Go to Top

Janse gaat voor de play offs voor Europees

Janse gaat voor de play offs voor Europees

Jens Janse is duidelijk in zijn doelstellingen voor komend seizoen: “Ik wil met NAC de play-offs om Europees voetbal halen”.

Toen Janse naar NAC kwam was er nogal wat commentaar van sommigen. Hij speelde immers niet meer bij Willem II, maar zat op de bank? “Jongens met aflopende contracten die niet wilden verlengen, mochten niet meer in het eerste spelen van technisch directeur Henry van der Vegt. Heel kinderachtig. Al zal in mijn geval ook wel mee hebben gespeeld dat ik de overstap naar NAC ging maken. Dat ligt daar toch gevoelig”, verklaart Jens deze situatie. Inderdaad, zeer kinderachtig, maar het gaat dan ook over Willem II.

Naast NAC kon Janse ook naar Spanje en Engeland. Toch werd het NAC. “Het is voor mijn ontwikkeling het beste als ik veel aan voetballen toekom. Die kans is in Breda groter. NAC is voor mij echt de ideale clubom hogerop te komen.” Dat Janse echter een broodvoetballer is laat hij ook direct blijken Liefst dient hij zijn 3-jarig contract in Breda niet uit. “Zowel voor NAC als voor mij zou het goed zijn als er in de tussentijd een ‘mooie transfer’ op het pad komt.”

Twee jaar terug stond Janse nog in de belangstelling van FC Twente, niet veel later vroeg Willem II teveel geld toen AZ interesse had. Deze zomer stapte hij transfervrij over naar NAC, tot ergernis van de club. “Ik had me al voorgenomen om weg te gaan, wilde een nieuwe stap in mijn carrière maken. En in december was ik al rond met NAC. Of ik niet langer had moeten wachten? Nee, dit is een mooie club en ik had behoefte aan zekerheid.”

Zijn doelen voor dit seizoen zijn in ieder geval duidelijk. Naast speelminuten kijkt Janse ook naar het resultaat als team. “Ik wil met NAC in elk geval de play-offs halen. Daar heeft deze groep de kwaliteiten voor.”

Bron: B-side Rats, Stem, danielle

12 Reacties op "Janse gaat voor de play offs voor Europees"

 • sjaak
  14 juli, 2010 - 14:48

  geef die Rik of Barry nou eens een ban… Opmerkingen gaan nooit ergens over

  0

  0
 • D'n Reem
  14 juli, 2010 - 15:16

  Als zijn instelling van 'ik wil hogerop komen via NAC' maar niet ten nadele van NAC gaat uiteindelijk. Niet dat hij halverwege het seizoen ineens gaat eisen dat hij wegmag ofzo. Je mag ook een beetje blij zijn om bij NAC te mogen voetballen.

  0

  0
 • Fransje
  14 juli, 2010 - 15:22

  Ik hou wel van dit soort uitspraken. Nu nog waar maken Jens. Ik zie hem inderdaad nog zeuren als Loran straks RB speelt en hij op de bank zit.

  Zocht RM nog een vleugelaanvaller en een aanvallende middenvelder. Ik zou zeggen haal de transfervrij Hasselbaink van PSV (speelde bij GAE erg goed) en Pryor (Vitesse) bij hem is door privé-problemen er niet uitgekomen wat er in zat.

  0

  0
 • Danielle
  14 juli, 2010 - 15:43

  @ Fransje

  Hasselbaink en Pryor zijn allebei al op proef bij Almere City is vandaag te lezen op Voetbalprimeur.

  Al zou ik Hasselbaink wel graag bij nac zien komen.

  0

  0
 • Fransje
  14 juli, 2010 - 15:44

  @ Danielle dat zag ik ook, vandaar dat ik het even wilde melden. In de hoop dat JvA hier ook eens leest.

  0

  0
 • Benji
  14 juli, 2010 - 15:44

  Goede instelling.

  0

  0
 • marco
  14 juli, 2010 - 17:12

  Hasselbaink is misschien iets te hoog gegrepen?

  0

  0
 • zus
  14 juli, 2010 - 18:37

  Hasselbaink kan Idab veel leren! zowiezo respect afdwingen

  0

  0
 • Faba
  14 juli, 2010 - 19:33

  @ marco en zus

  Het gaat hier niet om Jimmy Floyd he, maar om zijn 'kleine' neefje!

  0

  0
 • flappy
  15 juli, 2010 - 08:56

  Geweldig! Er zijn gewoon mensen die denken dat Jimmy Floyd op proef gaat speler bij Almere City. Almere City!! Hahahahaha

  0

  0
 • oma
  15 juli, 2010 - 14:00

  Haha jans jense. Knakker. Gij zult nooit hogerop komen want je kan geen poot (leuke woordspeling) voetballen. Dat hebben we in tilburg goed gezien.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  15 juli, 2010 - 17:34

  @oma
  GOED gezien en Tilburg in 1 zin is op zich al een lachertje, maar als je een speler uit de jeugdopleiding van PSV niet in kan passen dan zegt dat meer over die kneuzenploeg uit sTilburg dan over de speler zelf.

  Als je al lol hebt in het omdraaien van een naam of om het woord "poot" dan kun je in elk geval in alle rust stellen dat jij niemand lastig valt met een hoog iq. Slaap lekker, trieste kruik.

  0

  0