Go to Top

NAC gaat strijd met lege plekken aan

NAC gaat strijd met lege plekken aan

Behalve dat NAC nu onderhand eens de strijd op het veld aan moet gaan om zo hoog mogelijk te eindigen en promotie af te dwingen , dient er zich plotseling een andere strijd aan. Die wordt dan wel weer veroorzaakt door die eerste: lege plekken in het Rat Verlegh stadion!

De wedstrijd tegen Achilles ’29 was nog net niet het dieptepunt dit seizoen. 11.600 Mensen zaten op de tribunes. Het dieptepunt was de thuiswedstrijd tegen Telstar, toen er “maar” 11.426 plaats namen in het Rat Verlegh stadion. “Het feit dat wij niet meer meedoen om het kampioenschap, zal ongetwijfeld een rol spelen dat minder mensen naar het stadion komen”, denkt directeur Justin Goetzee. En wij denken dat ook, waarmee we direct zien dat een aantal mensen het ‘reversed gloryhunten’, zoals gepromoot bij de collega’s van De Rat, niet in het bloed hebben zitten.

“Wij hebben een vaste kern van 12.200 seizoenkaarthouders. Die komen over het algemeen altijd. Daar ligt onze eerste prioriteit. Verder verkopen wij doorgaans drie- tot vierduizend losse kaarten voor een wedstrijd. Dat zijn er nu minder”, gaat Goetzee verder, hiermee voorbijgaand aan het feit dat 11.600 600 minder is dan die 12.200 verkochte kaarten. Dus ook de SCC houders neigen af te druipen en het Rat Verlegh maar eens en avondje niet te bezoeken. Dat zal niet alleen aan de kille cijfertjes liggen, maar ook aan het feit dat de sfeer op de tribunes ineens niet meer “des Breda’s” is. Het is een kip en ei constructie en een naar dilemma voor de club-top. “Ik vind ook dat de sfeer in het stadion vrijdag tegen Achilles een beetje lauw was. Daar ben ik gevoelig voor. Dat is binnen de club zeker een thema. Je merkt dat de prestaties effect hebben op de supporters. Logisch ook. Zij willen dat de passie ervan druipt. Aan de andere kant: we kunnen wel meer druk op de groep leggen, maar dan loop je het risico dat je het tegenovergestelde bereikt.”

Heel zachtjes wordt dus de noodklok geluid. Als we echter fair zijn, zijn dr bezoekersaantallen voor een Jupiler club nog steeds fors. AZ en Roda trekken er iets meer, Willem II gemiddeld niet. 10 eredivisieclubs hebben volgens BN DeStem meer bezoekers dan NAC. Toch  meent men bij NAC dat er iets moet gebeuren, voor men een wedstrijd voor minder dan 11.000 man staat te spelen. En dus komen er promo-acties. De eerste staat nu online. We copy-pasten even van de officiele site:

De titel in de Jupiler League lijkt dit seizoen uit zicht, maar de kans op promotie is nog volop aanwezig met dank aan de nacompetitie. Des te belangrijker is het daarom dat de weg naar die promotie goed wordt ingezet. Na de wedstrijd van vrijdagavond tegen FC Oss volgen nog drie thuiswedstrijden in april. Drie kansen dus om NAC een extra zetje in de rug te geven richting de play-offs!

NAC wil dat het deze resterende thuiswedstrijden éxtra spookt in het Rat Verlegh Stadion. Het is nog niet te laat om het seizoen een mooie apotheose te geven. Nooit Opgeven, Altijd Doorzetten. Daarom gaat NAC in april los met een unieke aprilcombi. Koop jij de combi voor NAC-RKC (8 april), NAC-Jong PSV (15 april) en Almere City (22 april), dan hoef je slechts twee van de drie tickets te betalen!

Het gebruik maken van de korting is heel eenvoudig:
– Ga naar NACtickets.nl en log in met jouw persoonlijke account (ben je seizoen of clubkaarthouders en heb je nog geen account? Deze staat voor je klaar en je hoeft hem alleen te activeren. Kijk hier voor meer informatie.)
– Bestel één ticket voor NAC-RKC, één voor NAC-Jong PSV en één voor NAC-Almere City
– De combi van de drie tickets activeert automatisch de korting (je krijgt de goedkoopste ticket gratis)
– Reken af en schreeuw NAC naar de overwinningen!

