Go to Top

Ook ADO in de markt voor Seuntjens

Ook ADO in de markt voor Seuntjens

Waar TD Hans Smulders laatst vertelde dat er altijd wel sluimerende interesse is voor Seuntjens, is inmiddels naast AZ ook ADO in de markt.

Seuntjens is bij NAC een vaste waarde in het team. Hij draait een zeer behoorlijk seizoen. Ondanks dat blijven sommige supporters hem van wanpresteren betichten. Iets waar schrijver dezes zich behoorlijk aan kan storen.

Bij andere clubs -eerder werd interesse uit Engeland gemeld- denkt men daar ook anders over. Zijn recente prestaties blijven niet onopgemerkt en de kans dat Seuntjens aan het eind van het seizoen blijft lijkt weer een beetje afgenomen.

We gaan het zien, maar we mogen in ieder geval stellen dat mocht NAC niet weten te promoveren we komend seizoen sowieso #zonderMatsSeuntjens verder moeten.

Bron: B-side Rats, Stem

129 Reacties op "Ook ADO in de markt voor Seuntjens"

 • nacfan
  30 januari, 2016 - 11:27

  Oei wat heb ik me gisteren weer lopen ergeren aan de instelling van mats. Het leek wel of hij er geen zin in had.

  0

  0
 • NM
  30 januari, 2016 - 11:30

  Kap nou eens met het afzeiken van spelers!!! Dat wordt echt niemand beter van…. Doodziek wordt ik er van. Het lijkt wel of dat het enige is wat we nog kunnen. En dan noemen we ons de beste supporters van het land. Laat me niet lachen. Te treurig voor woorden!

  0

  0
 • Molenschot loco
  30 januari, 2016 - 11:35

  @ NM….Er mag best wel kritiek tegen sommige spelers geuit worden…de heren worden bijna vorstelijk betaald en mogen daar wel iets tegenover stellen….er lopen een paar rond zoals meneer promoveren met matts seuntjes….die een vette schop onder hun luie reet moeten hebben….kenny bv kan niet voetballen….maar is 200% N.O.A.D…..

  0

  0
 • ikke
  30 januari, 2016 - 11:35

  Ado zou zomaar eens nu kunnen gaan toeslaan want straks bij intresse van Az en Heerenveen hebben ze vast geen kans.

  0

  0
 • Ultimate1
  30 januari, 2016 - 11:39

  Jij mag je storen aan de negatieve reacties op wat blijkbaar jouw ‘oogappeltje’ is binnen een kwalitatieve uiterst magere selectie.
  Maar Seuntjes oogt niet alleen laks, hij is t oog nog eens. Gister ook weer, laat meer dan eens z’n man lopen, voert acties keer op keer veel en veel te ver door. Denk dat hij degene is die dit elftal op sleeptouw moet nemen. Toont zelden tot nooit NOAD en loopt altijd zeer ongeïnteresseerd rond.
  Wil t liefst met broerlief spelen. Misschien kan VVV hem aantrekken, zijn wij ervan af…….

  Ah lekker, dit lucht zo lekker op, op zaterdagochtend na de verschrikkelijke zaadpartij van gister……die dan in de extremis wel een heerlijke ontknoping had. Dat dan weer wel!

  0

  0
 • Wally
  30 januari, 2016 - 11:39

  Alsjeblieft meneer Smulders, doe hem van de hand en geef NAC zijn identiteit terug .
  Dit figuur sloopt stelselmatig alles waar NAC sinds 1912 voor staat , het is geen Naccer het wordt geen Naccer en het zal nooit een Naccer zijn , wedstrijd in wedstrijd uit erger je je uitsluitend kapot aan dat figuur waardoor je niet eens meer de wedstrijd volgt.
  Wat heeft die jongen een vreselijke , luie en onfatsoenlijke , respectloze instelling .
  Hij en iedereen bij NAC zien toch dat buiten een stel malloten op de B Side niemand hem moet , laat hem lekker de boel bij AZ , Heerenveen , of ADO gaan verzieken, het heeft nu lang genoeg geduurd, het heeft ons zelfs degradatie gekost omdat meneer op cruciale momenten de boel verneukte .
  Voir iedereen is weggaan het beste , al betwijfel ik of je met zo’n verschrikkelijke instelling elders slaagt, so what als wij er maar van af zijn .
  Een ding kun je Seuntjens niet ontzeggen en dat is zelfkennis , hij zal met zijn karakter en luiheid daarom op geen enkel aanbod ingaan van buitenaf , want nergens anders dan bij NAC kunnen met niesden geld verdienen .

  0

  0
 • Wally
  30 januari, 2016 - 11:43

  Niesden = nietsdoen

  0

  0
 • chasse patat
  30 januari, 2016 - 11:45

  Stop met dat gezeik op seuntjens, stelletje azijn pissers.

  0

  0
 • bib2
  30 januari, 2016 - 11:47

  Ik vind kritiek hebben over een wedstijd kan maar iedere keer de zelfde speler voor alles uitschelden is kinderachtig en lag.

  0

  0
 • F8Hipster
  30 januari, 2016 - 11:48

  Waar we ons op de borst kloppen als “de beste supporters van Nederland” hebben we er schijnbaar een sport van gemaakt om iedere speler die bij het eerste balletje dat mis gaat tot de grond toe af te branden. Soms schaam ik me als NAC supporter hoe sommige jonge jongens aangepakt worden. Het zou een aantal sieren om onze spelers met respect te benaderen. Dan kun je namelijk nog steeds kritiek uiten maar drijf je niet je grootste talenten weg bij de club.

  @Wally echt schaamteloos om een jongen van de club in zijn eentje verantwoordelijk te maken voor de degradatie.

  0

  0
 • Wally
  30 januari, 2016 - 11:54

  Nee sorry dat deed hij samen met Jelle , maar die geeft het wel ruiterlijk toe en recht wel zijn rug , dat is een vent met ballen F8 Hipster .
  Dankzij onze vriend Seuntjens is het een stuk minder leuk om naar een wedstrijd te gaan voor mij, voetbal is een spel en volksvermaak en dan moet je plezier uitstralen, maar er lopen er te veel met een gezicht als een oorwurm , want Matic kan er ook wat van .

  0

  0
 • Braze
  30 januari, 2016 - 11:55

  Seuntjes is met afstand de beste speler van NAC momenteel. Dat hij gister niet in zijn goede doen was bleek duidelijk. Kennelijk moest hij Stam vervangen op het middenveld asl spelverdeler en dat lukt niet zo. Hij was wel de man van de pas waaruit uiteindelijk de goal kwam.
  Ik begrijp de mensen niet die roepen dat Seuntjes weg moet. Wil je dan in de plaats een blinde draver?

  0

  0
 • enjoy.
  30 januari, 2016 - 11:55

  Klein geld van maken en SNEL van Duinen ex D.Haag oppikken
  zit te kwijnen in Duitsland.

  0

  0
 • Tummus2433
  30 januari, 2016 - 11:56

  Volgens mij zijn de mensen jaloers die zo afgeven op seuntjes,en elke is het een andere speler vorige week werd brands afgeschreven en nu werd er om hem geroepen,als seuntjes er weer 2 inschopt is hij weer het mannetje van de wedstrijd,dus zijn er nog wel trouwe supporters

  0

  0
 • zwampie
  30 januari, 2016 - 11:58

  Typisch NAC supporters om elkaar achterna te lopen en elke wedstrijd die slecht gaat 1 persoon eruit te trekken.
  Oké Seuntjens speelde geen top wedstrijd en ik had in de 2e helft ook de gedachte dat hij gewisseld moest worden en er weinig zin meer in had,maar kijk eens verder naar de selectie.
  Middenveld zat al niet goed in elkaar en hier had marine eerder iets aan moeten veranderen, in elke linie was er wel een speler die ver onder de maat speelde waardoor je deze wedstrijd kreeg.
  Achterin stond dingsdag meerder malen te schutteren en zou met zijn ervaring hier toch bovenuit moeten steken.
  Middenveld had je 2 lopers waarbij Matic redelijk speelde en veel arbeid leverde en wilskracht om er iets van te maken,maar Naah was te weinig aanspeelbaar en verdeelde het spel ook niet en vond suk ook tegen vallen gisteren.
  Voorin heb je Lazic staan die ook niks toevoegde.
  Gek dat deze spelers niet benoemd worden en dan Seuntjens wel Door bijna iedereen.

