Go to Top

NAC bevestigt contractverlenging Fehér

NAC bevestigt contractverlenging Fehér

NAC bevestigt op de website van de club dat Csaba Fehér zijn contract met één seizoen verlengd heeft. De Hongaar verdiende zijn contractverlenging zelf door een vooraf vastgesteld aantal wedstrijden te spelen.

Fehér, die overigens tegen Heracles zijn 200e competitiewedstrijd voor NAC speelde, is bezig aan zijn zevende seizoen in Bredase dienst.

15 Reacties op "NAC bevestigt contractverlenging Fehér"

 • William
  24 maart, 2010 - 09:04

  Ondanks alle kritieken op hem, vind ik het een prima zet!
  Prima 12e man en indien nodig prima vervanger voor de eerste 11.
  Al die kritieken van sommige onder ons, bijzonder jammer. Je kunt maar op 1 iemand krititek geven bij NAC en dat is R. Maaskant. Als je de jeugd geen kans geeft, is funnest voor een club.
  Dat is pas treurig.

  0

  0
 • Dippo
  24 maart, 2010 - 09:15

  Voorop gesteld; Fehér is een nac man die ik het gun, maar je moet ook eerlijk blijven. Hij is veel te traag voor dit niveau waardoor hij maar 1 keuze heeft; en dat is overtredingen maken, geel krijgen en zelfs penalties veroorzaken. Ik weet niet of de Nac leiding dit wel heeft meegekregen ?

  0

  0
 • Ivo
  24 maart, 2010 - 09:16

  ik ben het met William eens….als reserve middenvelder ok,m maar niet in de basis als rechtsback! Maakskant wakker worden!

  0

  0
 • NAC_To_The_Bone!
  24 maart, 2010 - 09:17

  Feher wel en Zwaanswijk niet?!

  Waar is het verkeerd gegaan?

  Snap er niks van, Feher is 90% kneus en 10% rendement!

  HUP NAC…

  0

  0
 • Karel
  24 maart, 2010 - 09:20

  Maaskant wil de jeugd best een kans geven. Maar dan moet je wel jeugdspelers hebben die het 1e elftal aankunnen. Ik weet niet of jullie wel eens bij Jong NAC gaan kijken? Dan zal je tot de conclusie komen dat er niet veel echte talenten in rond lopen. Ik denk dat Gudelj er wel zal komen. Verder misschien Omer en Bouwman. dat was t dan wel. Bovendien heeft Maaskant Gorter een kans gegeven die hij heeft gepakt. Gorter kreeg onder Brandts geen kans!

  0

  0
 • Ik Sta Op Voor Ernie Brandts
  24 maart, 2010 - 09:55

  Csaba is een held. Je ziet duidelijk dat deze man een van de meest, zo niet de meest, begaafde spelers is van NAC. Dit kwam weer goed naar voren in de wedstrijd tegen Groningen. Waar het gros weer door het ijs zakte. Het is dan ook niet vreemd dat hij wel ooit de stap heeft kunnen maken naar een topclub en andere oudjes als Penders en Zwaanswijk, met alle respect, zijn blijven hangen.

  Helaas zit de slijt er wel op bij Feher. Als rechtsback heeft hij veel moeite met snelle buitenspelers maar als rechtmids is hij in mijn optiek nog de beste optie. Qua inzicht steek hij ruim boven De Graaf en een Donny Gorter uit. Ik ben dan ook blj dat Feher blijft.

  Hup Geel, Hup Zwart

  0

  0
 • Gilze
  24 maart, 2010 - 10:05

  Ben het met dippo eens,ook kan ik me wel gedeeltelijk vinden in de reactie van william. Dit omdat hij misschien als 12e man een keer het middenveld zou kunnen versterken. Maar als rechtsback Nooit of Te Nimmer.

  0

  0
 • guuske
  24 maart, 2010 - 10:29

  Hij heeft dit zelf verdiend, door een slimme clausule, en zich in de bassis te spelen. Voorbeeld prof, niet lullen maar voetballen, moet Lurling een voorbeeld aan nemen.

  0

  0
 • scheppioni
  24 maart, 2010 - 12:10

  Oke dan, maar idd zeker niet als rechtsback !!! Pff ! Ga aub niet Feher met de Graaf vergelijken want dan heb je stront in je ogen ! Een type als super ED heb je nodig in je elftal, helaas dat we dat niet allemaal snappen ! Aan elf Leo's in het veld heb je namelijk niks, de Graaf zorgt met zijn aanwezigheid normaal gesproken voor de perfecte balans ! Laat hem maar een kans missen, ze onstaan tenminste, Feher nog een jaar als stand in op het middenveld, kan !

  0

  0
 • Wanny
  24 maart, 2010 - 12:35

  Maaskant heeft dit seizoen ook weinig alternatief op rechtsback. Elshot is zowat de hele eerste seizoenshelft geblesseerd geweest en maakt, vooral opbouwend, geen goede indruk. Loran is ook al meer wedstrijden geblesseerd geweest dan fit. Dus er valt vaak niks anders te kiezen dan Feher.

  NAC moet zorgen dat er volgend seizoen een nieuwe eerste rechtsback komt, waar Feher dan stand in voor kan zijn. Evenals voor een positie op het middenveld.

  0

  0
 • geelzucht
  24 maart, 2010 - 14:27

  Wat een beleid. 20 wedstrijden voetballen en dan verdien je een contract. Als tyrone Loran nou niet geblesseerd was geweest dan was dit zijn laatste jaar. Dit heeft niets te maken of hij nog capabel is of niet. NAC was genoodzaakt om hem op te stellen ongeacht of hij nu wel goed voetbald of niet. Weer amateuristisch!!!!! Kut beleid!

  0

  0
 • ZNDRT-FanaticZ
  24 maart, 2010 - 17:53

  Csaba is 100 % NAC'er, geeft altijd 200 %, is bruikbaar op meerdere plaatsen, zeurt niet, is een modelprof, nooit geblesseerd en op elk moment van de wedstrijd inzetbaar. Goeie keus dus om te verlengen! Ideale 12e man…

  Csaba gefeliciteerd!

  0

  0
 • d.kocx
  24 maart, 2010 - 21:00

  Csaba is een prima speler en hoop dat hij nog lang bij nac blijft. Alleen dan wel op het middenveld. Wand als hij in de verdediging staat gaat het vaak niet goed dat leid dan tot kaarten en penalty's. Voor die positie is hij gewoon veel te traag.

  0

  0
 • snake
  25 maart, 2010 - 14:30

  Ik denk dat Gudelj er wel zal komen

  Karel Gudelj is een goede voetballer maar teert ook op de naam van zijn vader.
  Wie niet? Zoon van????
  Kans is niet groot dat zonen van het beter doen dan vaders.
  Maar niet geprobeert is altijd mis.

  0

  0