Bij het bestellen van het trio tickets, krijg je de goedkoopste kaart gratis. Dit betekent dus dat je niet iedere wedstrijd op dezelfde plek hoeft te zitten! Zit je tegen RKC en Jong PSV het liefst op de B-Side, maar wil je het duel tegen Almere City vanaf de Eretribune bekijken? Dan kan dat! Zet de drie kaarten in je winkelmandje en de korting wordt automatisch toegepast. Deze combinatie is op veel manieren mogelijk, zolang je maar voor elk duel een kaartje koopt. Let op: alle tickets moeten wel in dezelfde prijsklasse vallen (volwassene, jeugd of 65+).

Steun NAC en ga vandaag nog naar NACtickets.nl om jouw aprilcombi aan te schaffen! Hup NAC!

Bron: B-side Rats, NAC

50 Reacties op "NAC gaat strijd met lege plekken aan"

 • johnnyboembastik
  10 maart, 2016 - 11:58

  leuke aktie !
  Maar…………”Wij hebben een vaste kern van 12.200 seizoenkaarthouders. Die komen over het algemeen altijd. Daar ligt onze eerste prioriteit.”
  Waar is de aktie voor de vaste supporters?????????

  0

  0
 • F4
  10 maart, 2016 - 12:02

  @johnnyboembastik

  De vaste supporters krijgen de hele wedstrijd gratis bier vrijdag, geserveerd door schaars geklede playmates. Daarbij krijgen ze als bijkomstigheid een kraker in de vorm van NAC – FC Oss toebedeeld.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  10 maart, 2016 - 12:04

  Afgelopen vrijdag zat ook wel alles tegen. Kutweer, waardeloze tegenstander, VVV-NAC en noem maar op. Ik verwacht dat het kwartje wel is gevallen. Let op morgen zien we een fel NAC, veel goals en lekker voetbalweer. Morgen weer 13.000 man.

  0

  0
 • Ouwe Jos
  10 maart, 2016 - 12:11

  “Je merkt dat de prestaties effect hebben op de supporters. Logisch ook. Zij willen dat de passie ervan druipt. Aan de andere kant: we kunnen wel meer druk op de groep leggen, maar dan loop je het risico dat je het tegenovergestelde bereikt.”

  Nou, nou, nou, wat een druk leggen we ze op zeg. Best betaalde selectie van de jupilerleague! We verwachten inzet en beleving, that’s it. Ik kan mij niet voorstellen dat dat teveel gevraagd is. Pfff..

  0

  0
 • Tony Chocolonely
  10 maart, 2016 - 12:23

  Lijkt me slimmer dat ze zich bij nac eerst maar eens zorgen gaan maken over de manier van voetballen. En dat er een Team staat.

  Bezoekersaantallen lopen terug omdat je je 9 van 10 keer jezelf afvraagt waar je in hemelsnaam naar aan het kijken bent. Logisch dat dan de losse kaartverkoop terug loopt.

  En mensen laten we eerlijk zijn! Het gaat nergens meer om tot de nacompetitie. Als de nacompetitie van start gaat is het gewoon weer tegen uitverkocht aan. Glory hunting of niet t zit gewoon weer vol.

  0

  0
 • johnnyboembastik
  10 maart, 2016 - 12:25

  F4: in dat geval heb ik niets gezegd ;-) kijk er naar uit !

  0

  0
 • J
  10 maart, 2016 - 12:28

  Voetbal is kut, totaal geen team waar je je mee verbonden ( maar dat speelt ook al wat langer), en belachelijke prijzen als 17 euro voor bv een nac mvv. Als we volgend jaar weer jl spelen moet er echt iets gedaan worden aan die prijzem, want voor dit niveau voetbal hoor je dat gewoon niet te betalen!

  0

  0
 • RaRa
  10 maart, 2016 - 12:36

  het spelniveau is gezakt naar een heel bedenkelijk niveau, daar zit de sleutel naar verbetering. De rest is ‘window-dressing’.

