Go to Top

Smulders duidelijk in zaak-Lazic: “Met ons valt niet meer te praten”

Smulders duidelijk in zaak-Lazic: “Met ons valt niet meer te praten”

Dat men bij NAC momenteel een duidelijk beleid voert als het gaat om het type spelers dat men bij NAC wilt hebben, is duidelijk; Voor NAC spelen? Graag of niet.

Voor spelers die nog overgebleven zijn van vorig seizoen, geldt dit ook. En zoals nu blijkt is Technisch Directeur Smulders niet van plan voor iemand een uitzondering te maken. Vlatko Lazic was er even klaar mee, NAC is nu helemaal klaar met hem.

Lazic trainde tijdelijk niet mee. De motivatie was hem in de schoenen gezonken. Lazic heeft zich ook nog niet op de training gemeld. Bij NAC laten ze het er niet bij zitten en Smulders meldt dat de tijd van Lazic bij NAC voorbij is: “Er is al genoeg gesproken, we beëindigen zijn contract,” vertelt hij aan BN DeStem. Breekpunt was het feit dat Lazic zich maar moeilijk kon motiveren om te trainen. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen.

“Als je een contract hebt bij een club, verwacht je op zijn minst inzet”, zegt Smulders verder. Lazic had ook moeite met het in zijn ogen te lage salaris dat hij bij NAC verdient. Dat salaris zou stijgen bij promotie naar de Eredivisie, en promotie is niet bewerkstelligd. Geen promotie, geen salarisverhoging. Helder verhaal, maar dus niet naar tevredenheid. Lazic zelf gaf aan niet zo zeer meer geld te willen, maar op zoek te zijn naar een andersoortige compensatie. Wat hij hiermee precies bedoelde (basisplaats, trainerscursus?), is niet duidelijk geworden.

In eerste instantie wilde Vlatko naar een andere club vertrekken. “Vervolgens heeft hij zich bedacht”, vertelt Smulders. Lazic zelf gaf nog aan: “Ik wil graag bij NAC blijven.”
En hoe nu verder? Hans Smulders is kristalhelder daarin: “Met ons valt niet meer te praten. We beeindigen het contract en Vlatko kan naar een andere club vertrekken.”

“Kèk, da’s praot!” of “Oei, korte bocht..”? Met ‘Grad Damen-gate’ een tweede gevalletje wat niet bepaalt als rust-in-de-kiet uitademt. Maar aan de andere kant… je moet je godnondeju maar gewoon weten te motiveren, of nie?!

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

65 Reacties op "Smulders duidelijk in zaak-Lazic: “Met ons valt niet meer te praten”"

 • Benn076
  5 juli, 2016 - 18:47

  Kèk, da’s praot!

  0

  0
 • Halve Liter
  5 juli, 2016 - 18:49

  Ik ga bij deze voor de “Kèk, da’s praot!”
  Als hij het verdomme al niet eens op kan brengen om normaal te komen trainen ben ik blij dat we van hem af zijn. Leuke speler (verre van bijzonder) omdat hij op meerdere plekken uit de voeten kan maar als hij zich te groot voor NAC voelt mag hij lekker ergens anders gaan kijken. Kan me niet voorstellen dat er eredivisieclubs zijn die deze jongen op willen pikken want het stelt allemaal niet veel voor.

  Houdoe en klasse Smulders!

  0

  0
 • Breda-loyal
  5 juli, 2016 - 18:50

  Goed gehandeld door Smulders

  0

  0
 • Gman
  5 juli, 2016 - 18:52

  Ik sluit me aan. Kèk, da’s praot!

  0

  0
 • Balopdak5...traaie
  5 juli, 2016 - 18:52

  Tja tis duidelijk, maar das weer eentje minder dus hoop wel dat er al wat andere spelers achter de schermen klaar staan. Zie overigens ook dat Vermeer er tot het begin van de competitie uit ligt met een blessure, kleine scheurtjes in de selectie. Moeten worden opgevuld, dus Hansie verras ons de komende week maar weer eens met een paar leuke aanwinsten.

