Go to Top

Je kan nog meevaren naar RKC

Je kan nog meevaren naar RKC

Het is veilig om te zeggen dat iedereen die gisteren in het Stadion zat (of via de BSR twitter de wedstrijd volgde) zichzelf wel vermaakt heeft met de 4-1 overwinning op jong FC Utrecht.

In het begin was het nog even zoeken, maar NAC won uiteindelijk overtuigend. En we kunnen zeggen wat we willen, vorig jaar werd niet elke jong-ploeg aan de zegekar gebonden. Allez, we dwalen wat af.. Lekkere overwinning en een heerlijke kater nu!

Volgende week is het op naar Groesbeek waar Achilles’29 wacht in de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Daarna volgt op maandagavond 22 augustus FC Dordrecht uit en dan bijna vier weken later is de eerstvolgende en derde uitwedstrijd van NAC pas weer. Maar wel een speciale: RKC uit. Brabants onderonsje en op unieke wijze te bezoeken (al wordt dit sinds vorig jaar al wel gekopieerd).

Want er vaart weer een boot vanuit Breda naar Waalwijk van de Breda Loco’s. De Ark van NOAD, TitaNAC, NACjesboot 19-12.. hoe je’m ook wilt noemen; de bootcombi voor RKC uit. De voorverkoop is al een aantal dagen onderweg. Deze loopt wat minder storm dan vorig jaar, toen-ie al rap was uitverkocht. Dit kan goed komen vanwege de vakantieperiode nu en de wedstrijd die een stuk eerder is dan vorjg jaar, toen deze eind november was.

bpptcombi

En dat kan jouw geluk zijn, want momenteel zijn er nog wat plekken over op de boot naar RKC. Als je snel bent kan je jezelf nog aanmelden op http://www.NAContour.nl. Daar vind je gelijk de verdere spelregels. Doe jezelf een plezier en vaar mee naar RKC!

Bron: B-Side Rats, Breda Loco’s

41 Reacties op "Je kan nog meevaren naar RKC"

 • NR
  6 augustus, 2016 - 10:50

  Persoonlijk vermoed ik dat het mindere enthousiasme te maken heeft met “voortrekken” van de donateurs. Overigens vind ik het een logische stap, maar voor de grote achterban voelt dit toch anders denk ik.

  Vorig jaar als één man achter NAC, nu denk ik dat er mensen zijn die uitgaan van mindere sfeer op de boot, door het “voortrekken” van een bepaalde groep. Nogmaals, meer dan terecht in mijn ogen dat zij de eerste keuze hebben.

  Al hoop ik dat ik er naast zit…

  Hup NAC!

  0

  0
 • Breda Loco's
  6 augustus, 2016 - 11:12

  Iedereen kan natuurlijk donateur worden, dus of je het dan moet zien als een bepaalde groep voortrekken..

  Donateur worden kan voor slechts 15 euro per jaar. 15 euro die we goed kunnen gebruiken om leuke acties mee te financieren

  0

  0
 • Van "taajlaand
  6 augustus, 2016 - 13:02

  Donateur, liefhebber van sfeer, bier en NAC, maar die vrijdagen hè…..die verrekte vrijdagen…..(Hoewel de zaterdag ook niet altijd uit kwam)
  Kunnen jullie niet een keer vanaf het Haringvliet vertrekken, of nog dichter bij, haven Middelharnis?

  0

  0
 • Joris Clitoris
  6 augustus, 2016 - 14:05

  Logisch dat donateurs voorgetrokken worden. Dat maakt het alleen maar aantrekkelijker om donateur te worden en ik weet zeker dat iedereen geniet van de sfeeracties van de locos! Wat is nou 15euro op jaarbasis? Gezeur altijd hier op bsr. Pffffff

  0

  0
 • Bp
  6 augustus, 2016 - 14:36

  @NR

  Sinds dat men donateur kan worden staat daar o.a. voorrang op ‘alternatieve combi’s tegenover, zoals ook te lezen is op de site. Nu er een oplossing is gevonden die dit mogelijk maakt voor de bootcombi lossen de loco’s deze belofte in, simpel zat. Daarbij is de groep donateurs net zo divers als de supporters in het stadion, dus als mensen bang zijn voor een ‘kliekje voortgetrokken donateurs’ kan ik ze geruststellen. Iedereen kan donateur worden om bij te dragen aan de spandoeken, vlaggen, shooters en gave of ludieke stadionacties. Van een mindere sfeer hoeft dus zeker geen sprake te zijn.

  Met goed weer, muziek aan en koud bier in de hand varen richting een awayday van een nieuw en gretig NAC, heb er zin in!

