Go to Top

Janssen fluit voor plaats twee

Janssen fluit voor plaats twee

Soort van dan. VVV staat op plaats twee, NAC wil die plek veroveren en kan aanstaande vrijdag in punten op gelijke hoogte komen.

De heer Ed Janssen is de baas in De Koel aanstaande vrijdag. Naast hem staan zijn assistenten de heren Patrick Langkamp en Arie Brink. De vierde official van dienst is de heer. Clay Ruperti. Zo, dan kun je nu stoppen met lezen als het je allemaal te lang duurt en te veel onnozel gebazel is (/opzouten dan!). Zo niet, dan ben je van harte welkom om mijn slappe onzin verder te lezen en naar hartelust te becommentariëren, maar dat laatste geldt gewoon voor iedereen uiteraard.

Als je de stand een beetje bijhoudt, weet je dat het op doelsaldo lastig wordt om VVV vrijdag al te passeren, of NAC moet het nog beter doen dan dan tegen Fortuna Sittard. De Venlonaren staan ten opzichte van NAC op +7. Wederom is dit een belangrijke wedstrijd en als daarbij iets aan het doelsaldo gedaan kán worden is dat zeker mooi meegenomen. We denken echter niet zo maar even te winnen in Venlo..

En toch.. hopelijk heeft de overwinning van afgelopen vrijdag zijn doorwerking in de selectie. Mats deed heerlijke dingen, Ünal (Paloma Blanca) maakte een prachtdebuut, Damen was een plezier om naar te kijken.. Er waren zeker wel pluspunten. Komt wel bij dat bijvoorbeeld een Ars onverdiend ongelukkig was en het Elftal als collectief een beter resultaat neer had mogen/moeten zetten. Fortuna, met haar mooie supporters, was rijp voor de slacht maar NAC leidde ze niet naar de bijbehorende bank. Zonde, want het doelsaldo kan (en, NAC kennende; zál uiteraard) een issue zijn op het einde van de rit.

Vrijdag gaan er zo’n 250 supporters mee tot op heden. Er is nog twee dagen kaartverkoop (Let op: níet aanstaande vrijdag de 26ste!) en er zijn nog kaarten beschikbaar. Je kan dus nog mee om NAC te steunen in als ik het goed heb de laatste wedstrijd tegen een Limburgse ploeg dit seizoen, maar we moeten nog een aantal wedstrijden spelen en er kan nog van alles veranderen.

Vrijdag was leuk, maar op een selectie mooie acties na hebben we geen goeie pot voetbal gezien, laten we eerlijk zijn. Ook niet nadat NAC met een man meer speelde. “Niet om aan te zien”, hoorde ik zelfs her en der. Gaanderweg werd het wel beter maar tegen de tegenstander van vrijdag zullen de mannen van Dijkhuizen scherper moeten zijn. Ik vraag me al af wat de opstelling zal zijn en kom niet onder de indruk uit dat deze weer anders zal zijn dan een week geleden. Misschien ook niet geheel vreemd.

Diezelfde Dijkhuizen was gisteren samen met TD Hans Smulders en aanvoerder Sjoerd Ars op de klankbordavond van de Clubraad (verwacht een verslag daarvan snel hier op de site) en sprak veelbelovende woorden voor de toekomst. Hoe het er op korte termijn uit komt te zien, weten we over ongeveer drie maanden en dat begint aanstaande vrijdag. Ik moet helaas bekennen er niet bij te zijn vanwege de voorbereiding van m’n verhuis een dag later (schijnen er meer bij NAC te gaan doen, verhuizen op zaterdag ;-) maar zal de boel op de voet volgen via het live verslag van collegae F8Hipster en de Praatpapegaai (of heeft iemand een goeie stream?.. haha). Alvast.. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, NAC

21 Reacties op "Janssen fluit voor plaats twee"

 • Oldskool
  23 februari, 2016 - 21:58

  Unal in de basis neem ik aan.

  0

  0
 • Mike
  23 februari, 2016 - 22:02

  Nee oldschool

  0

  0
 • d.kocx
  23 februari, 2016 - 22:28

  ik hoop ook op de 3 punten en hopelijk heeft ons NAC er ook een goed gevoel aan over gehouden. maar Fortuna was ook niet echt een serieuze tegenstander te noemen (Met alle respect) Ik weet namelijk zeker dat we bij vvv niet zoveel de ruimte krijgen zoals bij Fortuna. Dat wilt niet zeggen dat NAC kansloos is tegen vvv. NAC hoeft van niemand bang te zijn en ook zeker niet van vvv dus NAC moet gewoon rustig blijven en lekker gaan ballen in Venlo en zo 3 punten meenemen naar Breda.