  0

  0
 • Semsi
  5 juli, 2016 - 18:53

  Je niet meer kunnen motiveren om voor de club te spelen = opzouten!
  100 % gelijk Smulders !!
  Heeft hij toch zijn zin en kan hij transfervrij naar Sturm Graz en zijn vriendje Matic, hoop voor hem dat hij daar wel een basisplaats en een dik salaris kan gaan verdienen, maar dat betwijfel ik ten zeerste!

  Doei Vlatko !

  0

  0
 • Jantje123
  5 juli, 2016 - 18:55

  Ik geloof het verhaal van geen kanten.

  0

  0
 • Rbull
  5 juli, 2016 - 18:57

  Houdoe en bedankt! Aan de andere kant zodra iemand straks naar een hoger geklasseerde club kan en NAC laat hem niet gaan, dan moet die speler gaan zitten mokken. Gewoon zeggen dat hij het niet meer kan opbrengen voor NAC en je mag hup gratis weg.

  0

  0
 • Oosterhout3
  5 juli, 2016 - 18:58

  Kik, das proat!!

  Eindelijk een t.d die zegt…. graag of niet…. niet? Stik er lekker in, voor jouw 10 anderen!!

  0

  0
 • Joop Klepzeiker
  5 juli, 2016 - 19:00

  Tja, we horen het verhaal maar van een kant, maar opnieuw kristalhelder beleid van onze Hans. En ongeacht hoe Vlatko het ziet, dit gaat niet meer goedkomen, dus moet ie een deurtje verder gaan kijken. Vraag is alleen of Nac zomaar contract mag ontbinden, want ik vermoed eerlijk gezegd van niet, en deze zeer beperkte voetballer is het niet waard om een (kleine) zal geld mee te geven. En als je dit binnenskamers op weet te lossen, is er best een Belgische tweedeklasser waar je hem kunt lozen, en ze de gedachten mee kunt geven dat ze iemand binnen halen die je op en naast het veld op meer posities kwijt kunt dan Ozil. Maar met deze recht door zee strategie van ons Hans denk ik dat het makkelijker is om een combi deal te ritselen om Damcevski, Lasnik en Bobson de omgekeerde weg naar City te laten bewandelen en Pep te overtuigen van het creatief instinct van dit illustere drietal.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  5 juli, 2016 - 19:07

  Doei Lazic!
  Tot nooit meer ziens!
  Het is namelijk graag of niet.

  0

  0
 • Tom
  5 juli, 2016 - 19:08

  @joop ik denk dat nac het op werkweigering gooit (lees niet op komen dagen op training) en dat er dus geen euro meegegeven word!

  0

  0
 • willem 4,5
  5 juli, 2016 - 19:08

  De tijd van pappen en nathouden is voorbij, dat ismaar goed ook, daar is ons clubke bijna aan kapot gegaan.
  Als je niet graag voor NAC wil spelen moet je opsodemieteren en ergens anders gaan lopen zieken!

  0

  0
 • harm
  5 juli, 2016 - 19:13

  Komt er onderhand nog een spits en keeper?

  0

  0
 • Vaque Geej
  5 juli, 2016 - 19:16

  Mooi. Opbokken met al die typetjes. Het wordt tijd dat er weer jongens komen te spelen die op z’n minst hersenen en fatsoen hebben. Dag Lazic!

  0

  0
 • RV
  5 juli, 2016 - 19:16

  Opzich prima maar we staan vier weken voor de start van de competitie en we hebben nog geen een vaste waarde voor de verdediging op Dingsdag na. Van Diermen en van Bezooijen waarschijnlijk niet op tijd klaar.

  En dan ook nog eens geen keeper en spits.
  Zeer zorgelijk inmiddels hoor.

  Niet alleen de concurrentie maar ook de clubs voor plaats 5 tot en met 12 lopen voor op NAC.

