Go to Top

Dijkhuizen gelooft in promotie

Dijkhuizen gelooft in promotie

In oktober werd hij benaderd om Robert Maaskant op te volgen. En niet alleen hij, ook  Stanley Menzo, Hans de Koning en Harry van Ham mochten op warme belangstelling van NAC rekenen voor de functie van hoofdcoach.

Het werd Marinus Dijkhuizen. Al snel omgedoopt tot “Magic Marinus” en inmiddels alweer onderhevig aan kritiek van sommigen. Dijkhuizen doet het op zich niet slecht bij NAC. Het kampioenschap kunnen we voorzichtig vergeten, maar die nacompetitie lonkt nog. “De nacompetitie vind ik geweldig. Bijna mooier dan een kampioenschap. Als NAC niet promoveert, is het seizoen mislukt. Punt. Ik denk ook echt dat het kan. We hebben geen slecht team en geen vervelende gasten. De komst van Van Diermen, Ünal en Duarte heeft ons van een kwaliteitsimpuls voorzien. Duarte komt eraan. Met Ünal en Ars als scorende spitsen, plus Seuntjens en een goede Ten Rouwelaar in de goal ben je voor meer dan de helft onderweg. Ik geloof in die promotie.”

Tsjakkaaaaaa, zou een zekere positiviteitsgoeroe uit het oosten van het land zeggen. Maar het is niet alles halleluja wat de klok slaat. Er zitten goede spelers op de bank en zelfs op de tribune. Een (groot) deel van het publiek gilt om Kevin Brands bij elke wedstrijd. Gasten als hij zijn niet blij met hun huidige rol. Dijkhuizen beseft dat, vertelt hij in een interview met BN DeStem “Als trainer vertel ik spelers eerlijk hoe ik over ze denk en wat de situatie is. Spelers mogen het met mij oneens zijn, prima. Maar ik wil niet het verwijt krijgen dat ik niet eerlijk en duidelijk ben. Het is belangrijk dat iedereen zijn rol accepteert. Als ik Verbeek op de tribune zet, is de conclusie dat wij misschien te veel goede spelers hebben. Dat is een luxe, maar zorgt tevens voor teleurstellingen. Zestien vrijwel gelijkwaardige spelers en vier talenten is genoeg. Hoe vaak heb je de nummer zeventien tot en met twintig nodig? Om elf tegen elf te spelen. Het is meestal zonde van het geld. Daarbij, binnen het team ontbreekt een duidelijke hiërarchie. Daar moet in de zomer in geïnvesteerd worden.”

De aanstelling van Hans Smulders kan daarbij helpen. Een goede TD was een voorwaarde voor Dijkhuizen om naar Breda te komen.  “Hij is nuchter, heeft verstand van zaken, wordt niet geleid door emotie en is onafhankelijk van geest. Ik zou best met Hans drie tot vier jaar willen samenwerken en iets moois neerzetten. De benoeming van een technisch directeur was voor mij belangrijk. Ik wilde weten met wie ik zou samenwerken. Anders doe ik het niet.” Het tekent de trainer, die al tijdens zijn sollicitatiegesprek aangegeven heeft dat hij geen trek had om te komen werken bij het opportunistische gedrag dat NAC al jaren tekent en naar de afgrond bracht.  “Eerste divisie, hoe heeft het kunnen gebeuren bij zo’n grote club? Met zo’n achterban. Want NAC leeft. Dat voel je. Dat vind ik fijn. Als trainer maakt het je ook kwetsbaar, omdat je continu onder een vergrootglas ligt. Staan we 2-1 voor, wordt er om Brands geroepen. Wordt de bal de laatste vijf minuten bij een 5-0-voorsprong achterin rond gespeeld, begint het publiek te fluiten. Je voelt de emotie. Dat hoort bij een volksclub.”

Dijkhuizen gelooft erin. ZIjn vrienden geloven ook in ‘Magic Marinus’. FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren: “Hij is betrouwbaar, toegewijd en sociaal intelligent. Hij heeft geen dubbele agenda. In de voetballerij is dat een bijzondere eigenschap.”
Ook Roy Hendriksen (aankomend hoofdtrainer van Helmond Sport) looft Dijkhuizen.: “Marinus is Marinus: no-nonsense en heel stabiel. Warm, loyaal, een luisterend oor en hij kan een arm om je heen slaan.” Kortom: het karakter waar we in Breda al jaren om geschreeuwd hebben,

En Marinus? Die heeft het naar zijn zin bij de mooiste club van Nederland. “Ook als wij niet promoveren, blijf ik bij NAC.”

Bron: B-side Rats, BN DeStem

 

77 Reacties op "Dijkhuizen gelooft in promotie"

 • JM
  26 maart, 2016 - 19:58

  Ja, wat moet hij anders zeggen? Niet dat ik er geen vertrouwen in heb hoor, maar ik blijf de nacompetitie als een loterij zien. Maar als er nog wat meer vastigheden in dat 4-4-2 systeem komen, de belangrijkste spelers (in de 1e alinea genoemd) heel blijven en NAC net in een positieve flo zit als de nacompetitie begint, kan het zomaar promotie opleveren. Ik hoop het in ieder geval van harte; voor de club, supporters, sponsors, ed.
  Belangrijk hierbij is ook dat de spelers 100% blijven geven, zij moeten het tenslotte gaan doen. Dus op muiterijen van gepasseerde spelers, spelers die al weten dat ze weg gaan en spelers die transervrij weg mogen als gevolg van een clausule als NAC niet promoveert, zitten we niet te wachten.

  Aan de supporters / sfeer in het stadion zal het in ieder geval niet liggen.

  Hup NAC en op naar de grote markt!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  26 maart, 2016 - 20:27

  Ik heb sowieso gewoon veel vertrouwen in Dijkhuizen in combinatie met Hans Smulders.

  0

  0
 • HenkTank © 
  26 maart, 2016 - 20:30

  “Te veel goeie soelers” aldus Marinus.

  Over positiviteitsgoeroes gesproken…

  0

  0
 • HenkTank
  26 maart, 2016 - 20:32

  “Te veel goeie spelers” aldus Marinus.

  Over positiviteitsgoeroes gesproken…

  0

  0
 • ECG
  26 maart, 2016 - 20:43

  Laatste zin is het belangrijkst:”Ook als we niet promoveren,blijf ik bij NAC”.Dat soort mensen hebben we nodig!

  0

  0
 • Cor Taxi
  26 maart, 2016 - 21:19

  Gaat echt goed komen.Nac gaat weer naar de eredivisie.

  0

  0
 • Ennapjseejer
  26 maart, 2016 - 21:22

  Mooi verhaal. Goeie gast. Kwaliteit zegt allen niets in nacompetitie. Roda werd op eigen vekd weggespeeld door Emmen in de nacompetitie vorig jaar….., maar wie ging er door?

