Go to Top

Kenny is weg

Kenny is weg

Kenny van de Weg, u weet wel, die jongen die niet opzij gaat. Is op het vliegtuig gestapt. 

Dat hij in belangstelling stond van een Schotse club wisten we al. Maar nu weet BN deStem te melden dat de verdediger er al snel uit is gekomen. Hij gaat voor een jaar tekenen bij Ross country, hier zal hij herenigd worden met oud NAC spits Alex Schalk.

NAC had Kenny een aanbieding gedaan om bij te tekenen voor 2 jaar, met een optie voor nog een jaar. Maar de centrale verdediger ging hier niet op in.

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij gaan Kenny missen.

Bron:B-Side Rats, BN deStem

112 Reacties op "Kenny is weg"

 • Boom
  25 mei, 2016 - 07:35

  Shit! Een van de weinige lichtpuntjes dit seizoen. Echte NAC voetballer.

  0

  0
 • Baske
  25 mei, 2016 - 07:36

  Prima instelling en sympathieke kerel maar zag er weer ouderwets slecht uit in standaardsituaties afg finale. Heeft ons wel heul veul gekost. Ga je goed Kenny!

  0

  0
 • TheBeek
  25 mei, 2016 - 07:40

  Noad en symphatiek maar geen speler die ik zal missen om zijn voetbal kwaliteiten. Komt toch echt tekort die jongen.

  Er zijn betaalbare alternatieven die bij beter zijn volgens mij.

  Ik hoop dat er voor Suk ook plaats is in schotland. Wellicht in een rugby team of zo?

  0

  0
 • F4
  25 mei, 2016 - 07:41

  Negentien keer afgeschreven, twintig keer teruggekomen. Prachtige transfer voor hem. Gun het hem ook. Hopelijk houdt NAC de deur naar zulke jongens op een kier. Ga je goed Kenny!

  0

  0
 • RaraNAC
  25 mei, 2016 - 08:04

  Tja, Kenny. Een matige voetballer die op sympathie kon rekenen voor z’n werklust.
  Ik was even bang dat hij zichzelf zou gaan overschatten, maar naar Schotland gaan is geen stap, dat is gewoon een nieuw avontuur.

  Ik gun het hem. Ik heb van hem genoten en bewonder dat hij eredivisie gehaald heeft, want voetballen kan hij nog steeds niet.

  0

  0
 • RV
  25 mei, 2016 - 08:07

  Ik begreep de kritiek op hem dit seizoen ook niet zo goed.
  Stond echt prima te ballen hoor als centrale verdediger.

  Haalde zelden meer een 5 en ik heb hem een stuk minder zien blunderen.
  Jupiler League is gewoon zijn niveau.

  Ik gun hem deze transfer overigens van harte.

  0

  0
 • bekenaar
  25 mei, 2016 - 08:16

  Ga hem niet echt missen om zijn voetbal kwaliteiten, wel een schitterend persoon die nooit opgaf!
  Gun hem het allerbeste in Schotland!

  0

  0
 • Oldskool
  25 mei, 2016 - 08:21

  Een echte NACcer. Zwaar kut. Tegen beter weten in hoopte ik dat vd Weg en Matic zouden blijven. De rest zal me een zorg zijn.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  25 mei, 2016 - 08:23

  Harde werker etc alles al gezegd. Maar 3 goals van Willem 2 waren zijn fout en hele grote ook. Achja maar weer zien wat er voor terug komt. Die van diermen maar dat ook niks laten we eerlijk zijn

  0

  0
 • San076
  25 mei, 2016 - 08:35

  Kenny is NOAD, dat is wel duidelijk, maar echt missen zal ik hem niet. We hebben met van Diermen, Pedro, van Bezooijen en helaas ook Dingsdag nog genoeg alternatieven. Desnoods een City talent erbij als Dingsdag nog vertrekt.

  0

  0
 • Jamie
  25 mei, 2016 - 08:36

  Kenny heeft groot gelijk. Matige voetballer die het met zijn super mentaliteit makkelijk gaat redden in Schotland. Kan daar in 2 jaar tijd het dubbele verdienen van wat hij bij NAC verdienen zou.. Dan zou je gek zijn als je dat niet zou doen

  0

  0
 • Bash
  25 mei, 2016 - 08:58

  Kenny het ga je goed in Schotland! Met jouw NOAD instelling heb je meerdere wedstrijden uit het slop getrokken. Bedankt voor je inzet!

  0

  0
 • Ouwe spionkop
  25 mei, 2016 - 08:58

  Ik lees hier matige voetballer. Welke verdediger vonden jullie dan beter? Kenny we gaan je missen man! Ben wel bang dat types als Dingsdag en Mulder niet aan de straatstenen te slijten zijn en we daar mee blijven zitten.

  0

  0
 • ennoajseejer
  25 mei, 2016 - 09:01

  succes daar, je was 1 van de weinige lichtpuntjes voor mij

  0

  0
 • Wanny
  25 mei, 2016 - 09:02

  Mulder heeft geen contract meer, dus ik neem aan dat die sowieso weg gaat.

  0

  0
 • nacman
  25 mei, 2016 - 09:02

  veel plezier in schotland Kenny

  0

  0
 • Jacknac
  25 mei, 2016 - 09:02

  Kenny heeft groot gelijk dat hij vertrekt. Ik hoorde dat hem een nieuw contract werd aangeboden en dat hij dan 40 procent salaris zou moeten inleveren terwijl hij al niet een hoog contract had. Dat er bezuinigd moet worden begrijp ik. Wordt er ook door alle directeuren die bij Nac rondlopen salaris ingeleverd. Ik denk dat we allemaal het antwoord wel weten.