  0

  0
 • Tom smits
  5 juli, 2016 - 19:18

  Ik begin nu echt wel een beetje zenuwachtig te worden betreffende de selectie. Niet zo zeer dat we Kazic niet meer terug zien maar wel kwaliteit Vd selectie en aantal poppetjes. We halen Rommens, Vermeer ( voorlopig geblesseerd enkele maanden eruit) korte, stans en nijholt en Haemhoudts. Maar vanaf die tijd verliezen we Pedro, Stam, Lazic. Vermeer voorlopig geblesseerd. Ik heb wat Verbeek betreft ook een onderbuik gevoel dat die weggaat. Dan blessures van bezooijen en van Diermen.
  Week aan de winkel en rap. Wat moeten we nog halen. 1keeper
  2 links backs
  2 rechts backs
  1 centrale verdediger
  2 spitsen
  1 rechrsbuiten
  1 linksbuiten als Verbeek blijft en anders 2 Als we dan zien dat City een speler haalt van 19 van een onbekende club en stalt bij PSV dan vraag ik me af wat het niveau is wat wij krijgen. Dus vanuit city voor de breedte dus zelf als basis team nog halen keeper, lb, rb, cv, spits en links buiten.

  0

  0
 • Henri
  5 juli, 2016 - 19:26

  Dus bij de eerste speler waar het contractueel is geregeld laat Smulders zo even de transferrechten van € 100.000,– vallen. Wie lacht er nu het hardst? Maar goed, waarschijnlijk is hij nu al overtuigd van het feit dat Lazic niet meer nodig is. Waar ik het overigens volledig mee eens ben. Maar dat heb ik vorig seizoen al dikwijls genoeg kenbaar gemaakt. Onbegrijpelijk dat deze speler ooit is gehaald.

  0

  0
 • henk
  5 juli, 2016 - 19:27

  Ongelofelijk hoe slecht bovenstaande reaguurders tegen een beetje onzekerheid kunnen. Smulders heeft lijn in zijn beleid. Een verademing itt zij voorgangers, t/m Van As, die louter met het bord op schoot scouten. De selectie zal over 4 weken misschien nog niet rond zijn. Dat geldt voor 90% vd clubs met ons budget. Dat kan ook bijna niet anders. Dit is de lalaland en niet lalaland. NAC heeft nu eenmaal weinig te besteden. Dit is het gevolg.

  0

  0
 • henk
  5 juli, 2016 - 19:28

  Gelachen om het feit dat er mensen zijn die denken dat er clubs zijn die een ton voor Vlatko Lazic willen neertellen.

  0

  0
 • HenriJ84
  5 juli, 2016 - 19:33

  Als voetballer en met deze mentaliteit kan ik moeilijk zeggen dat ik hem ga missen. Door veelzijdigheid had hij wel nuttig geweest. Oh well, graag of niet. Hopelijk gaat Smulders nu wat mensen binnenhalen. Hoeven niet allemaal direct basisspelers te zijn maar jongens die nog doorgroeimogelijkheden hebben op de verdedigende en buitenspelers posities zouden onderhand goed uit gaan komen. Naast de overduidelijke keeper en spits.

  0

  0
 • Wanny
  5 juli, 2016 - 19:37

  Voor Lazic ga je nergens een transfersom krijgen, dus daar verlies je niks aan.

  Contract beëindigen is natuurlijk ook kort door de bocht van Smulders. Dat kan helemaal niet zomaar, tenzij er een clausule in het contract is opgenomen. Uiteindelijk zal er dus toch iets van wederzijds goedvinden moeten zijn waarbij Lazic vertrekt.

  0

  0
 • Bredafun
  5 juli, 2016 - 19:39

  Don’ fuck Smulders! Smulders will fuck you!

  0

  0
 • BJ
  5 juli, 2016 - 19:55

  Gratis weg is geen probleem, veel belangrijker dat hij snel vertrekt. Komt technisch veel te kort, mist inzicht en straalt middelmatigheid uit. Met inzet alleen kom je er niet.

  0

  0
 • scheppioni
  5 juli, 2016 - 20:06

  Van de ene kant jammer, wel volkomen gelijk van Smulders, als eerste vereiste is niet welke spelers er dadelijk bij ons NAC staan, maar wel dat er weer eens een echte overmijnlijk mentaliteit staat en niet spelers die twijfelen om voor NAC te willen/mogen voetballen !! HUP NAC

  0

  0
 • Martinus
  5 juli, 2016 - 20:16

  Ik had Lazic hoger ingeschat dan dit. Hij krijgt betaald om zijn werk te doen, maar kan zichzelf niet motiveren. Zijn instelling laat dan te wensen over en dat kunnen we er niet bij gebruiken. Stoorzenders van het groepsproces moet NAC weren.
  Hoop niet dat Lazic nog wat geld mee krijgt in elk geval. Wat hij communiceerde, lijkt mij onder werkweigering te vallen.