  0

  0
 • Bredafun
  26 maart, 2016 - 21:57

  Elke wedstrijd worden we sterker, spelniveau stijgt, spelers vinden elkaar beter enz. dus……….
  WIJ GAAN PROMOVEREN!
  volgend jaar spelen wij EREDIVISIE :)
  Geen discussie mogelijk!

  0

  0
 • RV
  26 maart, 2016 - 22:05

  Het stadion zal weer ramvol zijn en vocaal zal iedereen er honderd procent achter staan.
  Over twee wedstrijden gaat dit NAC niet verliezen van een Eindhoven of Volendam verwacht ik en ik schat ons ook echt niet lager in dan een Cambuur, Excelsior of zelfs Willem II.

  Ben er van overtuigd dat NAC tegen makkelijker voetballende ploegen beter voor de dag gaat komen als men niet zelf het spel hoeft te maken. Alleen de druk is zo gigantisch hoog want nog een jaar Jupiler League zou gewoon dramatisch zijn, klaar.

  Overigens onzin dat het een loterij is. Ik zie het vuur nog in de ogen van die Swinkels, daar gaat het om in de nacompetitie. Geen enkele minuut verzaken en er vol voor gaan.
  Daar zit mijn grote angst met deze mentaal zwakke selectie maar vooral ook selectie met eigen belangen.
  Ik hoop dat Stam en Ars dan echt mentaal het team op sleeptouw kunnen nemen.

  0

  0
 • Lejad
  26 maart, 2016 - 22:48

  Hoe erg ik ook mijn best wil doen om niet pessimistisch over te komen!

  Heb NAC dit seizoen elk bijlangrijk potje zien verknallen.Soms door pech, meestal door onkunde.

  Vrees dat het in de nacompetitie niet anders zal zijn!

  Hoop dat ik ongelijk heb

  0

  0
 • Jd
  26 maart, 2016 - 23:39

  Zeer goed stuk van @yadranblanco!
  Ik ben normaal zeer kritisch maar ik zie (net als t elftal) deze jongen ook met de week groeien!
  Hup Nac!!!!
  Met Duarte erbij op naar promotie!

  0

  0
 • Nicky
  27 maart, 2016 - 00:18

  @Lejad..

  Sparta thuis?

  0

  0
 • Dutchbird
  27 maart, 2016 - 00:51

  Ideale tandem (Dijkhuizen en Smulders) om NAC weer terug naar de bovenkant rechter rijtje van de Eredivisie te brengen zonder dat de aandeelhouders heel diep in de buidel hoeven te tasten. Promotie is nodig, TV gelden en hogere sponsorbedragen maar en als de drie meerderheidsaandeelhouders niet durven investeren blijft het vechten in de onderste 5 eredivisie en bovenste 5 Jupiler League. Dus heren van Aalst, van Weelde en Burema durf te investeren want Dijkhuizen/Smulders hebben een neus voor spelers die over enkele jaren met veel winst kunnen worden verkocht. Dat levert veel meer op dan elke andere belegging vandaag de dag.

  0

  0
 • jvt
  27 maart, 2016 - 10:01

  Zijn optimisme is nergens op gebaseerd, voorgangers hebben het niet slechter gedaan, in de cruciale wedstrijden punten verspeeld, krijgt team niet gemotiveerd, vreemd wisselbeleid, goede speler op de bank laten en drol van een speler laten staan, de winterstop alleen maar gebruikt om iedereen aan het werk te zien ipv patronen inslijpen en basisteam smeden, beste speler met gif in de winterstop laten gaan etc etc.
  Mag je dan superkritisch zijn ipv met die polonaise mee te lopen?

  Vindt nu nacompetitie beter dan kampioenschap en zo lus ik er ook wel een paar meer. Dijkhuizen had ons al op 3 punten van Sparta kunnen brengen maar potjes als tegen RKC, GEA etc gaan roemloos verloren. Dan had ie er moeten staan. Smulders kunnen we nog niet beoordelen maar straalt met zijn bouw geen topsportklimaat uit, aftrainen dus, zoals Van Asch niet met een open blousje aan een interview moet beginnen. We schreeuwen om een TOPSPORT klimaat, we eisen het, begin dan bij jezelf! Kom maar hoor met die duimpjes omlaag, jullie hebben er verstand van.

  0

  0
 • Henri
  27 maart, 2016 - 10:14

  @jvt
  Je kunt als coach je spelers trainen, coachen, op hun donder geven, pamperen wat je wilt. Als de wedstrijd begint is je invloed nog minimaal, zeker als je geen goede rechterhand in het veld hebt staan. Als spelers in wedstrijdsituaties het vereiste/verwachte niet kunnen, durven, willen uitvoeren of het gewoon niet zien, ja……….dan houdt het voor een coach gewoon op. Het door selecteren begint pas in de zomerstop. Geef deze heren maar eens 3 jaar de tijd. Maar er moet dan wel progressie in zitten.

  0

  0
 • zwampie
  27 maart, 2016 - 10:20

  Jvt
  Nee jij ben de enige met verstand pfffff

  Ben het gedeeltelijk met je eens dat het nergens op slaat als je zegt nacompetitie leuker als kampioenschap,dat slaat natuurlijk nergens op.
  Ook zag je te weinig voetbal etc,maar wellicht dat hij het met dit systeem er nog wat erin krijgt,het is ook een systeem waar bijna iedereen al jaren om roept,dus hier moet je afwachten of het nog wat gaat opleveren. Al heb je die tijd bijna niet meer. Had ook meer van marinus verwacht en dat hij eerder een team kon maken.

  Dat je roemloos onder gaat tegen gae slaat van jou nergens op,hier speelde meer het niet geluk hebben dan dat je slecht was. Wel effe blijven opletten he jonge.
  Doelpunt wat onterecht afgekeurd wordt,kansen die je mist etc.

  Nacompetitie is een loterij waarbij niet altijd de beste winnen,maar vaak wel de clubs die er vol voor gaan en tot de laatste minuut proberen het beste eruit te halen. Mooi voorbeeld roda die uit overrompeld werd door NAC de eerste helft en die thuis ondanks de tegendoelpunten tot de laatste minuut doorgingen,terwijl NAC al we paar keer dacht er al te zijn.

