Go to Top

Hooi en De Kamps exit?

Hooi en De Kamps exit?

Dat zou zo maar eens kunnen. Elson Hooi en Joeri de Kamps lijken bij NAC te gaan vertrekken. Beide heren hebben daarop al een voorschot genomen en hebben vandaag alvast het trainingskamp in Roosendaal verlaten.

Omroep Brabant meldt dat beide spelers in onderhandeling zouden zijn met nog onbekende (buitenlandse) clubs. Na in het begin van de competitie nog wel eens als basisspeler of invaller gespeeld te hebben is De Kamps via een blessure op de bank beland en ook Hooi (die zijn kans bij NAC zou pakken dit seizoen maar vooralsnog niet heeft gekregen dan wel gepakt) staat er tegenwoordig ook wat vaker naast dan erin. Daarom willen ze elders hun geluk gaan beproeven.

Voor beide spelers lijkt er interesse uit het buitenland te zijn, maar welke clubs dit zijn is onbekend. Beide heren hebben bij NAC nog een doorlopend contract; Hooi tot medio 2016 en De Kamps tot medio 2017. In het geval van Hooi is NAC bereid om mee te denken over ontbinding van zijn contract. De Kamps heeft een clausule in zijn verbintenis die voorschrijft dat middenvelder transfervrij mag verkassen zolang NAC actief is in de Jupiler League.

Marinus Dijkhuizen had aangegeven het Elftal te gaan aanpassen, maar zal dit dus zonder Hooi en De Kamps moeten doen vanavond, als NAC de eerste van twee oefenwedstrijden speelt in Roosendaal. RBC is dan de tegenstander. Aanvang 19:30 en kaarten te koop aan de kassa van het Herstaco Stadion. Zou er met dit nieuws erbij zowaar een kleine leegloop voor de deur staan?

Seuntjens, Hooi en De Kamps eventueel op het punt van vertrekken. Laten gaan of niet?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Bron: B-Side Rats, Omroep Brabant, NAC

47 Reacties op "Hooi en De Kamps exit?"

 • Bredafun
  6 januari, 2016 - 13:55

  De kamps weg? Dat is minder, was een van de weinige die strijd vertoonde en zn ballen uit zn broek liep waar n andrr liep te slapen. Jammer als ie zou vertrekken!

  0

  0
 • F4
  6 januari, 2016 - 13:56

  Jammer van Joeri de Kamps. Had nog wel van waarde kunnen zijn in de play-offs als stofzuiger. Hooi daarentegen komt te kort. Hopelijk kan NAC wel twee vervangers strikken om de selectie breed te houden. Dat is van essentieel belang in strijd om promotie. Smulders aan zet!

  0

  0
 • Rik
  6 januari, 2016 - 14:01

  De Kamps wel jammer, is ook nog geblesseerd dacht ik ?

  0

  0
 • brutes
  6 januari, 2016 - 14:15

  De kamps is btr als ronnie stam

  0

  0
 • ennoajseejer
  6 januari, 2016 - 14:19

  Kamps weg? liever niet

  0

  0
 • S.HB.NAC
  6 januari, 2016 - 14:39

  Hooi boeit me niks, de Kamps is wel jammer, maar begrijp hem wel. Is veel concurrentie op het middenveld.

  0

  0
 • e. ricvan
  6 januari, 2016 - 14:41

  de Kamps; de enige met BALLEN

  0

  0
 • Combi-ontduiker
  6 januari, 2016 - 14:46

  Tyrone Loran, Tommie van der Leegte, Joeri de Kamps. DE BEESTEN VAN NOAD!

  0

  0
 • signase
  6 januari, 2016 - 14:48

  @Combi-ontduiker:

  Je vergeet Gerard den Haan, aka Samson.

