Go to Top

Ex-NACCER Van Zwam vertrekt bij ADO

Ex-NACCER Van Zwam vertrekt bij ADO

Arno van Zwam vertrekt weer bij ADO Den Haag. De voormalig NACCER mag geen deel meer uitmaken van de technische staf aldaar.

En dit hing al een beetje in de lucht. In Den Haag kunnen ze klagen op Wang wat ze willen, zijn open- en eerlijkheid lijken ze in ieder geval te kopiëren. Ben maar blij dat je daar niet heengaat Mats..

ADO meldde in een eerder stadium dat het de 46-jarige Van Zwam een aanbieding hadden gedaan, maar deed dit in werkelijkheid nooit. ‘In het belang van de club’ moest Arno van de clubleiding (lees: Jan Willem Wigt) net doen alsof hij een aanbieding van één jaar had gekregen en dit in beraad nam.

Henk Fraser, de trainer van ADO die samen met Alfred Schreuder strijdt om de plek van hoofdtrainer bij Vitesse, geeft in de Telegraaf aan dat hij wel graag met de keeperstrainer (van o.a. het Nederlands Elftal) was doorgegaan.

Bron: B-Side Rats, De Telegraaf

30 Reacties op "Ex-NACCER Van Zwam vertrekt bij ADO"

 • Ikweethettochbeter
  4 juni, 2016 - 08:34

  Arno paste goed bij Nac. De jaren met Arno als keepers trainer waren tevens de beste jaren van Jelle onder de lat bij Nac.

  0

  0
 • Dirk
  4 juni, 2016 - 08:38

  Jammer voor hem, maar wij hebben een goeie keeperstrainer volgend seizoen, Jelle !!

  0

  0
 • Donadoni
  4 juni, 2016 - 08:46

  @Dirk, gebaseerd op?!?
  Leg me uitwaarom Jelle een goede keeperstrainer zou zijn?!?

  0

  0
 • badeend
  4 juni, 2016 - 09:05

  Raar verhaal. Van Zwam was inderdaad een hele goeie voor NAC. Ben benieuwd hoe Ten Rouwelaar dat gaat doen. Aan zijn betrokkenheid zal het in elk geval niet liggen!

  0

  0
 • scheppioni
  4 juni, 2016 - 09:28

  @ Ikweethettochbeter
  Tsja toeval of geen toeval en daarna meteen het andere uiterste, maar die is weg en ga ik niet meer aanhalen !
  Verder is Arno een goeie gast en kennis wetend en overbrengend persoon in mijn opinie, heb hem destijds nog een keer voor verf aan de telefoon gehad, was wel ineens apart als groot NAC supporter zijnde was er niet echt meer op voorbereid ! Het ga je goed Arno !

  0

  0
 • ome cor
  4 juni, 2016 - 10:46

  @Donadoni
  Jelle zal zich inderdaad op dat gebied nog moeten laten zien, al is het wel iemand die weet waar je over praat als het om.keepen gaat.
  Met ervaring van de JL tot Oranje tot buitenland….nu nog die ervaring en passie overbrengen op anderen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  4 juni, 2016 - 11:48

  Zoals een mede supporter zei na 15 halve liters. ZWAM!!

  0

  0
 • piet
  4 juni, 2016 - 12:53

  Jaren lang in zijn Nac tijd gewoond op ons mooie Leurku zeer sociaal bewogen een prettig mens maar zoals zo vele keepers in de Nederlandse competitie was het allemaal middelmatig wat hij liet zien verder zal hij toch wel
  bepaalde kwaliteiten hebben wat hij is toch mooi altijd onder de pannen geweest na zijn actieve loopbaan als keeper,succes verder in je carriere Arno

  0

  0
 • Marti
  4 juni, 2016 - 13:59

  Zo zie je maar. Niet iedere vanderings een verbetering,ik vond hem goed werk verrichten bij NAC ,hoop dat Jelle iets van hem mee heeft genomen in zijn bagage als keeperstrainer,

  0

  0
 • Kipiani
  4 juni, 2016 - 14:43

  Indirect niet veel met Arno te maken deze opmerking van mij hier, maar denkt die Blanco van BN de Stem dan echt dat de abonnees of lezers van BN de Stem en belangstelling voor NAC hebben, ook vandaag zaterdag 4 juni achterlijk zijn ? Schrijf dan niets man als je alleen maar kunt herkauwen en daarmee je lezers niet serieus neemt. Kom eens met een echte rake primeur, of een goede analyse. Stel eens de juiste kritische vragen aan Gielen, Goetzee, Dijkhuizen en Smulders. En slijm, of lik de ballen niet van voetballers en hun zaakwaarnemers. Trouwens: Arno succes, dan maar Zeist en het Ned elftal.

