Go to Top

UPDATE: Stam en Seuntjens keren terug

UPDATE: Stam en Seuntjens keren terug

Waar NAC slecht begon in deze editie van de nacompetitie, lieten de supporters vandaag zien dat de slag verloren was maar de strijd nog niet. Morgen krijgt de ploeg van Dijkhuizen namelijk een herkansing tegen FC Eindhoven. 

Morgen kan de coach beschikken over een bijna complete selectie. Alleen Kevin van Diermen en Jesse van Bezooijen zijn afwezig door blessures. Daar staat tegenover dat Mats Seuntjens en Ronnie Stam terug keren waardoor Marinus Dijkhuizen kan beschikken over een stukje creativiteit en leiding, iets wat afgelopen vrijdag ontbrak op het veld. Dijkhuizen kwam ook op deze conclusie. “Ik heb de wedstrijd van vrijdag teruggekeken en dat was zo slecht. Maandag moeten we uit een compleet ander vaatje tappen.”

Stam is nog niet volledig fit, maar lijkt wel te starten morgen. “Ik heb Ronnie nodig, dus ik neem noodgedwongen een risico met hem”, aldus Dijkhuizen. Stam lijkt als back te gaan beginnen maar of dit ten koste gaat van Lazic durft de coach nog niet te zeggen. “Ik moet de spelers zelf eerst inlichten wie wel en wie niet spelen. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik een paar wijzigingen doorvoer en dat Stam en Seuntjens terugkeren in het team.”

Omdat er vrijdag met 1-0 werd verloren is de opdracht maandag makkelijk. NAC moet winnen met m)inimaal 2 doelpunten verschil. Hier heeft Dijkhuizen een goede oplossing voor. “We gaan aanvallen en overrompelen, maar niet als een kip zonder kop. In balbezit gaan we een tandje bijschakelen en zorgen dat we ons trouwe publiek belonen voor de steun.”

Update: Ja, de terugkeer van Ronnie Stam gaat ten koste van Vlatko Lazic. De twee terugkerende spelers zorgen voor een tweetal wijzigingen, maar Dijkhuizen heeft daarnaast nog eens twee wijzigingen in petto voor morgen.

Stam neemt rechtsachter de plaats in van Lazic. BN Destem weet verder te melden Duarte ook wordt geslachtofferd. In zijn plaats komt de immer beleefde Dingsdag. Die schuift een linie door en maakt centraal achterin plaats voor Pedro. Ook Suk zit op de bank en voor hem komt Divine Naah terug in de basis. Seuntjens vervangt op zijn beurt de niet fit maar vermoeid ogende Enes Ünal die ook een moeizaam trainingskamp draaide. Waarschijnlijk zien we de jonge spits in de tweede helft invallen.

De vermoedelijke opstelling: Ten Rouwelaar, Stam, Pedro, Van der Weg, Gorter, Naah, Dingsdag, Verbeek, Matic, Seuntjens, Ars.

Ingrijpen is goed, toch zijn het weer vier wissels ten opzichte van de vorige wedstrijd. En ergens bekruipt het gevoel dat er iemand anders eens in het veld gezet zou moeten worden, zonder een naam te noemen… Maar nevertheless: gas erop, vanaf de eerste seconde tot de laatste snik voller dan vol er voor gaan en laat allemaal zien te beseffen wat er op het spel staat. Iedereen langs de lijn zal dit in ieder geval  zeker niet nalaten. Hup NAC!!

Bron:B-Side Rats, NAC, BN deStem

96 Reacties op "UPDATE: Stam en Seuntjens keren terug"

 • Breda
  15 mei, 2016 - 18:44

  Gas erop!! #Bredagelooftnogsteeds

  0

  0
 • S.HB.NAC
  15 mei, 2016 - 19:22

  KOMOOOOOOOP

  0

  0
 • NOAD
  15 mei, 2016 - 19:23

  Opstelling morgen volgens BN De Stem:

  Ten Rouwelaar – Stam, Pedro, Van der Weg, Gorter – Dingsdag, Naah, Matic, Verbeek – Seuntjens, Ars

  Ünal schijnt niet fit te zijn, maar zou wel in de 2e helft in kunnen vallen. Verbeek weer op 10 afwisselend met Naah, Dingsdag op de plek van Duarte op Centraal verdedigend middenveld.

  Persoonlijk ben ik er geen fan van van deze opstelling maar hoop dat Marinus mijn ongelijk kan bewijzen.

  Hup NAC

  0

  0
 • Eric
  15 mei, 2016 - 19:38

  Dijkhuizen, kijk hoe Heracles het vanmiddag gedaan heeft tegen Groningen: 5-1, en door naar de finale!!!
  Passie, aanvallen doorzetten en volhouden!!! Zo willen wij morgen NAC ook!

  En mocht Nac met 1-0 voor komen te staan, ga nu eens dóór naar 2-0, 3-0 4-0….. Zak niet in!!!
  Je kan ze dat nog heel de nacht en morgenochtend inpeperen.

