Go to Top

Ten Rouwelaar: “We gaan er alles aan doen om dat feestje uit te stellen”

Ten Rouwelaar: “We gaan er alles aan doen om dat feestje uit te stellen”

Als het aan Jelle ten Rouwelaar ligt wordt er komende vrijdag door Sparta geen feestje gevierd door Sparta. In bepaalde omstandigheden kunnen de Spangenaren kampioen worden tegen NAC, maar dat ziet men hier in Breda niet zitten.

Daar is Jelle ten Rouwelaar in BN DeStem vandaag erg stellig in. “We gaan er alles aan doen om dat feestje een week uit te stellen. Je wil niet dat een concurrent tegen jou kampioen wordt. Dat zou erg pijnlijk zijn, een sportieve vernedering.”
Niettemin is onze keeper wel reëel bij de huidige stand van zaken.  “Als je ziet waar Sparta staat, verdienen ze het om de titel te pakken. We zijn al een tijdje zover dat we ons op de nacompetitie richten. Daar werken we nu gericht naar toe. Toch heeft Sparta in mijn optiek niet de beste spelers. Ze zijn meer een team. Waarbij ik wil aangeven dat wij de laatste tijd behoorlijk stappen hebben gemaakt. Met name in de manier waarop wij elkaar benaderen.”

Volgens Jelle is er al wel over deze specifieke wedstrijd en het mogelijke Spangens kampioenschap gesproken binnen het team van NAC. “Naast het gegeven dat je niet wil dat zoiets gebeurt, is het voor ons een belangrijk meetmoment. Tegenstanders van het niveau Sparta krijgen wij straks in de nacompetitie.”

Bron: B-side Rats, BN DeStem

 

17 Reacties op "Ten Rouwelaar: “We gaan er alles aan doen om dat feestje uit te stellen”"

 • Midi
  29 maart, 2016 - 13:11

  Afgelopen paar jaar ben ik regelmatig op het kasteel geweest, heb er vrienden gemaakt en gezellig bier gedronken. Ik kan dan ook niet wachten tot het vrijdag is. Echter zou ik het wel intens kloten vinden als Sparta kampioen wordt deze vrijdag. De spelers en supporters moeten er alles aan doen om punten te pakken om de tweede plek te bezetten.

  Tevens nodig ik roep ik iedereen op om vrijdag ook naar de Andro Knel bokaal te komen. 17:45 begint die op het kasteel en iedereen is welkom.

  0

  0
 • F4
  29 maart, 2016 - 13:37

  Drie punten pakken in Rotterdam zou het team een gigantische boost geven in de voorbereiding op de play-offs. Een nederlaag zou het elftal weer een gevoelige tik geven. Benieuwd waar het elftal staat. Mocht er inderdaad gewonnen worden, dan gaat NAC een goede kans in de play-offs maken. Daarbij wordt Sparta dan iets meer onder druk gezet en zoals een legendarische nummer 14 ooit zei: ‘zolang je niet verloren hebt, kun je nog winnen!’

  0

  0
 • Judge M.
  29 maart, 2016 - 13:45

  Hulde voor de wijze woorden van Jelle waar een boel realiteitszin uit spreekt. Aan dat laatste heeft het een fors deel van de competitie ernstig tekort geschoten binnen en rondom de selectie..

  En het aanstaande kampioenschap is uiteraard dik verdiend maar inderdaad liever niet aanstaande vrijdag al…

  0

  0
 • Den86
  29 maart, 2016 - 13:56

  Het is natuurlijk typisch NAC om twee keer in een seizoen van de kampioen te winnen….

  …en dat zie ik dus ook gebeuren!

  Hup NAC!!!

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  29 maart, 2016 - 13:58

  Daar gaan we weer …. De zoveelste keer dat men op deze manier vd toren blaast.
  Zeker hoop ik dat men het zal waarmaken, al heeft men inmiddels meerdere keren laten zien dat als het moest ze er (weer) niet stonden .