  0

  0
 • scheppioni
  27 maart, 2016 - 10:23

  Tuurlijk en gelukkig moet hij zeggen dat hij vertrouwen heeft anders kun je het sowieso schudden, ik ben het niet helemaal mee eens dat de nacompetitie een loterij is want het zijn namelijk twee keer een tweeluik, dus goed overtuigend starten en meteen afmakend dus niet gaan hopen net als vorig jaar om het thuis af te maken zal het hele grote issue zijn !! Net als sparta nu een paar keer in de laatste minuten toch winnend af te sluiten is niet alleen geluk, je moet het ook zelf afdwingen !!!
  Juist dit zal de komende maanden de grondslag zijn en wij NAC hebben al een aantal keren aan de verkeerde kant gezeten met als gevolg dus degradatie, laten we nu svp weer een waardig NAC zien, er is nog steeds niks verloren, MAAR LEG HET INITIATIEF NIET BIJ DE TEGENSTANDER NEER !!
  Want dan wordt het wel meer een loterij en spelers als Unal, Duarte en Matic moeten zeker tegen de komende tegenstanders het spel kunnen maken, doen we dit dan geloof ik ook zeker in promotie, het kan dus allemaal maar we moeten het zelf doen heren NAC spelers !
  De laatste wedstrijd in den bosch viel het kwartje uiteindelijk goed maar na het eerste half uur kon het alle kanten op en dit moet NAC dus voorkomen ! HUP NAC als team de nacomeptitie in !!

  0

  0
 • drs Marcellus
  27 maart, 2016 - 11:10

  @jvt

  Wat maakt dat Smulders met zijn bouw geen topsportklimaat uitstraalt? Dat is echt onzin van de bovenste plank! Net of het aan de bouw van de TD ligt dat NAC geen topsportklimaat uitstraalt. Dat NAC geen topsportklimaat uitstraalt al jaren lang ligt meer aan het ouwe jongens krentenbrood gehalte binnen onze club.

  0

  0
 • nachoreca
  27 maart, 2016 - 11:24

  @ jvt dus een magere chef kok kan ook niet koken..?! Wat een geouwehoer zeg. Verder wel met je eens dat ik al die lul verhalen ook wel geloof. ..ik persoonlijk denk dat die nacompetitie een grote farce wordt. Dit elftal is mentaal niet in staat resultaten te halen onder druk. ..dat is wel gebleken dacht ik zo. We zijn mooi genaaid want ik blijf erbij ook Sparta is maar een middelmatig team. Die veegden wel thuis van de mat.

  0

  0
 • scheppioni
  27 maart, 2016 - 11:31

  Laatst nog het perfecte voorbeeld van ons NAC in venlo na een 0-1 voorsprong het initiatief bij de tegenstander neer te leggen, we werden volkomen vernederd en hadden nog enigszins geluk met een 4-3 verlies, we hebben ook wedstrijden gelukkig laten zien dat wij de baas zijn en dan win je gewoon zakelijk prima en ja je kan altijd met pech een keer tegen een zeperd zoals go ahead thuis aanlopen, maar het gaat altijd om lang termijn wat we zelf willen en doen, nogmaals nu een perfect voorbeeld dat kapitaal niet alles is, Leicester city heerlijk !!

  0

  0
 • scheppioni
  27 maart, 2016 - 11:35

  En ik blijf erbij, een Menzo of de Koning(kan nu niet meer) naast de Dijkhuizen en Penders is nog altijd beter dan die sleen die er nu zit en totaal niets toevoegd, over geld weggooien gesproken !

  0

  0
 • maarten
  27 maart, 2016 - 11:51

  Ik ben zeker overtuigd in de kwaliteiten van Dijkhuizen. De man is loyaal, slim maar ook recht voir zijn raap. De beste trainer,sinds Ten Cate.

  0

  0
 • Vaque Geej
  27 maart, 2016 - 14:27

  Als NAC de eredivisie weer in weet te komen, dan hebben we aan Dijkhuizen en Smulders denk ik echt een topduo. Ik zie het nog steeds positief in, zelfs als NAC dit jaar niet weet te promoveren dan heb ik goede hoop voor volgend seizoen met deze heren binnen NAC.

  0

  0
 • badeend
  27 maart, 2016 - 15:58

  @ jvt
  Je hebt geen flauw benul waar je over praat én je kunt ook nog eens niet goed lezen.

  NAC is absoluut op de goede weg en Dijkhuizen en Smulders kunnen iets moois neer gaan zetten!

  0

  0
 • jvt
  27 maart, 2016 - 17:42

  Het is haast aandoenlijk dat telkens bij een wisseling van trainer, td, men ineens zoveel vertrouwen in de opvolger heeft… Als je van je spelers een topsportmentaliteit, een afgetraind lijf en een laag vetgehalte eist dan kun je er zelf wel bourgondisch uitzien, maar vindt dat je als td best eens naar jezelf moet kijken. Een Ajax bestuur zoals Overmars, Bergkamp, de marketingdirecteur en oud keeper etc dat zijn slanke types, topsport klimaat adem je uit, een extra serie vrije trappen na de training, gezonde voeding… Geef als manager altijd zelf het goede voorbeeld. In Israël gaan de officieren voorop. Komt onze td een nieuwe speler spreken.

  0

  0
 • Mafkees
  27 maart, 2016 - 17:46

  Kennis van zaken en contacten doen ook best wat, jvt . Vind ik persoonlijk belangrijker dan een afgetraind lichaam.

  0

  0
 • Ojee
  27 maart, 2016 - 17:48

  Jvt vindt negatieve aandacht leuk. Daar is nog nooit iets positiefs uit gekomen. Dat jvt staat vast voor joker van tilburg

  0

  0
 • Barry
  27 maart, 2016 - 18:56

  Het heeft allemaal niet zoveel met tactiek en opstellingen te maken. De technische kwaliteit is er wel, maar mentaal is het ook onder dijkhuizen matig wat NAC laat zien. Sparta uit is de laatste test voor de nacompetitie. De laatste keer dat onze jongens kunnen laten zien dat ze er in een belangrijke moeilijke wedstrijd ook kunnen staan. Ik ben benieuwd.

  0

  0
 • scheppioni
  27 maart, 2016 - 19:59

  Juist Barry en niet weer achteruit lopen ook niet bij een eventuele voorsprong, in dat geval is ons NAC al een lange tijd hardleers en is het al vaak funest gebleken !

  0

  0
 • S.HB.NAC
  27 maart, 2016 - 21:44

  Jvt, wat praat jij een onzin man.

  0

  0
 • Ojee
  27 maart, 2016 - 22:33

  Om nog even op joker van tilburg zijn afgetrainde directeuren terug te komen: die fantastisch afgetrainde voorbeelden hebben er 1 grote crisiszooi bij Ajax van gemaakt. Doe mij maar Hans Smulders. 100% Voetbal waar die man 24 uur per dag mee bezig is. Hij ziet talent spelen omdat hij (jeugd)wedstrijden bezoekt en bekijkt. Deze mens heeft niet eens tijd om zich af te trainen. Het is te schandalig voor woorden wat jij hier durft te beweren

  0

  0
 • Breda
  28 maart, 2016 - 08:06

  Smulders met zijn bouw geen topsportklimaat uitstraalt en Dijkhuizen zonder promotie wegwezen!

