Go to Top

Het lijkt wel zomer…

Het lijkt wel zomer…

… want de transfergeruchten vliegen ons nu al om de oren. Waar de naam Darryl van Mieghem al in verband werd gebracht met NAC Breda, hebben we nu ook onze pijlen gericht op Tom van Weert.

 Tom van Weert is net als Darryl van Mieghem in het bezit van een aflopend contract in het kralingse bos, wat er automatisch voor zorgt dat clubs hun interesse gaan tonen. Volgens VI heeft NAC zijn interesse getoond in de spits, op dit moment de man met de meeste doelpunten achter zijn naam bij Excelsior (8), maar is het zeer de vraag of van Weert wel interesse heeft in NAC. In de winterstop hebben onze vrienden uit Tilburg nog interesse getoond in de spits van Excelsior maar koos Willem 2 uiteindelijk voor Ogbeche van Cambuur Leeuwarden. Al met al lijkt het er op dat Hans Smulders zijn masterplan vroeg op gang wil gaan brengen. Volgend jaar 4-2-4 en de 100 doelpunten passeren in 1 seizoen!

Bron: Bsiderats, Soccernews, VI

39 Reacties op "Het lijkt wel zomer…"

 • scheppioni
  9 maart, 2016 - 20:49

  Tsja Praatpapegaai, da zou niet gek zijn !
  Maar wordt toch door de onzekerheid wel lastig, maar gelukkig in deze is NAC tenminste niet afwachtend !

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  9 maart, 2016 - 20:55

  Dit vind ik nou geen namen waar ambitie uit spreekt. Van de Weert is een hele matige spits, misschien leuk voor een clubje als Excelsior. Ik weet zeker dat Ars een betere spits is. Van Mieghem is zelfs een reserve van Excelsior,
  Smulders wil met zijn plan van aanpak binnen een aantal jaar structureel bij de eerste 8 van Nederland meedraaien. Dan zal hij toch met andere namen aan moeten komen.

  0

  0
 • IKKe
  9 maart, 2016 - 20:55

  @BSR

  Volgend jaar 4-2-4 en de 100 doelpunten passeren in 1 seizoen! ????

  Gaan jullie ervan uit dat NAC niet promoveert ?

  0

  0
 • Toontje
  9 maart, 2016 - 21:09

  zelfs deze spits is niet te betalen….want we hebben nog steedfs geen euro te makken….dus dit zijn allemaal zoethoudertjes want als we niet promoveren gaan er alleen maar weg (clausules) en we krijgen er nog meer brandhout voor terug..Dat noemen ze een neerwaartse spiraal

  Als je afgelopen weekend Cambuur hebt gezien,,,weet je toch dat je geen enkele kans maakt!!!!
  Wordt een keertje realistisch…ook al doet het pijn

  0

  0
 • 076 NOAD
  9 maart, 2016 - 21:12

  Laten we maar gelijk heel Exelsior kopen dan. Na Van Diermen en deze 2 heren.

  0

  0
 • Vaque Geej
  9 maart, 2016 - 21:19

  Unal kwam toch maar voor een half seizoen? Als hij straks vertrekt zit je ook niet echt breed qua spitsen. Ik denk dat van Weert op dit moment en volgend seizoen wel een aanwinst kan zijn voor NAC.

  0

  0
 • Rattartar
  9 maart, 2016 - 21:33

  Niks mis mee.
  Dijkhuizen zal half Excelsior echt niet opkopen omdat het zulke leuke mannetjes zijn. Hij zal echt wel kijken of ze een waarde voor het team zijn.
  Mochten de spelers niks zijn lijkt Smulders mij mondig genoeg om gewoon ‘nee’ te zeggen bij een contractverzoek.

  Ik heb vertrouwen in Smulders en Dijkhuizen. Mochten we niet promoveren, dan denk ik serieus dat dat volgend jaar wel gebeurt. En dat heb ik gerust over voor een stabieler NAC!

  0

  0
 • RV
  9 maart, 2016 - 21:34

  Ouwe spionkop, ik weet niet maar Excelsior is momenteel stappen verder dan NAC als we kijken naar het technisch beleid en het budget. Van Weert gaat echt niet naar NAC die kan best bij een eredivisieclub aan de slag of kiest voor een avontuur.

  Dat Smulders binnen een aantal jaar naar de top 8 wil betekent toch niet dat hij volgend jaar met subtoppers uit de Eredivisie moet komen?