  Laat je hóren én zíén aan de zijlijn (én hang niet tegen die dug out en haal je handen uit je zakken, beweeg, roep, doe wat…heel de wedstrijd!!!)

  Weet je wat ik zag vanmiddag bij de oefenwedstrijd met supporters: na flauw standaard applausje van het elftal aan de supporters: alle spelers liepen nog steeds hetzelfde van het veld. Passieloos, ongeïnspireerd, hoofd en schouders omlaag.

  Lijkt wel of de supporters geen enkele indruk maken bij jou en het elftal.

  En….supporters belangrijk zeg jij? Ja, jullie moeten, ook zonder supporters, v-o-e-t-b-a-l-l-e-n, v–o-e–t–b–a–l–l–e–n, V-O-E-T-B-A-L-L-E-N. En dan kan je ook op ons rekenen.

  Jullie voetballen met je benen, maar het zit tussen de oren!

  Ik moest dit even kwijt…:-)

  0

  0
 • 076NOAD
  15 mei, 2016 - 19:40

  Haal a.u.b die Dingsdag er uit.

  0

  0
 • Naamloos
  15 mei, 2016 - 19:46

  Dingsdag out, duarte in. Verbeek out, seuntjens linie naar achter en unal in de spits. Hup nac, alles of niets en nog wat chliches

  0

  0
 • Naamloos
  15 mei, 2016 - 19:49

  Overigens is fit gewoon verkapt 4-3-3 met seuntjens en verbeek op de flanken

  0

  0
 • BreDaN
  15 mei, 2016 - 19:51

  Ja, soort wel.

  0

  0
 • West
  15 mei, 2016 - 19:51

  Unal ernaast?, heb vanmorgen naar het afwerken zitten kijken maar Unal oogt een stuk frisser en doeltreffender dan Ars, die schoot werkelijk alles over of naast.

  En Dingsdag erin?, kom op man!… Zet dan Grad op het middenveld als dingsdag toch een linie opschuift.

  0

  0
 • Rubenac
  15 mei, 2016 - 19:54

  Dingsdag opflikkeren

  0

  0
 • Emarino
  15 mei, 2016 - 19:56

  Hoe is het mogelijk om de respectloze DINGSDAG ons mooie NACTENUE nog aan te laten trekken, naar de uitgang met die vent.

  0

  0
 • scheppioni
  15 mei, 2016 - 19:58

  Eens met NOAD, met name zijn laatste zin, woorden aan NAC’s kant zucht ik maar een keer, ik heb er een hard hoofd in, maar maak toch de rit, hopelijk houdt Mats zich aan het woord en staat hij weer eens te ballen zoals hij alleen kan, maar ook dat moet ik eerst zien, ik reken net als Fredje niet teveel effe anders kan de teleurstelling des te groter zijn en de terugrit twee keer zolang !! HUP NAC nondeju !

  0

  0
 • De Lange
  15 mei, 2016 - 19:59

  Zoals ik vanochtend al zei, Marinus lijkt de grip op t elftal kwijt te zijn en het ff niet te weten. En inderdaad @ Eric zoiets viel mij ook op, er waren er zelfs bij die langs liepen en klapten zonder naar t publiek te kijken,alsof ze zich verplicht voelden om te komen bedanken,zoiets moet uit je NAC hart komen! Mats overigens niet,die ging er lekker helemaal in op. maar goed morgen gaan we er weer vol voor,en ook na morgen blijf ik gewoon het volle support geven ongeacht wat er gebeurd.

  0

  0
 • NOAD
  15 mei, 2016 - 20:04

  Ik denk echt dat Dijkhuizen Kevin Brands bovenop zijn vrouw heeft betrapt, anders kan ik me echt geen reden indenken waarom hij totaal geen fatsoenlijke kans krijgt. In het begin van het seizoen, o.a. de wedstrijden tegen Dordrecht (7-0), Jong Ajax (3-0), konden Ars en Brands prima met elkaar overweg voorin en scoorden ze erop los. Nu morgen met Seuntjens in de spits, terwijl hij daar allang niet meer heeft gespeeld..

  Verder snap ik ook niet waarom Dingsdag er nog in staat, vorige wedstrijden toen hij op het middenveld speelde heeft hij geen bal vooruit gespeeld, terwijl ik Duarte vrijdag nog een van de besten aan NACs kant vond, hij pakte in ieder geval nog eens een bal af en probeerde nog iets…

  Desondanks toch stiekem wel een beetje zin in morgen met gezonde spanning, Hup NAC!