  0

  0
 • met de TREJN
  29 maart, 2016 - 14:00

  Aankomende vrijdag gewoon met een hele grote groep met de trein naar Rotterdam vertrekken!

  18:09u op Breda Centraal. Zijn we om 18:41u in Rotterdam.
  Vervolgens massaal naar het stadion lopen. Hoe tof zou dat zijn!

  Oude tijden herleven

  0

  0
 • Balletje
  29 maart, 2016 - 15:41

  Ik ruik de duidelijk lucht van azijnzeikers hier. Gewoon eens geloven in NAC……gewoon vertrouwen in Dijkhuizen en de rest!

  0

  0
 • Tosti076
  29 maart, 2016 - 16:54

  Heb er zin in vrijdag! Lekker me de trein! Rond een uur of 4 a 5 richting Rotterdam!

  De mensen die naar Rotterdam gaan, hoelaat op het station?!?

  0

  0
 • 10Dora
  29 maart, 2016 - 17:11

  Zolang ze die schaal nog niet vast hebben zijn ze nog geen kampioen. Er vol op klappen dus en met drie punten weer naar Breda.

  0

  0
 • scheppioni
  29 maart, 2016 - 17:23

  Nu hopen dat de andere tien NaCCer’s ook niet met dunne poep in de broek het veld op gaan en ook laten zien en niet alleen met mooie woorden dan gaan we vrijdag daar met 2-4 winnen !
  Maar wil het allemaal eerst zien met name het eerste half uur al zegt dit ook niet alles alleen is sparta natuurlijk geen den bosch, dus we moeten het zelf gaan afdwingen verder bestaan op toeval is het doodvonnis !
  Ik ben benieuwd vrijdag, toon ons maar het waardig NAC op het veld en verder heb ik niet zoveel meer met blabla al wil ik Jelle zeker geloven !! HUP NAC

  0

  0
 • HoogeveenseNACcer
  29 maart, 2016 - 18:21

  @tosti 18.41 in Rotterdam😉

  0

  0
 • Brabo
  29 maart, 2016 - 20:06

  Jelle , kan beter z,n mond houden…….dit prikkelt Sparta juist om vrijdag een schep erboven op te gooien , om te winnen

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 maart, 2016 - 20:56

  Mooie woorden van Jelle. Maar misschien hadden ze daar thuis tegen Volendam mee moeten beginnen om het feestje te verzieken. Want 1 ding is zeker geen kampioen worden en Sparta wel met op elke plek in het veld een mindere speler is gewoon schaamteloos jelle niet meer en niet minder

  0

  0
 • nachoreca
  29 maart, 2016 - 23:35

  hoe langer je erover nadenkt hoe triester het wordt. sparta is op alle fronten minder, en wij gaan er kansloos voor de titel naartoe vrijdag…..snik snik…wat een duur puntenverlies tegen zwakke tegenstanders.

  0

  0
 • Wouter
  30 maart, 2016 - 00:20

  Ja NAC Horeca, je trekt de haren uit je kop als je de puntjes tegen alleen RKC , Goahead en Volendam er bij kon optellen dan was het vrijdag nog geen gelopen race geweest .
  Alleen wonderen kunnen een kampioenschap van Sparta nog verhinderen , maar zeg nooit nooit , NAC moet ze alvast gewoon afstraffen zodat ze weer met beide beentjes op de grond staan en ze in ieder geval niet tegen ons kampioen worden , dat is onze eer te na .

  0

  0
 • Dutchbird
  30 maart, 2016 - 00:58

  Die Rotterdamse kasteelheren zijn uit op revanche want in Breda werden ze weggetikt.

  0

  0
 • TheBeek
  30 maart, 2016 - 15:04

  Als nac van begin af aan een team was geweest én het besef er was geweest dat je de jupiler league niet ‘ wel ff doet’ dan had het nu nog spannend kunnen zijn maar ja………. we weten allemaal hoe het gelopen is.

  Ben erg benieuwd hoe we het doen vrijdag.

  Als het een kansloze nederlaag word dan is bij mij het geloof in de play-offs in ieder geval weg

  0

  0