  0

  0
 • die ne gast
  5 juli, 2016 - 20:17

  Ben het wel eens met Tom Smits: er moeten nog wel heel veel gaten in de selectie opgevuld worden. Van Manchester City verwacht ik eerder 5 keer niveau Naah als 5 keer niveau Unal, dus daar moeten we het ook niet van gaan hebben. Augustus wordt nog heel onrustig voor ons als supporters.

  0

  0
 • BoerFM-ELEP
  5 juli, 2016 - 20:25

  Heeft die toch nog zijn zin gehad.

  0

  0
 • harm
  5 juli, 2016 - 20:27

  Vinnie 6 weken eruit….Morgen alweer een oefenwedstrijd weer zonder nieuwelingen…woensdag de 13de al eerste test mechelen

  0

  0
 • Daan
  5 juli, 2016 - 20:58

  Dat is klote. Maakte een erg positieve en gretige indruk .

  0

  0
 • Braze
  5 juli, 2016 - 21:05

  Lazic heeft wat hij wou, vertrekken zonder de transfersom van een ton. Het lukt NAC weer een speler te laten vertrekken voor einde contract en zonder transfersom.
  Overigens ben ik het er mee eens : een speler die niet wil moet verytrekken. Alleen als NAC geld genoeg had zouden ze hem de rest van zijn contract moeten laten trainen tot hij er bij neer viel en niet laten spel3en potdomme.

  0

  0
 • Emarino
  5 juli, 2016 - 21:14

  Bedankt voor bewezen diensten, je komt er zelf wel uit zeker?
  Zo zal het waarschijnlijk gegaan zijn op het kantoor van Hansie.
  Prima opgelost.

  0

  0
 • H.V.M.
  5 juli, 2016 - 21:16

  Het is volkomen duidelijk!
  Het nieuwe NAC wil van Lazic af.
  Liefst vandaag nog.
  En waarom?
  Simpelweg omdat Smulders en Co voor de positie(s) van Lazic al geruime tijd, minimaal een of twee (betere) vervanger(s) op het oog heeft.
  Er moeten op korte termijn nog de nodige knopen doorgehakt worden, dus haast is geboden!

  0

  0
 • Nicky
  5 juli, 2016 - 21:20

  @Braze

  Dat is een hoop negatieve energie… en negatieve energie is ook energie. Zonde want die had je ook aan iets positiefs kunnen besteden.

  Normaal.kan NAC natuurlijk nooit eenzijdig een contract stopzetten zonder ervoor te betalen. Belangrijk zijn hier de woorden van Smulders : “je mag op zijn minst inzet verwachten”. Juridisch een prima onderbouwing voor exit speler en weer verder vooruit kijken.

  0

  0
 • buurman
  5 juli, 2016 - 21:27

  Lazic is een teleurgestelde werknemer. Maar ik denk niet dat de clubs voor hem in de rij staan. Van de andere kant nu kan hij voor nop vertrekken dus misschien hapt nu wel een clubje toe.
  Kan met het vertrek van Lazic goed leven, maar het vertrek van Pedro vind ik jammer. Die kon wel iets. Marinus haalde niet uit Pedro wat er in zat vrees ik.
  Ik ben er allemaal niet zo gerust op.

  0

  0
 • Guuske
  5 juli, 2016 - 21:32

  Tja armoe. Nac durft in dit stadium nog niet hardop te vertellen dat ze binnen 3 jaar willen promoveren. Want met dit armoedig elftal speel je enkel voor de play of en dan hopen op geluk. Echter vertellen ze dit pas wanneer de seizoen kaarten verkocht zijn.

  0

  0
 • Oosterhout3
  5 juli, 2016 - 21:48

  Tuurlijk kan gratis opzeggen voor nac WEL!