  0

  0
 • Corleone
  15 mei, 2016 - 20:12

  Dinsdag er in die heeft vrijdag geen bal goed gegeven wat een oetlul is dat zeg begrijp er niks van dat ze die hebben aangetrokken van het begin af aan niks aan gehad hoop dat we het morgen redden maar zag vandaag nog geen NOAD op de training hoop dat het morgenmiddag er wel is ze mogen de supporters ook wel eens verwennen die staan heel het jaar goed of slecht achter hun club als je nu al ziet hoeveel seizoenkaarten er weer zijn verlengt prachtig hoor zo mooie club en zo rot elftal zonde

  0

  0
 • Paul
  15 mei, 2016 - 20:22

  Aub mevrouw Verbeek eruit.

  0

  0
 • H.K.
  15 mei, 2016 - 20:23

  Unal in de basis. Verbeek eruit. Dingsdag eruit, duarte erin. Meteen eerste helft 4x scoren kun je altijd Unal nog rust geven door Brands erin te zetten.
  Blij dat Stam terug is. En met Mats ben je 100x dreigender in de aanval.

  Ten slotte: schiet ook eens buiten de 16 op de goal.

  0

  0
 • Maandag
  15 mei, 2016 - 20:28

  De spelers willen 4-3-3 en die krijgen ze nu omdat unal er naast staat.
  Ben benieuwd morgen

  0

  0
 • nacfan076
  15 mei, 2016 - 20:30

  H.K.
  als ik NAC in wedstrijden vanaf buiten de zestien zie schieten vliegen die ballen meestal over of naast het doel. Maar proberen kan zeker geen kwaad.
  HUP NAC!!!!
  #Bredagelooft

  0

  0
 • Bredafun
  15 mei, 2016 - 20:37

  aub geen Dingsdag, zet Brands er maar in, die weet tenminste wat scoren is!

  0

  0
 • nacfan076
  15 mei, 2016 - 20:38

  En dijkhuizen haal alstublieft die dinsdag eraf!!!!!!
  Hij verdient het geen seconde om in het NAC-SHIRT te spelen. Ik word al misselijk als ik die irritante k*tkop zie van die misselijke kwal.
  Bah bah
  #dingsdagrotop!!!

  0

  0
 • de muzikant
  15 mei, 2016 - 20:44

  Unal staat er niet in…. Dingsdag wel……Mats staat op een positie die hij een jaar niet gespeeld heeft.
  HAHAHAHA, dijkhuizen heeft dus gekozen om nog NAC nog een jaar juupleague te laten spelen.
  Waarscjhijnlijk zullen diverse mensen me weer wijzen op “de erfenis van Maaskant”, maar Maaskant had op zijn beurt weer de erfenis van Gudelj/Rutjes……. Maar… Maaskant had wel passie en het hart op de tong. Was tegendraads als geen ander. Hij hoorde bij NAC, dit in tegenstelling tot de doodgraver die nu voor de groep staat!
  Ik sta morgen weer achter het team, maar absoluut niet achter Dijkhuizen.

  0

  0
 • Bredaaaa
  15 mei, 2016 - 20:53

  Dingledongdag wegwezen!
  Akelig mannetje

  0

  0
 • Fritske d'n Olifant
  15 mei, 2016 - 21:08

  Dus een Dingsdag die week in week uit als een oud wijf staat te verdedigen, als een zoutzak over het veld hobbelt, maar zich als een gepikeerde vedette gedraagt voor de camera wordt voor zijn eigen wangedrag en walgelijke instelling beloond met een basisplaats??!!! Wat is dat voor signaal naar de rest van de spelersgroep en naar je supporters? Ik vind Dijkhuizen een realistische en nuchtere kerel en prima trainer, maar hier slaat hij de plank compleet mis. Zeker in deze fase moet iedereen de vlammen uit z’n reet lopen en is er geen plek voor misplaatst vedettegedrag.

  0

  0
 • j.ae
  15 mei, 2016 - 21:12

  Suk eruit is een must. Maar om hem nu meteen Suck te noemen in het artikel gaat te ver. Of is het gewoon een typefout ?

  Verder Duarte voor Dingsdag en dan Unal niet speelt snap ik wel.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  15 mei, 2016 - 21:14

  Serieus Duarte eruit en Dingsdag op zijn plek? Schiet me maar lek. Wat een trainer hebben we.

  0

  0
 • Andre
  15 mei, 2016 - 21:17

  West hoe kan jij dat gezien hebben. Ars met deuntjes de scherpste met afwerken. Hard en veel erin ook over en naast. Maar onze Turkse vriend mistte alles. Twee doelpunten in 20 minuten afwerken, en strompelen en vallen over zijn eigen voeten… Dus wat heb jij gezien of tich niet geweest 👻👻👻👻

  0

  0
 • Eddy W
  15 mei, 2016 - 21:25

  @j.ae
  Een typefout, altijd fijn die spellingscontrole op de telefoon.

  0

  0
 • Princenhage1
  15 mei, 2016 - 21:30

  Duarte staat wel op scherp he na die gele kaart

  0

  0
 • Toontje
  15 mei, 2016 - 22:13

  Duarte was een van de betere spelers afgelopen vrijdag, maar dan wel een van de betere tussen de slechten. Alleen Jelle en hij waren “goed”
  Dus erg dom…en sparen i.v.m. geel is dom, want je moet dit halen anders lig je eruit.

