Go to Top

Osse drol nog niet opgepakt, NAC-fotograaf in de shit

Osse drol nog niet opgepakt, NAC-fotograaf in de shit

Weten we het nog? NAC – FC Oss en een figuur met het IQ van een fruitvlieg besloot voor wat opschudding te zorgen. Nou is IQ van een fruitvlieg in combinatie met Oss niet helemaal raar, zo liet de lokale driehoek recent al zien.

Anyway, het sufferdje waar we het nu over hebben besloot een vorm van zwaar vuurwerk / vuurwerkbom vak I in te gooien. Ja, dat lijkt een Deja Vú met fakkels van RKC supporters. Maar dat is het niet. De pubertjes uit Waalwijk werden netjes opgepakt en veroordeeld.

Zo niet de debiel uit Oss. Die loopt nog vrij rond. Ondanks beelden die NAC direct aan de politie deed toekomen en ondanks de toezegging (en medewerking) van FC Oss. Sterker: de politie weet gewoon wie het is. En dat is nogal kwalijk. Want niet alleen is dit een trieste actie geweest en was er schade te betreuren, bovenal is er Psychische en fysieke schade te betreuren bij 1 van de fotografen die bijna getroffen werd door het projectiel.

Huub Schouteten (bovenal ook NAC-supporter van het eerste uur): “Het was een gigantisch knal. Halverwege het stadion voelden ze de drukgolf nog. Ik moet nog steeds naar het ziekenhuis in Rotterdam voor de behandeling aan allebei mijn oren. Mijn hoofd is niet goed. Ik gun het niemand.”

Zo. Dus als de Osse politie nou eens kapt met achterlijke en zielige dingetjes te verzinnen om NAC-supporters in bussen te krijgen en hun eigen tuig eens op- en aan gaat pakken, dan zijn we al een stuk verder in deze maatschappij. Man man man, wat is er nodig om tuig op te pakken? O ja, een IQ groter dan dat van een fruitvlieg.

bron: B-side Rats, Omroep Brabant

 

13 Reacties op "Osse drol nog niet opgepakt, NAC-fotograaf in de shit"

 • scheppioni
  19 oktober, 2016 - 20:17

  Hahaha mafkees fruitvlieg zet ie !
  Zullen we wedden dat zijn oom die j staal is die kwam ook uit dat k^t oss, bij ned-cyp in okt 1987 !!
  Ik heb veel gevoetbald in oss, ik kan je zeggen, daar wonen malloten !!!
  Ik zeg ook niet gauw dat we dichtbij oss liggen, dan maar tussen cuuk en uje !!
  Nooit meer het stadion in met zo inne, maar ja die staal mocht toen ook op reisje naar Cyprus, je moet zo’n gekken nog maar gaan belonen ook, kan alleen in nederland zoiets !!
  Nou focus weer op ons NAC en maar bidden voor een goeie afloop a.s vrijdag !!!

  0

  0
 • De Lange
  19 oktober, 2016 - 21:36

  Ze hadden dezelfde avond moeten doorpakken en uit die 200 gasten de dader moeten vissen,moet toch mogelijk geweest zijn lijkt me,goedschiks of kwaadschiks. Deze beste man zit waarschijnlijk de rest van zijn leven met de schade. Sterkte ermee

  0

  0
 • scheppioni
  19 oktober, 2016 - 21:42

  Idd De Lange dongense gabber haha, nu ben ik ook bang dat ze achter het net vissen, je moet in zo’n geval gelijk de koe bij de horens vatten !!! Goed verwoord ! Sterkte idd aan de beste man !

  0

  0
 • De Lange
  19 oktober, 2016 - 22:11

  Off top. Wat voetballen we toch in een fijne competitie ,6 weken geleden voetbal hij in het Rat VERLEGHSTADION nu in München de Champions Leg. Leve de Jong teams

  0

  0
 • HenkTank ©
  20 oktober, 2016 - 00:22

  Is je toetsenbord stuk schepp.?;)

  0

  0
 • Rattata
  20 oktober, 2016 - 01:33

  Of een biertje of 10 op?
  Ach wat, groot gelijk!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  20 oktober, 2016 - 07:51

  Dus, laat ik even concluderen:

  Als ik nu die video van 2 uur zou bekijken, zou ik NIET kunnen analyseren waar er plotseling iemand te voorschijn komt / verdwenen is op een plek om en nabij het gooi moment? Lijkt me vrij stug!

  Oppakken die handel godverdomme!!!

  0

  0
 • Linksrechts
  20 oktober, 2016 - 11:09

  gewoon openbaar gooien op Geenstijl. Is die vent binnen een uur gepakt. Aan de sociale schandpaal ermee. Moeten jullie eens opletten hoe snel dat stuk vuilnis zichzelf meldt.

  0

  0
 • G00ser
  20 oktober, 2016 - 11:40

  Dat de dader niet gepakt is, heeft met 3 dingen te maken:
  1. De dader is een gigantische lafaard die zijn verantwoordelijkheid niet durft te nemen.
  2. De politie (Oss) geeft hier geen prioriteit aan en gaat niet achter de dader aan.
  3. De club (Oss) geeft hier geen priorieit aan. Als Oss dit belangrijk vond hadden ze er zelf meer werk van gemaakt, zo moeilijk moet dat niet zijn om de dader te vinden tussen die paar supporters die ze hebben.

  Het lijkt me toch niet moeilijk om die dader op te sporen en te voordelen? Als het echt niet lukt om de dader te achterhalen loof je desnoods een geldbedrag uit, er is vast wel een gierige Ossenaar die de dader erbij lapt. Laatste optie is wat mij betreft de club zelf aanpakken, dit is niet het enige incident bij die club.

  Hoe dan ook, ik vind het oprecht belachelijk dat een dergelijk incident langzaam de doofpot in gaat.

  0

  0
 • Mafkees
  20 oktober, 2016 - 12:46

  De dader is bekend. Ze weten wie het is. Hij is alleen nog niet opgepakt vanwege gebrek aan bewijs, volgens de Osse politie.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  20 oktober, 2016 - 14:59

  Zeggen ze ook waardoor het huidige bewijs niet voldoende is (dat wil zeggen: waarom het waarschijnlijk geen stand houdt bij de rechter)? En kunnen ze uitleggen wat het soort bewijs is dat ze nog zoeken?

  Dat zou het een stuk makkelijker maken om te beoordelen waarom de voortgang die we graag zien er niet is.

  0

  0
 • Jurgen
  20 oktober, 2016 - 15:28

  Het enige wat ik zie en merk is dat er in ons Stadion van alles kan en mag maar zodra we naar hunnie moeten worden alle verplichte combi’s en verordeningen uit de kast getrokken

  0

  0
 • Fred
  20 oktober, 2016 - 20:21

  Heeft zowel de fotograaf als NAC officieel aangifte gedaan ?
  Wellicht kunnen meerderen uit het vak alsnog aangifte doen dat kan justitie bij mijn weten niet negeren .
  Raar !

  0

  0