Go to Top

NAC reageert op idee van het jaar

NAC reageert op idee van het jaar

Justin Goetzee reageert namens NAC op de -in vele ogen volslagen achterlijke- beslissing van de knvb om FC Twente een loophole aan te bieden en respectloos met alle andere (in)direct betrokken clubs om te gaan.

Rechtstreeks ge-1-op-1-d:

“NAC heeft geshocked gereageerd op het voornemen van de licentiecommissie betaald voetbal om FC Twente de Eredivisie-licentie onvoorwaardelijk in te nemen, om vervolgens een licentie in de Jupiler League er voor terug te geven. NAC betreurt niet alleen de inhoud, maar vooral ook de timing van het bericht, omdat het verstrekkende gevolgen heeft voor de dynamiek in de finale van de Jupiler Play-Offs. NAC speelt in deze finaleronde tegen Willem II, dat zich bij definitieve degradatie van FC Twente verzekert ziet van Eredivisie-deelname volgend jaar.

Algemeen directeur Justin Goetzee: “De timing van dit nieuws is erg ongemakkelijk en ongehoord. We zitten een dag voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar, maar niemand heeft het daar nu nog over. Er leven natuurlijk veel vragen, bij ons, maar ook bij supporters, sponsors, personeel en spelers. Iedereen was in de veronderstelling dat dit niet kon, maar blijkbaar is er een manier gevonden om FC Twente toch in de Jupiler League te plaatsen. Het besluit is daarbij nog niet definitief, want de Centrale Spelersraad moet hier nog iets van vinden en FC Twente kan ook nog in beroep. De onzekerheid duurt dus voort voor alle clubs.”

NAC heeft zich in een eerder stadium al verweerd tegen de sportieve beslissing om de Jupiler League teams niet te laten profiteren van een mogelijke degradatie, maar in plaats daarvan een extra vangnet te creëren voor Eredivisie-degradanten. “Het voelt niet goed deze discussie over de rug van FC Twente te voeren. We hebben zeker respect voor het harde werk dat zij de afgelopen tijd hebben verzet om de club weer op het rechte pad te krijgen. Wij onderzoeken wat momenteel onze rechten zijn, maar ook de Coöperatie Eerste Divisie heeft aangegeven hier machteloos tegen te staan. We proberen allemaal te bevatten hoe de licentiecommissie zo heeft kunnen handelen. Dit is een besluit dat nog jaren consequenties voor onze club kan hebben, zeker bij het uitblijven van promotie.” 

Goetzee: “Ondanks dit bericht moet NAC zich volledig focussen op de Jupiler Play-offs en het tweeluik met Willem II om daarin vol voor de winst te gaan. In dat opzicht is er niets veranderd.”

De Centrale Spelersraad geeft binnen nu en twee weken een advies uit over het voorgenomen besluit.”

Bron: B-Side Rats, NAC

92 Reacties op "NAC reageert op idee van het jaar"

 • TpT
  18 mei, 2016 - 19:34

  Schijt aan Twente omdat ze de boel bedonderd hebben en zo 36 clubs benadelen. Schijt aan de Knvb omdat ze het met hun onvermogen niet kunnen handelen op een goede manier.

  Nu gvd weer de focus op ons zelf. Als we zelf presteren hebben we de knvb, twente, Willem 2 of wie dan ook niet nodig. Laat ze het lekker uitzoeken, wij hebben onze eigen doelen en de eredivisie is de eerste.

  0

  0
 • Jemo
  18 mei, 2016 - 19:36

  Een woord SCHANDALIG… Timing en besluit. De knvb is gewoon echt krankzinnig. Enige wat ik kan bedenken is dat de licentie commisie in tilburg of doetinchem woont.. KANLOZEN…

  0

  0
 • Jf
  18 mei, 2016 - 19:37

  NAC moet morgen gewoon knallen en niet afhankelijk zijn van de KNVB of Willem 2.
  We pakken die kruiken

  0

  0
 • G00ser
  18 mei, 2016 - 19:38

  Lekker de finale spelen tegen een tegenstander die niet hoeft….dag Derby-spanning.

  0

  0
 • 7Hills
  18 mei, 2016 - 19:39

  Opdracht blijft hetzelfde, voor NAC veranderd er niets en heeft dit op dit moment geen consequenties.

  De stillems hebben hier meer last van, zij zijn in principe nu veilig. Tenzij Twente het beroep zou winnen ( wat ik me niet voor kan stellen )

  Zoals in het vorige topic al aangegeven, die enge trainer geeft al aan dat z’n spelers nu niet meer 100% gefocust zijn:

  Bij Willem II houdt men nog een slag om de arm. FC Twente kan immers nog in beroep gaan tegen de straf. Trainer Jurgen Streppel is hoe dan ook ontzet dat het nieuws nu naar buiten is gekomen, één dag voor het eerste duel met NAC. “Menselijk gezien is het onmogelijk om nu focus te houden”, stelt hij geïrriteerd.

