Go to Top

Made – NAC

Made – NAC

Het werd 0-5. Doelpunten waren er van El Allouchi, Borahsasar (2x) , Nijholt en A1 spits Richelor Sprangers.

Marinus Dijkhuuzen was vooral verrast door de spelers van de A1 en gebruikte deze wedstrijd daarnaast om Corryn en Sporkslede aan het werk te zien. Of zij mogen blijven wordt later deze week besloten.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

37 Reacties op "Made – NAC"

 • Pedro Piet
  3 juli, 2016 - 23:52

  Als zelfs Borahsasar gaat scoren, nou, dan worden we kampioen.

  0

  0
 • J
  4 juli, 2016 - 00:18

  Verrast door A1 spelers.
  Die zijn toch al een tijdje bij nac bezig volgens mij.
  Hij kijkt toch ook wel eens naar de jeugd…b1 en a1….
  Hij moet toch feed back krijgen intern lijkt mij.
  Wat een slap verhaal!!!!!

  0

  0
 • Halve Liter
  4 juli, 2016 - 00:29

  @J

  Ben je nu echt zo dom of doe je net alsof? Hij bedoelt toch dat hij verrast is dat ze op het niveau aan kunnen haken tegen volwassenen, en niet tegen leeftijdsgenoten in de B1/A1 wat ze normaal doen.

  Verder is El Allouchi echt degene die mij persoonlijk heel positief verrast heeft met zijn goede spel de eerste 2 wedstrijden. Ik zie als hangende linksbuiten wel een rol voor hem weggelegd dit jaar

  0

  0
 • 076
  4 juli, 2016 - 00:32

  @Halve Liter daar ben ik het mee eens goed schot en kan tuurlijk het zijn amateur clubs maar scoord wel veel. Eerste traing is hij de beste geweest. Ik heb heel erg veel vertrouwen in hem die gaat ons dit seizoen veel laten schreeuwen en halve liters bier weg gooien bij veel mooie goals.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  4 juli, 2016 - 00:40

  Interne feedback is denk niet nodig met die zeikers op deze site.

  Wat mij betreft is NAC goed bezig!
  Ik ben benieuwd of we dit seizoen in ieder geval in de beurt van de titel kunnen komen.

  0

  0
 • Rattata
  4 juli, 2016 - 01:17

  Ik heb er weer zin in!
  Ik merk vooral dat de klappen van de niet-promotie goed opgevangen hebben. Vorig jaar rond deze tijd was het een enorme chaos. Het vertrouwen was veel lager, er kwamen steeds maar middenvelders en rechtsbacks bij en financieel was het een drama.

  Dit jaar lijkt alles in mijn ogen veel rustiger te zijn. Waar ik echt trots op ben is dat ik me weer om de week vol ga gieten met bier en een worstenbroike, onder het gezelschap van mijn 15.000 beste vrienden. Ongeacht de klotedivisie.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  4 juli, 2016 - 08:49

  Bohahahasar wat is die slecht zeg trouwens hoe heb je die ooit kunnen halen die kan bij baronie nog niet mee ik zweer wat een drama gister. En kom nu niet 2 x gescoord want die had iedereen gemaakt. Ook hoe hij over het veld liep zo sloom en ongeïnspireerd nooit meer opstellen

  0

  0
 • Bredafun
  4 juli, 2016 - 09:26

  T is schijnbaar niet snel goed wat nac doe voor sommige zeikers hier.
  Effe wat anders:
  Wat indruk maakt op t EK was de t. begin van ijsland. Als team de KLAP maken naar de aanhang. Dat is Iets voor nac.

  0

  0
 • Judge M.
  4 juli, 2016 - 09:57

  Smulders heeft met Eindhoven altijd tegen goede tegenstanders geoefend in de voorbereiding. Ik hoop dat hij voor komend seizoen die lijn hier ook doortrekt want tegen derde of vierde klas amateurclubs zijn we de afgelopen seizoenen niet heel veel wijzer geworden. Sterker nog: het leek toen zelfs of Damcevski er iets van kon…

  Hup Hans! Hup NAC!

  0

  0
 • Buddha
  4 juli, 2016 - 10:00

  Heeft NAC nog invloed op de entreeprijs die gevraagd wordt bij dit soort wedstrijden?

  Vond het gisteren wat rustiger dan andere jaren in Made wellicht door de prijs?. 10 Euro vind ik persoonlijk ook aardig geld zeker als je je Kids mee wil nemen.

  0

  0
 • Arie
  4 juli, 2016 - 10:08

  076

  Hou jij die halve liter mooi in je klauwen sukkel

  0

  0
 • Kinderkaartje
  4 juli, 2016 - 10:16

  Rustig maar Arie.
  076 is een menneke van 11, die drinkt of gooit voorlopig nog geen bier. Dat was spreekwoordelijk en als grapje naar reaguurder Halve Liter.