  0

  0
 • Overal
  10 maart, 2016 - 12:47

  Misschien omdat de resterende wedstrijden dit seizoen compleet nergens meer om gaan totdat de playoffs beginnen Goetzee.

  Zelf heb ik nog geen wedstrijd gemist, maar ik heb de afgelopen 2 thuiswedstrijden wel gemerkt dat het anders is. Zelfs als we winnen doet het me bijzonder weinig, want het gaat nergens om. Kan de thuisblijvers wel begrijpen.

  0

  0
 • Peer11
  10 maart, 2016 - 12:53

  Flikker toch op stelletje lamme klootzakken. We worden al jaren voor de gek gehouden en voor velen is nu de maat meer dan vol. NAC is onherkenbaar geworden. Het huidige elftal heeft de steun van het publiek niet verdiend. De sfeer zal er alleen maar minder op worden komende tijd met dit kut elftal.

  0

  0
 • scheppioni
  10 maart, 2016 - 13:03

  Alles staat met elkaar in verband, wanneer de heren NAC spelers laten zien dat er elke wedstrijd (dus ook uit) echt gewonnen wil worden, dan heeft dat ook zeker betrekking op de minimale lege plekken. al mogen ze gezien de capaciteit nog bij ons NAC niet klagen, gezien ook andere clubs !
  NAC is een echte volksclub, dus heren NAC spelers lever dan ook de arbeid ernaar !

  0

  0
 • Braze
  10 maart, 2016 - 13:06

  Ik kom al een mensenleven naar NAC. Maar het is echt lang geleden dat er zo,n slappe hap op het veld stond.
  Het kost steeds meer moeite om weer maar die 150 km te rijden en s,nachts gefrustreerd terug thuis te komen.
  Dit team jaagt de mensen weg.

  0

  0
 • Corne
  10 maart, 2016 - 13:19

  Er moet altijd een bepaalde spanning zijn bij een wedstrijd. Als het helemaal nergens om gaat zit iedereen op de tribune vrolijk te buurten.
  Dankzij die lamme takken op het veld spelen we nog een hele zooi vriendschappelijke wedstrijden voordat het er weer echt om gaat.

  0

  0
 • heksenketel
  10 maart, 2016 - 13:30

  Laat ik voorop stellen dat ik het goed vind dat er actie wordt ondernomen om zoveel mogelijk supporters naar het stadion te krijgen. Aan de andere kant is het exemplarisch voor de afgelopen jaren: achter de feiten aanhollen.

  Ja er zitten voor een Juup-ploeg nog steeds heel veel toeschouwers. Maar er zouden er nog meer gezeten hebben als de passie er vanaf zou druipen.

  0

  0
 • Fonzy
  10 maart, 2016 - 13:35

  Tuurlijk hebben de prestaties er mee te maken, maar dat het tegen achilles niet vol zat is toch niet zo heel gek. Ik was er wel bij, maar ik zat de hele dag te hopen dat het afgelast zou gaan worden. Verschrikkelijk weer, verschrikkelijke tegenstander, een draak van een wedstrijd de vrijdag ervoor en eigenlijk niks op het spel. Het zal vrijdag echt wel wat drukker zijn, maar de komende wedstrijden gaan toch helemaal nergens over.
  En arbeid mogen ze van mij ook wel gaan leveren ja, maar het is nu wel belangrijk dat ze dat 442 erin zien te krijgen en zich gewoon klaar maken voor een nacompetitie waarin de tegenstanders hopelijk wel willen voetballen (ook al speelde vvv ook wel voor de winst en kwam NAC er niet aan te pas)

  0

  0
 • H.V.M.
  10 maart, 2016 - 13:43

  Het gaat nog wel ergens over! De tweede plaats is eigenlijk een must.
  Je speelt dan in ieder geval tegen de nr. 5 en als alles volgens plan verloopt, tegen nr.17 van de Eredivisie.
  Om op deze manier de Eredivisie te bereiken is al een hels karwei.
  Gaan we hier andere opties aanhalen dan wordt het er niet echt gemakkelijker op.
  Het (voorlopige)doel is dus absoluut tweede worden!
  Dus……………., morgen er met z’n allen tegen aan!
  Thuis blijven is géén optie.

