Go to Top

Groen licht stadionkwartier

Groen licht stadionkwartier

Okee, dan nu ook nog wat wel leuk nieuws: de gemeenteraad is gisteren bijna definitief akkoord gegaan met de ontwikkeling van het stadionkwartier. Dat is in ieder geval weer een zorgje minder.

Bron: B-side Rats, Stem

20 Reacties op "Groen licht stadionkwartier"

 • nm
  2 juni, 2010 - 09:30

  Vraag me af wat de relatie is met de problemen en deze bouw

  Ik weet dat NAC nog drie mlj zou krijgen waarvan 1 dit jaar. Hebben we deze al ontvangen en wat is er mee gebeurd?

  Wat is onze huidige schuld? Die 3 milj die we nog tegoed hadden om onze oude put te dichten plus de huidige 3.1 mjn? Dat geeft 6.1 mjn.

  Zal mijn bron vandaag eens bellen

  0

  0
 • nm
  2 juni, 2010 - 09:33

  Schuld = negatief eigenvermogen.

  Klinkt wat vriendelijker

  0

  0
 • dunco
  2 juni, 2010 - 09:43

  Wanneer komt de uitspraak van de veilligheids instellingen voor de bouw werkzaam heden in het stadion

  0

  0
 • SBO
  2 juni, 2010 - 09:54

  @nm kun jij die bron van je niet even alles laten verhelderen hier op BSR? Gewoon even inventariseren welke vragen er nog rond gaan (dmv afgelopen 25 artikels nakijken) en dan antwoord laten geven..is het gelijk weer een stuk duidelijker! ;)

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  2 juni, 2010 - 09:55

  Michel Spekkers van de SP was hier onlangs nog de popi Jopie aan het uithangen rondom het persbericht over de situatie van NAC, maar zijn partij was het clubje wat gisteren poogde dwars te liggen.

  Zo zie je maar weer ;-)

  0

  0
 • Ivo
  2 juni, 2010 - 09:58

  @ Dun:

  Praat alstjeblieft nooit met die kerel, is een ex mega fraudeur in Amerika geweest….heeft 2 jaar in de bak gezeten en is socialist erger kan denk ik niet.

  0

  0
 • nm
  2 juni, 2010 - 10:16

  @SBO

  Het lijkt erop dat ze de schuldvraag nog in het midden willen houden. Ik verwacht dat ze idd nog afhankelijk zijn van een aantal partijen die ze nu niet in een slecht daglicht willen zetten.

  Snap niet waarom iedereen alle details wil weten. Conclusie mismanagement eerste klas in combinatie met een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

  Belangrijkste is dat er een structuur komt waarin iedereen zich kan vinden met mensen waar iedereen achter staat.

  Het stelt me dan ook teleur dat er niet meer koppen rollen. Het blijven nu dezelfde mensen die het nieuwe beleid gaan uitvoeren. Uit ervaring weet ik dat dat niet altijd gelukkig uitpakt… Gemiste kans.. of gaat dat nog komen?????

  0

  0
 • johan
  2 juni, 2010 - 10:39

  Als je nog meer koppen zou laten rollen is het gevaar dat de club volkomen stuurloos wordt. V.d. Hoeven en wat anderen hebben hun conclusie al getrokken.
  In het slechtste geval is er een schuld van 3 miljoen. De opbrengst van elke transfer van een speler kan in mindering worden gebracht op dat bedrag. Ook meevallers uit het project Stadionkwartier worden in mindering gebracht. Er is net op tijd ingegrepen.
  Dus heel goed voor NAC dat binnenkort wordt begonnen met de bouw van het Stadionkwartier!

  0

  0
 • john f.
  2 juni, 2010 - 10:57

  @ NM, ik voel aan m'n water dat Bas van Bavel gisteren met de handrem aangetrokken sprak. En datzelfde water vertelt me, dat er onvermijdelijk nog koppen gaan rollen. Kan niet anders. Maar dat het niet meteen met de volle spot-aan wordt belicht is naar mijn gevoel een taktische zet.

  0

  0
 • johan
  2 juni, 2010 - 11:54

  John F: Aan welke koppen denk je dan? Behalve Mommers natuurlijk…

  0

  0
 • Mnac
  2 juni, 2010 - 12:24

  @NM idd het hele bestuur moet plaats maken wanneer je met een schone lei wil beginnen. En Mommers ja dat lijkt me logisch dat hij vertrekt. Wanneer dit vrijwillig gaat moet er worden gekeken naar juridische stappen. Mismanagement, creatief boekhouden….