  0

  0
 • buurman
  28 maart, 2016 - 09:43

  Bij de teksten van jvt gaan meerdere gevoelens bij mij strijden. Hij schrijft geen onzin, alleen vind ik de kritiek op Smulders zijn fysiek te kortzichtig.(Unal is in ieder geval een goeie zet van Smulders.)
  Verder geven de feiten tot heden jvt gelijk, het is , voor het grootste deel, een waardeloos seizoen.
  En als laatste hoop je dat jvt uiteindelijk “ongelijk” zal krijgen omdat we de nacompetitie kunnen winnen.

  En dit werkt bij de meeste supporters zo, dat kun je lezen in de reacties.
  We gaan het wel zien, ik reken nergens op en ik hoop dat het lukt, als we in de Juup blijven, dat de wedstrijden naar zaterdag en/of zondag gaan.
  Maar in de eerste plaats natuurlijk hopen dat we de nacompetitie gaan winnen.

  0

  0
 • Badeend
  28 maart, 2016 - 11:10

  Het domste wat we kunnen doen bij NAC, is om Dijkhuizen en Smulders nu niet gewoon 2 jaar de tijd te geven. Of 4 jaar, met een evaluatiemoment na seizoen 17/18. Het moet afgelopen zijn met het opportunisme en het potenzagen door welke 5e, 6e of 7e colonne ook. Zeker vanuit de coulissen – hoe laf wil je het hebben?

  Smulders, Dijkhuizen, Goetzee en anderen hebben zeker niet alles goed gedaan, maar werken hard aan een beter NAC Breda. Dat kunnen we van veel reageerders hier niet zeggen. Er zijn zelfs mensen die eigenlijk vinden dat NAC maar in de Jupiler League moet blijven, zich ‘laten verrassen’ of ‘het wel zien in de nacompetitie’. En dan als het goed gaat, weer vooraan staan zeker? Echt, om te kotsen die ‘mentaliteit’ (ach, zo kun je het eigenlijk niet eens noemen). Als je het ‘management’ van Ajax toch zo lekker vindt, dan ga je toch fijn daar op de tribune zitten? Hou toch op.

  Hup NAC.

  0

  0
 • Paul
  28 maart, 2016 - 11:46

  Ik snap niet dat mensen roepen dat Dijkhuizen een top trainer is. Waar is dat op gebaseerd? Jaartje aardig gedaan bij Excelsior en in Engeland niks gepresteerd. Bij NAC tot nu toe ook niet. Veel punten onnodig verspeeld door een laffe tactiek en/of een slappe instellingen. Geen vaste patronen in het elftal, geen logische wissels en geen oplossingen met spelers die gecoriseerd moeten worden.
  Als we niet promoveren Zie ik meer iets in een ervaren trainer met kennis en inzicht. Doodzonde dat ze dijkhuizen destijds hebben gekozen. De zoveelste fout Van Justin.

  0

  0
 • TpT
  28 maart, 2016 - 11:57

  Er zijn genoeg goede spelers,maar helaas allemaal voor dezelfde posities. Volgens mij kunnen we onderhand 10 middenvelders opstellen maar een rechtsback is altijd behelpen.

  Ik hoop dat de verdeling beter word, dan komt er ook geen irritatie over het spelen op een positie die je niet gewend bent.

  0

  0
 • scheppioni
  28 maart, 2016 - 12:08

  @ TpT
  Daar heb je zeker een punt met name gevalletje Gorter, ik zeg niet dat Gorter geen prima NAC speler is integendeel zelfs, maar niet voor de linksbackplaats en waar hij wel van waarde kan zijn hebben we idd al prima spelers en halen we zelfs daarna Duarte er ook nog bij, met een vijfmans middenveld heb je dan Matic, Verbeek, Duarte, Damen en Gorter, al is volgens mij Damen geen echte linkspoot maar in mijn ogen daar wel inzetbaar, anders heb je nog vier spelers voor die specifieke positie !!
  Voor een echte linkshalf hou je in mijn ogen alleen Matic en Duarte over !
  Maar ja wie zijn wij ?

  0

  0
 • Rattatar
  28 maart, 2016 - 12:31

  @TpT
  Mulder, Pedro, Stam en Lazic… 4 rechtsbacks, hoe veel wil je er hebben?

  Verder is het natuurlijk totale onzin over het gewicht van Smulders. Die kritiek slaat helemaal nergens op en is opnieuw zeiken om te zeiken.

  0

  0
 • jvt
  28 maart, 2016 - 14:17

  Als je niet in alles, maar dan ook in alles een topsportklimaat uitstraalt kun je dat van je spelers ook niet eisen. Goetzee heeft destijds gezegd dat hij een extern bureau heeft opdracht te geven een topsportklimaatplan te schrijven. We hebbne toch geld genoeg nietwaar, en kunnen dat zelf niet. Wanneer komen de resultaten? Wat worden de effecten, wat is het beleid? Daar hoor je nu niemand meer over.

  De meeste supporters zijn al blij met categorie 2. Het is om te janken, na opbrengst Gudelj is er totaal geen restkapitaal. O ja, een meerjaren contract met onze bejaarde keeper, en een tweejarig contract met bankzitter Brands. Ja, na tig afkoopsommen (verantwoordelijk o.a. Goetzee) creëren wij heel wat waarde. Van de versterkingen speelt er 1 nog steeds niet en we zijn pas eind maart, zijn het 2 huurlingen en een versterking van Excelsior, uit het netwerk van onze trainer.

  Laat me niet lachen over hoe goed onze staf het doet. Wordt eens wakker heren, na Sparta eens kijken hoe jullie dan reageren. Maar dan wordt het pech, we zijn aan het bouwen en meer van die onzin. Jammer dat we door onze crediteuren en staf zo ver zijn achteruit gehold, deze Goetzee is wel de man die mede verantwoordelijk is voor onze degradatie heren en nog steeds op het pluche zit. Maar we mogen geen kritiek hebben want dan komen we ineens uit Tilburg. Vrolijke Pasen dan maar, ik zie het somber in.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  28 maart, 2016 - 14:43

  Normale mensen aan het werk bij NAC het klinkt bijna eng haha. Was onze td maar 2 jaar eerder gekomen ipv die mongool van een rutjes dan stonden we nu gewoon in de eredivisie. Man met kennis en geen gekke dingen even als Marinus. Het spel is gewoon slecht maar je ziet wel vooruitgang. Hopen op een wonder in een volgepakt stadion moeten wij dit team over de streep kunnen schreeuwen. Ook moet je echt blij zijn met die unal die kan ons echt na de eredivisie schieten

  0

  0
 • ThesilverH
  28 maart, 2016 - 15:32

  @jvt
  We hadden ook zomaar failliet kunnen zijn afgelopen zomer als JG er niet keihard voor geknokt had dat we financieel gezond werden. Het had we de degradatie als gevolg mede ook door zijn toedoen inderdaad. JG heeft geen verstand van technische zaken, smulders wel. Nu hebben we eindelijk een (functionerend) technisch hart en is het relatief rustig binnen de club wat vrij bijzonder is. Nu zou volgens jou JG weg moeten. Op basis waarvan? Dat hij geen goede halve technisch directeur was vorig jaar na rutjes? Daarvoor is hij aangetrokken voor het technisch beleid? En smulders af serveren vanwege duarte, enig idee hoeveel geld er in kas is bij ons NAC?