  0

  0
 • Overal
  10 maart, 2016 - 14:05

  @H.V.M.

  Dat weet iedereen ook wel, maar hoe lullig het ook klinkt ik denk dat er nog maar weinig over zijn die het iets zal interesseren op de hoeveelste plaats we eindigen. Wat maakt het nou uit of je tegen de nr 16 of 17 moet straks, dit team vliegt er wss tegen helmond sport ofzo al uit.

  Je moet met deze club helemaal niet willen promoveren dit jaar, heeft geen enkele zin. Selectie leegruimen en opnieuw beginnen, dan maar een paar jaar geen eredvisie.

  0

  0
 • Da Pope
  10 maart, 2016 - 14:16

  Er kan niet genoeg druk op de spelersgroep worden gelegd. Het zijn de spelers die het dit seizoen op cruciale momenten af laten weten. Zij zijn echt wel de allerlaatsten die bescherming verdienen.

  0

  0
 • die ne gast
  10 maart, 2016 - 14:24

  @Overal
  Je moet altijd willen promoveren. Ook al weet je dat je dan weer degradeert. Dan nog is dat altijd beter dan in de top Juup meedoen. Financieel én Sportief.

  On topic:
  Tja. De Sfeer. Wat de meeste hier al zeggen: er zit totaal geen spanning meer op de wedstrijden, dus dan krijg je slappe hap. Op de tribunes én op het veld.
  Eigenlijk zijn de uitwedstrijden tegen Go Ahead en Sparta leuker dan de resterende thuiswedstrijden.

  0

  0
 • ennoajseejer
  10 maart, 2016 - 14:24

  met heel veel geluk (want anders kan het niet) promoveren en dan volgend seizoen een hele nieuwe selectie (op wat uitzonderingen na) zou ook niet verkeerd zijn.

  0

  0
 • Baske
  10 maart, 2016 - 14:24

  De conclusie van de NAC directie is dus blijkbaar dat de supporters het af laten weten….man man man

  0

  0
 • wanny
  10 maart, 2016 - 14:30

  Er doen veel te veel clubs mee aan die play offs, waardoor voor ploegen als NAC de spanning er af is zodra de titel uit zicht is. En als er weinig op het spel staat, blijven meer mensen thuis.

  vorig jaar waren de wedstrijden vaak nog minder leuk om te zien, maar zat het vol omdat er veel op het spel stond.

  Verder stoppen met die maandagen.

  0

  0
 • poolshark
  10 maart, 2016 - 14:35

  Geef liever de pakweg 150 helden die elke uitwedstrijd erbij zijn een gratis seizoenkaart voor volgend jaar, dat zijn de echte NAC helden die je moet belonen. Niet de losse kaartkopers, dat is niet je doelgroep die je moet pamperen. Die komen als er iets te beleven valt, en als het niks is dan blijven ze weg. En gelijk hebben ze, maar ga die mensen dan niet lokken en belonen. Beloon je vaste supporters die je al zo lang en overal steunen, die verdienen het.

  0

  0
 • Jonka
  10 maart, 2016 - 15:07

  Goh, je verwacht het niet!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  10 maart, 2016 - 15:14

  Ze moeten in de thuiswedstrijden veel aanvallender spelen. Supporters zijn het tikkie terug meer dan beu. Dus tegen clubjes als Oss in ieder geval met Seuntjens en Brands. Die Dingsdag kan er dan uitlaten. Voegt helemaal niks toe.

  0

  0
 • Breda*076
  10 maart, 2016 - 15:21

  Vorige week speelde Lokeren een belangrijke thuiswedstrijd. Iedere seizoenkaarthouder kon in de voorverkoop 1 gratis ticket afhalen en wanneer er meer nodig waren moest er per ticket welgeteld €2 betaald worden. Interessant om mensen mee te nemen.
  Dat is wat anders dan minimaal €34 voor 3 wedstrijdjes tegen teams uit de kelder van de JL.