  Lazic doet aan werkweigering!
  Dat is direct een reden om een contract te onrbinden

  Doe maar eens 5x in de week bij je baas… dan ben je ook snel buiten hoor!!

  0

  0
 • Ritchey
  5 juli, 2016 - 21:49

  Terecht, vast wel een gemotiveerde speler te vinden die voor het salaris van Lazic wil ballen bij de mooiste club en in een goed bezet NAC stadion. Begin wel te snaccen naar een keeper en spits overigens.

  0

  0
 • Mafkees
  5 juli, 2016 - 21:54

  Lazic heeft dus gewoon zijn zin. Hij kan weg, zit zonder club en xontract en kan gewoon gratis naar Sturm Graz verkassen

  0

  0
 • nachoreca
  5 juli, 2016 - 21:55

  Goed zo smulders! Opzouten met dat soort gasten.

  0

  0
 • ome cor
  5 juli, 2016 - 21:55

  Beetje te hoog ingezet, die Lazic.
  Ik denk dat hij voor het niveau NAC in de JL zeker van waarde had kunnen zijn, mits gemotiveerd.
  Zonder motivatie is iedereen waardeloos.

  Te hoog ingezet en verloren. Smulders is geen schooljongen, die laat zich niet piepelen door de heren voetballers. Alle respect voor Hans !

  0

  0
 • ZjeePeej
  5 juli, 2016 - 21:59

  Lazic riep vorige week dat hij er wel voor het weekend uit zou zijn of ie bij NAC wilde blijven. Als hij daarna niets heeft laten horen houdt het gewoon een keer op lijkt mij. Ook al hebben we nu nul backs. Handel dit netjes af en snel op zoek naar verdedigers die wel willen en passen.

  0

  0
 • Nacman
  5 juli, 2016 - 21:59

  Ik denk en wat ik hoor dat voor het einde van de week de selectie zo goed als rond is smulders is geen prater van die interesse en die komt de lekken naar buiten zijn gedicht
  Er zullen spelers bij zitten die namen zullen je verrassen
  En de jongens van MC zijn ook van wereldklasse
  Hulde aan smulders een td die zich niet door een speler de les laat lezen smulders en dijkhuizen zijn de baas in het nac huis
  FORZA NAC

  0

  0
 • zwampie
  5 juli, 2016 - 22:01

  Goed standpunt van Smulders graag of niet.
  Maar er zit wel een keerpunt hieraan, omdat lazic zijn kont in de krib gooit mag hij gratis weg en heeft hij ook zijn zin. Anderen clubs die interesse hadden vonden de prijs teveel waardoor mede deze situatie is ontstaan en nu hij dan transfervrij is,kan hij alle kanten op.
  Ik weet dat elke euro die Men uit kan sparen er weer 1 is,maar het is ook makkelijk om zo van je contract af te komen als je geen zin meer hebt.

  0

  0
 • NACdeClub
  5 juli, 2016 - 22:11

  @zwampie, hier denkt een goede Td wel over na hoor. Mogelijk moet er geld vrij gemaakt worden.

  0

  0
 • wanny
  5 juli, 2016 - 22:27

  @ oosterhout 3

  NAC heeft Lazic naar huis gestuurd. Dus van werkweigering is geen sprake. Wellicht te weinig inzet, maar ga dat maar eens bewijzen voor de rechter.

  0

  0
 • Toontje
  5 juli, 2016 - 22:30

  Toch slim die gekke Lazic.
  NAC wilde geld voor hem
  Hij wilde naar Graz
  Graz wilde niets betalen
  Hij zorgt dat hij ontslag krijgt
  Is nu tranfervrij
  Kan gratis naar Graz
  Heeft dus wat hij wilde

  te triest voor woorden…wat is een contract dan nog waard, als dit met werkweigering het resultaat is.

  0

  0
 • Nac
  5 juli, 2016 - 22:36

  Kan ook een voordeel zijn meer geld vrij voor een spits en verdedigers

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  5 juli, 2016 - 23:09

  Ik kan het niet beoordelen, wat er gebeurd is. Wel constateer ik dat een goede speler, Lazic, NAC verlaat en dat betreur ik.