  Nee jvt ome theo was stukken beter zeker. Met hem aan roer speelde we ere noch jup, en zou het clublied ook niet meer kloppen. ‘Zal nooit verloren gaan’
  Hup NAC, op naar plaats 2

  0

  0
 • Brabo
  28 maart, 2016 - 15:58

  Denk dat we beter onze vrienden uit Rotterdam kunnen laten winnen en kampioen laten worden.
  Voor ons is het belangrijker om geen onnodige schorsingen en blessures op te lopen , en fit zijn voor de nacompetitie

  0

  0
 • jvt
  28 maart, 2016 - 17:19

  @Brabo

  Oja, die had ik nog niet bedacht, ook een goed excuus

  Goetzee is als eindverantwoordelijke ALTIJD verantwoordelijk, zo ook een minister over zijn ambtenaren; Deze man stond erbij en keek ernaar, heeft keer op keer de verkeerde mensen aangenomen en alles laten verkloten. Daar wordt je in het bedrijfsleven gewoon op afgerekend hoor. Nu niet ineens doen alsof hij het zo geweeeeeeeldig doet. Ik heb andere maatstaven. Gelukkig maar.

  Was Goetzee een half jaar geleden niet de man die Maaskant nog langer aan zich bond? Toestond dat zonder plan B snel een selectie in elkaar werd geflanst, dat spelers eerder op dvd werden binnengehaald? Hij is EINDverantwoordelijk hoor. Pleit het allemaal maar vrij. En de afkoopsom Maaskant, wie betaalt die? Wie stelde onze bouwvakker als trainer aan, wie was dat? en paar weken later Maaskant? Wie was dat? Wat met het half lege stadion dan? Welterusten met deze super AD. Deze goedlachse man wordt aan alle kanten uitgelachten, geen ervaring dat zie en hoor je zo, en kost ons klauwen met geld

  0

  0
 • THE Don
  28 maart, 2016 - 17:50

  Leuk interview om de achterban weer even zoet te houden

  0

  0
 • Nacman
  28 maart, 2016 - 17:56

  Ik zeg sparta thuis een tik geven die machine loopt de laatste tijd ook niet zo goed met veel geluk wat punten gepakt wat extra nac zand in de moter en er is nog wel wat mogelijk voor nac

  0

  0
 • ome cor
  28 maart, 2016 - 18:40

  JVT is wel met stip het grootste PAASEI van 2016.
  Tjonge jonge wat een negatief geleuter komt daar uit zeg.

  0

  0
 • Rattartar
  28 maart, 2016 - 18:54

  @jvt

  Met jou kun je echt niet bouwen. Alles, wat er ook besloten wordt, niks is goed. Was het niet dat Maaskant bleef omdat de supporters dat zo graag wilden? (als zijn contract niet werd verlengd kreeg de directie uiteraard ook een hoop kritiek) En is het niet ongelofelijk knap dat Smulders van het vrijgekomen salaris van de Kamps welgeteld drie redelijke spelers kan halen? Weinig TD’s die zoiets kunnen.

  En Goetzee, is hij niet dé man die ons financieel op de rails aan het zetten is? We maken sinds jaren eindelijk weer winst, NAC is financieel enorm aan het groeien. Ik ben het met je eens dat hij weinig voetbalverstand heeft, maar daarvoor hebben we Smulders gewoon. Goetzee zit er enkel voor de cijfertjes, meer niet.

  0

  0
 • Breda
  28 maart, 2016 - 19:31

  Die jvt heeft zo veel bereikt in zijn leven dat ie de tijd heeft zonder enige inhoudelijke kennis hier alles af te zeiken.

  0

  0
 • jvt
  28 maart, 2016 - 19:36

  Lekkere winst als je ermee degradeert en Nac had er veel beter voorgestaan als de blunders niet waren gemaakt; na twee weken in functie meteen contract Gudelj verlengen, weten jullie dat nog heren, toen afkoopsom, toen allerlei spelers door Rutjes laten halen, toen Maaskant omdat er een paar supporters riepen om Maaskant hem ondanks wanprestatie gewoon verlengen om het goed te laten maken, de revanche, carte blanche geven aan Maaskant, geen tophoofdsponsor meer. Het geld moet je met de selectie genereren maar met allerlei constructies van Äls we degraderen dan loop ik gratis de deur uit”… zoals een Falkenburg, De Kamps. Alleen met bezuinigen creëer je geen meerwaarde. Meer sponsorinkomsten, meer losse verkoop, meer merchandising maar Nac verkoopt zich slecht. Voor onze AD is Nac één groot leermoment en laten we daar nu net geen tijd voor en zin in hebben. Gek he dat we staan waar we staan.

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 maart, 2016 - 19:40

  Goedzee heeft blunders gemaakt, klopt. Maar ik zie het liever als onervarenheid. Justin is niet achterlijk en heeft zeker geleerd van zijn fouten. Ik voorzie nog een mooie carriere voor JG bij NAC!

  0

  0
 • Mafkees
  28 maart, 2016 - 20:22

  Het bestuur is eindverantwoordelijk. Baardemans is opgestapt.

  0

  0
 • henk
  28 maart, 2016 - 21:04

  @jvt
  Jij denkt toch niet serieus dat JG de TD mag aanstellen. Dat bepalen de grote 3. Net zoals in het bedrijfsleven. Wie betaald bepaald.

  0

  0
 • WW
  28 maart, 2016 - 21:39

  Toen jvt in reactie 1 beweerde dat de voorgangers het niet slechter deden ben ik maar gestopt met lezen. Je bent nl. van gemiddeld ruim 1 punt per wedstrijd (Maaskant) naar gemiddeld ruim 2 gegaan. Dat noemt men verbetering.

  Of dat genoeg is om te promoveren moet nog blijken. Maar door te beweren dat er geen verbetering in zit, en als ‘bewijs’ een paar inderdaad klote potjes opvoeren, diskwalificeer je jezelf volledig.

  0

  0
 • Ata
  28 maart, 2016 - 22:36

  Jvt, begin eens met onze clubnaam met drie hoofdletters te schrijven. Praten we daarna verder.

  0

  0
 • Dutchbird
  29 maart, 2016 - 00:35

  @jvt als je met je vingers op een paar toetsen van je computer kunt drukken wil dat nog niet zeggen dat je een zinnige tekst over voetbal kunt typen. Gewoon niet meer doen jongen, er is vast iets anders waar je wel goed in bent.