  Ars heeft weinig bruikbare ballen gehad,alleen maar lange ballen waarbij hij deze alleen maar kon proberen te controleren maar weinig aansluiting had en ook snel de bal kwijt was.
  Seuntjens probeerde het de eerste helft nog,maar ook bij hem was er geen aansluiting of spelers die zich aanbieden. Dan probeer hij nog acties te maken en als die dan ook nog mislukken heeft hij de meeste tegen zich.
  Maar ondertussen kijken de supporters niet verder wat de overge spelers doen,of beter gezegd niet doen.

  De wissel van Lazic leverde nog wat op,aangezien brands meer acties en doelgerichter is dan Lazic.

  0

  0
 • Tummus2433
  30 januari, 2016 - 11:58

  Wally is de grootste nietsnut supporter van NAC

  0

  0
 • Jr
  30 januari, 2016 - 11:59

  Mats is een Bredase jongen en verweg de beste bij NAC!!! Zelfs bij een mindere dag zoals gisteren. Ik hoop dat hij nog lang blijft!!!!

  0

  0
 • Barry
  30 januari, 2016 - 12:01

  Seuntjens speelde gisteren een draak van een wedstrijd, net als een hoop van zijn team genoten. Verschil is dat Mats er dan bij loopt alsof hij loopt te slapen en er totaal geen zin in heeft. Je kunt dat wijten aan zijn natuurlijke houding, maar gisteren was het wel heel erg.
  Mats loopt in de Jupiler League zijn tegenstanders af en toe voorbij alsof ze er niet staan. Je ziet gewoon dat het hem makkelijk af gaat. Maar die jongen zit gewoon een beetje vreemd in elkaar. Kijk de goal van van der Weg maar terug. Iedereen ging uit zijn dak behalve Seuntjens. Die baalde gewoon dat hij een slechte wedstrijd speelde.

  0

  0
 • Wouter
  30 januari, 2016 - 12:04

  Laten we ophouden over die Seuntjens , elk woord wat we er aan besteden is er een te veel .
  Laten we met zijn allen hopen dat er snel nog een club komt die gek genoeg is om hem aan te trekken .
  Ik ga duimen .

  0

  0
 • Tummus2433
  30 januari, 2016 - 12:09

  Wouter en dan huilen zeker als hij het goed doet bij die andere en op je borst kloppen dat hij bij nac opgeleid is,en ik denk ook dan dat het halve elftal van nu weg moet lopen er allemaal fantasie loos bij

  0

  0
 • brutes
  30 januari, 2016 - 12:10

  De beste voetballer uit de selectie

  0

  0
 • De Lange
  30 januari, 2016 - 12:12

  @mafkees, natuurlijk heeft Mats kwaliteiten,beschuldig hem ook niet van wanprestaties ,hij is zeker van grote waarde voor Nac geweest en voor de toekomst.Heb het ook al meer gezegd dat de TD heeft zitten slapen om en Mats geen verbeterd contract te geven en zijn broer niet te halen. Maar dat hij gisteren zijn dag niet helemaal had dat kan,misschien had het wel een reden, maar dan nog was hij in de emoties niet 1 met het team,en dat is jammer. Ben toch benieuwd hoe ons Nac er volgende week uit zal zien.

  0

  0
 • Tummus2433
  30 januari, 2016 - 12:13

  Dit is al jaren aan de gang bij ons nac,supporters die klagen en klagen wanneer stopt dit eens,het enige wat nodig is is rust in alle rangen van nac ,en die klagers en zeikers hun seizoenkaart afnemen

  0

  0
 • Dutchbird
  30 januari, 2016 - 12:17

  ongelooflijk dat gezeik op Mats, als we iedereen na een mindere wedstrijd moeten verkopen blijft er echt niets over om op te zeiken

  0

  0
 • Tummus2433
  30 januari, 2016 - 12:18

  Moeten ze lekker thuisblijven en de tv aanzetten en liggen op de bank want ons nac willen ze niet steunen alleen maar afzeiken week in week uit

  0

  0
 • RV
  30 januari, 2016 - 12:22

  Zo’n Kevin van Diermen is precies een goed voorbeeld van jongens die ik graag naar NAC zou zien komen.
  Of hij fit en van voldoende niveau is moet nog maar blijken.

  0

  0
 • Frituurpan
  30 januari, 2016 - 12:24

  Volgens mij moet hij zijn instelling en uitstraling wel veranderen als hij bij Fraser wil spelen…

  0

  0
 • Jf
  30 januari, 2016 - 12:25

  Kennelijk is het een speler van uiterste. Ik vind hem technisch de meest begaafde speler van NAC. Maar wat de reden ook is, hij loopt zo vaak te slenteren en verdedigd amper mee. Dit vind ik minder erg als je gewoon altijd aanvallend je steentje bijdraagt maar gisteren was dat niet het geval. Dan zeggen sommige hij gaf de assist, zo kan ik er nog wel een paar dan heeft toch echt Naah of de keeper de assist gegeven pffff. Ik hoop dat hij beseft hoe bevoorrecht hij is met zijn talent en dat hij iedere wedstrijd laat zien waarom hij de beste is.

  Ik zou hem graag behouden als hij zijn instelling weet te veranderen daarnaast denk ik dat Az geen goede keus zou zijn want die hebben betere spelers, ADO gaat binnen nu en enkele jaren failliet met die Chinees en Heereveen daar is het gewoon saai ;)

  Wat mij aan meerdere spelers stoort is dat niemand gaat kijken als er een van NAC geblesseerd op het veld ligt.

  0

  0
 • RV
  30 januari, 2016 - 12:25

  Eigenlijk zou het niet slecht zijn mocht je nu nog een transfersom kunnen vangen voor Seuntjens.
  Ik denk alleen wel dat NAC daarmee het kampioenschap definitief verspeelt want als Seuntjens er zin in heeft is hij de enige die gevaarlijk kan worden. Gisteren was inderdaad echt te triest voor woorden wat Seuntjens liet zien, was ook niet blij bij de goal… Vorige keer stond hij aan de aftrap te gapen…

  Heel vreemd allemaal, er speelt zoveel waar wij niets van af weten.

  Zouden we daadwerkelijk met die Turkse jongen overstappen naar 4-4-2 en Seuntjens op de flank kunnen missen…

  0

  0
 • Jf
  30 januari, 2016 - 12:27

  @Tummus wat maakt jou zo’n goede supporter ,dat je anderen hun seizoenkaart af moet nemen omdat ze een andere mening hebben als jij. (Grootheidswaan)

  0

  0
 • Tegel
  30 januari, 2016 - 12:28

  Seuntjes in oranje!

  0

  0
 • NM
  30 januari, 2016 - 12:28

  Het is gewoon te makkelijk geworden om je frustratie te uiten. Hoe gek het ook klinkt websites als Bsiderats werken dit in de hand. Dat is ook de reden waarom De rat jaren geleden heeft besloten een drempel in te bouwen. Ik durf bijna te stellen dat wanneer bsiderats op zwart zou gaan er veel meer rust rond NAC ontstaat. Ik weet uit eerste hand dat veel beleidsbepalers en spelers bij NAC de supporters websites volgen en zich daar toch direct / indirect door laten leiden.

  0

  0
 • heksenketel
  30 januari, 2016 - 12:29

  Door de natuurlijke uitstraling van Mats (vooral zijn loopje en gezichtsuitdrukking) lijkt het alsof het hem niets interesseert. Dat zal hem, waar hij ook speelt, altijd achtervolgen. De meningen over hem zullen dan ook altijd verdeeld blijven. Hij heeft dit seizoen heel vaak zijn benen laten spreken en laten zien dat hij een geweldige voetballer is.