  0

  0
 • Naccie
  25 mei, 2016 - 09:03

  Persoonlijk zie ik dit als kutnieuws. Ondanks dat zijn voetballende kwaliteiten niet geweldig waren, was het een voetballer waarvoor je naar het stadion kwam. Speler met NOAD en de juiste mentaliteit. Als alle spelers deze mentaliteit hadden gehad, denk ik niet dat we nu nog een jaartje in de Juup zouden verblijven.
  Kenny, het gaat je goed!

  0

  0
 • Theo
  25 mei, 2016 - 09:13

  Kenny was Noad,type Lurling wat betrefd inzet en werklust,er waren, en zijn er nog veel slechtere in deze selectie.Kenny veel succes,het ga je goed.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  25 mei, 2016 - 09:16

  En dat is nummer één.
  De tekenen van niet promoveren zullen met de dag duidelijker worden.
  Heb respect gehad voor deze speler die inderdaad vooral NOAD was, en afgelopen seizoen heeft laten zien dat je met inzet en werklust een hoop kan compenseren mocht het voetballend niet altijd lukken.
  Na Jelle, een van de weinige spelers waar ik eigenlijk echt waardering voor had afgelopen seizoen.
  Ik zal hem gelukkig blijven herinneren aan het schotje op doel in de 94e minuut tegen Helmond sport……
  Het ga je goed jongen bij je oude voetbalmaat.

  Geen vakantie deze zomer voor Smulders.
  Wat zal die een moeilijke tijd tegemoet gaan.

  0

  0
 • Yup
  25 mei, 2016 - 09:25

  Het is hem van harte gegund. Als zulke spelers een keer de kans krijgen om in het buitenland te gaan voetballen, tegen waars een beter salaris als hier, moeten ze die aanpakken.

  Er zullen er nog veel volgen, ben ik bang.

  0

  0
 • Oosterhout3
  25 mei, 2016 - 09:28

  Grappig feitje,

  Van der weg europa in…. niet goed genoeg voor top jupiler league zeggen sommige…. maarja…. volgend seizoen tegenover b.v. man. United(met zlatan?) in de europaleague…

  Ik zou het wel weten als ik kenny was…. was ook de enigste met respect in de kleedkamer!

  Terechte transfer en wij op zoek naar een nieuwe!

  0

  0
 • dg
  25 mei, 2016 - 09:31

  Hij kwam uit een leuk team, er liepen toen best veel talenten in dat team. Ik denk als Nac toen 6 spelers van de eigen jeugd had gehouden, en echt een kans had gegeven , ze er nu veel beter voor hadden gestaan.
  Maar er moesten zo nodig huurlingen komen omdat eigen spelers niet goed genoeg zouden zijn, het is jammer maar er is toen veel talent die de aansluiting echt wel had gevonden verloren gegaan.
  Denk dat Steven Edwards, Benjamin van Wanrooij, Peter Gommeren, en Pim Bouwman en Tim Coremans het echt niet slechter hadden gedaan als al die passanten van de afgelopen jaren, deze jeugd kwam toen ook uit de hoogste divisie van de jeugd en draaide daar goed mee.
  Ik zag Kenny graag voetballen , wat hij aan techniek te kort komt maakt hij met zijn inzet goed.

  0

  0
 • ad
  25 mei, 2016 - 09:31

  Tot volgend jaar, waarschijnlijk zal hij het daar niet redden en dan komt hij weer terug.

  0

  0
 • Toontje
  25 mei, 2016 - 09:49

  Speler met een geweldige inzet…maar miste de kwaliteiten die horen bij top JL en zeker voor de eredivisie. Heeft vorig jaar tegen Roda flink geblunderd bij de 0-1 (tot twee keer toe) en thuis tegen Willem II was hij ook debet aan het tegendoelpunt. Heeft ons idd. zoals iemand al zei bergen geld gekost.
  Mist gewoon kwaliteit alleen sommigen zijn daar “blind” voor…met alleen inzet red je het niet.
  Ik hoop voor hem persoonlijk het beste, maar ik heb er al veel zien vertrekken bij NAC met veel bravoure maar die nergens meer aan de bak kwamen, alleen op de bank.

  0

  0
 • Brutes
  25 mei, 2016 - 09:51

  Nou gorter en verbeek nog
  Hebben we volgend seizoen een nieuwe linker kant

  0

  0
 • Sam
  25 mei, 2016 - 10:00

  Uros zal vermoedelijk ook vetrekken heeft ook aflopend contract

  0

  0
 • JM
  25 mei, 2016 - 10:01

  Speler met onvoorwaardelijke NOAD. Inderdaad één van de weinigen spelers waar supporters zich mee konden identificeren. Maar we moeten het ook niet groter maken dan het is… Kenny was altijd een lang-leve-de-middelmaat speler. Voor de Juup nog prima, maar als je als club weer terug wilt naar de Eredivisie, kun je hem er beter niet bij hebben.