  0

  0
 • Michel Spekkers
  2 juni, 2010 - 12:44

  @dun Volgens mij moeten we de ontwikkelingen (uitbreiding NAC en stadionkwartier) ook los van elkaar zien. De SP heeft er toen der tijd voor gezorgd dat deze onderwerpen los van elkaar behandeld zouden worden.

  Ik ben voor de uitbreiding van NAC, voor de lening en ja ook ik maakte mij zorgen over de tekorten, daarom trok ik aan de bel.

  Tegen de ontwikkelingen die gisteren werden behandeld ben ik om verschillende redenen, vooral de komst van een MegaJumbo welke er voor zal zorgen dat de berg en de donk binnen aanzienlijke tijd niet meer kunnen bestaan. Daardoor zullen er voor de mensen in de haagse beemden geen winkels meer in de buurt zijn.

  Ook de kamer van koophandel, het retail platvorm, de wijkraad en provincie hebben zich gekeerd tegen deze ontwikkeling.

  We hadden daarom ook liever gehad dat de gemeente en Heja naar meerdere mogelijkheden had gekeken dan alleen deze super.

  Ook mag duidelijk zijn dat we de ontwikkelingen van NAC en de ontwikkelingen van deze SuperJumbo los van elkaar zien.

  Zo deed ik en zal ik de woordvoering rondom NAC, waar het de raad aangaat op me nemen en behandeld een collega van mij de ontwikkelingen van de MegaSuper.

  @Ivo doe niet zo sneu, mocht je problemen hebben met mijn verleden, mail of bel me dan even dan maken we een keer een afspraak zodat je het van je af kan praten.

  0

  0
 • Mnac
  2 juni, 2010 - 13:44

  @Michel Spekkers De provincie is niet tegen de Jumbo bij NAC maar tegen de bouw van kantoren bij NAC. Jammer dat je dossierkennis niet volledig is.

  0

  0
 • Wanny
  2 juni, 2010 - 13:52

  Die kantoren is vragen om leegstand, dat klopt. Die grote supermarkt, dat is nu eenmaal de toekomst. De klant wil zijn boodschappen in 1 keer doen en daarbij zoveel mogelijk keuzer hebben.
  Als de wat kleinere super het daarom niet kan bolwerken, dan is dat maar zo. Dan is er blijkbaar niet genoeg behoefte aan.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  2 juni, 2010 - 15:52

  @Michel Spekkers
  Het is Dun Nakkenist, voor alle duidelijkheid. Goed lezen, hè.

  Jouw bezorgdheid over 2 kleine winkelpleintjes in de HB gaat uit naar de bewoners die er winkels kwijt raken.

  Misschien dat met die pleintjes ook de overlast van (drugs)criminelen verdwijnt, wat dan een heleboel bewoners in de HB erg fijn vinden.

  Of heeft de SP daar ook al een pasklare oplossing voor klaar liggen ?

  Enfin, voor NAC is de ontwikkeling van het stadionkwartier een goede zaak en aangezien dit een NACforum is kun je verwachten dat jullie stem-tegen niet op prijs gesteld wordt.

  0

  0
 • geelzucht
  2 juni, 2010 - 15:54

  OT,
  Weet iemand hoe ze die uitbreiding gaan doen? Ik weet dat de tribunes worden doorgetrokken achter de doelen, maar de stoeltjes worden die vervangen of hoe zit dat.

  Aan Reijn hoeven we het maar niet te vragen.

  0

  0
 • KB
  2 juni, 2010 - 17:17

  @geelzucht
  Typische en terechte toevoeging over Reijn, maar misschien moet je zelf ook eens verder kijken dan je neus lang is?
  Hier heeft hij vorige week antwoord op gegeven:
  De hoofdtribune gaan we ''verzwarten''. Voor de uitbreiding van de korte zijdes gebruiken we de stoeltjes die zijn vrijgekomen bij het creëren van de staantribunes.

  0

  0
 • Zorro_S
  2 juni, 2010 - 17:27

  Hoe vaak is er nu al groen licht geweest?

  Bouwen godver!!!!

  0

  0
 • Rens
  3 juni, 2010 - 09:05

  Wat is dat nu voor reactie. Geen mega supermarkt omdat de kleine supermarkten dan gaan verdwijnen. Tja in dit land heb je eenmaal te maken met concurentie. Het zal me een reet roesten of de ah in de haagse beemden gaat sluiten. Dan moeten ze ook maar met de prijzen en de tijd mee gaan. Zo is het in elke branche de grootste overleven en de kleinste moeten slim zijn om iets extra te bieden.

  0

  0
 • PatjePatje
  3 juni, 2010 - 23:14

  Raar bericht.

  De gemeenteraad heeft vanavond, 3 juni (!!!!), pas vergaderd.

  0

  0