  We staan er momenteel heel erg triest voor dus dat betekent slim investeren, spelers transfervrij aantrekken en hopen dat ze goed presteren en een centje op gaan leveren zodat er langzaam weer spelers van een beter kaliber aan worden getrokken.

  Ik vrees daar overigens heel erg voor want nu is er in totaal werkelijk 0 euro transferwaarde en in het verleden is al gebleken dat we jaarlijks transfer nodig hebben om te overleven. We hadden een Seuntjens die in potentie iets op zou kunnen leveren (ik zeg geen miljoenen) maar die loopt gratis de deur uit. Zijn we altijd al heer en meester in geweest in Breda, creatieve spelers worden niet gewaardeerd en spelers met transferwaarde worden gepasseerd terwijl passanten en huurlingen wél de kans en krediet krijgen.

  Pfff… wat een klote zooi allemaal man.
  Vrijdag weer Top Oss en zelfs de C categorie spelers lijken voor NAC niet meer haalbaar.

  0

  0
 • Fred
  9 maart, 2016 - 21:46

  @ Ikke , het komt wellicht ff goed binnen bij je , maar inderdaad wij zullen nog minimaal een jaartje eredivisie voor de kiezen krijgen .
  Met dit team en deze instelling is promotie uitgesloten , dat is gewoon onmogelijk , hoe erg ik het ook vind .
  We komen zoveel tekort dat ik de ommekeer in de na competitie niet zie gebeuren .
  De wedstrijd tegen Sparta over een paar weken zal veel zo niet alles duidelijk maken .
  Vooral op het middenveld krijgen we maar steeds geen grip en daar verliezen we ook steeds de slag , we beslissen daar waar de slag gewonnen moet worden steeds in ons Na(aah)deel.
  Het is eigenlijk ook triest dat een van de Weert 4 jaar geleden al bij ons had kunnen lopen evenals die van Moorsel van Sparta die nu bij Sparta de pannen van het dak speelt .

  0

  0
 • Nacman
  9 maart, 2016 - 21:48

  Gewoon smulders zijn gang laten gaan hij heeft meer inzicht dan die slapjanussen voor hem

  0

  0
 • NOAD1912
  9 maart, 2016 - 22:09

  Word eens wakker, NAC promoveert niet met dit elftal met zon slappe instelling!!

  0

  0
 • Henri
  9 maart, 2016 - 22:50

  @Fred
  Van Moorsel koos destijds bewust voor FC Groningen. Was op dat moment een logische keus denk ik.

  0

  0
 • Nicky
  9 maart, 2016 - 23:53

  @Fred

  Lekker NOAD nu al zeggen dat iets onmogelijk is….

  0

  0
 • gerrit39
  10 maart, 2016 - 07:26

  Nou die gasten komen niet want die komen misschien als nac promoveert.En ik denk dat het nog een jaar jl wordt.Mensen roepen veel te snel we promoveren wel via de play offs nou met zo’n instelling en veldspel niet hoor.

  0

  0
 • H.K.
  10 maart, 2016 - 07:57

  Hahaha tja dat is de enige club waar blabla Marinus wat spelertjes kent. Excelsior oftewel Feyenooit2. En zelfs deze spelers zijn niet haalbaar voor NAC. Ga eens vissen in een andere vijver heer Smulders. Topklasse Nederland of 2de klasse Belgie. Daar lopen zat spelers met NOAD rond die graag naar NAC komen.

  0

  0
 • Corleone
  10 maart, 2016 - 08:41

  Met mats komen we er wel die sleep ons erdoorheen met zijn instelling hahahahaha😂😂😂😂

  0

  0
 • Bredafun
  10 maart, 2016 - 08:44

  Laten we eerst een focussen op dit seizoen, eerst de opdracht sfwachten om terug te krabbelen naar de ERE. Als we daar terug kunnen komen dan is het halen van spelers vele malen makkelijker. Goede spelers zitten echt niet te wachten op n club die r zomaar wat bij hangt in de Juub.
  Met zn allen achter NAC blijven staan en die gasten naar overwinningen helpen en ondersteunen!
  HUP NAC!

  0

  0
 • Spartaan Joop
  10 maart, 2016 - 08:49

  Hahaha, ik moest hardop lachen om dit bericht.

  in de trant van: Sparta heeft interesse in Hakim Ziyech, is in bezit van een aflopend contract…

  0

  0
 • Dirk
  10 maart, 2016 - 09:04

  Even een andere poll; “tegen wie spelen we het liefst in de nacompetitie?” Ik denk dat we de meeste kans tegen cambuur maken. Echter als we tegen Excelsior spelen hebben we weer het voordeel dat Dijkhuizen de meeste spelers kent, dus ook hun zwakke punten.

