Go to Top

Mulder fluit Sparta – NAC

Mulder fluit Sparta – NAC

Na een week geen clubvoetbal te hebben gehad, een hoop ge-eer voor Neerlands beste en grootste voetballer en het Nederlands Elftal weer gruwelijk door de ondergrens zien zakken (Blind zag aanknopingspunten en heet dus niet voor niets Blind…) mogen de clubs deze week weer spelen.

En dus ook NAC, hoera ole! En zoals we allemaal weten, moet NAC vrijdag naar naar Het Kasteel waar Sparta de tegenstander is. Sparta kan in deze wedstrijd kampioen worden. Dat doel had NAC ook voor ogen aan het begin van deze jaargang maar wij vissen hier achter het net. NAC had na FC Volendam en Go Ahead Eagles de lachende derde moeten worden maar lachtte uiteindelijk als een boer met kiespijn. Sparta kwam voorbij en bleek niet meer te achterhalen. Theoretisch kan het nog steeds, maar dan moet er een voetbalwonder gebeuren, en die komen voor NAC maar zeldzaam voor.

We gaan voor plaats twee om zo de eerste ronde in de play-offs te ontlopen. Goed voor het moraal op en naast het veld. De 4-4-2 omzetting van Magic Marinus begint langzaamaan steeds beter te lopen (ingeslagen weg enzo) en dat is goed met het oog op die play offs. Dijkhuizen gelooft erin, Jelle wil niet als figurant optreden en het is aan de Elf op het veld in het GeelZwart om de Rotterdammers stil te krijgen. In ieder geval aanstaande vrijdag.

En vrijdag is het 1 april. #SpartaWordtKampioen. Ja, haha… 1 april! Wat een gelolbroek kan dat opleveren. Maar het kan ook backfire-en.. Kijkende naar de scheidsrechter, dachten wij met een vluchtig oog de knvb óók op een grapje te betrappen, omdat de fokS Mulder als scheidsrechter hadden aangewezen. Maar een bloedserieuze organisatie als de knvb (hoe zit het met ADO en Twente..?) maakt geen grappen en neemt in ieder geval zichzelf erg serieus. De voetbaldirigent van de avond is Siemen Mulder dus de scheidsrechter aanstaande vrijdagavond. Zijn assistenten zijn Roger Geutjes en Nicky Siebert. Steven van der Vrande is de vierde official van de avond.

Voor kaarten met de bus kan je nog informeren bij de Supportersvereniging. Laten we hopen dat NAC er echt zoveel zin in heeft als ze aangeven en dat ze de 4-0 thuisoverwinning uit netjes over doen.

Bron: B-Side Rats, Mafkees

17 Reacties op "Mulder fluit Sparta – NAC"

 • met de TREIN
  29 maart, 2016 - 16:19

  Aankomende vrijdag gewoon met een hele grote groep met de trein naar Rotterdam vertrekken!
  18:09u op Breda Centraal. Zijn we om 18:41u in Rotterdam.

  Vervolgens massaal naar het stadion lopen. Hoe tof zou dat zijn!

  Oude tijden herleven

  0

  0
 • Trein
  29 maart, 2016 - 17:20

  Wij willen rond 4u de trein pakken, is er een café waar andere naccers heen gaan? Of meteen stadion?

  0

  0
 • Pfff
  29 maart, 2016 - 17:20

  Goed idee !!!! Gas erip

  0

  0
 • scheppioni
  29 maart, 2016 - 17:26

  Met deze kale koekwaus wordt het percentage toeval groter heren NAC spelers dus een gewaarschuwd voetbalteam als ons NAC telt voor twee, slap en angstig beginnen is het scenario voor sparta zoals voor NAC sparta thuis, dat zal toch onderhand wel duidelijk zijn !?!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  29 maart, 2016 - 17:27

  Nog een last minute kaartje weten te bemachtigen!!

  0

  0
 • NAC de Parel
  29 maart, 2016 - 17:30

  Ook wij willen als groep eerder vertrekken. Eerst de supporterswedstrijd bekijken vanuit het thuisvak, om vervolgens richting het uitvak te keren.
  Overigens is het bij Sparta nog niet bekend hoelaat zij De Bosselaar openen… Wij wachten dus nog even af, qua vertrektijd met de trein

  0

  0
 • RaRa
  29 maart, 2016 - 18:51

  ‘Gewoon’ 0-4 winnen!

  0

  0
 • Fred
  29 maart, 2016 - 19:19

  Die krijgen we 16 X per seizoen geloof ik , zelden bakt hij er iets goeds van , ben niet blij met dat warhoofd en kaarten strooier .
  Voor zo’n wedstrijd moeten toch een Blom of Kuipers van stal gehaald worden de belangen zijn toch veel te groot om zo’n nitwit te laten fluiten.

  0

  0
 • Trein
  29 maart, 2016 - 19:21

  Schenken ze nu dan bier in het uitvak ?🍺🍺🍺🍺

  0

  0
 • Nacman
  29 maart, 2016 - 21:23

  Blinde Danny gaat de schaal uit reiken maar niet tegen nac

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 maart, 2016 - 21:36

  Jansen en letscher beide nu Nederlands elftal. Gratis en voor niks aangeboden bij Nac even als Dijks en Linssen allemaal Nederlandse jonge jongens met veel potentie die dol graag na NAC wilde. Nee er hebben de laatse 2 jaar mensen gezeten die de club regelrecht na deze ellende hebben gebracht

  0

  0
 • Ojee
  29 maart, 2016 - 22:10

  Wat wilden ze na NAC, Sjef? Iets anders?
  En na welke ellende, Sjef?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@ojee
  29 maart, 2016 - 23:25

  Volgens mij kun je niet goed lezen. Ze wilde zelf na NAC komen maar NAC vond ze niet goed genoeg. En volgens mij kom jij al jaren niet in het stadion. Of waar denk jij dat wij elke week na zitten te kijken ? Ik noem dat 1 grote ellende vandaar dat we ook zijn gedradeerd en nu geen kampioen worden.

  0

  0
 • nachoreca
  29 maart, 2016 - 23:38

  hahaha die sjef, ben het wederom roerend met hem eens! wat een kutseizoen (en) hebben we achter de rug.

  0

  0
 • Wouter
  30 maart, 2016 - 00:14

  Dan had ik ze toch liever NAAR NAC zien komen inplaats van er NA .
  Want als ze NA NAC komen zijn ze er al geweest, verleden tijd en hebben we er niks meer aan . 😉🤔
  Maar je hebt wel groot gelijk Sjef , het is zwaar klote !

  0

  0
 • HenkTank ©
  30 maart, 2016 - 00:41

  Als Sparta vrijdag op het Kasteel officieel kampioen wordt van de Jupiler League, dan reikt Danny Blind de bijbehorende kampioensschaal uit. De Rotterdammers strikten de bondscoach, die een verleden heeft bij de Kasteelclub als voormalig speler en technisch directeur.
  ik vertouw er dan ook op dat Danny voor niets gaat komen.
  Zelf geen kampioen worden vreselijk, maar hun feeste faciliteren en aanschouwen gaat er bij niet in!!!

  come on NAC!

  0

  0
 • Wanny
  31 maart, 2016 - 09:51

  Er zijn zoveel spelers die potentieel naar NAC hadden kunnen komen en die het nu goed doen. Er zijn nog veel meer spelers die naar NAC hadden kunnen komen en nu in de anonimiteit zijn beland.

  0

  0