Go to Top

Payper nieuwe rugsponsor voor NAC

Payper nieuwe rugsponsor voor NAC

De oplettende NACCER had afgelopen vrijdag  in Willemstad (of afgelopen zondag in Made.. Of net nadat je dit gelezen hebt in Zevenbergen…) al gezien dat er nog ruimte op het shirt was aan de achterzijde. Deze is zoals al geopperd niet gereserveerd voor de spelersnaam.

Maar voor de nieuwe rugsponsor van NAC voor de komende twee seizoenen. Het in Breda gevestigde payrollbedrijf (zien we een rode draad?) Payper siert vanaf deze jaargang de achterzijde van de shirts. Daarnaast is er een optie voor nog een derde seizoen.

Payper wordt ook partner van Teamplay@NAC en adopteert het bedrijf Niemand Buitenspel. Onze directeur is er blij mee: “Het is prachtig dat zo’n snelgroeiend, ambitieus én Bredaas bedrijf zich op meerdere vlakken en meerdere jaren aan NAC verbindt en het vertrouwen uitspreekt in de toekomst van onze club. Niet alleen als shirtsponsor, maar zeker ook op maatschappelijk vlak. Onlangs stroomden zes deelnemers van Niemand Buitenspel uit naar de arbeidsmarkt en dankzij deze investering kunnen we dit project nog meer kracht bijzetten. Payper is de vaste waarde in flexibel werk, NAC de vaste waarde voor Breda,” aldus Justin Goetzee op de digitale thuisbasis.

Ook algemeen directeur Edwin Schaap van Payper is blij met de deal: “De keuze voor NAC is een logische. Behalve het voor ons belangrijke maatschappelijke component is het tevens de ambitie die ons enorm aanspreekt. Een echte doe-cultuur!”

Mooi!
Nu nog wat spelers binnenhalen en winnen vanavond (wat na de 1-2 van Damen ook de goede kant op gaat)..

Bron: B-Side Rats, NAC

14 Reacties op "Payper nieuwe rugsponsor voor NAC"

 • Molenschot loco
  6 juli, 2016 - 20:36

  Goed dat we op allerlei gebied stappen vooruit maken…..alle ingrediënten zijn er om er dit seizoen een TOP seizoen van te maken😃😃😃

  0

  0
 • Vaque Geej
  6 juli, 2016 - 21:12

  1-6

  Komt allemaal goed. In Hans we trust.

  0

  0
 • NAC76
  6 juli, 2016 - 21:29

  Edwin Schaap is een grote paardenlul die niets met voetbal heeft en alleen aan zijn eigen ego denkt. Heel wat mensen heeft hij op achterbakse wijze een hak proberen te zetten.

  Voor NAC, welkom deze sponsor die een financiële bijdrage doet die ons NAC altijd kan gebruiken.

  Hup NAC

  0

  0
 • S.HB.NAC
  6 juli, 2016 - 21:45

  Lekker Goetzee

  0

  0
 • nb
  6 juli, 2016 - 21:50

  @NAC76 wat een zinloze reactie….
  Payper is een prima organisatie in de stad Breda. Weet niet of jij het door hebt maar we hebben nu inmiddels 3 sponsoren op het shirt die dat niet alleen doen voor naamsbekendheid maar vooral omdat het grote en mooie organisaties in Breda zijn.

  Deze sponsoren zullen vaak ook langer betrokken blijven aangezien ze niet alleen als sponsor betrokken zijn maar er zit ook gevoel bij !

  0

  0
 • Zjost
  6 juli, 2016 - 21:52

  @NAC76
  Wat een vreemde reactie geef je. Ik heb het twee keer gelezen, maar begrijp niet wat je ermee wilt bereiken. Hij sponsort NAC, we hoeven geen vrienden van hem te worden of bij hem te gaan werken…

  Hup Payper, hup NAC

  0

  0
 • 076
  6 juli, 2016 - 21:55

  Waarom wordt derijck niet gehaald. Meer als 250 wedstrijden bij ADO. Hij is trasfervrij halen die hap! Of onze Robbert schilder

  0

  0
 • Nac
  6 juli, 2016 - 21:57

  Derijck is naar Zulte Waregem

  0

  0
 • 076
  6 juli, 2016 - 22:03

  Oke dat wist ik niet. Schilder wel transfervrij.

  0

  0
 • NAC76
  6 juli, 2016 - 22:31

  @nb, jouw reactie is net zo kansloos dan.. Want blijkbaar ken jij Edwin Schaap niet, die heeft geen gevoel, tenzij jij/hij er belang bij hebt/heeft…

  Maakt ook niet uit, daarom dat ik ook eindig dat het belang van NAC voorop staat en dus de sponsor inkomsten van harte welkom zijn.

  Enkel het belang NAC telt! En dus @Zjost, ik deel je mening!

  0

  0
 • heksenketel
  6 juli, 2016 - 23:55

  Tsja… Payper…..fijn dat ze sponsoren, maar ja ook hier is zichtbaar dat we in de Juup spelen.

  0

  0
 • Chapuisat
  7 juli, 2016 - 09:07

  Blij met iedere sponsoring :-)

  Maar het is wel een teken aan de wand dat het Bredase sponsors zijn en geen landelijke (grote) bedrijven, zoals voorheen Sunweb, Hyunday etc.

  0

  0
 • arie
  7 juli, 2016 - 16:42

  Chapuisat

  CM is een groot internationaal bedrijf. Dus die vlieger gaat niet op.

  0

  0
 • Breda
  7 juli, 2016 - 19:03

  @Chapuisat

  Dat Payper is elke dag met spots op de radio (BNR) dus een klein plaatselijk bedrijfje lijkt het me niet.

  0

  0