  0

  0
 • Henri
  23 februari, 2016 - 22:34

  Ed Janssen…….. één van de slechtste scheidsrechters va Nederland. Die man heeft echt helemaal geen persoonlijkheid.

  0

  0
 • Fred
  23 februari, 2016 - 22:40

  Dit is te schandalig voor woorden , die vent woont in Meijel hemelsbreed nog geen 20 km van Venlo af is geboren in Venraij en het is gewoon bekend dat hij pro VVV is .
  Het kan toch niet zo zijn dat die kerel ons nu gaat fluiten .
  Het gaat steeds meer een farce worden die Jupiler , het lijkt wel 5e klas onderafdeling waar de thuisclub een eigen scheidsrechter regelt .
  Dit moet NAC nooit accepteren , want we worden absoluut weer verschrikkelijk genaaid .
  Wie weet zich de wedstrijd Heracles – NAC nog te herinneren van vorig jaar , waarbij hij ons aan alle kanten naaide , onterechte penalty, buitenspelgoal , rood voor Perica , geen rood voor 2 Heracles spelers en een bizarre uitslag .
  Kortom hier werd de gang naar de Jupiler eigenlijk al ingezet met dank aan …
  Die kerel gaat er vrijdag alles aan doen om ons wederom te naaien , dit is een hele slechte zaak en wij eindigen dan ook niet met 11 man met die scheidsrechter .
  Ik hoop dat NAC hier tegen in protest gaat want anders gaat het ons zuur opbreken .
  En dit is geen Calimero gedrag maar absolute werkelijkheid .
  Was hij ook hiet degene die vorig jaar die twee geseponeerde rode kaarten gaf ?
  Je kan het maar hebben !

  0

  0
 • Mike
  23 februari, 2016 - 23:20

  Nac is hier te louw voor
  Ze reageren nooit op een slechte beslissing

  0

  0
 • Ki Utsuri
  23 februari, 2016 - 23:34

  Toevoeging op de post van Fred:
  Ed Janssen speelde van zijn 12e tot en met zijn 19e in de jeugd van VVV-Venlo.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  24 februari, 2016 - 00:09

  Wat is dit nou weer voor grappenmakerij..

  0

  0
 • Henri
  24 februari, 2016 - 00:40

  Volgens mij werd er enkele weken geleden door NAC een thuiswedstrijd gespeeld die geleid werd door een scheidsrechter uit Rijsbergen. Dat ligt beduidend dichter bij Breda dan 20 km. Het gaat hierbij natuurlijk om integriteit. Daar heb ik het niet over gehad. Het is gewoon een slechte scheidsrechter met gebrek aan persoonlijkheid. Iemand die niet in het betaalde voetbal thuishoort.

  0

  0
 • BredaB
  24 februari, 2016 - 09:07

  Ars was misschien ongelukkig in de afronding, maar als je ziet hoe bepalend hij is als aanspeelpunt bij 4 van de 5 goals (de laatste van Unal niet), dan zie je zijn meerwaarde voor dit elftal direct.

  Overigens hebben we uitvoerig met hem gesproken tijdens de clubraad avond. De aanvoerdersband is niet de reden dat hij slechter speelde, zijn blessure is dat. Sinds deze week zit hij weer op 100%, zo gaf hij zelf aan. Vorige week had hij nog griep gehad.

  Ik zie het liefst Unal op de plaats van Verbeek en Ars gewoon in de punt.

  0

  0
 • enjoy.
  24 februari, 2016 - 09:33

  NIET ACCEPTEREN, VERBAAL EN SCHRIFTELIJKE REACTIE !!!!!!

  0

  0
 • Peetje
  24 februari, 2016 - 09:46

  Adres bekend?? Anders stuur ik hem een ansichtenkaart uit ons mooie Breda.

  Beste Heer Jansen,

  Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een keer niet er bij te naaien?

