Go to Top

McClaren: “Het is maar een voetbalwedstrijd”

McClaren: “Het is maar een voetbalwedstrijd”

FC Twente-coach Steve McClaren probeert in de aanloop naar de wedstrijd van zondag zoveel mogelijk druk bij zijn spelers weg te nemen. De Enschedeërs werden nog nooit kampioen van Nederland en dus zullen de meeste spelers de komende nachten waarschijnlijk niet al te best slapen. Volgens de coach is er echter geen reden voor zenuwen.

McClaren: “Het is maar een voetbalwedstrijd. Laten we niet overdrijven.

Terwijl vrijwel iedereen ervan uit lijkt te gaan dat Twente zondag ‘gewoon’ wint, bestaat natuurlijk ook de kans dat de Tukkers overal naast grijpen. McClaren weigert mee te gaan in de geschetste doemscenario’s: “Wat er dan gebeurt? Ik heb geen idee. Ik weet het niet en ik wil het niet weten. Op dit moment denk ik alleen maar aan de wedstrijd. De spelers moeten dat ook doen.

De Engelsman verwacht dat zijn spelers voldoende gefocussed zullen zijn: “Ik heb de indruk dat ze op de juiste wijze naar het duel toeleven. Maar zeker weet ik dat pas achteraf. Na de wedstrijd weet ik ook veel meer van mijn spelers dan dat ik nu weet. Ze moeten in het heetst van de strijd bewijzen hoe goed ze echt zijn.

Het is maar een voetbalwedstrijd

One Response to "McClaren: “Het is maar een voetbalwedstrijd”"

  • joop
    1 mei, 2010 - 10:59

    ik hoop dat twente kampioen gaat worden en niet ajax ik ben in hard en nieren een nac man maar eerlijk heids halve wij hebben niks te zoeken in de plaij offs en zeker niet europees

    0

    0