Go to Top

Ex-NAC: Rick ten Voorde mag vertrekken bij Almere

Ex-NAC: Rick ten Voorde mag vertrekken bij Almere

Aanvaller Rick ten Voorde speelde ooit een half seizoen op huurbasis voor NAC en vertrok daarna naar het Duitse SC Paderborn 07 dat in de tweede  Bundesliga uitkomt. Via Dordrecht en zijn oude club FC Emmen kwam hij vervolgens niet veel later bij Almere City terecht. 

Nu het seizoen voor Almere City ten einde is lijkt ook de carrière van Rick ten Voorde een nieuwe wending te krijgen. De 25-jarige spits kreeg te horen dat Almere volgend seizoen niet verder wil met de aanvaller. Ten Voorde speelde voor Almere 35 wedstrijden in de Jupiler League en wist hierin negen keer het doel te vinden.

Rick ten Voorde is een van de vijf spelers die na dit seizoen mogen vertrekken bij FC Almere. Die ploeg wil op zoek naar vijf nieuwe versterkingen voor het elftal van komend seizoen.

Bron: B-Side Rats, Almere City

 

20 Reacties op "Ex-NAC: Rick ten Voorde mag vertrekken bij Almere"

 • Brakkie
  17 mei, 2017 - 17:05

  En Dirk Kuijt stopt met voetballen..
  Even relevant voor NAC als dit nieuws

  30

  7
 • NAC4EVER!
  17 mei, 2017 - 17:47

  Wat Dirk Kuyt en NAC met elkaar te maken hebben weet ik niet. Maar vind het wel belangrijk nieuws. Voor mij blijft hij vooral een grote spelers uit de geschiedenis van Oranje i.p.v. ‘die Feyenoorder’.

  Heeft een mooie carriere gehad met een mooie afsluiting! (Al hoopte ik dat Feyenoord het zou verprutsen, maar dat dat niets met hem te maken).

  10

  19
 • Uit je Naaht
  17 mei, 2017 - 18:38

  Tip voor BSR: blijf ook vooral de KNVB een hun beslissingen goed monitoren en hier over berichten! Zitten vaak ontwikkelingen tussen die voor NAC erg belangrijk zijn.

  Zo melden jullie bijvoorbeeld altijd keurig wie de scheidsrechters worden, maar zou ik het leuk vinden om ook een bericht te zien over het nieuws (van ongeveer anderhalve week geleden) dat de finales van de play-offs met videoscheidsrechter worden gespeeld. Lijkt mij een grote ontwikkeling, die bovendien een interessante discussie kan opleveren hier.

  Ik rakel dat hier op omdat ook inmiddels het nieuws binnen komt dat de competitie-opzet van de Eredivisie gehandhaafd blijft. Interessant, belangrijk voor NAC en zeker vatbaar voor een goede discussie.

  Extra vraag daarbij: zijn alle items die jullie plaatsen altijd ‘nieuws’ of is het jullie inzet om ook wel eens ‘topic-starters’ te plaatsen; die van zichzelf minder (nieuws)waarde hebben maar wel de ruimte geven aan comments onder het bericht?

  (Heeft verder overigens weinig met Ten Voorde te maken, waarvoor excuus, maar ik weet niet waar ik het anders kwijt kan.)

  28

  4
 • 7
  17 mei, 2017 - 18:54

  Finale plays offs op neutraal terrein en 1 wedstrijd lijkt me ook wel wat. Engels model zeg maar.

  23

  6
 • NAC4EVER!
  17 mei, 2017 - 20:10

  @7
  Ik ben bang dat dan een aantal wedstrijden te veel op toeval/geluk beslist gaat worden.
  En daarvoor zijn dit soort wedstrijden gewoon te belangrijk voor.

  Dus ik zou het bij per ronde van 2 wedstrijden laten.

  6

  8
 • 0162_loco
  17 mei, 2017 - 23:32

  Goed verhaal, lekker kort. Doen we helemaal niets mee

  6

  1
 • Dutchbird
  18 mei, 2017 - 00:46

  Goed nieuws uit Zeist: Eredivisie nieuwe stijl met 16 clubs gaat niet door.

  7

  0
 • Dutchbird
  18 mei, 2017 - 00:49

  bij die afscheidsbeelden van Dirk Kuyt op TV vanavond zat ook een van zijn eerste goals bij FC Utrecht. Voorzet kwam van rechtsback, de nr. 2 met lange paardenstaart. Onze eigen Stijn Vreven.
  Zo mag Sporkslede er morgen ook wel eentje op het voorhoofd van Dessers slingeren.

  10

  0
 • Dave
  18 mei, 2017 - 02:12

  @7 vind ik ook wel echt iets hebben, die wedstrijden op Wembley. Ik denk dat het in Nederland wel lastig is, geen enkel stadion zit daar om te springen denk ik, ook met politie inzet en zo. Bovendien is Wembley van niemand, dat maakt het minder beladen. NAC die promotie viert in bijvoorbeeld (een waarschijnlijk halflege) Kuip, dat is ook geen gezicht.