  Dus, de stillems zijn minder gefocust. Normaal gesproken betekent minder gefocust zijn dat je niet op 100% van je kunnen speelt, wat weer invloed heeft op passes en aannames, je komt overal net iets te laat etc. Tel daarbij op dat ze tegen 18.700 man vijandig publiek spelen en je maakt ineens veel meer kans. Geen laffe afwachtende tactiek, vanaf minuut 1 afjagen, er vol op, vol gas. Dan verliezen ze al helemaal hun motivatie en pakken we ze met 2-0. Tegendoelpunt is dodelijk, maar zolang we een marge opbouwen moet het haalbaar zijn. Spelen zoals de eerste helft tegen Eindhoven.

  Nogmaals, Stilburg heeft hier meer last van dan NAC, laat nu maar eens zien hoe graag je in de ere wil spelen!

  0

  0
 • Beek
  18 mei, 2016 - 19:40

  Ander van het jaar:
  De spelers van 013 slapen vannacht in De Rosep in Oisterwijk! Misschien een idee om ze met wat vuurwerk te voorzien van een slechte nachtrust…

  0

  0
 • Metallica
  18 mei, 2016 - 19:41

  Was er ook niet zoiets bij feyenoord een paar jaar geleden ??? Die hebben helemaal geen sancties gehad !!!! Ruikt naar klassejustitie. maar we doen het wel op eigen kracht.

  0

  0
 • G00ser
  18 mei, 2016 - 19:45

  @7Hills,

  Ben ik het niet mee eens.

  Een derby is juist een derby door de beladen spanning op de wedstrijd. Deze spanning zorgt ervoor dat spelers beter of juist slechter gaan spelen. Nu kan W2 volledig vrij voetballen, waardoor ze wellicht juist makkelijker gaan voetballen en hierdoor gevaarlijker worden.

  Keerzijde (en hier ben ik het met je eens) is dat de spelers van W2 niet 100% hoeven te geven aangezien ze toch al veilig zijn. Daarnaast zijn er veel spelers die na deze 2 wedstrijden hun doel hebben bereikt (handhaving) en weer terugkeren naar club waarvan ze gehuurd zijn…waarom zou je dan 100% geven? Dit geldt overigens ook voor Streppel die al naar Groningen gaat en zijn doel bereikt heeft; handhaving.

  Dubbel gevoel dus, maar je kan niet op voorhand zeggen dat het voordelig is voor NAC.

  0

  0
 • De Rechter
  18 mei, 2016 - 19:47

  Twente heeft alleen maar te verliezen bij beroep. De KNVB reikt Twente de hand met deze straf. Het alternatief is volgens het boekje handelen. Dat betekent terug naar de 6e divisie en complete opheffing van hun bvo licentie. W2 is dus veilig.

  En voor degenen die beweren dat geen druk een nadeel is voor W2, weet niet wat jullie hebben gerookt maar ze hebben alles te WINNEN en niet alleen niks te verliezen. Ze zitten in een luxepositie waar niks hoeft maar degradatie van een concurrent te behalen is. Uiteraard is dat lekkerder voetballen dan met de schaduw der degradatie over je heen.

  En dan hebben we nog Cambuur die voorrang krijgen terwijl ze niet eens in het bewuste jaar met Twente in de competitie zaten. NAC wel. Er is werkelijk geen enkele invalshoek om dit positief te bekijken vanuit NAC oogpunt tenzij je jezelf voor de gek wil houden.

  0

  0
 • NACbeD
  18 mei, 2016 - 19:48

  De knvb zal de scheidsrechters morgen en zondag toch ook wel met een opdracht de wei insturen…als wii wint is er immers niets meer te zeiken…

  0

  0
 • buurman
  18 mei, 2016 - 19:49

  Ik ben woest. Ik had al het gevoel dat men alles uit de kast zou halen om eenzijdig de druk van deze finale af te halen. Op donderdag om 18.30 in Breda spelen (eerste wedstrijd) , geen uit supporters etc.
  En nu komt men met deze compleet waanzinnige regeling op de proppen. NAC is er vooral de dupe van. De druk voor w2 neemt volledig af maar voor NAC neemt de druk des te meer toe.
  Hoe kun je nu een finale laten spelen waarbij het op voorhand voor 1 van de clubs (zo goed als zeker) geen enkele consequentie heeft ???

  Dat men twente nu de ere licentie intrekt is volksverlakkerij van de ergste soort. Twente wordt met twee vingers in de neus glorieus kampioen in de Juup en is over 1 jaar weer terug in de ere. Let wel van mij mocht twente zijn licentie houden, maar nu draait men het zo dat uitsluitend andere clubs de dupe zijn en dan vooral ons NAC.