  0

  0
 • gerrit39
  6 januari, 2016 - 14:57

  Niemand mocht toch weg?inclusief wisselspelers.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  6 januari, 2016 - 14:58

  1 ding is wel duidelijk onze vriend rutjes en consorten hebben ons regelrecht na de Jupiler leugue gebracht en feit is ook dat we er dit jaar echt niet uit gaan komen. Alleen maar wisselingen, spelers, trainers bestuursleden. Het is gewoon kut al denk ik wel met deze mensen op de juiste weg. Maar geloof me dat gaan we niet in een half jaar redden nu. We zijn weer een half jaar verder en er staat nog steeds geen vast elftal wat een ellende

  0

  0
 • Rik
  6 januari, 2016 - 15:16

  NAC speelt juist wel met een vast elftal de laatste tijd. Mij interesseert het echt geen hol dat Elson Hooi vertrekt die speelt nooit en als hij invalt is het is het nooit wat. De Kamps is al zo wat het hele seizoen geblesseerd dus speelt ook zelden of nooit op zich jammer dat hij vertrekt maar niet meer dan dat. Er moet toch wel ergens een buitenspeler te vinden zijn die beter is dan Hooi ?

  0

  0
 • TheBeek
  6 januari, 2016 - 15:22

  Lekker afscheid van nemen!

  Hooi kan er geen hout van en de kamps maakt met zijn ‘noad’ alleen domme en soms schandalige overtredingen. Met vele gele kaarten als gevolg.

  En voetballend komt tie echt te kort.

  Hopelijk kan nac door de vrijgekomen ruimte een fatsoenlijke buitenspelers halen en/of een creatieve nummer 10.

  Want met 1 buitenspeler met 1 doelpunt en seuntjens (wat geen rechtsbuiten is) gaat het niet goed komen.

  0

  0
 • Rattack
  6 januari, 2016 - 15:26

  De Kamps heeft de optie transfervrij te kunnen vertrekken en Hooi zijn contract zal ontbonden gaan worden. Beide heren komen niet voor in de plannen van onze trainer en td. Er wordt nu gekozen beide (vooral De Kamps) dure spelers te laten vetrekken. Er zullen nu spelers gehaald worden welke binnen het plaatje van de trainer / td vallen. Mooie gelegenheid voor Smulders om zich te bewijzen.

  Hooi komt te kort voor dit niveau. Heeft kansen genoeg gehad, maar helaas nooit het gewenste niveau gehaald. Voor De Kamps geldt ergens hetzelfde. Heeft een aantal wedstrijden aardig gespeeld, maar niet gebracht wat hij moest brengen. Daarnaast met zijn vele kaarten eerder een zwakte schakel dan een versterking.

  0

  0
 • Captain Haddock
  6 januari, 2016 - 15:35

  Ik kan uit zéér betrouwbare bron melden dat Hooi – as we speak – op weg is naar Engeland om te onderhandelen.

  0

  0
 • Lamington
  6 januari, 2016 - 15:36

  @Captain Haddock

  Met Man U of Arsenal?

  0

  0
 • wolfmanjack
  6 januari, 2016 - 15:42

  Hooi naar het buitenland, hij blij, wij blij. De kamps, echt jammer.

  0

  0
 • Karel
  6 januari, 2016 - 15:46

  Als ons Nac zou promoveren, dan hebben we nodig:

  Nieuwe keeper
  Nieuwe achterhoede
  2 nieuwe voorhoedespelers als Mats blijft en anders 3

  Dus NAGENOEG een heel nieuw elftal!

