Go to Top

Stans verwacht er wel uit te komen met NAC

Stans verwacht er wel uit te komen met NAC

Waar we gisteren nog even een Yadrannetje deden en beweerden dat Jeff Stans mogelijk in de avond een krabbel onder een contract zou zetten, hebben we nu het commentaar van het lijdend voorwerp zelf. Dat is altijd beter.

We doen nu dus een Ad Pertijsje. Die nam maar een scontact op met Stans om eens te kijken hoe het nou precies zit. Die wist te melden aan de BN DeStem journalist dat hij gisterenavond toch nog echt niet ging tekenen. “Maar mijn gevoel bij NAC is zo goed, dat dat heel snel wel het geval is. Dinsdag hebben we een volgend gesprek.”

Er is interesse van meer clubs, ook uit de Eredivisie, maar Stans heeft een erg goed gevoel bij NAC en heeft daarom toch wel een voorkeur voor ons clubke. “Ik geloof in waar de club nu mee bezig is en ik heb vertrouwen in trainer Dijkhuizen.” De trainer en middenvelder werkten samen bij Excelsior. Dat we niet gepromoveerd zijn doet daar niks aan af. “Anders ga je niet met NAC praten. Ik ben die uitdaging eerder al aangegaan door van RKC naar Excelsior te gaan. Natuurlijk kijk je op je 26ste ook meer naar de financiën dan toen, maar een beetje inleveren is geen probleem. Ik zie NAC als een club die in de eredivisie thuishoort en ik wil er aan meehelpen om ze daarin terug te krijgen.”

We hebben deze woorden ongeveer een jaar geleden ook van andere spelers gehoord, maar om de één of andere reden komt dit verhaal wel heel erg geloofwaardig over. Hopen op een snelle krabbel van Jeff Stans, aldus.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

 

18 Reacties op "Stans verwacht er wel uit te komen met NAC"

 • Dr. Z
  28 juni, 2016 - 12:15

  Stans gewoon tekenen huhgodver!

  Ik zeg (meer dan) welkom in Breda!

  0

  0
 • Ron
  28 juni, 2016 - 12:17

  Nou… Hop ! Tekenen en het veld op.
  Ze staan te wachten. Dat maakt het spelersaantal op 20. Kunnen we alvast 10 tegen 10 ballen.

  0

  0
 • G00ser
  28 juni, 2016 - 12:19

  Volgens BN de Stem:

  Een deal is er nog niet. “Maar mijn gevoel bij NAC is zo goed, dat dat heel snel wel het geval is”, zegt Stans in gesprek met BN/De Stem. Er moet nog gesproken worden over een aantal details. Het hangt volgens Stans af ‘van het totaalplaatje’. “Het gaat ook om wat kleinere, bijkomende zaken. Om een auto en dat soort dingen.”

  Mocht die auto echt een probleem worden, dan mag hij mijn auto ook best een keer lenen.

  0

  0
 • PEMA
  28 juni, 2016 - 12:23

  Mooi woorden, maar als er een club komt (eredivisie) en die betalen goed, tekent die echt niet bij NAC hoor. En begrijpelijk nog ook, toch. Zouden we allemaal doen. Wel mooi verhaal…..maar die hebben vaker gelezen.

  0

  0
 • JimGoose
  28 juni, 2016 - 12:23

  Zou heel erg mooi zijn. Toch wel verrassend dat een speler van deze leeftijd die bewezen heeft op nivo ere-divisie mee te kunnen voldoende vertrouwen in onze club (lees: trainer/td) heeft.

  16 doelpunten in z’n laatste 2 seizoenen eredivisie zie ik net!

  0

  0
 • DVAKG
  28 juni, 2016 - 12:31

  Denk toch dat Dijkhuizen een belangrijke rol speelt in deze overgang. Met Stans, Haemhouts en Nijholt hebben we toch zeker een geweldig middenveld voor juup begrippen. Nu hopen dat Unal blijft, samen met de Korte en nog een vleugelspeler voorin en de helft van het elftal staat al. Achterin met van Diermen en Pedro zou van mij ook mogen blijven. Lazic kan eventueel als rechtsback maar zou daar nog wel een concurrent voor aantrekken. Wat ons dan nog rest is een linksback en een keeper. De rest van de selectie kan aangevuld worden met spelers van Man City en wie weet wie Smulders nog uit zn hoge hoed kan toveren. Super veel zin en zeer optimistisch over volgend seizoen, eindelijk is het idee dat er een elftal wordt neergezet met een bepaalde visie! Oh oud spionkopje waar ben je nu?