  Na de degradatie heb ik veel mensen gehoord dat de club moest gaan bouwen. Daar is in het eerste jaar geen sprake van geweest, met aankopen als Stam, Dingsdag, Mulder en zo nog wel een paar. Ik snap de aankopen wel; we moesten toch eigenlijk wel in 1 jaar terug. Nu dat niet gelukt is, helaas, is het misschien nu wél de gelegenheid en écht opnieuw te beginnen met een nieuw team. Kenny eruit, Seuntjens eruit, Jelle eruit… van het oude NAC-elftal blijft weinig meer over. Matic is technisch een hele goede balvaste speler, maar mentaal is die jongen zo vreselijk zwak.

  Ik denk dat we nu met Smulders en Dijkhuizen de ideale mensen hebben om een jong, fris elftal weg te zetten dat in ieder geval bovenin mee gaat draaien. Tuurlijk, we gaan achteruit in het spelersbudget, maar daar staan dan wel 4 gratis spelers (van City) tegenover. De grote uitdaging zal liggen in het tot een team maken van deze spelers die voornamelijk eigenbelangen zullen hebben.

  Volgend jaar dan meer weer op naar de grote markt. #ikgeloof(nogsteeds)

  0

  0
 • De Lange
  25 mei, 2016 - 10:08

  Speler die heeft laten zien dat je met de juiste instelling een heel eind kunt komen,kunnen er veel een voorbeeld aan nemen die het wel denken te kunnen, maar het gevoel hebben dat alles vanzelf gaat. Kenny bedankt en heel veel suc6. Zou als ik Smulders was contact leggen met Ralf. VVV is halverwege vorig jaar ternauwernood gered van de afgrond om het seizoen af te kunnen maken,daar is het financieel nog een stuk minder,en je haalt bij de vijand de angel eruit, 1+1=2

  0

  0
 • willem 4,5
  25 mei, 2016 - 10:09

  Jammer dat ie weg gaat. De speler met misschien het minste talent van de hele selectie en er op karakter toch komt en uitgroeit tot een van de betere, TOP Kenny!!! Schotland past wel bij je, we zullen je missen.

  0

  0
 • ome cor
  25 mei, 2016 - 10:12

  Kritiek op Kenny komt voor van mensen die NAC anders zien dan de huidige werkelijkheid is.
  Je moet geen vier Kenny’s in de laatste linie hebben, maar zijn mentaliteit…..daar kunnen veel spelers een voorbeeld aan nemen.

  Succes Kenny en bedankt.

  0

  0
 • grizzlyman
  25 mei, 2016 - 10:13

  goeie jongen, maar wel eentje die geluk heeft dat hij bij NAC aan spelen toe kwam. Deed het hier goed hoor, maar die voetbalt nog 1 jaar nu en daarna horen we er nooit meer wat van.
  Het kan snel gaan…van 6 maanden geleden op je blote knieën danken dat je überhaupt bij NAC mag spelen omdat je je tekortkomingen kent, naar niet nog een jaar eerste divisie willen spelen…

  0

  0
 • Peer11
  25 mei, 2016 - 10:15

  Jongen met NOAD, vechtlust en hart voor de club. Mooie kans voor Kenny om eens in het buitenland te ballen. Kenny bedankt voor je inzet!

  0

  0
 • NACcer71
  25 mei, 2016 - 10:29

  He verdomme,
  Maar suc6 Kenny

  0

  0
 • Dutchbird
  25 mei, 2016 - 10:42

  jammer want als in de selectie iemand een NOAD karakter had dan was het Kenny en het laatste half jaar speelde hij met veel meer zelfvertrouwen dan daarvoor. Samen met van Diermen een goed centraal duo. Maar ik wens hem veel succes in Schotland en als Alex Schalk en jij het daar zat zijn kom je gewoon terug. Voor mij is ook Alex hier nog altijd welkom want hij is ten onrechte weggejaagd door die contactgestoorde Nebo Guldelj.

  0

  0
 • nacman
  25 mei, 2016 - 10:43

  ik maak me niet druk over voetballers die komen en gaan als er maar een goed elftal staat tenslotte voetballers zijn passanten bij een club zij moeten hun geld verdien in korte tijd.
  sommige zijn jammer dat ze gaan ander niet thats life .
  niet meer niet minder en iedereen is vervangbaar jij ik en alle voetballers

  0

  0
 • Hup NAC!
  25 mei, 2016 - 10:47

  Jammer!
  Succes Kenny in Schotland en met de rest van je loopbaan!

  0

  0
 • nachoreca
  25 mei, 2016 - 10:47

  Kenny missen ? Hahaha kijk de beelden van afgelopen zondag even terug…. dan breng je hem op de fiets naar Schotland. … iets meet scherpte en we waren nog zat…. opzouten met al die praatjesmakers

  0

  0
 • Rbull
  25 mei, 2016 - 10:52

  Op inzet een topper, maar er zijn wel betere verdedigers te vinden. Wens hem het aller beste natuurlijk, maar ik denk dat Kenny zichzelf ook enig sinds overschat.

  0

  0
 • seno
  25 mei, 2016 - 11:10

  Succes Kenny

  Ik zou ook als ik het niet nog een jaar kan opbrengen mijn horizon verbreden en bij me baas weg gaan. Dan komt er weer ruimte voor mensen die het wel willen opbrengen. Misschien kom je ooit nog eens als auwe tijger terug om de boel opslot te houden.

  Hup Nac

  0

  0
 • maarten
  25 mei, 2016 - 11:12

  Kan er niet wakker van liggen. Het ga je goed Kenny.

