Go to Top

De Graaf verlengt met twee of drie jaar

De Graaf verlengt met twee of drie jaar

Edwin de Graaf zal binnen afzienbare tijd zijn aflopend contract bij NAC met twee of drie seizoenen verlengen.

De middenvelder is bezig aan zijn vierde seizoen in Bredase dienst. Hij speelde tot op heden 85 competitieduels voor NAC, waarin hij 18 keer scoorde.

15 Reacties op "De Graaf verlengt met twee of drie jaar"

 • RB
  14 april, 2010 - 09:41

  waarvan een paar hele belangrijke……..

  LOOPWONDER!

  0

  0
 • Da Pope
  14 april, 2010 - 10:00

  Het spijt me zeer, maar ik snap de beslissing om verder te gaan met De Graaf echt niet. De Graaf is wat mij betreft de technisch minst begaafde voetballer in de selectie.

  In mijn ogen voegt hij helemaal niets toe aan het elftal. Hij scoorde weliswaar al 18 keer, maar mist normaal gesproken de finesse om vrij voor de keeper af te ronden. Daarnaast vind ik niet dat hij over een bovengemiddeld goed spelinzicht beschikt en brengt hij, behalve veel heen en weer lopen, niets zinnigs in het elftal.

  0

  0
 • Johan
  14 april, 2010 - 10:06

  De contractverlenging is een beloning voor altijd hard werken. Dat kan van de rest niet worden gezegd! Ed is als middenvelder bijna onze topscorer dit seizoen. Dat zegt genoeg voor een middenvelder.
  Ook gisteren was hij de uitblinker bij NAC. Edje ga zo door man!

  0

  0
 • Brightest Star
  14 april, 2010 - 10:25

  Ondanks dat de graaf een draaicirkel van een veerboot heeft,is en blijft het een waardevolle speler voor NAC. Een middenvelder met in ieder geval wel 100 % inzet en die ook nog eens regelmatig in de spits opduikt en zijn goaltje meepikt. Viel in de tweede helft tegen Roda uit en er was meteen onbelans op het middenveld. De scouting bij NAC is een zooitje en in de kas zit geen eurocent! Het is niet anders, we moeten tevreden zijn met het ´loopwonder´ de Graaf.

  0

  0
 • Danielle
  14 april, 2010 - 10:30

  Ik ben geen fan van de Graaf, maar hij werkt wel hard!

  0

  0
 • N. Aukesss
  14 april, 2010 - 10:43

  Het nut van de Graaf is dat hij door veel loopacties continu ruimte creeert. Van der Gijp gaf het vorige week aan in VI: het verschil tussen de middenvelders van Barcelona en bijv. die van de kakkerlakken is dat die van de kakkerlakken alleen bewegen in balbezit, en verder een beetje stilstaan. Die van Barcelona maken voortduren loopacties, of ze die bal nu wel of niet krijgen. Hierdoor creeeren ze continu ruimte, niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun medespelers. Dit doet de Graaf ook, hij is technisch onbehouwen en vaak matig in de afronding, maar door zijn inzet en loopvermogen is hij wel belangrijk voor NAC.

  0

  0
 • die ne gast
  14 april, 2010 - 11:28

  De Graaf is gewoon belangrijk voor NAC. Trekt gaten, of loopt ze dicht, leiderstype (niet voor niets aanvoerder) en houdt van een biertje op zijn tijd. Een NAC-speler zoals we een NAC-speler toch graag toe.
  Ik geeft toe dat ik hem af en toe ook wel eens vervloek als hij zich weer vrij voor de keeper heeft gelopen en de bal er niet in weet te krijgen.
  Maar ja, als hij veel beter in de afronding zou zijn, dan zat hij niet bij NAC.

  Al die mensen die hem niets vinden: Noem maar eens een betaalbare en betere vervanging voor hem op het middenveld.

  0

  0
 • Dos
  14 april, 2010 - 12:12

  YES! Goed nieuws!

  0

  0
 • scheppioni
  14 april, 2010 - 12:24

  Zo iemand als Edje is gewoon nodig in een team, ik ben wel een fan van hem, omdat hij gewoon nooit verzaakt en mede door zijn loopvermogen, onstaan er dikwijls kansen, laat hem maar missen, zolang er maar kansen gecreerd worden en nogmaals aan elf Edjes heb je niks, maar aan elf Leo's ok nie, gewoon een prima speler voor het collectief, alleen moet de instelling van het collectief wel juist zijn !

  0

  0
 • Granada CF
  14 april, 2010 - 14:03

  Type Geertje Brusselers. Elk jaar krijgt hij gezeik dattie niet goed genoeg zou zijn maar elk jaar staatie er wel! Heerlijk type voetballer!!!

  Hup NAC en hala Breda

  0

  0
 • Noches
  14 april, 2010 - 16:04

  Echt ik lees met groeiende verbazing de positieve reacties hierboven. Hoe kunnen jullie in vredesnaam zo positief zijn over Edwin? Draaicirkel van een drachtige olifant, techniek is een woord wat hij niet eens kent, inzicht matig.

  Nee ik kan weinig positiefs bedenken, buiten misschien enkele momenten van inzet per wedstrijd.

  Voor mij persoonlijk is het een groot raadsel waarom Edwin de voorkeur op het middenveld krijgt boven Donny.

  Dus mooi voor Edwin dat hij een verlenging krijgt, maar ik snap er niets van!

  0

  0
 • Markendaal
  14 april, 2010 - 17:03

  Mmmmm,

  snap dit niet echt! Goeie jongen hoor maar echt zijn beste tijd gehad!

  0

  0
 • Johan
  14 april, 2010 - 17:28

  Mensen die niet snappen hoe belangrijk de Graaf is voor NAC snappen niet zoveel van het voetbalspel.

  0

  0
 • since1912
  14 april, 2010 - 19:20

  ik vind de graaf, gorter, amoah en ons verdedigingsduo eigenlijk de enige échte goeie spelers van nac. De rest is allemaal te uit en speelt saai voetbal en niet leuk om te kijken. Ik zie ook heel erg uit naar het verjongde nac van volgend jaar. veel opportonistischer voetbal . Ik zou daarom ook graag calabro, kolk, junker, platje, roorda, kruiswijk, de ceulaer, klavan, boerrigter, zijler, poepon. een heel elftal van ideale versterkingen in mijn beeld. spelers met veel potentie en talent. met ouderen zoals de graaf, amoah en penders heb je toch nog ervaring in de groep.

  0

  0
 • TpT
  14 april, 2010 - 21:11

  Goede zaak!

  Het is idd geen speler die er 4 scharen uitgooit, maar door zijn loopwerk creeert hij enorm veel ruimte en kansen.

  Hij komt het meest voor de goal van alle middenvelders en daarom heeft hij die 18 goals kunnen maken.

  0

  0