  0

  0
 • jvt
  29 maart, 2016 - 08:47

  Even nuchter analyseren;
  Let wel ik ben geen voorstander van Maaskant want bakte er ook niets van; Maaskant 9 gespeeld en 12 punten = 1,33 per wedstrijd
  Dijkhuizen na de winterstop (krijgt gelijke kans als Maaskant, kon team smeden in de winterstop, vaste patronen inslijpen etc) straks met verlies bij Sparta 19 punten 12 gespeeld = 1,58 per wedstrijd
  Nou die doet het een stuk beter, jullie hebben gelijk.
  We spelen Juup hoor en met het hoogste spelersbudget, we laten periode na periode liggen, tegen RKC en GOA en tegen Emmen etc.
  En natuurlijk is een AD verantwoordelijk voor aanstellen TD. Zo niet dan ben je een marionet en dat moet je niet willen

  0

  0
 • Breda
  29 maart, 2016 - 10:35

  @ jvt

  Dijkhuizen heeft inderdaad het team samengesteld en veel extra geld gekregen in de winterstop….

  Lompe reactie.

  0

  0
 • Sander P
  29 maart, 2016 - 10:35

  @JVT

  Dat het beter moet dat klopt.

  Maar om een winterstop te vergelijken met een gehele zomerse voorbereiding, dat ben ik totaal niet met je eens.

  Maaskant heeft destijds zijn selectie samengesteld inclussief voorbereiding. Dijkhuizen neemt het halverwege het seizoen, eigen keuze, over. Zit met een instabiele selectie, gedemotiveerd en moet tijdens het seizoen de selectie vorm geven.

  Ondanks dat ze toch wel een punt of 9 meer hadden moeten hebben, is het gezien jouw cijfers een marginaal verschil. Maar het voetbal is beter geworden , evenals de teamspirit en het geloof vd supporters in team en trainer.

  0

  0
 • Box
  29 maart, 2016 - 10:37

  De laatste 12 wedstrijden heeft NAC volgens mij 25 punten gehaald, of kan ik soms niet meer tellen?

  0

  0
 • anoniempje
  29 maart, 2016 - 11:02

  Ik snap niet dat mensen klagen op Dijkhuizen en Smulders. Ik vind dat sinds de komst van Dijkhuizen we steeds beter voetballen en dat is naar mijn mening de basis dat we dan 2 periode’s laten liggen is heel jammer maar dat waren wedstrijden waarin we prima voetballen maar het toch niet meezit. Smulders heeft naar mijn mening in de winterstop goeie namen binnengehaald en die gaan nu ook steeds beter lopen zoals Unal. Ik denk dat we ze gewoon meer tijd moeten geven en hopen dat we in de nacompetitie met een fitte Duarte kunnen stunten

  0

  0
 • Rubenac
  29 maart, 2016 - 11:19

  Ben niet alles met jvt eens.
  Maar voel bezorgdheid , dat zijn/onze club naar de klote gaat.
  Hij heeft zijn visie, ook al strookt die niet met vele van jullie.
  Hij reageert uit emotie en deze deel ik deels.
  Aan alles voel je gewoon , dat er zoveel meer in zit dan wat er uitgehaald is.
  Kijk naar de afgelopen 10-15 jaar.
  Clubs als Groningen, Heracles, Zwolle.
  Allen zijn ze ons voorbijgestreefd .
  Alleen al , kijkend naar toeschouwers aantallen
  Had dit nooit gemogen, dit icm uitstraling van onze club en mooie ligging

  0

  0
 • buurman
  29 maart, 2016 - 13:24

  Voetbal is opportuun in het kwadraat mede supporters.
  Als in de wedstrijd tegen roda vechtjas De Kamps mee had gedaan, dan had je dat gelijkspel over de streep getrokken. Nu lieten ze een kreupele Demouge een assist geven.
  En bij niet degradatie was Justin Goetzee nu op handen gedragen…………………………. Justin heeft zonder meer veel goed werk verricht vind ik.

  Neemt niet weg dat jvt op een aantal punten gelijk heeft. Wat mij zorgen baart is niet zo zeer het aantal punten per wedstrijd maar veel meer dat we het laten liggen op het moment dat het moet.
  Win je de nacompetitie niet dan zijn de vooruitzichten voor ons NAC best behoorlijk kloten.

  0

  0
 • zwampie
  29 maart, 2016 - 13:45

  jvt
  appels met peren vergelijken.
  maaskant speelde ere en in de juup kreeg hij het elftal ook niet aan het voetballen en was ook een samengesteld elftal van hem ,en duikhuizen speelt juup
  maaskant haalde een compleet nieuw elftal in de winterstop ,dijkhuizen verliest er twee en haalt 2 man terug

  En ja het moet beter ,maar kom met betere argrumenten

  0

  0
 • oosterhout3
  29 maart, 2016 - 14:12

  jvt is aan de drugs??

  pierre van hooidonk, ton lokhoff en enkele anderen hadden een lijstje of 3/4 man opgegeven aan nac….

  laat daar nu net de naam dijkhuizen bij zitten.

  idem dito met de technisch directeur

  even terugkijkend over goetzee de afgelopen jaren

  ontslag eskens(niemand die bij nac algemeen directeur wilde zijn, behalve de eigenaar van nac’s hoofdsponsor).

  goetzee stapt in, (gevolgd door 100/200! sponsoren in zijn kielzog), categorie 1, dreiging van faillissement van de club omdat de toen schuldeisers geld wilden zien(terecht overigens)…

  hij is toen dag en nacht bezig geweest om alles voor nac te regelen met als resultaat een versnelde terugkeer naar cat.2 (waar we tot nu toe de hele tijd in zitten)

  waar hij de schuld van krijgt….. is niet eens zijn schuld, ik zal het je uitleggen hoe het werkt bij nac.

  technische staf 1e elftal en td moesten alles maar regelen, rutjes is aangesteld door een meerdere van hem, niet door goetzee zelf!

  baardemans… controleiur technische zaken…. zag hoorde, en zelfs ruikte je nooit!

  daar ligt het probleem (nog steeds)

  jvt, noem eens namen wie er überhaupt bij nac zouden willen instappen met de voor jouw zo beloofde topsportklimaat.

  deze zomer koos goetzee idd de makkelijke weg om maaskant door te laten gaan, maarja ik geef het je maar te doen he

  binnen 6 weken moest je ik geloof iets van 10 spelers vervangen, das haast een heel elftal hè

  als je dan eerst een td moet aanstellen, ben je 2 weken verder…. ofterwijl 4 weken te gaan(half juni alweer), dan een nieuwe trainer zoeken, weer 3 of 4 weken verder.

  gevolg??? trainer en td zitten op hun plek, terwijl je 3 ere- basisspelers over hebt en geen vervangers…. en nog 2 weken over om die te halen en ook nog ffe tussendoor een team te laten worden….

  dus kom op wees eens een keer een realist, en gan niet net als onze huiszwitser mouwen(die moet nog steeds komen met zijn 52 pagina’s tellend onderzoeken en oplossingen)

  al met al 2 weken haast niets gelezen hier…. niets verandert, nog steeds dezelfde zeurpieten als half januari

  0

  0
 • oosterhout3
  29 maart, 2016 - 14:17

  oja jvt….., de kamps laten gaan??

