Go to Top

Manschot fluit Telstar-NAC

Manschot fluit Telstar-NAC

Zoals gebruikelijk op dinsdag heeft de KNVB vandaag de aanstellingen voor het aanstaand voetbalweekend bekendgemaakt. Na een weekje interlandvoetbal en stress over kunstgras mogen de Nederlandse profvoetballers weer de wei in.

NAC neemt het vrijdag zoals bekend op tegen Telstar. In Velsen-Zuid zal scheidsrechter Manschot een dappere poging wagen de wedstrijd in goede banen te leiden. Hij krijgt daarbij hulp van zijn sidekicks Brondijk en Kleinjan. Aan de zijlijn zwaait de heer Bos met de bordjes.

Bron: B-Side Rats

11 Reacties op "Manschot fluit Telstar-NAC"

 • Nicky
  11 oktober, 2016 - 22:52

  Zo’n periode van rust zal het team goed doen… Ik verwacht een overtuigende overwinning…

  0

  0
 • S.HB.NAC
  12 oktober, 2016 - 01:23

  Dat denk en hoop ik ook Nicky

  0

  0
 • Made uit altijd lastig
  12 oktober, 2016 - 07:19

  Heb er wel weer zin in.

  Dat Ned elftal met de vedettes komen mijn neus uit.

  Doe mij dan maar het nac van Marinus

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  12 oktober, 2016 - 09:07

  Omdat onze vrienden het tegen Volendam verneukt hebben kunnen we weer teletekst in de gaten gaan houden want fox zend het niet uit. En nee door werk haal ik het niet om na velzen te rijden. Hopelijk gaan ze er vol op zal namelijk niet makkelijk worden Telstar speeld gewoon zeer goed

  0

  0
 • buurman
  12 oktober, 2016 - 10:11

  De sterkte van NAC geeft gelijktijdig de zwakte van NAC aan. In feite spelen we weer iedere week een finale en flink wat supporters , zowel uit als thuis, weten dat (nog) enorm te waarderen. Het is ook spannend.
  Maar we weten ook allemaal dat NAC op dit niveau niks heeft te zoeken en er zo snel mogelijk weg moet zien te geraken.

  Bij velen leeft nu het idee (de hoop) dat er wordt gepoetst aan een ongepolijste parel die over enige tijd wekelijks zal schitteren; En dat wordt ons ook verteld vanuit de technische staf en de directie van NAC. Andere supporters denken dat het helemaal geen parel is waar aan wordt gepoetst en dat versterking in de winterstop hard zal zijn om potten te kunnen breken. (lees te promoveren)

  Iedereen hoopt natuurlijk dat die parel inderdaad zal gaan schitteren en na telstar (moeilijke tegenstander verwacht ik) wordt er weer een stukje van de poetslap opgelicht.

  0

  0
 • De Lange
  12 oktober, 2016 - 11:54

  Telstar is idd. Taaie tegenstander. Laatste 2 wedstrijden minder gepresteerd . Is dit positief of negatief? Aan Nac de taak om hun mindere fase voort te zetten, ook al weten dat in t verleden Nac De ideale kandidaat was voor tegenstanders in mindere fase. Dat was in het verleden. Het nieuwe Nac moet hier schijt aan hebben en de 2e periode goed beginnen.

  0

  0
 • scheppioni
  12 oktober, 2016 - 12:48

  @ buurman
  een strijdend NAC tot op de knieeen zou ik al enorm waarderen en dan komen de punten op een gegeven moment zelf weer want dan ga je het afdwingen, maar een tweede helft zoals in volendam dan dwing je in 100 jaar nog niks meer af !!
  @ De Lange
  Het zou toch wat zijn wat jij citeer dongense vriend, laten we het hopen !!
  We zijn er met vele toch wel aan toe, een constant eigen voetballend NAC en geen per wedstrijd verschillend labiel NAC !!
  Ik ben nog positief, want NAC zit in ons bloed, maar mag toch echt hopen dat ze nu ons ook eens wat terug gaan geven, een lan mooi overtuigend serietje !! Hoop doet leven ! HUP NAC !

  0

  0
 • buurman
  12 oktober, 2016 - 14:16

  Inderdaad Scheppi en De Lange ; NOAD moet er altijd zijn.

  Betreffende mijn reactie van 10.11; ……….. en er zijn supporters die denken dat de kwaliteit van de poetslap (lees tech. staf) niet goed is.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  12 oktober, 2016 - 21:04

  Linksom of rechtsom, NAC moet deze wedstrijd winnen. Met een hoog tempo en aanvallend voetbal gaat dat goedkomen.
  Of godsnaam geen verdedigend voetbal en op de counter spelen, daar NAC de selectie niet voor. De verdediging is helaas niet zo sterk.

  0

  0
 • Dromer
  12 oktober, 2016 - 21:57

  De afgelopen weken, na het zeer teleurstellende verlies tegen Volendam, alleen maar gelezen hier. Wat een frustratie bij de beste supporters van het land. En eigenlijk overheerst het gevoel dan geen enkele speler. Als er een reactie positief over een speler gaat volgen er veel meer die die speler afkraken. Winnen tegen Groningen stelt ook niks voor vinden veel mensen. Daar waren spelers afwezig immers. Wanneer worden wij een beetje moe van ons eigen gezeik? Is dat pas als NAC kampioen wordt?
  Mensen dit team zal het moeten doen dit jaar. Misschien toch maar gewoon dat accepteren en deze jongens steunen?

  0

  0
 • scheppioni
  13 oktober, 2016 - 12:59

  @ Ad B
  Hoop dat ze jouw tactiek eindelijk toepassen, maar ik ben argwanend genoeg !
  @ Dromer
  Dit team is geen probleem voor de zoveelste keer, maar ons eigen als ideale tegenstander laten gelden mag gewoon niet gebeuren en dat gebeurd al een dikke twee seizoenen en dat is nog het ergste !
  Wij als NAC supporters steunen, maar daar hoort tegenover de NAC spelers tonen dat ze daadwerkelijk willen winnen en dan bedoel ik niet ene wedstrijd wel en de andere weer niet !
  Maar ja, wij hebben Marinus, toch ??? !
  COME ON NAC !

  0

  0