Go to Top

Holla is er zaterdag niet bij

Holla is er zaterdag niet bij

Een dramatisch moment voor Danny Holla vanmiddag op de training. Hij bleef met z’n voet steken in de grond waardoor z’n been brak. Een paar dagen eerder was het ook al raak met Theo Lucius, ook hij brak zijn been op de training.

Wat ze daar in het hoge noorden allemaal uitspoken blijft de vraag. Hopelijk laten de mannen van Groningen zaterdag de benen van de NAC-spelers heel.

6 Reacties op "Holla is er zaterdag niet bij"

 • Zero76
  12 maart, 2010 - 01:21

  Normaal maakt het mij niet uit tegen wie we spelen, maar deze keer toch even een uitzondering.
  Even op een rijtje: vorige week brak Theo Lucius ook al een been. Morten Nordstrand heeft liesklachten. Ondrej Svejdik, Petter Andersson en Sepp De Roover hebben kruisbandblessures. Fredrik Stenman heeft een liesblessure en Tim Matavz en Andreas Granqvist zijn op dit moment ziek. Verder zijn twijfelachtig: Luciano (knie), Koen van der Laak (enkel), Oluwafemi Ajilore (hamstring) en Jeffrey Rijsdijk (kraakbeenletsel). Met Holla erbij zijn dat er 13.

  NAC moet de boel nu niet gaan onderschatten. Reken maar dat er toch 11 Groningers zullen staan die zich willen bewijzen.

  0

  0
 • Eljé
  12 maart, 2010 - 07:45

  Het veld in het Groene Hol is helemaal naar de kloten zoals afgelopen weekend ook goed te zien was. De trainingsvelden zijn er schijnbaar nog slechter aan toe zodat Jans de mannen op het hoofdknollenveld laat trainen.
  Dan krijg je dus zulke blessures. En dan klaagt men nog wel eens over de professionaliteit bij NAC…

  0

  0
 • tiesto
  12 maart, 2010 - 08:26

  Het 'hoofdknollenveld' wordt op dit moment vervangen… Dus daar zal zeker niet op getraind worden.

  Wat meer research in plaats van nutteloos en onzinnig uit de nekken blaten zou de kwaliteit van sommige reacties drastisch omhoog doen krikken…

  Vreselijke blessure voor Holla, bij NAC zijn er ook nogal wat blessures, maar daar in Groningen lijkt de wet van Murphy iets meer van toepassing…

  0

  0
 • Daniel
  12 maart, 2010 - 08:27

  Het was inderdaad een kutveld de laatste maanden maar ze zijn begin deze week begonnen om de oude dode mat te verwijderen en er een nieuwe in te leggen en dat werk word vandaag voltooid.

  En wat betreft de blessures niemand die daar dit seizoen zo veel pech mee heeft als wij maar hopelijk zijn we toch in staat om een goede wedstrijd te spelen en een puntje (of meer) te pakken wat niet makkelijk is in Breda.

  De groeten uut Grunn.

  0

  0
 • Eljé
  12 maart, 2010 - 09:52

  Zo tiesto, lekker ochtendhumeurtje? Bij FCG hebben ze wel degelijk op het hoofdveld getraind en die andere 12 blessures zijn ook niet echt van gisteren. Het ontdekken dat dat veld nu wordt vervangen, zou ik zelf niet als 'research' benoemen als ieder medium dat zo prominent brengt.

  Maar goed, vanuit mijn nek wens ik je nog een fijne dag! :-)

  0

  0
 • Tramsingel
  12 maart, 2010 - 21:33

  Sneu voor Holla. Beterschap. Maar morgen drie punten voor NAC.

  0

  0