  Ik ben ziedend. Morgen gaan we een finale spelen die alleen voor ons een finale is. Alleen als wij verliezen heeft het voor ons consequenties. Dit druist tegen alle regels van de sportiviteit in. Tegen zo’n duitsland jaren dertig veertig beleid van deze knsb valt niet te vechten.

  0

  0
 • maarten
  18 mei, 2016 - 19:50

  Ja, opdracht blijft hetzelfde voor NAC, alleen voor Willem III staat er niks op t spel. Reinste competitievervalsing. Kan NAC afwachten hoe de tegenstander zich opstelt. Belachelijk.

  0

  0
 • Noadinho
  18 mei, 2016 - 19:53

  Wat is dat is en dat is enorm balen. Feit blijft dat de veelal gehuurde ideale schoonzonen uit Tilburg vanaf nu met hun hoofd bij hun geplande vakantie zitten. Zij gaan met 50% inzet (en waarschijnlijk zonder enig clubgevoel) de wedstrijd in wij met 200% inzet en als we met dezelfde NOAD spelen als 2 dagen geleden moet het gewoon goed komen. Gewoon knallen morgen! COMEONNAC!!!!

  0

  0
 • scheppioni
  18 mei, 2016 - 19:53

  Stilburg is absoluut in het voordeel en dat zul je ook zeker gaan zien in de wedstrijden, die kogeloog moet niet zeiken en achterbaks doen want stiekum in zijn eigen lacht hij zijn eigen rot, bij stilburg zou de focus dan minder zijn, laat me niet lachen !!
  Dit geeft hen zoveel een lekker gevoel, dit is ene grote schande en Justin heeft dit hierboven prima verwoord !

  0

  0
 • Dun Diëe
  18 mei, 2016 - 19:55

  Het besluit van de knvb heeft alleen maar meer vragen opgeroepen. Ze hadden het stil moeten houden tot na de play offs, en dan twente er op laten reageren middels evemtueel beroep. Dat was ook kut geweest, maar dan ietsje minder kut. Hier kan echt helemaal niemand wat mee. Wat een farce.

  0

  0
 • Swiffer
  18 mei, 2016 - 19:56

  Gewoon knallen! Is alleen maar in het voordeel van NAC!

  Supporters vol erachter en niet huilen. 200% NOAD!!

  0

  0
 • Willemf5
  18 mei, 2016 - 19:57

  Thuis 2-0 winnen en w2 hoeft dan in Tilburg alleen met 1-0 te winnen voor hun supporters. Iedereen blij….

  0

  0
 • Rbull
  18 mei, 2016 - 19:57

  Dames en heren,

  Ik stel voor; De Graafschap, Eagles, Stilburg, Nac en Cambuur promoveren/blijven in de ere. Tente gaat als 18 eruit.

  Volgens seizoen eenmalig 3 onderste clubs degraderen en 2 nacompetitie. “Iedereen” blij en het gezeik is opgelost naar ieders tevredenheid.

  0

  0
 • 7Hills
  18 mei, 2016 - 19:59

  Laten we nu niet doen als het Derby gevoel leeft bij spelers. 90% wat morgen op het veld staat ziet dit als gewone wedstrijd, die merken alleen in hun omgeving en op straat dat dit leeft bij supporters. Zij zullen geen stap meer zetten of harder lopen. De Derby is voor ons, de supporters. En laat dat gevoel ook al grotendeels om zeep geholpen te zijn doordat er geen uitsupporters bij mogen zijn…

  Ik weiger gewoon om te geloven dat de stillems nog 100% gemotiveerd zijn. Kijk naar PSG, worden kampioen, druk eraf, verliezen eerstvolgende wedstrijd terwijl ze alles gewonnen hebben. Besiktas, kampioen geworden, vandaag verloren. Onder druk presteer je beter, valt die druk weg wordt het toch onbewust een stukje minder…

  0

  0
 • buurman
  18 mei, 2016 - 20:01

  Ik ben echt verbijsterd. Was op zijn minst met deze regeling (hoe verkeerd ook) pas na zondag naar buiten gekomen;
  Dan had je een echte finale gespeeld , en voor de neutrale personen; dat de beste dan mag winnen.

  Het lijkt erop dat de knvb bewust voor deze finale met dit nieuws naar buiten komt. En dit sluit aan op wat ik eerder voelde aankomen; er zit iets ongelofelijk krom en fout.

  Ik zou het een te begrijpen actie van de NAC directie vinden als men weigert deze ” finale” zo te spelen. Een tweekamp waarbij het slechts voor 1 partij consequenties heeft kan gewoon niet !!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  18 mei, 2016 - 20:03

  Dat derby gevoel kan me gestolen worden. Totaal niet relevant. Het gaat om promotie naar de eredivisie. Dat is het enige dat telt!