  0

  0
 • NACcer71
  15 mei, 2016 - 22:16

  Als die maffe dingsdag er maar niet in staat,
  De mongool

  0

  0
 • zwampie
  15 mei, 2016 - 22:19

  Princehage 1

  En wat wil dat zeggen,als je verliest hoef je helemaal niet meer te spelen.
  Dit is een fout die marinus teveel doet,op safe spelen. Want hij verwacht dit dan effe te winnen en duarte in de volgende wedstrijd weer te gebruiken zoals jij eigenlijk nu aangeeft.
  Dit zijn finales waarbij je niet meer op safe kan spelen,risico moet nemen en alles uit de kast moet halen om door te komen

  0

  0
 • zwampie
  15 mei, 2016 - 22:21

  Idd toontje

  0

  0
 • henk
  15 mei, 2016 - 22:32

  Onbegrijpelijk dat wannabe leider Dingsdag er weer in staat. Verder zijn het begrijpelijke keuzes, mits Unal geblesseerd is.

  0

  0
 • Babossa
  15 mei, 2016 - 22:48

  Even een vraagje. Ik wil mijn seizoenskaart verlengen (dit is door omstandigheden een beetje uitgelopen) voor de B-side maar zie dat de B-side voor morgen al geheel is uitverkocht. Hoe wilt NAC dit doen dan? Want ze beloven gratis toegang tot de play-offs bij verlenging van seizoenskaart, daar staat (zover ik kan vinden) niet echt een duidelijke deadline bij. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Danku

  0

  0
 • Hansl
  15 mei, 2016 - 22:56

  Ongelofelijk dat Brands niet op 10 staat. D’r enige middenvelder die we hebben die een goal kan maken. Niemand op het middenveld van morgen kan een goal maken daar we morgen juist doelpunten nodig hebben. Nu heb je met Ars en Seuntjens slechts 2 spelers in het veld staan die voor alle doelpunten moeten zorgen.

  0

  0
 • Eddy W
  15 mei, 2016 - 22:57

  @Babossa,
  Van NAC.nl “De actie geldt voor alle snelle beslissers, die vóór maandag 16 mei (dus tot en met zondag 15 mei) hun seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2016/2017.”
  De plaatsen kunnen ze natuurlijk niet eeuwig gereserveerd houden voor je. Als ze ze wel kunnen verkopen is het natuurlijk een extra bron van inkomen voor ze. Ik zou verlengen en morgen even NAC bellen.

  0

  0
 • Babossa
  15 mei, 2016 - 23:00

  @ Eddy W

  Dankjewel voor je hulp. Gaat hopelijk goedkomen, fijne avond nog!

  0

  0
 • Overal
  15 mei, 2016 - 23:11

  Geen fan van deze opstelling.

  Dingsdag en Verbeek hebben vorige wedstrijd allebei laten zien het niveau niet aan te kunnen. Je had veel beter Duarte kunnen laten staan, Seuntjens voor Verbeek en Brands voor Unal.

  Maar goed ik zal er niet minder om juichen als ze morgen winnen

  0

  0
 • Jor-D
  15 mei, 2016 - 23:23

  ene Kevin Brands erin?? nja.. hopen op ’t beste morgen!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  15 mei, 2016 - 23:44

  Oprotten Dingsdag

  0

  0
 • nachoreca
  16 mei, 2016 - 00:12

  Eigenlijk interesseert het me geen ruk wie er speelt. Gewoon winnen van Eindhoven met 3 doelpunten verschil en klaar. Waar hebben we het godverdomme over zeg. Als dat al niet lukt nu alles afbellen en gaan we wat anders doen morgen…!

  0

  0
 • Oosterhout3
  16 mei, 2016 - 00:33

  Mensen, ik heb de wedstrijd ook terug zitten kijken, maar dat duarte eruit wordt gehaald is omdat we gewoon met 3 achterin gaan spelen… met hoge backs en 3 aanvallers 343 dus!

  Duarte heeft geloof ik alle ballen ongeleverd!

  0

  0
 • chris
  16 mei, 2016 - 00:49

  Compleet verkeerde opstelling!!!!!
  Met zo’n selectie…

  Zouden gewoon zo kunnen spelen, wat een 11-tal…:

  ———————Ten Rouwelaar
  Lazic———–Dingsdag—- Pedro——-Vd Weg
  —————————–Stam
  —–Seuntjens—————————Matic
  —————————-Brands
  ———————-Unal———Arts

  Wat een kwaliteit. Als je zo 110% geeft, ga je door.