  0

  0
 • Tom
  25 mei, 2016 - 11:26

  Een goeie NAC-kracht… Amieux en Damchevski waren 10x zwakker. Mulder, Dingsdag, Gorter en Suk ook snel afscheid van nemen. Die cokesnuiver Brands zou ik wel behouden voor de Juup. Garantie voor goals.

  0

  0
 • Ab
  25 mei, 2016 - 11:29

  stelletje ondankbare debielen hier…. Kenny is gewoon the Best!

  0

  0
 • karel
  25 mei, 2016 - 11:35

  De neergang gaat maar door……. Vlgs mij is ons Nac niet veel meer waard dan 3 miljoen euro.

  Kom op Jan Willem van Dijk! Neem de tent over en veeg de boel schoon!

  0

  0
 • Peer11
  25 mei, 2016 - 11:42

  @ nacman

  Hoezo moeten spelers in korte tijd hun geld verdienen? Ze kunnen na het voetbal ook gewoon nog werken. Wij wisselen ook weleens van baan.

  0

  0
 • Janf3
  25 mei, 2016 - 12:01

  Mooi, zullen we niet missen. Zwakste schakel dit seizoen.

  0

  0
 • Slaaiklep
  25 mei, 2016 - 12:21

  Stelletje zeikerds! Dat eeuwige gemekker over zogenaamd gebrek aan kwaliteit. Stelletje groeistoornissen! Voor gasten als Kenny en Jelle kom ik juist naar het stadion. Daarom voelt het als het leegdrinken van de alsmaar vol blijvende gifbeker! Echt jammer dat ie gaat!!

  0

  0
 • mmm
  25 mei, 2016 - 12:30

  Nooit verwacht dat hij weg zou gaan. Echt noad!

  0

  0
 • Bas
  25 mei, 2016 - 12:36

  Na na na na na na na na na na Kenny van de Weg, Kenny van de Weg

  0

  0
 • Bierdrinken
  25 mei, 2016 - 12:50

  Volgend jaar maar eens langs bij Ross County dan

  0

  0
 • Ultimate!
  25 mei, 2016 - 13:05

  Bye Bye Zwaai Zwaai pfffffffff eindelijk……

  0

  0
 • scheppioni
  25 mei, 2016 - 13:06

  Kenny succes jongen, ik ga je missen !
  Enne zeikerd toontje, bij de uitgoal van stilburg zaten er wel vijf NAC spelers ernaast en was Kenny zeker niet de schuldige, dat die k^tlogo kusser tussen twee NAC mannen makkelijk kon door koppen, daar begint het al mee, maar gelukkig ben je nu mee tevreden, zielige gast !!
  Kenny, lekker rossen bij Ross Country, hopelijk met een brok ervaring nog ooit terug bij ons NAC, alleen al om sommige flink de mond te snoeren !!

  0

  0
 • Actiepak
  25 mei, 2016 - 13:11

  Ge kunt d’r van zegge wa ge wult, mar ’t is n’n goeie vent, ons Ken. Beuk ze mar jimmaol gek daor Ken, die mannen meej rokken an!

  Houdoe vriend!

  0

  0
 • 7bNAC
  25 mei, 2016 - 13:14

  Hete Kenny van de weg nu maar Kenny weg. Hij Kenny weg.

  Wat een held, baas en een vent met echte liefde voor de club. Zo zie je ze niet veel meer volgend seizoen helaas.

  0

  0
 • Toontje
  25 mei, 2016 - 13:24

  Komt zelfs daar weinig aan spelen toe

  0

  0
 • Henk ten Cate
  25 mei, 2016 - 13:25

  Een vecht voetballer a la Gerard de Haan.

  Blijkbaar is de clubliefde dus toch niet zo groot.

  Een voetballer met beperkte mogelijkheden die ons geen kampioen gaat maken,

  Dus een strik erom. Wel een geel zwarte en opsturen naar Schotland,

  Een betere voetballer kun je voor hem zeker met beperkte middelen halen

  0

  0
 • Naamloos
  25 mei, 2016 - 13:33

  Wat een held! Een speler die laat dat zien dat karakter belangrijker is dan talent. Schotland een competitie die gemaakt is voor voor kenny. Kracht, power en inzet heb je daar nodig.

  Vriend het ga je goed!
  Cultheld!

  0

  0
 • Ouwe spionkop
  25 mei, 2016 - 13:46

  Wel jammer voor Toontje dat Kenny weg gaat. Nu heeft hij niks meer om over te zeiken.

  0

  0
 • Luusje
  25 mei, 2016 - 13:55

  Krijgen we er nog een opleidingsvergoeding voor?

  0

  0
 • Azijnzeikers
  25 mei, 2016 - 14:13

  Voetbal in Schotland is heel anders. Hij is juist gekozen op NOAD. Als hij er daar in de eerste wedstrijd één in tweeën trapt is ie meteen een held.

  Kenny het gaat je goed en heel veel succes. Hopelijk snoer je iedereen de mond.

  0

  0
 • 7Hills
  25 mei, 2016 - 14:23

  @Luusje

  Volgens mij wel. NAC heeft hem een aanbod gedaan die Kenny heeft afgewezen, en dus moet er een opleidingsvergoeding worden betaald.