  0

  0
 • Sjorsnac
  18 mei, 2016 - 20:03

  M.a.w je kunt het als club financieel totaal verzieken zonder bang te hoeven zijn dat de zwaarste consequentie daar aan verbonden is. Dat financiele rating systeem kan ook de prullenbak in.

  Meten met 2 maten, er is dus nog genoeg hoop voor fortuna sittard!! Als ze maar willen kan alles bij de knvb. Het is volslagen gekte wat hier allemaal gebeurd en de hele jup league wordt benadeeld.

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 20:09

  Vies smerig kruikentuig, BRABANTSE JODEN !!!!

  0

  0
 • Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:09

  Dit wordt een never-ending-story voor jullie boys. Willem II wint op 70% ook nog van NAC. Twente gedegradeerd, waardoor jullie volgend jaar wéér geen kampioen worden.

  Lullig voor jullie…

  0

  0
 • Ron
  18 mei, 2016 - 20:13

  Lekker dan. Speel je in de Jupiler League en ga je op bezoek in de Grolsch Veste….

  0

  0
 • Hbreda076
  18 mei, 2016 - 20:13

  Wat denk je als NAC volgend jaar weer jupiler league speelt. Dan heb je mooi FC Twente tegen je. Als die kampioen worden, welke financiele gevolgen heeft dat dan wel niet voor de nummer 2 of degene die geen 2de wordt op basis van resultaten tegen FC Twente.

  0

  0
 • Ennapjseejer
  18 mei, 2016 - 20:13

  De knvb is net zo corrupt als de Fifa, dictators zijn het…….

  0

  0
 • Freeman
  18 mei, 2016 - 20:16

  Ik had zelf nog helemaal niet stilgestaan bij de gevolgen voor de komende jaren. Stel, NAC verliest. Dan kom je volgend jaar dus tegen een vrij sterk Twente (dat op zeker voor het kampioenschap zal gaan, toch?), terwijl het voor NAC moeilijker is geworden om goede spelers aan te trekken vanwege budget en status.

  Fijn, dat.

  Nouja, moeten we morgen aar met een nulletje of 5 winnen. Is ook goed.

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 20:17

  @Chrisje.Eigenlijk heb je wel gelijk.

  0

  0
 • Lexus
  18 mei, 2016 - 20:17

  Ik zou nie graag de scheids zijn morgen.

  0

  0
 • bier en friet
  18 mei, 2016 - 20:20

  Er zijn velen die zich slachtoffer mogen noemen door deze beslissing
  -twente (logisch)
  -Cambuur (twente had ook plek 18 over kunnen nemen)
  -VVV (zijn boven ons geeindigd, maar hebben nu een tegenstander die nog wel ergens voor speelt)
  -almere (hadden mss gehoopt dat zij plek van tilburg in de finale over mochten nemen)

  In mijn ogen kan NAC de grote winnaar zijn als we er 2×90 minuten vol op klappen. Ja, w2 kan vrij voetballen, maar dat is alleen een voordeel als je daar de ruimte en de tijd voor krijgt. Als jij na een lang en teleurstellend seizoen eigenlijk al helemaal klaar bent. Je trainer is er volgend seizoen niet meer en jij hoopt als speler volgend seizoen ook weg te zijn… dan zijn die 2 extra wedstrijden sowieso al vervelend als er niks mee te winnen valt. Als je dan in elk duel een tik op je enkels krijgt dan is de lol er snel af.

  NAC heeft het echt volledig in eigen hand. Ze hoeven niet goed te voetballen, maar ze moeten er vol op klappen. Flink de duels aan gaan en vooral zorgen dat het niet leuk is voor w2 om op het veld te staan. Laat ze dan maar eens de focus houden.

  Het grote voordeel dat w2 had om de (voorheen) finale der finales in eigen huis af te sluiten is ook grotendeels vervallen. is altijd al een klote publiek daar, maar ondanks de aangekondigde sfeeracties zal het daar echt niet gaan kolken.

  Dus we kunnen het pessimistisch bekijken (w2 kan vrij voetballen), maar in mijn ogen zijn we hier echt gematst. En met beetje geluk wordt het dan over 3 weken weer teruggedraaid en komen er twee mooie clubs te spelen in de ere

  0

  0
 • Anti KNVB
  18 mei, 2016 - 20:21

  -Cambuur kan zich dus handhaven als nummer laatst zonder zelf hier ene flikker voor te doen? Uhmmmm ok.
  -Stillems zowiezo al veilig. Dus zouden we tegen Almere c moeten spelen toch?

  0

  0
 • sNACk
  18 mei, 2016 - 20:23

  Roem&Glorie

  Wat denk je te bereiken met je bericht hier

  Ga lekker iets nuttigs doen, maak namelijk helemaal geen indruk.