  Maar gisteravond vond ik hem echt één van de slechtste van het veld en was zijn inzet ver te zoeken. @Mafkees….dat mag best gezegd worden…

  0

  0
 • Mark
  30 januari, 2016 - 12:29

  Dat Seuntjens goed kan voetballen staat buiten kijf , dat zijn karakter , inzet en collegialiteit van een zeer laakbare kwaliteit is , is ook meer dan duidelijk.
  Niet iemand met een topsportmentaliteit en al zeker geen teamplayer laat staan publiekslieveling .
  Voetbal is een teamsport , kun je jezelf daar niet in vinden dan moet je op een pleintje balletje hoog gaan houden .
  Dit is wat juist ons NAC ontbeert :
  – team spirit – uitstralen van spelvreugde – technische vaardigheden – werklust – slimheid en het spel lezen en de bal snel verplaatsen en vooral karakter .
  Deze selectie is zo onevenwichtig samengesteld dat zou helemaal op de schop moeten .
  We hebben inderdaad een stel postbodes lopen die de bal continue gaan brengen , het veld te klein maken, ruimtes dichtlopen en veel balverlies lijden.
  Ze zijn daarbij ook niet eens balvast , dus loop er dan ook niet mee !
  Suk, Matic, Seuntjens , Verbeek en vooral Naah en Matic lopen allemaal oeverloos met die bal en hebben geen enkel tactisch inzicht, en nergens zit een gedachte of een plan achter , dan heb je het als spits en verdediging erg moeilijk , zeker omdat Ars ook erg passief is en zelden nog in de bal komt of voor zijn man .
  Van deze lopers moeten we af en daar moeten goede schakelspelers voor in de plek komen , er moet ook ruimte gecreëerd worden om erns regelmatig op de goal te schieten en niet steeds verleggen en nog erns verleggen tot de bal kwijt is , zelfs in de 16 meter lopen ze nog te pielen .
  Hebben we gisteren VVV gezien ? Zo moet het !
  Dit is het hele probleem waarmee NAC zit , daar helpt niet nog een extra spits aan .

  0

  0
 • Pyro
  30 januari, 2016 - 12:30

  De actuele marktwaarde van enes unal is 3,2 miljoen … Zou dit de meest waardevolle speler zijn in de juup league?

  0

  0
 • bib2
  30 januari, 2016 - 12:32

  Nu gaan de besten supporters van de juup weer klagen over het juichen of niet van Seuntjens . Een tijde terug heeft Brands niet gejuicht. Geen kip had er iets over gezegd. Toen kon het wel. Er zitten gewoon haters hier. Die komen om te zeiken en de stemming te verpesten.

  0

  0
 • Mark
  30 januari, 2016 - 12:32

  @ Tegel , gaat ie Hooi achterna naar Volendam ?

  0

  0
 • Statler
  30 januari, 2016 - 12:33

  Matsje zegt klaar te zijn met leren bij NAC. Als dat zo is zou je iedere pot als een van de beste spelers van het veld moeten. Dit is bij mats maar zelden. Oogde gisteren erg ongeïnteresseerd.

  Jammer dat iemand die barst van het talent het mentaal niet kan bolwerken om vol te gaan, ook als het ff minder loopt.

  0

  0
 • BoerFM-ELEP
  30 januari, 2016 - 12:42

  Kevin van Dierem

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  30 januari, 2016 - 12:44

  @Mafkees

  Je kan niet ontkennen dat er IETS totáál niet klopt rond Mats. Check die goal. Kijk hoe Mats reageert. HIJ geeft de eerste voorzet (top), maar dan… elke speler wordt gek, maar Mats kijkt niet op of om. Geen krimp. Heel het stadion heeft een opluchtingsgevoel en hij kijkt alsof hij net met 5-0 heeft verloren. Lijkt me toch een teken dat je niet goed in je vel zit.

  Tel daar die constante nonchalance bij op. Geef die jongen toch eens 3 dagen 1 op 1 trainingskamp met Ruud van Nistelrooij. Leer hem zijn talenten te gebruiken, laat m net zo’n body gaan fitnessen als zn broer Ralf – hij liet zich gister echt weer 5/6x wegzetten als een klein kind . Die jongen heeft – ja dat zie ik ook wel – zoooo veel talent, maar je kan mij niet wijsmaken dat het aan mij ligt en dat ik blind ben als ik zeg dat hij gemiddeld maar op 50/60/70% van zijn kunnen loopt te spelen.

  Dat zullen we zien als hij weggaat en WEL een trainer en club krijgt die dat er uit weet te rammen. Maar blijkbaar hebben we daar niet de mensen voor in Breda.

  Nahja.. we hebben weer gewonnen iig!

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 12:45

  Knap hoor, direct in een hoekje zetten “Blijkbaar jouw oogappeltje”. Pfffff.

  Ik zeg niet dat Mats gisteren best was. Zeker niet in de tweede helft. Maar de rest was minimaal net zo bagger. Uitzondering: Matic. Maar die profileert zich enorm dit seizoen.
  Seuntjens heeft de meeste assists op zijn naam en ook nog 9 doelpunten. Twee eredivisieclubs trekken aan hem en er is vermeende interesse uit het buitenland. Die zijn allemaal lomp zeker?
  Dan haal je er nog bij dat hij blijkbaar het idee heeft het team op sleeptouw te moeten nemen. Wees blij dat iemand het probeert, want de rest (en zeker de wat oudere gasten waar je dit van moet verwachten) doet het niet. Dat kan je toch niet als negatief zien? Het is erg dat een gastje van 23 blijkbaar voelt dat hij dit moet doen. Daarover moet je kwaad zijn op de rest van het team. Bovendien: als hij de rest op sleeptouw probeert te nemen, wat is er dan mis aan zijn instelling?
  Hij maakt acties en jij vindt dat hij die te ver doordrijft? Kijk eens naar volksheld Brands? Die maakt niet alleen acties, die ziet zijn medespelers in betere posities gewoon compleet niet meer staan.
  Bovendien: Mats KAN een actie maken en mede daardoor kan hij die assists geven. Ik denk dat je hem verwisselt met Verbeek. Die wil ook van alles in acties doorvoeren, maar kwam zelfs zijn directe tegenstander bij RBC niet voorbij. Daar hoor je niemand over. Die mag blijven.
  Waar bleef het verzoek om de kop van Lazic afgelopen maandag? Die heeft tegen Jong Ajax alleen de rug en de hielen van zijn tegenstander gezien en kwam gisteren ook bepaald niet sterk over.
  Een Stam, daarvan mag je verwachten dat hij zijn team probeert mee op sleeptouw te nemen… in plaats daarvan scheldt hij ze liever verrot als iets ffout doen. Of als hij zelf een fout maakt.

  Ja, Mats had regelmatig een waardeloze instelling gehad, maar dit seizoen gaat hij gewoon goed. Met als hoogtepunt gewoon doorvoetballen met een zeer zware migraine-aanval. Je ziet hem dit seizoen echt overal opduiken, zelfs in de verdediging, maar ook voorin, links, rechts… dat is een enorm verschil met de seizoenen hiervoor. Mats steekt er met kop en schouders bovenuit. Misschien is dat het probleem ook wel: hij presteert een keer minder en zijn kop wordt er direct weer afgehakt. Gebaseerd op het verleden.

  0

  0
 • JM
  30 januari, 2016 - 12:46

  Ik verwacht dat Seuntjens deze transferperiode nog weg gaat. Ik heb Seuntjens de afgelopen jaren veel goede en veel slechte wedstrijden zien spelen, maar zo extreem slecht en ongeïnteresseerd als gisteren heb ik nog nooit meegemaakt. Daar moet iets achter zitten. Wellicht weet hij meer dan NAC zelf en wilde hij koste wat kost niet geblesseerd raken? Ik sta nergens van te kijken als hij morgen ineens weg is.

  0

  0
 • Tummus2433
  30 januari, 2016 - 12:50

  Jf het moet eens stoppen met klagen op 1 speler,de ene week mats en dan weer kevin en dan weer een andere ,we moeten zeggen dat het hele team slecht is en niet steeds 1 speler dat doet zo”n speler geen goed ,als ze dat ook op je werk doen ga je ook met tegenzin naar je werk

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 12:50

  F7 Gekkelijke, dat zijn inderdaad rare dingen. Eerder dit seizoen verklaarde hij dat tijdens een interview met “ik baal dan van mezelf en dat ik niet goed in de wedstrijd zit. Dan vind ik juichen niet gepast”.

  Is misschien een vreemde, maar geen slechte instelling.
  Bovendien zie ik hem bijzonder vaak als winnaar uit de strijd komen met de bal aan zijn voet. Soms zelfs tussen 3 man door.