  0

  0
 • Rbull
  10 maart, 2016 - 09:10

  Persoonlijk hoor ik liever geen namen. Ik ben van mening dat je geen slapende honden moet wakker maken al snap ik ook dat het vaak de zaakwaarnemers zijn die de geruchten de wereld in helpen.

  0

  0
 • F4
  10 maart, 2016 - 10:04

  Snapt iedereen dat we nog gewoon kunnen promoveren? Ik heb daar nog steeds vertrouwen in. De enige ploeg waar ik NAC redelijk kansloos van heb verliezen is VVV. Het spel is weliswaar niet goed, maar door individuele kwaliteit hebben we veel punten gepakt. Je kan mij niet wijs maken dat andere ploegen betere spelers hebben. Stel de piek van de ploeg wordt nu naar het einde van het seizoen gepland, schaar ik ons gewoon onder de grote favorieten. Ben ook totaal niet bang voor Excelsior of Cambuur. Thuis kan er wat speciaals loskomen. De druk ligt bij die andere ploegen. Noem het naïef, ik noem het optimistisch en gematigd realistisch. Roda had absoluut geen beter seizoen gehad vorig jaar. Logisch dat de technische leiding dus met twee plannen bezig is. Eredivisie en Eerste Divisie. Komende zomer wordt het eerste weegmoment van Smulders en daar heb ik veel vertrouwen in!

  0

  0
 • drs Marcellus
  10 maart, 2016 - 10:09

  Zullen we niet eerst eens proberen zo hoog mogelijk te eindigen in de reguliere competitie alvorens we gaan speculeren over wie we gaan treffen in de play-offs? Ook in de ere is er nog niks beslist, kan nog alle kanten uit daar. Met een beetje pech kun je daar zelfs fc Twente nog treffen.

  En over zo hoog mogelijk eindigen (plek 2 of 3), dat zal met deze selectie nog moeilijk genoeg zijn.

  0

  0
 • Mike
  10 maart, 2016 - 10:35

  Dit team met luiheid , geen interesse promoveerd niet
  Ook w 2 cambuur en excelsior en …. zijn beter

  0

  0
 • Corne
  10 maart, 2016 - 10:52

  Als we promoveren zal er weer een andere naam van een excelsior speler rond gaan zingen; Sander Fischer, ex-NAC, ex-Excelsior, ex-succesvol onder Dijkhuizen.

  Bij promotie durf ik wel een kratje bier op zijn komst te zetten.

  0

  0
 • Corne
  10 maart, 2016 - 10:53

  Het gaat in de nacompetitie helemaal niet om wie er beter voetbal speelt of betere spelers heeft. Er komt dan zoveel druk op die eredivisie teams te staan dat je bar slechte krampachtige wedstrijden krijgt. Als je dan wat geluk hebt en Mats heeft het op zijn heupen dan kun je zomaar promoveren.

  0

  0
 • Breda
  10 maart, 2016 - 10:53

  Gudelj naar Galatasaray !!!

  Galatasaray heeft nog steeds geen ei gelegd over de opvolging van de ontslagen trainer Mustafa Denizli. De verwachting is dat de Turkse topclub een dezer dagen weer met een Turkse coach op de proppen komt.

  Maar ook de namen van Jan Olde Riekerink, Nebojsa Gudelj en Alex Pastoor zingen rond in Istanbul. Olde Riekerink is vorige maand aangesteld als hoofd opleidingen bij Galatasaray en beschikt over de juiste papieren. Pastoor zou niet geïnteresseerd zijn, omdat hij onlangs zijn contract bij Sparta verlengde en Gudelj is via via gepolst. Hoe hij tegenover een tijdelijk dienstverband in Turkije staat, is niet bekend.

  0

  0
 • G00ser
  10 maart, 2016 - 10:55

  Mits NAC promoveert (!), is het niet gek als een spits als Van Weert naar NAC gaat. Voor NAC zou het een topspits zijn, voor Van Weert een stapje hoger (qua clubgrootte). Dit alles kan enkel mogelijk worden gemaakt op basis van het netwerk van Dijkhuizen, anders zou dit transferfeestje nooit plaatsvinden.

  Maar goed, laten we niet gaan dromen over spelers die mogelijk komen. Eerst promoveren, dan pas weet je waar je staat en wat je kan uitgeven.