  0

  0
 • Hugo
  25 mei, 2016 - 14:40

  Kenny. Echte soldaat. Voorop in de strijd met beperkte kwaliteiten. Zo zie ik ze graag. Succes bij Ross. Hup NAC

  0

  0
 • Henri
  25 mei, 2016 - 14:44

  Afgelopen zondag diep in de tweede helft maakte hij op de rand van de 16 meter tegen volgens mij Falkenburg de mooiste sliding op de bal van dit seizoen. Bikkelhard, fair en daarom o zo mooi. Kenny is het voorbeeld van de beperkte voetballer die in zichzelf blijft geloven en daardoor groeit tegen de verdrukking in. We kennen allemaal nog de bekerwedstrijd tegen Spakenburg, mijn God wat was hij slecht, maar hij is uit het dal gekropen en het zal mij niet verbazen dat als hij, mits goed begeleid en met wat trainers en medespelers om zich heen waar hij wat van kan leren en nog veel meer groei in zit. Succes Kenny, wellicht tot ziens.

  0

  0
 • La pelota
  25 mei, 2016 - 14:49

  Succes Kenny! Blijkbaar zien mensen hierboven fouten van jou, maar zien ze niet de fout van Jelle bij de 2e goal……. Blijft subjectief gezever😉😉😉

  0

  0
 • Yapo
  25 mei, 2016 - 14:56

  Nooit zo blij geweest met Kenny als na die goal tegen Helmond.. haha wat een held was het toen. Kenny het gaat je goed kerel, succes in de regen daar!

  0

  0
 • Harry Nac
  25 mei, 2016 - 15:00

  Gvd echt een speler waar ik voor naar het stadion kom.
  Voor mij hoeft het allemaal niet netjes en technisch hoogstaand te zijn maar bikkelen tot je er bij neervalt.
  Kenny heel veel succes in Schotland, ik weet zeker dat wij jou heel erg gaan missen komend seizoen.
  Bedankt kerel voor al die mooie jaren.

  0

  0
 • Spionkop
  25 mei, 2016 - 15:37

  Dit is een beetje het probleem bij het NAC van nu. Sympathieke spelers worden eerder opgesteld dan lastige.

  Helaas voor ons zijn de lastige jongens 5 klassen beter….

  Lijkt wel een amateur trainer! Eerst zijn eigen vriendjes eerst opstellen.

  0

  0
 • Spionkop
  25 mei, 2016 - 15:38

  Oh over Kenny. Ik heb gejuicht voor hem, ik vind hem ook een supergozer, echt.

  Maar ben blij dat die weg is, want hij kan er namelijk helemaal niks van. Zo eerlijk moet je zijn.

  0

  0
 • TpT
  25 mei, 2016 - 16:05

  Ga hem toch missen hoor, voor de jupiler league net goed genoeg, maar door zijn karakter een held.

  Unal vertrekt overigens ook. Ik dacht dat hij ook volgend jaar sowieso zou blijven? Mooi kut gewoon als je het mij vraagt.

  0

  0
 • H.V.M.
  25 mei, 2016 - 16:47

  We kunnen een grote leegloop verwachten!
  BVO’s zijn tegenwoordig duiventillen.
  Het is niet anders.
  Feit blijft dat de huidige selectie er niet in geslaagd is, promotie te bewerkstelligen.
  We hebben nooit serieus mee kunnen spelen om promotie. Sterker, zelfs de tweede plaats is eigenlijk nooit in zicht geweest.
  Zó goed waren ze dus niet.
  Hopelijk kunnen we Stam en Matic alsnog behouden, maar ga er maar vanuit dat ook deze spelers komend seizoen niet meer aanwezig zijn!
  Het zijn stuk voor stuk passanten.
  Toch zal er over een paar maanden een nieuw en hopelijk fris NAC staan.
  Er zijn gegarandeerd genoeg spelers van behoorlijk niveau die dolgraag voor NAC willen spelen.
  Ook onder de huidige omstandigheden!!!
  Nu al gaan klagen heeft geen zin.
  Gewoon nog een paar maandjes geduld hebben!

  0

  0
 • wolfmanjack
  25 mei, 2016 - 17:15

  Ik snap niet dat mensen Matic zo graag willen houden. Inderdaad twee keer redelijk gespeeld, maar.
  hij blijft teveel lopen met de bal, kiest altijd de moeilijkste oplossing, gaat altijd de drukte in. bovendien wilde hij in de eredivisie spelen als NAC niet zou promoveren. Ik zou zeggen, laat hem ook gaan.

  0

  0
 • Niels
  25 mei, 2016 - 17:32

  Wat iedereen ook over je zegt kenny, ik zal je gaan missen 😔

  0

  0
 • Oldskool
  25 mei, 2016 - 18:06

  @ wolfmamjack

  Omdat ik NAC supporter ben. En geen ajaks supporter. Omdat ik hou van eerlijke hardwerkende gasten. Matic en vdWeg zijn karaktervoetballers. Passen perfect bij NAC en het niveau.
  Ik heb niks met mannetjes. Of met ballerina’s. Ik haat schwalbes en hou van tackles. Daarom.
  En natuurlijk moet je er daar geen 11 van hebben, maar ik zal ze beiden wel missen.

  0

  0
 • Wanny
  25 mei, 2016 - 18:06

  Matic zal veel te duur zijn om te houden.