  Ik denk inderdaad wel dat hij nog veel beter kan. Liefst houd ik hem in Breda, maar ik zou hem best 1 of 2 treetjes hoger eens bezig willen zien. Ik denk serieus dat Mats beter is dan Ralf, hoewel Ralf voor het tweede seizoen achter elkaar ook wel heel erg lekker gaat.

  0

  0
 • maarten
  30 januari, 2016 - 12:51

  Mafkees,

  Je heb een supportersforum om zijn eigen mening te ventileren. Als ik Seuntjens niet hoog heb zitten dan is dat zo. Is het ook niet zo dat jij juost objectief moet zijn in de regel? Vind jouw tekst denigrerend naar mensen die Seuntjens niet hoog in het vaandel hebben staan.

  0

  0
 • De Lange
  30 januari, 2016 - 12:56

  Heb wedstrijd VVV – Volendam ook terug gezien maar die goals gingen wel heel makkelijk. VVV had geen tegenstander leek wel,bij Volendam zijn ze het ff helemaal kwijt,benieuwd of Hooi potten kan breken

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 12:57

  @ Wally

  Ik zou het zeer waarderen als je niet namens mij spreekt. Ik zit op F5 en heb de overtuiging dat NAC zonder Mats nog slechter is. Dus ik ben geen “malloot ” van de B site maar een redelijk mens van een andere tribune. Waar NAC wel zonder zou kunnen is iemand als jij Wally, want jij bent blijkbaar zo’n type dat de ene wereldprestatie na de andere aaneen rijgt in jouw briljant leven en dat als basis gebruikt om ongenuanceerde kritiek te hebben op mensen.

  Dat Mats waardeloos was gisteren is duidelijk, dat sommige “beste supporters van het land” dat gelijk aangrijpen om hun eigen minderwaardigheidscomplex bot te vieren op een makkelijk slachtoffer is diep triest. Hebben deze kenners ook gezien hoe vaak Lazic zijn man liet lopen ? Hebben deze kenners gezien hoe elke inspeelpass van Dingsdag gevaar op een counter inluidde ? Hebben deze kenners gezien hoe vaak alle drie de middenvelders voor de bal liepen en lucht dekten ? Hebben deze kenners gezien hoe Verbeek inviel en zij man liet lopen ?

  Nee, dat vraagt objectiviteit. En dat is niet de bedoeling natuurlijk. En is het Mats niet dan is het Stam wel als doelwit. Hebben deze kenners gezien hoe hij gisteren gemist werd en je zonder hem een heel matig elftal hebt ?

  0

  0
 • Mark
  30 januari, 2016 - 13:02

  Sorry hoor maar er is geen enkele vorm van objectiviteit te ontdekken in de verdediging van mafkees.
  Zijn goed recht om hem te vuur en te zwaard te verdedigen maar het staat heel ver weg van de realiteit .
  Helemaal eens met F7 Gekkelijke , en natuurlijk ligt het niet aan ons , we zien met zijn allen toch wat we zien en dat spreekt boekdelen .
  Als je zoveel talent hebt en je manifesteert je zodanig dan is er echt iets goed mis en blijkbaar is er bij NAC niemand die daar iets aan kan of wil doen laat staan veranderen .
  En dan zit er maar een ding op…..afscheid van elkaar nemen .
  Het is zoals het is .

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 13:02

  Heeft niets met voetbalkwaliteit of afzeiken of bashen te maken !!!! Jullie hebben ( neem ik aan ) gisteren gezien ( en bij meer wedstrijden ) dat mats een hele vreemde vogel is die zoals hij gisteren speelde nog net bij dia in Teteringen mee kan doen , niets meer niets minder ! Snel knaken vangen voordat hij gratis de deur uitloopt , onvoorstelbaar dat als je een geboren bredanaar bent niet de spirit hebt om voor nac en nacfans Door het vuur te gaan .

  0

  0
 • Pep
  30 januari, 2016 - 13:12

  Vond gisteren Kevin Visser veruit de beste van het veld. Ook na die goal iedereen oppeppen als een echte aanvoerder. Hoor ik niets over. Maar ja dat is er een van de tegenstander.

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 13:16

  Poolshark heb jij het allemaal gezien ?

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 13:17

  Adje naar twente ?

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 13:18

  V d weg naar polen

  0

  0
 • Jeroen Remie
  30 januari, 2016 - 13:20

  Mats op zijn slechtste dag is beter dan de helft van de selectie. Het feit dat Mats gisteren nog net wat beter was dan Lazic, die zeker zijn slechtste pot niet speelde, zegt helemaal genoeg. Want alsnog kwam het beetje gevaar wat NAC gisteren wist te stichten uit voorzetten of acties van Mats. En echt van niemand anders.

  Het is geen toeval dat als Mats slecht is dat heel NAC drama is! We zijn totaal afhankelijk van die gast. Wie moet er anders staan? Verbeek? Lazic? Alsjeblieft zeg.

  Als Mats het iedere wedstrijd kon brengen, speelde ie bij Ajax. Hij is flegmatiek, wisselvallig en als het niks is is het ook echt niks, maar dat is echte de enige reden dat ie nog bij NAC speelt. Ik ben daar zelf enorm blij mee, want een speler van zo’n kaliber hebben we niet vaak.

  En het allerergste is dat de “supporters” hier een jaar geleden in de winterstop ook zo over Adje spraken. Blijkbaar vinden sommigen hier dat een speler die goed kan voetballen geen NAC speler is. Zou dat misschien de reden zijn dat we nu in de juup spelen?

  0

  0
 • Hugo
  30 januari, 2016 - 13:25

  Mats en Ado. Meest onlogische combinatie die ik kan bedenken. Hup NAC

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 13:27

  Is een constatering maarten, die juist hier in de commentaren nog eens benadrukt word. Bovendien is dit inderdaad een supportersforum en ben ik ook maar een supporter.

  Ben het verder zeker ook eens met F7 Gekkelijke (heb ik wel vaker last van), maar absoluut ook met Poolshark en Jeroen Remie.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  30 januari, 2016 - 13:28

  @chrisje

  “uitloopt , onvoorstelbaar dat als je een geboren bredanaar bent niet de spirit hebt om voor nac en nacfans Door het vuur te gaan .”

  Tja… Maar of dat alléén aan Mats ligt weet ik niet. NAC heeft wat dat betreft te veel naam gemaakt als plek waar jonge spelers door slechte begeleiding, ondermaats hebben gepresteerd en later opbloeiden. Wat niet wil zeggen dat iemand niet via zelfreflectie tot de conclusie mag komen dat hij hulp kan gebruiken. Dat hoef je toch niet van de club af te laten hangen. Ga n keer naar n psycholoog oid. Als dat je beter maakt!

  0

  0
 • Spionkop
  30 januari, 2016 - 13:30

  Blind je eigen spelers uit schelden slaat idd nergens op.

  Maar je mag als supporter toch verwachten dat je naar spelers komt kijken die het in ieder geval LEUK vinden om te voetballen?

  Of ben je dan ook een zeikerd?

  Ik zie maar 2 opties, of Mats zit in een zware depressie, of hij heeft helemaal geen zin om prof voetballer te zijn.

  Dat is gewoon geen goede zaak. Andere spelers zien dat ook. Dat lamlendige straalt zelfs af naar de tribunes.

  Het is godvder PROFFESSIONEEL voetbal! Je staat niet op een of ander bijveld in de middle of nowhere waar het allemaal niet uit maakt als je een keer een dag geen zin hebt.

  Ik word schijtziek als ik Mats, week in week uit, met zo een instelling zie lopen.

  Hij kan zo goed voetballen, maar als je hoofd er niet naar staat, heb je daar helemaal geen ene reet aan. Kijk eens naar de beleving van zijn broer…..

  Als Mats dit ook had, kan het een grote Bredase held worden. Straks wordt ie weer vergeten, en let maar op, hij zal bij niet 1 club geliefd gaan worden als hij zijn instelling niet veranderd.

  Heel erg jammer, maar dat ligt nu eens niet aan de negatieve supporters.

  Het is aan Mats, niet aan ons.