  0

  0
 • JM
  6 januari, 2016 - 15:46

  “”Niemand mag weg, we willen de groep intact houden en met deze groep promoveren. We hebben 1 gezamenlijk doel en daar hebben wij iedereen voor nodig”

  0

  0
 • combiispoep
  6 januari, 2016 - 15:47

  Een clausule dat je gratis weg mag in de transferperiode? Wat heeft het contract dan voor waarde? Dan kan je dus altijd gratis de deur uit wandelen. Ik kom er niet bij af en toe…

  0

  0
 • De Rechter
  6 januari, 2016 - 15:49

  De Kamps is een aardige voetballer, maar vooral een kaartenmachine. Die kan beter werk zoeken bij de NS of Hallmark. Hooi is een aardige speler met heel veel snelheid, een type dat we stiekem wel missen in het huidige elftal. Onze buitenspelers zijn goede dribbelaars, maar eer dat zij de achterlijn halen is de tegenstander al gezakt en is het eigenlijk te laat voor een goede voorzet. Technisch komt hij te kort. Al met al leuk voor op de bank, maar als we er wat voor kunnen vangen zou ik ze lekker laten gaan.

  0

  0
 • RV
  6 januari, 2016 - 15:53

  Ik denk dat beide perfect in Engeland zouden passen in de lagere divisies.

  Maar wel jammer van de Kamps zeg, wat hadden we een heerlijk duo staan op het middenveld met de Kamps en Stam in de eerste wedstrijden (ook al verloren we die). Matic doet het niet onaardig hoor maar als de Kamps naast Stam staat en niet zoals vorig jaar al het vuile werk hoeft op te knappen voor een luie de Zeeuw, dan heeft hij echt meerwaarde.

  Suk en Matic doen het niet slecht hoor en zeker Suk pakt nog doelpunten mee ook.
  Maar een middenveld met Stam, de Kamps, Naah en Seuntjens (als nummer 10) en Brands en Ars in de spits dat zou toch een gouden middenveld moeten zijn waar alles in zit: werklust, creativiteit, loopvermogen en ook nog scorend vermogen.

  0

  0
 • De Lange
  6 januari, 2016 - 15:56

  Heel jammer als de Kamps weg zou gaan.Elson heeft zich niet bewezen maar zou hiervoor echt interesse zijn uit t buitenland of is zijn makelaar gaan shoppen?

  0

  0
 • Kipiani
  6 januari, 2016 - 15:56

  Met SUK promoveer je niet.

  0

  0
 • JM
  6 januari, 2016 - 16:05

  Op zich is het m.i. prima om deze twee te laten gaan. Hooi had voor zijn periode in Denemarken weinig uitzicht op speelminuten bij NAC en daar is sinds zijn terugkeer weinig aan veranderd. Wanneer heeft hij voor het laatst in de basis gestaan?

  Ditzelfde geldt eigenlijk een beetje voor De Kamps. We zitten breed in de middenvelders (Brands, Stam, Suk, Matic, Naah) en na zijn blessure moet hij weer helemaal onderaan beginnen in de rangorde.

  Wat mij betreft kun je ze beter laten gaan, wellicht voor een minimale transfersom. Dat geld, en het vrijgekomen salaris, kun je naar mijn mening het beste gebruiken om een spits aan te trekken, want dat is zo’n beetje de enige positie die niet dubbel bezet is. We hebben alleen Ars, en die was vóór de winterstop ook nog eens uit vorm. Om te promoveren heb je doelpunten nodig! Afmaken van kansen, dat was de eerste seizoenshelft het voornaamste manco.

  Kortom, geen slecht plan om afscheid te nemen van deze twee spelers, maar kom dan niet met uitspraken aanzetten als “we willen de groep bij elkaar houden” en “we hebben iedereen nodig om te promoveren’, want zo maak je jezelf ongeloofwaardig. Dit refererend naar mijn vorige reactie.

  0

  0
 • BJ
  6 januari, 2016 - 16:21

  De Kamps snel laten gaan, slecht voor het imago van NAC. Zonde van Hooi, in potentie een hele goede speler. Krijgt geen vertrouwen en dus beter voor hem dat hij vertrekt. Seuntjes in geen geval laten gaan. By far de allerbeste speler op dit moment en hij zit nog lang niet aan zijn max. Kan makkelijk in de subtop van de eredivisie mee.