  0

  0
 • am
  25 mei, 2016 - 18:16

  Jammer dat hij weggaat. Vond hem na de winterstop best aardig spelen, voor NAC begrippen dan. Hij speelt inderdaad niet altijd foutloos, maar ik ken geen enkele speler bij NAC die dat wel doet. Ik kan zijn keuze wel begrijpen, want het is nog maar de vraag of de situatie bij NAC snel zal verbeteren.

  0

  0
 • THE Don
  25 mei, 2016 - 18:25

  Duizenden mensen in diepe rouw dompelen en nog geen week later zitten onze ‘strijders’ alweer te happen waar ze volgend seizoen weer hun zakken mogen vullen of met hun dikke reet in het vliegtuig naar Schotland.

  Ik weet het, dat is voetbal. Maar wat heb ik daar een hekel aan zeg.

  0

  0
 • Niels
  25 mei, 2016 - 18:28

  Brands bij omroep brabant:

  Kevin Brands heeft twijfels over nog een seizoen NAC: ‘Er moet eerst stevig gesproken worden’

  Zal van nac uit afhangen wat ars doet? En daarbij ars loopt een wedstrijd uit. Brands is na een uur rijp voor een wissel.

  Ben benieuwd

  0

  0
 • Hertog Jan
  25 mei, 2016 - 18:33

  Misschien niet de meest begaafde voetballer v/h afgelopen seizoen, maar dat wist hij zelf ook wel. Hij compenseerde dat met tomeloze inzet.Ik heb meer van hem genoten dan van enkele van onze zogenaamde toppers.

  Het is je daarom van harte gegund Kenny, heel veel succes.

  0

  0
 • West
  25 mei, 2016 - 18:35

  Als je niks beters in je jeugdopleiding hebt lopen kun je net zo goed stoppen met de andere elftallen.

  Inzet was inderdaad goed, maar voetballend was het niet altijd een zekerheidje.

  Succes Kenny…

  0

  0
 • ome cor
  25 mei, 2016 - 18:44

  @nachoreca
  Tjonge jonge zeg……en jij mag op de bagagedrager

  @Spionkop
  Als ik jouw reactie lees dan krijgt ik spontaan een liedje in m’n hoofd.
  “You only sing when you’re winning”
  Heel typisch, maar dat past precies bij jouw woorden over Kenny.

  0

  0
 • Mul
  25 mei, 2016 - 18:55

  Zelden geblesseerd, geen sieraad voor het voetbal. Maar als we het over noad hebben dan scoort hij een dikke voldoende. Dat je met zijn kwaliteiten überhaupt profvoetbal haalt zegt eigenlijk alles over zijn instelling. Transfer naar Ross gun ik hem van harte. Succes!

  0

  0
 • brabantpark
  25 mei, 2016 - 19:07

  Kenny is van het padje af.

  Verdediger met een grote NOAD-instelling. Dat gaan we missen. Technisch niet de beste, maar zijn inzet maakte meer dan goed. Zou goed kunnen passen in de Schotse houthakkerscompetitie.

  Succes Kenny!

  0

  0
 • Barry
  25 mei, 2016 - 19:10

  Barry@niels

  Dat Brandts geen wedstrijd uit kon spelen lag ook aan Dijkhuizen. Brandts liep bijna 1 op 1 toen hij er ineens niets meer van kon en werd gedegradeerd tot 5e spits. Ik begrijp goed dat hij weg wil want de trainer ziet het gewoon niet in hem zitten. Daarnaast gaan we volgend jaar waarschijnlijk weer beginnen met 4 3 3 dus dan is er nog minder kans op speeltijd voor hem.

  0

  0
 • SvenBreda
  25 mei, 2016 - 19:14

  @Barry, juist goed bij 4-3-3 als Seuntjens weg gaat zal brands achter de spits op 10 gaan spelen!

  0

  0
 • Brutes
  25 mei, 2016 - 19:22

  Unal-ars
  Brands
  Bouw daar een team omheen

  0

  0
 • scheppioni
  25 mei, 2016 - 19:35

  Unal was echt heel dramatisch zondag, mocht Kenny’s voetbalschoenen nog niet eens strikken !!
  Ik moet het nog zien al het grut van m.c., Naah leverde na een jaar ook zijn eerste goeie schot af na die ene goeie actie vorige play offs tegen vvv !
  Ik mag hopen dat het Smulders gaat lukken, maar ons NAC is geen e’hoven en zeer grote twijfels met Dijkhuizen ! Verlengen doe je als NaCCer sowieso, want je houdt van deze wereldclub !