  0

  0
 • Mark
  30 januari, 2016 - 13:31

  Beste Jeroen Remie , waarom denk je dat Ars er bij NEC dertig in flapte en bij NAC niet los komt ?
  Zal ik het je vertellen ? Omdat daar juist geen type Seuntjens op de vleugel liep en omdat daar wel spelers op het middenveld liepen die een bal direct konden spelen .
  We worden een stel supporters die allemaal fan zijn van een andere individualist ( passant ) in plaats van de club NAC , dat is pas ergerlijk en elkaar maar afkatten terwijl we allemaal maar een belang hebben , namelijk niet Seuntjens of wie dan ook , maar NAC .
  Ook van mij mag Seuntjens vandaag nog gaan , zal er geen minuut rouwig om zijn .
  Voetbal is een teamsport Jeroen en ” goed voetballen ” alleen is niet genoeg, bovendien wat versta je onder goed voetballen , blijkbaar is dat bij jou ” pingelen ” , bij mij is goed voetballen als team een prestatie wegzetten en het spel snel verplaatsen, ik verfoei pingelen !

  0

  0
 • bib2
  30 januari, 2016 - 13:31

  Gisteravond was hij niet top maar Chrisje vertel welke wel. Misschien is hij een vreemde vogel zoals je zegt. Scoor hij in de volgende wedstijd ben jij de eerste die daar gaat staan zingen . Wie is nu vreemd

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 13:34

  @ Jeroen Remie

  Geen speld tussen te krijgen.

  Amen

  0

  0
 • Jonka
  30 januari, 2016 - 13:39

  Bij zijn eerste foutieve balhandeling direct uitgefloten door een groot deel van de aanhang. Daar gaat zo’n jongen vast beter van voetballen…

  En wie gaf gisteren ook al weer de beslissende voorzet waar uiteindelijk de goal uit voortkwam?

  0

  0
 • bib2
  30 januari, 2016 - 13:47

  Jullie klachen over Mats net als hij alleen op veld staat. De broer speelt bij Venlo met andere soort spelers dan bij Nac, kan hij daar scoren. Ars heelt vorige seizoen bij Nec gescoord ook met andere speler dan deze Nac spelers Hij is een bredanaar en krijgt van jullie geen support en jullie met grote mond dat jullie Nac supporters zijn

  0

  0
 • Henktank
  30 januari, 2016 - 13:48

  @ mafkees. zijn uitspraak : Eerder dit seizoen verklaarde hij dat tijdens een interview met “ik baal dan van mezelf en dat ik niet goed in de wedstrijd zit. Dan vind ik juichen niet gepast”.

  Komt bij mij over als het indekken voor zijn bizarre reactie.

  Als je in de laatste secondes van de wedstrijd nog nipt weet te winnen is de enigste gepaste reactie vreugde en vooral in uiting. Als je In deze situatie jezelf Zogenaamd disciplinair straft om niet te juichen, dan ben je gewoon niet blij.

  Mats is echt een goeie voetballer maar Waneer hij over gepast en ongepast begint te rappen moet ik toch wel een beetje lachen.

  Mats, luister hiernaar: het veranderen van je uitstraling/mentaliteit is uiteindelijk het upgraden van je bankrekening. Denk daar eens aan.

  Btw van mij mag hij blijven, maar wel juichen!

  0

  0
 • Oldskool
  30 januari, 2016 - 13:48

  @ Mark

  Geloof je dat echt? Ars is gewoon niet fit. Dat zie je aan alles. Verschil met het aangaan van duels met zijn eerste weken bij NAC is levensgroot. Hij wint geen duel meer.

  Dat is wat niemand wil zien en horen maar waar ik wel heel bang voor ben, dat ie ook zomaar niet meer fit wordt en daarom ook persee een spits gehaald moest worden.

  0

  0
 • Oldskool
  30 januari, 2016 - 13:53

  @ jeroen Remie

  200% eens

  0

  0
 • heksenketel
  30 januari, 2016 - 13:56

  Even vanaf een hele grote afstand bekeken…

  Mats heeft een paar serieuze issues om aan te pakken, die op het mentale vlak liggen. Lukt hem dat, dan wordt hij veel constanter en zie ik serieuze mogelijkheden voor hem om echt door te breken. Lukt hem dat niet, dan blijft het een beetje aanmodderen. Dat het geen eenvoudige issues zijn, lijkt me helder, anders waren ze al wel opgelost.

  De technische staf van NAC bezit onvoldoende kwaliteiten om hem daarbij te helpen. Of ze regelen dit voor hem op een andere manier met bijvoorbeeld externe hulp of ze hebben het fatsoen om hem te laten gaan.

  Dat er clubs voor hem belangstelling hebben lijkt me heel erg logisch. Die hebben belangstelling voor zijn talenten en verwachten succesvol te kunnen werken aan wat nog beter moet. Terwijl wij hier vooral oog hebben voor wat nog beter moet…tsja het bekende glas is halfvol of halfleeg….

  0

  0
 • Bredafun
  30 januari, 2016 - 14:01

  Effe op zn Seuntjes…. GAAAaaaaaaaaapppp!!!!

  0

  0
 • Rooie Jo
  30 januari, 2016 - 14:14

  Op dat laatste moet ik terugkomen. Brands juicht in zijn eentje en komt uiteindelijk op een drafje nog aanlopen.

  Enfin, gaat allemaal helemaal nergens over….

  0

  0
 • faneke
  30 januari, 2016 - 14:15

  Mats kan goed voetballen daar bestaat geen twijfel over. Alleen zijn instelling en houding in het veld zijn waardeloos. Hij doet geen stap extra. Gaat zeker niet voorop in de strijd. Zou hem dit transferwindow nog wegdoen levert hij nog iets op. Schilt een hoop ergernis op de tribunes en in het veld. Dan 4 4 2 gaan spelen met Brands erbij.

  0

  0
 • Jeroen Remie
  30 januari, 2016 - 14:17

  @Mark;

  Ik denk ook dat dat zeker aan de aanvoer ligt. Helemaal mee eens. Ik geef daar alleen niet de speler met verreweg de meeste assists van het huidige seizoen de schuld van. Dat lijkt me de laatste die daar de schuldige aan is.

  Dat is trouwens Mats. Wil je weten hoeveel assists Lazic, verbeek en onze middevelders verder hebben? Ik denkt het niet.

  0

  0
 • SjorsNAC
  30 januari, 2016 - 14:18

  Blijven of niet feit is wel dat er verdiend moet worden aan mats, dus bijtekenen of nu van de hand doen, contract liep af toch?

  Die turkse jongen komt niet voor niks, kan die ook op zijn plek spelen?

  0

  0
 • Otjes
  30 januari, 2016 - 14:30

  Misschien een gekke gedachte maar nu Mats weet dat z’n broer niet naar Nac komt, lijkt t’ie niet meer geïnteresseerd.

  Het zou erg mooi zijn geweest deze spits te halen, Mats half jaar te houden en een nieuw contract voor 2 a 3 jaar te laten tekenen zodat t’ie nog wat oplevert voordat tíe de deur uitloopt.

  Op deze manier financiert hij zelf overgang van z’n broer. Volgens mij kan z’n broer hem wel prikkelen…af en toe.

  Gekke gedachte?

  0

  0
 • zwampie
  30 januari, 2016 - 14:36

  Mark,leuk en aardig wat je schrijft,maar wie zet seuntjens daar neer.
  Juist de trainer en seuntjens probeert er het beste van te maken.
  En dan is het toch knap dat je de meeste assist en doelpunten maakt van de buitenspelers die et bij NAC lopen of op die positie staan

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 14:48

  Mark, je mag van mij Seuntjens een prutser vinden hoor, maar de enige die voor fatsoenlijke aanvoer zorgt is Seuntjens. Dus dat Ars niet scoort ligt in ieder geval niet aan Seuntjens. Dat is echt een non-argument.

  Je kan je vraagtekens wel bij de andere vleugelspelers zetten

  0

  0
 • Peer11
  30 januari, 2016 - 14:50

  Hoop dat we zsm van deze rotte appel en domste speler uit de selectie worden verlost. Wat een drama die gast. Voegt niks toe en geeft nooit thuis als er echt gebikkeld moet worden. Je staat met een man minder als Mats erin staat. Dat hij met al zn talent maar snel ophoepelt. Iedere cent van een transfer is mooi meegenomen. Houdoe en bedankt!

