Go to Top

NAC & Kwaaltjes

NAC & Kwaaltjes

In aanloop naar de wedstrijd van vrijdag traint NAC er lustig op los. Verschillende spelers zijn weer van de partij, maar sommige moeten ook om verscheidene redenen verstek laten gaan.

@YadranBlanco hangt wat rond het trainingsveld in Zundert en houdt in de gaten wie er wel en niet bij is. Beginnende met goed nieuws, is Vlatko Lazic hersteld van zijn voorhoofdsholteontsteking (drie keer woordwaarde). En hij is zo´n een beetje de enige die weer is teruggekeerd uit de ziekenboeg. Het merendeel ontbreekt juist vanwege een kwaal of kwetsuur.

Zo ontbraken gisteren doelpuntenmaker Grad Damen vanwege last aan de hamstring, en Lerin Duarte heeft teveel met Lazic gesocialized want die ligt nu plat met griep. Vandaag verliet Mats Seuntjens voortijdig de training in verband met last aan de ribben. Het is even afwachten in hoeverre dit drietal op tijd en voldoende hersteld is om (eventueel) aan de aftrap te verschijnen. Het kan dus inderdaad zijn dat zoals eerder aangegeven de opstelling er wederom anders uit kan zien dan de wedstrijd ervoor. Wordt vervolgd.

Bron: B-Side Rats, @YadranBlanco

13 Reacties op "NAC & Kwaaltjes"

 • Johan o
  24 februari, 2016 - 12:07

  Een 442 opstelling met ars en unal… brands stam naah matic mulder v diermen pedro vd weg en jelle… ..

  T is maar een gokje….

  0

  0
 • Frituurpan
  24 februari, 2016 - 12:31

  Hoop op:

  Ars – Unal
  Brands’
  Matic-Naah
  Stam
  Gorter-van diermen-pedro-mulder
  Jelle

  Vd weg is vgm nog steeds geschorst

  0

  0
 • J
  24 februari, 2016 - 12:37

  Balen als Seuntjes er niet bij zou kunnen zijn. Ondanks de mindere punten die die heeft die op deze website al vaak zijn besproken, is het toch 1 van de weinige creatievelingen welke voor veel gevaar zorgt die we in deze selectie hebben.

  0

  0
 • scheppioni
  24 februari, 2016 - 12:45

  Kenny is nog geschorst idd en verder prima, wannneer de instelling maar heel anders is dan in emmen, diegene die nu nog zo’n instelling vertoond, heel gauw en heel ver BREDA uitschuppen, tis mee op de promotiekar en anders ‘ leave it’ , heren NAC spelers !
  Drie punten in venlo en heel gauw beslissen dat duel ! WIJ ZIJN GVD NAC !!!

  0

  0
 • Breda*076
  24 februari, 2016 - 12:52

  Wanneer Mats niet mee kan doen is dat een groot gemis. In de wedstrijd tegen Emmen zag je dat er dan niemand in het team is die een vorm van creativiteit heeft. Mats houdt standaard 2 man bezig waardoor er altijd iemand vrij moet kunnen komen. En daarnaast is hij in staat om vanuit het niets een kans te creëren, voor zichzelf of voor een teamgenoot.

  Hopelijk is hij er gewoon bij!

  0

  0
 • Nacdictive
  24 februari, 2016 - 13:50

  @Johan o: wat ik maandag gehoord heb bij de technische klankbordavond, acht ik de kans niet groot dat we 4-4-2 gaan spelen….

  0

  0
 • Jan
  24 februari, 2016 - 13:53

  Zie ik beren op de weg?
  Als:ik as dinsdag op teletext lees dat Fortuna is omgevallen,en NAC(na die wellicht mooie overwinning op VVV)zes! punten inlevert,en Sparta en ook VVV maar drie punten.
  Zie ik beren op de weg?
  Als ik supporters hoor oreren dat Excelsior en/of de Graafschap te doen is,maar vergeten dat eerst een lastige tegenstander zoals bijvoorbeeld misschien wel GAE gevloerd dient te worden.
  Zie ik beren op de weg?
  Als NAC onverhoopt niet promoveert en in die geplande piramide van de KNVB beland en met tegenstanders als bijvoorbeeld Kozakken Boys en Jong Groningen zijn stadion steeds leger ziet worden.
  Zie ik beren op de weg?
  Klam van het zweet schrik ik wakker in bed,gelukkig het was maar een nachtmerrie,hoewel?

  0

  0
 • am
  24 februari, 2016 - 13:59

  Als Mats er niet bij is kunnen we beter maar niet gaan.

  0

  0
 • Oldskool
  24 februari, 2016 - 14:27

  @ Jan

  Hebben Sparta en VVV punten laten liggen tegen Fortuna? Anders maakt het niks uit.

  0

  0
 • signase
  24 februari, 2016 - 14:29

  @Jan:

  Als Fortuna omvalt en de KNVB die wedstrijden wegstreept, is dat inderdaad jammer voor NAC. Dat het ons dan 6 punten kost en Sparta en VVV maar drie is omdat de twee laatstgenoemde ploegen slechts 1 keer tegen Fortuna gespeeld hebben. NAC heeft dan overigens wel ineens ook een wedstrijd minder gespeeld. Vervelender is dat GAE van Fortuna verloren heeft en dan ineens drie verliespunten ‘kwijt’ is (dus zelfde puntenaantal, maar met wedstrijd minder gespeeld).

  0

  0
 • Wanny
  24 februari, 2016 - 16:13

  Als NAC de resterende wedstrijden wint, zijn we toch gewoon tweede. Of Fortuna nou failliet gaat of niet. Daar hebben we toch geen invloed op.

  0

  0
 • Vdbabos
  24 februari, 2016 - 18:20

  @jan motte gij moeders de vrouw nie gaan helpen mee dun afwas? Of gaan solliciteren in unne dierentuin mee oe beren.. Pff

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  24 februari, 2016 - 19:20

  Met Mats Seuntjens!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0