  0

  0
 • Fred
  25 mei, 2016 - 19:37

  Laten er het allemaal niet groter maken dan het is , Kenny is geen topper , wel een werker en dan kom je blijkbaar ook tot een transfer nasd Schotland .
  En laten we ook daar ons niet op blind staren , niveau in Schotland is zéér matig .
  Dit jaar was hij de enige met NOAD , maar zoals hier boven ook gemeld had hij tegen de kruiken zowel thuis en uit ook mede schuld aan de tegengoals .
  Willen wij kampioen worden dan zullen we toch spelers moeten hebben met iets meer capaciteit en inzicht .
  Dat zal geen makkie worden maar ik denk nog steeds dat we voor Jelle , Seuntjens en Kenny absoluut betere vervangers kunnen halen .
  De teams van de laatste 2 seizoenen kwamen bewezen tekort voor eredivisie en zelfs top Jupiler .
  Die begroting van het afgelopen seizoen zegt natuurlijk niet veel , het waren vooral karakterloze spelers waarvan een paar nog behoorlijke contracten hadden .
  We moeten er dit jaar een hoop uitgooien en met een kleine kern van het huidige NAC opnieuw beginnen met frisse nieuwe welwillende spelers en wellicht nog een routinier .
  Maar in ieder geval moet je van Seuntjens , Suk, Matic , Pedro , Lazic , Gorter ( tenzij als linkshalf ) , Mulder , Naah , wellicht ook Ars , Verbeek , Borahsahar en Robinson afscheid nemen .
  Huren we spelers van City dan moet het wel uit een andere categorie dan Naah zijn want anders zet het weinig zoden aan de dijk .
  Als ik NAC was zou ik ook de trainer grondig evalueren , hij is voor mij vooral in de nacompetitie een paar keer goed op zijn bek gegaan .
  Ik vond de laatste wedstrijd weer met ern ander team beginnen te ridicuul voor woorden , hij greep ook veel te laat in en had absoluut Dingsdag voor Pedro moeten brengen en eerder .
  Veel werk aan de winkel in ieder geval .

  0

  0
 • Rveer
  25 mei, 2016 - 19:57

  Erg jammer dat de laatste in de selectie met noad weg gaat!
  Kenny succes in Schotland.

  0

  0
 • Otjes
  25 mei, 2016 - 20:00

  Succes is je gegund.

  Wel grappig the staggies is de slechtst betalende ploeg in de Schotse premier league gemiddeld 36000 pond per jaar. Celtic betaald gemiddeld 25 keer meer.

  0

  0
 • Spionkop
  25 mei, 2016 - 20:14

  @

  Ome cor

  Wat ben jou aan het brabbelen?

  0

  0
 • seuter
  25 mei, 2016 - 20:17

  KENNY,KENNY,KENNY hij wil wel maar hij kennie.
  Speler met NOAD.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  25 mei, 2016 - 20:22

  Wel mooi dat de slechtste verdediger (heb zeker respect voor Kenny) van de laatste jaren en zondag 2 goals weg gaf. Lachend na de Schotse competitie gaat omdat hij geen zin in de Jupiler kut competitie heeft. Zegt genoeg denk ik over heel de situatie bij ons NAC

  0

  0
 • Matanza
  25 mei, 2016 - 20:54

  Ondanks dat hij soms n iets mindere wedstrijd had vond ik m.een van de stabielere factoren in het veld. Volgens mij was de rest niet veel constanter dan.Kenny.jammer dat je gaat succes en alle geluk in schotland

  0

  0
 • Nr12
  25 mei, 2016 - 21:04

  Las dat Smulders verwacht dat Unal blijft. Maar Unal heeft op Instagram vandaag iets gepost dat op afscheid lijkt … ‘…really thankful for the wonderful 4 months…’. Hoop dat ie blijft.

  0

  0
 • Marti
  25 mei, 2016 - 21:06

  Ik dacht dat ze alleen in het veld na trapte,maar hier op de Side trappen ze Kenny ook flink na , voor mij was hij en zeker dit jaar NOAD, en voor De schotten een prima mentaliteit ,Kenny maak er wat van , het is voor jezelf een goede stap.

  0

  0
 • zwampie
  25 mei, 2016 - 21:06

  Wat denken mensen nu,dat spelers blijven omdat wij ze lief vinden of dat we ze verrot schelden.
  Spelers kijken logischerwijs naar hun toekomst en om er zover mogelijk eruit te halen, sportief maar zeer zeker financieel. Elke kans die een speler krijgt om er beter van te worden pakken ze met beide handen wat we zelf ook zouden doen.
  Brands wil wel blijven maar wil ook spelen,logisch ,is dit niet bij NAC dan bij een andere club. Kiest deze jongen dan ook voor het geld,nee ,maar hij wil wel een eerlijke kans en sinds de aanstelling van dijkhuizen was hij wel heel snel uit beeld,duikhuizen wilde hem nog ineens de play offs mee laten doen. Had hij dit niet gedaan hadden we na donderdag al geen kans meer gehad. Niemand is belangrijker als de club,maar dat de TS ,brands en het elftal niet aan het spelen kreeg wil toch ook wat zeggen over de kwaliteit van de TS,er zijn wel meerdere moeilijke/probleem voetballers waarbij een TS deze spelers wel aan spelen krijgt,kennelijk is dit bij NAC altijd al we probleem waarbij spelers een iets grotere mond hebben of wat extra aandacht moeten hebben er snel eruit liggen en de ja knikkers mogen blijven staan terwijl deze nog minder presteren.
  Speler als Brands is in al die speel minuten belangrijker geweest als enige ander,en ja hij maakte ook fouten en vergat ook wel eens mee te verdedigen,maar ja wie deed dit niet

  0

  0
 • zwampie
  25 mei, 2016 - 21:11

  OT
  Kenny succes,al was je technisch niet hoogbegaafd ,met je instelling was je dit wel en was je een speler waarvoor je naar het stadion kwam omdat je wist dat je alles gaf wat je Kon,hier kunnen er velen van leren.

  0

  0
 • Dr. Z
  25 mei, 2016 - 21:11

  Kenny is NOAD! Kenny de cultheld van Breda. Al denk ik dat het niet heel moeilijk is om een beter verdediger te strikken.

