aanval.

  0

  0
 • Fred
  21 mei, 2016 - 20:36

  Oldskool wat heet !
  Ik heb het al vanaf Eindhoven uit niet meer , ik ben verdomme een brok zenuwen , ik vrees dat ik de wanhoop nabij ben als het mis mocht gaan .
  En gek ga worden !
  Maar desalniettemin heb ik wel vertrouwen , zoveel haat tegen ons moet toch in ons voordeel te keren zijn .

  0

  0
 • buurman
  21 mei, 2016 - 20:47

  Op een of andere manier zitten we onder een gunstig gesternte. Ik heb hetzelfde gevoel als de bekerrfinale tegen nec indertijd. Toen was de sfeer ook zo dat het niet mis kon gaan. En dat nec was toen een echte goeie subtopper. Veel beter dan dit matige willem2.

  Wat me donderdag opviel was dat NAC fysiek sterker was en ook in de lucht alles won. Ik vind dit NAC ook handig in provoceren. Heb je gewoon nodig. We moeten ons niet bang laten maken, willem2 is niet voor niets derde van onder geëindigd. Wel Makkelie in de gaten houden, die hebben we niet mee vrees ik.
  Komt goed.

  0

  0
 • Spiering
  21 mei, 2016 - 21:37

  Na 3 stadionverboden, waarvan de laatste voor de duur van 4,5 jaar, nu precies 20 jaar niet naar NAC geweest (laatste seizoen was 1995/1996). Nu voor het eerst al dagen gierende zenuwen, een enorme drang om vanavond in Tilburg te gaan stappen en morgen in Breda de boel mee te laten ontploffen van vreugde…. Zoals ik vele hoor de laatste dagen: Old Skool spanning!

  COME ON NAC!!
  VOOR DE PAREL VAN HET ZUIDEN!

  0

  0
 • Bredafun
  21 mei, 2016 - 21:51

  waar worden de tv schermen nou percies gehangen? en welke sides worden opgesteld morgen?
  iemand mischien n foto/link hoe t eruit zie? als t naar horen inderdaad n te klein beeld is dan gaan we in de kroeg kijken. voor de sfeer is t stadion uiteraard veel beter :)
  succes morgen allemaal, hopelijk verder feesten in t stadion!
  HUP NAC!!!!!!!!!

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 21:53

  @Bredafun
  B-side,VakG, Hoofdtribine en 2 op het veld.
  Sorry, geen foto.

  0

  0
 • G00ser
  21 mei, 2016 - 22:08

  @bredafun

  Op de Facebook van Breda Loco’s staat een foto van de opbouw van het podium+schermen.
  Tevens staat het complete programma voor morgen op deze Facebookpagina.

  0

  0
 • NAC4EVER
  21 mei, 2016 - 22:15

  @G00ser
  Kun je de link hierin zetten?
  Ik heb geen facebook.

  0

  0
 • beest
  21 mei, 2016 - 22:16

  We eten ze op morgen

  0

  0
 • Molenschot loco
  21 mei, 2016 - 22:23

  Wroclaw Polen…..zwoele zomeravond met mooie poolse meiden….ga er verder niks over zeggen….er staat hier een mooie kunstmatige vijver…..en die is morgen met 12 anderen uit Breda…..voor ONS!!!!!!!

  0

  0
 • ouwe spionkop
  21 mei, 2016 - 22:34

  Schermpjes in stadion zijn wel klein zeg voor duizenden supporters. Kunnen die tegen de regen want het wordt noodweer morgen zeggen ze.

  0

  0
 • nachoreca
  21 mei, 2016 - 22:45

  pffff wat duurt het nog lang voor dat we wat meer weten….heb vandaag in een soort van roes geleefd. ongelooflijk dat we over de rug van die kneuzen uit het oosten geschiedenis kunnen gaan schrijven…als ik het alleen al typ slaan de zenuwen al toe. vanaf dit moment typ ik dan ook niets meer tot morgenavond na de wedstrijd. even afstand nemen met heel mijn nac hart wens ik jullie, mezelf en iedereen die het beste met de club voor heeft een top zondag en promotie! come on nac!!! laat ons niet nog een keer met lege handen achter!

  0

  0
 • Wouter
  22 mei, 2016 - 09:05

  Ik zou die post van Fred gisteren 20:08 even ophangen in de kleedkamer als ik Dijkhuizen was .
  Opvreten die kruiken , kom op mannen het is nog maar 90 minuten doorbijten .
  En let op Makkelie, geen gekke dingen doen !

  0

  0
 • Gerrit39
  22 mei, 2016 - 11:33

  Duarte,suk, brands op het middenveld beginnen hoe we zijn geëindigd.

  0

  0
 • scheppioni
  22 mei, 2016 - 12:18

  @ Oldskool en Fred
  Gelukkig ben ik dus niet de enige, ik heb vanmorgen alweer zes keer van spanning moeten schijten !!
  Mijn gevoel is niet bijster super, maar hoop doet leven !!
  @sCARz
  Dat lees ik niet graag wat jij post, want als iemand er altijd langs zit dan is hij het wel !!
  Man man man, ik heb het niet meer !

  0

  0