  1

  0
 • Breda
  18 mei, 2017 - 06:59

  @ dave

  NAC – nec in de kuip is altijd stijf uitverkocht. De stoelen en het bier.

  MATCHDAY!!!

  3

  0
 • de muzikant
  18 mei, 2017 - 07:32

  @Breda, in de kuip schenken ze evenementenbier 1% of zo………….

  1

  0
 • geelzwarthart
  18 mei, 2017 - 07:55

  Amstel light nog viezer dan onze Bavaria.

  3

  0
 • Sjef de gevulde koek
  18 mei, 2017 - 08:13

  Zullen we eerst maar eens winnen vanavond in Volendam en zullen we eerste maar eens proberen zondag tegen Volendam uit te verkopen dan praten over nec in de kuip haha doe eens normaal man. Iedereen denkt denkt dat nac met 2 vingers in de neus van Volendam wint nou ik heb nieuws. Als je heel het seizoen heb gekeken weet je dat elke tegenstander voor nac een zware klus is.

  16

  0
 • Zwampie
  18 mei, 2017 - 08:59

  Sjef
  Idd sommige lopen al te ver vooruit en we weten wat dat met zich mee brengt, zouden we in het verleden toch van geleerd moeten hebben met feestjes/evenementen al organiseren . En als het dan te lang 0-0 blijft of in de thuiswedstrijd en je met 0-1 achter komt dat ze meteen gaan fluiten omdat ze effe dachten Volendam op te rollen.
  Neem maar van mij aan ,en menige die hier dezelfde mening delen dat Volendam een meer dan waardige club is om nu tegen te moeten voetballen. Wellicht staat er bij hun zelfs minder druk erop dan bij NAC wat ook tegen je kan werken.

  Gewoon beide beentjes op de grond kans om te winnen is net zo groot als psv van Ajax zou winnen.(als voorbeeld) en vol erop klappen en Volendam geen ruimte te geven en niet terug zakken tot de middenlijn.
  Hup NAC spanning begint aardig op te lopen.

  3

  1
 • Steef
  18 mei, 2017 - 09:12

  Manmanman,

  Wat heb ik er al zin in!
  Vanavond helaas niet in het uitvak aanwezig, dan de wedstrijd maar in de BEA kijken.
  Zaterdag een heksenketel bij de laatste training en zondag weer eens een échte wedstrijd in het Rat Verlegh.

  Ik merk aan mezelf (en aan de mensen om me heen) dat we het hele seizoen al uitkijken naar deze weken. De sfeer bij ons op G was veel wedstrijden slap en niet om over naar huis te schrijven. Des te beter zal de sfeer deze weken zijn. Wij kunnen met z’n alle de misschien wel broodnodige 10% zijn die de spelers nodig hebben.
  Ondanks het vele gezeik het afgelopen jaar hebben we ondanks het slechte spel nog een kans om te promoveren.

  Laten we er samen, spelers en fans voor gaan. Voor ons mooi Breda, om de derby terug te krijgen en om 010 weer op bezoek te krijgen. Zaterdagavond, volle uitvakken, een vol Rat Verlegh.. Stap voor stap, wedstrijd voor wedstrijd!

  Wat ben en blijf ik trots dat NAC mijn club is!

  Make history, make us proud!

  3

  1
 • Breda
  18 mei, 2017 - 09:29

  @ muzikant

  Jong zeker? Referentie naar 73, snapte.

  0

  0
 • knurft
  18 mei, 2017 - 10:07

  ik schijt op alles wat met Feijesnert te maken heeft , dus ook op dirkie …
  passanten als ten Voorde die weinig tot niets hebben ingebracht boeit me evenmin

  2

  2
 • scheppioni
  18 mei, 2017 - 12:51

  Was wel een redelijke spits vond ik ! Het ga hem goed Rickie, alleen mocht emmen doorgaan niet volgende week dan tegen ons goeie ouwe N.A.C. !!

  0

  1
 • scheppioni
  18 mei, 2017 - 12:53

  Sorry zijn de zenuwen, niet meer bij emmen !!
  HUP NAC vanavond, winnen want het giert door mijn lichaam !

  0

  0
 • De muzikant
  18 mei, 2017 - 13:52

  @breda: zo had ik het niet begrepen, omdat Dave aan het nu refereerde En op de vraag of ik jong ben. … niet echt. De relatie tussen mijn vader en NAC is het geboortejaar. …. Dan heb je enige indicatie dat ik de gemiddelde leeftijd hier wat opkrik. De leeftijd bij NAC telt niet mee, je hartstocht voor de club wel. ;) Hup NAC

  0

  0