  Goed dat er een actie is, laat dat voorop staan, maar ik denk dat het niet heel veel mensen aantrekt.

  0

  0
 • Hugo
  10 maart, 2016 - 15:27

  Als er niet voor 100% procent wordt opgeklapt als het iets minder gaat, dan is wachten op minder toeschouwers. Al geef je ze gratis weg. HUP NAC

  0

  0
 • nacman
  10 maart, 2016 - 15:38

  door dat het over grootte deel van de spelers zonder noad het op het veld laten afweten gaan de mensen die geen echt nac hart hebben het laten afweten .
  zorg voor spektakel op het veld komen de lege plekken van eigens vol dat is de oplossing niet korting of allerlei flutactie,s waar mee je vaste supporters benadeeld.
  anders raak je die in de loop ook kwijt als je in de jup blijft.
  dus justin het antwoord ligt bij de spelers zij maken de inkomsten voor nac.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  10 maart, 2016 - 15:39

  @nacman En bij de trainer. Die laat NAC vreselijk verdedigend laf voetbal spelen wat niet te pruimen is.

  0

  0
 • De Rechter
  10 maart, 2016 - 16:13

  Heel simpel. Ouderwetse supporters (dat zijn wij en dat is goed) die achter een modern elftal moeten gaan staan (‘mannetjes’, broodvoetballers) dat is gewoon geen beste combinatie. Wij willen NOAD zien en spelers die het team boven het ego zetten. Dat krijgen we niet bij dit NAC, op enkele uitzonderingen na. Tel daarbij op dat we in een B competitie spelen en het voetbal er niet uit ziet. Op een gegeven moment blijven mensen weg.

  0

  0
 • Oldskool
  10 maart, 2016 - 16:18

  @ poolshark

  Ik hoef helemaal niet beloond te worden. De korting heb ik direct aan samenvoornac overgemaakt. Dit seizoen ook sponsor geworden juist omdat het slecht ging (en ik heb daar verder geen zak aan).
  Laat ze aub maar flink kortingen geven aan de gloryhunters. Ik zit liever in een vol stadion en iedere extra euro is er 1 extra.
  En ik durf wel te zeggen dat die 150 diehards er ook zo over denken. Alles in het belang van NAC.

  0

  0
 • TheBeek
  10 maart, 2016 - 16:40

  Zoals velen al zeggen…….. de supporters hebben het gehad met dit team vol slappe karakters, ego’s en passie loos voetbal !

  Wij zitten met zijn 5en elke 2 weken op de tribune maar wat bier te zuipen en lol te maken want het voetbal is echt niet om aan te zien!!

  Taak aan de TD en de trainer om een herkenbaar nac op het veld te krijgen.

  Een nac waar de supporter zich mee kan identificeren!!

  Dan komen die bezoekersaantallen vanzelf wel ;)

  0

  0
 • am
  10 maart, 2016 - 17:00

  Morgen Seuntjens weer op de bank. Ik denk dat ik maar thuis blijf !!!!

  0

  0
 • brutes
  10 maart, 2016 - 17:20

  Voetbal is niet om aan te zien geen NOAD niks
  Daarom hebben we op G een D.G.C 😆

  0

  0
 • Spionkop
  10 maart, 2016 - 17:41

  In de ere zaten er op sommige dagen ook maar 13000 of zo.

  Soms heb je dat, vakantie, griepgolf, een tegenstander die niet aan spreekt, en slecht resultaat na slecht resultaat. Als een paar van die zaken door toeval samen vallen, dan krijg je dat.

  Het weer wordt nu beter, op naar de play offs, en dan loopt het vanzelf wel weer vol.

  Hup NAC !

  0

  0
 • Nicky
  10 maart, 2016 - 17:45

  @BSR Het is toch best aannemelijk dat gemiddeld 5% van de seizoenkaarthouders andere verplichtingen heeft waardoor je die 600 gemiddeld altijd wel mist?