  0

  0
 • Prins Pils
  16 mei, 2016 - 00:53

  Afgelopen vrijdag meneer Verbeek zien voetballen en ik weet bijna zeker dat het niet aan de pre-match Juupkes lag maar volgens mij was het wel 10x niks met Verbeek op 10. Voor mij liever een speler met meer dreiging en ervaring op die positie. Kevin Brands????

  0

  0
 • HENKTANK,NOAD EISER!!!!
  16 mei, 2016 - 01:02

  Match day!!!

  Voetballen Met N O A D!!

  IK ZAL SCHREEUWEN MET N O A D!!!!

  0

  0
 • Hbreda076
  16 mei, 2016 - 01:05

  Dit elftal en eigenlijk de gehele selectie mist een leider. Een persoon die in staat is om het gehele elftal op sleeptouw te nemen. Een speler die het team de gedurende wedstrijd de juiste kant op duwt en er voor zorgt dat er strijd wordt geleverd. Lurling is zn laatste persoon die NAC heeft gehad. Dit zie ik ook als reden waarom er geen ideale opstelling bestaat. Het is al 2 seizoenen gebasseerd op een enkeling (telkens een ander) die per wedstrijd opstaat. Het enige wat deze spelers kan triggeren om iets extra’s te leveren is een achterstand, helaas is het dan al vaak te laat. Laten we nu net achter staan en nog 90 minuten de tijd hebben om het goed te maken!! Come on N.A.C.

  0

  0
 • HENKTANK,NOAD EISER!!!!
  16 mei, 2016 - 01:13

  @hb breda 076

  En daarom zijn wij de leiders.

  dat grasmat moet stuk morgen. De tenues bruin van t zand. IK EIS VECHT VOETBAL. Klaar met heel dat pussy gedoe!!!! Verliezen? Geen optie!!

  0

  0
 • Dutchbird
  16 mei, 2016 - 03:17

  Marinus, please!!!!! geen Dingsdag!!!

  0

  0
 • Bertus
  16 mei, 2016 - 07:39

  Beste spelers van NAC,
  Ik ben een man van 36 jaar, getrouwd en heb twee kinderen. Ik ben al jaren ziek, volgens de artsen heb ik het hardnekkige NAC virus. Dit virus wordt gekenmerkt door enorme euforische momenten afgewisseld met periodes van depressie. De afgelopen jaren veroorzaakt dit virus bij mij vooral periodes van depressie. De artsen kunnen mij geen medicijn voorschrijven, simpelweg omdat dit een virus is niet door medicijnen te bestrijden is. Beste spelers van NAC… Jullie mijn ziektebeeld wel dragelijker maken. Naar het schijnt zit de oplossing verborgen in de naam van NAC. NOAD, nooit opgeven altijd doorzetten. Indien dit dit jullie wordt getoond op het veld dan ontstaat er een chemie tussen mij en jullie. Hierdoor ontstaat een chemische reactie in mijn hersenen wat een euforisch gevoel te weeg brengt.
  NAC spelers genees mij, tenminste voor één dag.

  0

  0
 • simpson
  16 mei, 2016 - 07:47

  Nog 6 uur en 45 minuten!!!!

  0

  0
 • nac!!
  16 mei, 2016 - 08:32

  zenuwen nemen toe!!!!!!

  NOAD NOAD NOAD

  0

  0
 • buurman
  16 mei, 2016 - 08:34

  Ik heb ernstige twijfels over deze opstelling. Maar goed………… ook met deze elf moeten we thuis kunnen winnen van eindhoven.
  Wij doen wat we kunnen doen; proberen NAC naar de overwinning te brullen. Te keer zullen we in ieder geval gaan, dus de spelers zullen de rest moeten doen.

  0

  0
 • RV
  16 mei, 2016 - 08:35

  Ik kan er niets aan doen en ik was van plan om niet vooraf kritisch te zijn maar nu weer Dingsdag op de CVM positie terwijl hij afgelopen week zijn arrogante hoofd niet kon houden en bovendien in balbezit en in de passing een van de minderen was.

  Je hebt gewoon 2 alternatieven op die positie.
  Duarte deed het best aardig maar hoort niet op die positie.
  Stam hoort wat mij betreft op die positie maar moet nu Lazic vervangen.

  Juist in een wedstrijd waarin je vroeg druk wil zetten kun je kiezen voor Lazic op de backpositie hoor, doet het helemaal niet onaardig.

  Overigens niet heel erg dat Unal er niet bij is wat mij betreft.
  Begrijp de hele hype niet zo maar nu ik het zo lees komt het wellicht vanwege het feit dat hij gewoon op is.

  0

  0
 • Tegel
  16 mei, 2016 - 08:47

  Waarom Dinsdag????

  Iedereen ziet dat die gozer niet bij Nac past!

  Wij moeten winnen met 2 doelpunten verschil!
  Dus waarom Dinsdag in de basis?

  Hup NAC

  0

  0
 • RV
  16 mei, 2016 - 08:59

  Je zou zelfs Matic op die positie er nog bij kunnen zetten en Stam écht op het middenveld zetten.
  Dat zorgt denk ik echt voor meer voetbal op het middenveld.