  0

  0
 • d.kocx
  6 januari, 2016 - 16:29

  hmm misschien ben ik de enigste die het wel zag zitten in Hooi. Op een paar wedstrijden na vond ik Verbeek spelen als een natte krant daar waar Hooi het veel beter gedaan zou hebben. Als je kijkt naar de voorbereidingen (en ja ik weet het die voornamelijk tegen amateurs waren) maakte Hooi zeker geen slechte indruk! Met de komst van Verbeek bleek hij meteen te zijn verbannen naar de bank. De Kamps daarin tegen toonde net iets te veel NOAD waardoor er onnodige kaarten gepakt werden. Maar als hij geen kaarten pakte speelde hij 9 van de 10 keer een goede wedstrijd. Ik zou de Kamps inderdaad laten gaan en hier een spits voor halen. Hooi zou ik proberen te behouden maar goed zou denk ik erover.

  0

  0
 • heksenketel
  6 januari, 2016 - 16:33

  Als ik De Kamps was en ik kreeg de kans om ergens anders naar toe te gaan, dan zou ik het doen. Maar persoonlijk vind ik het heel jammer. Ik zie hem heel graag spelen, werkt altijd, gaat altijd tot het gaatje. En ja hij is ook een kaartenpakker (vaak veroorzaakt trouwens doordat anderen fouten maken), maar ook iemand die bij de tegenstander “angst” inboezemt. Hij straalt echt iets uit van “Ik vreet je op!”. Best knap voor iemand van zijn postuur!

  0

  0
 • raraNAC
  6 januari, 2016 - 16:38

  Erg jammer. Hooi is te licht, maar De Kamps heb je echt nodig.
  Vorig jaar veel kaarten gepakt omdat anderen het lieten lopen.

  Het voordeel van ons clubje ten opzichte van de rest was nou just die brede selectie. En daar laten we het nu lopen als er drie man weg gaan.
  Als Stam geblesseerd raakt hebben we De Kamps nog… Als er bij Sparta iemand uitvalt moeten ze een stap terug…

  0

  0
 • nicknac
  6 januari, 2016 - 16:41

  Allebei laten gaan en nieuwe spelers halen het liefst een goeie buitenspeler zoals Reshida

  0

  0
 • Nacie
  6 januari, 2016 - 16:53

  Voor de Kamps heb je Damen al in huis geef die jongen een contract en laat hem doorgroeien eigen jeugd, Bredase jongen

  0

  0
 • RV
  6 januari, 2016 - 17:11

  Nacie, natuurlijk hopen we allemaal dat de jeugd doorgroeit.
  Maar laten we eerlijk zijn, vanuit het verleden is niet gebleken dat er talent echt doorkomt en als ik nu het kwaliteitsniveau bij de jeugd zie heb ik toch ook mijn twijfels. Niet dat ik daar iedere wedstrijd zie maar als ik eens een wedstrijd zie stel ik me toch telkens de vraag: is dit het niveau wat het eerste kan halen bij NAC, ik vrees er echt voor hoor.

  Damen, hartstikke leuk en mooi dat hij af en toe mag invallen.
  Deed het ook best aardig maar alleen maar balletje breed en safe spelen, dat is ook helemaal niet erg.
  Maar die jongen is er nog net niet klaar voor en bovendien moet je als NAC zijnde ook het niveau eredivisie nastreven.

  En als we dan een keer een jongen uit Breda hebben die er echt bovenuit steekt (zoals Seuntjens) dan krijgt hij bij elke bal die hij verliest een fluitconcert van een gedeelte van de aanhang.

  0

  0
 • naccie
  6 januari, 2016 - 17:18

  beste rv, snap je bezorgdheid over de jeugd en ben dat ook zeker met je eens. damen zit al sinds vorig jaar bij de selectie en is nog een a junior zeg ook niet dat hij er al gelijk zal staan maar lijkt me wel verstandig om zo n jongen bij de club te houden . anders is hij eind van dit jaar ook weer voor niks weg . Deze jongen kan er sneller staan dan je denk .