  0

  0
 • JK
  4 juli, 2016 - 10:27

  Deze potjes zeggen weinig eens te meer omdat de selectie nog verre van compleet is. Goed dat we weer begonnen zijn met het nieuwe seizoen. Ik heb er zin in!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  4 juli, 2016 - 10:31

  Ik ben super positief over de gang van zaken nu. NAC word weer serieus genomen door de mensen de er nu zitten. Er is een visie en al goeie NAC spelers aangetrokken. Alleen ik mag toch wel zeggen dat die bohahahsar er echt geen ruk van kan. Deze man heeft zelfs in de basis gestaan vorig jaar tegen Eindhoven enz. Kan er gewoon echt niks van. Zegt genoeg over de situatie toen. Deze week zullen er nog wat knopen doorgehakt worden en zoals ik gister al aangaf zie de eerste speler van city al om te kijken wat voor club NAC is.

  0

  0
 • Halve Liter
  4 juli, 2016 - 10:53

  @Sjef de gevulde koek

  Ik denk dat je zoveel duimpjes omlaag krijgt omdat er tegenwoordig op deze site zoveel mensen zeiken over NAC dat mensen er wel klaar mee zijn. Echter ben ik het in het geval van Borahsasar wel met je eens, hij gaf gisteren niet de indruk dat hij nog echt wilde vechten voor zijn kans. Zijn basistechniek is helaas gewoon matig, in het bijzonder zijn eerste aanname dus als aanspeelpunt heb je er ook weinig aan.

  0

  0
 • azijnpisser
  4 juli, 2016 - 10:58

  Wij zijn momenteel bezig met een oefenstage van de NAC jeugd. Het echt oefenen met het beoogde team voor de jupiler-competitie gebeurt tijdens de eerste helft van de competitie.

  0

  0
 • HenriJ84
  4 juli, 2016 - 11:01

  Borahsasar heeft al meerdere malen duidelijk te horen gekregen dat ze geen toekomst met hem zien. Maar hij kiest ervoor om te blijven en zijn contract uit te dienen. Met de huidige situatie niet eens gek, maar uiteindelijk kan NAC alleen het contract respecteren. Hij gaat sowieso niet de eerste en vermoedelijk ook de tweede spits niet worden. Niet te druk over maken dus.

  0

  0
 • Balletje
  4 juli, 2016 - 11:36

  Ik ga pas wat roepen wanneer er een paar wedstrijden gespeeld zijn. Nu is gewoon te vroeg, behalve om optimistisch te zijn!

  0

  0
 • Twan
  4 juli, 2016 - 11:38

  @buddha. De Vereneging waar Nac tegen speelt betalen gewoon een vast bedrag!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  4 juli, 2016 - 12:05

  Lijkt me voor Dijkuizen heel frustrerend zonder verdediging en aanval die oefenpotjes te moeten spelen. Steeds als noodgreep met 6 man (half elftal) van de A1. Die jongens verdwijnen op een gegeven moment natuurlijk gewoon weer naar de A1. Laten we eerlijk zijn dit is geen goede voorbereiding op deze manier. Er moeten achter zeker nog 3 man bij (vleugels en centraal) en voorin nog 3 man (2 spitsen en vleugel). Natuurlijk ook nog een keeper. Nog slechts 1 maand voor de competitie begint. Werk aan de winkel heer Smulders en snel!

  0

  0
 • Robbie
  4 juli, 2016 - 12:26

  Dijkhuizen hou eens op man !!! Als gasten als Bodi Brusselers er al 3 kunnen scoren, wat is dan het niveau van je tegenstander?? Deze kerels speelde vorige seizoen tegen clubs als UVS VELO en Westlandia en zijn via een mazzeltje bekerwinnaars geworden. Dit seizoen A1 met zoontje v Hooydonk die bij BEEK Vooruit van het veld is geplukt. Sorry maar als het alleen maar zoontjes van vergaande glorie is en je dan verbaast bent als trainer van het vlaggenschip………. dat geeft geen lekker gevoel voor het komende seizoen.

  0

  0
 • 076
  4 juli, 2016 - 12:45

  @robbie als brusselers er gewoon man of THE match wordt in het bijzijn van spelers als Jeff Stans Robbie Haemehouts etc. Dan kan dat mens toch wel iets of ben ik nou gek

  0

  0
 • scheppioni
  4 juli, 2016 - 12:52

  Eens met JK !
  We gaan het zien begin augustus, gelukkig begin augustus, lekker snel weer gretig aan de gang met ons NAC en hopen met deze staf !! HUP NAC !

