Go to Top

Duarte mag Ajax verlaten

Duarte mag Ajax verlaten

Lerin Duarte heeft zichzelf geen dienst bewezen in het afgelopen half jaar. De Ajacied kwam na lang blessureleed zichzelf weer in de picture spelen bij NAC. Dat liep wat minder soepel dan beide partijen gehoopt hadden.

Ook bij de Amsterdammers is dat niet onopgemerkt gebleven en Duarte mag nu op zoek naar een andere club. Dat zal vermoedelijk niet NAC zijn, aangezien er vast een prijskaartje aan de middenvelder hangt.
Andere Ajacied Ruben Ligeon die ooit ook  voor NAC uitkwam en wรจl hoge ogen gooide vertrekt naar het buitenland. Hij gaat bij het Slowaakse Slovan Bratislava.

Bron: B-side Rats, VI

35 Reacties op "Duarte mag Ajax verlaten"

 • Gilze
  15 juni, 2016 - 16:19

  Jammer dat hij het niet heeft laten zien. Van de andere kant hoop ik nu op een stel jongen honden die zichzelf willen bewijzen (zie Eindhoven afgelopen jaren). Die grote schoonmaak is zo slecht nog niet.

  0

  0
 • Jf
  15 juni, 2016 - 16:28

  Ik vond hem steeds beter worden

  0

  0
 • Dun Diee
  15 juni, 2016 - 16:43

  Het is toch rampzalig dat een speler als Ligeon te duur is voor Nederlandse clubs en dan maar naar het buitenland verkast waar ze hem wel fatsoenlijk kunnen betalen. Het Nederlands voetbal zit in een verschrikkelijke dip.

  0

  0
 • Bredafun
  15 juni, 2016 - 17:19

  Ik lees alleen maar wie er weg is, wanneer krijgen we te horen wie erbij komen?? De tijd begin te tikken, tot nu toe in ieder geval nog lang geen basisteam op orde ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  OF, wordt t komende seizoen gespeeld door n beloftencompetitie?

  0

  0
 • scheppioni
  15 juni, 2016 - 18:04

  Voor NAC geen verkeerde speler, maar zie hem ook niet meer gaan komen !!!
  HUP NAC

  0

  0
 • NOAD
  15 juni, 2016 - 18:47

  Heeft in het seizoen inderdaad niet gebracht wat er van hem verwacht werd, desalniettemin vond ik hem in de play-offs wel een aardige indruk maken, vooral tegen Willem 2

  0

  0
 • Rubenac
  15 juni, 2016 - 19:03

  Sparta..?!

  0

  0
 • heksenketel
  15 juni, 2016 - 19:16

  Van mij mag Duarte best naar NAC komen met als voorwaarde dat de technische staf er van overtuigd is dat hij er alles aan doet om beter te worden.

  0

  0
 • SjorsNAC
  15 juni, 2016 - 19:20

  Jammer van het talent, hij kon echt wel ballen. Maar gewoon niet fit genoeg zodat hij zelfs bij ons niet de basis stond pfff

  0

  0
 • Balletje
  15 juni, 2016 - 19:36

  Geef m een prestatiecontract, bij promotie heronderhandelen.

  0

  0
 • Molenschot loco
  15 juni, 2016 - 19:37

  @dundee….. fatsoenlijk kunnen betalen? Sorry hoor…die voetballers verdienen in Nederland vet meer dan de minister president…. daarom gaan clubs naar de klote en moeten wij veel betalen…..

  0

  0
 • Toontje
  15 juni, 2016 - 19:55

  Mag van mij best bij NAC komen kan toch wel voetballen..Hele goede voorbereiding meedoen en dan?