  0

  0
 • brutes
  6 januari, 2016 - 17:43

  Juist R V

  0

  0
 • ome cor
  6 januari, 2016 - 17:44

  Als je geen nieuwe (verbeteringen) haalt dan ook niemand laten gaan.
  Het seizoen is nog lang niet afgelopen.
  Ik mis een beetje de vechtlust voor een plekje. Weglopen naar een andere club is de makkelijkste manier.
  Maar aan de andere kant….als dat het karakter is laat ze dan maar zsm op tyfen.

  Seuntjens kan nu geld opleveren en eind van het jaar niet. Dat is dus NU verkopen of hem een verbetering laten tekenen. De Kamps aka Yellow Joeri leek wel pit te hebben, maar als ie nu stiekem de achterdeur uit sluipt dan valt tie door de mand.
  Hooi vindt zich kennelijk ook beter dan dat ie is. Nou, doei dan.

  0

  0
 • Wanny
  6 januari, 2016 - 17:49

  Smulders is ook niet gek, die gaat natuurlijk niet zeggen dat er jongens weg mogen of moeten. Dan hebben we helemaal geen onderhandelingspositie meer.

  De Kamps is wel opvallend dat ie zo snel de handdoek in de ring gooit. Is weinig fit geweest de laatste tijd. Had ie dan verwacht er meteen weer in te staan?

  Hooi prima dat ie weg gaat, daar heb je weinig aan en Dijkhuizen ziet er ook niks in. Geeft weer wat financiële ruimte.

  0

  0
 • frijtess
  6 januari, 2016 - 17:50

  Afscheid nemen oke maar dat gratis bij nac pfff kleine vergoeding vragen gewoon en goede vervanger halen

  0

  0
 • Henk Tank
  6 januari, 2016 - 17:55

  Merkwaardig. Krijg gelijk twijfels bij het nog nieuwe beleid.

  Laat ik het mis hebben. Dat is het beste.

  0

  0
 • Dutchbird
  6 januari, 2016 - 18:19

  Snap de Kamps wel, te druk op het middenveld dus weinig kans op minuten.

  0

  0
 • ⚽️NACHART⚽️
  6 januari, 2016 - 18:41

  Heyy Kampsje
  Lekker bij ons NAC blijven… Joh

  0

  0
 • marti
  6 januari, 2016 - 19:03

  Smulders zal wel twee andere spelers op het oog hebben , die transfervrij mogen vertrekken , en dat kan met de salarissen die dan vrij komen, die weet nog wel twee goede vervangers te zitten.

  0

  0
 • marti
  6 januari, 2016 - 19:05

  smulders weet nog wel twee vervangers te zitten , die kunnen komen voor de vrij gekomen salarissen,

  0

  0
 • nachoreca
  6 januari, 2016 - 19:31

  Ja en? Houdoe en bedankt, ik zal ze niet missen. Smulders heeft er kijk op, en heeft de vervangers al klaar zitten waarschijnlijk.

  0

  0
 • Harryvan
  6 januari, 2016 - 20:00

  Voor Joerd, kom ik naar het stadion verder voor niemand. Misschien weer voor Ligeon

  0

  0
 • am
  6 januari, 2016 - 21:17

  We hebben teveel middenvelders. Dus een paar middenvelders inruilen voor een scorende spits zou prima zijn.

  0

  0
 • Hallee076
  6 januari, 2016 - 22:50

  De Kamps moet blijven en nie anders!

  0

  0
 • scheppioni
  7 januari, 2016 - 12:51

  Gezien creativiteit, vleugelsnelheidbezetting en strijd, deze drie niet zomaar laten vertrekken, WE MOET PROMOVEREN ! HUP NAC, de breedte gaat de doorslag geven !

  0

  0