  0

  0
 • scheppioni
  6 augustus, 2016 - 14:39

  @ Breda loco’s
  Ik heb jullie in mij twee keer proberen te benaderen, via jullie site en de mail, ik heb vorig jaar in 2015 bij het stadion kunnen doneren met 15 euro, dit jaar kan ik er niet elke keer thuis bij zijn ondanks dat ik een seizoenkaart heb, maar geef even hier een rekeningnummer door zodat ik deze maand alsnog voor 2016 mij bijdrage voor jullie geweldige activiteiten kan doen, bvd !

  0

  0
 • Breda Loco's
  6 augustus, 2016 - 15:15

  @scheppioni heb je ons een mail gestuurd, maar geen reactie gehad?

  Ons rekeningnummer is nl69abna0470077905.

  Dit staat overigens ook op onze site http://www.bredalocos.nl bij contact. En als je bij donaties kijkt kun je tegenwoordig heel makkelijk eenmalig een bedrag doneren via de donatiebuttons.

  Alvast bedankt voor je bijdrage weer !

  0

  0
 • scheppioni
  6 augustus, 2016 - 15:51

  @ Breda Loco’s
  Nee, had geen reactie, maar prima zo ik heb het rekeningnummer genoteerd en maak het deze maand nog over de 15 euro en doe ik dit zelf elk jaar in de toekomst in augustus voor het nieuwe seizoen !
  Sjappoo mede NAC fanaten !

  0

  0
 • HenkTank ©
  6 augustus, 2016 - 17:22

  Schep, zal ik mijn ING ook geven? Je wilt niet weten hoeveel sfeer ik breng.;)

  Je hebt echt een NAChart!! Blijkt wel weer.!!

  0

  0
 • scheppioni
  6 augustus, 2016 - 17:36

  Hahaha Henkietankie, ik geloof best dat jij ook volle zalen trekt, maar die zugabes laat ik dan liever voor je aan de mooie dames over ! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van donaties, want aan de telefoon kap ik alles gelijk af (mocht ik zowat miljonair geweest zijn dan was het een ander verhaal geweest) maar NAC supporter ben je nu eenmaal voor het leven(en in mijn geval clinic clowns) en dan doe ik liever iets rechtstreeks dan bv een vriendenloterij of zoiets dergelijks waar dan blijkbaar ook een percentage naar de club zou gaan ??!!
  Hoop tevens op een goed vervolg van ons NAC na gisteren met name ook in uitwedstrijden !

  0

  0
 • Jurgen
  6 augustus, 2016 - 19:57

  Kan die boot daarna ff naar engeland varen om die “talenten” op te halen die de weg naar Breda niet weten?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  6 augustus, 2016 - 20:27

  Zou die trainer van gae geen fox hebben. Suk en brands op middenveld. En dan gek vinden dat je kansloos me 3-0 verliest haha

  0

  0
 • scheppioni
  6 augustus, 2016 - 20:52

  Tsja Sjef d.g.k, maar zij spelen wel in de ere en misschien dat die trainer na vandaag wel meteen ziet, dat kan zo niet wij gingen hier in BREDA er nog wedstrijden lang mee door !
  Ene wedstrijd zegt nog niet zoveel !
  Geldt ook voor ons NAC vrijdag a.s. !!

  0

  0
 • nachoreca
  6 augustus, 2016 - 21:01

  Spelen met suk is sowieso geen best idee sjef….hahaha en wij? Ik ben zeer positief gestemd na gisteren! En dat wil wat zeggen…

  0

  0
 • David
  6 augustus, 2016 - 21:48

  Als iemand vanavond niks te doen heeft: Er is op dit moment een geweldige komedieshow bezig op fox sports.

  0

  0
 • Timnac
  6 augustus, 2016 - 22:17

  @David
  Helemaal met je eens, wat een lekker weekend !

  0

  0
 • De Lange
  6 augustus, 2016 - 22:27

  @ david, volgens mij ook iets met 4-1….

  0

  0
 • Zo is dat!!
  6 augustus, 2016 - 22:40

  @ de lange, beter gezegd 1-4 😂 flauw ik weet het💪

  0

  0
 • Zwampie
  6 augustus, 2016 - 23:36

  De supporters hebben wel evenveel doelpunten gezien,allemaal 5 alleen is het bij ons 4-1 en bij hun 1-4. Toch iets extra’s wat het weekend weer mooier maakt, en ja zij spelen un divisie hoger,maar toch lekker

  0

  0
 • Het kind van de club
  7 augustus, 2016 - 00:58

  Lamprou wat doe je stilburg aan😂😂

  0

  0
 • Wie?
  7 augustus, 2016 - 05:11

  De ark van NOAD!!!