  @Gilze
  Die jonge honden van Eindhoven promoveren toch ook niet dus wat heb je dan? Er zullen er enkele weggaan en volgend jaar weer nieuwe jonge honden. Dat komt er bij NAC ook van.
  Niet alleen de huurlingen zijn volgende jaren telkens anders…ook de waarschijnlijk maar kortere contracten…de kans dat je ieder jaar dan opnieuw moet beginnen is groot

  0

  0
 • scheppioni
  15 juni, 2016 - 20:17

  @ toontje
  Je bent nu wel in je element zeker, nu het waardeloos dreigt te gaan met ons NAC, probeer jij op alle vlakken er nog een schepke er bovenop te doen !
  Nu is Kenny er niet meer bij ons NAC en ben je maar op alles aan het pissen, ja het is niet gele rooskleurig nu en een hoop onzekerheid, maar je lijkt er steeds meer net als die verlaten Zwitserse jan mulder steeds meer van te genieten zo lijkt het !!
  GVD, we willen weer een echte NAC zien, wie er dalik dan ook op het veld staan, het zullen er best elf zijn en hoop ik dat ze er elke wedstrijd weer eens vol voor de winst gaan elke wedstrijd, dat is NAC en niet dat lamlendig behoudend gekut !!!!
  Dingsdag, Duarte of Verbeek, met 200 procent strijdend NAC elke week !!!

  0

  0
 • Balletje
  15 juni, 2016 - 20:19

  @ Toontje.

  Ik denk dat er een wezenlijk verschil is tussen Eindhoven en NAC. Dat is de mentaliteit en het publiek, beide zijn eredivisie.
  Het stadion, het publiek, de hele omgeving…..dus hier spelen is anders, nodigt uit tot presteren, afgelopen jaar hadden we een moreelprobleem. Dat gaan we nu hopelijk niet meer hebben. Nieuw bloed wat wat wil bereiken.

  0

  0
 • Gilze
  15 juni, 2016 - 20:22

  @toontje

  Nee die oude uitgerangeerde voetballers hebben het dit jaar laten zien? Daarbij zijn spelers als caenenpeel nog belangrijk om in de toekomst iets op te bouwen of geld aan te verdienen, dat zie ik liever ja. Daarbij kan NAC net wat meer bieden dan Eindhoven dus zo slecht zullen die spelers niet zijn.

  0

  0
 • Bredafun
  15 juni, 2016 - 21:18

  We gaan gewoon stsrten met n fris en jong team. N team dat nog niet de ervaring heeft om naast zn schoenen te gaan lopen en t allemaal wel prima vindt zo. Nee dit ga n team worden wat ervoor wilt gaan. Wel te hopen dst ze snel dst team bij elkasr vinden. Des tc meer tijd voor n training voor echte teambuilding. Ef is nu dus rcht met de bezem door dd oude garde gegaan. Mijn gevoel zegt dat we er sterker uit gaan komen dan vorig jaar want dat was echt de slechtstd senario sinds tijden terwijl er wel voor n hoop geld op t veld liep.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  15 juni, 2016 - 21:25

  Ik wil drinken wat jij drinkt Bredafun. Let een beetje op je toetsenbord haha :D

  0

  0
 • Jf
  15 juni, 2016 - 21:53

  Ik las een item eerder een bericht van wederom een Jomanda type dat Janga zou komen. Helaas je glazenbol is defect want Janga gaat naar Trencin.
  Zo ook een ander die aangaf dat Diba vrijdag zou tekenen.

  0

  0
 • Toontje
  15 juni, 2016 - 22:46

  Ik hoop uiteraard het echt het allerbeste voor ons aller NAC. Maar ik probeer zoveel mogelijk de emoties uit te schakelen en de realiteit onder ogen te zien en die realiteit is inderdaad niet altijd leuk. De meeste voetballers hebben totaal geen clubliefde meer, maar gaan spelen bij een club die het meest biedt. Vele kijken nog ineens of de club wel bij hen past. Bij twijfelgevallen trekken ze hun beentjes eerder terug. En de jonge honden hebben dan wel de inzet..maar ontberen nog ervaring en/of talent. Zo is de situatie gewoon en die is moeilijk onder ogen te zien, dat snap ik wel.

  0

  0
 • Zand in je ogen
  15 juni, 2016 - 23:09

  Hoe ist eigenlijk met Diba, die zou toch ook vorige week al gepresenteerd worden volgens sommige supporters hier?