  0

  0
 • knurft
  4 juni, 2016 - 15:21

  @piet
  Ons mooie Leurku?
  Kan toch echt niet tippen aan Etten

  0

  0
 • knurft
  4 juni, 2016 - 15:22

  ;-)

  0

  0
 • Ruudje
  4 juni, 2016 - 16:17

  Julian Jenner zou weer meetrainen bij NAC…..

  0

  0
 • leur west
  4 juni, 2016 - 16:43

  Ja, en Ruud Geels ook…..

  0

  0
 • maarten
  4 juni, 2016 - 16:46

  Ars mag ook veetrekken zo ook Ronnie Stam ivm te hoge salaris.

  0

  0
 • ome cor
  4 juni, 2016 - 18:10

  Alles mag weg bij NAC en niet eens om geld aan te verdienen, maar om salaris kosten te besparen.
  Daarom verdient onze club nou nooit iets.
  Kruimelwerk. Straks moeten er derderangs spelers gehaald worden en die komen ook niet gratis plus dat ze een clausule willen….en krijgen!!!

  Misschien wordt het tijd dat NAC eens iets constructiefs gaat doen. Dan alleen maar spelers noemen die weg mogen.

  En Blanco is een flutjournalist. Dat hij nog nooit eens tegen een vuist van een supporter is gelopen mag een wonder heten.

  0

  0
 • badeend
  4 juni, 2016 - 19:46

  Ome Cor – goed punt.

  Doe eens een voorstel.

  0

  0
 • Fred
  4 juni, 2016 - 20:03

  Ome Cor , breng niet een of andere gek op een idee, er is natuurlijk persvrijheid maar ben het er wel nee eens het is vooral apekool en het intrappen van open deuren .
  Ik en met mij velen hunkeren ook naar positief nieuws .
  Bekijk het eens van een andere kant zou ik zeggen , hij kan het ook vanuit een ander perspectief natuurlijk.
  We hebben het hier over vrijwel uitsluitend spelers die geen ene moer gepresteerd hebben , spelers die het vooral ontbrak aan passie, inzet , verantwoordelijkheidsgevoel en zelfrespect , en daar zouden wij dan om moeten treuren en daar staat dan ook elke dag een pagina van vol in de krant .
  Ik wil de meeste van die gasten vanaf het Gudelj tijdperk tot heden zo snel mogelijk vergeten en ik wil vooruit kijken en volgend seizoen promoveren met NAC , met nieuwe frisse kerels en die paar die zijn overgebleven en het wel op konden brengen voor hun eer te voetballen .
  On topic, Arno was een topper voor NAC, die komt er wel , Den Haag is sowieso onder zijn niveau , ik zag hem graag bij NAC !
  Is daarbij ook een fijn mens om mee om te gaan maar dat terzijde .

  0

  0
 • scheppioni
  4 juni, 2016 - 20:31

  Fredje helemaal waar, maar ene probleem daar blijven we toch mee zitten ben ik bang !

  0

  0
 • NACFOREVER1912
  4 juni, 2016 - 21:53

  Hier een mooi filmpje van en voor Jelle en voor jullie natuurlijk om te kunnen genieten van z’n beste momenten
  https://www.youtube.com/watch?v=t7TB16xmc8A
  Gegroet NACFOREVER1912

  PS
  BSR hopelijk kunnen jullie het filmpje goedkeuren ondanks dat ik wat van jullie stukjes ‘geleend’ heb

  0

  0
 • maarten
  5 juni, 2016 - 00:04

  Het wordt uitermate schrijnend. Ars, de een van de weinige die wel gepresteerd heeft mag weg. Goetzee heeft hier dus vorig seizoen dus dikke blufpoker gespeeld in de hoop dat NAC zou promoveren. Dikke salaris aan vast geknoopt ofwel ondertekend maar blijkbaar nooit gedacht wat als NAC niet promoveert.

  Tijd tikt weg, de bezem is groter dan ooit te voren maar de versterkingen komen niet. Kip is al niet haalbaar, de scouts zijn overbodig om de kosten te drukken. Alles hangt af aan MCity. NAC, de 10e colonne van City heeft nu alle pijlers gezet op hun kennis. En dan zegt men dat Twente clinisch dood is, dat ADO bestuurd wordt door incapabele chinezen en Fietstas een club is zonder ziel. Wat is NAC nu dan? Kan Smulders, Dijkhuizen en Goetzee niet enige transparantie geven wat hier het idee van is? Mensen die weg mogen van Suk tot Borhasassar zijn aan de straatstenen niet te verslijten, maar het lijkt donders veel op dat hun over 13weken gewoon aan de aftrap staan met een paar vage 4e rangs huurlingen en niet gerijpte eigen jeugd. Dit wrkt momenteel geen vertrouwen