  0

  0
 • Martinus
  28 juni, 2016 - 12:37

  Het is wel opvallend dat spelers van dit kaliber vertrouwen hebben in de visie van de club. Vertrouwen in de trainer, de technisch directeur en het beleid. Spelers lijken niet langer te tekenen omdat NAC ze een salaris voorschotelt dat niet bij de JL past en waarmee dus pure broodvoetballers, die niet altijd even gemotiveerd zijn, worden gehaald.
  Als puntje bij paaltje komt is elke voetballer natuurlijk een broodvoetballer, maar als dit waar is (dat Stans best bereid is voor minder geld in een lagere divisie te gaan spelen vanwege een bepaalde visie) en heeft NAC de grootste stap sinds jaren gemaakt. Sinds decennia, misschien. Dit is lange termijnbeleid. Dit is wat onze club nodig heeft.
  Dat zag je ook bij Kip. Als hij eerst verder wil kijken, is dat prima. NAC wacht echter niet op de speler, en dat is altijd anders geweest, voor zover ik mij kan heugen. NAC wachtte wel en vaak greep het dan mis, kwam het terecht bij plan C en dat resulteerde dan weer in een paniekaankoop.
  De komt van Smulders, in combinatie met een trainer die op 1 lijn lijkt te zitten met hem, is een van de beste dingen die NAC had kunnen overkomen. Daar moeten we ons goed van doordrongen zijn. Mensen die kritiek hebben op dit beleid, hebben geen idee waar ze over praten. Kritisch zijn mag altijd, maar dit is echt de enige manier om NAC zowel financieel als op voetballend vlak gezond te krijgen. Heren van de technische staf, hierbij een groot compliment en ga zo door!

  0

  0
 • Tram
  28 juni, 2016 - 12:38

  Zou echt geweldig zijn!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  28 juni, 2016 - 12:55

  Martinus ik ben het echt 100% met jou eens kerel!

  0

  0
 • karel1
  28 juni, 2016 - 13:00

  Zijn positieve reacties ten opzichte van t.d en trainer, nac is goed bezig tot op heden proficiat.
  Is fijn voor onze goede club en perfecte supporters .
  Heel Breda straks blij, de rest komt ook goed.

  0

  0
 • Hbreda076
  28 juni, 2016 - 13:01

  @PEMA

  Tuurlijk kan dit wel. Als hij denkt door een stapje terug te doen weer vooruit te kunnen, en Twente is komend seizoen geen sportieve vooruitgang, dan is hij gewoon slim. Kan als het niet lukt de jaren erna nog wel lekker geld vangen op de bank (zie Brands…)

  0

  0
 • Breda
  28 juni, 2016 - 13:06

  Snel tekenen Stans.Zou mooi zijn.

  0

  0
 • Wanny
  28 juni, 2016 - 13:31

  Hebben we ook gelijk wat leiderschap in die groep. Stans, Van Diermen aanvoerders.

  0

  0
 • zwampie
  28 juni, 2016 - 13:33

  Mooie woorden,waarbij hij vertrouwen uitspreekt naar NAC,en wellicht ziet hij een jaar of twee jaar inleveren wel het voordeel dat als hij gaat schitteren bij NAC dat er dan meer eruit te halen is voor hem.
  Hoe vaak zie je wel niet dat een speler bij een promovendus in de subtop terecht komt.
  Win win situatie wordt het dan. Laat maar komen zou ik dan zeggen.

  0

  0
 • Dutchbird
  28 juni, 2016 - 14:17

  Kom op Goetzee, ff die Mercedes regelen bij Rüttchen in ruil voor wat extra stoelen en sponsorfaciliteiten en Stand tekent meteen. Niet zo’n klein autooke maar nun fatsoenlijke auto.

  0

  0
 • Eljé
  28 juni, 2016 - 15:03

  Waar kan je anders voor 13000 idioten tegen Jong Utrecht spelen?

  0

  0
 • Baske
  28 juni, 2016 - 15:43

  “Een Yadrannnetje”…iedereen weet gewoon waar het over gaat. Is die gast slecht! Het debiele broertje van Van Bergen

  0

  0
 • BredaParel
  28 juni, 2016 - 18:13

  Gewoon kippenvel als Stans naar NAC komt! Met deze spelers gaan we heel ver komen, zin in het nieuwe seizoen. Gewoon kampioen worden, hugodver!

  0

  0