  1e seizoenshelft geblesseerd…. 2e seizoenshelft…. TRANSFERVRIJ weg

  hoe bedoel je laten gaan??

  0

  0
 • buurman
  29 maart, 2016 - 14:59

  Beste oosterhout3,
  Je komt met een aantal stevige punten en nuances. Je bent een eerlijke en redelijke vent dus ik lees je reacties altijd graag.

  Waar je wel kritisch over kunt zijn is het doorgaan met Maaskant. Ik had toen al gelijk zoiets van ai…. gaat dat wel lukken……………..
  – Maaskant heeft bij de meeste clubs na 2 jaar zijn tijd gehad.
  – Doorgaan met de trainer die is gedegradeerd is zo wie zo een groot risico. Bij de eerste de beste tegenslag krijgt hij de wind tegen.
  – Dan de trainer ook nog TD maken………….. dat is een ongewenste constructie op voorhand.
  Wel is de factor tijd een verzachtende omstandigheid, zonder meer.
  Dus deels heeft jvt hier wel gelijk vind ik.

  De Kamps is inderdaad transfer vertrokken. Maar is er echt moeite gedaan hem te houden? Ik dacht van niet. Ook hier heeft jvt wel degelijk een punt.

  Kortom, ik kan de zorgen van jvt best voorstellen en ik deel ze ook. Wel zou hij m.i. meer de nuance moeten zoeken, zijn stukjes zijn nu teveel eenrichtingsverkeer.

  0

  0
 • buurman
  29 maart, 2016 - 15:01

  transfervrij

  0

  0
 • oosterhout3
  29 maart, 2016 - 16:59

  @buurman,

  vraagje, hoe moet je de kamps behouden, als hij zelf haast een half jaar afwezig is op de trainingen, of apart van de groep traint door blessures??

  stel je gooit goetzee op straat zoals hij zegt…. wie wil überhaupt instappen als a.d. bij nac, onder het huidige one tier board? juistem, NIEMAND.
  dat is gewoonweg de keiharde realiteit!

  idem met trainers, technisch directeuren etc…. en helemaal als ze ook nog eens ex international zijn(want dat is een keiharde vereiste van jvt…. anders weet diegene niet wat topsportklimaat is)

  het was geloof ik 4 juni dat ze aan de deur gingen van maaskant. half juli begon dit seizoen alweer.

  tijd is een heel belangrijke factor hierin!

  stel, je laat die denkboard beslissen….. ben je al 3 weken verder voor je een t.d. hebt(getekend en wel)

  eer die een trainer heeft gevonden die op dat moment vrij is en eenmaal getekend heeft, ben je weer 2 a 3 weken verder… tadaa seizoen begint…

  dan hadden we nu gespeeld met de selectie

  jelle
  niemand v bezooijen v/d weg kazanchi
  matic damen
  suk seuntjes
  robinson nog iemand die ik vergat

  en dus geen pedro gorter, stam, unal naah ars, dingsdag v. diermen, brands, verbeek mulder en elke gehaalde speler van afgelopen zomer.

  nogmaals, idd plannen moeten meer naar voren komen, maar ik geloof dat nac per jaar het meeste kwijt is aan afkoopsommen…… we beginnen op aad afkoopsom te lijken!

  ik vindt dat de jeugdopleiding en de trainingen op 1!!! vaste locatie gevestigd moeten worden en daar desnoods een budget vrij gemaakt voor moet worden!

  ook weet haast iedereen hier dat ik voorstander ben van supportersparticipatie en dus moet de club voor mijn gedachtengang, net als in duitsland&spanje… van het volk zijn!!

  barca b.v. die gaat nu door de socios hun stadionnaam veranderen in estadio johan cruijff, i.p.v estadio camp nou

  0

  0
 • jan bakker
  29 maart, 2016 - 17:58

  Nogmaals dit zijn goed nieuws praatjes van Marinus…….. de selectie heeft geen leider die heeft hij nodig voor volgend jaar en dat is de reden dat we niet gaan promoveren en snel afscheid moeten nemen van een groot deel van de selectie…daarnaast promoveren we niet zal dat ook positieve zaken meebrengen…
  onze goedpratende goedzee moet dan vertellen dat we op rand failisement staan en dat zijn missie is mislukt (eindelijk ook weg of degraderen naar waar zijn vak ligt commercie) en dan net als een Smulders een ervaren directeur neerzetten die maling heeft aan de hele wereld en een structuur neerzet met capabele mensen in de organisatie (bedoel ik ook bestuur mee en RVC) zin op dit moment allemaal meelopers en als t tegenzit ligt de schuld altijd bij een ander…… dus ik zeg helaas finale na-competitie spelen en in de laatste minuut, na een mega voetbalfeest onterecht verliezen en dan SCHOON SCHIP met Marinus en Smulders

  0

  0
 • Oldskool
  29 maart, 2016 - 19:45

  DeKamps was de duurste speler na Jelle volgens mij en wilde in de zomer al weg. Verdient nu meer dan bij NAC en was niet houdbaar al had ie iedere wedstrijd gespeeld. Die is gewoon in de Juup minder gaan verdienen en vertrok zodra de kans zich voor deed. Is helemaal niemand te verwijten en staat volledig los van deze discussie. Is gewoon het moderne voetbal en het gevolg van degradatie.

  0

  0
 • Oldskool
  29 maart, 2016 - 19:49

  @ Jan Bakker

  Een ervaren directeur die schijt aan alles heeft en de RvC benoemt? De laatste heette Tejo. Munsterman maar halen dan?

  0

  0
 • jvt
  29 maart, 2016 - 20:37

  Nac is kampioen in het zoeken van excuses en “het ligt vooral niet aan mij” Wij hebben geen tijd voor een AD’er die het vak eventjes moet komen leren, of die accepteert dat ie maar een praatpop is. Hij had bij degradatie totaal geen plan B, geen trainer niets, en ja dan wordt het een brokkenpiloot. Dat kost klauwen met geld en dat maak je niet goed met 100’en nieuwe sponsors. Ik heb ze overigens niet gezien.

