Go to Top

Maaskant: “Qua niveau gelijkwaardig aan Vitesse”

Maaskant: “Qua niveau gelijkwaardig aan Vitesse”

NAC speelt morgen de uitwedstrijd tegen Vitesse. NAC lijkt hard op weg naar de play-offs en kan morgen opnieuw een stap in de juiste richting zetten. De Geel-Zwarten doen dat met Matthew Amoah in de basis, die terugkeert van een schorsing.

Maaskant: “Als je daar wint, dan ben je vrijwel zeker van deelname. We hebben zaterdag een mega-stap gezet richting plaatsing voor die play-offs. We staan nu zes punten voor op Roda JC en hebben een beter doelsaldo.

NAC en Vitesse zijn volgens Maaskant aan elkaar gewaagd. Maaskant: “Zij werken daar met een hogere begroting en dus zouden ze ook hoger dan NAC moeten eindigen, zo werkt het doorgaans. Qua niveau van de selectie is Vitesse min of meer gelijkwaardig aan ons. Je mag dus verwachten dat, gezien de belangen die er op het spel staan, er morgen heftig strijd geleverd zal worden, door beide ploegen.

21 Reacties op "Maaskant: “Qua niveau gelijkwaardig aan Vitesse”"

 • Dave
  12 april, 2010 - 13:22

  Mijn haat voor Vitesse is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Waar het eerst nog zo'n totaal zoutloze club was begin ik er nu gewoon een stronthekel aan te krijgen. Wannabe hooligan aanhang, halfleeg kutstadion, financiele problemen en toch dure spelers kopen…

  Hoop niet alleen dat NAC wint morgen, maar vooral ook dat Vitesse verliest. 2 vliegen in 1 klap. :D

  0

  0
 • Frits
  12 april, 2010 - 13:30

  Als je zo voetbalt als de 2e helft afgelopen zaterdag, zijn ze zelfs beter.

  Toch wat meer op passing laten trainen ;)

  Maar ik ben het eens met Dave, Vitesse is toch een van de meest irritante clubs uit nederland

  0

  0
 • MADE!!
  12 april, 2010 - 13:33

  gelijkwaardig??

  hoop van niet na de 4-1 tegen rkc :O

  Vitesse maakt al weken niks klaar, dus gewoon opvreten die hap

  0

  0
 • the don
  12 april, 2010 - 13:42

  Laten we hopen dat er hevig strijd gevoerd gaat worden.
  We MOETEN gewoon winnen en niks anders!!
  En dat moeten we ook zeker kunnen tegen dit Vitesse, Hup NAC!!

  0

  0
 • Mennos199
  12 april, 2010 - 14:16

  Maaskant wilt hiermee zeggen hoe slecht het veldspel van NAC dan wel niet is? Hallo in het spel van vitesse zit al maanden geen leven en perspectief..
  Ik zeg niet dat NAC daar eenvoudig gaat winnen, want vitesse zal ongetwijfeld voor lijfsbehoud willen vechten.

  0

  0
 • Becherovka
  12 april, 2010 - 14:44

  Bedoelde hij niet financieel?

  0

  0
 • Rick
  12 april, 2010 - 14:49

  Beetje in underdog positie plaatsen van te voren is meestal gunstig als NAC zijnde maar soms is het niet gepast. Bijvoorbeeld tegen Vitesse die al jarenlang zowel financiëel als sportief onder NAC zit, en niet zomaar 2 plaatsjes, maar toch wel een ruim verschil. Tegen Heracles hebben we gezien hoe toen de mannen de wedstrijd in gingen na het goedmaakpraatje van te voren van Robert.
  Robert, waar je is arrogant grote mond gebleven. Ik herinner uitspraken tegen Willem2 in de trend van; Uitvak niet vol? Dat snap ik als ze zowiezo verliezen. ( Alleen jammer dat we met 1-3 verloren, maar daar praten we niet meer over ). Nu zeg je al tegen clubs als Heracles en Vitesse dat we gelijkwaardig zijn om puntverlies alvast goed te praten. Oke Heracles is goed dit seizoen, maar RKC 4-1 Vitesse, dan moeten wij het ook kunnen denk!
  KNALLEN MANNEN!

  0

  0
 • pc
  12 april, 2010 - 15:05

  wij hebben een meevaller
  bij vitesse zijn er veel speles niet bij volgens voetbal primeur
  daar hebben wij nu geen problemen meer mee

  0

  0
 • Eljé
  12 april, 2010 - 15:11

  Wat een gezeur toch weer bij elke nieuwsbericht, een trainer wordt vooraf altijd gevraagd om een verwachting maar beter is om maar niets meer te publiceren. Maaskant praat te veel, Maaskant praat te glad etc etc. Eigenlijk de tegengestelde verwijten van Brandts 3 jaar terug.
  Maaskant heeft gewoon gelijk, het budget bepaalt veelal de begroting en elk jaar heb je een paar clubs die daar een uitzondering op vormen. De clubs uit Tukkerland doen het nu beter dan hun begrotingen, Vitesse is de club die momenteel onder de 'budget norm' presteert. Lullig voor een hoop van de notoire zeikers hier, maar in Arnhem hebben ze pas echt wat te zeiken.