  0

  0
 • Peer11
  30 januari, 2016 - 14:56

  @ Mafkees

  Hahaha, Mats die voor goede aanvoer zorgt???? Wanneer dan? Of bedoel je al die corners op zakhoogte? Heb hem gisteren 1 goede voorzet zien geven. Dat Ars niet scoort ligt juist aan het gebrek aan goede aanvoer.

  0

  0
 • Kipiani
  30 januari, 2016 - 14:58

  Inderdaad de broertjes Seuntjes niet verenigen in NAC Breda afgelopen zomer is een van de grootste miscalculaties van NAC Breda in de afgelopen 5 jaar. Zeg maar in andere woorden een zeldzaam arrogante blunder van Maaskant en Goetzee. Maar wij zullen het wel weer niet niet snappen, niet weten wat er speelt. En er is geen geld….? Wel voor Gorter……

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 15:03

  Peer11, hij heeft de meeste assists in dit elftal op zijn naam staan. Nogmaals, je mag Seuntjens slecht vinden, maar kom dan wel op basis van feiten.
  Jij staat zeker ook het hardst te gillen dat Brands in de basis moet?

  0

  0
 • NOAD1912
  30 januari, 2016 - 15:07

  Dat gezeik en strijd allemaal over andermans mening over de spelers en t beleid. Als we bovenaan stonden had je niemand gehoord, was alles perfect. Tot nu toe is het gewoon een kut seizoen, maar we hebben nog 14 wedstrijden te gaan, dus alles kan nog gebeuren

  Hup NAC, MET mats seuntjens

  0

  0
 • Johan o
  30 januari, 2016 - 15:09

  Het feit dat de meningen erg verdeeld zijn over mats zegt mij al genoeg…. ik ben benieuwd hoe nac er zal staan zonder hem…. Iedereen is vervangbaar..

  0

  0
 • henk
  30 januari, 2016 - 15:10

  @Mafkees
  Aantoonbare onzin dat de enige aanvoer van Seuntjens komt.
  Verbeek heeft evenveel assists gegeven als Seuntjens. Per gespeelde minuut is dat dus stukken efficiënter. Ars en Matic hebben net iets minder assists en hebben ook beiden minder minuten gespeeld.
  Dan is het niet vreemd dat een aantal hier net iets meer verwachten van Seuntjens. Hij heeft bovengemiddelde kwaliteit en is een van de weinigen in de selectie die een mannetje kan passeren.

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 15:17

  Mafkees, chill !!

  Degenen die van Mats af willen zijn de types die ook zullen vinden dat Schalk nooit had moeten gaan en dromen van een voorhoede Verbeek – Schalk – Hooi. Met als back up Lazic natuurlijk. Spelers die bij elkaar opgeteld niet de gemiddelden van Mats halen, maar die beter passen bij de beste supporters van het land.

  Ieder zijn mening, volkomen terecht dat hij kritiek krijgt voor de waardeloze wedstrijd van gisteren. Maar het massaal afbranden van je (beste) speler is zo triest. Dat zal je bij geen enkele andere club zien op deze manier, zelfs niet bij onze zusjes uit het oosten. Maar ja, deze internethelden zijn dan ook de beste supporters van Nederland.

  0

  0
 • Johan o
  30 januari, 2016 - 15:19

  Stam is pas onmisbaar op t middenveld. …maar hiervoor geldt ook als hij zijn verbale gedrag niet normaliseert is er voor hem ook een plaatsje op de tribune…
  Geblesseerd pfff zo opzichtig…meneer kan gewoon niet omgaan met kritiek….

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 15:22

  @ henk

  Je hebt volkomen gelijk dat we meer mogen verwachten van Mats, gezien zijn talent. Ook ik als Mats aanhanger verwacht veel meer van hem. Maar wat sommige zwijnen hier doen is iemand kapot maken en kapot schrijven. Er begint er 1 te gillen dat hij kapot gebasht moet worden en de slaafse meute volgt gedwee. Dat zijn enge mensen, die iemand kapot willen maken om zijn taal, lichaamshouding, uiterlijk, loopje en uitstraling. Wat volgt ? Zijn afkomst, geloof en huidskleur?

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 15:31

  Meneel wang wil mlats sleuntjuh

  0

  0
 • bert
  30 januari, 2016 - 15:37

  Ik ben bang dat nac dan geld moet meegeven, wat een instelling ongeintresserd, leverd veelste veel ballen in en heeft gewoon teveel arrogantie.

  0

  0
 • Peer11
  30 januari, 2016 - 15:48

  @ Mafkees

  Brands viel gisteren goed in, maar heeft verder ook nog maar bitter weinig laten zien. Dus nee, ik roep niet om Brands. Ik vind dit het slechtse elftal in tijden en wat mij betreft is iedere speler op dit moment vervangbaar. Hoe moet dit elftal ooit in de ere overleven? Niet dus. We zouden nog door de Graafschap ondersteboven worden gespeeld. Er zit gewoon niks in en de spelers waar je iets van mag verwachten falen het hardst. Vrees voor minimaal nog een jaar juup.

  0

  0
 • knurft
  30 januari, 2016 - 15:52

  Jongens en Meisjes ,

  laten we goed voor ogen houden dat dit NAC geen kampioen gaat worden…..
  Sparta heeft een veel stabielere selectie als onze prima donnas…..
  die als een stel verwende wijven over de wei drentelen
  Daar kan zelfs een turk van Manchester City niet veel aan veranderen…

  laten we hopen dat er juist nu niet al te veel spelers vertrekken….
  en maar hooen op de nacompetitie

  als Dijkhuizen slim is, en ik acht de man capabel genoeg, zorgt hij voor een okselfris NAC bij start van dit toetje!

  steun alle draken van spelers zolang ze ons NAC shirt dragen.

  Afzeiken doen we volgend jaar maar, als ze zijn vertrokken

  0

  0
 • heksenketel
  30 januari, 2016 - 16:05

  Even wat anders mannen. Ik heb dat doelpunt van Kenny nu ongeveer 10 keer terug gezien. Hij is wel heel erg mooi hoor en superkoel gebleven! Met al die spanning…de bal op de borst aangenomen en vervolgens vol op de slof…..hoppa…….

  0

  0
 • Wouter
  30 januari, 2016 - 16:06

  Hoe slecht Seuntjens ligt blijkt wel uit het feit dat het alleen nog maar over dat ventje gaat en totaal niet meer over voetbal en NAC , hij wekt zoveel negativiteit op dat het in alle geledingen zijn weerga niet kent .
  Zelfs die paar die nog pro Mats zijn keren zich tegen hun eigen supporters.
  Daarom moet deze jongen zo snel mogelijk weg bij NAC , hij roept al jaren weerstanden op en hij laat keer op keer zien niks te willen veranderen .
  Poolshark, mensen met een mening zijn niet eng , wel mensen die andere mensen zwijnen noemen en die aan persoonsverheerlijking doen .
  En als er prestatie en beleving wordt getoond dan hoor je niemand over die houding , en wat betreft dat taaltje daar hoor ik eerlijk gezegd bijna nooit iemand over dat is iets wat jij en andere Mats losers er weer bij haalt om een standpunt kracht bij te zetten .
  En uiterlijk wat je er bij haalt is helemaal ridicuul het gaat om wat iemand presteert , niks meer en niks minder, hoe Seuntjens er uit ziet zal iemand worst zijn , maar plezier hebben in je werk is blijkbaar veel te veel gevraagd .
  Ik denk dat hij zelfs niet eens beseft hoe belangrijk die overwinning was , het zou me totaal niet verbazen als hij niet eens weet hoe groot de achterstand op Sparta is laat staan tegen wie we volgende week spelen .
  Kortom ik heb het idee dat het hem allemaal geen fuck kan schelen en dat wij met zijn Alken ons veel drukker maken dan hij . Ik weet het wel zeker .
  Ik hoop dat meneer Wang in plaats van de redder van ADO de redder van NAC gaat worden .

  0

  0
 • Mafkees
  30 januari, 2016 - 16:10

  Hebk: ik beweer helemaal nergens dat alle aanvoer van Mats komt.