  0

  0
 • Made zuid
  18 mei, 2016 - 20:24

  KNVB corrupt?
  Twente onbestraft laten is ook geen optie toch?
  Nac wint nacompetitie
  Willem2 blijft erin
  Volgend jaar weer burenruzie

  Ik zie alleen maar voordelen.

  Kruip is in de huid vd KNVB mannen, wat moet je dan doen?

  0

  0
 • Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:25

  @sNACK

  Het is toch de realiteit? Niemand wordt hier beter van. Willem II niet, de supporters niet, NAC niet, niemand niet..

  De druk is eraf.. De play-offs zijn vermoord. En jullie weten volgend seizoen al wie er kampioen wordt. =)

  0

  0
 • 7Hills
  18 mei, 2016 - 20:25

  @ bier en friet

  Precies wat ik wilde zeggen, NAC kan hier voordeel uithalen als ze er maar vol op klappen…Dan demotiveer je de stillems nog meer, de KNVB is hier al mee begonnen.

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 20:25

  Tuurlijk heb ik gelijk cor die honden hebben altijd geluk, er is werkelijk geen groter tyfusvolk te vinden als die kruiken zeikerd.

  0

  0
 • Baske
  18 mei, 2016 - 20:29

  @Roem en Glorie

  Dit post je puur uit opluchting he…want je had er zo’n slecht gevoel over. Meteen weer praatjes en hoogmoed daar nu de druk eraf is

  0

  0
 • De Rechter
  18 mei, 2016 - 20:31

  @Roem & Glorie

  Leg eens uit hoe W2 hier niet beter van word? Gegarandeerd in de ere blijven is toch een voordeel, of had je liever gedegradeerd?

  0

  0
 • Mark 44
  18 mei, 2016 - 20:32

  Zondag met Unal! We gaan ze pakken!! Uit en thuis KOM OP SUPER N.A.C.

  0

  0
 • Dubbel D
  18 mei, 2016 - 20:33

  De druk bij Stilburg wegnemen en bij ons vergroten… Stel, je verliest van de kruiken, dan speel je volgend seizoen tegen VVV, Eindhoven, Twente, Cambuur, GAE/De Graafschap. Dan mag je denk ik je handen dichtknijpen met een top vier-plek…

  KNVB MAFFIA!

  0

  0
 • am
  18 mei, 2016 - 20:33

  Snap al dat gezeur niet. Voor ons is er niks veranderd we moeten gewoon winnen punt !

  0

  0
 • Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:33

  @Baske

  Ik ga er vanzelfsprekend vanuit dat Willem II het op 70% ook haalt tegen NAC. Dus al is Willem II niet in goede doen, dan heeft nog steeds geen kind aan NAC.
  Als jullie in de veronderstelling leven over 2 wedstrijden te winnen, dan zou ik die aftandse selectie van jullie nog maar eens grondig bestuderen. Het is werkelijk waar om te janken… Om over jullie pretentieuze supportertjes nog maar te zwijgen.

  Jammer dat er geen supporters bij aanwezig mogen zijn, dat had de vernedering des te groter gemaakt.

  Doei knulletjes!

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 20:34

  Als ze in Tilburg een spijkerbom op het veld pleuren dan krijgen ze voorwaardelijk als nac, Feyenoord of Den Haag en babyscheetje op het veld pleurt of een opblaasbanaantje laat zien, staan ze op hun achterste pootjes in ZEIST en krijg je een wedstrijd zonder publiek

  0

  0
 • Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:36

  @De rechter

  Voetbal is emotie. Natuurlijk wint Willem II van NAC, maar er is wel een hoop spanning verdwenen door deze belachelijke beslissing van de KNVB. Het was veel leuker geweest om op zondag definitief de promotie te bewerkstelligen.

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 20:36

  Ben het met je eens Chrisje .Over die walgelijke stinkkruiken.Is de koepel nog open?Dan pleuren we ze tussen de Syriers:-)))

  0

  0
 • scheppioni
  18 mei, 2016 - 20:38

  Hey buurman volkomen met je eens, ik mag hopen dat onze NAC spelers morgen 90minuten lang net zo geladen zijn als jij nou, dan begint het geloof bij mijn enigszins toe te nemen en bier en friet je hebt het ook een heel eind bij het rechte eind alleen zijn wij NAC in deze echt nooit gematst, want tis al gebleken dat ons NAC niet bijster sterk is om onder druk aardig te kunnen ballen, normaal gesproken zal er morgen nog wel enigszins strijd zijn, maar een zetel als stilburg dat is voetballen met de wind in de rug ! MAFFIA KNVB MET SILVIO OOSTVEEN, BEDANKT !!!

  0

  0
 • henk
  18 mei, 2016 - 20:40

  @Roem & Glorie

  Hoogmoed komt voor de val jongetje.