  Maar Dave heeft natuurlijk helemaal gelijk; toppunt was vorig jaar de chantage van schuldeiser Gemeente Arnhem om vervolgens doodleuk die Lasse Nielsson binnen te halen.

  0

  0
 • Dave
  12 april, 2010 - 16:03

  En ze hadden ook totaal geen moeite om Molhoek en Jenner te contracteren. NAC had daar het geld niet voor.

  0

  0
 • Wanny
  12 april, 2010 - 16:04

  Dit is een leuk perspraatje dat geen speler zal lezen. Intern zal er echt wel wat anders besproken worden. Helaas wordt ieder woord dat Maaskant uitspreekt tegenwoordig aangegrepen om hem af te zagen. Er hangt momenteel een heel negatieve stemming rond onze club en ook onze trainer. En aangezien NAC zich vooral moet onderscheiden met een goede sfeer is dat een heel kwalijke zaak.

  0

  0
 • Wanny
  12 april, 2010 - 17:00

  90 minuten druk zetten houdt ook geen team vol. Het gaat om de uitvoering. Als je wat inzakt, goed stoort en de bal verovert, kun je er met een wat betere passing snel uitkomen. Helaas was dat laatste dermate slecht verzorgd dat NAC steeds de bal meteen weer kwijt was.
  Heeft ook met vorm en kwaliteit van spelers te maken. Heb bijvoorbeeld eens goed op Elshot zitten letten, maar die weet echt niet waar ie mee bezig is. Aanvallend komt er niks fatsoenlijks uit (met name ballen over 3 meter naar Kolkka of over de zijlijn) en verdedigend loopt ie vaak te zwemmen zonder man. Ik neem toch aan dat Maaskant hem niet verteld heeft dat ie ballen over de zijlijn moet gaan rammen.

  0

  0
 • F2 DE GEKSTE!!!!
  12 april, 2010 - 18:25

  vorig seizoen was het 0-3 met aardig voetbal en mooie goals dus kga weer voor 3 punten morgen!! Come On!!

  0

  0
 • Dave
  12 april, 2010 - 18:26

  Vorig jaar nog combivrij, maar dat was ook nogal uit de hand gelopen. :/ Kut Vitesse kidsclub moest het weer verpesten door op hekken te slaan en de politie uit te dagen.

  0

  0
 • Leur Noord
  12 april, 2010 - 19:03

  Gewoon 3 punten mee terug na BREDA !!!!!!
  NOAD, come on NAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Mnac
  12 april, 2010 - 20:50

  Indekken maar….

  0

  0
 • scheppioni
  12 april, 2010 - 21:27

  Wat een bullshit Robert, wij zijn geen luchtkasteel, wij zijn NAC en armhem vergelijk ik meer met een sprookjesattraktie met een waardeloos eind !

  0

  0
 • Johan
  12 april, 2010 - 23:48

  Onvoorstelbaar hoe Maaskant echt bij alles wat hij zegt wordt afgezeken door zijn eigen supporters. Wat is er toch aan de hand met ons NAC publiek? We zijn een stel zeikerds geworden. Terwijl er eigenlijk niet veel te zeiken valt, we doen weer mee voor de play offs. We staan keurig 9e. Ik begin te vervreemden van het legioen der Zeikerds!

  0

  0
 • Tiele
  13 april, 2010 - 08:13

  Een vergelijking van 2 clubs, de een speelt jarenlang in het linkerrijtje en is vrij stabiel, de andere speelt jarenlang in het rechtrijtje en is het ieder jaar een puinhoop!

  Wij zijn echt niet van een gelijk niveau als Vitesse hoor.

  Ik schat Vitesse van het niveau Roda JC, Sparta, NEC.
  NAC schat ik in op niveau Groningen, Utrecht.
  Dat kan een seizoen iets anders zijn, maar over het algemeen zijn wij de laatste jaren echt wel verder weg gegroeid bij Vitesse!

  0

  0
 • JD
  13 april, 2010 - 12:08

  Gelijk qua niveau met Vitesse? Wat een onzin. Bang om te verliezen ofzo?

  0

  0
 • Lyle and Scott
  13 april, 2010 - 17:26

  Haha wat een vent die Maaskant, nou in niks maar dan ook in niks kan je NAC en Vitesse vergelijken. Ja voor de azijnpissers onder ons ze hebben de zelfde kleuren.

  Breda is een arbeidersclub, Vitesse is van oorsprong een cricketclub(!). Breda is de parel van het zuiden, Arnhem is hollywood aan de waal. Maaskant is charismatisch, Bos heeft de uitstraling van een diepvrieskip. Amoah is een goalgette, Kolk een mislukking. Ons clublied is echt met inhoud, die van hun is 10 keer niks. Breda is mijn oude woonplaats, Arnhem mijn nieuwe dus ik kan het weten.

  100% BREDA TO THE BONE

  0

  0