  0

  0
 • zwampie
  25 mei, 2016 - 21:44

  Kenny is definitief weg
  Tekent voor 1jaar

  0

  0
 • nachoreca
  25 mei, 2016 - 21:54

  we moeten maar eens goed nadenken over het feit dat spelers van niveau kenny zelfs ‘hun’ club vliegensvlug de rug toekeren….we zijn in een ellendig niveau terecht gekomen dat is niet te beschrijven. als ik iets hoop is het wel het beste voor de voetballiefde van mijn leven….maar neem van mij aan dat de weg terug een hele lange moeizame gaat worden…van niveau sparta de laatste 6/7 jaar.

  0

  0
 • 7Hills
  25 mei, 2016 - 22:02

  Hoeveel opleidingsvergoeding zou Kenny opleveren?

  0

  0
 • Bredafun
  25 mei, 2016 - 22:22

  Tuurlijk is ie weg, en f gaan er nog veel meer weg. Helemaal aan hun eigen te danken, er zal weinig over blijven en wer hengelen worden om n team bij elkaar te krijgen wat ook nog voldoende kan spelen om te promoveren. Triest om alles zo in elkaar te zien zakken. Heb t ook n beetje gehad met t lamzakkenspel van nac, lang genoeg tegen n ongeeinteresseerd vooetbal zitten kijken van nac. En dat alles goedmaken in n paar wedstrijden? …. Jammer maar helaas, dat ga niet.
  Alle succes voor de coach, je kan met n schone lei beginnen marinus!

  0

  0
 • Raas
  25 mei, 2016 - 22:23

  Brands en Marinus gaan niet goed samen. Zal ook vertrekken.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  25 mei, 2016 - 23:26

  Een echte teamspeler, een keiharde werker en echte NAC man. Jammer dat hij vertrekt.
  Ik wens hem alle succes toe, dat verdient hij !! Als alle NAC-spelers steeds zo’n inzet hadden gehad, zoals Kenny, dan waren we… laat ik het voorzichtig uitdrukken….., hoger geëindigd.
  Toch is Kenny goed te vervangen in het team, hij had zijn plus-, maar ook zijn minpunten.

  0

  0
 • badeend
  25 mei, 2016 - 23:30

  100x liever Van der Weg dan Brands. Dat is echt een weggooien, kom je als club geen steek verder mee. Dat er hier zoveel blinden zijn die hem ophemelen om enkele doelpunten en vergeten dat 3 (!) trainers achter elkaar hem gewoon niet opstellen en geen van zijn vorige clubs echt interesse had om hem te halen/behouden, dat is écht verbazingwekkend. Ik ben benieuwd hoeveel clubs het komende zomer met hem aandurven.

  Nee, die Kevin Brands, dat is niks. Die kan hooguit 20 minuten mee en alleen de laatste 20 minuten, als iedereen moe Is. Dan lijkt het nog wat.

  Kenny: BEDANKT!

  0

  0
 • chris
  25 mei, 2016 - 23:59

  Bedankt Kenny!

  Heel jammer dat je weg gaat, maar ongetwijfeld een mooie kans en een financiele verbetering.
  Jammer dat je de stijgende lijn niet in onze verdediging doortrekt, maar begrijpelijk.

  Je was voor mij altijd basis.

  Suc6!

  0

  0
 • Andre
  26 mei, 2016 - 08:48

  Pffff Kenny is leuk voor een eerste mischien hoofdklasser, maar echt de slechtste speler van nac… Wel nood en daar mag je hem voor missen maar voetbal zo bizar slecht…

  0

  0
 • buurman
  26 mei, 2016 - 10:15

  Het stukje van Fred is juist.
  Maar waar hij een oplossing meent te zien geeft hij juist aan dat we voor een mission impossible staan.
  Een complete selectie moet worden vervangen met……………… aanzienlijk minder budget.

  Voor de fantasten die menen dat wat bij excelsior kan bij NAC ook mogelijk moet zijn snappen er echt niets van. NAC is een geheel andere club , met een geheel andere (lees duurdere) huishouding.

  Ik gaf na wedstrijd tegen westerlo, begin seizoen, al aan dat we kwalitatief tekort kwamen. Heb nog hevig gewenst dat in de nacompetitie het een keer mee zou zitten. Nee dus, alles zat weer tegen. Tot een knvb toe die de zaak zwaar oplicht.

  Had vervolgens weer de hoop dat NAC dit niet zou pikken en naar de rechter zou stappen ; nee dus, je krijgt de helft van de club mee maar de andere helft predikt weer teksten dat het niks uithaalt en dat het wel in orde komt volgend seizoen. De kretologie waar boer Koekoek jaren lang hartstikke beroemt mee werd bij ons NAC zeg maar.
  Soms verlang ik naar zijn zalvende teksten. Wij zijn echt een club die daar gevoelig voor is. De realiteit. zien we liever niet. Zo bleef mommers vele jaren glimlachend in het zadel. En langzaam maar zeker zakten we, en zakken we nog steeds, dieper in het moeras.

  Uiteraard ga ik volgend seizoen weer kijken, maar ik zie wel onder ogen dat we zwaar in de shit zitten.

  0

  0
 • EL76
  26 mei, 2016 - 12:59

  Weet Kenny wel dat hij links moet rijden in Schotland?

  0

  0
 • Cor Taxi
  26 mei, 2016 - 18:01

  Een ieder die tegen Kenny is!!!!! U bent gewoon een Mafketel.!

  0

  0