  Je durft het hier niet toe te geven, maar tot vandaag was je doodsbang om te degraderen tegen de grote broer.

  0

  0
 • Fred
  18 mei, 2016 - 20:41

  @ Roem en ( vergane ) Glorie , je kunt er trots op zijn dat je zo terug de eredivisie in mag , typisch iets voor jullie om nu zo hoog van de toren te blazen.
  Het zou jullie sieren om juist nu wat te dimmen , ik ben ook een van die gekken die jullie destijds heeft gesteund , maar vraag me werkelijk af waarom .
  @ Buurman , ik ben ook verbijsterd en boos om wat er nu gebeurt , je straft hier eigenlijk Twente nog het minste mee .
  Ik begrijp ook niet dat degradanten voorrang krijgen op nummers 2 en 3 van de Jupiler, niets wordt er bij die klote KNVB met gezond verstand en realiteitszin besloten , zelfs over een tijdstip om zoiets naar buiten te brengen wordt niet nagedacht , het is gewoon a sociaal hufterig gedrag waar ik moeilijk mee overweg kan en geen plek kan geven .
  Het voelt onrechtvaardig en het is onrechtvaardig .
  Alles wat ze daar beslissen kun je je twijfels over hebben , aanstellen van scheidsrechters, tijdstippen en dagen waarop je moet spelen , gele en rode kaarten en beslissingen van scheidsrechters , absurde straffen die er op volgen .
  Kortom op voorhand wordt er alles aan gedaan om NAC maar niet te laten promoveren , het is bij de wilde beesten af !
  Dit kun hé als NAC, als Breda en als supporters niet meer over je kant laten gaan , ik weet nu ook waarom juist die hufter van een Makkelie zondag is aangesteld , de kruiken moeten winnen , dat is duidelijk , we gaan nog wat beleven met die marchanderende zak !

  0

  0
 • Pretkroket
  18 mei, 2016 - 20:42

  @Roem en Glorie
  Kom zondag na de wedstrijd nog maar eens met je verhalen. Kijken of je dan nog praatjes hebt.

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 20:43

  Lijkt me een prima plan cor, ze lijken er nog op ook ongewassen volk

  0

  0
 • scheppioni
  18 mei, 2016 - 20:46

  @ Broem en Sloerie
  Door zo’n types als jij minkunkel wordt er zonder uitsupporters gespeeld !
  Er luidt nog altijd een spreekwoord ………….. ! HUP NAC

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 20:47

  Oke Chrisje.Zondag mag je stom dronken worden.Promotie is dan een feit:-)))/Lekker naar de Kuip,Spangen en Kralingen.

  0

  0
 • Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:48

  @scheppioni

  Volgens mij kan jij niet lezen. Ik roep nergens op tot geweld. Dat het bij jou woede oproept, is jouw probleem. En ik word uitgenodigd zondag terug te komen om mijn gelijk te halen.. Dat wordt dan maandag boys!

  Succes!

  0

  0
 • edm
  18 mei, 2016 - 20:49

  @ Chrisje; moet dat zo?

  BSR?

  0

  0
 • @Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:50

  Eerst zeggen dat je op 70% makkelijk wint van ons om vervolgens te zeggen dat wij pretentieus zijn.

  kneus…

  0

  0
 • Roem & Glorie
  18 mei, 2016 - 20:52

  Zeker… Als jij een beetje analytisch vermogen had gehad, had je dit begrepen.

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 20:54

  @edm.Wat ben jij voor een Pino? Wat BSR???Bedoel je soms NSB…griezel.

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 20:55

  Ja edm zo moet dat, je lijkt wel een wijf!! meester? Kijk eens wat chrisje doet !

  0

  0
 • buurman
  18 mei, 2016 - 20:57

  Bij een finale, een tweekamp, horen uiteraard voor beide partijen dezelfde (spel) regels en dezelfde randvoorwaarden voor zo ver deze zijn te sturen.

  Nu wordt bij 1 partij bewust (!) alle druk weggehaald en dien ten gevolgen komt des te meer druk bij de tegenstander.
  Dit is een oneerlijke situatie.

  Geloof me nu, acht van de tien keer zal de partij die geen druk voelt en dus onbevangen kan spelen gaan winnen.
  NAC kan alleen maar verliezen. Winnen we dan was tilburg niet gefocust. Verliezen wij dan wint zelfs een ongefocust w2 van ons.

  NAC moet weigeren deze “finale” te spelen en de zaak voor de rechter brengen. In ieder geval onder deze voorwaarden NIET spelen. Dan, hoe erg ook, nog maar een jaar Juup.

  Maar wel een lopende zaak tegen de knvb voor de rechtbank met een gigantische eis voor schadevergoeding.
  Ik meen het echt, ik zou, als er niets veranderd, NIET spelen.

