Go to Top

NAC wint Fan-Award

NAC wint Fan-Award

Na de degradatie vorig jaar, het (nu bijna zo goed als) mislopen van het kampioenschap en een vroege uitschakeling in de knvb beker deze jaargang heeft NAC toch een prijs weten te pakken.

NAC heeft gisteren tijdens het jaarlijkse Kenniscongres van KNVB Expertise Breda de Jupiler League Fan Award voor seizoen 2015-2016 uitgereikt gekregen. In het stadion van Willem II (komt daar ook nog eens een keer wat fatsoenlijks over de vloer) nam communicatiemanager Perry Hendriks onder begeleiding van het Bredase clublied (draaien ze daar ook nog eens een keer iets fatsoenlijks) de award in ontvangst.

Ons NAC scoorde het hoogste onder alle (jawel, u leest het goed: álle!) Jupiler League-teams in een waarderingscijfer van de supporter voor de beleving en sfeer in het stadion. NAC had in deze categorie concurrentie van Sparta en FC Volendam. Op dit front werden beide clubs door NAC en haar Yellow Army voorbij gespurd.

“De afgelopen jaren zijn we hier op voetbaltechnisch gebied niet verwend met de degradatie als vervelend gevolg. De supporters ademen echter de teamslogan ‘Nooit Opgeven, Altijd Doorzetten’. De verbroedering die hiermee gepaard gaat komt tot uiting op de tribunes. Deze prijs is daar een mooi resultaat van,” aldus Perry op de website van NAC.

Hendriks gaat verder: “Hiernaast is het ook zeker een opsteker voor NAC als organisatie. De degradatie heeft op kantoor een sanering tot gevolg gehad, maar de medewerkers die over zijn gebleven hebben met veel passie en teamspirit NAC op de kaart weten te zetten. Het is hiermee meteen ook een prijs voor het personeel dat hier niet meer werkt en dat een offer heeft moeten brengen om NAC verder gezond te maken.”
Bredaaaas Yellow Armyy..!!!

Bron: B-Side Rats, NAC

10 Reacties op "NAC wint Fan-Award"

 • Oldskool
  24 maart, 2016 - 13:51

  Sommige spelers zijn echt groter dan hun club alleen: JC R.I.P.

  0

  0
 • HenkTank ©
  24 maart, 2016 - 14:02

  14

  0

  0
 • Lamington
  24 maart, 2016 - 14:03

  Hup NAC!

  Voor Cruijff kun je een condoleanceregister opzoeken ergens.

  0

  0
 • F4
  24 maart, 2016 - 14:57

  Cruijff maakte voetbal groot in Nederland. Respect is op zijn plaats voor nummer 14, ondanks dat dit een NAC-site is. Ook clubs als Tottenham, Arsenal, Bayern en spelers als Cafu, Witsel en Lineker geven hier aandacht aan. Verklaart de grootheid van deze man. Wij blijven NAC, tegendraads, maar als een reactie over Johan valt in een topic van een voetbalclub best te begrijpen.

  0

  0
 • WW
  24 maart, 2016 - 15:21

  ‘Waar is Real Madrid – Barcelona mee te vergelijken?’ vroeg de sportverslaggever van de NOS ergens eind jaren ’70.
  ‘Met een Avondje NAC’ antwoordde Het Orakel van Betondorp.

  RIP Johan Cruijff.

  0

  0
 • Tuffie
  24 maart, 2016 - 16:30

  Ben blij dat ik. Cruijff vaak heb zien voetballen in de beatrixstraat,daar kon je nog handtekeningen vragen voor de wedstrijd,je liep hem vaak tegen het lijf als ze langs de kantine liepen om in te gaan trappen. R.i.p. Johan

  0

  0
 • maarten
  24 maart, 2016 - 17:15

  Ik heb Cruyff nog zien voetballen bij Feyenoord in zijn nadagen. Een icoon waarmee ik als nederlander enorm trots op ben. Hij heeft het nederlands voetbal op de kaart gezet. Ik ga bloemen leggen op zijn Cruyffcourt. RIP Johan.

  0

  0
 • scheppioni
  24 maart, 2016 - 20:33

  Laat dit een mooie stimulans zijn voor een prima nacompetitie !! HUP NAC !

  0

  0
 • ennoajseejer
  25 maart, 2016 - 00:22

  Mooi, maar sta ik toch te kijken van “concurrentie in de beleving en sfeer in het stadion van Volendam”? Sparta Oké, maar Volendam????

  0

  0
 • RV
  25 maart, 2016 - 11:42

  Eigenlijk zijn er weinig andere stadions in de JL waar uberhaupt enige ambiance is.
  Sparta, Go Ahead en VVV gaan nog wel maar verder is het natuurlijk armoedig.

  Verder is de sfeer in ons eigen stadion ook behoorlijk bedroevend de laatste tijd maar we blijven wel massaal komen gelukkig. Ik verwacht in de nacompetitie weer gewoon een orkaan van geweld en volle bak.

  0

  0