  Peer11: met je laatste stuk ben ik het volledig eens.

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 16:17

  Bib 2 ( of zoiets ) natuurlijk juich ik als mats scoort en ik hen al helemaal geen hekel aan doe jongen ! Hij bakt er alleen niet zo veel van op het veld.

  0

  0
 • zwampie
  30 januari, 2016 - 16:22

  Dat er meer op mats gelet wordt komt doordat hij een van de betere van de selectie is.
  Dat het niet goed genoeg draait,is onzin om dit op mats te schuiven en ook dat ars nu te weinig scoort.
  Want zoals gezegd is mats geen echte buitenspeler en zou hem nu wel eens met matic en suk op het middenveld willen zien. Denk dat dit een betere optie is,tevens als Men vindt dat er te weinig uit mats komt, dan heel snel lazic wisselen.
  Hier komt bijna geen een voorzet vandaan,te weinig actie net zoals geen duels en speelt de bal ook alleen maar terug.
  Dan is mats vele malen waardevoller want die durft nog een actie te maken en op de goal te schieten.
  En ook ik ben geen grote fan van mats maar men moet realistisch blijven. En hoe beter het elftal draait hoe beter mats gaat spelen

  0

  0
 • Am
  30 januari, 2016 - 16:41

  Ik denk dat de kans dat we promoveren al niet echt groot is, met of zonder Mats Seuntjens. Als we dan nacompetitie moeten spelen tegen een eredivisie club gaan we echt tekort komen. Of het moet allemaal ff meezitten. Verder gaat het niet om de poppetjes maar alleen om het team. En het is op dit moment geen team er zitten geen vaste patronen in het spel. Alles gaat veel te gehaast. Bovendien kun je gewoon zien dat er iets niet goed zit in de groep. Wat mij betreft mag Mats blijven, een van de weinigen met een beetje dreiging. Let er maar op heeft altijd 2a3 tegenstanders om zich heen. Verder prima als de bezem er eens goed doorheen gaat zal na dit seizoen zeker gebeuren. Verder zou het ook helpen als je het team steunt ook als het minder gaat!

  0

  0
 • jvt
  30 januari, 2016 - 16:49

  Droom maar lekker verder van als we in de eredivisie spelen…..
  Een natte droom…
  Maar niet met dit bestuur, niet met deze trainersstaf en niet met onze geweeeeeldige AD
  We hebben een ervaren trainer met ballen nodig, met visie en geen lapwerk met huurlingen. Weet je nog, degradatie met een huurlingen leger en spelers die gratis kunnen vertrekken bij degradatie; tja dan knok je wel voor behoud!

  0

  0
 • Henktank
  30 januari, 2016 - 17:00

  @jvt..

  Geld!

  0

  0
 • Henktank
  30 januari, 2016 - 17:01

  Alhoewel je geld gebrek het bestuur wel aan kan rekenen. Tot op zekere hoogte dan.

  0

  0
 • jvt
  30 januari, 2016 - 17:07

  Nac wil geen geld; ze kosten geld aan tig afkoopsommen, kampioen in het aannemen van steeds de verkeerde mensen en geen spelers met transferwaarde. Is transfer Amoah al betaalt? Er zijn kapitalen vernietigd met de Lasniks, Zonneveld, onze snelle Snoyl, de Ajax huurlingen, Verbeek weg en weer terug en die kon er al geen hout van, weglopen Gudelj jr, en zo kun je nog heeeeel lang doorgaan

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 17:07

  @ Wouter

  dat jij de figuren die op een schofterige wijze over deze jongen schreeuwen verdedigd zegt alles over je, net zoals je gebrek aan kennis over hoe Mats hier benaderd is. Zijn snorretje en zijn haar destijds, de manier waarop hij praat…maar wouter, jij mag mij eng vinden hoor knul. Een teken dat ik niet meedoe aan de massa hysterie en niet behoor tot types als jij die dit verheerlijken en verdedigen.

  Ik zal je iets uitleggen : op de man spelen en hem vernederen cq kapot schelden is geen kritiek. Kritiek is het terecht benadrukken van zijn gebrek aan inzet van gisteren, of het verkeerd benutten van zijn talent. Kritiek is niet hetgene waaraan ik memoreer en wat schering en inslag is. En persoonsverheerlijking lieve wouter ? Ik noem het liever oog hebben voor talent en potentie. Maar het staat jou vrij om eenheidsworsten aan te moedigen hoor. Maar vraagje Wouter : zoals Adje vorig jaar benaderd werd, en zelfs Kenny beledigd werd kan jouw goedkeuring ook wegdragen ? Of gebruik ik dat nu om een standpunt te benadrukken en is het allemaal niet gebeurd ?

  0

  0
 • poolshark
  30 januari, 2016 - 17:11

  memoreer is refereer natuurlijk, maar dat begreep wouter vast wel

  0

  0
 • Helter
  30 januari, 2016 - 17:21

  Dit is een fakebericht. ADO zit in categorie 1 en kan momenteel helemaal geen spelers aantrekken. Zeker geen transfersom betalen.

  0

  0
 • buurman
  30 januari, 2016 - 17:31

  Ik vind Seuntjens een hele goeie voetballer. Zijn sloffend loopje roept bij veel supporters irritatie op. Zeker dit seizoen nog houden.
  Gisteren zeer slecht op de laatste halve minuut na.
  We hebben nog een miniem kansje als sparta in die 2 wedstrijden ,die ze minder hebben gespeeld dan NAC ,veel punten verspeeld.
  Zoals NAC gisteren balde moet ik overigens nog zien of we in dordrecht gaan winnen !

  Mogelijk is de nieuwe spits van (veel) toegevoegde waarde. Hij heeft veel positieve kritieken, maar eerst zien natuurlijk.

  0

  0
 • am
  30 januari, 2016 - 17:37

  Mensen Seuntjes gaat nu echt niet weg.

  0

  0
 • Wouter
  30 januari, 2016 - 17:40

  Er zijn mensen die van alles er bij gaan halen om hun gelijk te krijgen , dat is triest , net zoals het triest is dat een Seuntjens nooit te veranderen is en er ook nog mensen zijn die zijn gebrek aan inzet, respect en plezier een kwaliteit vinden die we maar moeten accepteren en dan zo iemand ook nog op een voetstuk zetten .
  Je zult mij niet horen over zijn voetbalkwaliteiten , die staan buiten kijf , maar zelden stelt hij die meer dan gemiddelde kwaliteiten in dienst van het elftal .
  Het is makkelijk vanaf minuut een met een gezicht als een oorwurm rondlopen en dan achteraf zeggen dat je niet tevreden over je eigen prestaties was , grote bullshit .
  Ja beste Poolshark , denigrerend naar mede supporters doen vind ik eng , zeker als je ook nog mensen die je totaal niet kent ” knulletje ” gaat noemen , moet je niet doen , nergens goed voor en heeft geen enkel belang .
  Jij bent Seuntjens fan ikke niet , geluk er mee zou ik zeggen .

  0

  0
 • Dutchbird
  30 januari, 2016 - 17:41

  NAC wordt kampioen met Mats Seuntjens en dankzij die laplul van Maaskant helaas niet met Ralph Seuntjens

  0

  0
 • leeuw
  30 januari, 2016 - 17:56

  WELKOM bij de B-side Rats de gezelligste supporterssite van Nederland met de BESTE supporters van het land!!

  Het lijkt wel of er een competitie aan de gang is om uit te maken wie de meest onsamenhangende eenheid is, het eerste team van NAC óf de supporters van NAC.
  Onze helden op het veld die de reacties ook hier lezen constateren dat het onder de supporters ook niet geweldig is v.w.b. teamgeest, maar dat is andersom ook en zo schieten we er niet veel mee op.
  De frustraties gieren hier over de site en de een wil per se zijn of haar gelijk halen t.o.v. de andere met een andere mening. De judas wordt al snel gevonden, een talentvolle voetballer die toevallig een niet gewenste persoonlijkheid is in vele ogen. Het kwalijke is dat het erop gaat lijken dat judas moet hangen en als dat is gebeurd dan wordt weer naar een andere judas gezocht. Zal mij niet verbazen dat die ook uit Breda zal komen,hoe triest is dat?
  Het volgens mij typisch des NACs om spelers die uit ons mooi Breda komen en boven het maaiveld steken meer te bekritiseren dan de spelers van buiten onze mooie stad.
  Ik zou wensen dat onze NAC-supporters juist onze Bredase helden extra toejuichen i.p.v. ze af te branden, zeker te weten dat het een ruggensteun zal geven voor die gasten.

