Go to Top

#MetMatsSeuntjens na NAC – Willem II (2-1)

#MetMatsSeuntjens na NAC – Willem II (2-1)

60 minuten lang hebben we mogen aanschouwen hoe de NAC supporters twitter vol hebben gegooid met hun ongeloof over de tussenstand tussen NAC en Willem II. Na deze 60 minuten ging de motor aan bij de speler die aan het begin van het seizoen de naam kreeg#metmatsseuntjens . Met een assist en een assist dat een doelpunt werd was hij de grote man in de stap richting de eredivisie. Deze grote meneer spraken we na de wedstrijd.

15 Reacties op "#MetMatsSeuntjens na NAC – Willem II (2-1)"

 • Dutchbird
  20 mei, 2016 - 01:42

  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat we nog één jaar van Mats bij NAC mogen genieten in de eredivisie. Wat een talent, maar ook een geweldig inzicht en realisme.Staat morgen in de krant als matchwinner en zegt in dit interview heel eerlijk dat hij zelf ook niet goed speelde.
  Lijkt me een goede deal; Smulders en Dijkhuizen geven hem prima tweejarig contract en een podium in de ere en Seuntjens gebruikt dat podium om een transfer naar Feyenoord of PSV af te dwingen en als dat niet lukt FC Utrecht. Niet te ver van Breda want Mats heeft zijn familie en zijn stad nodig.

  0

  0
 • Dutchbird
  20 mei, 2016 - 01:55

  ps ratdactie
  links staat Play-Offs: Willem II-NAC 14:30Koning Willem II Stadion. Dat moet 16:45 zijn.

  0

  0
 • De Rechter
  20 mei, 2016 - 02:59

  Zou mooi zijn Dutchbird. Hij word hier op bsr vaak verguisd en in het stadion worden ze soms ook gek van hem. Wat dat betreft zit ie in het zelfde schuitje als Tighadouini, want het is gewoon en toptalent die meer waardering verdient. Alleen omdat zijn manier van bewegen/houding de indruk geeft dat hij er geen zjn in heeft…

  0

  0
 • Mafkees
  20 mei, 2016 - 03:14

  Even voor de duidelijkheid:
  wij zijn niet de ratdactie (dat is een digitaal deurtje verderop) en bij de BSR zijn dan toch de bezoekers en niet de BSR :)

  0

  0
 • Rattata
  20 mei, 2016 - 07:29

  Ik heb het idee dat Mats de laatste tijd een boegbeeld van het team geworden is. Hij zegt in interviews waar het op staat en wat beter moet. Een heel andere Mats dan een half jaar geleden. Een contractverlenging lijkt me dan voor alle partijen ook het beste.

  0

  0
 • scheppioni
  20 mei, 2016 - 07:31

  Onze hoop in onzekere dagen vanwege NAC en uitwedstrijden !!!!
  ENE GEDURFDE VOETBALLENDE UITWEDSTRIJD VAN ONS NAC !
  Is toch niet teveel gevraagd !?! Met Mats Seuntjens, de nieuwe Diba ????
  Nog een twee dagen vol zenuwen gvd, brrrrrrrrr !
  De nul is heilig maar niet om door te gaan hangen/leunen NAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • joopboelaars
  20 mei, 2016 - 07:48

  Eindelijk kwam in de 2de helft en na de 3wissels de nac mentaliteit boven en dat heeft zich uitbetaalt
  nu op naar willem 2 met de zelfde instelling als de laatste 35 min thuis tegen w 2 maar nu 90min
  alleen hopelijk gaat de scheidsrechter geen roet in het eten gooien wat was die higler slecht
  het lijkt wel dat wij niet mogen promoveren van de knvb nu maar hopen en hup naar de zondag
  joop

  0

  0
 • Vaque Geej
  20 mei, 2016 - 08:57

  Zondag een snel doelpuntje tegen de kruiken zou ideaal zijn. De nul houden zou sowieso fantastisch zijn. Jelle gaat de laatste wedstrijd van z’n leven keepen en is scherper dan ooit met die schreeuwende meisjes in z’n oren daar.