  En ja, in de cruciale wedstrijden heeft meneer Dijkhuizen het laten liggen. Was hij het niet die meteen bij aanstelling zei dat ie voor het kampioenschap ging? Dat het alleen meer team moest worden, dat de ondergrens omhoog moest? Dat hebben we gezien tegen Emmen, VVV, RKC, GOA etc. etc. Nu is de nacompetitie winnen het nieuwe doel, maar deze beste man gebruikt de winterstop niet voor het smeden van een basisteam, gooit dan naar een paar potjes het systeem ineens om. Waar ben je dan in gosdnaam allemaal mee bezig geweest, een zoekende in de woestijn. En laten we daar nu net geen tijd voor hebben. We hebben een ex-international als trainer nodig, iemand die de klappen van de zweep kent en sluw is, anderen beter maakt, en een visie heeft en nieuwe spelers aantrekt ipv een stelletje huurlingen voor wie het niets uitmaakt of je wint of verliest.

  0

  0
 • ome cor
  29 maart, 2016 - 20:50

  @jvt
  Ieder z’n eigen mening maar je kunt ook overdrijven daarin.
  NAC is kampioen in het zoeken van excuses, jij bent kampioen in als zo negatief mogelijk te benaderen.

  Dijkhuizen is gehaald om als nieuwe trainer te proberen het tij te keren en dan roept hij inderdaad dat ie voor het kampioenschap gaat.
  Wat had is dan moeten doen, jvt ? Roepen dat ie voor de winst in de NACompetitie wil gaan ?
  Dat hij de strijd om de titel niet tot het eind kon volhouden met NAC is jammer, maar ligt niet alleen aan de trainer, ook aan een stukje mentaliteit in de groep. Dat kun je hem niet alleen aanrekenen. Daarbij had ie het zelf ook niet verwacht, dus terecht dat ie riep voor het kampioenschap te willen gaan, maar soms loopt het anders in het leven en lukt dat om welke reden dan ook helaas niet.
  Dijkhuizen zal ook de eerste zijn die toegeeft dat het toch wat slechter met NAC gesteld was dan het leek.

  Geen enkele ex-international had vanwege het feit dat ie als speler de klappen van de zweep kent een dolende selectie met 1 druk op de knop omgeturnd tot alsnog een kampioenskandidaat. Buiten dat: welke ex-international, die naast goede voetballer (voorheen) ook nog eens briljant in het trainersvak is had jij dan op het oog gehad ? Welk blik ex-internationals had jij open willen trekken ?

  Tot slot, ik denk dat jij een enorm gelukkig mens moet zijn (als je even niet aan NAC denkt).
  In jouw leven worden er nooit fouten gemaakt, bij jou gaat altijd alles goed, geen tegenvallers op welk vlak dan ook. Op alle fronten presteer jij op eredivisie niveau in jouw privéleven en daar buiten.
  Ik denk dat veel mensen jou zullen benijden, man !

  0

  0
 • zwampie
  29 maart, 2016 - 22:35

  Eens met ome cor
  En jvt ,het begint bij jou nu wel heel negatief te worden en lijkt er niks meer goed te zijn.
  Hoe zou jij je nieuwe baan instappen als je deze kans kreeg. Ga je dan roepen dat je niks haalt en alles slecht is.
  Lijkt mij van niet,op moment dat dijkhuizen instapt heeft hij de intentie voor het kampioenschap te gaan,op moment dat hij ziet en merkt dat dit niet meer haalbaar is geeft hij dit eerlijk toe en zag hij dit al eerder aankomen dan menige hier,dat wij dit niet leuk vinden en de realiteit is kan je hem niet kwalijk nemen.
  Dat ook hij misstappen heeft gemaakt,kan ik met je eens zijn,maar je kan niet alles bij hem in de schoenen schuiven aangezien een aantal spelers ook wel eens in de spiegel mogen kijken.

  Je geeft aan dat hij nieuwe spelers had moete halen ipv huren,geef jij hem dan een zak met geld,en wat heeft hij nu gehaald 2 spelers.
  Begrijp nog steeds niet dat je de wedstrijd tegen gae aanhaalt als een slechte partij,anderen heb je gelijk,maar als je net als tegen gae elke week had gevoetbald had je gewoon nog hogerder gestaan. Dat je die wedstrijd de periode verliest is balen,maar qua voetbal was dit een van de betere

  0

  0
 • buurman
  30 maart, 2016 - 09:53

  Wat jvt schrijft is grotendeels waar. We staan er gewoon niet best voor. Doordat we de nacompetitie in het vooruitzicht hebben leeft iedere NACer nog in hoop. Let maar eens op als we die nacompetitie verliezen.
  Maar wat oosterhout3, omecor en zwampie schrijven klopt grotendeels net zo goed.
  Je kunt hele goede , mooie en heldere plannen hebben maar het werkt alleen als ze ook uitvoerbaar zijn. Kort gezegd zit daar de knoop. Als er mensen met een flinke zak geld komen, en ze gaan de plannen van jvt uitvoeren dan denk ik dat er niet 1 NACer is te vinden die er tegen zal zijn.

  Als leste; dat supporters participatie idee van Oosterhout3 is heel interessant m.i.
  Waarom brengen wij met een grote groep dat benodigde geld niet bijeen zodat NAC er weer bovenop komt.

  0

  0
 • oosterhout3
  30 maart, 2016 - 13:21

  tjah buurman, dat snap ik ook niet!

  volgend seizoen gaat als klap op de vuurpijl de huur weer omhoog.

  je pakt een vereniging met ledengeld per jaar (+- €60,- per jaar ofterwijl €5,- per maand/ 2 biertjes minder haha)

  51% van de club is ik gok tussen de 3 en 5mil waard.

  dan heb je 9k mensen nodig verspreidt over 10 jaar wil je de club overnemen voor 51%(een meerderheid), maar wat nog sterker is dat je als vereniging niet alleen de scc houders binnen kan laten maar vooral nog die juist geen scc hebben.

  ik geloof erin dat als je met een goed plan komt je de eigenaren ook kan overtuigen er mee in te stemmen.

  sterker nog, ik denk dat je als vereniging nog veel meer kunt realiseren dan menigeen denkt!
  in duitsland, engeland, belgie spanje etc, zie je gewoon dat het werkt!

  nogmaals welke a.d. zou bij nac willen komen behalve de man die gratis kinderen voorop betalende mensen stelt (dat zegt eigelijk al alles over de plannen van die persoon).

  geen 100 extra sponsoren?? voordat hij a.d. werd hadden we amper 1 pagina in het programmaboekje, nu haast 2/3 helemaal ramvol

  0

  0
 • buurman
  30 maart, 2016 - 17:54

  Zo zou het zeker kunnen werken bij NAC oosterhout 3. Ben ik van overtuigd. Ik geloof ook heilig in de rechtsvorm van de vereniging. Maar een aantal goeie mensen die echt in dit principe geloven zouden de kar moeten trekken en een brug moeten slaan tussen de verschillende geledingen en stakeholders. En dat is niet simpel.

  0

  0