Go to Top

Ouwerkerk per 1 juli interim-directeur

Ouwerkerk per 1 juli interim-directeur

NAC zal vandaag op de geplande persconferentie bekendmaken dat Bernard Ouwerkerk per 1 juli de functie van interim-directeur op zich zal nemen, zo weet BN/De Stem. Ouwerkerk was in het verleden jaranlang werkzaam als gemeentesecretaris en maakt sinds zijn vertrek bij de gemeente deel uit van de Raad van Advies van Heja Projectontwikkeling.

Ouwerkerk gaat de club doorlichten en moet zich voornamelijk bezighouden met het opzetten van een nieuwe organisatie. In deze nieuwe organisatie moet er minder minder macht komen voor de directeur. Ouwerkerk zal Theo Mommers, die nog altijd thuis zit, voor een periode van maximaal één jaar vervangen.

Later vandaag vast en zeker meer.

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem

22 Reacties op "Ouwerkerk per 1 juli interim-directeur"

 • ruud
  1 juni, 2010 - 00:48

  Geen slechte gang van zaken …
  laat het maar lekker de komende jaren gecontroleerd worden..word hier toch wel schijtziek van.

  0

  0
 • nac6
  1 juni, 2010 - 07:10

  bernard sucses ik weet dat je het kan je was een kei op het stadskantoor

  0

  0
 • WHUFC
  1 juni, 2010 - 07:41

  Succes Bernard, hoop dat de schade beperkt bijft tot wat we nu weten en dat er maar flink gesneden mag gaan worden in functies die zichzelf alleen maar verrijken.

  0

  0
 • enjoy
  1 juni, 2010 - 07:53

  Heel verstandig, Nu nog enkele mensen met een NAC hart.En visie.Hoe kan het zijn dat er ondernemers op de lijst staan,die geen plaats hebben.

  0

  0
 • De belastingbetaler
  1 juni, 2010 - 08:02

  Jaja allemaal een pot nat. Na verloop gaan al die directeuren mee in onrealistische sportieve doelstellingen van de supporters. Iedereen heeft boter op zijn hoofd; bestuurders, directeuren, trainers, spelers en natuurlijk sponsoren en spelers..Nac was een puinhoop, nac is een puinhoop en zal altijd een puinhoop blijven. Hoe vaak moet dit nog gebeuren………

  0

  0
 • Krat
  1 juni, 2010 - 08:04

  waar is die persconferentie vandaag?
  vind dat wij ons ook wel mogen laten horen…

  0

  0
 • Zus
  1 juni, 2010 - 08:09

  Heel veel succes! Ik zie het liefst iemand met veel visie veel verstand veel daadkracht en minder NAC hart. Clean helder strak de zaak naar een gezond bedrijf managen ik hoop dat dat eindelijk eens lukt.

  0

  0
 • HEDU
  1 juni, 2010 - 08:11

  Wie??

  0

  0
 • Nac/westham
  1 juni, 2010 - 08:40

  Heel leuk allemaal nieuwe directeur maar denk dat dit wel wat belangrijker is!!!!!

  gekopieerd 1-1 van voetbalzone.nl

  NAC Breda is één van de clubs die vermoedelijk met een puntenmindering aan het nieuwe seizoen moet beginnen. De Brabanders blijken te kampen met een miljoenenschuld en zullen daarvoor waarschijnlijk gestraft worden door de KNVB. Dat meldt Voetbal International.

  Henk Kesler, directeur betaald voetbal, liet vorige week weten dat vier à vijf clubs met een puntenaftrek aan het nieuwe seizoen zullen beginnen. MVV kreeg al te horen dat zij met min drie moet gaan beginnen en ook NAC lijkt niet op nul te mogen starten. De Brabanders zitten zwaar in de problemen; dinsdag volgt een persconferentie.

  De gemeente Breda zal vermoedelijk gaan ingrijpen bij NAC en een ‘waakhond’ neerzetten bij de club: iemand van de gemeente die de financiën moet bij gaan houden. Verder zullen er spelers en andere personeelsleden ontslagen worden. Voor NAC zal het haast onmogelijk worden om volgend jaar nog mee te doen om Europees voetbal.

  0

  0
 • michel
  1 juni, 2010 - 08:45

  vraag me af of toen ze het eens werden over de verhoging van de seizoenkaarten dit allemaal al bekend was !!!!!!!!!!!

  en wat ik ook graag wil weten welke afkoopbedrag az heeft betaald want zo als gewoonlijk lees je daar niks over op de NAC site !