  0

  0
 • Nacman
  30 januari, 2016 - 18:17

  Net interview van marinus bij Omroep Brabant gehoord en komt er nog een ervaren speler bij midden in de 20 jaar.
  Wie zou dat zijn

  0

  0
 • nicknac
  30 januari, 2016 - 18:55

  Wij zijn sowieso niet de beste supporters van het land laat ik daarmee beginnen dit weet ik zeker na gisteravond want wat was het publiek matig en het begint steeds matiger te worden fluitconcerten etcetera de kritiek op Mats Seuntjens is terecht want hij is een lui zak maar helaas wel veruit de beste voetballer van deze selectie, Mats is de enige die gevaar kan stichten misschien nu die Enes Unal er is kan die wat brengen maar er is zeker nog een buitenspeler nodig en misschien nog een middenvelder.

  0

  0
 • RV
  30 januari, 2016 - 19:03

  Nacman,

  Dat zou dan denk ik Kevin van Diermen zijn.
  Lijkt mij een goede versterking, de vraag is waar hij moet gaan spelen. Ik denk wel een goede jongen voor een groep die met het mes tussen de tanden speelt, zouden we nog 2 moeten hebben dit soort gasten. Of hij fit is en van voldoende niveau is een tweede.

  Begin inmiddels zwaar te twijfelen aan Smulders, heeft gewoon effe Julian kenner afgewezen. De beste rechtsbuiten van Nederland.

  0

  0
 • Semsi
  30 januari, 2016 - 19:04

  @ NAC man. Ik heb via via begrepen dat dit wel eens Kevin van Diermen (Excelsior) zou kunnen gaan worden. We gaan het zien de komende dagen.

  0

  0
 • bib2
  30 januari, 2016 - 19:04

  Chrisje(of zo iets) als je eenig verstand van voetbal hebt dan zie je dat hij meer bakt dan veel anderen. Maar er wordt altijd gezeikt over hem. Net als hij alleen betaald wordt voor 90 min en de anderen niet

  0

  0
 • Oldskool
  30 januari, 2016 - 19:06

  @ wouter

  Neem jezelf niet zo serieus man. Zet een pet op volgende week, ga carnaval vieren en denk met een pilsje nog eens na wat jij allemaal bereikt hebt voordat je anderen afzeikt.

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 19:14

  Bib (of zoiets ) hij moet veel en veel beter gaan voetballen anders zit hij in no time op de bank bij zijn nieuwe club , zoals mats lopen er meer dan genoeg in de topklasse , ik zou als ik hem was maar eens wat harder gaan werken .

  0

  0
 • chrisje
  30 januari, 2016 - 19:15

  En ik heb geen verstand van voetbal en dat wil ik ook niet , ik ben maar een nacfan .

  0

  0
 • Toontje
  30 januari, 2016 - 19:44

  En ondanks alles is hij verreweg de meest capabele van de hele selectie

  0

  0
 • Peek
  30 januari, 2016 - 20:44

  Als Mats moest doen en zijn volgens een paar op deze site voetbalde hij niet bij NAC maar bij Barcelona.

  Voor Nac is het een van de smaakmakers met ook af en toe een slechte wedstrijd ertussen.

  0

  0
 • L.
  30 januari, 2016 - 21:54

  Mats is grillig en bepalend (assists, goals) , maar volgens sommige op deze site kan hij meer/beter en wordt daarom uitgekafferd. Persoonlijk vind ik het een vreemde manier van je club ondersteunen..

  Echt jammer dat echte clubmensen (Pi-air, Gudelj’s, Karelse, etc) en jongens uit de stad (Seuntjens, Schalk, wss straks ook Stam) door NAC ‘supporters’ keer op keer worden gekleineerd….

  Zoals hier vaker is gesteld: van beste supporters (letterlijk: ondersteuners) kan je echt niet meer spreken!!

  0

  0
 • henk
  30 januari, 2016 - 21:57

  @Peek
  Nee hoor, dan speelde hij bij een (sub)top club in de eredivisie, net als Gudelj. Als hij constanter wordt en zijn gedrag aanpast kan hij dat niveau nog halen. De knop moet dan wel om.

  0

  0
 • Balletje
  30 januari, 2016 - 23:23

  Laat dat luie exemplaar maar eens een tijdje hier bij ADO voetballen, dan weet hij hoe het is om uitgejouwd te worden.
  Die gast is lui, ongemotiveerd en vooral oliedom! Hij doet NAC zoveel te kort! NAC is te goed voor Mats!

  0

  0
 • Ikweethettochbeter
  31 januari, 2016 - 07:59

  Helaas heb ik al langer dan een jaar geen wedstrijd van Nac in het stadion gezien. Ik woon inmiddels al een tijd in het buitenland. Neemt niet weg dat ik Nac- supporter in hart en nieren zal blijven. Hoelaat, wanneer of waar Nac ook speelt, ik speur heel google af voor een stream.

  Ik moet jullie heel eerlijk bekennen dat ik niets maar dan ook helemaal niets van jullie reacties snap. De 2 spelers die dit Nac ook nog maar een beetje in de titel race houden zijn Mats en Ronnie. Het niveau verschil met de rest vd selectie is schrijnend. Ronnie zorgt voor rust en overzicht op het middenveld en heeft me dit seizoen enorm in positieve zin verrast.
  En Mats, ik weet niet waar ik moet beginnen. Wat moeten wij zonder Mats? Al het gevaar komt van Mats af. Als Mats een slechte dag heeft, heeft Nac een slechte dag. Als Mats weggaat dat valt gewoon niet op te vangen in deze matige selectie. Wij staan nu 3de maar ik denk echt waar dat wij gewoon 6de of 7de zullen eindigen als Mats word verkocht deze transferperiode. #MatsMoetBlijven

  0

  0
 • am
  31 januari, 2016 - 09:51

  @ Ikweethettochbeter

  Je slaat de spijker op zijn kop.

  0

  0
 • Bas van G
  31 januari, 2016 - 10:28

  Ik geloof dat er weinig mensen zijn die kritiek op Seuntjens hebben die het hebben over zijn technische capaciteiten , daar hoor je niemand over .
  Toch menen de paar die nog pro Seuntjens zijn dit gegeven er steeds bij te moeten halen .
  Beste Seuntjens fans , daar gaat het helemaal niet om , iedereen ziet zijn kwaliteiten als voetballer , we zijn niet blind . Het gaat niet om zijn pingelvermogen .
  Waar het om gaat is dat hij die capaciteiten zéér zelden in dienst van het team stelt .
  Het is 2 of 3 mannetjes voor schut zetten en zich vervolgens vastlopen in de door hem gecreëerde trechter , zelden of nooit kiest hij er voor om buitenom te gaan of een directe pass te geven .
  Dan komt daarna zijn houding , desinteresse, gebrek aan werklust en zijn chaggerijnige tronie om de hoek kijken , er is geen enkel detail dat er op wijst dat hij plezier heeft in datgene waarmee hij bezig is .
  Hoe langer een wedstrijd vordert hoe mistroostiger hij wordt en dat zie je overslaan op de rest , heeft hij eens een keer gescoord dan gelooft hij het voor de rest wel en is zijn taak volbracht die dag .
  Heb ook sterk de indruk dat hij zelf scoren belangrijker vindt dan winst .
  Het is geen team speler en ook geen publieksspeler .
  Hij kan dat niet opbrengen , het is eigenlijk Ronaldo in het klein .

  0

  0
 • Johan
  31 januari, 2016 - 11:44

  Is Mats de Falkenburg van vorig jaar?

  0

  0
 • Mafkees
  31 januari, 2016 - 12:12

  Beste Bas van G: ik beperk me verder tot het verwijzen naar de tekst van “ikweethettochbeter”. Bij deze.

  0

  0
 • DM
  31 januari, 2016 - 13:19

  We mogen blij zijn dat we met seuntjes nog enig niveau in de selectie hebben!

  0

  0