  Nogmaals, wil niet teveel op voorhand zeiken maar ik twijfel al weken heel en heel hard aan de capaciteiten van Dijkhuizen.

  0

  0
 • am
  16 mei, 2016 - 09:09

  Als er nu zelfs al getwijfeld wordt of we Eindhoven eruit kunnen gooien, dan vraag ik me af waarom we in de eredivisie zouden willen spelen?

  0

  0
 • Fan uit zevenbergen
  16 mei, 2016 - 09:12

  3-1

  0

  0
 • Rbull
  16 mei, 2016 - 09:28

  Matchday!

  De dood of de gladiolen!

  0

  0
 • Johan o
  16 mei, 2016 - 09:38

  Zorgen dat in het eerste kwartier de 1-0 gemaakt wordt en verder hard doorgaan naar nr twee…. Eindhoven zal gebruik maken van een beproefde tactiek dit seizoen…. met zn allen voor de goal en tijdrekken…. en daarbij is het zaak dat je vroeg scoort om hun uit de tent te lokken…anders wordt het een kansloze missie…

  Dus eropklappen vandaag!!

  0

  0
 • Dirk
  16 mei, 2016 - 09:48

  Unal, 19 jaar en is OP,waar hebben we het gvd ovet8

  0

  0
 • H.V.M.
  16 mei, 2016 - 09:49

  Ach het maakt bijna niet meer uit wie er spelen!
  Alles is geprobeerd.
  Zowel Maaskant als Dijkhuizen hebben elke wedstrijd alles door elkaar gegooid.
  Wie er ook speelde, ongeacht het systeem, het was nooit ideaal!
  Keer op keer bleek dat het elftal niet in balans is en bovenal dat het aan kwaliteit ontbreekt.
  Het zij zo!
  Dan maar 200% NOAD, op het veld en op de tribunes.
  Vandaag moet het gebeuren én het gáát gebeuren.

  0

  0
 • Jon
  16 mei, 2016 - 10:01

  Vol stadion! NOAD op het veld! Winst gegarandeerd!!

  0

  0
 • Fred
  16 mei, 2016 - 10:06

  Als klopt wat hierboven staat , en waarom zou ik dat in twijfel trekken , dan ga ik toch denken dat Dijkhuizen het helemaal niet meer weet en het spoor volkomen bijster is .
  Terecht wordt hierboven de opmerking geplaatst dat Ars werkelijk elke bal over en naast schiet , niet alleen op de trainingen maar ook tijdens wedstrijd , ook valt op dat hij steeds trager lijkt te worden en veel duels verliest . ( lees balverlies )
  Ik denk dat het feit dat Unal zogenaamd opgebrand is volkomen te wijten is aan Ars waarvan hij geen enkele steun ondervind en die meer in de weg loopt dan wat anders , mij is nu wel duidelijk waarom NEC hem niet in de eredivisie wilde hebben.
  Heeft iemand van ons Grad Damen bij de keren dat hij meedeed zien falen ? Ik begrijp dan ook niet dat er weer terug wordt gevallen op Dingsdag en Naah , dat betekent niet kunnen voetballen en traagheid gekoppeld aan balverlies en als een kip zonder kop rond springen .
  Waarom je Duarte dan slachtofferd , het ontgaat mij volkomen , er zit geen logica in , je hebt totaal geen snelheid en gif meer op het middenveld laat staan vechtlust .
  Als Dijkhuizen met deze opstelling de wei in gaat dan kan ik nu al zeggen dat we nog minimaal een jaar eerste divisie voor de kiezen krijgen .
  Enige positieve is dat Suk aan de kant blijft want dat is drama in het kwadraat , maar zolang die op de bank zit is ook dat gevaar niet geweken , want als hij invalt val je ook meteen weer een stuk terug in het anti voetbal .
  Ik moet het allemaal nog zien , ik heb er geen goed gevoel over , maar ik hoop zo erg dat ik er naast zit .
  Ik moet bijna kotsen van de spanning !

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  16 mei, 2016 - 10:10

  Anthony Lurling lallalala
  God wat missen we zo’n speler
  Dinsdag kan wat mij betreft thuis blijven en lekker in het niets verdwijnen. Heeft wekelijks niks gepresteerd en dan het laatste interview als top punt ! Bah niet waardig om welk voetbal shirt dan ook de dragen arrogante kwal

  0

  0
 • henk
  16 mei, 2016 - 10:14

  @Dirk
  Het klinkt onlogisch en ook ik had op dit vlak meer van een speler van Man City verwacht, maar juist jonge spelers hebben vaak op dit vlak minder uithoudingsvermogen en minder hardheid. Iemand van onder de 20 zal ook nooit de tour winnen.