  0

  0
 • Mike
  7 augustus, 2016 - 10:44

  Wij hebben het wel de hele tijd over die talenten uit Manchester halen, maar nam de vi seizoensgids eens ff door, als je dan ziet wie er allemaal zonder club zitten, als Nederlander zijnde. Cas Peters, vorig wilde iedereen die gozer hebben, zit gewoon thuis en een Robert schilder zit gewoon thuis en meer. Zou hansie daar niet eens naar kunne informeren??

  0

  0
 • Reflektor
  7 augustus, 2016 - 11:19

  Elke Tilburgse downie mag hier een schijtduimpje omlaag geven ! Bah bah

  0

  0
 • Reflektor
  7 augustus, 2016 - 11:20

  En mr ban mag niets doen

  0

  0
 • nachoreca
  7 augustus, 2016 - 11:45

  Ze repten over 12500 toeschouwers in Tilburg. …ik denken dat ze in de war zijn met roze maandag daar….zat geen hond. Wat betreft peters en schilder die mogen van mij per direct komen….al zullen ze hun plaats af moeten dwingen….er staat al een aardige basiself namelijk… bevalt me goed dat positief zijn…! Hahaha

  0

  0
 • scheppioni
  7 augustus, 2016 - 11:50

  Toch maar eens vrijdag a.s. afwachten in een uitwedstrijd met ons alvorens nu stilburg nu in de zeik te nemen al is het wel terecht natuurlijk, maar NAC en een uitwedstrijd dat moet ook weer eens kloppen !!
  Ik ben daar nog niet helemaal zeker van, wel als ons NAC gewoon vanuit ons eigen voetbalt ! NAC we follow !

  0

  0
 • Jim
  7 augustus, 2016 - 12:55

  Wij gaan met de scooter naar Waalwijk! !!

  0

  0
 • F7 on tour
  7 augustus, 2016 - 15:53

  Mag ik alvast opperen dat wij als NAC aanhang geen Will Griggs variant gaan verzinnen? Armoedetroef bij andere clubs.

  0

  0
 • Marti
  7 augustus, 2016 - 16:03

  Seuntjes wil ook mee , heeft toch niets te doen bij A Z , alleen maar op de bank Zitten

  0

  0
 • Allez Dessers!
  7 augustus, 2016 - 17:16

  Cyriel Dessers zei tijdens zijn eerste interview allez.
  Zou het misschien een goed plan zijn om Dessers op het veld aan te moedigen en als hij heeft gescoord met allez Dessers allez Dessers ipv allez François of zoals ze bij les blues altijd zingen allez les Bleus
  Dan krijg je ook niet van die Will Griggs onzin

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  7 augustus, 2016 - 18:04

  Wel mooi om te zien hoe onze overbetaalde top talenten van vorig jaar helemaal nergens maar dan ook nergens meer aan de bak komen met hun grote bek. Nee wij mogen blij zijn met eindelijk frisse gasten ipv over het paard getilde pseudo vedette.

  0

  0
 • Allez Dessers!
  7 augustus, 2016 - 18:24

  Die Seuntjens wat een lachertje nu op de bank bij Az die zie ik nog wel naar Schotland toegaan naar Kenny V/d weg en Alex Schalk!

  En jullie weten het he!

  ALLEZ DESSERS ALLEZ DESSERS!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  7 augustus, 2016 - 19:19

  Ik vind het zo zwak om te zeiken over ex spelers. Richt je op het nieuwe NAC en het nieuwe seizoen.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  7 augustus, 2016 - 19:43

  Wie is Will GriggS?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@ouwe spionkop
  7 augustus, 2016 - 20:02

  Moet jij zeggen. Jij ligt al weken te zeiken over spelers die zelfs nog nooit een minuut voor NAC hebben gespeeld haha. Probeer zelf eens wat positief te zijn negative Harry dat je bent. Jij ligt alleen maat te zeiken op het nieuwe NAC. Of wat vond jij van dessers ?

  0

  0
 • Rubenac
  7 augustus, 2016 - 21:32

  VD weg vs touzani op vi 😂👊🏻

  0

  0
 • nachoreca
  7 augustus, 2016 - 23:53

  Ik pak de bereboot!

  0

  0
 • nachoreca
  7 augustus, 2016 - 23:55

  Iemand post onder mijn naam terwijl hij zijn favoriete programma zit te kijken….pffff treurig

  0

  0
 • het kind van de club
  8 augustus, 2016 - 09:33

  @mike onze Hans is geïnformeerd!!!

  0

  0
 • Rattata
  8 augustus, 2016 - 12:08

  @mike

  Ik denk dat dat bewust niet wordt gedaan. NAC is een soort van ervaringsdeskundige als het gaat om grote namen die ineens falen en veels te duur zijn.

  0

  0
 • Fred
  8 augustus, 2016 - 12:21

  NAC opnieuw in categorie 2.

  0

  0