  0

  0
 • de kamps fan
  20 mei, 2016 - 09:04

  Ik gun niemand bij nac een blessure maar o wat was ik blij dat Verbeek uitviel. Brands is nog niet helemaal fit maar die gaat er vol in ipv pootje terug trekken

  Zondag

  Proberen
  stam matic en suk op het middenveld die het vieze werk opknappen voor mats unal en ars
  Dan ben je er.

  0

  0
 • brecht
  20 mei, 2016 - 09:38

  Gisteren ook een verrassend sterke Pedro gezien, die zelfs ook durfde in te passen naar het middenveld. Die kan alleen maar groeien bij NAC. Zijn duelkracht en snelheid heeft hij al.

  0

  0
 • NOAD
  20 mei, 2016 - 10:15

  @brecht, inderdaad ik wilde precies hetzelfde zeggen, wat speelde die Pedro sterk, die hoerenzoon in de spits is totaal niet in het spel voorgekomen.
  Zoals Marinus ook al zei deden de wissels het vandaag, Suk die elk duel vol overgave erin gaat, Brands die de boel aanjaagt en ook nog scoort, en natuurlijk Duarte, wat viel die geweldig in zeg, hij lijkt zo zeker met de bal aan zn voeten, verademing om die op het middenveld te zien spelen.

  Zondag nog 1 keer knallen, Hup NAC!

  0

  0
 • RV
  20 mei, 2016 - 10:51

  Het is nu geen tijd meer om te proberen de Kamps fan.
  Stam heeft voorlopig zijn plekje wel even gevonden als rechtsback en als Dingsdag ook gewoon redelijk speelt op die positie dan is er weinig noodzaak om te gaan wisselen. Gorter had het gisteren wat lastiger maar ik vind dat hij de laatste weken ook een stuk beter speelt.

  De enige wijziging die ik zou doorvoeren is Duarte voor Naah.
  Duarte lijkt zijn vorm te pakken te hebben en is in staat om Seuntjens of Ars voor de goal te zetten.

  Dat gebeurd met Naah toch een stuk minder.

  0

  0
 • de kamps fan
  20 mei, 2016 - 11:11

  Rv
  daar heb je wel gelijk in maar stam vind ik toch de beste nummer 6 in de selectie

  Maar gewoon vechten zondag en dan komen we terug waar wij horen

  0

  0
 • Boxer
  20 mei, 2016 - 11:40

  Voor alle negatievelingen die de afgelopen maanden kritiek hadden op hem.
  Mats is een speler die het verschil kan maken voor NAC. De consequentie daarvan is dat hij af en toe ook blijkbaar ongeïnteresseerd en als een drol loopt te voetballen, maar met 11 werkpaarden kom je er ook niet.

  0

  0
 • Badeend
  20 mei, 2016 - 14:15

  @ Boxer – wat een onzin. Ja, Seuntjens is een speler die het verschil kan maken, maar dat betekent helemaal niet dat hij dan ‘af en toe’ ongeïnteresseerd en als een drol loopt te voetballen. Echt grote lulkoek.

  Blijkbaar werkt het zo bij Seuntjens, maar als hij daar geen verandering in weet te brengen, komt hij niet veel verder dan niveau Groningen/Heerenveen/Utrecht(/NAC – want NAC hoort in dat rijtje). Gisteren in de eerste helft en het begin van de 2e was het echt weer niet veel, en liet hij regelmatig te weinig inzet zien, waardoor anderen in de problemen kwamen.

  Het keerpunt gisteren was de wissel Dingsdag-Duarte. In plaats van een verdedigende faalhaas die net voor Van der Weg en Pedro in de weg gaat lopen, was er ineens voetbal vooruit in het team. Gewoon mee beginnen zondag. Brands scoorde, ja, maar het verschil werd gemaakt door Duarte, en Suk. Met Brands kun je overigens niet beginnen, die is na bijna een helft helemaal op.

  0

  0