  Seuntjens heeft vaak grote woorden, maar maakt het niet waar op de momenten dat het er om gaat. Dat is exemplarisch voor dit elftal. Zie de vorige nacompetitie en de wedstrijden waar NAC periodekampioen kon worden.
  Toch ga ik er van uit dat vandaag alles anders is en dat het elftal aan zijn hand naar de overwinning gaat.

  0

  0
 • Oosterhout3
  16 mei, 2016 - 10:15

  Fred, vrijdag niet gekeken??
  Duarte was de slechtste eruit vrijdag. Samen met suk
  Geen 1 bal goed geraakt en geen loopvermogen… alsof hij met 10kg zand rondliep!!

  0

  0
 • Pfff
  16 mei, 2016 - 10:17

  Hoppaaaa Nacwacht gas erop

  0

  0
 • Fred
  16 mei, 2016 - 10:23

  @ Oosterhout 3, dat heb ik ook gezien en viel me ook op , maar ik beoordeel iemand niet op een wedstrijd , je haalt heel het voetbal uit je middenveld .
  Volgens mij lag het er ook aan dat de rest om hem heen bagger was, ik hoor niemand over Matic bijvoorbeeld , die loopt alleen maar achter de feiten aan .
  Naah heeft altijd veel balverlies , Matic speelt graag voor postbode , Verbeek brengt het ook niet en Dingsdag is te statisch en trekt te vaak aan de noodrem ( met een grote kans op rood ) en ook Mats heeft het werken niet uitgevonden , koppel daaraan een hopeloos uit vorm zijnde Ars dan blijft er nog weinig over hoor waar je op kunt bouwen .
  Komen we weer uit bij Kenny van de Weg als enige …….

  0

  0
 • Toontje
  16 mei, 2016 - 10:24

  Moet het eerst nog zien….tot nu toe niet laten zien dat ze ook maar een kleine kans hebben om van Eindhoven te winnen….en misschien maar beter ook i.p.v. volgende week een fiasco tegen Willem II
  Hoop is er maar de realiteit geeft weinig houvast

  0

  0
 • Leur Noord
  16 mei, 2016 - 10:32

  COME ON SUPER NAC! COME ON! !

  0

  0
 • ennoajseejer
  16 mei, 2016 - 10:32

  Voor de zoveelste maal onbegrijpelijke keuzes van Dijkhuizen. Kan iemand het nog volgen? Laten wij het dan maar doen vanmiddag, van de trainer zal het niet komen. Hup NAC!

  0

  0
 • nachoreca
  16 mei, 2016 - 10:36

  Nogmaals… als we van deze tegenstander al zenuwachtig worden…. lijkt het me beter nu af te bellen. Kunnen we met moeders de vrouw naar een autoshow of de woonboulevard ofzo…kom op zeg… laten we nu ook weer niet doen of juventus op visite komt… blijf er bovendien bij dat dat kunstgras gewoon thuisvoordeel oplevert. We zien elkaar straks en winnen gewoon.

  0

  0
 • Brouwerrs
  16 mei, 2016 - 10:50

  Come on!!! laten we het gewoon doen vandaag!!! 1 team 1 taak!!!

  0

  0
 • Wouter
  16 mei, 2016 - 10:53

  Waar is de tijd gebleven dat het grote Ajax wat de Europa Cup won met angst en beven naar Breda kwam en inderdaad zoals NAC horeca al zegt is het nu andersom en schijten wij in onze broek voor WTF Einhoven .
  We zijn een beetje onze eigen identiteit aan het verliezen .
  Waar is die mentaliteit en uitstraling van ” hier is niets te halen ” gebleven , er is niets meer van die bravoure over .
  Ik hoop dat vandaag de ommekeer komt !

  0

  0
 • Ritchey
  16 mei, 2016 - 10:55

  Wat sNAC ik ondertussen naar een team met spelers om weer gewoon stuk voor stuk trots te zijn. Hopelijk op de valreep alsnog dit seizoen…….

  0

  0
 • Rbull
  16 mei, 2016 - 11:12

  Nog 3 uur en 18 minuten / 198 minuten of nog 11880 seconden

  0

  0
 • Diel
  16 mei, 2016 - 11:19

  Ik wil NOAD zien godver!!!!! Come on NAC!!! Gas dr op

  0

  0
 • Sjorsnac
  16 mei, 2016 - 11:25

  Vandaag moet het gaan gebeuren. Gewoon keihard de beuk erin niet meer niet minder. Tijd van tactische spelletjes is voorbij, overrompelen die gasten.

  0

  0
 • JohnFe
  16 mei, 2016 - 11:32

  Ik krijg hugo mijn bakkie niet fatsoenlijk weg..
  Hup N.A.C.!!!!!