  En wanneer krijgen we de nieuwe shirts te zien?!

  0

  0
 • Speen
  15 juni, 2016 - 23:14

  @Toontje
  Helemaal eens. En mijn zorg is dat iedereen praat over de grote schoonmaak. Dat zou kloppen als deze grote uittocht onder regie van NAC plaats zou vinden maar helaas is het andersom. Alle spelers verlaten NAC op eigen initiatief. Gorter gaat en heeft zelfs nog geen nieuwe club.
  Wat zal dit voor uitstraling hebben in de transfer markt op ons mooie NAC. Gaan spelers voor NAC kiezen en voor wie kiezen ze dan. Met wie komen ze in het team. Dat is vaak belangrijk voor een goede talentvolle speler om te weten voor hij toezegd te komen.

  0

  0
 • bredafun
  16 juni, 2016 - 08:28

  @s.hb.nac. Ik typ vanuit m’n telefoon waar je met 1 vinger 3 letters kan raken. Maar inderdaad, Ik moet inderdaad effe controleren voordat ik t verstuur. Maar m’n boodschap is nog steeds duidelijk schijnbaar
  Volgens mij nu geen schrijffouten….๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿป

  0

  0
 • Jf
  16 juni, 2016 - 08:40

  Ik lees dat Kip ook op het verlanglijstje van de Graafschap staat en dat hij ook op druistig wacht.

  0

  0
 • Jf
  16 juni, 2016 - 09:20

  Ik vermoed dat NAC met Tim Receveur bezig is van Almere City. Deze jongen heeft in onze jeugd gespeeld en wil nu naar de top van Juup of Eredivisie

  0

  0
 • Theo
  16 juni, 2016 - 09:30

  Blijven we nu nog met Verbeek opgeschept zitten !!

  0

  0
 • Kipiani
  16 juni, 2016 - 09:42

  Volgens mij een prima ontwikkeling waar we over een paar jaar de vruchten van plukken. En…..gaat Smullie ons ook de komende weken versteld doen staan ? Het kan dit seizoen ineens goed uitpakken maar ook zwaar tegenvallen. Maar deze opruiming was broodnodig voor de toekomst.

  0

  0
 • fokke
  16 juni, 2016 - 10:01

  @ kolenschop loco

  Als je bij NAC een ton per jaar verdient hoor je bij de grootverdieners. Wat verdient volgens jou onze minister president?

  0

  0
 • De Lange
  16 juni, 2016 - 10:08

  iedereen zal er het zijne wel van weten of denken, en natuurlijk is het frustrerend om iedereen te zien gaan en niemand te zien komen. Maar Smulders heeft in zijn visie aangegeven om een team te willen vormen dat evenwichtig is en met karakters die bij Nac passen. Het is dan ook niet slim om zoals het in het verleden ging elke speler die gebeld of getipt werd, of zelfs een DVD van was opgestuurd dit meteen in de media te gooien. Als je zoals nu zoveel nieuwe spelers nodig hebt die bij elkaar moeten passen en het NAC dna moeten hebben kost dit tijd, en is het alleen maar goed dat enige discretie van toepassing is. Geruchten geven alleen maar onrust. Eerst afwachten wat er gaat komen, in de winterstop weten we meer

  0

  0
 • Wanny
  16 juni, 2016 - 10:11

  Ik denk dat Smulders juist in grote mate wel de regie zelf houdt. Van meerdere spelers al gelezen dat ze vertrekken omdat NAC van ze af wil. Dus dan zal Smulders ze dat ook wel verteld hebben.

  Natuurlijk zal niet alles gaan zoals ie wil, maar heb niet de indruk dat ie lijdzaam zit af te wachten.

  0

  0
 • Molenschot loco
  16 juni, 2016 - 10:18

  @Fokke….leer eerst maar eens mijn naam correct te schrijven…. salaris van ministers en Kamerleden kun je zo op Google terugvinden…..een minister verdiend bruto 157.000 euro en daar komt nog onkosten vergoedingen bij…..en je moet goed lezen….clubs komen in financiรซle problemen omdat de salarissen teveel drukken op de begroting van de clubs…..Kortom wat je niet hebt…..moet je ook niet uitgeven.