  0

  0
 • leeuw
  10 maart, 2016 - 17:49

  Alle leuke kortingen en acties ten spijt, het zal waarschijnlijk weinig of niks helpen aan de instelling van het grootste gedeelte van de spelersgroep.
  Naar de toekomst gericht (volgend seizoen en daarna) moeten er nieuwe spelers worden aangetrokken met een NOAD karakter en moeten contracten voorgelegd worden waarin wordt gesteld dat prestatieloon de voornaamste inkomsten zijn voor de spelers en niet het vaste salaris.Of we dan nog 1 jaar in de JP moeten spelen of (hoop ik) na promotie terug in de Ere mag niks uit maken!!.

  0

  0
 • Hans
  10 maart, 2016 - 19:05

  ‘Reversed gloryhunten’ heeft niets te maken met meeliften op succes of andersom. Wanneer er niet gepresteerd wordt haken mensen af.
  Leg de schuld dus maar bij spelers en staf.
  Wanneer NAC weer weet wat winnen is en DUS inzet toont, neemt de belangstelling vanzelf toe. Het twee keer missen van een periodetitel doet het imago ook geen goed.
  Oftewel: zoek de schuld nou eens eerst bij jezelf als NAC zijnde.

  0

  0
 • SjorsNAC
  10 maart, 2016 - 19:37

  Vrijdagavond, k#t weer, 11 slapjanussen en dan nog 17 euro vragen voor een losse kaart. Niet zo gek he dat er minder mensen zin hebben om zich weer voor de gek te houden int stadion.

  Beter maak je de kaartjes een tientje ofzo en dat het dan wel voller zit, heb je ook meteen extra drankomzet.

  We gaan het weer meemaken morgen, hup nac haha

  0

  0
 • Cor Taxi
  10 maart, 2016 - 19:56

  Schei toch uit man!! Geef die gasten uit de Koepel een vrij kaartje!!!Probleem opgelost toch?

  0

  0
 • Den Hoge
  10 maart, 2016 - 20:48

  Ja zo raar is het toch ook niet. We spelen ook nergens meer om. De tegenstanders gaan de helft van de tijd nergens over en komen hooguit voor een punt waardoor NAC het spel moet maken. Meestal lukt dat dan weer niet en krijg je een wedstrijd die niet aan te zien is.

  Normaal reis ik iedere thuiswedstrijd op en neer vanuit Utrecht (student), maar 3-4 uur reizen met het ov heen- en terug voor zo’n zaadpot blijf ik ook niet altijd doen. Dan ga ik liever werken. Vind het dan iets te makkelijk om mij te laten bestempelen als een gloryhunter. Die gasten verdienen maximaal geld terwijl ik een klote baantje in de horeca heb. Maakt niet uit, maar als ik dan mijn werk (en dus geld) laat schieten om hun te zien voetballen en dan de zoveelste waardeloze pot zie, dan is dat dus gewoon kut.

  0

  0
 • Toontje
  10 maart, 2016 - 20:50

  Dat lukt nooit met deze opstelling: Naah, Lazic en Gorter horen misschien zelfs niet op de bank
  Maar ja domme afspraken met City

  0

  0
 • jvt
  10 maart, 2016 - 20:58

  “We moeten ze niet teveel druk opleggen want dan wordt het nog minder”
  Hoezo nog minder, het is al niks en wordt niks. Een onervaren trainer, een lamlendige trainersstaf en omhooggevallen accountmanager als AD, nee Nac is zo ten dode opgeschreven. Het tij kan gekeerd worden maar dan met een fris en verstand van zaken hebbend management. Wij hebben amateurs en dat zie je terug in de cijfers. Over 8 jaar wordt het beter.

  0

  0
 • Cor Taxi
  10 maart, 2016 - 21:31

  Haha.De linkse ruikertjes duimpje omlaag hey:-)) Jullie gaan nog wat mee maken.