  0

  0
 • G00ser
  10 maart, 2016 - 11:01

  @ Corne,

  Precies, kijk maar eens naar hoe Roda* afgelopen nacompetitie wel het verschil kon maken…ondanks een teleurstellend seizoen in de Jupiler.

  Aangezien NAC geen kans maar maakt op het kampioensschap moet je ervoor zorgen dat je er staat tijdens de Nacompetitie. Zolang je dan maar het verschil kan maken, zal niemand meer praten over bijvoorbeeld de beroerde wedstrijd bij RKC uit.

  *Prestaties RODA 2014/2015;
  – 38 wedstrijden. 21 winst, 6 gelijk en 11 verloren(!). 1.81 punt per wedstrijd.
  Prestaties NAC 2015/2016:
  – 28 wedstrijden. 16 winst, 4 gelijk en 8 verloren. 1.85 punt per wedstrijd.

  0

  0
 • henk
  10 maart, 2016 - 11:03

  @Corne
  Tot nu toe laat Seuntjens het steeds afweten als het er echt om gaat. Zou verrassend zijn als dat in de nacompetitie ineens anders zou zijn.

  0

  0
 • Kipiani
  10 maart, 2016 - 11:09

  Als je had willen promoveren dit seizoen waren Robert Braber en Ralf Seuntjes zeer wenselijk geweest. Hadden we nu in ieder geval geen straat lengte achter gestaan. Misschien maar weer eens proberen voor het seizoen 2016-2017 ????????????

  0

  0
 • G00ser
  10 maart, 2016 - 11:09

  Over Roda gesproken, overigens wel interessant om te zien dat ze behoorlijk uit vorm waren voor de NACompetitie:

  Laatste 12 wedstrijden:
  – 5 keer verlies. Totaal 11 keer verloren dat seizoen, met name op het eind van het seizoen.
  – 3 keer gelijk. Helft van de gelijk gespeelde wedstrijden op het eind van het seizoen.
  – 4 keer winst.

  Wat ik wil zeggen is, dat je ondanks een matig seizoen en het misgrijpen van een periodetitel, schijnbaar toch kan pieken op het moment dat het telt. Roda had geen periodetitel, speelde onder het verwachte niveau, maar wist wel van NAC te winnen toen het moest. Nacompetitie is een competitie op zichzelf, helaas laat NAC het vaak afweten op dit soort momenten, maar laten we positief blijven…als Roda het kan…moeten wij het zeker kunnen

  0

  0
 • F4
  10 maart, 2016 - 11:41

  @henk

  Tegen Sparta, NAC won 4-0, was Mats man van de wedstrijd. Twee assists en een penalty versierd. Datzelfde Sparta staat stijf bovenaan in de Jupiler League…

  Ben het eens dat ie meer moet brengen dan hij doet, maar geen loze kreten de wereld in slingeren.

  0

  0
 • ennoajseejer
  10 maart, 2016 - 12:26

  @G00ser
  dat Roda werd in de nacompetitie in eigen huis compleet van de mat gespeeld door Emmen. Je moet dus gewoon heel veel geluk hebben.

  0

  0
 • scheppioni
  10 maart, 2016 - 12:59

  De instelling van NAC bepaald de toekomst de komende NACompetitie, dus alles hoort op scherp te staan onderhand !

  0

  0
 • Braze
  10 maart, 2016 - 13:03

  Ik snap wel dat de TD bezig is met spelers voor volgend seizoen. Ik snap niet dat er nu al allerlei namen in de publiciteit komen. Laat eerst dit stelletje broodvoetballers maar eens proberen NAC via de nacompetitie in de ERE te brengen. Daar kunnen we geen onrust rondom het team bij gebruiken
  .Na afloop van de de competitie is het tijd voor grote schoonmaak.

  0

  0
 • 10diego
  10 maart, 2016 - 20:18

  @braze, deze broodvoetballers mogen gratis weg als we niet promoveren. Mijn vrees is dat niet alleen de club maar ook de spelers bezig zijn met volgend seizoen.

  0

  0
 • Dutchbird
  11 maart, 2016 - 03:50

  @10diego, vind je dat gek, wat zou jij doen als het jouw kostwinning was?

  0

  0
 • 10diego
  11 maart, 2016 - 07:27

  @dutchbird, snap ik. Maar spelers contracten geven met non prestatie impuls is waar ik moeite mee heb.

  0

  0
 • maarten
  11 maart, 2016 - 08:28

  Alsof v Weert interesse heeft in NAC. Zover zijn we afgegleden dat een modale spits niet eens naar NAC omkijkt.

  0

  0