  0

  0
 • Barry
  16 juni, 2016 - 10:25

  Ik ben blij met de grote schoonmaak. Het had echter wel fijn geweest als er een goede basis achterin was blijven staan. Als we de Stem moeten geloven is de kans groot dat Pedro en Stam ook weggaan en over het nog niet getekende contract van van Diermen is niemand duidelijk….

  0

  0
 • Badeend
  16 juni, 2016 - 10:28

  @ Speen

  Wat Wanny zegt. Hoe weet jij nou waarom spelers bij NAC weggaan? Als Smulders of Dijkhuizen tegen Gorter zeggen “je bent een aardige jongen, maar hebt afgelopen seizoen niet gebracht wat we van je verwachten, dus we gaan op zoek naar andere jongens voor jouw positie”, dan mag hij wellicht nog steeds blijven, maar hoeft op speeltijd niet te rekenen. Dan kan hij beter een deur verder kijken. Het is niet zo dat er clubs een transfersom voor hem neer gaan leggen. Lijkt me “de regie van NAC”.

  Er doen hier allemaal mensen alsof ze precies weten wat er in de spelerscontracten staat, en wat er tussen club en speler besproken wordt. Dat is natuurlijk volslagen onzin. Je kunt wel speculeren, maar doe dan niet alsof het om feiten gaat. Dan zijn er namelijk altijd mensen nog simpeler dan jij zelf, die er weer in trappen en kansloos achter je aan gaan lopen. En zo krijg je zomaar een negatieve sfeer rondom NAC die is gebaseerd op enkele figuren met negatieve prietpraat.

  You know who you are.

  De grote schoonmaak is bezig. Er is vorig seizoen (drie transferwindows op rij – 1 onder Rutjes en 2 onder Maaskant) extreem veel bagger binnengehaald met spelers die zwaar op hun retour waren, gewoon niets toevoegden, niet fit waren of totaal niet bij NAC passen (onderschat deze factor niet!) en dat moet gerepareerd worden. Dat gebeurt nu. Dan moet je eerst van je rotzooi af, om vervolgens een nieuwe selectie te bouwen. Fase 1 is veelbelovend.

  0

  0
 • Henkie
  16 juni, 2016 - 10:32

  @JF

  Tim Receveur gaat helaas niet naar ons NAC, maar tekent zeer binnenkort bij VVV..

  0

  0
 • fokke
  16 juni, 2016 - 11:00

  @ molenschot loco,

  Verschrijving werd door automatische controle gedaan, maar ik vind kolenschop best leuk. Overigens neem ik aan dat je echte naam niet molenschot loco is.
  ik reageerde op jouw bewering dat spelers meer verdienen dan de minister president, dat is dus bij NAC zeker nietwaar! Je reactie slaat dus nergens op!

  0

  0
 • Balletje
  16 juni, 2016 - 11:47

  Ik denk dat deze leegloop op termijn het beste is wat NAC is overkomen. En als ik Smulders goed inschat, voorzover je dat op afstand kan, hij heeft vast al jongens klaarstaan, en heeft afgedwongen niks naar buiten te brengen.
  Over een week of 2 staat er een selectie waar we hier allemaal wat van gaan vinden, of in het slechtste geval als een stel ‘deskundigen’ een goed gefundeerde mening over gaan hebben….not!
  Afgelopen 5 jaar was het janken met de pet op. Hapsnap beleid, opportunistische aankopen, rare contracten, uitgerangeerde spelers met ooit een redelijke staat van dienst.
  Let wel, slechter kan niet.
  Enige die ik goed vond en die als een sloeber behandeld is is Lurling!
  Misschien is dit echt een blessing in disguise!

  Oh ja, mocht ik gelijk krijgen en de azijnzeikers niet…….laat het dan ook even weten aan het einde van het seizoen, dan beloof ik…dat doe ik dan ook!

  0

  0