  0

  0
 • Cool Hand
  16 mei, 2016 - 11:36

  Ik denk dat Dijkhuizen inmiddels definitief de conclusie heeft getrokken dat hij een klote selectie heeft en dus nog steeds maar van alles probeert om er toch nog wat van te maken. Een paar maanden geleden was hij op zoek naar ‘het geheim’ maar hij weet onderhand dat er geen ‘geheim’ is. Dus eigenlijk is er paniek in de tent maar dat kan hij natuurlijk niet publiekelijk zeggen. Vandaar al die wisselingen, spelers die uit de gratie waren worden opeens basisspelers en spelers die geen kwaad konden doen, vinden zichzelf terug op de bank of zelfs buiten de selectie. Maar, als Leicester kampioen van Engeland kan worden, Max Verstappen op 18-jarige leeftijd een Formule 1 ritje kan winnen en Oekraïne Eurovisie wint, is en blijft alles mogelijk.

  0

  0
 • HenkTank
  16 mei, 2016 - 11:43

  Geweldig stuk bertus!

  Ben opgestaan met een kater, te veel biertjes! Hopenlijk verdwijnt het snel door de zelfde methode als de door jou benodigde geneeswijze!.

  0

  0
 • Fred
  16 mei, 2016 - 11:48

  Ik bedenk me net : Eigenlijk moet die verschrikkelijke Swinkels in die goal toch al genoeg reden zijn om tot op het bot te gaan ?
  Ik hoop dat ze hem op de BSide en op G helemaal gek maken net als in de vorige thuiswedstrijd .

  0

  0
 • Bredafun
  16 mei, 2016 - 11:50

  Op t middenveld gradje aub. Vetvang die desnoods met die arrogante dinsdag!
  Gradje en brands terug!

  0

  0
 • scheppioni
  16 mei, 2016 - 12:01

  idd Fred, zeker tot om op het bot te gaan, bij mij was het vanmorgen al niet bijna, maar gewoon van de spanning, maar ik kruip tegen beter weten in, niet fit toch maar de wagen in ! GVD NAC, laat ons niet in de steek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Fred
  16 mei, 2016 - 12:10

  Eigenlijk zou voor de spelers de reacties op B Side Rats lezen verplichte kost moeten zijn zodat ze echt weten wat er onder de supporters leeft .
  Ik leef verdomme al vanaf vrijdag in een roes , er komt niets uit mijn handen , terwijl ik barst van het werk en de sociale verplichtingen , loop gewoon op de automatische piloot .
  Wat een ellende zeg, voetbal was trouwens toch ontspanning ?

  0

  0
 • Andre
  16 mei, 2016 - 12:14

  Heel de formule 1 nog een keer terug gekeken.. Bizar…. Pffff dit wordt onze dag… Iedereen nac helpen vandaag…

  0

  0
 • Den86
  16 mei, 2016 - 12:17

  Vreet ze godver op
  Het is deze laatste wedstrijd(en) niet meer aan de spelers maar aan ons.

  We’re gonna win today!!!!

  0

  0
 • enjoy.
  16 mei, 2016 - 12:26

  Voor mijn part met 10 man ( moeilijk tegen te spelen)
  i.p.v. 11 man met b.v. SUK , DINSDAG,en in midere maten Gorter , van Beek,
  met 11 man spelen, dan met B R A N D S !!!!!!!

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  16 mei, 2016 - 12:27

  Kwam vanmorgen Ronnie Stam tegen en die heeft er zin in!
  Nou anders ik wel!

  0

  0
 • mmm
  16 mei, 2016 - 12:50

  Nu Brands erin vanaf het begin of de hele 2e helft. Doe dat eens Dijkhuizen anders ben je een grote loser!!!

  0

  0
 • Wanny
  16 mei, 2016 - 12:52

  Kwam vanochtend Peter Remie tegen, die zag er ook scherp uit!

  0

  0
 • Dutchbird
  16 mei, 2016 - 13:22

  Jas aan, geel zwarte sjaal om en daar gaan we en als we gaan dan gaan we met z’n allen. HUP NAC!!! NOAD, bloed aan de paal, die EVV’ers onder de zoden en zingen en schreeuwen tot het einde. Dan een of meer pilskes in de Bea.

  0

  0
 • BredaBeatrix
  16 mei, 2016 - 13:37

  Kwam Fc Eindhoven net tegen bij Princeville. De obers gevraagd om laxeermiddel bij hun eten te stoppen. Helaas werkten ze net mee, maar ze waren het er wel over eens dat we alles moeten doen om ze te stoppen. Dus wat ze uiteindelijk hebben bijgedragen zullen we waarschijnlijk nooit weten.

  Hup NAC!

  0

  0
 • knurft
  16 mei, 2016 - 13:46

  floortje zwaanswijk , die zag er pas scherp uit.

  0

  0
 • Ik gun jullie de promotie
  16 mei, 2016 - 14:04

  Ik observeer een beetje als buitenstaander, maar wat is dit voor dramatische opstelling? Waarom speelt die Dingsdag op het middenveld? Wat een armoede.. Duarte en Unal op de bank?

  Veel succes NAC!

  0

  0