  0

  0
 • Braze
  5 juni, 2016 - 10:09

  Heerlijk, grote schoonmaak.Ook de spelers met de dikke salarissen hebben het niet waargemaakt. Ik heb me voorbije seizoen vaker zitten ergeren dan dat ik plezier had in het stadion. Ook Ars viel tegen als het tegen, is duidelijk over zijn top . Geef mij a.u.b. een nieuw jong gretig NAC. Smulders doe je best, we hebben nog tijd

  0

  0
 • nachoreca
  5 juni, 2016 - 10:15

  @ maarten..hè hè eindelijk ! Ik heb dat deze week al min of meer zo gesteld..maar velen onder ons hier zien dat niet in. Het is mega treurig gesteld en toen ik las dat kip van fucking Almere ons in de wachtkamer zet is.mijn absolute dieptepunt bereikt. Kutzooi wat een horror scenario.

  0

  0
 • Dirk
  5 juni, 2016 - 10:58

  Heb een 1912-card, zal ik promotie nog een keer mee mogen maken ??

  0

  0
 • Enjoy
  5 juni, 2016 - 12:36

  @ donadoni.

  Volkomen juist, waarom ???
  Als hij zijn opvolger opleid , begeleid, en zijn techniek ( als dat er is ? )
  over wil brengen, DAN HOU JE HART MAAR VAST.
  Ik begrijp nog steeds niet dat de man zoveel credit heeft.
  Dan heb ik het wel over de keeper Jelle. niet over de mens.

  0

  0
 • Semsi
  5 juni, 2016 - 13:10

  Ik roep al weken dat ik het angstvallig stil vindt vanuit NAC. Als er al berichten naar buiten komen zijn ze negatief. Enige positieve wordt (zoals altijd) gerealiseerd door de hondstrouwe supporters.
  Iedereen rept hier over de bezem, ik heb hem nog niet gezien. De enige spelers die zijn vertrokken daarvan liepen de contracten af en daar zaten juist enkele gasten bij die ik graag in een NAC shirt zie spelen!
  We kunnen wel willen dat Brands, Borahsasar, Suk, Ars, Dingsdag, Verbeek, Pedro, Stam en Gorter vertrekken alleen is er totaal geen interesse in deze spelers. Er zijn dus blijkbaar mensen die het wel zien.
  De spelers hebben de touwtjes in handen en verdienen een prima salaris wat ze elders niet kunnen verdienen. Ze wachten op een club die hen minimaal hetzelfde biedt (maar die clubs komen niet).
  Ik vrees dat we de competitie starten met de huidige selectie aangevuld met enkele jeugdspelers en enkele jonge spelers van MC waarvan totaal onbekend is welk niveau zij hebben.

  Ik hoop echt dat ik het mis heb, maar ik zie het beloofde strijdbare, talentvolle NAC er voorlopig niet komen…

  0

  0
 • Nacman
  5 juni, 2016 - 17:20

  Wat een stelletje lamzakken hier commentaar en nog eens meer commentaar laat smulders in alle rust zijn werk doen zonder hem af te branden.
  Hij laat met een begroting van 700.000 euro Eindhoven al een paar jaar mee draaien boven in laat staan nac met een begroting van 1. 6 miljoen laten promoveren.
  Dus wees blij dat die eikels die jaren in het veld de kantjes er afgelopen met een veel te riant salaris.
  Nu komt het aan op werken en noad.
  Dit wordt ons jaar Let maar op

  0

  0
 • Semsi
  5 juni, 2016 - 18:42

  @ Nacman, ik heb veel vertrouwen in Smulders. Ik schets echter de situatie zoals deze er nu ligt.
  Ik schat zo in dat de begroting op dit moment al 1.6 miljoen is. Er zullen dus echt spelers moeten vertrekken alvorens Smulders kan gaan handelen…

  0

  0
 • oosterhout3
  6 juni, 2016 - 11:31

  weg of gestopt……

  jelle, mats matic, mulder, v/d weg, hooi….. volgens mij zijn daar een paar grootverdieners bij…. en ik denk dus dat je haast al tegen een mil besparing aan zit!

  0

  0
 • Badeend
  6 juni, 2016 - 12:43

  “Enige positieve wordt (zoals altijd) gerealiseerd door de hondstrouwe supporters.”

  Hondstrouw aan hun eigen sensatiezucht en azijnpisserij ja.

  Laat Smulders, Dijkhuizen, Goetzee, Gillissen en de rest hun zaakjes nu maar op orde krijgen. Dan krijgen we tenminste een fatsoenlijke club met een stevig fundament terug. Geen luchtkasteel op wielen zoals eerdere types ons probeerden te verkopen. En dan praat ik niet alleen over de laatste 2 seizoenen. Het is echt onvoorstelbaar hoe kort het geheugen van de gemiddelde NAC-supporter is.

  0

  0