  0

  0
 • ikke
  4 juli, 2016 - 12:56

  is dat de zoon van ton sprangers?????? oud naccer

  0

  0
 • nacenzo
  4 juli, 2016 - 13:03

  Die jongens van de A1 zijn op dit moment opvulling omdat de selectie nog steeds niet compleet is. Laat ze lekker ervaring opdoen zodat ze weten hoe het is als prof te trainen en te leven. Ze spelen nu in de voorbereiding voor zoveel mensen, dat hebben ze nog nooit meegemaakt. Leuk toch voor die gastjes. Die gaan straks gewoon terug naar de A1 of jong nac, niks mis mee. Alleen maar goed voor als ze tijdens het seizoen een keertje mee mogen met de wedstrijdselectie.Ik heb genoten van die boys, al zijn ze er nog lang niet, het is goed om te zien dat er in de toekomst wat aan komt bij ons nac!

  0

  0
 • nacenzo
  4 juli, 2016 - 13:05

  @ikke, nee geen familie

  0

  0
 • Nac
  4 juli, 2016 - 13:10

  Is die oefenwedstrijd tegen Mechelen wel of niet.op deze site staat van wel en bij NAC.nl niet

  0

  0
 • Pedro Piet
  4 juli, 2016 - 13:38

  Pedro is weg.

  Luis Pedro: „Ik kon ook bij NAC blijven, maar heb niet het gevoel dat ze met de huidige selectie voor het kampioenschap in de eerste divisie kunnen gaan.”

  0

  0
 • Bredafun
  4 juli, 2016 - 14:05

  Nee pedro, met jou erbij had t wel glukt 😩😩😩

  0

  0
 • Martinus
  4 juli, 2016 - 14:15

  Mensen, niet zo zeuren over het niveau van de tegenstanders. Ergens is het logisch dat je dit soort duels plant. De groep moet op elkaar ingespeeld raken, niet gedemotiveerd worden door nederlagen omdat we zo nodig tegen grote clubs moeten spelen. Oefenduels zijn vaak helemaal geen graadmeter voor het verloop van het seizoen. Vaak zat NAC een prima voorbereiding zien spelen, om vervolgens in de echte wedstrijden niet thuis te geven.
  Bovendien houdt NAC op deze manier binding met de regio, dat speelt heus wel mee. Ik hoor vaak mensen over het feit dat NAC te weinig in de eigen regio scout, maar als men dan oefenduels speelt tegen teams uit de regio, is dat natuurlijk ook uit den boze. Niet dat je hier je basisspelers vindt, maar misschien loop je wel een aardige jeugdspeler tegen het lijf, die met professionele begeleiding het verder kan schoppen. Ik zeg niet dát het gebeurt, maar het is wel een mogelijkheid. NAC moet ook binding houden met de regio en zijn achtergebied zo groot mogelijk houden, zéker met andere betaald voetbalclubs in de buurt. Daar dragen oefenduels als deze ook aan bij. Het is de ideale mogelijkheid voor mensen om in aanraking te komen met NAC.

  0

  0
 • G00ser
  4 juli, 2016 - 14:16

  Die Pedro stond ook niet vooraan toen ze hersenen uitdeelden of wel?

  Eerst wilt hij naar Turkijke omdat hij na 4 jaar de Jupiler echt beu is…en tekent vervolgens bij Jupilerclub De Graafschap.

  Nu roept hij weer dat hij niet het gevoel heeft dat NAC met de huidige selectie voor het kampioensschap kan gaan. Misschien is het hem volledig ontgaan, maar NAC is nog volop bezig met het samenstellen van een selectie, hoe kan je zo’n uitspraak op voorhand doen?

  0

  0
 • harm
  4 juli, 2016 - 14:23

  11 juli en de 2 spelers van city gesignaleerd training is 14.00 begonne

  0

  0
 • heksenketel
  4 juli, 2016 - 14:24

  @Pedro Piet

  Dat heeft Luis goed gezien en dat moeten we ook helemaal niet willen. Bouwen aan een solide structuur is nu het belangrijkste. Dan promoveren we vanzelf weer, want ons NAC is en blijft een grote club. Spelers, die daarin niet willen investeren, kunnen we missen als kiespijn, dus dag Pedro! En wie weet lukt het komend seizoen al…periode pakken en aan het eind van het seizoen pieken!

  0

  0
 • Wanny
  4 juli, 2016 - 14:34

  Graafschap heeft ook geen selectie die er bovenuit steekt. Het zal spannend worden met Cambuur, Graafschap, VVV en NAC.

  0

  0
 • De Rechter
  4 juli, 2016 - 14:43

  @Bredafun

  Zou wat zijn als we alle unieke supporteracties gaan kopieren… Ik bedoel melodietjes pakken en er andere tekst op gooien is prima, maar zoiets als Ijsland deed is echt een onderdeel van hun cultuur en niet de onze. Als we dat na gaan doen zou dat mijns inziens erg afgezaagd zijn.

  0

  0
 • edm
  4 juli, 2016 - 15:07

  Wil er iemand langs @Harm gaan, volgens mij gaat het niet goed met hem…

  0

  0
 • harm
  4 juli, 2016 - 15:34

  Waar blijft dessers?2× city?

  0

  0