  Kom op Justin werk aan de winkel !!! Dit mag juridisch helemaal niet wat de knvb ons nu lapt alleen al omdat sportiviteit een hoofddoelstelling van de knvb zou moeten zijn.

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 21:00

  @Chrisje.Laat gaan die lul.Man man man.Is geen vent,maar een nicht.

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 21:06

  @ Roempie…Grapjas.Pleur lekker op hier met je slappe gelul.Vergeet je kruikje niet in bed!!Opzouten Mafketel.

  0

  0
 • RJCKerkrade
  18 mei, 2016 - 21:09

  Houdt hoop mannen en vrouwen;)

  Kijk ,wij en NAC zijn soms ook naar mekaar toe ook niet de allervriendelijkst é .

  Maar hebben een ding gemeen.
  Wij zijn Koempels ,jullie zijn NOAD.

  Wij zijn Trots vh Zuiden.
  Jullie Parel vh Zuiden.

  En het Klootjesvolk uit Broekhoven hebben….

  Juist Roy Donders.
  Een voorbeeld voor “mannelijkheid”

  Dus kop op en terug naar De Eredivisie met jullie fantastisch publiek.

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 21:10

  Echte roem! Op de loop in je eigen stad.

  0

  0
 • Johnnyboembastik
  18 mei, 2016 - 21:15

  Wat een gedoe !
  KNVB heeft in mijn optiek niet goed nagedacht over de gevolgen en alleen maar naar de eredivisie gekeken.
  Cambuur is laatste geworden en moet gewoon degraderen, hoe jammer ook voor de friezen.

  Een final Go Ahead – NAC Breda zou volgens mij het eerlijkste zijn.
  De kruiken en Graafschap blijven dan in de ere.

  0

  0
 • Fred
  18 mei, 2016 - 21:18

  Ik ben bang dat Buurman gelijk heeft , dit rammelt juridisch aan alle kanten volgens mij , dit moet je niet pikken en op zijn minst onder protest gaan spelen .
  Hoe langer ik er over nadenk hoe bozer ik wordt en hod meer ik de overtuiging heb dat we keer op keer genaaid worden .
  En die van Praag wil voorzitter van de UEFA worden , terwijl het binnen zijn eigen knvb clubje nog steeds een gigantische bende is , het moet niet gekker worden .
  Het zijn gewoon een stel miezerige schoften , wat kunnen hun Twente nu nog verwijten als ze zichzelf eens een spiegel zouden voorhouden .
  Het is om te janken !

  0

  0
 • Cor Taxi
  18 mei, 2016 - 21:23

  Ow…Waarschijnlijk gaat Roempie nu posten onder mijn naam!!!!!!!Wat een Lul.

  0

  0
 • Dreman
  18 mei, 2016 - 21:29

  Fc twente krijgt nog meer tikken .
  Fiod gaat onderzoek naar twente .
  Bron v zone .

  Kan het nog gekker?
  JAAAA

  0

  0
 • edm
  18 mei, 2016 - 21:31

  Lekker voor je Cor Taxi. Ukkepuk!

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 21:34

  Flikker op edm hond

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 21:36

  Cor Taxi verlaag jezelf toch niet zo man. Koekwas.. Nu staan we door jou weer voor lul! KNUPPEL!

  0

  0
 • Gele rakker
  18 mei, 2016 - 21:36

  Chrisje wat een ontzettend domme opmerking.alle nac supporters zouden hier openlijk afstand van moeten nemen en excuus aanbieden.
  Ja slim zet w2 maar op scherp thx zie je allemaal weer volgend seizoen op vrijdag en maandagavond.
  Spinsoren haken af stadion half vol thx

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 21:38

  Chrisje 2

  0

  0
 • chrisje
  18 mei, 2016 - 21:40

  Sorry Gele rakker ik had mezelf niet in de hand. Zo bedtijd.. sorry

  0

  0
 • Gele rakker
  18 mei, 2016 - 21:42

  Bsr kunt u iets doen aan chrisje en cor taxi.
  Alle fatsoensnormen zijn met voeten getreden.
  Ze verlagen onze club en supporters

  0

  0
 • buurman
  18 mei, 2016 - 21:45

  Ik onderschrijf Gele Rakker. Gelijk bannen deze malloten. Dit zijn geen supporters, ze maken onze club ten schande!!!

  0

  0
 • Henri
  18 mei, 2016 - 21:46

  De invloed van de spelersraad is minimaal. Zij mogen slechts een advies geven. En of Twente bezwaar aantekent is ook onzeker omdat het enige dat volgens de regels is gegaan is het feit dat Twente deze licentie is afgenomen. Laten we ons maar concentreren op de wedstrijd. Feit is dat er voor NAC niets veranderd. Ze moeten over twee wedstrijden winnen. Hopelijk kijken ze vanavond naar LFC hoe je tegenstanders moet afjagen.