  Met vriendelijke groet,

  0

  0
 • Wouter
  24 februari, 2016 - 09:52

  Het kan niet zo zijn dat deze scheidsrechter zo’n belangrijke wedstrijd mag gaan fluiten , dat is te gek voor woorden en daar moet echt een protest op volgen .
  Dit gaat falikant mis lopen, let op mijn woorden , we worden genaaid !
  En inderdaad heeft deze scheidsrechter ook nog eens tegen dat hij een aantal cruciale wedstrijden in negatieve zin heeft beïnvloed voor NAC vorig seizoen .
  Dit moeten we niet accepteren , het is niet nieuw dat clubs een protest indienen , vaak wordt het ook nog eens gehonoreerd .
  Niks doen is op zeker het slechtste wat NAC kan doen , ze kunnen het op zijn minst melden .
  Buiten dit alles, hij kan er gewoon ook niks van !

  0

  0
 • nacman
  24 februari, 2016 - 09:53

  had Janssen niet wat goed te maken met nac nadat hij ons de laatste keer zo benadeeld heeft

  0

  0
 • Fred
  24 februari, 2016 - 10:03

  Nee Henri, in al zijn optredens bij wedstrijden van NAC heeft de man nooit aangetoond integer te zijn , verre van , ik was destijds in Almelo en had die kerel na de wedstrijd ( vooral die vergenoegde houding ) onder zijn ballen willen schoppen .
  Wat een kwal zeg !
  Als deze man fluit dan is de wedstrijd slechts een schijnvertoning en voor de statistieken dan maken we geen enkele kans .
  Elke overtreding zal bestraft worden , minste of het geringste is geel en denkt hij nog maar iets te zien dan is het rood , dit is Makkelie in het kwadraat en dat is al erg en bijna niet te doen voir een eerbare supporter.

  0

  0
 • Bredafun
  24 februari, 2016 - 10:24

  Boycotten dit en een andere (onpartijdige) scheids eisen,
  welke malloot heeft hier nou weer goedkeuring voorgegeven?
  Hier moet je dus niet mee akkoord gaan, die limbo’s onder elkaar, dat is 1 grote kliek!

  0

  0
 • Vos
  24 februari, 2016 - 10:28

  http://www.refere3s.nl/contact

  Ben benieuwd of hij zelf deze mailtjes binnen krijgt of iemand anders die ze daarna door stuurt?

  0

  0
 • henk
  24 februari, 2016 - 10:39

  Wat een gejank over de scheids. Janssen is mi niet partijdig, maar incompetent. Hij fluit slecht beide kanten op. Dat gaat hij vrijdag ook weer doen. De ene partij zal dan best iets meer worden benadeeld, maar dat kan net zo goed VVV zijn.
  In Almelo was ik er ook bij, maar ik was na de wedstrijd enkel boos op de spelers. We hadden toen sowieso verloren al had Penders gefloten. Het niveau van de scheidsrechters ligt meestal hoger (minder laag), dan het niveau van de NAC spelers. Onze spelers hebben 10x meer invloed op de uitslag dan de scheids. Ik snap het gejank dus ook niet zo.

  0

  0
 • scheppioni
  24 februari, 2016 - 12:39

  Dus we moeten het echt helemaal zelf doen, ook weer echt een vreselijke scheids, telkens als ik hem zie lopen en fluiten moet ik aan een paard denken, is dit ook weer toeval, mr Ed (het sprekend paard), ik zou zeggen NAC, echt niks aan het toeval overlaten want dat gaat met ‘talking edje’ niet goed komen ! HUP NAC, schijt aan de venlose vlaaien !

  0

  0
 • D.kocx
  24 februari, 2016 - 21:21

  Je kan een brief schrijven maar de KNVB zal er niks aan doen vrees ik. In 2010 heeft hij de wedstrijd Feyenoord – VVV Venlo ook gewoon gefloten dit terwijl ze beide in degradatie nood waren. Toen heeft de KNVB ook aangegeven dat ze alleen een scheidsrechter een wedstrijd niet laat fluiten uit zijn eigen woonplaats. Snap het ook niet goed maar dat is wat ik kon vinden op het internet.

  0

  0
 • Peek
  26 februari, 2016 - 17:49

  Ed Janssen heeft vanaf z`n 12de t/m z`n 17 in een jeugdteam van VVV gespeeld. Dat zal de KNVB toch ook wel weten.Rare aanstelling van knvb zijde

  0

  0