  0

  0
 • Waddinxveen
  10 maart, 2016 - 21:55

  Het feit dat de competitiespanning geheel verdwenen is heeft ongetwijfeld een sterke invloed op de bezoekersaantallen. Naast het voetbaltechnische aspect, wordt de lauwe wedstrijdbeleving echter ook veroorzaakt door andere factoren. Ik krijg er bijvoorbeeld een enorme hangzak van dat men het dit hele seizoen al niet voor elkaar krijgt om het clublied op tijd in te starten als de spelers de tunnel uitkomen. Al meerdere keren was hee, hee, hup NAC tegen die tijd zelfs al afgelopen en moest het nogmaals ingestart worden. Tegen Achilles stonden de spelers juist al op het veld voordat het ingestart werd. Stelletje amateurs!

  Ook is de muziek voor en na de eerste helft de laatste tijd te belachelijk voor woorden. Op de eretribune is deze vaak amper te horen en als je al wat hoort is het regelmatig van het niveau Sky Radio. Alleen tegen Fortuna zat de sfeer er vooraf al goed in, door nummers van U2, Smashing Pumpkins, AC/DC en The Cure. Overigens kwamen deze grotendeels uit de playlist van Justin Goetzee, waarvoor mijn complimenten.

  0

  0
 • Nakkie
  10 maart, 2016 - 23:39

  Wat is er vervelender dan 3 jaar naar een stel ongemotiveerde voetballers te kijken, die heel slecht kunnen samenspelen. Een simpele pass komt niet aan, een corner is veel te laag en ga maar door. Men denkt het publiek komt toch wel. Wij zijn gekke Gerritje.

  0

  0
 • ennoajseejer
  11 maart, 2016 - 00:04

  Misschien beter de strijd met de lege plekken in het beleid aangaan? Of de lege plekken op het veld door de onnavolgbare opstellingen en wissels? Dan lossen die lege plekken op de tribune namelijk vanzelf op :-)

  0

  0
 • Jimmynonose
  11 maart, 2016 - 08:28

  Ik heb alles met NAC, maar totaal niks met dit elftal en dat heeft niks met de prestaties van dit elftal te maken. In de jaren 80 was het ook vaak drama, (en lege plekken) maar dan had je voornamelijk lokale gasten die in het elftal stonden. (en de Cordial was gezellig) Die wisten dat ze beperkt waren in hun kunnen, maar gaven bijna elke wedstrijd NOAD. Nu heb je te maken met spelers die de gore lef hebben om na 3 goed gegeven corners, klaar zijn om een stap hoger te maken, terwijl ze anderhalf seizoen daarvoor de bal steevast kansloos bij de eerste paal lieten terecht komen. Na op de kop af 30 jaar seizoenkaarthouder te zijn, hou ik het volgend jaar voor gezien, en ja, ook als ze onverhoopt promoveren. Ik denk ik nog wel regelmatig blijf gaan op losse kaartverkoop, maar leg mijn prioriteiten toch maar eens iets anders.

  0

  0
 • Blof
  11 maart, 2016 - 09:02

  1. Ja voetbal is niet wat we er van verwachten, maar volgens mij zijn er meer oorzaken (of in ieder geval waar ik mij zeer aan stoor en het wordt steeds erger).

  Sta al decennia op de B-side. Wat ik daar proef is dat het vooral een gezellig avondje uit moet zijn. Volgens mij zouden we de 12e man moeten zijn, die zowel de arbitrage als de tegenstander beinvloed.

  Wat hoor ik om mij heen, alleen de leuke liedjes. Sta je met hakken over de sloot met 1-0 voor, gaan de sleutelbosjes weer rinkelen met het kerstdeuntje.

  Waar is de tijd gebleven van ‘Schop van Galen’ zodat ie zelf over de flos ging en weer met een rode kaart van het veld af ging. Of Cheerio dat de scheidsrechter zijn kist in werd gewenst. Niet subtiel, maar wel des Bredaas.

  Kortom volgens mij heeft het in hoge mate ook te maken met het publiek zelf. Te jong, nog te veel om zich heen kijkend verwachtend dat we weer een mooie voetbalavond voorgeschoteld krijgen. Krijg het bijna mijn strot niet uit, maar het lijkt steeds meer op Ajax-publiek.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  11 maart, 2016 - 11:52

  nog steeds veel te duur. een losse kaart kost e17,50! Belachelijk voor dit soort wedstrijden. 7,50 tot een tientje is meer dan genoeg.

  0

  0