  0

  0
 • Nac
  5 juli, 2016 - 23:15

  Goede speler?

  Hij kan linksbuiten en rechtsback normaal heb je of verdediging of aanval.

  Het is allebei net niet. Ik zeg niet dat hij njet bruikbaar is. Maar als hij geen inzet geeft dan blijft er maar weinig kwaliteit over.

  0

  0
 • Zagge
  5 juli, 2016 - 23:19

  Geen fernandezjes meer bij NAC olé oleeeééé

  0

  0
 • Vaque Geej
  5 juli, 2016 - 23:40

  Liever 1 Lazic aan de kant dan 10 in de club.

  Je mag een gegeven NAC niet in de club schijten.

  Prutser.

  0

  0
 • Dutchbird
  5 juli, 2016 - 23:45

  Niet alleen Lazic weet waar hij aan toe is. Mochten er nog twijfelaars rondlopen dan weten ze dat ze snel aan de bak moeten. Tis graag of niet bij Smullie.

  0

  0
 • Breda
  6 juli, 2016 - 00:11

  Als supporter weet ik het wel, jupiler league is kut.

  Maar voor NAC als club vraag ik mij serieus af of je met al die gasten tegen een hoger salaris beter af was geweest in de eredivisie…

  0

  0
 • Peer11
  6 juli, 2016 - 00:21

  NAC is dolblij als ze van Lazic af zijn. Leuk voor de breedte, maar dat kunnen de gasten van City straks prima opvangen. Heel jaar falen en dan meer geld willen hahaha wat een grap. Bijna alle troep van vorig seizoen is nu opgeruimd. Hans is goed bezig.

  0

  0
 • Dippo
  6 juli, 2016 - 01:13

  Kèk, da’s praot!
  Rotte appels kunnen we niet gebruiken, helemaal niet erg om opnieuw te beginnen.
  Houdoe & bedankt.

  0

  0
 • Nacgaatnooitverloren
  6 juli, 2016 - 01:58

  Oplazeren dan!

  0

  0
 • Balletje
  6 juli, 2016 - 07:03

  Geen geld voor de Lazic als hij verkast, maar hij kost dit jaar ook geen salaris meer, of zie ik dat verkeerd?

  Ik vertrouw op Smulders zijn inzicht.

  0

  0
 • zwampie
  6 juli, 2016 - 07:07

  toontje
  precies wat ik ook ermee wil zeggen. Wat heeft dan ook de waarde dat je eerst geld vraagt en nu zo weg wilt doen. Had dit dan eerder bedacht en zodra je ervan af kan komen laten gaan. Nu hebben ze verkeerd gegokt en krijgt het wellicht wel een staartje.
  Ontevreden Lazic, wil nog steeds voor NAC voetballen dus geen werkweigering,maar wellicht wel een ongemotiveerde speler.
  NAC ontevreden over Lazic,heeft dadelijk een ongemotiveerde speler die langer bij NAC blijft lopen terwijl men dit eigenlijk niet wilt.

  0

  0
 • Europa league
  6 juli, 2016 - 07:40

  Gianni Zuiverloon ADO is vrij volgens mij prima back voor NAC en pas 29

  0

  0
 • Marseille
  6 juli, 2016 - 10:27

  Henk dijkhuizen halen van Roda, is transfervrij en een prima rechtsback

  0

  0
 • JM
  6 juli, 2016 - 12:49

  Kèk, da’s praot!

  0

  0
 • Aleksander
  6 juli, 2016 - 13:57

  Dit is precies het toppunt van domme mensen bekijken het verhaal maar van 1 kant jullie weten niet wat voor gesprekken er zijn geweest tussen de club en lazic hebben der geen benul bij dat de club niet meewerkte met wat de speler wou! Er werd een bedrag van onder de ton geboden dat namen ze niet aan en andere spelers die niet eens speelde een beter salaris hadden als hem en wat van de laatste 2 wedstrijden de belangrijkste goed trainen goed spelen maar toch wissel staan wie zou met al die punten het nog naar ze zin hebben dat noem je een speler proberen kapot te maken ! Weet eerst wat er speelt voordat jullie reageren