  0

  0
 • Hoi
  1 juni, 2010 - 08:47

  So, da's wel een zwaargewicht inderdaad. Goede zet.

  0

  0
 • Eljé
  1 juni, 2010 - 08:48

  Michel, NAC doet nooit uitspraken over transfersommen, zoals je eigenlijk zelf al aangeeft met 'zoals gewoonlijk'. Zouden ze het nu wel ineens geven omdat jij dat vraagt?

  Ouwerkerk, succes maar (weer)!

  0

  0
 • Ivo
  1 juni, 2010 - 09:10

  Een ex ambtenaar, yes wat een visie BARRF!

  0

  0
 • 7Hills
  1 juni, 2010 - 09:17

  Lijkt me sterk, deze regel: " Verder zullen er spelers en andere personeelsleden ontslagen worden."

  Daar krijgt NAC natuurlijk nooit geen ontslagvergunning voor. Door eigen wanbeleid staan ze er zo slecht voor, en om daar nu spelers voor te ontslaan….? Als ik nou Kolka en Feher zou zijn, zou ik aanbieden om op amateurbasis nog een jaar door te gaan, gewoon contract inleveren. En anders al het personeel in de deeltijd-ww he!

  Het lijkt me geen slechte zaak om de organisatie eens door te lichten. Had al veel langer het idee dat er te veel mensen zitten zonder echte functie, zonder echt iets te doen te hebben.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  1 juni, 2010 - 09:20

  Je kunt hier wel over gaan zeiken, maar wat wil je dan ?
  Dat Guus Hiddink het zaakje hier vlot komt trekken voor een salaris van 2 ruggen per maand ?

  Of een rijke arabier die de club koopt en alle vrouwen volgend seizoen in geelzwarte burka op de tribune staan ?

  Volgens mij is Ouwerkerk een integer man waar in elk geval de gemeente veel vertrouwen in heeft, dus waarom zouden de supporters dat niet volgen ?

  0

  0
 • Mafkees
  1 juni, 2010 - 09:24

  @ Ivo

  Aha, jij kent Ouwerkerk niet.

  0

  0
 • Mnac
  1 juni, 2010 - 09:26

  @Hoi Is jouw reactie cynisch bedoeld? Het is nou niet echt zoals ze dat noemen een zwaargewicht maar idd wel een integer man. Overigens blijkt hieruit wel dat Jan Hoppen veel invloed heeft bij NAC (en terecht mijns inziens).

  0

  0
 • 7Hills
  1 juni, 2010 - 09:27

  Wat ik overigens nog steeds niet begrijp, waarom NAC 1 miljoen extra moet betalen omdat de verbouwing duurder uitgevallen is:

  1. De gemeente is eigenaar van het stadion.
  2. De gemeente betaalt de verbouwing, nl uit een potje van 11,5 miljoen.
  3. Voor volgend jaar staat de verbouwing van het hoofdgebouw op het programma.

  Kan iemand mij uitleggen waarom een HUURDER de overschrijding van de kosten voor de verbouwing moet betalen ipv de VERHUURDER. M.a.w.: stel dat een woningstichting besluit dubbel glas in al haar huurhuizen te plaatsen en dat valt duurder uit, dan gaan ze toch ook niet alle huurders een rekening sturen om de kosten te betalen.

  En waarom moet NAC dit jaar al dat extra miljoen betalen? Waarom laat je de gemeente dat miljoen niet betalen uit het potje van 11,5 miljoen, en stel je de plannen om het hoofdgebouw te verhogen uit zodat NAC in de tussentijd kan proberen dat geld bij elkaar te sparen. Of desnoods ga je op andere dingen die gepland stonden qua verbouwing beknibbelen, zodat alleen het hoofdgebouw verhoogd wordt en alle andere niet noodzakelijke dingen zoals uitbreiding van de horecacounters met nog een jaartje worden uitgestelt. Waarom nu al extra moeten betalen terwijl er nog geld in het potje zit!

  0

  0
 • Hoi
  1 juni, 2010 - 09:32

  Nee, die was net cynisch.

  0

  0
 • Hoi
  1 juni, 2010 - 09:49

  net is niet, zie ik net

  0

  0
 • since1912
  1 juni, 2010 - 17:29

  Als nac maar blijft bestaan en blijft presteren vind ik het eigenlijk best.

  0

  0
 • Heja?
  6 juni, 2010 - 11:24

  Heja? Ik kan die naam niet meer horen van
  deze zogenaamde projectontwikkelaars

  0

  0