Go to Top

Oud NAC nieuws

Oud NAC nieuws

Er is veel positief nieuws rondom NAC. Na drie punten vorige week, druppelen de versterkingen ook binnen. Helaas duurt de transferperiode tot 31 augustus en mogen we nog een aantal dagen in spanning afwachten wie er allemaal nog bij komen. Om de spanning wat af te nemen zijn er ook oud NAC spelers die een transfer maken deze zomer. Waar we eerder al een lijst hadden van de spelers in Nederland, geven we nu de belangrijkste transfers en geruchten door.

Jeffrey Sarpong, wie kent hem nog? De oud speler die vaak misbruikt werd als buitenspeler liet in 2015 zijn contract ontbinden na een teleurstellende periode bij NAC. Hij ging transfervrij naar Wellington Phoenix FC in Nieuw-Zeeland, dit werd echter geen succes en op 31 januari 2016 werd ook hier het contract verscheurd. Nadat de middenvelder een half jaar zonder club heeft gezeten heeft hij nu een contact getekend bij Veria FC in Griekenland.

Adnane “Adje” Tighadouini kreeg bij NAC zijn gewenste transfer naar Malaga. Hier wist de buitenspeler niet te imponeren, waardoor vorig seizoen verhuurd werd aan het Turkse Kayserispor. Bij terugkomst kreeg hij te horen dat hij ondanks zijn doorlopende contact weg mag. “Hij heeft meerdere opties in de tweede divisie van Spanje, maar die clubs heeft hij afgezegd.Adje wil terug naar Nederland.” Aldus zijn zakenwaarnemer. Onder andere FC Twente en Vitesse toonde interesse in Adje.

Lerin Duarte, de middenvelder die in de winter op huurbasis overkwam van Ajax en niet op tijd fit was om echt indruk te maken, heeft zijn contract laten ontbinden. Voor Duarte is er concrete interesse van Heracles, die de speler voor 2,5 miljoen aan Ajax verkocht.

Menno Koch, de verdediger die geblesseerd raakte toen NAC aan het strijden was voor lijfsbehoud, is in vergaande onderhandelingen met FC Utrecht. Het lijkt hier om een huurperiode te gaan tot het einde van het seizoen, omdat PSV het nog steeds ziet zitten in de lange centrale verdediger.

Bron: B-Side Rats, VI, NOS

 

 

12 Reacties op "Oud NAC nieuws"

 • Jf
  12 augustus, 2016 - 09:53

  En Menno Koch naar Utrecht

  0

  0
 • Maarten
  12 augustus, 2016 - 09:54

  Malaga, Tenerife, Mallorca. Zijn geen heerlijke plaatsen ook om te ballen. Beyer dan Madrid en Cordoba. Ik zou het wel weten als ik een bal recht kon schieten.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  12 augustus, 2016 - 10:02

  Ik had liever de versterkingen nu al binnen gehad, Zeker achterin. Nu gaat het nog wel maar als we meer tegenstand krijgen is het het echt te mager achterin. Waar blijft die verdediger van City?

  0

  0
 • Eddy W
  12 augustus, 2016 - 10:09

  @JF,
  Had ik nog niet gezien. Dank je!

  @ Ouwe Spionkop,
  Persoonlijk vind ik het heel vervelend worden dat je alleen maar negatief doet. Je loopt onder ieder topic te roepen dat er versterkingen bij moeten en te vragen waar die blijven. Dat kan je beter doen in een mailtje of telefoontje naar NAC. Die kunnen jou daar misschien wel mee helpen.
  Voorlopig hebben we met 4-1 gewonnen en zijn de wedstrijden met “meer tegenstand” relatief goed gegaan. Dat er nog iets bij moet is waar, maar moet dat nou echt onder ieder topic vermeld worden?

  0

  0
 • beest
  12 augustus, 2016 - 10:11

  @ouwe spionkop

  Kap is even snel om bij elk bericht de zelfde kneuzige vragen te stellen droeftoeter

  0

  0
 • zwampie
  12 augustus, 2016 - 10:12

  Ouwe spionkop
  Roeie met de riemen die we nu hebben, en deze jongens het vertrouwen en de kans geven zich te bewijzen.

  Omdat het onbekende namen zijn wil niet zeggen dat ze niet mee kunnen of het grotere werk niet aan kunnen.
  Juist door veel te spelen maken ze progressie ,worden ze beter en krijgt het team meer vertrouwen in elkaar. Zeker wanneer de uitslagen positief zijn.

  En wie geeft de garantie dat die speler van city beter is of geen fouten maak.
  We hebben al eens eerder spelers van grote clubs gehad die het hier in Breda niet konden bolwerken(Ajax,ac milan,M city)

  0

  0
 • Ad Lips
  12 augustus, 2016 - 10:17

  Er moet echt nog wel wat bijkomen hoor. Achterin is het veels te broos

  0

  0
 • ome cor
  12 augustus, 2016 - 10:21

  Het is ook belachelijk en competitievervalsing om al te starten voor de sluiting van de transfermarkt.

  0

  0
 • Badeend
  12 augustus, 2016 - 10:52

  Ben oprecht benieuwd hoe het de carrière van Tighadouini verder vergaat. Kan echt alle kanten op, maar is nu volledig aan hem en zijn mentaliteit, of hij er alles uit kan halen. Ik hoop het voor hem.

  Dat NAC nog versterkingen nodig heeft, dat weet iedereen. Dat ze daar mee bezig zijn, weet ook iedereen. Dat Ouwe Spionkop en andere sujetten hiermee een stok om mee te slaan menen te hebben gevonden (én die menen te moeten gebruiken), weten we inmiddels ook wel allemaal.

  Is het een mogelijkheid om reacties te filteren op relevantie? Dan kan ik die onzin van stokende figuren direct overslaan. Nu moet ik toch weer scrollen en dat is al veel te veel eer.

  0

  0
 • zwampie
  12 augustus, 2016 - 11:12

  Ome cor
  Onafhankelijk van NAC ben ik het helemaal met je eens.
  Nu bestaat de kans dat je de ene week tegen iemand speelt die bv de andere dag je teamspeler wordt.

  Overigens vind ik dit in de winter periode hetzelfde geldt. Met wellicht een uitzondering als een team kan aantonen dat hij langdurig veel spelers door blessures moet misen.

  Nu bestaat tevens de kans dat clubs afwachten of spelers die in beeld zijn weer goed gestart zijn en de juiste vorm hebben of dat ze de beste spelers in de winterstop bij elkaar weghalen als concurrentie van elkaars team te verbeteren/ verslechteren.

  0

  0
 • Arie
  12 augustus, 2016 - 12:13

  Koch hadden we heel goed kunnen gebruiken, zeker met de 2 teruggevlogen City talenten die nu wel niet wel niet komen?
  Bayram hadden we voor linksback ook goed kunnen gebruiken, die heeft binnen Turkije een mooie stap gemaakt.

  0

  0
 • Dromer
  12 augustus, 2016 - 13:18

  Moet zeggen dat ik zelf deze groep wel een verademing vind tegenover het stelletje van vorig jaar. Denk dat er nog wel wat bij zal komen maar net als bij andere clubs zal dat wellicht pas eind augustus zijn.
  En dan kunnen we weer lekker gaan zeuren over dat de verkeerde spelers zijn aangetrokken. Laten we genieten van wat we nu hebben en hopen op heel veel punten dit seizoen.

  0

  0