  0

  0
 • Gele rakker
  18 mei, 2016 - 21:47

  Bsr.is het ip adres van chrisje te traceren.
  De opmerkingen zijn antisemitisch.
  Neem daar per direkt afstand van aub

  0

  0
 • Gele rakker
  18 mei, 2016 - 21:59

  Om 20.09 schrijft chrisje.ik citeer.
  Vie s Smerig kruikentuig.brabantse joden.
  Bsr doe er iets aan svp.

  0

  0
 • buurman
  18 mei, 2016 - 22:16

  Beste mede supporters,
  Reactie 21.45 is niet van mij.
  Ik vind het wel jammer dat ,nu we eigenlijk gezamenlijk krachtig op zouden moeten trekken toch weer vervallen in nodeloze discussie’s waarbij we elkaar omlaag halen. Niet doen !

  Beste Fred,

  Je stelt:
  “zelfs over een tijdstip om zoiets naar buiten te brengen wordt niet nagedacht ”
  Mijn mening; ze denken er heel goed over na !!
  Verder met je eens.

  Nogmaals: NAC moet m.i. weigeren een finale te spelen waarbij alle druk bij NAC wordt weggelegd en de tegenstander volledig wordt gevrijwaard van druk. Dit kan 80 procent zeker niet goed gaan als we onder deze voorwaarden gaan spelen. Het is te zot voor woorden.

  0

  0
 • leeuw
  18 mei, 2016 - 22:25

  Gele Rakker is gewoon een rood-wit-blauwe rakker

  0

  0
 • buurman
  18 mei, 2016 - 22:33

  We stellen ons op als een stel kleuters. Rot toch op man, nep-supporters.

  0

  0
 • Oma
  18 mei, 2016 - 22:51

  Man man beste publiek van NL? IQ loze pegida aanhanger Cor taxi en antisemiet Chrisje schaam je kapot.

  0

  0
 • VAKKIE G
  18 mei, 2016 - 22:55

  @Roem en Glorie ik zal er niet op rekenen dat het zondag rustig is in die kut dorp van jullie

  tot zondag

  0

  0
 • S.HB.NAC
  18 mei, 2016 - 22:57

  Willen alle internet Warriors weer terug hun bed in?

  0

  0
 • Jupiler
  18 mei, 2016 - 23:31

  Focus is er af bij Willem II. 2 eenvoudige overwinningen voor jullie. Volgend jaar weer een echte derby. Een kruik.

  0

  0
 • buurman
  19 mei, 2016 - 06:59

  Reactie 22.33 is niet van echte buurman maar een gebruiker van mijn nickname.

  0

  0
 • hansiehansie
  19 mei, 2016 - 08:36

  Die Benelux competitie hè, hoe zit het daarmee? Kunnen wij ons niet gewoon aansluiten bij onze zuidelijke buren. Geen kunstgras, oldschool stadions en al helemaal geen dictatuur vanaf de bovenkant. Maar ach de heer van Oostveen is onschendbaar. Fout op fout en achteruitgang op alle fronten (competities plus NL elftal) maar gewoon met zn dikke kop alles goed praten. Waar ken ik dat ook alweer van, iets in Zurich ofzo?

  @buurman

  Zegt wel iets over jouw populariteit op deze site hè :)

  0

  0
 • 013
  19 mei, 2016 - 09:23

  Ik als willem II er ben echt zwaar teleurgesteld. Heel de week slaap je niet, bent alleen maar bezig met de wedstrijd en dan dit… ik snap niet dat jullie geen voordeel zien voor jullie nak? ? Bij Willem ii is nu half de druk eraf. Er is veel onduidelijkheid.. Wij zullen met een andere instelling spelen en al.helemaal.met die klote huurlingen. Als jullie er vol opklappen zijn wij gewoon kansloos. En dan zul je zien dat twente er gewoon in blijft en jullie als laatste lachen! Al met al een klote situatie! Heel het gevoel is weg en er hangt een rare sfeer rond de wedstrijd. Beste zou zijn als er duidelijkheid komt voor de wedstrijd maar dat zit er denk ik niet in. Mocht het zo zijn dat wij zeker eredivisie spelen mogen jullie van mij met alle plezier van ons winnen! Dan is de derby terug op het niveau waar die hoor! Want zeg nou eerlijk, nac en Willem II horen toch meer in de eredivisie dan cambuur excelsior etc!

  0

  0
 • Cor Taxi.
  19 mei, 2016 - 10:46

  @Oma.Ga weer eens even door met je bijverdienste.Gebitje uit he.

  0

  0
 • RNL
  19 mei, 2016 - 12:38

  @hansiehansie

  Lees voor de grap de nieuwe promotie-/degradatieregelingen eens door in Belgie. Is nog veel en veel gekker dan hier. Dus, nee dank je.

  0

  0