  0

  0
 • Astrid
  6 juli, 2016 - 14:23

  Ik vindt niet normaal hoe Lazic zwart wordt gemaakt door Mulders’ daar klopt niks van Lazic is gewoon blijven trainen hij staat achter elke club waar hij voor uit komt en achter de supporters als hij de laatste 2 wedstrijden had gespeelt waren wij NAC waarschijnlijk gepromoveerd geweest hij heeft geen eecho hij staat achter de club en de supporters niet als veel andere spelers dat niet doen hij maakt een praatje op de foto enz wat veel spelers niet doen die lopen de supporters gewoon voor bij hij blijft gewoon een normale jongen Lazic succes verder 👍👍

  0

  0
 • Het echte verhaal
  6 juli, 2016 - 15:14

  Dit verhaal klopt van geen kant! Ten eerste lees je nu alleen de kant van Smulders, maar er is altijd nog een ander verhaal en ik kan je vertellen, de waarheid ligt geheel anders dan hier gesuggereerd wordt!
  Nooit, nogmaals: NOOIT kan en mag een technisch directeur zo tegen een speler praten hoe deze Smulders tegen Lazic praatte.
  Er is geen sprake van werkweigering geweest. Het zat als volgt: Lazic wilde graag met de trainer en Smulders om de tafel, omdat hij zich sinds de play-off wedstrijden aan de kant gezet voelde. Werd zonder pardon op de bank gezet tijdens de mooiste wedstrijden van het seizoen en dat deed pijn. Niet eens een invalbeurt kon ervanaf! En denk je dat er uitleg kwam? Nee natuurlijk niet.
  Daarnaast gingen alle spelers van vorig seizoen voor niks weg. Spelers die veel meer verdienden, konden zonder pardon weg vanwege de clausule. Nieuwe spelers werden aangetrokken en de meeste konden meteen voor 3 jaar tekenen en voor een beter salaris dan Lazic. Dat deed extra pijn. Wederom geen gevoel van geen waardering.
  Daarom wilde Lazic in gesprek gaan, zonder hiervoor naar buiten te treden. Echter kon Smulders zicht totaal niet verplaatsen in de ander. Werd boos en Lazic hoefde niet meer op de club te komen en zich niet meer bij het team te voegen. Dit was absoluut niet wat Lazic wilde en had daarna nog contact met de trainer. De trainer gaf aan even de boel te laten rusten en op het verzoek van Smulders in te gaan. Echter voelde Lazic zich daar zo slecht bij dat hij de volgende dag meteen Smulders gebeld heeft en ik kan je vertellen: DAT gesprek is er één voor in de boeken. Lazic gaf aan voor zichzelf, maar vooral voor de club gewoon te willen trainen, maar nee, Smulders schreeuwde meteen: jij hoeft niet te komen! Lazic is echter gewoon de volgende dag naar de club gekomen en heeft sindsdien getraind. Weliswaar in zijn eentje, maarja Smulders weigert zich ook maar in de ander te kunnen verplaatsen en gooit het nu in de media op werkweigering!
  Één grote grap die Smulders! Lazic had er graag uit willen komen en wilde gewoon dat zij op de hoogte waren van het gevoel van onderwaardering. Maar Smulders heeft van een mug een olifant gemaakt, waardoor er nu in de media een verkeerd beeld van Lazic geschetst wordt. Lazic is één van de weinige spelers die zoveel begaan is met de supporters. Maakt altijd tijd, handtekening, foto en maakt een praatje. Bij zijn oude club De Graafschap zijn de supporters hem nog steeds niet vergeten, omdat hij altijd veel oog heeft voor de mensen die ECHT om de club geven. Laat mij 1 ding duidelijk zeggen: Smulders geeft niet om NAC. Dit zal nog wel blijken, uiteindelijk komt de waarheid (deze waarheid die ik nu vertel) heus wel boven water en het zal echt niet alleen bij dit verhaal over Lazic blijven.
  Smulders: karma is a bitch. Zorg ervoor dat zo’n mooie club als NAC Breda mooi blijft en ga geen onzinverhalen de media ingooien. Dit kan een club alleen maar schade toebrengen..

  0

  0